Creează produse care schimbă vieți

Începe o carieră grozavă la Freelancer.com, o companie cu accent pe date și produse unde fiecare angajat influențează și construiește această afacere.

Răsfoiește Oportunitățile noastre de Carieră

Extinde piața noastră globală

Doar cei mai buni oameni din lume se află în zona 0 pentru construirea și dezvoltarea pieței noastre. Noi avem o gamă largă de cunoștințe, o gamă largă de aptitudini, lucrăm la probleme mari și mici, și lucrăm cu o varietate mare de limbaje de programare, platforme și tehnologii. Sistemul nostru recunoaște și respectă inițiativa, inovația și rezultatele.

Împărtășește Valorile Noastre
 • Preia controlul
 • Dezvoltă-te permanent
 • Pui accent pe date
 • Fii cel mai bun și Angajează-i pe cei mai buni
 • Schimbă vieți

Iubește-ți locul de muncă

Oamenii lucrează cu noi din motive diferite - nu doar pentru avantajele obișnuite ale unei companii de tehnologie. Oamenii lucrează cu noi pentru provocare, pentru sursa deschisă de tehnologie, pentru perfecționarea continuă a aptitudinilor şi pentru impactul direct pe care îl vor avea asupra afacerii noastre şi a produselor sale.

Lucrând ca freelancer

Acesta nu va fi un loc de muncă tipic. Vei fi supus ritmului rapid de dezvoltare al unei companii tehnologice care este importantă la nivel mondial. Dacă ești o persoană talentată, care dorește mai mult decât un loc de muncă plictisitor în cadrul unei corporaţii, care vrea să lucreze cu cei mai buni și mai străluciţi, care nu are nevoie să fie controlată și dorește să fie tratată ca un egal de către o companie care are șansa de a deveni unul dintre cele mai mari site-uri de pe Internet, atunci alătură-te echipei noastre.

Beneficiază de avantaje extraordinare!

 • Deschide Meniul

  Meniul nostru conţine peste 5.000 de grafice şi oferim acces fiecărui angajat. Vei vedea ceea ce vede și Directorul Executiv.

 • Tehnologie de ultimă oră

  Descoperă cele mai recente tehnologii, întoarce-te în sânul comunității, şi discută despre ele în cadrul întrunirilor noastre regulate.

 • Fără birocrație

  Nu va trebui să completezi formulare, să te ocupi de chestiuni legale sau să stai degeaba așteptând aprobarea echipei de management.

 • Evenimente hackathon

  Hackathon-urile trimestriale îți permit să-ți construiești o echipă și să lucrezi la proiecte foarte interesante. Poți lucra la orice dorești.

 • Produse care schimbă vieți

  Freelancer este sursa principală de venit pentru milioane de oameni din întreaga lume. Noi chiar schimbăm vieți iar tu ne poți ajuta să construim produse care să aibă un impact de lungă durată asupra utilizatorilor noștri.

 • Comunicare deschisă

  Pe platforma Freelancer, beneficiezi de vizibilitate completă din prima zi. Comunicăm deschis, oferind rapoarte statistice zilnice de la cercetătorii noștri din domeniul datelor, rapoarte săptămânale despre produse și prezentări administrative în privința cărora poți adresa întrebări directorului executiv.

 • Birou

  Bar complet aprovizionat, piscină și ping pong, console de jocuri, bucătării complet echipate, birouri deschise, echipe mici de produse, imprimante 3d, roboți, drone, studio TV folosit pentru transmisiuni live, oricâte monitoare dorești, și lista continuă...

Vino să lucrezi cu noi!

Facem constant angajări deoarece avem birouri în întreaga lume.