Găsește cei mai buni redactori de drepturi de autor pentru a-ți evidenția afacerea

Fiecare brand are de spus o poveste unică. Un copywriting de calitate contribuie la crearea unui conținut deosebit, căruia clienții nu-i pot rezista.

Postează un proiect

Începe astăzi

Nu te pierde printre cuvinte

Gândește-te la conținutul site-ului tău ca la prima strângere de mână pe care o ai cu potențialii tăi clienți. Întâmpină-i cu un text optimizat, cu aer proaspăt și cucerește-i imediat!

Ilustrarea unor cărți motivaționale pe un raft.
Ilustrarea unui calculator.

Copywriting site-uri web

Nu subestima niciodată puterea unui site bine scris. Până la urmă, site-ul tău poate fi prima impresie pe care lumea și-o formează despre tine și afacerea ta. Conținutul de calitate atrage atenția fără a fi perceput drept comercial de către cititorii tăi.

Ilustrarea pământului.

Optimizarea motoarelor de căutare (SEO)

Asigură-te că potențialii tăi clienți te pot găsi online. Nu este ușor să fii clasat pe prima pagină, dar aceasta este baza oricărei strategii de marketing online. Optimizându-ți conținutul site-ului, te asiguri că publicul țintă îți va putea găsi site-ul atunci când folosesc motoarele de căutare, cum ar fi Google.

Ilustrarea unui stilou care scrie.

Marketing conținut

Postări pe blog, articole online, newslettere din belșug! Audiența ta merită cel mai bun conținut. Atrage-i interesul și ispitește-o cu un conținut perfect redactat. De fapt, 92%1 dintre companiile care postează pe blog de mai multe ori pe zi au atras un client prin intermediul postărilor.

1Hubspot - 20 Fresh Stats About the State of Inbound Marketing in 2012

Acum afacerea ta poate să arate și să sune bine

În lumea marketingului, tonul vocii contribuie la evidențierea afacerii tale. Găsirea tonului potrivit, care-ți descrie cel mai bine brand-ul, valorile și sentimentele pe care dorești să le trezești în cititorii tăi, poate fi problematică. Angajează cei mai buni copywriteri care să scrie povestea afacerii tale.

Ilustrarea unui ziar Freelancer.

Conectează-te cu publicul tău țintă

Cum poți determina audiența să acționeze așa cum îți dorești? Răspunsul este simplu - scrie un conținut care să-i atragă atenția. Studiile arată că 78%2 dintre clienți cred că organizațiile care oferă conținut personalizat sunt interesate să pună bazele unor relații plăcute. Ce anume înseamnă mai exact conținutul destinat clienților? Vorbim despre blog-uri și newslettere concepute pentru informarea publicului tău țintă.

Postează un proiect Angajează cei mai buni copywriteri 2Smart Bug Media - 26 Stats That Prove Content Marketing Increases Lead Generation, Sales, and ROI
Ilustrarea unei broșuri despre desert.

... Și toate acestea în timp ce te ocupi de alte sarcini

Oricine îți va spune că o afacere necesită timp. Când angajezi un copywriter profesionist, nu numai că obții ajutorul cuiva care poate formula un conținut de calitate, dar economisești timp prețios. Copywriterii experți pot scrie un text excelent în timp util. Asta înseamnă că vei avea timp pentru cafeaua de dimineață, așa cum ți-ai dorit mereu.

Ilustrarea unei cești de cafea.

Testimoniale

„Freelancer îmi susține afacerea și poate fi un instrument util și eficient dacă înțelegi cum funcționează.”

logicbz

Este ușor ca 1-2-3

Copywriterul perfect este la doar un click distanță

(Este convenabil.)

Postează un proiect

Postează un proiect

Doar tu îți cunoști cel mai bine afacerea. Pur și simplu autentifică-te și postează un proiect, oferind detalii despre serviciul de care ai nevoie, incluzând parametrii speciali care trebuie urmați.

Colaborează

Colaborările de succes oferă un bun randament. Vei fi alături de freelancerul tău la fiecare pas, oferindu-ți expertiza și feedback-ul pentru a obține rezultatele dorite.

Satisfacție garantată

Tu deții controlul. Eliberează plata pentru proiectul de introducere a datelor doar când ești 100% mulțumit(ă) de rezultatul final. Preia drepturile de proprietate în întregime când proiectul este finalizat.