Organizează-ți afacerea cu un specialist în introducerea datelor

Ai rămas în urmă cu stocarea informațiilor? Poate că ai nevoie de servicii de introducere și analiză a datelor, sau unele fișiere trebuie actualizate și convertite. Angajează persoana potrivită care să te ajute să ajungi la zi.

Postează un proiect
Îmbunătățește-ți eficiența

Petrece mai puțin timp introducând date...

... Și mai mult timp concentrându-te asupra imaginii de ansamblu. Introducerea datelor reprezintă mai mult decât simpla copiere și atașare a informațiilor. Vei avea nevoie de cineva care dispune de mult timp și care deține aptitudinile necesare pentru a îndeplini sarcina corect și rapid.

Ilustrarea unui birou cu un computer și un program deschis de procesare a cuvintelor

Procesare formulare și documente

Începând cu studiile și formularele completate de mână și până la facturi și chiar creanțe de asigurare, procesarea poate fi un proces lent, costisitor și care necesită mult timp. Va trebui să preiei informațiile din câmpuri de date relevante, să captezi și să produci un rezultat care coincide cât mai bine cu scopurile tale (de exemplu Excel, CSV, Word). Deci, dacă trebuie să procesezi manual toate documentele companiei, ar putea fi timpul să-ți externalizezi activitatea de introducere a datelor.

Rezultate online instant

Obține realizarea procesului de introducere a datelor rapid și eficient. Un specialist în introducerea datelor te poate ajuta să ajungi la zi, putând realiza acest serviciu de oriunde în lume. Înarmează-te cu date curente precise și oferă-i afacerii tale un avans în competiție.*

Datele contribuie la asumarea celor mai bune decizii în afaceri

Nu trata deciziile importante în afaceri ca pe un capriciu. Afacerile de succes valorifică informații precise și actualizate pentru a-și plănui strategic următoarea mișcare, astfel încât să evolueze către următorul nivel. Astăzi, deciziile bazate pe date concrete reprezintă fundația unei afaceri de succes.

Ilustrarea unui computer vechi cu baze de date

Ești gata să economisești timp?

Angajarea unui freelancer este o alternativă grozavă când nu-ți permiți să plătești pe cineva cu normă întreagă. Începe să economisești bani găsind astăzi un expert în introducerea datelor.

Ilustrarea unui ceas

Ești gata să economisești bani?

Este mult mai avantajos să angajezi un freelancer decât un lucrător cu normă întreagă (ca să nu menționăm acoperirea tuturor celorlalte costuri pentru angajați). S-ar putea nici să nu ai de lucru suficient încât să angajezi pe cineva cu normă întreagă.

Ilustrarea unei chitanțe
Ilustrarea unui laptop

Postează un proiect

Doar tu îți cunoști cel mai bine afacerea. Pur și simplu autentifică-te și caută freelanceri talentați care abia așteaptă să-ți ofere serviciile de introducere a datelor.

Ilustrarea unor mesaje pe chat

Colaborează

Evaluează specificațiile și oferă feedback, toate acestea într-un singur loc. Vei fi alături de freelancerul tău la fiecare pas, oferindu-ți expertiza și feedback-ul pentru a obține rezultatele dorite.

Ilustrarea unei medalii

Satisfacție garantată

Tu deții controlul. Eliberează plata pentru proiectul de introducere a datelor doar când ești 100% mulțumit(ă) de rezultatul final. Preia drepturile de proprietate în întregime când proiectul este finalizat.