Creează produse care schimbă vieți

Începe o carieră excelentă în cadrul platformei Freelancer.com, o companie care se concentrează asuprea datelor și produselor, unde fiecare angajat influențează și consolidează direct afacerea.

Caută oportunitățile noastre pentru carieră

Contribuie la extinderea platformei noastre la nivel global

Doar cei mai buni oameni din lume stau la baza creării și dezvoltării platformei noastre. Avem o gamă vastă de cunoștințe și aptitudini, rezolvăm probleme de orice fel și lucrăm cu o varietate mare de limbaje de programare, platforme și tehnologii. Sistemul nostru recunoaște și respectă inițiativa, inovația și rezultatele.

Împărtășește Valorile Noastre
 • Preia controlul
 • Dezvoltă-te permanent
 • Bazează-te pe date
 • Fii cel mai bun și Angajează-i pe cei mai buni
 • Schimbă vieți

Iubește-ți locul de muncă

Lumea colaborează cu noi din diferite motive, nu doar pentru avantajele obișnuite ale unei companii din domeniul tehnologiei. Colaborează cu noi pentru provocare, pentru tehnologia cu sursă deschisă (open-source), pentru perfecționarea continuă a aptitudinilor, precum și pentru impactul direct pe care îl vor avea asupra companiei noastre și a produselor acesteia.

Lucrând ca freelancer

Acesta nu va fi un loc de muncă tipic. Vei fi supus(ă) ritmului rapid de dezvoltare la nivel mondial al unei companii din domeniul tehnologiei. Dacă ești o persoană talentată, care dorește mai mult decât un loc de muncă plictisitor în cadrul unei corporații, care vrea să colaboreze cu cei mai buni și mai străluciți, care nu trebuie să fie controlată și dorește să fie tratată ca un egal de către o companie care are șansa de a deveni unul dintre cele mai mari site-uri de pe internet, atunci alătură-te echipei noastre!

Beneficiază de avantaje extraordinare!

 • Meniu deschis

  Meniul nostru conține peste 5.000 de grafice și îl punem la dispoziția tuturor angajaților. Vei vedea ce i se afișează și directorului executiv.

 • Tehnologie de ultimă oră

  Descoperă cele mai recente tehnologii, întoarce-te în sânul comunității și discută despre ele în cadrul întrunirilor noastre regulate.

 • Fără birocrație

  Nu va trebui să completezi formulare, să te ocupi de chestiuni juridice sau să stai degeaba așteptând aprobarea echipei de management.

 • Evenimente hackathon

  Evenimentele hackathon trimestriale îți permit să-ți creezi o echipă și să colaborezi la proiecte foarte interesante. Poți lucra la orice dorești!

 • Produse care schimbă vieți

  Platforma Freelancer este sursa principală de venit pentru milioane de oameni din întreaga lume. Noi chiar schimbăm vieți, iar tu ne poți ajuta să creăm produse care să aibă un impact de lungă durată asupra utilizatorilor noștri.

 • Comunicare deschisă

  Pe platforma Freelancer, beneficiezi de vizibilitate completă din prima zi. Comunicăm deschis, oferind rapoarte statistice zilnice de la cercetătorii noștri din domeniul datelor, rapoarte săptămânale despre produse și prezentări administrative în privința cărora îi poți adresa întrebări directorului executiv.

 • Sediu

  Bar complet aprovizionat, piscină și mese de ping pong, console de jocuri, bucătării complet echipate, birouri deschise, echipe care se ocupă de produsele mici, imprimante 3D, roboți, drone, studio de televiziune, folosit pentru transmisiuni live, oricâte monitoare dorești și multe altele...

Hai să colaborezi cu noi!

Facem constant angajări deoarece avem sedii în întreaga lume.