2008 dealer list emailproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
    Starea proiectului
    5,000 2008 dealer list email proiecte găsite, la prețul de USD

    Salutare! Detin un website de anunturi lansat in 2008, care este perfect functional (si chiar lider de piata pe segmentul lui) insa este invechit din toate punctele de vedere. In tot acest timp nu s-a intervenit prea mult asupra codului, functionalitatii, design-ului, etc. Prin urmare inca arata si functioneaza ca un site de acum 15 ani. Caut un programator istet si OBLIGATORIU experimentat, care sa-l refaca de la zero, nefolosind nimic din vechiul cod. Va fi asadar un site complet nou, care la finalul proiectului il va inlocui pe cel vechi. Toate functiile site-ului actual se vor pastra, la ele adaugandu-se altele noi. Baza de date actuala va fi evident pastrata (utilizatori, anunturi, imagini, etc). Cerinte: 1. Experienta in proiecte similare (website-uri de anunturi) si preze...

    $478 (Avg Bid)
    $478 Oferta medie
    14 oferte

    Salutare, Crezi ca poti crea un email cu prezentarea firmei si a produselor intr-o maniera care sa suscite interesul suficient de mult incat destinatarul sa acceseze site-ul? Daca da, da-mi de veste! C.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Oferta medie
    22 oferte

    Buna Andreea conform discutiei avute :)

    $65 (Avg Bid)
    $65 Oferta medie
    1 oferte

    Cautam in primul rand oameni cu entuziasm, cu energie buna, care sa faca parte din echipa noastra. Site-ul unde se vor publica articolele este al unui dealer cunoscut din Romania, cu relatii comerciale atat in tara cat si in strainatate. Pe social media stam foarte bine ca si numar de followeri sau like-uri iar articolele publicate vor avea expunere, atat prin prisma vizitelor pe site cat si in social media. Exista posibilitatea sa oferim si masini pentru test-drive, pentru ca avem asa ceva, totul depinde de implicarea si profesionalismul persoanei pe care o vom accepta in echipa. Ne intereseaza in principiu oameni pasionati, oameni cu experienta dar oferim o sansa si celor noi daca exista entuziasm si o baza pentru viitor. Pasiune nu inseamna ca ai citit zilnic 2-3 stiri auto, ...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Oferta medie
    6 oferte
    Creare email vanzari S-a încheiat left

    Buna ziua, avem nevoie de un email general de marketing cu prezentarea firmei si produselor comercializate catre potentialii clienti.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Oferta medie
    15 oferte
    Proiect de Marketing - USH S-a încheiat left

    ...Bucureşti, 2007. Epure M., Gârdan D.A., Geangu P.I., Gudei S.C., Cercetări de Marketing. Teorie, aplicaţii, probleme de rezolvat, întrebări de autoevaluare, Editura Fundaţiei România de Mâine, Bucureşti, 2006. Gurgu E., Etica în afaceri, Editura Fundaţiei România de Mâine, Bucureşti, 2019. Jelev V., Marketingul serviciilor – Note de curs, vol. I, II, Editura Fundaţiei România de Mâine, Bucureşti, 2008. Kotler P., Kartajaya H., Setiawan I., Marketing 3.0. De la produs la consumator şi la spiritul uman, Editura Publica Bucureşti, 2010. Kotler P., Armstrong G., Principiile marketingului, Editura Teora, Bucureşti, 2004. Răboacă, Gheorghe; Ciucur, Dumitru, Metodologia cercetării ştiinţifice economice, ediţia a III-a, revăzu...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Oferta medie
    10 oferte
    Transcriere audio S-a încheiat left

    Am nevoie de transcrierea aceste piese radiofonice.

    $44 (Avg Bid)
    $44 Oferta medie
    23 oferte

    Buna, Ma intereseaza o colaborare pentru animatie, grafica si text grafica de Craciun, model business, pornind de la resurse proprii. Contact - [removed by Freelancer.com]

    $55 (Avg Bid)
    $55 Oferta medie
    4 oferte

    Salut, as avea nevoie de un (poate sa foloseasca librari open source) care odata accesat se conecteaza cu user si parola la un cont de mail si: 1) downloadeaza/salveaza pe server fisierele atasate mailurilor doar din inbox. 2) multa mailurile intr-un folder de mail (procesate) In cazul in care nu reuseste salvarea atasamentelor sa trimita reply cu un mesaj"nu am reusit sa salvez atasamentul" dar daca atasamentul este vizibil este obligatoriu sa le salveze. am reusit si eu sa salvez asamentele la unele mailuri, dar la unele nu imi explic de ce nu le salveaza. poate sa fie vorba ca e forwardat intr-un anumit fel sau sa fie ceva cu fisierul atasat desi in mail se vede corect. In cazul in care nu are atasamente il muta in "procesate" fara sa salveze nimic

