Cea mai mare platformă de freelancing și crowdsourcing din lume.

o imagine despre cum funcționează economia freelancer

Prezentarea companiei

Conform numărului de utilizatori și proiecte, Freelancer.com este cea mai mare platformă de freelancing și crowdsourcing. Reunim peste 61,027,799 de angajatori și freelanceri la nivel global, din 247 de țări, regiuni și teritorii. Prin intermediul platformei noastre, angajatorii pot colabora cu freelanceri care pot lucra în domenii precum dezvoltarea software-ului, redactare, introducerea datelor și design, și până la inginerie, științe, vânzări și marketing, contabilitate și servicii juridice.

Compania Freelancer Limited este tranzacționată în cadrul Australian Securities Exchange, sub eticheta ASX:FLN.

Economia noastră din mediul online

Videoclipul de mai jos ilustrează economia din mediul online a platformei Freelancer. Liniile roz indică unde au fost postate proiectele de către angajatori, iar cele albastre arată unde sunt realizate de către freelanceri. Liniile groase indică un volum mai mare al câștigurilor prin volumul de muncă. Punctele albe indică locația utilizatorilor platformei Freelancer.

o imagine a unei hărți care explică economia freelancer online
Proveniența

Freelancer.com a dobândit mai multe platforme de externalizare, inclusiv GetAFreelancer.com și EUFreelance.com (fondate de către Magnus Tibell în 2004, în Suedia), LimeExchange (fosta afacere aparținând companiei Lime Labs LLC, din S.U.A.), Scriptlance.com (fondat de către Rene Trescases în 2001, în Canada, acesta fiind unul dintre pionierii din domeniul freelancingului), Freelancer.de Booking Center (Germania), Freelancer.co.uk (Marea Britanie), Webmaster-talk.com (S.U.A.), un forum pentru webmasteri, Rent-A-Coder și vWorker (fondat de către Ian Ippolito, în S.U.A., un alt inovator timpuriu din domeniul platformelor pentru freelanceri).

VWorker Logo
Freelancer Limited

Sediul social
Level 37
Grosvenor Place
225 George Street
Sydney, NSW 2000
Australia
ACN 141 959 042
support@freelancer.com