Banner Design ideală este la doar un concurs distanţă

Completează formularul de mai jos şi vei primi sute de idei pentru a obţine rezultatele dorite!

 1. Trimite rezumat

  Fă crowdsource proiectului de proiectare a logo-ului cu un concurs, scriind un rezumat și stabilind un premiu

 2. Revizuieşte intrările

  Designerii noştri freelance concurează trimiţând sute de idei de design pentru logo-uri.

 3. Alege un cîştigător

  Selectează cea mai bună intrare de design a unui logo şi acordă premiul!

 1. Descrie concursul de Banner Design
 2. Care sunt aptitudinile necesare?
  1. Durată şi premiu
   1. $
   2. zile Selectează dintre 3 şi 30
  2. Care este adresa ta de email?
   1. Această adresă de email este deja înregistrată la un cont existent.n Te rugăm să-ți introduci parola pentru a te autentifica.
  Află mai multe despre concursurile de Banner Design

  Întrebări frecvente

  • De ce ar trebui să creez un concurs?

   Îţi permite să vezi sute de intrări cu ideea ta și vei plăti doar pentru cele care îţi plac! De exemplu, un logo proiectat de milioane de freelanceri pentru noua ta afacere.

  • Cum pot crea un concurs?

   Simplu! Doar selecteză tipul concursului și dă click pe butonul "Postează un concurs" de mai sus.

  • Ce este rezumatul unui concurs?

   Este un document de care ai nevoie pentru a informa freelancerii cu exactitate despre ceea ce vrei (și nu vrei) în concursul tău.

  • Ce se întâmplă după ce am ales un câștigător?

   Începe un proces de predare pentru a deține în mod legal intrarea câștigătoare, iar freelancerul va fi premiat. Premiul în bani este eliberat când ești 100% mulțumit(ă) de rezultatul obținut.

  • Ce este 'Garanţia că primeşti banii înapoi'?

   Îți primești banii pentru premiu înapoi dacă nu selectezi un câștigător sau nu ești mulțumit de rezultate. Notă: concursurile garantate și upgradările achiziționate sunt excluse..

  • Ai nevoie de ajutor cu concursul?

   Te rugăm să contactezi echipa de asistență care te va ajuta cu plăcere în legătură cu concursul. Aceasta este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână!

  Minimizează

  Comunitatea noastră de concursuri

  Concursul ne-a permis să ne încadrăm în buget, să finalizăm proiectul la timp ca să obţinem broşura tipărită pentru conferinţa la care participăm şi am putut alege dintr-o selecţie de idei.
  Connie Trynovich
  Mă înscriu în concursuri deoarece vreau să câștig. Câștigarea demonstrează că abilitățile mele de design se evidențiază între cele ale altor designeri.
  Kelvin Otieno Ogos
  • 29,218,370 Freelanceri
  • 162 Intrări medii pentru fiecare concurs
  • 3,864,589 Acordat

  Prezentat în

  • Forbes
  • The New York Times
  • Time
  • Times Online

  Crowdsourcing de Banner Design pe Freelancer.com?

  Bannere digitale sau imprimate sunt plasate chiar acolo unde oamenii le pot vedea pentru a trage atenția. Acestea sunt de obicei folosite pentru evenimente, anunțuri sau promovare. Un banner este, de asemenea, un material puternic în campanii publicitare. De aceea site-uri, companii și întreprinderi trebuie să se asigure că Banner Design funcționează. Un Banner Design eficient atrage atenţia, transmite mesajul și va determina publicul să ia măsuri - fie că este vorba să dea click pe un link, să participe la un eveniment sau să facă o donație.

  Freelancer permite utilizatorilor să posteze un concurs pe Banner Design. Pentru un concurs, freelancerii vor trimite intrări de Banner Design, angajatorul putând s-o aleagă pe cea mai bună. Există mulţi designeri grafici excelenţi pe site, care vor folosi paleta cromatică, fontul și grafica perfecte pentru designul unui banner de succes. Trimiterea unei intrări de Banner Design pentru un concurs poate ajuta, de asemenea, noii utilizatori freelance de pe site. Aceştia pot adăuga intrarea în portofoliile lor și, în același timp, îşi pot prezenta stilul unic și talentul în faţa angajatorilor.

  Postează sau ia parte astăzi la un concurs de Banner Design pe Freelancer!