Centrul pentru investitori

Informații pentru acționari

Freelancer Limited

Conform numărului de utilizatori și proiecte, Freelancer este cea mai mare platformă de freelancing și crowdsourcing din lume. Aceasta a fost înființată în 2009, fiind afișată la Bursa australiană de valori mobiliare (ASX: FLN) și Cele mai bune platforme OTCQX din Statele Unite (OTCQX: FLNCF).

Prețul acțiunilor

Prețul actual al acțiunilor noastre este disponibil aici:

Anunțurile companiei

Pentru o listă completă a anunțurilor recente ale companiei, accesează:

Cum investesc persoanele din Statele Unite

Următorii brokeri tranzacționează acțiuni OTC. Platforma Freelancer se identifică prin prescurtarea FLNCF.

Cum investesc persoanele din Australia

Platforma Freelancer se identifică prin prescurtarea FLNCF.

O listă completă a brokerilor din Australia, precum și alte informații despre cumpărarea și vânzarea acțiunilor de pe ASX, îți stau la dispoziție aici:

https://www2.asx.com.au/investors/start-investing/find-a-broker-adviser/full-service-and-online-brokers

Cum investesc persoanele din alte țări

Următorii brokeri tranzacționează acțiuni OTC. Platforma Freelancer se identifică prin prescurtarea FLNCF.

United Kingdom
Canada
India
Philippines
Bangladesh
Pakistan
Indonesia
Brazil
Egypt
Mexico
Russia
Vietnam
Germany
Spain
Italy
France
Malaysia
Saudi Arabia
Gestionarea acțiunilor tale

Pentru a vedea informații despre acțiunile tale de pe platforma Freelancer, conectează-te pe site-ul Boardroom privind registrul acțiunilor. Compania Boardroom poate fi contactată trimițând un e-mail la adresa enquiries@boardroomlimited.com.au. Personalul său poate fi contactat telefonic la numărul 1300 737 760 (pe teritoriul Australiei) sau la +61 2 9290 9600 în cazul sediului din Australia.

Întrebări frecvente despre acționari

Cum pot investi?

Poți cumpăra acțiuni Freelancer prin intermediul unui broker care întreține acțiuni pe Australian Securities Exchange (ASX). Indicatorul Freelancer este ASX:FLN. Ar trebui să ceri sfatul unui serviciu financiar profesionist înainte de a investi.

Cum găsesc un broker de acțiuni?

O listă completă a agenților de bursă din Australia și alte informații despre cumpărarea sau vânzarea acțiunilor sunt disponibile pe site-ul ASX. În general, acțiunile platformei Freelancer pot fi achiziționate doar printr-un broker înregistrat pe ASX, deci, dacă nu ești rezident din Australia trebuie să cauți aranjamente alternative. Interactive Brokers este un broker online, care preia înscrieri ale rezidenţilor din multe țări ale lumii și care sprijină acțiunile tranzacționate pe ASX. Totuși, îți poți contacta, de asemenea, brokerul local pentru a vedea dacă are o relație cu un broker înregistrat pe ASX.

Utilizatorii de pe Freelancer.com care sunt, de asemenea, acționari ai platformei Freelancer, primesc cumva beneficii suplimentare?

Da. Freelancer a creat programul Asociației de acționari ai platformei Freelancer pentru a recompensa utilizatorii care dețin un număr minim de acțiuni, oferindu-le beneficii speciale și privilegii. Pentru mai multe informații, accesează pagina noastră dedicată programului Asociației de acționari.

Unde pot găsi anunțuri ale companiei?

Anunțurile recente și istoricul companiei sunt disponibile pe site-ul ASX și, de asemenea, în secțiunea „Anunțurile companiei” de pe site-ul Freelancer.

Când va face Freelancer anunțuri care mi-ar putea afecta acțiunile?

Freelancer va încerca să informeze acționarii despre datele de lansare preconizate în cazul anunțurilor cheie. Detaliile vor fi disponibile în secțiunea „Informații pentru acționari” de pe site-ul său.

Unde pot găsi informații despre istoricul privind prețurile acțiunilor?

Prețurile actuale și istoricul prețurilor anterioare ale acțiunilor pot fi găsite pe site-ul ASX. Pentru interpretarea informațiilor privind prețul acțiunilor, li se recomandă investitorilor sau părților interesate să caute consiliere profesională.

Cum îmi pot verifica acționariatul FLN?

Prin intermediul site-ului de registru al cotelor, Boardroom Pty Limited, poți vedea informații actuale despre acționariatul de pe platforma Freelancer.

