Fă cunoștință cu echipa din spatele platformei Freelancer!

Directori
 • Matt Barrie
  Citește mai multe despre Matt

  Matt Barrie

  Director executiv și Președinte BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

  Matt Barrie este un antreprenor premiat din domeniul tehnologiei. Acesta este Director executiv în cadrul Freelancer.com, cea mai mare platformă de freelancing din lume, ce reunește peste 20 de milioane de profesioniști de pe întregul glob. Acestuia i-au fost acordate de către Academia Internațională de Arte Digitale și Științe zece Premii Webby, „cea mai mare onoare de pe internet”.

  Freelancer.com conectează în special micile afaceri și persoanele fizice din lumea occidentală cu freelancerii din lumea în curs de dezvoltare, responsabilizând antreprenorii de pe ambele părți ale globului. Compania Freelancer Limited a fost listată pe Australian Securities Exchange în 2013, cu o capitalizare de piață de peste 1 miliard de dolari.

  De asemenea, Matt este Director executiv în cadrul platformei Escrow.com, lider mondial în domeniul plăților online securizate, cu peste 2,7 miliarde de dolari în ce privește tranzacțiile securizate.

  Matt a fost profesor adjunct asociat la departamentul de Inginerie electrică și informații de la Universitatea din Sydney, unde a predat criptografie timp de cincisprezece ani și, mai târziu, conceperea tehnologiei afacerilor. El este co-autor a peste 20 de cereri de brevete pentru invenții din S.U.A.

  Matt este un orator prolific la nivel global, prezidând la SXSW, Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW și The Economist.

  Anterior, a fost fondatorul și Directorul executiv al companiei Sensory Networks Inc., un furnizor de procesoare de înaltă performanță pentru rețele de securitate, ce a fost preluat de către Intel Corporation în 2013.

  În 2006, i-a fost acordat Premiul State Pearcey pentru contribuția adusă în domeniul IT&T. În 2010, a fost numit Alumnus al anului pentru Facultatea de Inginerie și IT de la Universitatea din Sydney. În 2011, a fost numit Antreprenorul inaugural BRW al anului, de către publicația celor mai prestigioase companii din Australia, precum și Antreprenorul tehnologic Ernst & Young al anului. În 2016, a fost distins cu Libertarianul anului de către Australian Libertarian Society.

  Dacă ai întrebări referitoare la angajamentele privind discursurile, trimite un e-mail la speaker@freelancer.com.

  Citește mai multe despre Matt
 • Darren Williams
  Citește mai multe despre Darren

  Darren Williams

  Director non-executiv BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

  La sfârșitul anului 2015, Darren a făcut trecerea de la funcția de Director executiv și Director tehnic în cadrul platformei Freelancer la cea de Director non-executiv. În perioada în care era Director executiv, a fost responsabil de coordonarea strategică zilnică a direcției operaționale și tehnice a companiei.

  Darren are experiență în securitatea calculatoarelor, protocoale, crearea de rețele și software. Înainte de a se alătura platformei Freelancer, Darren a fost co-fondator al Sensory Networks, companie pentru securitatea rețelelor hardware, unde a deținut funcția de Director tehnic și, ulterior, pe cea de Director executiv. În cadrul Universității din Sydney, Darren a ținut prelegeri pe teme legate de informatică, într-o varietate de domenii, pentru absolvenți și studenți.

  Darren este autorul a numeroase articole, brevete și documente privind securitatea tehnologiei, software și crearea de rețele, și a ținut prelegeri în cadrul unei serii de conferințe internaționale. Darren deține o diplomă de licență în Informatică și un doctorat în Informatică specializată pe rețele de calculatoare, de la Universitatea din Sydney.

  Citește mai multe despre Darren
 • Simon Clausen
  Citește mai multe despre Simon

  Simon Clausen

  Director non-executiv

  Simon este investitor și fondator al platformei Freelancer. Are peste 17 ani de experiență în ce privește companiile cu dezvoltare accelerată din domeniul tehnologiei, atât în Australia, cât și în Statele Unite. Expertiza sa tehnică include utilizarea mai multor limbaje de dezvoltare software, securitate computerizată și analiză a vulnerabilităților, el fiind inclusiv coautor și inventator al numeroase patente din sfera tehnologiei.

