Find Jobs
Hire Freelancers

Stimulează-ți avantajul competitiv folosind programul Freelancer® Enterprise.
Cel mai sustenabil și competitiv avantaj strategic este accesul la forță de muncă. Freelancer Enterprise optimizează acest serviciu.

Ai acces imediat, la scară și la cerere, la cei mai buni freelanceri din peste 53 de milioane de persoane disponibile în cel mai mare flux de lucru în cloud.

NASA a făcut economii extraordinare în ce privește costurile (80 – 90%), comparativ cu metodele tradiționale.
Solicită o versiune demonstrativă

Stimulează-ți avantajul competitiv folosind programul Freelancer® Enterprise.
Cel mai sustenabil și competitiv avantaj strategic este accesul la forță de muncă. Freelancer Enterprise optimizează acest serviciu.

Ai acces imediat, la scară și la cerere, la cei mai buni freelanceri din peste 53 de milioane de persoane disponibile în cel mai mare flux de lucru în cloud.

NASA a făcut economii extraordinare în ce privește costurile (80 – 90%), comparativ cu metodele tradiționale.
Solicită o versiune demonstrativă
Așa cum este folosit serviciul de către
Freelancer® Enterprise

Forță de muncă globală

Platforma Freelancer, care a câștigat premiul Webby pentru a 12-a oară, reprezintă cea mai vastă forță de muncă disponibilă în cloud, formată din peste 55 de milioane de utilizatori din peste 247 de țări, regiuni și teritorii, platforma fiind disponibilă în 34 de limbi și punând la dispoziție opțiunea de a folosi 39 de monede. Nicio altă platformă nu este pe măsura platformei Freelancer.

Freelanceri calificați, la cerere

Programul Enterprise clasifică forța de muncă în funcție de peste 2.000 de aptitudini. Forța de muncă este disponibilă oriunde există acces la electricitate și internet. Nicio altă platformă freelance nu este la fel de flexibilă precum Freelancer.com, unde peste 68% dintre proiecte primesc oferte în termen de 60 de secunde.

Nu se percep taxe

Programul Freelancer Enterprise nu presupune costuri pentru acces, abonamente obligatorii, taxe lunare sau anuale. Nu se percep comisioane la postarea proiectelor sau configurarea contului de utilizator. Comisioanele pentru clienți și taxele de actualizare sunt, de asemenea, scutite în cazul clienților care au volum mare de lucru.
Rețelele aprobate pentru forța de muncă
Ai acces la forță de muncă calificată și a cărei calitate a fost deja confirmată. Aceasta este disponibilă imediat, la cerere, în cadrul a peste 2.000 de seturi de aptitudini.
Creează-ți propriul serviciu cloud pe platforma Freelancer, care să cuprindă aptitudinile, limbile și locațiile care te interesează.
Specialiști în domeniul datelor și analize
Învățare automată
Ingineri în domeniul web
Designeri
Creatori de conținut
Agenți de marketing
Serviciile gestionate pe platforma Freelancer®
Agent de recrutare, disponibil pe platforma Freelancer
Relaxează-te în timp ce găsim rapid cea mai bună forță de muncă. Indiferent de cerințe, experții noștri din domeniul recrutării vor găsi freelancerul perfect pentru orice buget.
Manager tehnic™
Cu ajutorul echipei de Manageri tehnici™, te poți concentra asupra afacerii, în timp ce noi ne ocupăm de proiecte. Spune-ne ce dorești să realizezi și colaborează cu Managerii tehnici™ pentru a-ți transforma visurile în realitate.
Forță de muncă la cerere
Permitem găsirea forței de muncă, sortarea și verificarea la scară pentru crearea propriului serviciu privat de cloud personalizat de pe platforma Freelancer, disponibil oricând pentru orice aptitudine și locație.
Servicii de inginerie
Ai la dispoziție forță de muncă drept avantaj strategic, sustenabil și competitiv. Sporești și integrezi fără bătăi de cap o forță de muncă virtuală! Poți deveni cel mai bun din domeniul tău.
Peste 80% dintre membrii clasamentului Fortune 500 folosesc platforma Freelancer®
Organizații importante la nivel global își extind avantajele competitive prin accesul la forța de muncă globală.

Freelancer.com stimulează noua economie, afacerile mai dinamice, precum și produsele și serviciile viitorului.
TestimonialeTestimoniale
Guvern
Freelancer deservește cele mai importante agenții naționale din lume.

Ajutăm guvernele naționale să se pregătească pentru viitor și să abordeze dezechilibrele demografice, oferind cetățenilor acces la oportunități la nivel global și susținându-i prin dezvoltarea unor competențe avansate.

Ajutăm agențiile naționale să rezolve provocările naționale critice făcând crowdsource unor soluții inovatoare, oferite de cea mai bună forță de muncă din lume.
Administrația Națională pentru Aeronautică și Spațiu
Departamentul pentru Energie din S.U.A.
Departamentul pentru Comerț din S.U.A.
Institutul Național de Sănătate
Agenția Bureau of Reclamation din S.U.A.
Institutul Național de Sănătate a Copilului
Centrele din S.U.A. pentru Controlul și Prevenirea Bolilor
Corporația pentru Economie Digitală din Malaezia
Fondul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane (HRDF)
Depășim limitele inovației umane
NASA și Freelancer colaborează încă din 2015 pentru a face crowdsource soluțiilor pentru cele mai complexe probleme cu care se confruntă astronauții în cadrul explorării spațiale de ultimă generație.

6.355

Freelanceri participanți

137

Țări participante

14.025

Designuri create până în prezent

NASA a observat că a făcut economii extraordinare în privința costurilor (80 – 90%), prin comparație cu metodele tradiționale, implementate în proporție de 97% într-o gamă vastă de programe spațiale federale
NASA | Raportul de la Harvard
Rezultate surprinzătoare de la o mulțime de persoane care folosesc Provocările pentru microachiziții – prin intermediul concursurilor destinate comunităților de freelanceri, pentru a găsi soluții inovatoare, eficiente și rentabile
InSource™ îți susține cel mai important avantaj strategic
Accesul tău la forță de muncă.

InSource™ stimulează eficiența fluxului de lucru, conectând cererea la nivel intern pentru aptitudini cu forța de muncă disponibilă intern și cu cea din cadrul celui mai amplu serviciu cloud, oferit la cerere.

Este platforma cloud numărul 1 în ce privește fluxul de lucru, deoarece reduce costurile oferind în același timp o viteză de neegalat în ce privește predarea proiectelor și un ritm rapid de lansare pe piață.

InSource reprezintă o soluție end-to-end, care se integrează cu sistemele de management ale furnizorilor, cum ar fi SAP Fieldglass, autentificarea SSO și echipele care se ocupă de conformitate.

Flotă globală

Oferă expertiză oriunde în lume, la scară și la cerere.
Preia controlul! Extinde-ți amprenta! Rupe lanțul aprovizionării cu servicii!
Întrebări despre Freelancer Enterprise
Unul dintre membrii echipei noastre îți va răspunde imediat la întrebare.
Dacă ai probleme cu vreun client, accesează Centrul de asistență.
Dacă ești freelancer și dorești să colaborezi cu clienți din programul Enterprise, accesează opțiunea pentru Succesul forței de muncă
Dacă introduci detaliile în câmpurile obligatorii, îi permiți platformei Freelancer să-ți ofere serviciile pe care le-ai ales.
Conform Politicii de confidențialitate, s-ar putea să te contactăm cu privire la alte oferte ale platformei Freelancer.com.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2023 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.