Fă cunoștință cu echipa din spatele platformei Freelancer!

Directori
 • Matt Barrie
  Citește mai multe despre Matt

  Matt Barrie

  Director executiv și Președinte BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Matt Barrie este un antreprenor premiat din domeniul tehnologiei. Acesta este Director executiv în cadrul Freelancer.com, cea mai mare platformă de freelancing din lume, ce reunește peste 20 de milioane de profesioniști de pe întregul glob. Acestuia i-au fost acordate de către Academia Internațională de Arte Digitale și Științe zece Premii Webby, „cea mai mare onoare de pe internet”.

  Freelancer.com conectează în special micile afaceri și persoanele fizice din lumea occidentală cu freelancerii din lumea în curs de dezvoltare, responsabilizând antreprenorii de pe ambele părți ale globului. Compania Freelancer Limited a fost listată pe Australian Securities Exchange în 2013, cu o capitalizare de piață de peste 1 miliard de dolari.

  De asemenea, Matt este Director executiv în cadrul platformei Escrow.com, lider mondial în domeniul plăților online securizate, cu peste 2,7 miliarde de dolari în ce privește tranzacțiile securizate.

  Matt a fost profesor adjunct asociat la departamentul de Inginerie electrică și informații de la Universitatea din Sydney, unde a predat criptografie timp de cincisprezece ani și, mai târziu, conceperea tehnologiei afacerilor. El este co-autor a peste 20 de cereri de brevete pentru invenții din S.U.A.

  Matt este un orator prolific la nivel global, prezidând la SXSW, Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW și The Economist.

  Anterior, a fost fondatorul și Directorul executiv al companiei Sensory Networks Inc., un furnizor de procesoare de înaltă performanță pentru rețele de securitate, ce a fost preluat de către Intel Corporation în 2013.

  În 2006, i-a fost acordat Premiul State Pearcey pentru contribuția adusă în domeniul IT&T. În 2010, a fost numit Alumnus al anului pentru Facultatea de Inginerie și IT de la Universitatea din Sydney. În 2011, a fost numit Antreprenorul inaugural BRW al anului, de către publicația celor mai prestigioase companii din Australia, precum și Antreprenorul tehnologic Ernst & Young al anului. În 2016, a fost distins cu Libertarianul anului de către Australian Libertarian Society.

  Dacă ai întrebări referitoare la angajamentele privind discursurile, trimite un e-mail la speaker@freelancer.com.

  Citește mai multe despre Matt
 • Darren Williams
  Citește mai multe despre Darren

  Darren Williams

  Director non-executiv BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  La sfârșitul anului 2015, Darren a făcut trecerea de la funcția de Director executiv și Director tehnic în cadrul platformei Freelancer la cea de Director non-executiv. În perioada în care era Director executiv, a fost responsabil de coordonarea strategică zilnică a direcției operaționale și tehnice a companiei.

  Darren are experiență în securitatea calculatoarelor, protocoale, crearea de rețele și software. Înainte de a se alătura platformei Freelancer, Darren a fost co-fondator al Sensory Networks, companie pentru securitatea rețelelor hardware, unde a deținut funcția de Director tehnic și, ulterior, pe cea de Director executiv. În cadrul Universității din Sydney, Darren a ținut prelegeri pe teme legate de informatică, într-o varietate de domenii, pentru absolvenți și studenți.

  Darren este autorul a numeroase articole, brevete și documente privind securitatea tehnologiei, software și crearea de rețele, și a ținut prelegeri în cadrul unei serii de conferințe internaționale. Darren deține o diplomă de licență în Informatică și un doctorat în Informatică specializată pe rețele de calculatoare, de la Universitatea din Sydney.

  Citește mai multe despre Darren
 • Simon Clausen
  Citește mai multe despre Simon

  Simon Clausen

  Director non-executiv

  Simon este investitor și fondator al platformei Freelancer. Simon are peste 17 ani de experiență în companii din domeniul tehnologiei de înaltă dezvoltare, atât în ​​Australia, cât și în Statele Unite ale Americii. Expertiza sa tehnică include competență în multiple limbaje de dezvoltare software, securitatea calculatoarelor și analiza vulnerabilității, fiind co-autor și inventator al numeroase brevete din domeniul tehnologiei.

