Fă cunoștință cu echipa din spatele platformei Freelancer!

Directorii
 • Matt Barrie
  Citește mai multe despre Matt

  Matt Barrie

  Director Executiv și Președinte BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Matt Barrie este un antreprenor premiat în domeniul tehnologiei. Este Director Executiv în cadrul Freelancer.com, cea mai mare piață de freelancing din lume, ce reunește peste 20 de milioane de profesioniști de pe întreg globul, și i-au fost acordate zece Premii Webby de către Academia Internațională de Arte Digitale și Științe, "cea mai mare onoare a Internetului".

  Freelancer.com conectează în principal micile afaceri și persoanele fizice din lumea occidentală cu freelanceri din lumea în curs de dezvoltare, responsabilizând antreprenori de pe ambele părți ale globului. Freelancer Limited a fost listat pe Australian Securities Exchange în 2013, cu o capitalizare de piață de peste 1 miliarde de dolari.

  De asemenea, Matt este Director Executiv la Escrow.com, un lider mondial în domeniul plăților online securizate, cu peste 2,7 miliarde de dolari în cazul tranzacțiilor securizate.

  Matt a fost Profesor Adjunct Asociat la Departamentul de Inginerie Electrică și Informații de la Universitatea din Sydney, unde a predat Criptografie timp de cincisprezece ani și, mai târziu, Conceperea Tehnologiei Afacerilor. El este co-autor a peste 20 de cereri de brevete pentru invenții din SUA.

  Mat este un orator prolific la nivel global, prezidând la SXSW, Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW și The Economist.

  Anterior, el a fost fondator și Directorul Executiv în cadrul Sensory Networks Inc., un furnizor de procesoare de înaltă performanță pentru reţele de securitate, ce a fost preluat de către Intel Corporation în 2013.

  În 2006, i-a fost acordat Premiul State Pearcey pentru contribuția adusă lindustriei IT&T. În 2010 a fost numit Alumnus al Anului pentru Facultatea de Inginerie și IT de la Universitatea din Sydney. În 2011 a fost numit Antreprenorul Inaugural BRW al Anului, de către publicația celor mai prestigioase de afaceri din Australia, precum și Antreprenorul Tehnologic Ernst & Young al Anului. În 2016 a fost distins cu Libertarianul Anului de către Australian Libertarian Society.

  Dacă ai întrebări referitoare la angajamentele privind discursurile, trimite un email la speaker@freelancer.com

  Citește mai multe despre Matt
 • Darren Williams
  Citește mai multe despre Darren

  Darren Williams

  Director Non-Executiv BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  Darren a făcut trecerea de la funcția de Director Executiv și Director Tehnic în cadrul Freelancer la cea de Director Non-Executiv la sfârșitul anului 2015. În perioada în care era director executiv a fost responsabil de conducerea strategică zilnică a direcției operaționale și tehnice a companiei.

  Darren are experiență în securitatea calculatoarelor, protocoale, crearea de rețele și software. Înainte de a se alătura Freelancer, Darren a fost co-fondator al Sensory Networks, o companie pentru securitatea retelelor hardware, unde a detinut funcţia de Director Tehnic și, ulterior, pe cea de Director Executiv. Darren a ţinut prelegeri pe teme de Informatică în cadrul Universităţii din Sydney, într-o varietate de domenii, pentru absolvenţi si studenţi.

  Darren este autorul a numeroase articole, brevete și documente privind securitatea tehnologiei, software și crearea de rețele, și a vorbit în cadrul unei serii de conferințe internaționale. Darren deţine o diplomă de licenţă în Informatică și un doctorat în Informatică specializată pe rețele de calculatoare de la Universitatea din Sydney.

  Citește mai multe despre Darren
 • Simon Clausen
  Citește mai multe despre Simon

  Simon Clausen

  Director Non-Executiv

  Simon este un investitor, fondator al Freelancer. Simon are peste 17 ani de experiență în companii de tehnologie de înaltă dezvoltare, atât în ​​Australia, cât și în Statele Unite ale Americii. Expertiza sa tehnică include competență în multiple limbaje de dezvoltare software, securitatea calculatoarelor și analiza vulnerabilității, şi este co-autor și inventator al numeroase brevete din domeniul tehnologiei.

