Centru investitor

Informaţii acționar

Freelancer Limited

Freelancer este cea mai mare piață de freelancing și crowdsourcing după numărul de utilizatori și proiecte. Freelancer a fost fondat în 2009 și este listat pe Australian Securities Exchange (ASX:FLN).

Preţul acţiunilor

Prețul curent al acțiunilor noastre poate fi găsit pe site-ul ASX.

Anunţurile companiei

Pentru o listă completă a anunțurilor recente ale companiei, vizitează ASX.

Investiţia din Australia

Pentru a investi în Freelancer, contactează-ți broker-ul. O listă completă a brockerilor australieni şi alte informaţii despre cumpărarea sau vânzarea acţiunilor pe ASX pot fi găsite pe site-ul ASX.

Investiţia din afara Australiei

În general, acțiunile Freelancer pot fi achiziţionate doar printr-un broker înregistrat ASX. Totuși, îți poţi contacta, de asemenea, brokerul local pentru a vedea dacă are o relaţie cu un broker înregistrat ASX.

Alternativ, Interactive Brokers este un broker online care asistă locuitorii din mai multe ţări pentru a investi în acțiuni tranzacționate pe ASX.

Gestionarea acţiunilor tale

Autentifică-te pe site-ul de registru al cotelor, Boardroom Pty Limited, pentru vizualizarea informațiilor despre acțiunile tale Freelancer . Boardroom poate fi contactat trimițând un emal pe adresa enquiries@boardroomlimited.com.au. Poate fi contactat telefonic la numărul 1300 737 760 (în Australia) sau +61 2 9290 9600 pentru Biroul Australian.

Guvernanţă corporativă

Documente constituţionale
Documente de politici
Alte documente

Întrebări Frecvente Acționari

Cum pot investi?

Poți cumpăra acțiuni Freelancer prin intermediul unui broker care suportă acțiuni pe Australian Securities Exchange (ASX). Indicatorul Freelancer este ASX:FLN. Ar trebui să ceri sfatul unui serviciu financiar profesionist înainte de a investi.

Cum găsesc un broker de acțiuni?

O listă completă a agenților de bursă australieni şi alte informaţii despre cumpărarea sau vânzarea de acțiuni pot fi găsite pe site-ul ASX. În general, acțiunile Freelancer pot fi achiziţionate doar printr-un broker înregistrat ASX, deci, dacă nu ești un rezident australian trebuie să cauți aranjamente alternative. Interactive Brokers este un broker online, care preia înscrieri ale rezidenţilor din multe ţări din întreaga lume, care sprijină acțiunile tranzacționate pe ASX. Totuși, îți poţi contacta, de asemenea, brokerul local pentru a vedea dacă are o relaţie cu un broker înregistrat ASX.

Utilizatorii Freelancer.com care sunt, de asemenea, acționari Freelancer, primesc beneficii suplimentare?

Da. Freelancer a creat Programul Asociației de Acționari Freelancer care recompensează utilizatorii care deţin un număr minim de acţiuni cu beneficii speciale şi privilegii. Pentru mai multe informaţii, te rugăm să vizitezi pagina noastră dedicată Programului Asociației de Acționari.

Unde pot găsi anunţuri ale companiei?

Anunțurile recente şi istoricul companiei sunt disponibile pe site-ul ASX şi, de asemenea, în secţiunea Anunţurile Companiei de pe site-ul Freelancer.

Când va face Freelancer anunţuri care mi-ar putea afecta acţiunile?

Freelancer va încerca să informeze acţionarii privind datele de lansare preconizate pentru anunţuri cheie în secţiunea Informaţii pentru Acţionari de pe site-ul său.

Unde pot găsi informații despre istoricul privind prețurile acțiunilor?

Prețurile actuale şi istoricul prețurilor anterioare al acțiunilor pot fi găsite pe site-ul ASX. Pentru interpretarea informațiilor privind preţul acțiunilor, se recomandă investitorilor sau părţilor interesate să caute consiliere profesională.

Cum îmi pot verifica acționariatul FLN?

Poţi vizualiza informaţii actuale privind acționariatul Freelancer prin intermediul site-ului de registru al cotelor, Boardroom Pty Limited.