  S-a concentrat pe domeniul software de consum și pe tehnologia permisivă a internetului pe care a fondat-o, și a fost Director executiv al companiei WinGuides, care mai târziu a devenit PC Tools. Cu Simon ca Director executiv, PC Tools a ajuns la venituri de peste 100 milioane de dolari, peste 250 de angajați și sedii în 7 țări. PC Tools a fost achiziționată de către Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) în octombrie 2008, fiind una dintre cele mai mari achiziții din domeniul tehnologiei din Australia. După achiziționare, Simon a devenit Vicepreședinte la Symantec, înainte de a pleca în 2009 și a fonda Startive Ventures, un fond de risc specializat în domeniul tehnologiei. Astăzi, Startive menține active investițiile într-un număr de startup-uri de succes la nivel mondial, iar Simon își desfășoară activitatea ca Director și consilier pentru companiile din întreaga lume.

  Citește mai multe despre Simon
Management Senior
 • Neil Katz
  Citește mai multe despre Neil

  Neil Katz

  Director financiar B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Neil Katz este Director financiar în cadrul platformei Freelancer, fiind responsabil pentru finanțele și funcțiile administrative ale Companiei. De când s-a alăturat platformei Freelancer, în mai 2009, Neil a fost parte integrantă a echipei de management și s-a implicat în stabilirea disciplinelor financiare și a controalelor interne ale Grupului.

  Neil are peste 20 de ani de experiență în finanțe, contabilitate și management general. Neil a deținut funcția de Director financiar în cadrul unei serii de companii din domeniul tehnologiei, printre care IPscape, Threatmetrix, Sensory Networks și Aptrix. Neil are experiență și a fost implicat în numeroase sporiri de capital privat și de capital de risc, a obținut mai multe donații guvernamentale, a fost implicat în activități de restructurare corporativă și vânzări. În mod special, Neil a fost implicat în vânzarea companiei Aptrix către IBM. În cadrul posturilor anterioare, Neil a oferit asistență financiară pentru a ajuta la dezvoltarea și extinderea internațională a acestor întreprinderi. Neil a oferit, de asemenea, servicii de consultanță unui număr de companii de tehnologie mai mici, în domeniul strategiei de comercializare și sporire a capitalului.

  Anterior funcțiilor din sectorul tehnologiei, Neil a deținut posturi de conducere în domeniul financiar, în sectoarele distribuției și retailului, inclusiv în cadrul companiei Checkpoint Systems.

  Neil deține o diplomă de licență în Comerț cu specializarea Management financiar, obținută la Universitatea din Cape Town, Africa de Sud, și este membru al Institutului contabililor din Australia.

  Citește mai multe despre Neil
 • Laurent Goudet
  Citește mai multe despre Laurent

  Laurent Goudet

  Director tehnic BSc (Mathematics and Computer Science) (Honours), MSc (Embedded Systems) (Honours)

  Laurent Goudet este Directorul tehnic al platformei Freelancer, fiind responsabil pentru direcția tehnică a companiei și asigurând îndeplinirea obiectivelor acesteia. Înainte să treacă de la postul de Arhitect de software la cel de Director tehnic, la începutul lui 2021, Laurent a coordonat mai multe inițiative tehnice, creând pentru clienții nativi și pentru cei din mediul online, aplicații rapide și de încredere, prietenoase cu dispozitivele mobile. Astfel, a optimizat experiența utilizatorilor și a redus costurile corespunzătoare serviciilor de inginerie.

  Înainte să se alăture platformei Freelancer în decembrie 2013, Laurent a lucrat ca inginer pentru software-ul sistemelor Linux încorporate, acumulând cunoștințe de bază, necesare pentru a înțelege în profunzime abstracțiile software de nivel înalt, care compun aplicațiile web moderne.

  Laurent deține o diplomă obținută cu onoruri în Matematică și Informatică, de la Université de Marne-la-Vallée, o diplomă de masterat în Ingineria sistemelor încorporate de la ESIEE din Paris, Franța, și a studiat peste hotare, la Colegiul Harvey Mudd din Claremont, California.