  Concentrându-se asupra software-ului centrat pe consumator și asupra tehnologiilor bazate pe internet, acesta a înființat și coordonat site-ul WinGuides.com, care ulterior a devenit PC Tools. Cu Simon ca Director executiv, veniturile companiei PC Tools au depășit 100 de milioane de dolari, compania ajungând să aibă peste 250 de angajați și sedii în 7 țări. PC Tools a fost preluată de Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) în octombrie 2008, la acea vreme evenimentul respectiv reprezentând una dintre cele mai importante achiziții din Australia. După preluare, Simon a devenit Vicepreședinte în cadrul Symantec, părăsind însă compania în 2009, când a înființat Startive Ventures, un fond de risc axat pe domeniul tehnologiei. În prezent, Startive Ventures menține activ investițiile din cadrul a numeroase start-up-uri de succes la nivel global, Simon desfășurându-și activitatea în calitate de director și consultant al companiilor din întreaga lume.

  Citește mai multe despre Simon
Management Senior
 • Neil Katz
  Citește mai multe despre Neil

  Neil Katz

  Director financiar B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

  Neil Katz este Director financiar în cadrul platformei Freelancer, fiind responsabil pentru finanțele și funcțiile administrative ale Companiei. De când s-a alăturat platformei Freelancer, în mai 2009, Neil a fost parte integrantă a echipei de management și s-a implicat în stabilirea disciplinelor financiare și a controalelor interne ale Grupului.

  Neil are peste 20 de ani de experiență în finanțe, contabilitate și management general. Neil a deținut funcția de Director financiar în cadrul unei serii de companii din domeniul tehnologiei, printre care IPscape, Threatmetrix, Sensory Networks și Aptrix. Neil are experiență și a fost implicat în numeroase sporiri de capital privat și de capital de risc, a obținut mai multe donații guvernamentale, a fost implicat în activități de restructurare corporativă și vânzări. În mod special, Neil a fost implicat în vânzarea companiei Aptrix către IBM. În cadrul posturilor anterioare, Neil a oferit asistență financiară pentru a ajuta la dezvoltarea și extinderea internațională a acestor întreprinderi. Neil a oferit, de asemenea, servicii de consultanță unui număr de companii de tehnologie mai mici, în domeniul strategiei de comercializare și sporire a capitalului.

  Anterior funcțiilor din sectorul tehnologiei, Neil a deținut posturi de conducere în domeniul financiar, în sectoarele distribuției și retailului, inclusiv în cadrul companiei Checkpoint Systems.

  Neil deține o diplomă de licență în Comerț cu specializarea Management financiar, obținută la Universitatea din Cape Town, Africa de Sud, și este membru al Institutului contabililor din Australia.

  Citește mai multe despre Neil
 • Laurent Goudet
  Citește mai multe despre Laurent

  Laurent Goudet

  Director tehnic BSc (Mathematics and Computer Science) (Honours), MSc (Embedded Systems) (Honours)

  Laurent Goudet este Directorul tehnic al platformei Freelancer, fiind responsabil pentru direcția tehnică a companiei și asigurând îndeplinirea obiectivelor acesteia. Înainte să treacă de la postul de Arhitect de software la cel de Director tehnic, la începutul lui 2021, Laurent a coordonat mai multe inițiative tehnice, creând pentru clienții nativi și pentru cei din mediul online, aplicații rapide și de încredere, prietenoase cu dispozitivele mobile. Astfel, a optimizat experiența utilizatorilor și a redus costurile corespunzătoare serviciilor de inginerie.

  Înainte să se alăture platformei Freelancer în decembrie 2013, Laurent a lucrat ca inginer pentru software-ul sistemelor Linux încorporate, acumulând cunoștințe de bază, necesare pentru a înțelege în profunzime abstracțiile software de nivel înalt, care compun aplicațiile web moderne.

