Freelancer Enterprise permite companiilor să realizeze mai multe proiecte, la costuri reduse

Accesează o forță de muncă globală, formată din peste 31.7 milioane de freelanceri, pentru a pune în practică ideile organizației tale, la scară mare, mai rapid și la un tarif avantajos.

Pictograma Item Computer
Pictograma „forță de muncă globală”

Forță de muncă globală

De zece ori câștigătoare a premiului Webby, Freelancer.com (ASX:FLN) este cea mai mare platformă de freelancing și crowdsourcing, cu peste 31.7 milioane de utilizatori din peste 247 de țări, regiuni și teritorii, în 34 de limbi și 39 de valute. Freelancer.com este singura piață de freelancing disponibilă la nivel global.

Pictograma pentru lichidități de neegalat

Lichidități de neegalat

În cazul a peste 80% din proiectele online se licitează în 60 de secunde. Proiectele desfășurate în anumite locații primesc oferte în 25 de minute și evoluează de la o lună la alta. Nicio altă piață de acest fel nu se dezvoltă atât de repede ca Freelancer.com.

Pictograma privind neaplicarea taxelor

Nu se percep taxe

Freelancer Enterprise nu implică taxe de acces, abonamente, taxe lunare sau anuale. Nu se plătesc taxe pentru a posta un proiect sau a configura contul unui utilizator. De asemenea, în cazul clienților cu multe proiecte, s-a renunțat la comisioanele percepute angajatorului și taxele de actualizare.

Serviciul tău Freelancer Cloud Privat este disponibil atât la nivel global, cât și local

Fie că ai nevoie de o echipă de ingineri software sau de un reprezentant de vânzări talentat la nivel local, alege dintre freelanceri cu peste 1000 de categorii de aptitudini diferite, care au fost verificați și acceptați în funcție de criteriile pe care le-ai ales.

Pictograma pentru lichidități de neegalat

Servicii de calitate, livrate la timp și la prețuri avantajoase

Managerii noștri de succes se asigură că vei găsi cei mai talentați freelanceri, care îți vor livra la timp servicii de cea mai bună calitate. Aceștia asigură un flux de lucru excelent, de la începutul și până la finalizarea proiectului.

Imaginea serviciilor de calitate livrate la timp
Talent Meets Compliance As A Service Image

Serviciul care îmbină forța de muncă și conformitatea

Fie că vrei să faci angajări directe, să postezi un proiect sau să organizezi un concurs, serviciile noastre de conformitate, asociate cu forță de muncă, algoritmi de potrivire și servicii gestionate, te va proteja împotriva riscurilor pe care le presupune clasificarea și îți va găsi repede angajatul perfect.

STUDIU DE CAZ

NASA folosește Freelancer Enterprise pentru a face crowdsource potențialului inovării umane.

Freelancerii au trimis peste 230 de designuri în cadrul unui concurs pentru interfața unei aplicații pentru un smart watch pe care astronauții îl vor folosi pe Stația Spațială Internațională.

Managerii de proiecte au sprijinit NASA în procesul de angajare a celor mai buni programatori, care să livreze aplicația finalizată.

NASA Logo
Imaginea NASA Smart Watch

Descoperă avantajele Freelancer Enterprise

Pictograma unui scut

Consolidarea încrederii

Serviciile noastre de conformitate și soluțiile de clasificare a muncitorilor, împreună cu serviciul de verificare la fața locului, oferit de către avocații americani, îți vor ușura colaborarea cu o forță de muncă globală. Astfel, vei colabora cu încredere datorită verificării riguroase a identității clienților.

Pictograma de automatizare

Automatizarea fluxului de lucru

Aplicația noastră complet echipată te poate ajuta să urmărești rapid automatizarea forței de muncă și îi permite personalului tău să se concentreze pe activitățile importante. Integreaz-o direct în software-ul tău, în sistemele intranet sau backend, și efectuează apelurile prin intermediul aplicației, în cadrul mediului nostru de lucru virtual, pentru a angaja freelancerii.

Pictograma serviciului de asistență pentru clienți

Servicii gestionate

Deținem o echipă multilingvistă de manageri de proiecte, răspândită în întreaga lume, și care este gata să te ajute să găsești freelancerul perfect, să-ți desfășori concursul sau care te poate asista în ce privește gestionarea angajamentelor.

Pictograma unui ceas

Transparență totală

Înțelegem că dorești calitatea și rezultatele pentru care plătești. Aplicația noastră de înregistrare a orelor de lucru monitorizează randamentul. automatizează capturile de ecran și livrează serviciile prestate, astfel încât să poți oferi feedback în timp real.

Pictograma pentru dezvoltare

Crește statisticile

Monitorizează-ți succesul și înregistrează datele care contează pentru tine. Obține rapoarte în timp real cu privire la valori, precum utilizarea și cheltuielile în tabloul de bord personalizat.

Pictograma aplicației

Raționalizează adoptarea internă

Pentru a te susține, îți punem la dispoziție ateliere, tutoriale video și asistență prioritizată, 24/7. Specialiști din domeniul tehnic și instructori sunt gata să te ajute și să îți pregătească personalul pentru viitor.

Peste 70% din companiile listate în clasamentul Fortune 500 folosesc Freelancer.com pentru realizarea proiectelor

Pictograma MetLife Pictograma NBC Pictograma Panasonic Pictograma Boeing Pictograma Avery Dennison Pictograma Intel Pictograma Forbes Pictograma SAP Pictograma ESPN Pictograma Cisco Pictograma Walmart Pictograma PricewaterhouseCoopers Pictograma Microsoft Pictograma Apple Pictograma Lenovo Pictograma UBS Pictograma General Electric Pictograma eHarmony

Ești gata să începi?

Contactează Echipa Enterprise chiar astăzi