  Citește mai multe despre Laurent
 • Adam Byrnes
  Citește mai multe despre Adam

  Adam Byrnes

  Vicepreședinte al departamentului Produse și dezvoltare BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Adam Byrnes este responsabil pentru extinderea platformei Freelancer în întreaga lume, în special în cadrul zonelor dominate de vorbitori non-nativi de limba engleză, cum ar fi Asia și America Latină. Coordonează echipe din domeniul relațiilor publice, de conținut, marketing și traduceri, și a fost responsabil pentru lansarea site-urilor Freelancer pe plan internațional, incluzând 40 de site-uri regionale dedicate și 31 de limbi.

  Înainte de a se alătura platformei Freelancer, Adam a lucrat ca fizician la Universitatea din Sydney, în domeniul fotonicii. În acest timp, a fost co-autor al unei serii de lucrări academice din reviste importante de fizică și și-a prezentat activitatea în cadrul conferinței CLEO din California. Adam a lucrat, de asemenea, în domeniul tehnologiei informației pentru Macquarie Group și Aalborg Industries.

  Adam deține o diplomă de licență în Inginerie electrică și fizică avansată de la Universitatea din Sydney și a studiat în străinătate, la Universitatea din California, în Santa Barbara.

  Citește mai multe despre Adam
 • Yves Sy
  Citește mai multe despre Yves

  Yves Sy

  Vicepreședinte, departamentul Operațiuni BSc (Computer Science)

  Yves Sy este Vicepreședintele departamentului Operațiuni din cadrul platformei Freelancer.com, unde este responsabil cu operațiunile globale ale companiei, inclusiv planificarea strategică, politicile interne și efectuarea optimizărilor, precum și prestarea serviciilor corespunzătoare departamentelor de inginerie, operațiuni destinate populației și asistență pentru clienți.

  Înainte să se alăture companiei Freelancer, Yves a lucrat anterior pentru mai multe companii locale și multinaționale, creând sisteme scalabile și importante pentru diverse domenii, cum ar fi jocuri, călătorii, organizații neguvernamentale și publicitate.

  Yves deține o diplomă de Informatică de la Universitatea din Manila, Filipine, având aproape 20 de ani de experiență în domeniul tehnologiei.

  Citește mai multe despre Yves
 • sebastian
  Citește mai multe despre Sebastián

  Sebastián Siseles

  Vicepreședintea al departamentului Internațional JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles este responsabil pentru crearea, comunicarea, menținerea și alinierea strategiei de expansiune internațională a companiei pentru o dezvoltare profitabilă pe termen lung, coordonând echipa de directori regionali și manageri pe țări din întreaga lume. Sebastián de asemenea, este direct implicat și responsabil pentru lansarea internațională, stabilirea și consolidarea prezenței și dezvoltării platformei Freelancer atât pe piețele dezvoltate, cât și pe piețele în curs de dezvoltare, cu accent special pe gestionarea operațiunilor companiei în America Latină și Europa de Sud. Un antreprenor argentinian cu un MBA de la Universitatea din Pittsburgh, Sebastián are experiență juridică specializată în finanțe corporative, fuziuni și achiziții. A absolvit cursurile postuniversitare la Bursa de valori din Buenos Aires și la Facultatea de drept pentru tranzacții comerciale internaționale din cadrul Universității Southwestern.

  Înainte să se alăture platformei Freelancer, Sebastián a fost cofondator al mai multor companii de internet și comunicații și, de asemenea, a lucrat ca președinte, director, consilier general și director operativ în cadrul unei varietăți de companii de internet și non-tehnologice, fiind parte a unei companii de prestigiu din Argentina.

