Cea mai mare platformă de freelancing și crowdsourcing din lume.

o imagine despre cum funcționează economia freelancer

Prezentarea companiei

Conform numărului de utilizatori și proiecte, Freelancer.com este cea mai mare platformă de freelancing și crowdsourcing. Reunim peste 70,215,752 de angajatori și freelanceri la nivel global, din 247 de țări, regiuni și teritorii. Prin intermediul platformei noastre, angajatorii pot colabora cu freelanceri care pot lucra în domenii precum dezvoltarea software-ului, redactare, introducerea datelor și design, și până la inginerie, științe, vânzări și marketing, contabilitate și servicii juridice.

Compania Freelancer Limited este tranzacționată în cadrul Australian Securities Exchange, sub eticheta ASX:FLN.

Economia noastră din mediul online

Videoclipul de mai jos ilustrează economia din mediul online a platformei Freelancer. Liniile roz indică unde au fost postate proiectele de către angajatori, iar cele albastre arată unde sunt realizate de către freelanceri. Liniile groase indică un volum mai mare al câștigurilor prin volumul de muncă. Punctele albe indică locația utilizatorilor platformei Freelancer.

o imagine a unei hărți care explică economia freelancer online
Întrebări din presă:

Dacă ai întrebări pentru presă, trimite-ne un e-mail la press@freelancer.com

Proveniența

Freelancer.com a achiziționat mai multe platforme de externalizare, printre care GetAFreelancer.com și EUFreelance.com (fondate de Magnus Tibell în 2004, în Suedia), LimeExchange (companie care a aparținut Lime Labs LLC, S.U.A.), Scriptlance.com (fondată în 2001, în Canada, de Rene Trescases, unul dintre pionierii freelancingului), Freelancer.de Booking Center (Germania), Freelancer.co.uk (Regatul Unit), Webmaster-talk.com (S.U.A.), un forum pentru specialiștii din mediul online, Rent-A-Coder și vWorker (fondate de Ian Ippolito, din S.U.A., încă un pionier din domeniul platformelor pentru freelanceri).

VWorker Logo
Freelancer Limited

Sediul social
Level 37
Grosvenor Place
225 George Street
Sydney, NSW 2000
Australia
ACN 141 959 042
support@freelancer.com