  Laurent deține o diplomă obținută cu onoruri în Matematică și Informatică, de la Université de Marne-la-Vallée, o diplomă de masterat în Ingineria sistemelor încorporate de la ESIEE din Paris, Franța, și a studiat peste hotare, la Colegiul Harvey Mudd din Claremont, California.

  Citește mai multe despre Laurent
 • Adam Byrnes
  Citește mai multe despre Adam

  Adam Byrnes

  Vicepreședinte al departamentului Produse și dezvoltare BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

  Adam Byrnes este responsabil pentru extinderea platformei Freelancer în întreaga lume, în special în cadrul zonelor dominate de vorbitori non-nativi de limba engleză, cum ar fi Asia și America Latină. Coordonează echipe din domeniul relațiilor publice, de conținut, marketing și traduceri, și a fost responsabil pentru lansarea site-urilor Freelancer pe plan internațional, incluzând 40 de site-uri regionale dedicate și 31 de limbi.

  Înainte de a se alătura platformei Freelancer, Adam a lucrat ca fizician la Universitatea din Sydney, în domeniul fotonicii. În acest timp, a fost co-autor al unei serii de lucrări academice din reviste importante de fizică și și-a prezentat activitatea în cadrul conferinței CLEO din California. Adam a lucrat, de asemenea, în domeniul tehnologiei informației pentru Macquarie Group și Aalborg Industries.

  Adam deține o diplomă de licență în Inginerie electrică și fizică avansată de la Universitatea din Sydney și a studiat în străinătate, la Universitatea din California, în Santa Barbara.

  Citește mai multe despre Adam
 • Shaun McMeeken
  Citește mai multe despre Shaun

  Shaun McMeeken

  Director global al departamentului Vânzări B Bus (Victoria) (Monash) (Virginia Tech)

  Shaun McMeeken este Directorul departamentului Vânzări la nivel global din cadrul platformei Freelancer.com, unde ajută echipa Revistei Fortune 500 și pe cele ale altor organizații similare să implementeze modele noi ale forței de muncă, astfel încât să-și poată optimiza ulterior fluxul de lucru. A fost membru al Consiliului executiv fondator al Băncii ANZ din cadrul platformei Groupon, unde a coordonat echipa de vânzări în calitate de Vicepreședinte al acestui departament, perioadă în care veniturile au crescut până la 250 de milioane de dolari.

  Anterior, acesta a lucrat ca Manager de vânzări la nivel național, colaborând cu The Australian în cadrul News Corp. Shaun a coordonat echipa de vânzări, care se ocupa de lipsa la nivel național a forței de muncă calificate, generând venituri în valoare de 70 de milioane de dolari prin intermediul unui portofoliu alcătuit din conturi enterprise din următoarele domenii: tehnologie, educație superioară, servicii media și de marketing, proprietăți comerciale, finanțe, domeniul legislativ și cel aviatic, servicii profesionale, minerit și inginerie, industria combustibililor și gazelor naturale, domeniul sanitar, forme de guvernământ federale și statale, precum și platforme internaționale.

  De asemenea, a deținut posturi și în domeniul vânzărilor, marketingului și managementului, colaborând cu Travel Corporation, Melbourne Airport și Thomas Cook în Statele Unite. Acesta deține o diplomă de licență în Managementul turismului și călătoriilor în interes de afaceri, emisă de Universitatea Victoria și a studiat pentru o diplomă de licență în Afaceri din domeniul bancar și financiar, de la Universitatea Monash. La Universitatea Victoria, i s-a acordat o bursă academică pentru a participa la Virginia Tech în Statele Unite, unde a studiat comerțul internațional.

  Citește mai multe despre Shaun
 • sebastian
  Citește mai multe despre Sebastián

  Sebastián Siseles

  Vicepreședintea al departamentului Internațional JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

  Sebastián Siseles este responsabil pentru crearea, comunicarea, menținerea și alinierea strategiei de expansiune internațională a companiei pentru o dezvoltare profitabilă pe termen lung, coordonând echipa de directori regionali și manageri pe țări din întreaga lume. Sebastián de asemenea, este direct implicat și responsabil pentru lansarea internațională, stabilirea și consolidarea prezenței și dezvoltării platformei Freelancer atât pe piețele dezvoltate, cât și pe piețele în curs de dezvoltare, cu accent special pe gestionarea operațiunilor companiei în America Latină și Europa de Sud. Un antreprenor argentinian cu un MBA de la Universitatea din Pittsburgh, Sebastián are experiență juridică specializată în finanțe corporative, fuziuni și achiziții. A absolvit cursurile postuniversitare la Bursa de valori din Buenos Aires și la Facultatea de drept pentru tranzacții comerciale internaționale din cadrul Universității Southwestern.