  Citește mai multe despre Sebastián
 • Shaun McMeeken
  Citește mai multe despre Shaun

  Shaun McMeeken

  Vicepreședinte al departamentului Vânzări la nivel enterprise B Bus (Victoria) (Monash) (Virginia Tech)

  Shaun McMeeken este Vicepreședinte al departamentului Vânzări la nivel enterprise, din cadrul platformei Freelancer.com. Acesta susține clasamentul Fortune 500 și alte organizații similare să implementeze modele noi de forță de muncă, astfel încât acestea să-și optimizeze ulterior fluxul de lucru. A fost membru al Comitetului executiv fondator al ANZ din cadrul Groupon, unde a coordonat echipa de vânzări, în calitate de vicepreședinte al departamentului respectiv, veniturile crescând de la zero la 250 de milioane de dolari.

  Anterior, acesta a lucrat ca Manager de vânzări la nivel național, colaborând cu The Australian în cadrul News Corp. Shaun a coordonat echipa de vânzări, care se ocupa de lipsa la nivel național a forței de muncă calificate, generând venituri în valoare de 70 de milioane de dolari prin intermediul unui portofoliu alcătuit din conturi enterprise din următoarele domenii: tehnologie, educație superioară, servicii media și de marketing, proprietăți comerciale, finanțe, domeniul legislativ și cel aviatic, servicii profesionale, minerit și inginerie, industria combustibililor și gazelor naturale, domeniul sanitar, forme de guvernământ federale și statale, precum și platforme internaționale.

  De asemenea, a deținut posturi și în domeniul vânzărilor, marketingului și managementului, colaborând cu Travel Corporation, Melbourne Airport și Thomas Cook în Statele Unite. Acesta deține o diplomă de licență în Managementul turismului și călătoriilor în interes de afaceri, emisă de Universitatea Victoria și a studiat pentru o diplomă de licență în Afaceri din domeniul bancar și financiar, de la Universitatea Monash. La Universitatea Victoria, i s-a acordat o bursă academică pentru a participa la Virginia Tech în Statele Unite, unde a studiat comerțul internațional.

  Citește mai multe despre Shaun
 • Andrew Boyton
  Citește mai multe despre Andrew

  Andrew Boyton

  Vicepreședinte al departamentului Inginerie BE (Software) BSc (Maths), PhD (Formal verification)

  Andrew deține funcția de Vicepreședinte al departamentului Inginerie din cadrul platformei Freelancer, unde este responsabil pentru coordonarea echipelor globale care se ocupă de inginerie, definind și îndeplinind fișa tehnică pe termen lung a companiei și aliniind excelența din domeniul ingineriei la obiectivele companiei.

  Înainte să se alăture platformei Freelancer în noiembrie 2012, Andrew a lucrat la NICTA ca inginer în domeniul cercetării, unde și-a finalizat doctoratul în verificarea formală a unui microkernel, demonstrând matematic corectitudinea codului de inițializare a sistemului în cazul sistemelor încorporate. În perioada respectivă a fost autorul multor lucrări și a ținut prelegeri la conferințe internaționale.

  Andrew are o diplomă obținută cu onoruri în domeniul Ingineriei software, o diplomă în Matematică și un doctorat în Informatică de la Universitatea din New South Wales, Australia. De asemenea, face parte din consiliul de administrație, ca reprezentant pentru două colegii rezidențiale—New College și New College Village din cadrul Universității din New South Wales.

  Citește mai multe despre Andrew
 • Bryndis Henrikson
  Citește mai multe despre Bryndis

  Bryndis Henrikson

  Vicepreședinte, departamentul Servicii gestionate BSc (MSU)

  Bryndis Henrikson este Vicepreședinte al departamentului Servicii gestionate din cadrul platformei Freelancer.com. Aceasta se ocupă cu asigurarea succesului clienților noștri.


  Bryndis implementează strategii de management inovator, care se concentrează asupra clădirii unei culturi centrate pe îndeplinirea obiectivelor angajaților platformei Freelancer. Bryndis se dedică formării unor echipe foarte productive, fiind responsabilă de gestionarea echipelor care obțin cele mai mari venituri, coordonării operațiunilor din cadrul platformei Loadshift, destinate mărfurilor, precum și a inițiativelor agenției NASA pe Freelancer.com.