  S-a concentrat pe domeniul software de consum şi pe tehnologia permisivă a Internetului pe care a fondat-o, şi a fost Director Executiv al WinGuides, care mai târziu a devenit PC Tools. Cu Simon ca Director Executiv, PC Tools a ajuns la venituri de peste 100 milioane de dolari, peste 250 de angajaţi şi sedii în 7 ţări. PC Tools a fost achiziţionată de către Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) în octombrie 2008, fiind una dintre cele mai mari achiziţii din domeniul tehnologiei din Australia. După achiziţionare, Simon a devenit Vicepreşedinte la Symantec, înainte de a pleca în 2009 şi a fonda Startive Ventures, un fond de risc specializat în domeniul tehnologiei. Astăzi, Startive menţine activ investiţiile într-un număr de start-up-uri de succes la nivel mondial şi Simon acţionează ca Director şi consilier pentru companii din întreaga lume.

  Citește mai multe despre Simon
Management Senior
 • Neil Katz
  Citește mai multe despre Neil

  Neil Katz

  Director Financiar B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Neil Katz este Director Financiar în cadrul Freelancer și este responsabil pentru finanțele și funcțiile administrative ale Companiei. De când s-a alăturat Freelancer, în mai 2009, Neil a fost o parte integrantă a echipei de management și s-a implicat în stabilirea disciplinelor financiare și a controalelor interne ale Grupului.

  Neil are peste 20 de ani de experiență în finanțe, contabilitate și management general. Neil a deținut funcţii de Director Financiar în cadrul unei serii de companii de tehnologie, incluzând IPscape, Threatmetrix, Sensory Networks și Aptrix. Neil are experiență și a fost implicat în numeroase sporiri de capital privat și de capital de risc, a obţinut mai multe donaţii guvernamentale, a fost implicat în activități de restructurare corporativă și de vânzare. În mod special, Neil a fost implicat în vânzarea lui Aptrix către IBM. În cadrul funcţiilor anterioare, Neil a oferit asistență financiară pentru a ajuta la dezvoltarea și extinderea internațională a acestor întreprinderi. Neil a oferit, de asemenea, servicii de consultanţă unui număr de companii de tehnologie mai mici, în domeniul strategiei de comercializare și sporire a capitalului.

  Anterior funcţiilor din sectorul tehnologiei, Neil a deţinut poziţii de conducere în domeniul financiar, în sectoarele distribuției și retail-ului, inclusiv în cadrul Checkpoint Systems.

  Neil deţine o diplomă de licenţă în Comerţ cu specializarea Management financiar, obţinută la Universitatea din Cape Town, Africa de Sud, şi este membru al Institutului Contabililor din Australia.

  Citește mai multe despre Neil
 • Adam Byrnes
  Citește mai multe despre Adam

  Adam Byrnes

  Vicepreședinte al departamentul Produse și dezvoltare BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Adam Byrnes este responsabil pentru extinderea Freelancer în întreaga lume, în special în cadrul piețelor dominate de vorbitori non-nativi de limba engleză, cum ar fi Asia și America Latină. Conduce echipe în domeniul relațiilor publice, de conținut, de marketing și de traducere, și a fost responsabil pentru lansarea site-urilor Freelancer pe plan internațional, incluzând 40 de site-uri regionale dedicate și 31 de limbi.

  Înainte de a se alătura Freelancer, Adam a lucrat ca fizician la Universitatea din Sydney, în domeniul fotonicii. În acest timp, a fost co-autor al unei serii de lucrări academice în reviste importante de fizică și şi-a prezentat activitatea în cadrul conferinţei CLEO, în California. Adam a lucrat, de asemenea, în domeniul tehnologiei informației pentru Macquarie Group și Aalborg Industries.