Cum îmi pot actualiza informațiile privind acționariatul?

Autentifică-te pe site-ul de registru al cotelor, Boardroom Pty Limited, pentru vizualizarea informațiilor despre acțiunile tale Freelancer și pentru actualizarea detaliilor.

Cum pot găsi detalii de contact pentru registrul cotelor Freelancer?

Toate întrebările despre detaliile privind acționariatul ar trebui să fie îndreptate către Boardroom. Boardroom poate fi contactat trimițând un emal pe adresa enquiries@boardroomlimited.com.au. Poate fi contactat telefonic la numărul 1300 737 760 (în Australia) sau +61 2 9290 9600 pentru Biroul Australian.

Rapoarte și Prezentări

Programul Asociației de Acționari Freelancer

Programul Asociației de Acționari Freelancer oferă acționarilor Freelancer Limited (ASX:FLN) anumite beneficii, inclusiv taxe reduse la o gamă largă de servicii Freelancer.

Asociația Freelancer

Beneficii

Reduceri de taxe pe Freelancer.com

A rebate of 5% of project and contest commissions will be credited to your Freelancer.com account, calculated monthly, for each full calendar month that you remain eligible in the program.

Discount la taxele de listare pentru WSO pe WarriorForum

A 50% rebate or discount on listing fees for your Warrior Special Offers (WSOs) for each full calendar month that you remain eligible in the program.

Asistenţă prioritară pentru clienţi

Beneficiezi de Asistenţă prioritară pentru clienţi din partea echipei noastre multilingve de asistență 24x7x365.

Insigna Programul Asociației de Acționari Freelancer

O insignă unică va apărea pe profilurile tale Freelancer.com şi WarriorForum, arătând că eşti acţionar al companiei.

Accesează-ţi beneficiile

Aceste beneficii sunt disponibile pentru persoanele cu minim 500 de acțiuni obișnuite Freelancer Limited plătite integral. Pur și simplu dă click pe butonul de mai jos și completează formularul de cerere pentru a începe accesarea beneficiilor.

Termeni și Condiții

Pentru a fi eligibil pentru Programul Asociației de Acționari Freelancer, trebuie să îndeplineşti următoarele:

  • Un acționar trebuie să fie un utilizator înregistrat în mod valabil, fie pe Freelancer.com, fie pe site-ul Warrior Forum website (Utilizator Freelancer). Conturile suspendate nu vor fi eligibile. Utilizatorilor Freelancer care încalcă Termenii de Utilizare ai site-ului (prevăzuți în Acordul de Utilizare) li se va suspenda sau anula apartenența la Program, la latitudinea Freelancer Limited.
  • Un acționar trebuie să fie o persoană(e) fizică(e) și:
    • să dețină 500 de acțiuni obișnuite Freelancer Limited plătite integral; sau
    • să fie numită de către o companie, trust sau organism integrat care deține 500 de acțiuni obișnuite Freelancer Limited plătite integral. O companie, un trust sau organism integrat poate numi o persoană fizică pentru a primi toate beneficiile pachetului folosind formularul Sfaturi pentru Numirea unui Reprezentant (pdf), o copie scanată care trebuie anexată la formularul de înscriere online. Un formular de numire separat trebuie completat în cazul în care mai multe entități sunt înregistrate într-o exploatare în comun.
  • Un acționar trebuie să dețină 500 de acțiuni obișnuite Freelancer Limited plătite integral pentru o întreagă lună calendaristică pentru a fi eligibil pentru beneficiile acționarilor în acea lună. Reducerile de taxe nu vor fi plătite pentru orice lună și discount-urile oferite la valoarea taxelor nu vor fi disponibile în cazul în care un acționar coboară sub 500 de acțiuni obișnuite Freelancer Limited plătite integral.
  • Reducerile se aplică pentru comisioanele asupra proiectului și concursului (fără upgradări), şi doar pentru taxele plătite. Taxe neplătite nu vor primi reduceri.
  • Freelancer Limited poate varia oricând beneficiile, termenii și condițiile Programului Asociației de Acționari Freelancer, inclusiv prin actualizarea acestei pagini.