1003 loan application html existing websiteproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
    Starea proiectului
    2,000 1003 loan application html existing website proiecte găsite, la prețul de USD

    The website to be modified is The source code should be modified according to specifications, while the website aspect should remain (almost) identical. The project has two tasks: 1. Optimize the load time of the home page (slider, parallax effects), by modifying the source code and, if necessary, the required JavaScript libraries 2. Modify the source code of the HTML pages as follows: - every page should have only one H1 heading - every page should have between 0 and N H2 headings, where N is depending on the page - there should be no H3, H4 and H5 tags - all headings should be placed in the main area, not in the header or footer H1: FII EXTRA PREGĂTIT PENTRU EVALUAREA NAȚIONALĂ LA CLASA A VIII-A! H2: ACCES GRATUIT

    $177 (Avg Bid)
    $177 Oferta medie
    20 oferte
    Html to Wordpress S-a încheiat left

    Salutare! Am un html pe care il vreau pus pe Wordpress. Detalii in privat.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Oferta medie
    15 oferte

    Sunt în căutare de a angaja un Front-End Web Developer, talentat, abilități de programare JavaScript, care este motivat sa combine arta designului cu cea de programare. Vei fi implicat în întregul ciclu de viață al dezvoltării unui site ecommerce dezvoltat in prestashop. Responsabilitati cheie: - bune abilitati de front-end (CSS / JavaScript / HTML) și familiarizarea cu cadre comune , cum ar fi jQuery. - experiența cu AngularJS, Bootstrap (sau alte cadre JavaScript). - background puternic în HTTP. - knowledge of usability, accessibility and cross-browser issues and solutions. - baze de date SQL (PostgreSQL, Oracle, MySQL). Rog sa aplice doar freelaceri care au un portofoliu format si o experienta de minimum 2 ani.

    $2335 (Avg Bid)
    $2335 Oferta medie
    19 oferte

    Buna ziua!Am nevoie de cineva care sa imi creeze o aplicatie de tipul Live Wallpaper HD.M-ar interesa durata si pretul. Astept ofertele voastre,eventual si un portofoliu!

    $530 (Avg Bid)
    $530 Oferta medie
    2 oferte

    Am nevoie de un newsletter in html pentru un studio de fitness, electrostimulare.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Oferta medie
    9 oferte

    Caut programatori pentru dezvoltare soft/web. Daca ai cunostinte de programare in limbaje precum: php, javascript, sql, html etc.. si platforme de comert electronic: magento, prestashop, opencart etc.. atunci ai sansa de a face parte dintr-o echipa tanara si dinamica de programatori. Nu aplicati daca nu indeplini conditiile mentionate anterior. Pret per proiect / ora.

    $277 (Avg Bid)
    $277 Oferta medie
    2 oferte

    Aplicatia este foarte simpla din punct de vedere user interface. Nu necesita o cunostinta prea mare in domeniul aplicatiilor. Nu as dori sa scriu mai multe detalii pentru ca nu as vrea sa mi se fure ideea.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Oferta medie
    9 oferte

    Am 2 PSD-uri care trebuie livrate in HTML - nu sunt complicate, nu e ceva care sa dureze mai mult de 2 ore. Nu ma cautati cu povesti, platesc fix cat face. NU e un job de expert dar nici de incepator, pot sa le fac cu tooluri on-line cu sume modice - vreau sa vad daca gasesc pe cineva cu care sa lucrez si la alte proiecte.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Oferta medie
    10 oferte

    Job Description: The job is project based, however if the application will be successful, the collaboration can evolve in to a long term collaboration, with benefits on both sides. Our firm wishes to develop an iPad app which simulates a coloring book. The freelancer has to develop the app by our specifications. Before making an offer please have in mind that the graphic design is done in a proportion of 95%. Looking forward for your offers.