Cum îmi pot actualiza informațiile privind acționariatul?

Pentru a-ți vedea informațiile despre acțiunile de pe platforma Freelancer și a-ți actualiza detaliile, conectează-te pe site-ul de registru al cotelor, Boardroom Pty Limited.

Cum pot găsi detalii de contact pentru registrul cotelor Freelancer?

Toate întrebările despre detaliile privind acționariatul trebuie adresate companiei Boardroom. Aceasta poate fi contactată trimițând un e-mail la adresa enquiries@boardroomlimited.com.au. Poate fi contactată telefonic la numărul 1300 737 760 (în Australia) sau +61 2 9290 9600, în cazul sediului din Australia.

Rapoarte și prezentări

Programul Asociației de acționari de pe platforma Freelancer

Programul Asociației de acționari de pe platforma Freelancer le oferă acționarilor Freelancer Limited (ASX:FLN) anumite beneficii, inclusiv taxe reduse la o gamă vastă de servicii disponibile pe site-ul nostru.

Asociația Freelancer

Beneficii

Reduceri de taxe pe Freelancer.com

O reducere de 5% din valoarea comisioanelor asupra proiectului și concursului îți va fi creditată în contul de pe Freelancer.com, fiind calculată lunar, pentru fiecare lună calendaristică integrală în care îți menții eligibilitatea în cadrul programului.

Discount la taxele de listare pentru WSO pe WarriorForum

Beneficiezi de o reducere de 50% sau discount la taxele de listare pentru ofertele tale speciale de pe platforma Warrior, pentru fiecare lună calendaristică integrală în care îți menții eligibilitatea în cadrul programului.

Asistență prioritară pentru clienți

Beneficiezi de asistență prioritară pentru clienți din partea echipei noastre de asistență non stop, disponibilă în mai multe limbi.

Insigna programului Asociației de acționari de pe platforma Freelancer

O insignă unică va apărea pe profilurile tale de pe platformele Freelancer.com și WarriorForum, arătând că ești acționar al companiei.

Accesează-ți beneficiile

Aceste beneficii sunt disponibile pentru persoanele care dețin minimum 500 de acțiuni obișnuite pentru Freelancer Limited, achitate integral. Pentru a începe accesarea beneficiilor, trebuie doar să apeși pe butonul de mai jos și să completezi formularul cererii.

Termeni și condiții

Pentru a fi eligibil(ă) pentru programul Asociației de acționari de pe platforma Freelancer, trebuie să îndeplinești următoarele cerințe:

 • Acționarii trebuie să fie utilizatori înregistrați în mod valabil, fie pe Freelancer.com, fie pe site-ul Warrior Forum (utilizatori ai platformei Freelancer). Conturile suspendate nu vor fi eligibile. Utilizatorilor Freelancer care încalcă termenii de utilizare ai site-ului (prevăzuți în Acordul de utilizare) li se va suspenda sau anula apartenența la program, la latitudinea companiei Freelancer Limited.
 • Acționarii trebuie să fie persoane fizice și:
  • să dețină 500 de acțiuni obișnuite ale companiei Freelancer Limited, achitate integral; sau
  • să fie desemnate de către o companie, trust sau organism integrat care deține 500 de acțiuni obișnuite ale companiei Freelancer Limited, achitate integral. O companie, un trust sau organism integrat poate numi o persoană fizică pentru a primi toate beneficiile pachetului folosind formularul (PDF) Sfaturi pentru desemnarea unui reprezentant, o copie scanată care trebuie anexată la formularul de înscriere online. Un formular de numire separat trebuie completat în cazul în care mai multe entități sunt înregistrate în cadrul unei exploatări la comun.
   • Un acționar trebuie să dețină 500 de acțiuni obișnuite Freelancer Limited, achitate integral, pentru o întreagă lună calendaristică, dacă dorește să fie eligibil pentru beneficiile dedicate acționarilor în luna respectivă. Nu se vor acorda bonificații și reduceri privind taxele în cazul acționarilor care dețin un număr de acțiuni mai mic decât cel menționat mai sus.
   • Reducerile se aplică pentru comisioanele asupra proiectului și concursului (fără actualizări), și doar în cazul taxelor achitate. Taxele neplătite nu vor beneficia de reduceri.
   • Freelancer Limited poate modifica oricând beneficiile, termenii și condițiile programului Asociației de acționari de pe platforma Freelancer, inclusiv prin actualizarea acestei pagini.