  Adam deţine o diplomă de licenţă în Inginerie Electrică și Fizică Avansată de la Universitatea din Sydney și a studiat în străinătate, la Universitatea din California, Santa Barbara.

  Citește mai multe despre Adam
 • Jun Yao
  Citește mai multe despre Jun

  Jun Yao

  Vicepreşedinte al Departamentului de Inginerie BE (Automation) MSc PhD (Computer Science)

  Jun Yao este vicepreședinte în cadrul departamentului Inginerie al platformei Freelancer. Este responsabil pentru coordonarea echipelor globale de inginerie, definirea și executarea foii tehnice de parcurs pe termen lung a companiei și pentru alinierea excelenței în inginerie la obiectivele comerciale.

  Jun are experiență în rezolvarea problemelor în ce privește înregistrările monitorizate în domeniul gestionării, dar și în privința instruirii și scalării echipelor tehnice globale. Jun are o vastă experiență în ingineria software, iar domeniile sale de competență includ aplicații și sisteme de proiectare, rețele de calculatoare, securitatea informațiilor și baze de date relaționale.

  Jun a vorbit la o serie de conferințe internaționale și a scris numeroase brevete, studii și articole jurnalistice în domeniul comunicațiilor online, al calității serviciilor în cazul computerelor mobile, al comunicărilor între vehicule și algoritmi. Jun deține o diplomă de licență B.E. de la Universitatea de Tehnologie din China de Sud, China, și un masterat și doctorat în informatică de la Universitatea din New South Wales, Australia.

  Citește mai multe despre Jun
 • Chris Trotman
  Citește mai multe despre Chris

  Chris Trotman

  Vicepreședinte asociat, departamentul Arhitectură BS (Information Systems)

  Chris Trotman este vicepreședinte asociat în cadrul departamentului Arhitectură al platformei Freelancer. Chris este responsabil pentru toate aspectele tehnice ale ingineriei, menținând cel mai înalt standard al acesteia și asigurându-se că platforma Freelancer este pregătită pentru dezvoltarea actuală și viitoare. Chris deține o diplomă de licență în domeniul sistemelor informatice de la Universitatea din Auckland, Noua Zeelandă.

  Citește mai multe despre Chris
 • Yves Sy
  Citește mai multe despre Yves

  Yves Sy

  Vicepreședinte asociat, departamentul Operațiuni tehnice și conducere regională, Manila BS CS (University of the Philippines, Manila)

  Yves Sy este vicepreședinte asociat în cadrul departamentului Operațiuni tehnice și, de asemenea, coordonează biroul regional din Manila al platformei Freelancer. Trebuie să se asigure că societatea este capabilă să opereze, să se dezvolte și să se susțină la nivel global, punând în aplicare cele mai bune practici pentru dezvoltarea produselor, precum și practici manageriale și operaționale. Înainte de a se alătura platformei Freelancer, Yves a petrecut peste un deceniu creând sisteme software scalabile și gestionând echipe de ingineri din diferite domenii, cum ar fi călătorii, jocuri și publicitate. Acesta deține o diplomă de licență în informatică de la Universitatea din Filipine, Manila.

  Citește mai multe despre Yves
 • Thomas George
  Citește mai multe despre Thomas

  Thomas George

  Director, departamentul Conformitate B Com, Dip Law (LPAB)

  Thomas George este director și șef al departamentului Conformitate al platformei Freelancer. Thomas supraveghează mediul general privind conformitatea din cadrul companiei. Prin această funcție, Thomas este responsabil pentru dezvoltarea și întreținerea programelor pentru conducere și riscuri legate de conformitate, astfel încât să susțină compania. Înainte de a se alătura platformei Freelancer, Thomas a colaborat cu American Express, în calitate de director al departamentului Conformitate.