    $420 (Avg Bid)
    $420 Oferta medie
    3 oferte

    Am nevoie de o persoana cu cunostinte foarte bune de HTML5, CSS, JS, Bootstrap si PHP pentru implementarea unui design grafic in cod HTML/CSS/JS si conectarea acestuia cu un API. Sunt acceptate doar persoane ce cunosc foarte bine limba Romana.

    $199 (Avg Bid)
    $199 Oferta medie
    27 oferte

    Realizare site de prezentare html / responsiv, se asigura conceptul grafic in format PSD, realizare linkuri, css, cms, seo....... Dorim colaborare cu o persoana dedicata pe perioada nelimitata si pentru alte proiecte.

    $157 (Avg Bid)
    $157 Oferta medie
    22 oferte

    Aplicatia trebuie sa afiseze niste liste, sa aibe formulare login. Aplicatia consuma servicii rest. Pentru mai multe detalii, discutam in privat.

    $2218 (Avg Bid)
    $2218 Oferta medie
    19 oferte

    Aplicatia trebuie sa afiseze niste liste, sa aibe formulare login. Aplicatia consuma servicii rest. Pentru mai multe detalii, discutam in privat.

    $2111 (Avg Bid)
    $2111 Oferta medie
    9 oferte

    Despre proiect: este vorba despre o aplicatie de HR care stabileste compatibilitatea dintre profilul unui candidat si cerintele angajatorului.rnTehnologii folosite: Java 8, VERT.X, PostgreSQL, Jenkins.rnProgramul de lucru se desfasoara intre 10:00 si 18:00 la sediul partenerului nostrum care se afla in zona Victoriei.rnIntre 12:30 si 13:30 exista o pauza de masa (in cadrul acesteia se va servi pranzul la sediu, acesta fiind pregatit de un bucatar special angajat in acest sens). Intre orele 15:30 si 16:30 este pauza de relaxare (poti accesa piscina sediului ?).

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Oferta medie
    6 oferte

    Avem nevoie de un design de interfata (UI) pentru o aplicatie web (http) care nu necesita optimizare pentru motor de cautare (table oriented, informatii tabulare preponderent). Design-ul trebuie sa fie curat, user-friendly si intuitiv. Exista specificatii extensive, sctructura fiind in mare parte definita.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Oferta medie
    11 oferte
    psd to html S-a încheiat left

    Am acest script si doresc un design diferit. Am psd urile necesare cu noul design, doresc doar implementarea lui + pe parcurs implementat diverse functii sau modificat functii actuale. Multumesc!

    $445 (Avg Bid)
    $445 Oferta medie
    36 oferte

    Am o lucrare în curs de desfășurare, care are legătură cu proiectul nostru anterior 'application screens'

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Oferta medie
    1 oferte

    Proiect parțial complet în proporție de 80%, doresc continuarea proiectului. Platforma gestionează deconturi ale utilizatorilor firmei noastre prin Browser dar si un client care rulează in JRE. -GlassFish Server , - PrimeFaces -NetBeans -MySQL Doresc ca programatorul sa fie din București sau Craiova.

    $17 / hr (Avg Bid)
    Recomandat
    $17 / hr Oferta medie
    2 oferte

    Am nevoie de o interfata cu care sa construiesc un e-mail care sa aiba urmatoarea structura: - la inceput cateva zone de text, editabile ca si continut si stil; dedesupt o imagine cu rol de banner; -apoi 9 zone asemanatoare, dispuse 3x3, care sa contina: o imagine de produs, dedesuptul acesteia trei randuri , unul cu text, unul cu un link si ultimul cu text; - in partea de jos o imagine si apoi un text. Introduc 2 imagini cu forma aproape finala a e-mailului pe care am realizat-o destul de greu, ca nu sunt performant in domeniu. Acest e-mail trebuie sa fie trimis si sa contina imaginile in el, adica sa se vada tot e-mailul odata ce este receptionat.