  Înainte să se alăture platformei Freelancer, Sebastián a fost cofondator al mai multor companii de internet și comunicații și, de asemenea, a lucrat ca președinte, director, consilier general și director operativ în cadrul unei varietăți de companii de internet și non-tehnologice, fiind parte a unei companii de prestigiu din Argentina.

  Citește mai multe despre Sebastián
 • Ayen Torcuator
  Citește mai multe despre Ayen

  Ayen Torcuator

  Directorul la nivel global al departamentului Experiența clienților B PoliSci

  În cadrul platformei Freelancer.com, Ayen Torcuator este Directorul la nivel global al departamentului care se ocupă de experiența clienților. Aceasta are responsabilitatea de a se asigura că toți clienții noștri beneficiază non-stop de servicii și soluții de calitate superioară.

  Ayen este un lider dinamic și vizionar, care implementează inovațiile și strategiile centrate pe client, pentru a crește nivelul de satisfacție al utilizatorilor și a consolida fidelitatea și încrederea clienților. Aceasta susține ferm viziunea prin care ne propunem să schimbăm viețile utilizatorilor și ia măsurile necesare pentru a forma echipe binedispuse și productive, care să se ocupe de asistență și operațiuni.

  Ayen deține o diplomă de licență în Științe politice, emisă de Universitatea Diliman din Filipine, și face parte din companie de peste zece ani.

  Citește mai multe despre Ayen
Matt Barrie
Citește mai multe despre Matt

Matt Barrie

Director executiv și Președinte BE (Hons I) BSc (Hons I) GDipAppFin MAppFin MSEE (Stanford) GAICD SEP FIEAust

Matt Barrie este un antreprenor premiat din domeniul tehnologiei. Acesta este Director executiv în cadrul Freelancer.com, cea mai mare platformă de freelancing din lume, ce reunește peste 20 de milioane de profesioniști de pe întregul glob. Acestuia i-au fost acordate de către Academia Internațională de Arte Digitale și Științe zece Premii Webby, „cea mai mare onoare de pe internet”.

Freelancer.com conectează în special micile afaceri și persoanele fizice din lumea occidentală cu freelancerii din lumea în curs de dezvoltare, responsabilizând antreprenorii de pe ambele părți ale globului. Compania Freelancer Limited a fost listată pe Australian Securities Exchange în 2013, cu o capitalizare de piață de peste 1 miliard de dolari.

De asemenea, Matt este Director executiv în cadrul platformei Escrow.com, lider mondial în domeniul plăților online securizate, cu peste 2,7 miliarde de dolari în ce privește tranzacțiile securizate.

Matt a fost profesor adjunct asociat la departamentul de Inginerie electrică și informații de la Universitatea din Sydney, unde a predat criptografie timp de cincisprezece ani și, mai târziu, conceperea tehnologiei afacerilor. El este co-autor a peste 20 de cereri de brevete pentru invenții din S.U.A.

Matt este un orator prolific la nivel global, prezidând la SXSW, Summit Series, Tony Robbins, The Next Web, New York Times, Bloomberg TV, Wall Street Journal, TechCrunch, BRW și The Economist.

Anterior, a fost fondatorul și Directorul executiv al companiei Sensory Networks Inc., un furnizor de procesoare de înaltă performanță pentru rețele de securitate, ce a fost preluat de către Intel Corporation în 2013.