  Înainte să colaboreze cu Freelancer, Bryndis și-a petrecut timpul concepând și facilitând programele de eLearning din Taiwan, bazate pe standarde. Bryndis a obținut o diplomă în Științe, de la Universitatea de stat din Missouri.

  Citește mai multe despre Bryndis
Matt Barrie
Citește mai multe despre Matt

Matt Barrie

Director executiv și Președinte BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Matt Barrie este un antreprenor premiat din domeniul tehnologiei. Acesta este Director executiv în cadrul Freelancer.com, cea mai mare platformă de freelancing din lume, ce reunește peste 20 de milioane de profesioniști de pe întregul glob. Acestuia i-au fost acordate de către Academia Internațională de Arte Digitale și Științe zece Premii Webby, „cea mai mare onoare de pe internet”.

Freelancer.com conectează în special micile afaceri și persoanele fizice din lumea occidentală cu freelancerii din lumea în curs de dezvoltare, responsabilizând antreprenorii de pe ambele părți ale globului. Compania Freelancer Limited a fost listată pe Australian Securities Exchange în 2013, cu o capitalizare de piață de peste 1 miliard de dolari.

De asemenea, Matt este Director executiv în cadrul platformei Escrow.com, lider mondial în domeniul plăților online securizate, cu peste 2,7 miliarde de dolari în ce privește tranzacțiile securizate.

Matt a fost profesor adjunct asociat la departamentul de Inginerie electrică și informații de la Universitatea din Sydney, unde a predat criptografie timp de cincisprezece ani și, mai târziu, conceperea tehnologiei afacerilor. El este co-autor a peste 20 de cereri de brevete pentru invenții din S.U.A.

Matt este un orator prolific la nivel global, prezidând la SXSW, Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW și The Economist.

Anterior, a fost fondatorul și Directorul executiv al companiei Sensory Networks Inc., un furnizor de procesoare de înaltă performanță pentru rețele de securitate, ce a fost preluat de către Intel Corporation în 2013.

În 2006, i-a fost acordat Premiul State Pearcey pentru contribuția adusă în domeniul IT&T. În 2010, a fost numit Alumnus al anului pentru Facultatea de Inginerie și IT de la Universitatea din Sydney. În 2011, a fost numit Antreprenorul inaugural BRW al anului, de către publicația celor mai prestigioase companii din Australia, precum și Antreprenorul tehnologic Ernst & Young al anului. În 2016, a fost distins cu Libertarianul anului de către Australian Libertarian Society.

Dacă ai întrebări referitoare la angajamentele privind discursurile, trimite un e-mail la speaker@freelancer.com.

Citește mai multe despre Matt
Darren Williams
Citește mai multe despre Darren

Darren Williams

Director non-executiv BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

La sfârșitul anului 2015, Darren a făcut trecerea de la funcția de Director executiv și Director tehnic în cadrul platformei Freelancer la cea de Director non-executiv. În perioada în care era Director executiv, a fost responsabil de coordonarea strategică zilnică a direcției operaționale și tehnice a companiei.

Darren are experiență în securitatea calculatoarelor, protocoale, crearea de rețele și software. Înainte de a se alătura platformei Freelancer, Darren a fost co-fondator al Sensory Networks, companie pentru securitatea rețelelor hardware, unde a deținut funcția de Director tehnic și, ulterior, pe cea de Director executiv. În cadrul Universității din Sydney, Darren a ținut prelegeri pe teme legate de informatică, într-o varietate de domenii, pentru absolvenți și studenți.

Darren este autorul a numeroase articole, brevete și documente privind securitatea tehnologiei, software și crearea de rețele, și a ținut prelegeri în cadrul unei serii de conferințe internaționale. Darren deține o diplomă de licență în Informatică și un doctorat în Informatică specializată pe rețele de calculatoare, de la Universitatea din Sydney.

Citește mai multe despre Darren
Simon Clausen
Citește mai multe despre Simon

Simon Clausen

Director non-executiv

Simon este investitor și fondator al platformei Freelancer. Simon are peste 17 ani de experiență în companii din domeniul tehnologiei de înaltă dezvoltare, atât în ​​Australia, cât și în Statele Unite ale Americii. Expertiza sa tehnică include competență în multiple limbaje de dezvoltare software, securitatea calculatoarelor și analiza vulnerabilității, fiind co-autor și inventator al numeroase brevete din domeniul tehnologiei.