  Citește mai multe despre Thomas
 • Sarah Tang
  Citește mai multe despre Sarah

  Sarah Z. Tang

  Vicepreședinte, departamentul Întreprinderi BCom / MA / MSc

  Sarah Tang este vicepreședinte al departamentului Întreprinderi din cadrul platformei Freelancer.com, unde lucrează cu clienți menționați în revista Fortune 500 pentru a adopta și scala mulțimile din cadrul organizațiilor acestora. Înainte să coordoneze operațiunile globale ale grupului, a lucrat în domeniul managementului produselor. Anterior colaborării cu Freelancer.com, s-a implicat în alegerile prezidențiale din S.U.A. din 2012 și a lucrat în calitate de consultant de management pentru clienți precum CBRE, Electronic Arts și Ericsson. Are o diplomă dublă MSc/MA de la Universitatea de Economie din Viena, este cercetător canadian de renume național și a fost inclusă pe lista „Cele mai influente 50 de femei” a publicației SIA din 2017. În prezent, aceasta colaborează îndeaproape cu NASA și Academia Harvard pentru afaceri/Laboratorul științelor inovării privind cercetarea și coordonarea gândirii pentru dezvoltarea domeniului crowdsourcingului.

  Citește mai multe despre Sarah
 • sebastian
  Citește mai multe despre Sebastián

  Sebastián Siseles

  Vicepreședinte, departamentul Internațional JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles este responsabil pentru crearea, comunicarea, menținerea și alinierea strategiei de expansiune internațională a companiei pentru o dezvoltare profitabilă pe termen lung, coordonând echipa de directori regionali și manageri pe țări din întreaga lume. Sebastián de asemenea, este direct implicat și responsabil pentru lansarea internațională, stabilirea și consolidarea prezenței și dezvoltării platformei Freelancer atât pe piețele dezvoltate, cât și pe piețele în curs de dezvoltare, cu accent special pe gestionarea operațiunilor companiei în America Latină și Europa de Sud. Un antreprenor argentinian cu un MBA de la Universitatea din Pittsburgh. Sebastián are experiență juridică specializată în finanțe corporative și fuziuni și achiziții. A absolvit cursurile postuniversitare la Bursa de valori din Buenos Aires și la Facultatea de drept pentru tranzacții comerciale internaționale din cadrul Universității Southwestern.

  Înainte să se alăture platformei Freelancer, Sebastián a fost cofondator al mai multor companii de internet și comunicații și, de asemenea, a lucrat ca președinte, director, consilier general și director operativ în cadrul unei varietăți de companii de internet și non-tehnologice, fiind parte a unei companii de prestigiu din Argentina.

  Citește mai multe despre Sebastián
 • Helma Kusuma
  Citește mai multe despre Helma

  Helma Kusuma

  Manager regional, Asia BA - Public Relations (University of Indonesia)

  Helma Kusuma este responsabilă pentru conducerea procesului de dezvoltare a site-ului Freelancer în Indonezia. Activitățile sale includ menținerea legăturilor cu presa locală și părțile interesate, căutarea oportunităților de promovare ale brandului și site-ului său local, cum ar fi faptul că nu se limitează la ținerea prelegerilor în cadrul conferințelor și evenimentelor mass-media, ci participă la întruniri/organizarea întâlnirilor pentru principalele părți interesate, ia parte la organizarea unor evenimente, identificarea oportunităților de sponsorizare, construirea și consolidarea mărcii Freelancer. De asemenea, își asumă responsabilități în privința tuturor activităților de comunicare desfășurate în Indonezia, în calitate de purtător de cuvânt al companiei, pentru o mare varietate de anchete ale bloggerilor și mass-mediei.

  Absolventă a Facultății de Comunicare de la Universitatea din Indonezia, Helma a activat în industria indoneziană a Relațiilor Publice și Comunicării în ultimii 17 ani. Datorită experienței sale privind cunoștințele aprofundate în cadrul diferitelor industrii, Helma a condus echipele de comunicare ale mai multor companii locale și multinaționale, cum ar fi NurZahra Indonesia, Ristra Group, MNC Skyvision, Santika Premier Jakarta Hotel și revista Kapital's English. Anterior colaborării cu Freelancer, aceasta și-a administrat, de asemenea, propria firmă de PR la nivel local, oferindu-și serviciile clienților locali și regionali din întreaga Asie, cum ar fi National Geographic Asia Channel, ESPN Star Sports Asia Channel, Panasonic Gobel Indonesia și multe altele.