    PHP
    $163 (Avg Bid)
    $163 Oferta medie
    2 oferte

    Caut o persoana care stie sa faca un email in HTML, responsive cu un design placut pentru a promova produse dintr-un site ecommerce. Trebuie sa fie o persoana creativa care sa aibe si idei proprii de campanii de email. Am nevoie pentru o perioada lunga de cineva. Persoana trebuie sa fie din Romania.

    $45 (Avg Bid)
    Recomandat
    $45 Oferta medie
    7 oferte

    Am nevoie de cineva care sa faca un email in html cu design si text pentru a trimite o urare de paste din partea companiei catre clienti.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Oferta medie
    8 oferte

    Am nevoie de convertit un program scris intr-un Visual Basic de prin 2000 intr-o versiune din anii trebuie scris de la tastatura si la fiecare linie de cod trebuie scris ce face.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Oferta medie
    1 oferte

    Doresc realizarea unui To Do list in google spreadsheets pentru organizarea task-urilor unei echipe. Sa includa un calendar, sa se poata repartiza si tine evidenta de task-uri incepand la de 5 min pana la 2-3 ore.

    $107 (Avg Bid)
    $107 Oferta medie
    5 oferte

    Colaborator pentru realizarea articolelor site-ului, articole de presa, articole social media. cunoştinţe temeinice de gramatică a limbii române; simţ estetic, creativ şi o mare atenţie la detalii; Descrierea jobului redacteaza ebooks, articole email newsletter şi alte materiale de continut

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Oferta medie
    19 oferte

    vrem sa facem un poster pentru o campanie care va avea ca tinta industria ,o sa avem un scurt text si avem nevoie de un poster care sa reflecte subiectul principal din acest mesaj.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Oferta medie
    13 oferte
    Programare Visual Basic S-a încheiat left

    Acest proiect este pentru freelanceri din un proiect creat cu o versiune de C din anii 2000 si am nevoie de rescriere sa in intr-un proiect nou in Visual Basic editii din 2008 pana 2012.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Oferta medie
    3 oferte

    Campanie de email marketing pentru pentru campanii eficiente, inclusiv segmentare clienti, personalizare emailuri. Ca numar de emailuri principale as dori sa fie maxim 4 / luna.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Oferta medie
    5 oferte
    Email Marketing Specialist S-a încheiat left

    Colaborare de lunga durata pe email marketing pentru domenii precum: vanzari, ecommerce (fashion dar si alte industrii), ONG (proiect de informare nationala), iar pe viitor tot mai multe. Activitatiile ar fi ca urmatoarele: - crearea autoresponderelor - creare continut pentru email-uri - creare concept - structura - plan de emailuri - putina grafica - stabilire strategie cu echipa + lucrul in echipa si colaborarea cu ceilalti Cunostinte si experienta: - experienta de redactare pe acest tip de proiect - photoshop & Illustrator (basic) - mailchimp & wordpress & - Google G Suite (doc, sheet, forms, hangouts) - Trello (indiciu text)

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Oferta medie
    4 oferte

    Am nevoie de un cold email pentru campania de marketing pe Instagram. Am sa dau detalii in privat. As dori pe cineva experimentat in acest domeniu. Multumesc

    $18 (Avg Bid)
    $18 Oferta medie
    10 oferte
    Cold Email - ONLY Romanian S-a încheiat left

    Vreau sa fie scris un email de vanzare pentru a atrage clienti noi. (in romana). Am sa spun despre ce este vorba pe chat.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Oferta medie
    15 oferte
    Cold Email - ONLY Romanian S-a încheiat left

    Vreau sa fie scris un email de vanzare pentru a atrage clienti noi. (in romana). Am sa spun despre ce este vorba pe chat.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Oferta medie
    15 oferte

    Caut operatori pentru serviciul suport clienti pe chat si email de acasa. Sunt necesare cunostinte de limba romana si rusa. Programul ti-l faci cum vrei, cu conditia ca in 24 de ore sa ai 8 ore lucrate. Remuneratia este de 400 de euro lunar.