În 2006, i-a fost acordat Premiul State Pearcey pentru contribuția adusă în domeniul IT&T. În 2010, a fost numit Alumnus al anului pentru Facultatea de Inginerie și IT de la Universitatea din Sydney. În 2011, a fost numit Antreprenorul inaugural BRW al anului, de către publicația celor mai prestigioase companii din Australia, precum și Antreprenorul tehnologic Ernst & Young al anului. În 2016, a fost distins cu Libertarianul anului de către Australian Libertarian Society.

Dacă ai întrebări referitoare la angajamentele privind discursurile, trimite un e-mail la speaker@freelancer.com.

Citește mai multe despre Matt
Darren Williams
Citește mai multe despre Darren

Darren Williams

Director non-executiv BSc (Hons I) PhD (Computer Science) MAICD

La sfârșitul anului 2015, Darren a făcut trecerea de la funcția de Director executiv și Director tehnic în cadrul platformei Freelancer la cea de Director non-executiv. În perioada în care era Director executiv, a fost responsabil de coordonarea strategică zilnică a direcției operaționale și tehnice a companiei.

Darren are experiență în securitatea calculatoarelor, protocoale, crearea de rețele și software. Înainte de a se alătura platformei Freelancer, Darren a fost co-fondator al Sensory Networks, companie pentru securitatea rețelelor hardware, unde a deținut funcția de Director tehnic și, ulterior, pe cea de Director executiv. În cadrul Universității din Sydney, Darren a ținut prelegeri pe teme legate de informatică, într-o varietate de domenii, pentru absolvenți și studenți.

Darren este autorul a numeroase articole, brevete și documente privind securitatea tehnologiei, software și crearea de rețele, și a ținut prelegeri în cadrul unei serii de conferințe internaționale. Darren deține o diplomă de licență în Informatică și un doctorat în Informatică specializată pe rețele de calculatoare, de la Universitatea din Sydney.

Citește mai multe despre Darren
Simon Clausen
Citește mai multe despre Simon

Simon Clausen

Director non-executiv

Simon este investitor și fondator al platformei Freelancer. Are peste 17 ani de experiență în ce privește companiile cu dezvoltare accelerată din domeniul tehnologiei, atât în Australia, cât și în Statele Unite. Expertiza sa tehnică include utilizarea mai multor limbaje de dezvoltare software, securitate computerizată și analiză a vulnerabilităților, el fiind inclusiv coautor și inventator al numeroase patente din sfera tehnologiei.

Concentrându-se asupra software-ului centrat pe consumator și asupra tehnologiilor bazate pe internet, acesta a înființat și coordonat site-ul WinGuides.com, care ulterior a devenit PC Tools. Cu Simon ca Director executiv, veniturile companiei PC Tools au depășit 100 de milioane de dolari, compania ajungând să aibă peste 250 de angajați și sedii în 7 țări. PC Tools a fost preluată de Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) în octombrie 2008, la acea vreme evenimentul respectiv reprezentând una dintre cele mai importante achiziții din Australia. După preluare, Simon a devenit Vicepreședinte în cadrul Symantec, părăsind însă compania în 2009, când a înființat Startive Ventures, un fond de risc axat pe domeniul tehnologiei. În prezent, Startive Ventures menține activ investițiile din cadrul a numeroase start-up-uri de succes la nivel global, Simon desfășurându-și activitatea în calitate de director și consultant al companiilor din întreaga lume.

Citește mai multe despre Simon
Neil Katz
Citește mai multe despre Neil

Neil Katz

Director financiar B Com (Hons) ACA / EPGC (Stanford)

Neil Katz este Director financiar în cadrul platformei Freelancer, fiind responsabil pentru finanțele și funcțiile administrative ale Companiei. De când s-a alăturat platformei Freelancer, în mai 2009, Neil a fost parte integrantă a echipei de management și s-a implicat în stabilirea disciplinelor financiare și a controalelor interne ale Grupului.