  Citește mai multe despre Helma
Matt Barrie
Citește mai multe despre Matt

Matt Barrie

Director Executiv și Președinte BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Matt Barrie este un antreprenor premiat în domeniul tehnologiei. Este Director Executiv în cadrul Freelancer.com, cea mai mare piață de freelancing din lume, ce reunește peste 20 de milioane de profesioniști de pe întreg globul, și i-au fost acordate zece Premii Webby de către Academia Internațională de Arte Digitale și Științe, "cea mai mare onoare a Internetului".

Freelancer.com conectează în principal micile afaceri și persoanele fizice din lumea occidentală cu freelanceri din lumea în curs de dezvoltare, responsabilizând antreprenori de pe ambele părți ale globului. Freelancer Limited a fost listat pe Australian Securities Exchange în 2013, cu o capitalizare de piață de peste 1 miliarde de dolari.

De asemenea, Matt este Director Executiv la Escrow.com, un lider mondial în domeniul plăților online securizate, cu peste 2,7 miliarde de dolari în cazul tranzacțiilor securizate.

Matt a fost Profesor Adjunct Asociat la Departamentul de Inginerie Electrică și Informații de la Universitatea din Sydney, unde a predat Criptografie timp de cincisprezece ani și, mai târziu, Conceperea Tehnologiei Afacerilor. El este co-autor a peste 20 de cereri de brevete pentru invenții din SUA.

Mat este un orator prolific la nivel global, prezidând la SXSW, Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW și The Economist.

Anterior, el a fost fondator și Directorul Executiv în cadrul Sensory Networks Inc., un furnizor de procesoare de înaltă performanță pentru reţele de securitate, ce a fost preluat de către Intel Corporation în 2013.

În 2006, i-a fost acordat Premiul State Pearcey pentru contribuția adusă lindustriei IT&T. În 2010 a fost numit Alumnus al Anului pentru Facultatea de Inginerie și IT de la Universitatea din Sydney. În 2011 a fost numit Antreprenorul Inaugural BRW al Anului, de către publicația celor mai prestigioase de afaceri din Australia, precum și Antreprenorul Tehnologic Ernst & Young al Anului. În 2016 a fost distins cu Libertarianul Anului de către Australian Libertarian Society.

Dacă ai întrebări referitoare la angajamentele privind discursurile, trimite un email la speaker@freelancer.com

Citește mai multe despre Matt
Darren Williams
Citește mai multe despre Darren

Darren Williams

Director Non-Executiv BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

Darren a făcut trecerea de la funcția de Director Executiv și Director Tehnic în cadrul Freelancer la cea de Director Non-Executiv la sfârșitul anului 2015. În perioada în care era director executiv a fost responsabil de conducerea strategică zilnică a direcției operaționale și tehnice a companiei.

Darren are experiență în securitatea calculatoarelor, protocoale, crearea de rețele și software. Înainte de a se alătura Freelancer, Darren a fost co-fondator al Sensory Networks, o companie pentru securitatea retelelor hardware, unde a detinut funcţia de Director Tehnic și, ulterior, pe cea de Director Executiv. Darren a ţinut prelegeri pe teme de Informatică în cadrul Universităţii din Sydney, într-o varietate de domenii, pentru absolvenţi si studenţi.

Darren este autorul a numeroase articole, brevete și documente privind securitatea tehnologiei, software și crearea de rețele, și a vorbit în cadrul unei serii de conferințe internaționale. Darren deţine o diplomă de licenţă în Informatică și un doctorat în Informatică specializată pe rețele de calculatoare de la Universitatea din Sydney.

Citește mai multe despre Darren
Simon Clausen
Citește mai multe despre Simon

Simon Clausen

Director Non-Executiv

Simon este un investitor, fondator al Freelancer. Simon are peste 17 ani de experiență în companii de tehnologie de înaltă dezvoltare, atât în ​​Australia, cât și în Statele Unite ale Americii. Expertiza sa tehnică include competență în multiple limbaje de dezvoltare software, securitatea calculatoarelor și analiza vulnerabilității, şi este co-autor și inventator al numeroase brevete din domeniul tehnologiei.

