undefinedundefined Conectare Înregistrare Solicită o demonstrație

Sistemul de management Freelancer Enterprise

Le permite organizațiilor mari să-și accelereze dezvoltarea și să reducă valoarea costurilor. Ți se oferă acces la forță de muncă disponibilă la nivel global, formată din 42 de milioane de freelanceri. Astfel, poți stimula evoluția companiei la scară mare, mai repede și la tarife avantajoase. Le permite organizațiilor mari să-și accelereze dezvoltarea și să reducă valoarea costurilor.
Solicită o versiune demonstrativă
undefined

Forță de muncă globală

Freelancer.com (ASX:FLN), care a câștigat de zece ori Premiul Webby, este cea mai mare platformă de freelancing și crowdsourcing din lume, dispunând de 42 de milioane de utilizatori din peste 247 de țări, regiuni și teritorii, 34 de limbi și 39 de monede. Nicio altă platformă freelance nu este atât de extinsă la nivel global ca Freelancer.com.
undefined

Freelanceri calificați, la cerere

Peste 80% dintre proiectele online primesc oferte în 60 de secunde. Proiectele din anumite locații primesc oferte, în medie, în 25 de minute, situația îmbunătățindu-se de la o lună la alta. Nicio altă platformă freelance nu este la fel de flexibilă ca Freelancer.com.
undefined

Nu se percep taxe

Freelancer Enterprise nu implică taxe de acces, abonamente obligatorii, taxe lunare sau anuale. Nu se percep taxe pentru postarea proiectelor sau configurarea contului. De asemenea, în cazul clienților cu volum mare de lucru, se renunță la comisioanele angajatorilor și taxele de actualizare.
Miniatura pentru organizare nelimitată

Organizare nelimitată

Vizionează prezentarea noastră despre viitorul muncii și află cum cele mai bune companii din lume au folosit platforma Freelancer.com pentru a rezolva cele mai mari provocări.
Miniatura raportului de la NASA

NASA | Raportul de la Harvard

Rezultate surprinzătoare în cadrul maselor care folosesc provocările bazate pe achiziții mărunte. Se utilizează concursuri în rândul comunităților dedicate freelancingului astfel încât să se ofere soluții inovatoare și rentabile.
PROGRAMUL FREELANCER EXCLUSIVE

Eficiența în contextul Covid-19 și al forței de muncă

Covid-19 determină modificarea cerințelor din cadrul organizației tale. Alocă rapid forță de muncă la nivel intern, către aspectele cele mai urgente și importante ale afacerii tale, pentru ca aceasta să se dezvolte mai repede. Algoritmul nostru care creează asocieri prin inteligență artificială și software-ul pentru gestionarea resurselor îți pot permite să stimulezi rapid utilizarea personalului. Pe parcursul acestezi crize, evidențiază eficiența fluxurilor de lucru și menține-ți pe statul de plată cea mai bună forță de muncă. Firmele inteligente identifică oportunități în cadrul acestei recesiuni. Freelancer Enterprise te poate ajuta să fii flexibil(ă) și să te adaptezi la schimbări.
undefined
PROGRAMUL FREELANCER EXCLUSIVE

Oricare ar fi aptitudinile de care ai nevoie, le putem reuni pe cele mai bune 1% dintre ele în cloudul tău privat de pe platforma Freelancer

Indiferent dacă ai nevoie de o echipă de consultanți pentru management, experți din domeniul machine learning sau ingineri pentru servicii de teren din zona ta, alege dintre freelanceri care au peste 1.600 de seturi de aptitudini diferite și care au fost verificați în prealabil și aprobați conform criteriilor pe care le-ai definit privind succesul.
Contactează-ne
PROGRAMUL FREELANCER EXCLUSIVE

Servicii de calitate, prestate la timp în schimbul unor bugete mici

Managerii pentru proiectele întreprinderilor se asigură că vei găsi cei mai buni freelanceri, astfel încât să beneficiezi de cea mai bună calitate a serviciilor prestate la timp. Aceștia garantează standarde superioare și fluxuri de lucru optime din momentul înregistrării și până la finalizarea proiectului.
undefined
undefined
PROGRAMUL FREELANCER EXCLUSIVE