S-a concentrat pe domeniul software de consum și pe tehnologia permisivă a internetului pe care a fondat-o, și a fost Director executiv al companiei WinGuides, care mai târziu a devenit PC Tools. Cu Simon ca Director executiv, PC Tools a ajuns la venituri de peste 100 milioane de dolari, peste 250 de angajați și sedii în 7 țări. PC Tools a fost achiziționată de către Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) în octombrie 2008, fiind una dintre cele mai mari achiziții din domeniul tehnologiei din Australia. După achiziționare, Simon a devenit Vicepreședinte la Symantec, înainte de a pleca în 2009 și a fonda Startive Ventures, un fond de risc specializat în domeniul tehnologiei. Astăzi, Startive menține active investițiile într-un număr de startup-uri de succes la nivel mondial, iar Simon își desfășoară activitatea ca Director și consilier pentru companiile din întreaga lume.

Citește mai multe despre Simon
Neil Katz
Citește mai multe despre Neil

Neil Katz

Director financiar B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Neil Katz este Director financiar în cadrul platformei Freelancer, fiind responsabil pentru finanțele și funcțiile administrative ale Companiei. De când s-a alăturat platformei Freelancer, în mai 2009, Neil a fost parte integrantă a echipei de management și s-a implicat în stabilirea disciplinelor financiare și a controalelor interne ale Grupului.

Neil are peste 20 de ani de experiență în finanțe, contabilitate și management general. Neil a deținut funcția de Director financiar în cadrul unei serii de companii din domeniul tehnologiei, printre care IPscape, Threatmetrix, Sensory Networks și Aptrix. Neil are experiență și a fost implicat în numeroase sporiri de capital privat și de capital de risc, a obținut mai multe donații guvernamentale, a fost implicat în activități de restructurare corporativă și vânzări. În mod special, Neil a fost implicat în vânzarea companiei Aptrix către IBM. În cadrul posturilor anterioare, Neil a oferit asistență financiară pentru a ajuta la dezvoltarea și extinderea internațională a acestor întreprinderi. Neil a oferit, de asemenea, servicii de consultanță unui număr de companii de tehnologie mai mici, în domeniul strategiei de comercializare și sporire a capitalului.

Anterior funcțiilor din sectorul tehnologiei, Neil a deținut posturi de conducere în domeniul financiar, în sectoarele distribuției și retailului, inclusiv în cadrul companiei Checkpoint Systems.

Neil deține o diplomă de licență în Comerț cu specializarea Management financiar, obținută la Universitatea din Cape Town, Africa de Sud, și este membru al Institutului contabililor din Australia.

Citește mai multe despre Neil
Laurent Goudet
Citește mai multe despre Laurent

Laurent Goudet

Director tehnic BSc (Mathematics and Computer Science) (Honours), MSc (Embedded Systems) (Honours)

Laurent Goudet este Directorul tehnic al platformei Freelancer, fiind responsabil pentru direcția tehnică a companiei și asigurând îndeplinirea obiectivelor acesteia. Înainte să treacă de la postul de Arhitect de software la cel de Director tehnic, la începutul lui 2021, Laurent a coordonat mai multe inițiative tehnice, creând pentru clienții nativi și pentru cei din mediul online, aplicații rapide și de încredere, prietenoase cu dispozitivele mobile. Astfel, a optimizat experiența utilizatorilor și a redus costurile corespunzătoare serviciilor de inginerie.

Înainte să se alăture platformei Freelancer în decembrie 2013, Laurent a lucrat ca inginer pentru software-ul sistemelor Linux încorporate, acumulând cunoștințe de bază, necesare pentru a înțelege în profunzime abstracțiile software de nivel înalt, care compun aplicațiile web moderne.

Laurent deține o diplomă obținută cu onoruri în Matematică și Informatică, de la Université de Marne-la-Vallée, o diplomă de masterat în Ingineria sistemelor încorporate de la ESIEE din Paris, Franța, și a studiat peste hotare, la Colegiul Harvey Mudd din Claremont, California.