S-a concentrat pe domeniul software de consum şi pe tehnologia permisivă a Internetului pe care a fondat-o, şi a fost Director Executiv al WinGuides, care mai târziu a devenit PC Tools. Cu Simon ca Director Executiv, PC Tools a ajuns la venituri de peste 100 milioane de dolari, peste 250 de angajaţi şi sedii în 7 ţări. PC Tools a fost achiziţionată de către Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) în octombrie 2008, fiind una dintre cele mai mari achiziţii din domeniul tehnologiei din Australia. După achiziţionare, Simon a devenit Vicepreşedinte la Symantec, înainte de a pleca în 2009 şi a fonda Startive Ventures, un fond de risc specializat în domeniul tehnologiei. Astăzi, Startive menţine activ investiţiile într-un număr de start-up-uri de succes la nivel mondial şi Simon acţionează ca Director şi consilier pentru companii din întreaga lume.

Citește mai multe despre Simon
Neil Katz
Citește mai multe despre Neil

Neil Katz

Director Financiar B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Neil Katz este Director Financiar în cadrul Freelancer și este responsabil pentru finanțele și funcțiile administrative ale Companiei. De când s-a alăturat Freelancer, în mai 2009, Neil a fost o parte integrantă a echipei de management și s-a implicat în stabilirea disciplinelor financiare și a controalelor interne ale Grupului.

Neil are peste 20 de ani de experiență în finanțe, contabilitate și management general. Neil a deținut funcţii de Director Financiar în cadrul unei serii de companii de tehnologie, incluzând IPscape, Threatmetrix, Sensory Networks și Aptrix. Neil are experiență și a fost implicat în numeroase sporiri de capital privat și de capital de risc, a obţinut mai multe donaţii guvernamentale, a fost implicat în activități de restructurare corporativă și de vânzare. În mod special, Neil a fost implicat în vânzarea lui Aptrix către IBM. În cadrul funcţiilor anterioare, Neil a oferit asistență financiară pentru a ajuta la dezvoltarea și extinderea internațională a acestor întreprinderi. Neil a oferit, de asemenea, servicii de consultanţă unui număr de companii de tehnologie mai mici, în domeniul strategiei de comercializare și sporire a capitalului.

Anterior funcţiilor din sectorul tehnologiei, Neil a deţinut poziţii de conducere în domeniul financiar, în sectoarele distribuției și retail-ului, inclusiv în cadrul Checkpoint Systems.

Neil deţine o diplomă de licenţă în Comerţ cu specializarea Management financiar, obţinută la Universitatea din Cape Town, Africa de Sud, şi este membru al Institutului Contabililor din Australia.

Citește mai multe despre Neil
Jun Yao
Citește mai multe despre Jun

Jun Yao

Vicepreşedinte al Departamentului de Inginerie BE (Automation) MSc PhD (Computer Science)

Jun Yao este vicepreședinte în cadrul departamentului Inginerie al platformei Freelancer. Este responsabil pentru coordonarea echipelor globale de inginerie, definirea și executarea foii tehnice de parcurs pe termen lung a companiei și pentru alinierea excelenței în inginerie la obiectivele comerciale.

Jun are experiență în rezolvarea problemelor în ce privește înregistrările monitorizate în domeniul gestionării, dar și în privința instruirii și scalării echipelor tehnice globale. Jun are o vastă experiență în ingineria software, iar domeniile sale de competență includ aplicații și sisteme de proiectare, rețele de calculatoare, securitatea informațiilor și baze de date relaționale.

Jun a vorbit la o serie de conferințe internaționale și a scris numeroase brevete, studii și articole jurnalistice în domeniul comunicațiilor online, al calității serviciilor în cazul computerelor mobile, al comunicărilor între vehicule și algoritmi. Jun deține o diplomă de licență B.E. de la Universitatea de Tehnologie din China de Sud, China, și un masterat și doctorat în informatică de la Universitatea din New South Wales, Australia.