    $467 (Avg Bid)
    $467 Oferta medie
    13 oferte

    Salutare! Detin un website de anunturi lansat in 2008 (si foarte putin modificat de atunci), care in mod evident nu mai este actual din punct de vedere al functionalitatii, design-ului, etc. Contactul cu programatorul initial a fost pierdut, asadar caut un programator istet si OBLIGATORIU experimentat, care sa aduca site-ul 'la zi' si cu care sa pot eventual colabora si pe termen lung. Site-ul NU a fost dezvoltat pe un CMS sau pe alta platforma similara, codul este scris aproximativ de la zero si este destul de neingrijit. Asadar intelegerea / depanarea / modificarea codului s-ar putea sa fie mai complicata decat rescrierea lui de la zero sau migrarea pe o platforma de tip CMS. Sunt deschis la sugestii, deciziile vor fi luate de comun acord cu programatorul select...

    $576 (Avg Bid)
    $576 Oferta medie
    35 oferte

    Salutari Am nevoie de cateva modificari minore ale unei teme WP pentru un website auto. Mai precis: - adaugarea optiunii de selctare a unei categorii - publicare anunt ca simplu utilizator (momentan anunturle se publica doar ca si "car dealer" - adaugarea de campuri suplimentare pentru utilizator (adresa, telefon, cod postal) care sa fie vizibile in pagina anuntului. - adaugarea optiunii de a promova anuntul. - adaugare optiune de a selecta mai multe monede (usd, euro, ron) Websiteul este:

    $173 (Avg Bid)
    $173 Oferta medie
    31 oferte

    Trebuie creat un sablon pentru un email promotional. Saptamanal sa poata sa fie introduse imagini noi si trimise clientilor/abonatilor. Aici este linkul ideii:

    $40 (Avg Bid)
    $40 Oferta medie
    7 oferte
    Write some software S-a încheiat left

    Altele sau nu sunt sigur Altele sau nu sunt sigur Sa imi inregistreze firma mea de user de dealer, pe sau sau sa cumpar un user/cont de dealer pe sau sa imi pot vinde produsele ( motocicletele ) din Romania in Germania la preturi mult mai multe! Platesc cine imi rezola u user de dealer pe mobile sau autoscout.

    $508 (Avg Bid)
    $508 Oferta medie
    4 oferte
    Vinde ceva pentru mine S-a încheiat left

    am o firma Romaneasca si vand motociclete. tot incerc si nu reusesc sa imi inregistrez firma ca Dealer pe sau pe si acesti imi refuza inregistrarea. platesc pentru cine reuseste sa imi inregistreze firma la sau motoscout.de.

    $369 (Avg Bid)
    $369 Oferta medie
    5 oferte

    Salutare, am nevoie de ajutor pentru setarea unui server de email. Pana acuma am folosit serviciul de la , dar nu sunt multumit de el, am o gramada de probleme. Astept de la voi oferte in legatura cu un server BUN de email.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Oferta medie
    5 oferte

    Buna, Vreau pe cineva care cunoaste limba romana si care sa faca un upgrade la . Website-ul a fost construit in 2008 si vreau un template actual, care sa se incarce repede si care sa prezinte informatiile care deja sunt pe website dar intr-un mod mai placut. Doresc de asemenea ca acest website nou sa fie indexat in google si sa ajunga in primele 3 hituri pe anumite cuvinte cheie. Partea de SEO o voi discuta separat de website dar in functie de pretul pentru cele doua impreuna voi alege si persoana cu care voi lucra. Multumesc!

    $41 (Avg Bid)
    $41 Oferta medie
    12 oferte

    trebuie frelencer cu aptitudini in email marcheting pentru ajutor in construirealistei de abonati pe siteul meu.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Oferta medie
    11 oferte

    community manager , articole , blog , rescriere articole , cercetare, facebook marketing , articole pe facebook , like-uri facebook, noi clienti facebook , twitter, google + , emailing , cresterea numarului de clienti online

    $50 (Avg Bid)
    $50 Oferta medie
    1 oferte

    xperienta in vanzari de publicitate si Social Media Marketing/Email Marketing, sa fie carismatic, motivat, determinat si organizat. El va avea responsabilitatea de a aduce noi clienti in agentie si de a coordona proiectele contractate. Noi ii vom oferi tot sprijinul de care va avea de limba engleza.