Citește mai multe despre Laurent
Andrew Boyton
Citește mai multe despre Andrew

Andrew Boyton

Vicepreședinte al departamentului Inginerie BE (Software) BSc (Maths), PhD (Formal verification)

Andrew deține funcția de Vicepreședinte al departamentului Inginerie din cadrul platformei Freelancer, unde este responsabil pentru coordonarea echipelor globale care se ocupă de inginerie, definind și îndeplinind fișa tehnică pe termen lung a companiei și aliniind excelența din domeniul ingineriei la obiectivele companiei.

Înainte să se alăture platformei Freelancer în noiembrie 2012, Andrew a lucrat la NICTA ca inginer în domeniul cercetării, unde și-a finalizat doctoratul în verificarea formală a unui microkernel, demonstrând matematic corectitudinea codului de inițializare a sistemului în cazul sistemelor încorporate. În perioada respectivă a fost autorul multor lucrări și a ținut prelegeri la conferințe internaționale.

Andrew are o diplomă obținută cu onoruri în domeniul Ingineriei software, o diplomă în Matematică și un doctorat în Informatică de la Universitatea din New South Wales, Australia. De asemenea, face parte din consiliul de administrație, ca reprezentant pentru două colegii rezidențiale—New College și New College Village din cadrul Universității din New South Wales.

Citește mai multe despre Andrew
Yves Sy
Citește mai multe despre Yves

Yves Sy

Vicepreședinte, departamentul Operațiuni BSc (Computer Science)

Yves Sy este Vicepreședintele departamentului Operațiuni din cadrul platformei Freelancer.com, unde este responsabil cu operațiunile globale ale companiei, inclusiv planificarea strategică, politicile interne și efectuarea optimizărilor, precum și prestarea serviciilor corespunzătoare departamentelor de inginerie, operațiuni destinate populației și asistență pentru clienți.

Înainte să se alăture companiei Freelancer, Yves a lucrat anterior pentru mai multe companii locale și multinaționale, creând sisteme scalabile și importante pentru diverse domenii, cum ar fi jocuri, călătorii, organizații neguvernamentale și publicitate.

Yves deține o diplomă de Informatică de la Universitatea din Manila, Filipine, având aproape 20 de ani de experiență în domeniul tehnologiei.

Citește mai multe despre Yves
Bryndis Henrikson
Citește mai multe despre Bryndis

Bryndis Henrikson

Vicepreședinte, departamentul Servicii gestionate BSc (MSU)

Bryndis Henrikson este Vicepreședinte al departamentului Servicii gestionate din cadrul platformei Freelancer.com. Aceasta se ocupă cu asigurarea succesului clienților noștri.


Bryndis implementează strategii de management inovator, care se concentrează asupra clădirii unei culturi centrate pe îndeplinirea obiectivelor angajaților platformei Freelancer. Bryndis se dedică formării unor echipe foarte productive, fiind responsabilă de gestionarea echipelor care obțin cele mai mari venituri, coordonării operațiunilor din cadrul platformei Loadshift, destinate mărfurilor, precum și a inițiativelor agenției NASA pe Freelancer.com.


Înainte să colaboreze cu Freelancer, Bryndis și-a petrecut timpul concepând și facilitând programele de eLearning din Taiwan, bazate pe standarde. Bryndis a obținut o diplomă în Științe, de la Universitatea de stat din Missouri.

Citește mai multe despre Bryndis
Shaun McMeeken
Citește mai multe despre Shaun

Shaun McMeeken

Vicepreședinte al departamentului Vânzări la nivel enterprise B Bus (Victoria) (Monash) (Virginia Tech)

Shaun McMeeken este Vicepreședinte al departamentului Vânzări la nivel enterprise, din cadrul platformei Freelancer.com. Acesta susține clasamentul Fortune 500 și alte organizații similare să implementeze modele noi de forță de muncă, astfel încât acestea să-și optimizeze ulterior fluxul de lucru. A fost membru al Comitetului executiv fondator al ANZ din cadrul Groupon, unde a coordonat echipa de vânzări, în calitate de vicepreședinte al departamentului respectiv, veniturile crescând de la zero la 250 de milioane de dolari.