    $167 (Avg Bid)
    $167 Oferta medie
    4 oferte
    Write an iPad application S-a încheiat left

    Utilizatorul primește un iPad cu căști, la care ascultă un cuvânt. După ce ascultă cuvântul, trebuie să tasteze pe iPad cuvântul pe care l-a auzit. Dacă tastează cuvântul corect, dozatorul se declanșează automat și umple un pahar cu bautură, care îi este servit câștigătorului. Dacă utilizatorul tastează cuvântul gresit, nu se întâmplă nimic. Mai încearcă odată sau dă mai departe căștile unui nou utilizator. Atunci cand utilizatorul gaseste cuvantul se vor declansa lumini care vor semnaliza inceperea dozarii. In timpul dozarii, aplicatia este blocata pana la finalizarea procesului. Initial ne trebuie aplicatia care sa functioneze fara dozator, si care doar sa spuna ceva de genul "Felicitari! ai spus cuvantul corect!"...

    $628 (Avg Bid)
    $628 Oferta medie
    5 oferte
    Conversie PSD -> HTML S-a încheiat left

    HTML responsive din imagini PSD

    $150 (Avg Bid)
    $150 Oferta medie
    1 oferte

    Am o lucrare în curs de desfășurare, care are legătură cu proiectul nostru anterior 'JPG to HTML Responsive Urgent'

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Oferta medie
    1 oferte
    Android application S-a încheiat left

    Aplicatie in android, primire date dintr-un server(creat deja)

    $68 (Avg Bid)
    $68 Oferta medie
    3 oferte

    test test t est stse t se s se se se ste s tset

    $21 - $176
    $21 - $176
    0 oferte

    Buna ziua, am realizat psd-ul pentru viitoarea tema de wordpress si dorim sa dinamizam, sa transformam astfel psd-ul in wordpress sau pentru inceput macar html. Daca sunteti din Bucuresti ne putem intalni in prealabil sau putem vorbi la telefon. Desi sunt multi oftertanti pentru transformarea unui psd in html din alte tari la preturi extrem de bune, insist sa lucrez cu un roman, mai ales cu d-voastra raportandu-ma la bunele recenzii si pretul rezonabil!

    $192 (Avg Bid)
    $192 Oferta medie
    16 oferte

    Cautam webdesigner cu cunostinte avansate html/css si bootstrap 3.2 . Se lucreaza de acasa iar plata se face bilunar. Part time sau full-time. Pentru detalii scrieti "ro" la inceputul mesajului si lasati linkul cu ultimele 2 situri create responsive cu bootstrap, compatibile cu chrome, firefox si ie8.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Oferta medie
    5 oferte

    Buna ziua, am realizat psd-ul pentru viitoarea tema de wordpress si dorim sa dinamizam, sa transformam astfel psd-ul in wordpress sau pentru inceput macar html. Daca sunteti din Bucuresti ne putem intalni in prealabil sau putem vorbi la telefon. Desi sunt multi oftertanti pentru transformarea unui psd in html din alte tari la preturi extrem de bune, insist sa lucrez cu un roman, mai ales cu d-voastra raportandu-ma la bunele recenzii si pretul rezonabil!

    $117 (Avg Bid)
    $117 Oferta medie
    1 oferte

    Salut, Te intereseaza un job full-time ca Frontend Developer Joomla + Bootstrap? Completeaza pre-interviul si te contactam:

    $10 (Avg Bid)
    $10 Oferta medie
    1 oferte
    HTML *tema la alegere* S-a încheiat left

    Acesta este un HTML facut pe o tema la alegere pentru a va pune in tema cu cateva idei de design sau optiuni ale unei pagini.

    $149 (Avg Bid)
    $149 Oferta medie
    9 oferte

    ebay store html design + listing template / ebay store html design + listing template / contacteaza ma sa discutam despre proiect te rog.

