Centrul pentru investitori

Informați pentru acționari

Freelancer Limited

Conform numărului de utilizatori și proiecte, Freelancer este cea mai mare platformă de freelancing și crowdsourcing din lume. Site-ul Freelancer a fost fondat în 2009 și este listat în cadrul Australian Securities Exchange (ASX:FLN).

Preţul acţiunilor

Prețul curent al acțiunilor noastre poate fi găsit pe site-ul ASX.

Anunțurile companiei

Pentru a vedea o listă completă a anunțurilor recente ale companiei, consultă ASX.

Investițiile din Australia

Pentru a investi în Freelancer, contactează-ți brokerul. O listă completă a brockerilor australieni și alte informații despre cumpărarea sau vânzarea acțiunilor pe ASX pot fi găsite pe site-ul ASX.

Investițiile din afara Australiei

În general, acțiunile Freelancer pot fi achiziţionate doar printr-un broker înregistrat ASX. Totuși, îți poţi contacta, de asemenea, brokerul local pentru a vedea dacă are o relaţie cu un broker înregistrat ASX.

Ca alternativă, Interactive Brokers este un broker online care asistă locuitorii din mai multe țări pentru a investi în acțiuni tranzacționate pe ASX.

Gestionarea acțiunilor tale

Autentifică-te pe site-ul de registru al cotelor, Boardroom Pty Limited, pentru a-ți vizualiza informațiile despre acțiunile Freelancer. Poți lua legătura cu Boardroom trimițând un e-mail la adresa enquiries@boardroomlimited.com.au. În cazul sediului din Australia, poți suna la numărul 1300 737 760 (în Australia) sau +61 2 9290 9600.

Întrebări frecvente despre acționari

Cum pot investi?

Poți cumpăra acțiuni Freelancer prin intermediul unui broker care suportă acțiuni pe Australian Securities Exchange (ASX). Indicatorul Freelancer este ASX:FLN. Ar trebui să ceri sfatul unui serviciu financiar profesionist înainte de a investi.

Cum găsesc un broker de acțiuni?

O listă completă a agenților de bursă australieni şi alte informaţii despre cumpărarea sau vânzarea de acțiuni pot fi găsite pe site-ul ASX. În general, acțiunile Freelancer pot fi achiziţionate doar printr-un broker înregistrat ASX, deci, dacă nu ești un rezident australian trebuie să cauți aranjamente alternative. Interactive Brokers este un broker online, care preia înscrieri ale rezidenţilor din multe ţări din întreaga lume, care sprijină acțiunile tranzacționate pe ASX. Totuși, îți poţi contacta, de asemenea, brokerul local pentru a vedea dacă are o relaţie cu un broker înregistrat ASX.

Utilizatorii Freelancer.com care sunt, de asemenea, acționari Freelancer, primesc beneficii suplimentare?

Da. Freelancer a creat Programul Asociației de Acționari Freelancer care recompensează utilizatorii care deţin un număr minim de acţiuni cu beneficii speciale şi privilegii. Pentru mai multe informaţii, te rugăm să vizitezi pagina noastră dedicată Programului Asociației de Acționari.

Unde pot găsi anunţuri ale companiei?

Anunțurile recente şi istoricul companiei sunt disponibile pe site-ul ASX şi, de asemenea, în secţiunea Anunţurile Companiei de pe site-ul Freelancer.

Când va face Freelancer anunţuri care mi-ar putea afecta acţiunile?

Freelancer va încerca să informeze acţionarii privind datele de lansare preconizate pentru anunţuri cheie în secţiunea Informaţii pentru Acţionari de pe site-ul său.

Unde pot găsi informații despre istoricul privind prețurile acțiunilor?

Prețurile actuale şi istoricul prețurilor anterioare al acțiunilor pot fi găsite pe site-ul ASX. Pentru interpretarea informațiilor privind preţul acțiunilor, se recomandă investitorilor sau părţilor interesate să caute consiliere profesională.

Cum îmi pot verifica acționariatul FLN?

Poţi vizualiza informaţii actuale privind acționariatul Freelancer prin intermediul site-ului de registru al cotelor, Boardroom Pty Limited.

Cum îmi pot actualiza informațiile privind acționariatul?