    $181 (Avg Bid)
    $181 Oferta medie
    3 oferte

    Buna, sunt Oana si te pot ajuta cu redactarea si tehnoredactarea oricarui document necesar tie, la timp si fara motive de stres pentru tine. Scrisul e parte din viata mea de la 11 ani, asadar va fi o placere sa scriu pentru tine. :-) Din 2008 realizez proiecte/ referate, teme de: licenta, dizertatie si scriu articole pe diverse bloguri. Am colaborat chiar si intr-o carte de dezvoltare personala. 'Esti pe maini bune', crede-ma! :-) Servicii prestate: - redactare articole, lucrari de specialitate, proiecte, samd.; - tehnoredactarea, editarea sau corectarea de articole blog/ site/ brosuri/ reviste, etc. Pretul se stabileste in functie de tipul serviciului ales, de timp si de calitatea acestuia.

    $406 (Avg Bid)
    $406 Oferta medie
    3 oferte

    ...de 400 mp, care indeplineste toate conditiile necesare adaptarii si cresterii viperelor in captivitate. Acest spatiu amenajat asigura o capacitate de crestere a 2500 de exemplare de vipere. Activitatile de crestere vipere, producere si recoltare venin pentru scopuri farmaceutice si cosmetice se desfasoara in cadrul sistemului de management al calitatii, societatea fiind certificata ISO 9001:2008 de catre SRAC si IQ Net. Toate activitatile desfasurate sunt inregistrate astfel incat pot fi demonstrate calitatea, autenticitatea si trasabilitatea produsului obtinut. Recoltarea veninului se realizeaza in conditii sterile in cadrul laboratorului amenajat in incinta unitatii. Veninul astfel obtinut este prelucrat sub forma liofilizata la National Institute of Reasearche and ...

    $399 (Avg Bid)
    $399 Oferta medie
    2 oferte

    Ma poate ajuta cineva ? Si daca da as dori sa stiu un timp in care poate fi gata. As dori de asemenea sa stiu daca se poate sa extraga doar anumite domenii de pe o tara la alegere. Cine crede ca poate rezolva asta intr-un scurt timp va rog sa ma contactati ! Multumesc

    $198 (Avg Bid)
    $198 Oferta medie
    2 oferte

    Am nevoie de un VPS pentru campanii de email marketing. Folosesc Interspire.

    $177 (Avg Bid)
    $177 Oferta medie
    6 oferte

    Salut, Detin un server de email pe care doresc sa-l configurez, in prezent folosesc Interspire +exim dar vreau sa trec de la exim la powermta si sa reconfigurez server-ul asa cum trebuie.

    $299 (Avg Bid)
    $299 Oferta medie
    3 oferte

    Salut, Detin un server de email care in prezent merge dar vreau sa cresc livrabilitatea calitativ si cantitativ.

    $200 (Avg Bid)
    $200 Oferta medie
    1 oferte

    Salut, Detin un server de mail care in prezent nu este configurat cum trebuie. Vreau sa fie reconfigurat server-ul. In prezent folosesc Interspier+exim si vreau sa trec de la exim la powermta.

    $257 (Avg Bid)
    $257 Oferta medie
    4 oferte

    Salut, Detin un server de email pe care doresc sa-l configurez, in prezent folosesc Interspire +exim dar vreau sa trec de la exim la powermta si sa reconfigurez server-ul asa cum trebuie.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Oferta medie
    1 oferte

    Salut, Detin un server de email care in prezent merge dar vreau sa cresc livrabilitatea calitativ si cantitativ.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Oferta medie
    1 oferte

    Salut, Detin un server de mail care in prezent nu este configurat cum trebuie. Vreau sa fie reconfigurat server-ul. In prezent folosesc Interspier+exim si vreau sa trec de la exim la powermta.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Oferta medie
    1 oferte

    Salut, Detin un server de emailcare in prezent nu este configurat asa cum trebuie. Vreau sa reconfigurez server-ul si sa cresc livrabilitatea atat ca volum/ora cat si ca rata de inbox.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Oferta medie
    2 oferte

    Prezint mai jos noul nostru proiect pe care vrem sa-l facem impreuna. El se refera la notificarile pe care le primeste clientul incepand de la crearea de cont pana la finalizarea unei comenzi. Asadar in arhiva atasata este cate un fisier html pentru fiecare notificare astfel: automata de confirmare la crearea unui cont vrem s...Notificarea este 4shipped_orderEN.html. Pentru clientii din Japonia ea este La pasul 4 apare tracking number-ul - o informatie pe care trebuie sa o introducem noi manual. Aici te rog sa ne spui tu unde sau sub ce forma sa o completam. Am putea sa o introducem ca si comentariu suplimentar atunci cand trecem comanda in shipped si sa o iei de acolo? Subiectul pentru fiecare email este trecut in fisierul Multumim,