    $40 (Avg Bid)
    $40 Oferta medie
    1 oferte

    Am o lucrare în curs de desfășurare, referitoare la proiectul anterior 'Custom html code for image slider'

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Oferta medie
    1 oferte

    Am o lucrare în curs de desfășurare, referitoare la proiectul anterior 'I need an existing site template integrated on my script'

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Oferta medie
    1 oferte

    Hello, I want to encrypt and decrypt FORM strings and POST to page. Salut, Doresc sa criptez si sa decriptez FORM-urile apoi sa POST-ez catre pagina. Exemple/Exemplu FORM: <H1>Create new paste</H1><br/> <form method="POST" action="/add" role="form"> <div class="form-group">Title: <input type="text" name="title" class="form-control" /></div> <div class="form-group">Paste: <textarea cols="50" rows="15" name="paste" class="form-control"></textarea></div> Hidden: <input type="checkbox" name="hidden" value="on" /><br/><br/> <input type="submit&q...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Oferta medie
    2 oferte
    convertire psd in html S-a încheiat left

    Am un fisier psd din care vreau sa fac o pagina html

    $22 (Avg Bid)
    $22 Oferta medie
    12 oferte

    proiect prestashop, mai multe detalii in mesaj privat. te rog sa ma contactezi pentru a discuta detaliile, mersi.

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Oferta medie
    1 oferte

    Am nevoie de modificarea unui script de chat scris in Flash. Chatul trebuie integrat intr-un site scris in Html. Chatul este complex si va trebui sa comunice cu baza de date a site-ului si sa aiba o legatura si cu partea de a dministrare a acestuia. Scripul de chat este acesta: , iar site-ul unde trebuie integrat este acesta: Pretul maxim platit este de 70 USD!

    $67 (Avg Bid)
    $67 Oferta medie
    3 oferte

    Am nevoie de modificarea unui script de chat scris in Flash. Chatul trebuie integrat intr-un site scris in Html. Chatul este complex si va trebui sa comunice cu baza de date a site-ului si sa aiba o legatura si cu partea de a dministrare a acestuia. Scripul de chat este acesta: , iar site-ul unde trebuie integrat este acesta: Pretul maxim platit este de 200 ron!

    $306 (Avg Bid)
    $306 Oferta medie
    6 oferte

    Am nevoie de modificarea unui script de chat scris in Flash. Chatul trebuie integrat intr-un site scris in Html. Chatul este complex si va trebui sa comunice cu baza de date a site-ului si sa aiba o legatura si cu partea de a dministrare a acestuia. Scripul de chat este acesta: , iar site-ul unde trebuie integrat este acesta: Pretul maxim platit este de 80 usd

    $180 (Avg Bid)
    $180 Oferta medie
    2 oferte
    Integrari Wordpress HTML S-a încheiat left

    Salut, Ma poti ajuta cu integrarea unui site static Wordpress cu alte platforme? plati - netopia converinte - skype sau altceva programari - xandaro sau altceva form-uri - jotform date - google spreadsheets Multumesc, Lucian

    $97 (Avg Bid)
    $97 Oferta medie
    1 oferte

    Aplicatie de testare a cunostintelor online.

    $244 (Avg Bid)
    $244 Oferta medie
    1 oferte

    Am nevoie de implementarea unui modul de testare a cunostintelor online, cu java / JSP si baza de date MySql. Profesorul creaza testul dinamic (intrebari, punctaj / intrebare), elevul sustine testul si afla rezultatul. Acest modul trebuie integrat intr-un proiect NetBeans, Java Web application si baza de date MySql.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Oferta medie
    1 oferte

    Am nevoie de implementarea unui modul de testare a cunostintelor online, cu java / JSP si baza de date MySql. Profesorul creaza testul dinamic (intrebari, punctaj / intrebare), elevul sustine testul si afla rezultatul. Acest modul trebuie integrat intr-un proiect NetBeans, Java Web application si baza de date MySql.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Oferta medie
    1 oferte

    Am nevoie de implementarea unui modul de testare a cunostintelor online, cu java / JSP si baza de date MySql. Profesorul creaza testul dinamic (intrebari, punctaj / intrebare), elevul sustine testul si afla rezultatul. Acest modul trebuie integrat intr-un proiect NetBeans, Java Web application si baza de date MySql.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Oferta medie
    1 oferte