Citește mai multe despre Jun
Chris Trotman
Citește mai multe despre Chris

Chris Trotman

Vicepreședinte asociat, departamentul Arhitectură BS (Information Systems)

Chris Trotman este vicepreședinte asociat în cadrul departamentului Arhitectură al platformei Freelancer. Chris este responsabil pentru toate aspectele tehnice ale ingineriei, menținând cel mai înalt standard al acesteia și asigurându-se că platforma Freelancer este pregătită pentru dezvoltarea actuală și viitoare. Chris deține o diplomă de licență în domeniul sistemelor informatice de la Universitatea din Auckland, Noua Zeelandă.

Citește mai multe despre Chris
Yves Sy
Citește mai multe despre Yves

Yves Sy

Vicepreședinte asociat, departamentul Operațiuni tehnice și conducere regională, Manila BS CS (University of the Philippines, Manila)

Yves Sy este vicepreședinte asociat în cadrul departamentului Operațiuni tehnice și, de asemenea, coordonează biroul regional din Manila al platformei Freelancer. Trebuie să se asigure că societatea este capabilă să opereze, să se dezvolte și să se susțină la nivel global, punând în aplicare cele mai bune practici pentru dezvoltarea produselor, precum și practici manageriale și operaționale. Înainte de a se alătura platformei Freelancer, Yves a petrecut peste un deceniu creând sisteme software scalabile și gestionând echipe de ingineri din diferite domenii, cum ar fi călătorii, jocuri și publicitate. Acesta deține o diplomă de licență în informatică de la Universitatea din Filipine, Manila.

Citește mai multe despre Yves
Thomas George
Citește mai multe despre Thomas

Thomas George

Director, departamentul Conformitate B Com, Dip Law (LPAB)

Thomas George este director și șef al departamentului Conformitate al platformei Freelancer. Thomas supraveghează mediul general privind conformitatea din cadrul companiei. Prin această funcție, Thomas este responsabil pentru dezvoltarea și întreținerea programelor pentru conducere și riscuri legate de conformitate, astfel încât să susțină compania. Înainte de a se alătura platformei Freelancer, Thomas a colaborat cu American Express, în calitate de director al departamentului Conformitate.

Citește mai multe despre Thomas
Sarah Tang
Citește mai multe despre Sarah

Sarah Z. Tang

Vicepreședinte, departamentul Întreprinderi BCom / MA / MSc

Sarah Tang este vicepreședinte al departamentului Întreprinderi din cadrul platformei Freelancer.com, unde lucrează cu clienți menționați în revista Fortune 500 pentru a adopta și scala mulțimile din cadrul organizațiilor acestora. Înainte să coordoneze operațiunile globale ale grupului, a lucrat în domeniul managementului produselor. Anterior colaborării cu Freelancer.com, s-a implicat în alegerile prezidențiale din S.U.A. din 2012 și a lucrat în calitate de consultant de management pentru clienți precum CBRE, Electronic Arts și Ericsson. Are o diplomă dublă MSc/MA de la Universitatea de Economie din Viena, este cercetător canadian de renume național și a fost inclusă pe lista „Cele mai influente 50 de femei” a publicației SIA din 2017. În prezent, aceasta colaborează îndeaproape cu NASA și Academia Harvard pentru afaceri/Laboratorul științelor inovării privind cercetarea și coordonarea gândirii pentru dezvoltarea domeniului crowdsourcingului.

