Personalizează-ți campania de marketing pe Internet

Realizează un canal pentru audiența ta virtuală. Conform GE Capital Retail Bank, 81% dintre consumatori efectuează cercetări online înainte de a face cumpărături.

Postează un proiect
Exersarea duce la perfecțiune

Îți personalizezi site-ul pentru clienții fideli brand-ului?

În efortul de a-ți personaliza conținutul și de a-ți fideliza clienții, este important să conturezi o strategie de marketing digital potrivită. Împiedică-ți clienții să se îndrepte către competitorii tăi - personalizează-ți ofertele conform nevoilor lor și construiește chiar astăzi relații bazate pe încredere.

Ilustrarea unor materiale de marketing
Ilustrarea unui bloc de cuburi

Începe de la zero

Creează o strategie pentru afacerea ta. Fie că începi pornind de la bazele construirii conținutului, fie că redactezi un plan de social media, strategia de marketing dinamic îți poate îmbunătăți vizibilitatea, poate atrage interesul audienței și crește traficul pe site-ul tău.

Ilustrația unui cadran de pe tabloul de bord

Optimizează-ți canalele

Optimizează-ți site-ul și creează pagini de aterizare pentru a oferi clienților tăi mesajul potrivit. Începe cu o propoziție de vânzări unică și specifică beneficiile și valoarea oferite de către afacerea ta. Convertește sursele de potențiali clienți prin vânzări și construiește o bază de clienți demni de încredere și fideli.

Ilustrarea unui grafic

Răspunde valorilor cheie

Folosește Google Analytics pentru a monitoriza strategiile care funcționează pentru a realiza un marketing inteligent și a lua decizii de lungă durată în afaceri. Dacă obții trafic mare de pe o pagină de aterizare interactivă, atunci s-ar putea să merite să adopți o strategie similară și pentru celelalte pagini de pe site-ul tău.

Îmbunătățește traficul cu serviciile SEO

Știai că o pagină web, afișată între primele 10 rezultate de pe Google, conține în medie cel puțin 2000 de cuvinte? Conform Statisticilor QuickSprout, cu cât pagina căutată este afișată mai sus în lista de rezutate, cu atât mai mult conținut cuprinde pagina respectivă. Asta înseamnă că traficul pe site-ul tău se va îmbunătăți automat dacă ai mai mult conținut optimizat.

Ilustrarea unui grafic

Înțetege-ți afacerea

Marketingul prin rețelele de socializare a creat oportunități pentru o mai bună înțelegere a audienței. Conform Awareness Inc, 53% dintre marketerii de pe rețelele de socializare nu-și măsoară rata succesului. Monitorizarea popularității pe rețelele de socializare prin intermediul unor rapoarte privind postările și utilizarea aptitudinilor unui expert reprezintă un mod bun de a începe.

Ilustrarea unui meniu cu grafice
Ilustrarea unui laptop

Postează un proiect

Găsirea unui expert freelance în Internet Marketing este rapidă și ușoară. Pur și simplu postează proiectul și, în doar câteva secunde, vei primi oferte gratuit din partea celor mai buni marketeri din lume.

Ilustrarea unor mesaje pe chat

Colaborează

Discută pe chat cu experții freelance în Internet Marketing despre ofertele lor și experiența acumulată înainte de a-i angaja acordându-le proiectul.

Ilustrarea unei medalii

Satisfacție garantată

Plătește în siguranță folosind sistemul plăților intermediare. Eliberează plățile pe rând și doar când ești 100% mulțumit(ă) de rezultatul final.