Cea mai mare piață de freelancing și crowdsourcing din lume.

o imagine despre cum funcționează economia freelancer

Prezentare Companie

Freelancer.com este cea mai mare piaţă de freelancing şi crowdsourcing după numărul de utilizatori și proiecte. Reunim peste 49,732,334 de angajatori și freelanceri la nivel global, din 247 de țări, regiuni și teritorii. Prin intermediul pieței noastre, angajatorii pot colabora cu freelanceri care pot lucra în domenii precum dezvoltare software, redactare, introducerea datelor și design, și până la inginerie, științe, vânzări și marketing, contabilitate și servicii juridice.

Freelancer Limited este tranzacționat în cadrul Australian Securities Exchange, sub eticheta ASX:FLN

Economia noastră online

Videoclipul de mai jos ilustrează economia online Freelancer. Liniile roz indică unde au fost postate proiectele de către angajatori, iar cele albastre indică unde sunt realizate de către freelanceri. Liniile groase indică un volum mai mare al câștigurilor din volumul de muncă. Punctele albe indică locația utilizatorilor Freelancer.

o imagine a unei hărți care explică economia freelancer online
Proveniența

Freelancer.com a dobândit mai multe piețe de externalizare, inclusiv GetAFreelancer.com și EUFreelance.com (fondate de către Magnus Tibell în 2004, Suedia), LimeExchange (fosta afacere a Lime Labs LLC, SUA), Scriptlance.com (fondat de către Rene Trescases în 2001, Canada, unul dintre pionierii din domeniul freelancing-ului), Freelancer.de Booking Center (Germania), Freelancer.co.uk (Marea Britanie), Webmaster-talk.com (SUA), un forum pentru webmasteri, Rent-A-Coder și vWorker (fondat de către Ian Ippolito, SUA, un alt inovator timpuriu în spațiul pieței freelance).

VWorker Logo
Freelancer Limited

Sediul social
Level 37
Grosvenor Place
225 George Street
Sydney, NSW 2000
Australia
ACN 141 959 042
support@freelancer.com