Anterior, acesta a lucrat ca Manager de vânzări la nivel național, colaborând cu The Australian în cadrul News Corp. Shaun a coordonat echipa de vânzări, care se ocupa de lipsa la nivel național a forței de muncă calificate, generând venituri în valoare de 70 de milioane de dolari prin intermediul unui portofoliu alcătuit din conturi enterprise din următoarele domenii: tehnologie, educație superioară, servicii media și de marketing, proprietăți comerciale, finanțe, domeniul legislativ și cel aviatic, servicii profesionale, minerit și inginerie, industria combustibililor și gazelor naturale, domeniul sanitar, forme de guvernământ federale și statale, precum și platforme internaționale.

De asemenea, a deținut posturi și în domeniul vânzărilor, marketingului și managementului, colaborând cu Travel Corporation, Melbourne Airport și Thomas Cook în Statele Unite. Acesta deține o diplomă de licență în Managementul turismului și călătoriilor în interes de afaceri, emisă de Universitatea Victoria și a studiat pentru o diplomă de licență în Afaceri din domeniul bancar și financiar, de la Universitatea Monash. La Universitatea Victoria, i s-a acordat o bursă academică pentru a participa la Virginia Tech în Statele Unite, unde a studiat comerțul internațional.

Citește mai multe despre Shaun
sebastian
Citește mai multe despre Sebastián

Sebastián Siseles

Vicepreședintea al departamentului Internațional JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles este responsabil pentru crearea, comunicarea, menținerea și alinierea strategiei de expansiune internațională a companiei pentru o dezvoltare profitabilă pe termen lung, coordonând echipa de directori regionali și manageri pe țări din întreaga lume. Sebastián de asemenea, este direct implicat și responsabil pentru lansarea internațională, stabilirea și consolidarea prezenței și dezvoltării platformei Freelancer atât pe piețele dezvoltate, cât și pe piețele în curs de dezvoltare, cu accent special pe gestionarea operațiunilor companiei în America Latină și Europa de Sud. Un antreprenor argentinian cu un MBA de la Universitatea din Pittsburgh, Sebastián are experiență juridică specializată în finanțe corporative, fuziuni și achiziții. A absolvit cursurile postuniversitare la Bursa de valori din Buenos Aires și la Facultatea de drept pentru tranzacții comerciale internaționale din cadrul Universității Southwestern.

Înainte să se alăture platformei Freelancer, Sebastián a fost cofondator al mai multor companii de internet și comunicații și, de asemenea, a lucrat ca președinte, director, consilier general și director operativ în cadrul unei varietăți de companii de internet și non-tehnologice, fiind parte a unei companii de prestigiu din Argentina.

Citește mai multe despre Sebastián
Adam Byrnes
Citește mai multe despre Adam

Adam Byrnes

Vicepreședinte al departamentului Produse și dezvoltare BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Adam Byrnes este responsabil pentru extinderea platformei Freelancer în întreaga lume, în special în cadrul zonelor dominate de vorbitori non-nativi de limba engleză, cum ar fi Asia și America Latină. Coordonează echipe din domeniul relațiilor publice, de conținut, marketing și traduceri, și a fost responsabil pentru lansarea site-urilor Freelancer pe plan internațional, incluzând 40 de site-uri regionale dedicate și 31 de limbi.

Înainte de a se alătura platformei Freelancer, Adam a lucrat ca fizician la Universitatea din Sydney, în domeniul fotonicii. În acest timp, a fost co-autor al unei serii de lucrări academice din reviste importante de fizică și și-a prezentat activitatea în cadrul conferinței CLEO din California. Adam a lucrat, de asemenea, în domeniul tehnologiei informației pentru Macquarie Group și Aalborg Industries.

Adam deține o diplomă de licență în Inginerie electrică și fizică avansată de la Universitatea din Sydney și a studiat în străinătate, la Universitatea din California, în Santa Barbara.

Citește mai multe despre Adam