    $200 (Avg Bid)
    $200 Oferta medie
    1 oferte
    Email parser maven project S-a încheiat left

    Email parser maven project. Sample data: Salut Alex, Avem o problema la ZP-ROHRER 06 cu calculatia SAP nr 15794. Calculatia asta nu poate fi inchisa, presupun ca din cauza ca una dintre comenzi are deja status-ul “Inchisa”, spre deosebire de celelalte care au statusul “Acceptata” (vezi export detalii atasat) Poti sa ne ajuti sa putem inchide calculatia asta si implicit comenzile aferente? (noi nu putem schimba status-ul comenzii marcate cu galben, din “Inchisa” in “acceptatata”)? Cu stima, Kind regards, Silviu Mangeac E&P – MTN&LOG System & SAP OMV Petrom S.A. PETROM CITY Str. Coralilor,

    $90 (Avg Bid)
    $90 Oferta medie
    1 oferte
    Devizonline.ro S-a încheiat left

    este program devize compus din urmatoarele module principale Devize - editarea devizelor de lucrari conform Ordin 863/2008 folosind norme de deviz si oferte de preturi actuale Deviz general - editarea Devizului General conform Hotarare 28/2008 Echipamente - editarea listelor de echipamente, utilaje si dotari Grafic fizic - editarea graficului general de realizare a investitiei Decontare - editarea situatilor de plata în vederea decontarii Rapoarte - intocmirea dosarului de raportare, a cuprinsului si a paginatiei conform cu legislatia Proiecte - planificarea si urmarirea lucrarilor in constructii si instalatii folosind grafic gantt, drum critic, calcul durata activitati

    $267 (Avg Bid)
    $267 Oferta medie
    2 oferte
    EMAIL MARKETING S-a încheiat left

    Nimic mai simplu... Zi de zi, noi cei de la MailDirect desfasuram campanii de promovare prin email pentru partenerii nostri si pentru ca tu esti cel care ia decizia meriti sa fii recompensat din plin: pentru fiecare citire a newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 0,5 centi pentru fiecare click in interiorul newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 1 cent (este comisionat DOAR primul click din fiecare newsletter) pentru Share pe Facebook primesti 1 cent pentru fiecare campanie impartasita pe Facebook (se comisioneaza un singur share / campanie) in functie de fiecare campanie in parte primesti pana la 20$ pentru cumparaturi facute la partenerii nostri in urma newsletter-elor MailDirect (se va specifica la campaniile l...

    $13 (Avg Bid)
    $13 Oferta medie
    1 oferte

    Producator tamplarie lemn stratificat, elemente de lemn, usi, ferestre, obloane, rolete, parchet si europaleti cautam reprezentant vanzari pentru extinderea comertului exterior! Firma doreste colaborare pe baza de comision din vanzarile facute!

    $277 (Avg Bid)
    $277 Oferta medie
    1 oferte

    I’m looking for a proactive freelancer with experience in Smartsheets automation. The aim of this project is to aid efficient internal communications via email notifications. Although no specific departments have been selected yet, your application should illustrate your knowledge and experience with setting up similar systems. Key Requirements: - Set up automation for email notifications - Include a feature for future selection logic for routing emails (based on form answers) Ideal Candidate: - Has relevant Smartsheets automation experience - Can provide a detailed setup plan - Adept at creating user-friendly, automated systems.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Oferta medie
    2 oferte
    B2B Email Marketing Campaign 6 zile left
    VERIFICAT

    I'm seeking a seasoned email marketing specialist to execute a promotional B2B email campaign via MailChimp. Key Responsibilities: - Planning, developing, and implementing email marketing campaigns. - Creating compelling promotional offers designed specifically for a B2B audience. - Ensuring all emails follow industry policies and best practices. Required Skills & Experience: - Proven experience in email marketing, ideally within a B2B setting. - Proficiency in MailChimp. - Strong writing skills, able to craft engaging and effective promotional content. - Excellent understanding of email marketing concepts and metrics. - Understand and can clearly articulate the do's and don'ts of cold email marketing - Must have experience ...

    $95 (Avg Bid)
    $95 Oferta medie
    15 oferte