    Am nevoie de implementarea unui modul de testare a cunostintelor online, cu java / JSP si baza de date MySql. Profesorul creaza testul dinamic (intrebari, punctaj / intrebare), elevul sustine testul si afla rezultatul. Acest modul trebuie integrat intr-un proiect NetBeans, Java Web application si baza de date MySql.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Oferta medie
    1 oferte

    Am nevoie de implementarea unui modul de testare a cunostintelor online, cu java / JSP si baza de date MySql. Profesorul creaza testul dinamic (intrebari, punctaj / intrebare), elevul sustine testul si afla rezultatul. Acest modul trebuie integrat intr-un proiect NetBeans, Java Web application si baza de date MySql.

    $195 (Avg Bid)
    $195 Oferta medie
    1 oferte

    Am nevoie de implementarea unui modul de testare a cunostintelor online, cu java / JSP si baza de date MySql. Profesorul creaza testul dinamic (intrebari, punctaj / intrebare), elevul sustine testul si afla rezultatul. Acest modul trebuie integrat intr-un proiect NetBeans, Java Web application si baza de date MySql.

    $146 (Avg Bid)
    $146 Oferta medie
    1 oferte

    Am nevoie de modificarea unui script de chat scris in Flash. Chatul trebuie integrat intr-un site scris in Html. Chatul este complex si va trebui sa comunice cu baza de date a site-ului si sa aiba o legatura si cu partea de a dministrare a acestuia. Scripul de chat este acesta: , iar site-ul unde trebuie integrat este acesta: Pretul maxim platit este de 80 usd

    $168 (Avg Bid)
    $168 Oferta medie
    6 oferte

    Descrierea proiectului in atach este brieful complet NU TREBUIE REDESENAT NIMIC TOTUL TEMA SE PASTREAZA SITE UL ESTE ONLINE DETALII SUNT IN BRIEF ul din atach Cerinte : Implementarea site ului actual HTML5 web cu panou administarare (CMS) cu urmatoarele cerinte in plus 1 HOME PAGE : PLUG IN UL ROTATIV SA SUPORTE inca 5-6 imagini (plug in ul rotativ sa nu fie flash ci javascript si css) : cel de mai jos mi se pare ca se poate personaliza mai mult -CURSURI DE DANS PENTRU COPII - DANSATORI PROFESIONISTI - -DANSUL MIRILOR - -BALET -CURSURI DE DANS PENTRU ADULTI -CURSURI DE STREET DANCE -Cursuri de dans popular 1,1 IMPLEMENTAREA IN BARA DE NAVIGARE: o vizibilitate mai buna urmaresc a navigarii in site 2 ISTORIA DANSULUI: SUB PAGINI SUPLIMENTARE PENTRU FIECARE D...

    $733 (Avg Bid)
    $733 Oferta medie
    15 oferte

    Salutare, Cineva care sa ma poata ajuta cu un program vechi (scris inainte de anul 2.000)...sa-l decompileze si sa-mi scoata nenorocitele de protectii ca sa mai pot lucra pe el pana trec la o versiune mai moderna. ***** Hello there, need small help with an veryyyy oooold application, the creator doesn't offer support anymore,written before year 2000, easy to modify for somebody who knows compiling things (I do not know, hahahaha...), need to eliminate shittie protection (allowed maximum data 2.010 !!! from some clipper who calls now a blinker exceeded data ??? - god knows what does it means) and remove also some hwid prot. (hdd based???, also other devices I guess). I repeat, an old win98 based application (small hotel billing and reservations, with clients,bills,pri...

    $391 (Avg Bid)
    $391 Oferta medie
    1 oferte

    3 pagini web cu Twitter Bootstrap 3.x. Mai exact o clona a unui alt site, dar cu Bootstrap (vezi )

    $75 (Avg Bid)
    $75 Oferta medie
    1 oferte