Citește mai multe despre Sarah
sebastian
Citește mai multe despre Sebastián

Sebastián Siseles

Vicepreședinte, departamentul Internațional JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles este responsabil pentru crearea, comunicarea, menținerea și alinierea strategiei de expansiune internațională a companiei pentru o dezvoltare profitabilă pe termen lung, coordonând echipa de directori regionali și manageri pe țări din întreaga lume. Sebastián de asemenea, este direct implicat și responsabil pentru lansarea internațională, stabilirea și consolidarea prezenței și dezvoltării platformei Freelancer atât pe piețele dezvoltate, cât și pe piețele în curs de dezvoltare, cu accent special pe gestionarea operațiunilor companiei în America Latină și Europa de Sud. Un antreprenor argentinian cu un MBA de la Universitatea din Pittsburgh. Sebastián are experiență juridică specializată în finanțe corporative și fuziuni și achiziții. A absolvit cursurile postuniversitare la Bursa de valori din Buenos Aires și la Facultatea de drept pentru tranzacții comerciale internaționale din cadrul Universității Southwestern.

Înainte să se alăture platformei Freelancer, Sebastián a fost cofondator al mai multor companii de internet și comunicații și, de asemenea, a lucrat ca președinte, director, consilier general și director operativ în cadrul unei varietăți de companii de internet și non-tehnologice, fiind parte a unei companii de prestigiu din Argentina.

Citește mai multe despre Sebastián
Adam Byrnes
Citește mai multe despre Adam

Adam Byrnes

Vicepreședinte al departamentul Produse și dezvoltare BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Adam Byrnes este responsabil pentru extinderea Freelancer în întreaga lume, în special în cadrul piețelor dominate de vorbitori non-nativi de limba engleză, cum ar fi Asia și America Latină. Conduce echipe în domeniul relațiilor publice, de conținut, de marketing și de traducere, și a fost responsabil pentru lansarea site-urilor Freelancer pe plan internațional, incluzând 40 de site-uri regionale dedicate și 31 de limbi.

Înainte de a se alătura Freelancer, Adam a lucrat ca fizician la Universitatea din Sydney, în domeniul fotonicii. În acest timp, a fost co-autor al unei serii de lucrări academice în reviste importante de fizică și şi-a prezentat activitatea în cadrul conferinţei CLEO, în California. Adam a lucrat, de asemenea, în domeniul tehnologiei informației pentru Macquarie Group și Aalborg Industries.

Adam deţine o diplomă de licenţă în Inginerie Electrică și Fizică Avansată de la Universitatea din Sydney și a studiat în străinătate, la Universitatea din California, Santa Barbara.

Citește mai multe despre Adam
Helma Kusuma
Citește mai multe despre Helma

Helma Kusuma

Manager regional, Asia BA - Public Relations (University of Indonesia)

Helma Kusuma este responsabilă pentru conducerea procesului de dezvoltare a site-ului Freelancer în Indonezia. Activitățile sale includ menținerea legăturilor cu presa locală și părțile interesate, căutarea oportunităților de promovare ale brandului și site-ului său local, cum ar fi faptul că nu se limitează la ținerea prelegerilor în cadrul conferințelor și evenimentelor mass-media, ci participă la întruniri/organizarea întâlnirilor pentru principalele părți interesate, ia parte la organizarea unor evenimente, identificarea oportunităților de sponsorizare, construirea și consolidarea mărcii Freelancer. De asemenea, își asumă responsabilități în privința tuturor activităților de comunicare desfășurate în Indonezia, în calitate de purtător de cuvânt al companiei, pentru o mare varietate de anchete ale bloggerilor și mass-mediei.

Absolventă a Facultății de Comunicare de la Universitatea din Indonezia, Helma a activat în industria indoneziană a Relațiilor Publice și Comunicării în ultimii 17 ani. Datorită experienței sale privind cunoștințele aprofundate în cadrul diferitelor industrii, Helma a condus echipele de comunicare ale mai multor companii locale și multinaționale, cum ar fi NurZahra Indonesia, Ristra Group, MNC Skyvision, Santika Premier Jakarta Hotel și revista Kapital's English. Anterior colaborării cu Freelancer, aceasta și-a administrat, de asemenea, propria firmă de PR la nivel local, oferindu-și serviciile clienților locali și regionali din întreaga Asie, cum ar fi National Geographic Asia Channel, ESPN Star Sports Asia Channel, Panasonic Gobel Indonesia și multe altele.

Citește mai multe despre Helma