Neil are peste 20 de ani de experiență în finanțe, contabilitate și management general. Neil a deținut funcția de Director financiar în cadrul unei serii de companii din domeniul tehnologiei, printre care IPscape, Threatmetrix, Sensory Networks și Aptrix. Neil are experiență și a fost implicat în numeroase sporiri de capital privat și de capital de risc, a obținut mai multe donații guvernamentale, a fost implicat în activități de restructurare corporativă și vânzări. În mod special, Neil a fost implicat în vânzarea companiei Aptrix către IBM. În cadrul posturilor anterioare, Neil a oferit asistență financiară pentru a ajuta la dezvoltarea și extinderea internațională a acestor întreprinderi. Neil a oferit, de asemenea, servicii de consultanță unui număr de companii de tehnologie mai mici, în domeniul strategiei de comercializare și sporire a capitalului.

Anterior funcțiilor din sectorul tehnologiei, Neil a deținut posturi de conducere în domeniul financiar, în sectoarele distribuției și retailului, inclusiv în cadrul companiei Checkpoint Systems.

Neil deține o diplomă de licență în Comerț cu specializarea Management financiar, obținută la Universitatea din Cape Town, Africa de Sud, și este membru al Institutului contabililor din Australia.

Citește mai multe despre Neil
Laurent Goudet
Citește mai multe despre Laurent

Laurent Goudet

Director tehnic BSc (Mathematics and Computer Science) (Honours), MSc (Embedded Systems) (Honours)

Laurent Goudet este Directorul tehnic al platformei Freelancer, fiind responsabil pentru direcția tehnică a companiei și asigurând îndeplinirea obiectivelor acesteia. Înainte să treacă de la postul de Arhitect de software la cel de Director tehnic, la începutul lui 2021, Laurent a coordonat mai multe inițiative tehnice, creând pentru clienții nativi și pentru cei din mediul online, aplicații rapide și de încredere, prietenoase cu dispozitivele mobile. Astfel, a optimizat experiența utilizatorilor și a redus costurile corespunzătoare serviciilor de inginerie.

Înainte să se alăture platformei Freelancer în decembrie 2013, Laurent a lucrat ca inginer pentru software-ul sistemelor Linux încorporate, acumulând cunoștințe de bază, necesare pentru a înțelege în profunzime abstracțiile software de nivel înalt, care compun aplicațiile web moderne.

Laurent deține o diplomă obținută cu onoruri în Matematică și Informatică, de la Université de Marne-la-Vallée, o diplomă de masterat în Ingineria sistemelor încorporate de la ESIEE din Paris, Franța, și a studiat peste hotare, la Colegiul Harvey Mudd din Claremont, California.

Citește mai multe despre Laurent
Shaun McMeeken
Citește mai multe despre Shaun

Shaun McMeeken

Director global al departamentului Vânzări B Bus (Victoria) (Monash) (Virginia Tech)

Shaun McMeeken este Directorul departamentului Vânzări la nivel global din cadrul platformei Freelancer.com, unde ajută echipa Revistei Fortune 500 și pe cele ale altor organizații similare să implementeze modele noi ale forței de muncă, astfel încât să-și poată optimiza ulterior fluxul de lucru. A fost membru al Consiliului executiv fondator al Băncii ANZ din cadrul platformei Groupon, unde a coordonat echipa de vânzări în calitate de Vicepreședinte al acestui departament, perioadă în care veniturile au crescut până la 250 de milioane de dolari.

Anterior, acesta a lucrat ca Manager de vânzări la nivel național, colaborând cu The Australian în cadrul News Corp. Shaun a coordonat echipa de vânzări, care se ocupa de lipsa la nivel național a forței de muncă calificate, generând venituri în valoare de 70 de milioane de dolari prin intermediul unui portofoliu alcătuit din conturi enterprise din următoarele domenii: tehnologie, educație superioară, servicii media și de marketing, proprietăți comerciale, finanțe, domeniul legislativ și cel aviatic, servicii profesionale, minerit și inginerie, industria combustibililor și gazelor naturale, domeniul sanitar, forme de guvernământ federale și statale, precum și platforme internaționale.

De asemenea, a deținut posturi și în domeniul vânzărilor, marketingului și managementului, colaborând cu Travel Corporation, Melbourne Airport și Thomas Cook în Statele Unite. Acesta deține o diplomă de licență în Managementul turismului și călătoriilor în interes de afaceri, emisă de Universitatea Victoria și a studiat pentru o diplomă de licență în Afaceri din domeniul bancar și financiar, de la Universitatea Monash. La Universitatea Victoria, i s-a acordat o bursă academică pentru a participa la Virginia Tech în Statele Unite, unde a studiat comerțul internațional.