Autentifică-te pe site-ul de registru al cotelor, Boardroom Pty Limited, pentru vizualizarea informațiilor despre acțiunile tale Freelancer și pentru actualizarea detaliilor.

Cum pot găsi detalii de contact pentru registrul cotelor Freelancer?

Toate întrebările despre detaliile privind acționariatul ar trebui să fie îndreptate către Boardroom. Boardroom poate fi contactat trimițând un emal pe adresa enquiries@boardroomlimited.com.au. Poate fi contactat telefonic la numărul 1300 737 760 (în Australia) sau +61 2 9290 9600 pentru Biroul Australian.

Rapoarte și prezentări

Programul Asociației de Acționari Freelancer

Programul Asociației de Acționari Freelancer oferă acționarilor Freelancer Limited (ASX:FLN) anumite beneficii, inclusiv taxe reduse la o gamă largă de servicii oferite de către site-ul nostru.

Asociația Freelancer

Beneficii

Reduceri de taxe pe Freelancer.com

O reducere de 5% din valoarea comisioanelor asupra proiectului și concursului va fi creditată în contul Freelancer.com, calculată lunar, pentru fiecare lună calendaristică integrală în care îți menții eligibilitatea în cadrul programului.

Discount la taxele de listare pentru WSO pe WarriorForum

Beneficiezi de o reducere de 50% sau discount la taxele de listare pentru ofertele tale speciale Warrio pentru fiecare lună calendaristică integrală în care îți menții eligibilitatea în cadrul programului.

Asistenţă prioritară pentru clienţi

Beneficiezi de Asistenţă prioritară pentru clienţi din partea echipei noastre multilingve de asistență 24x7x365.

Insigna Programul Asociației de Acționari Freelancer

O insignă unică va apărea pe profilurile tale Freelancer.com şi WarriorForum, arătând că eşti acţionar al companiei.

Accesează-ţi beneficiile

Aceste beneficii sunt disponibile pentru persoanele care dețin minimum 500 de acțiuni obișnuite Freelancer Limited achitate integral. Pentru a începe accesarea beneficiilor, trebuie doar să apeși pe butonul de mai jos și să completezi formularul cererii.

Termeni și condiții

Pentru a fi eligibil pentru Programul Asociației de Acționari Freelancer, trebuie să îndeplineşti următoarele:

 • Acționarii trebuie să fie utilizatori înregistrați în mod valabil, fie pe Freelancer.com, fie pe site-ul Warrior Forum (Utilizatori Freelancer). Conturile suspendate nu vor fi eligibile. Utilizatorilor Freelancer care încalcă Termenii de Utilizare ai site-ului (prevăzuți în Acordul de Utilizare) li se va suspenda sau anula apartenența la Program, la latitudinea Freelancer Limited.
 • Acționarii trebuie să fie persoane fizice și:
  • să dețină 500 de acțiuni obișnuite Freelancer Limited, plătite integral; sau<
  • să fie desemnate de către o companie, trust sau organism integrat care deține 500 de acțiuni obișnuite Freelancer Limited, plătite integral. O companie, un trust sau organism integrat poate numi o persoană fizică pentru a primi toate beneficiile pachetului folosind formularul (pdf) Sfaturi pentru Desemnarea unui Reprezentant, o copie scanată care trebuie anexată la formularul de înscriere online. Un formular de numire separat trebuie completat în cazul în care mai multe entități sunt înregistrate în cadrul unei exploatări la comun.
   • Un acționar trebuie să dețină 500 de acțiuni obișnuite Freelancer Limited, achitate integral, pentru o întreagă lună calendaristică, dacă dorește să fie eligibil pentru beneficiile dedicate acționarilor în luna respectivă. Nu se vor acorda bonificații și reduceri privind taxele în cazul acționarilor care dețin un număr de acțiuni mai mic decât cel menționat mai sus.
   • Reducerile se aplică pentru comisioanele asupra proiectului și concursului (fără actualizări), și doar în cazul taxelor achitate. Taxele neplătite nu vor beneficia de reduceri.
   • Freelancer Limited poate modifica oricând beneficiile, termenii și condițiile Programului Asociației de Acționari Freelancer, inclusiv prin actualizarea acestei pagini.