Forța de muncă se combină cu conformitatea ca serviciu

Indiferent dacă vrei să faci angajări direct, să postezi un proiect sau să organizezi un concurs, serviciile noastre de conformitate combinate cu sursa forței de muncă, algoritmii de asociere și serviciile gestionate te vor proteja împotriva riscurilor clasificării lucrătorilor și îți vor găsi rapid forța de muncă perfectă.
STUDIU DE CAZ

NASA folosește Freelancer Enterprise pentru a face crowdsource potențialelor inovații.

Freelancerii au trimis peste 230 de designuri în cadrul unui concurs pentru interfața unei aplicații de smart watch destinate astronauților. Aceasta urma să fie folosită pe Stația Spațială Internațională.
După aceea, managerii care se ocupă de succesul proiectelor ajută NASA să angajeze cei mai buni programatori care să predea aplicațiile finalizate.
STUDIU DE CAZ

NASA folosește Freelancer Enterprise pentru a face crowdsource potențialelor inovații.

Freelancerii au trimis peste 230 de designuri în cadrul unui concurs pentru interfața unei aplicații de smart watch destinate astronauților. Aceasta urma să fie folosită pe Stația Spațială Internațională.
După aceea, managerii care se ocupă de succesul proiectelor ajută NASA să angajeze cei mai buni programatori care să predea aplicațiile finalizate.
undefined

Descoperă beneficiile sistemului Freelancer Enterprise

undefined

Consolidează încrederea

Soluțiile noastre pentru conformitate și lucrători, împreună cu serviciul de verificare a posturilor, pus la dispoziție de avocații din S.U.A., vor contribui la confortul tău când colaborezi cu forță de muncă globală în cloud. Procesul nostru riguros de cunoaștere a clientelei și confirmare a identității îți va permite să colaborezi cu încredere.
undefined

Automatizare pentru fluxurile de lucru

API-ul nostru recomandat integral te poate ajuta să înregistrezi rapid automatizarea forței de muncă și să-i acorzi timp personalului să se concentreze asupra obiectivelor importante. Integrează-l direct în software-ul tău, în sistemele intranet sau backend și efectuează apeluri API în cadrul cloudului nostru virtual destinat desfășurării activității, ca să trimiți sarcini freelancerilor.
undefined

Servicii gestionate

Avem o echipă care vorbește mai multe limbi, formată din manageri pentru proiectele întreprinderilor, disponibilă în mai multe zone cu fusuri orare și topografii diferite. Aceasta este gata să te ajute să găsești freelancerul perfect, să îți organizeze concursul sau să contribuie la gestionarea angajamentelor din cadrul proiectului.
undefined

Transparență totală

Înțelegem că dorești calitatea și rezultatele pentru care plătești. Aplicația noastră pentru înregistrarea orelor măsoară rezultatele, automatizează capturile de ecran și aprobă serviciile prestate, astfel încât să poți oferi feedback în timp real.
undefined

Optimizează perspectiva

Estimează-ți succesul și înregistrează datele care te interesează. În meniul personalizat, primești rapoarte în timp real în ce privește valorile, inclusiv despre utilizare și cheltuieli.
undefined

Simplifică adoptarea la nivel intern

Îi vom pune la dispoziție ateliere, tutoriale video și asistență prioritară non stop astfel încât să te ajutăm să începi în forță. Specialiștii tehnici și cei care se ocupă de instruire sunt gata să iasă pe teren și să îți pregătească personalul pentru viitorul muncii.

Peste 80% din companiile listate în clasamentul Fortune 500 folosesc Freelancer.com pentru a-și optimiza timpul petrecut pe platformă

undefined

Ești gata să începi?

Contactează chiar astăzi echipa care se ocupă de programul Enterprise
Contactează-ne
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2021 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
There is no internet connection
Se încarcă previzualizarea