Citește mai multe despre Shaun
Ayen Torcuator
Citește mai multe despre Ayen

Ayen Torcuator

Directorul la nivel global al departamentului Experiența clienților B PoliSci

În cadrul platformei Freelancer.com, Ayen Torcuator este Directorul la nivel global al departamentului care se ocupă de experiența clienților. Aceasta are responsabilitatea de a se asigura că toți clienții noștri beneficiază non-stop de servicii și soluții de calitate superioară.

Ayen este un lider dinamic și vizionar, care implementează inovațiile și strategiile centrate pe client, pentru a crește nivelul de satisfacție al utilizatorilor și a consolida fidelitatea și încrederea clienților. Aceasta susține ferm viziunea prin care ne propunem să schimbăm viețile utilizatorilor și ia măsurile necesare pentru a forma echipe binedispuse și productive, care să se ocupe de asistență și operațiuni.

Ayen deține o diplomă de licență în Științe politice, emisă de Universitatea Diliman din Filipine, și face parte din companie de peste zece ani.

Citește mai multe despre Ayen
sebastian
Citește mai multe despre Sebastián

Sebastián Siseles

Vicepreședintea al departamentului Internațional JD (University of Buenos Aires) / MBA (University of Pittsburgh) / Marketing Diploma (FAECC, Argentina)

Sebastián Siseles este responsabil pentru crearea, comunicarea, menținerea și alinierea strategiei de expansiune internațională a companiei pentru o dezvoltare profitabilă pe termen lung, coordonând echipa de directori regionali și manageri pe țări din întreaga lume. Sebastián de asemenea, este direct implicat și responsabil pentru lansarea internațională, stabilirea și consolidarea prezenței și dezvoltării platformei Freelancer atât pe piețele dezvoltate, cât și pe piețele în curs de dezvoltare, cu accent special pe gestionarea operațiunilor companiei în America Latină și Europa de Sud. Un antreprenor argentinian cu un MBA de la Universitatea din Pittsburgh, Sebastián are experiență juridică specializată în finanțe corporative, fuziuni și achiziții. A absolvit cursurile postuniversitare la Bursa de valori din Buenos Aires și la Facultatea de drept pentru tranzacții comerciale internaționale din cadrul Universității Southwestern.

Înainte să se alăture platformei Freelancer, Sebastián a fost cofondator al mai multor companii de internet și comunicații și, de asemenea, a lucrat ca președinte, director, consilier general și director operativ în cadrul unei varietăți de companii de internet și non-tehnologice, fiind parte a unei companii de prestigiu din Argentina.

Citește mai multe despre Sebastián
Adam Byrnes
Citește mai multe despre Adam

Adam Byrnes

Vicepreședinte al departamentului Produse și dezvoltare BE (Electrical) (Hons I) / BSc (Adv) (Physics)

Adam Byrnes este responsabil pentru extinderea platformei Freelancer în întreaga lume, în special în cadrul zonelor dominate de vorbitori non-nativi de limba engleză, cum ar fi Asia și America Latină. Coordonează echipe din domeniul relațiilor publice, de conținut, marketing și traduceri, și a fost responsabil pentru lansarea site-urilor Freelancer pe plan internațional, incluzând 40 de site-uri regionale dedicate și 31 de limbi.

Înainte de a se alătura platformei Freelancer, Adam a lucrat ca fizician la Universitatea din Sydney, în domeniul fotonicii. În acest timp, a fost co-autor al unei serii de lucrări academice din reviste importante de fizică și și-a prezentat activitatea în cadrul conferinței CLEO din California. Adam a lucrat, de asemenea, în domeniul tehnologiei informației pentru Macquarie Group și Aalborg Industries.

Adam deține o diplomă de licență în Inginerie electrică și fizică avansată de la Universitatea din Sydney și a studiat în străinătate, la Universitatea din California, în Santa Barbara.

Citește mai multe despre Adam