AutoCAD 2D3D PROJECTSproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrare după:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  51,131 AutoCAD 2D3D PROJECTS proiecte găsite, la prețul de USD
  FABRICA DE MOBILA ONLINE S-a încheiat left

  Proiectanti cu experienta in mobilier - AutoCAD 3D Mag este singura firma de pe piata activa si cu modulul NET construit pe platforma IMOS AG. Functionarea este net-cad-cam, Cam-ul prin postprocesor adaptat fiecarui tip de utilaj comandat numeric si implementat la producatorii interesati) Implementarea a inceput cuu o parte din producatorii din Iasi iar extinderea se va face la nivel national. ...

  $416 (Avg Bid)
  $416 Oferta medie
  4 oferte

  S este notat cursa pistonului D este notat alezajul pistonului

  $28 (Avg Bid)
  $28 Oferta medie
  5 oferte
  Proiect casă de locuit S-a încheiat left

  am nevoie de un proiect 3d cu schiță în autocad

  $293 (Avg Bid)
  $293 Oferta medie
  6 oferte

  ++++ In baza unor desene tehnice existente, e nevoie de: - transfer in 2D Autocad - 3D rendering pentru interiorul barcii - intentia e de a folosi rezultatul ca un "safety briefing" pentru pasageri ++++ Based on existing technical drawings, the project includes: - transfer of the technical drawings to Cad dwng - 3D rendering of yacht's exterior and interior for the purpose of havi...

  $417 (Avg Bid)
  $417 Oferta medie
  14 oferte
  Proiectant mobilier S-a încheiat left

  Cautam pentru angajare : Suntem in cautare de o persoana cu experienta de minim un an in proiectare de mobilier, care a mai lucrat in AUTOCAD (2D/ 3D) sau Solidworks. Cunostinte de TOP SOLID reprezinta un avantaj. Activitatea se desfasoara la sediul firmei noastre, intr-un colectiv placut. Locatie Bucuresti, Romania

  $1201 (Avg Bid)
  $1201 Oferta medie
  10 oferte

  Proiect reamenajare cantina autiservire. Planse 2d tavane pardoseala, pereți desfășurați, iluminat, detalii unde e cazul, nu necesita cunoștințe de proiectare mobilier detaliile le dăm noi. Prețul oferit este de 10e pe planșa. Estimam un necesar de 20 planșe.

  $400 (Avg Bid)
  $400 Oferta medie
  11 oferte
  Proiectant mobilier S-a încheiat left

  Cautam pentru angajare : Suntem in cautare de o persoana cu experienta de minim un an in proiectare de mobilier, care a mai lucrat in AUTOCAD (2D/ 3D) sau Solidworks ,IMOS si ERP (reprezinta un avantaj). Activitatea se desfasoara la o locatie fixa, transportul fiind asigurat/decontat. Locatie Cluj-Napoca, Romania

  $1306 (Avg Bid)
  $1306 Oferta medie
  5 oferte
  render mobilier S-a încheiat left

  Vreau render fotorealist pentru piese de mobilier care urmeaza sa fie promovate pe un site. Imagini si 360 grade. Vi se ofera model 3D in Autocad 2016 (DWG)

  $190 (Avg Bid)
  $190 Oferta medie
  12 oferte

  Caut desenator in autocad pentru realizare unui portofoliu de desene tehnice de porti si garduri metalice, balustrade, copertine, gratare, rafturi metalice si cam tot ce se poate face din fier sudat. Pot furniza cataloage cu imagini si detalii, detin si unele schite in format dwg. Daca rezultatul proiectului e pozitiv, colaborarea poate continua si dupa, in functie de necesitatile momentului.

  $185 (Avg Bid)
  $185 Oferta medie
  12 oferte

  Doresc sa realizez cateva imagini independente una de cealalta in 3D (autocad) avand ca si continut: zona de birouri, zona industriala, zona de depozitare, zona comerciala si una generala de ansamblu. Imaginile nu contin elemente foarte complicate dar este necesar sa fie realizate in format 3D Mai multe detalii le voi trimite ulterior.

  $127 (Avg Bid)
  $127 Oferta medie
  4 oferte
  Oleson village project S-a încheiat left

  Penn foster..autocad 2017..project

  $377 (Avg Bid)
  $377 Oferta medie
  27 oferte
  Design project S-a încheiat left

  Autocad, catia

  $359 (Avg Bid)
  $359 Oferta medie
  13 oferte

  O locuinta existenta, formata din cadire P+1 (4 camere), cladire anexa 1 cameră și curte necesita modificari exterioare si interioare. Avem nevoie de: -planuri si sectiuni in Autocad dupa releveul si schitele conceptuale de ale arhitectului (pentru DTAC) -randari exterioare și interioare 3D.

  $451 (Avg Bid)
  $451 Oferta medie
  23 oferte
  Proiect de design S-a încheiat left

  Am nevoie de servicii de design grafic Am nevoie de realizarea unei piese 2D și 3D in AutoCAD

  $43 (Avg Bid)
  $43 Oferta medie
  9 oferte

  Salut. Ma numesc Solomon , am absolvit recent si am specializarea AutoCAD. Mi-ar face placere sa colaboram. Totusi sunt la inceput si as vrea sa invat si sa incerc lucrurii noi.

  $51 (Avg Bid)
  $51 Oferta medie
  10 oferte

  Proiectul reprezinta o documentatie tehnica si sunt in total cca 350 de materiale. 90% din documente au aproximativ o pagina. Acestea vor fi traduse din spaniola si engleza inspre romana. Traducerea trebuie implementata in AUTOCAD, astfel incat documentele finale sa fie in acelasi format cu cele originale. Pentru mai multe informatii, va rog sa ma contactati pe adresa de [Removed by Freelancer.com...

  $45 / hr (Avg Bid)
  $45 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Proiectul reprezinta o documentatie tehnica si sunt in total cca 350 de materiale. 90% din documente au aproximativ o pagina. Acestea vor fi traduse din spaniola si engleza inspre romana. Traducerea trebuie implementata in AUTOCAD, astfel incat documentele finale sa fie in acelasi format cu cele originale. Pentru mai multe informatii, va rog sa ma contactati pe adresa de e-mail hr1@[conectează-...

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Oferta medie
  11 oferte

  realizare desene de executie pt vase sub presiune, conducte, instalatii

  $2302 (Avg Bid)
  $2302 Oferta medie
  13 oferte

  Proiectare/programare/elaborare documentatie tehnica si de executie in autocad ,xylog/alphacam personalizat pentru cnc in 5 axe prelucrare lemn.

  $2766 (Avg Bid)
  $2766 Oferta medie
  2 oferte

  [conectează-te pentru a consulta linkul URL] Android Studio pentru java ,SDK, lib32 in vederea vederea vizualizarii in virtual mode a unor aplicatii. Aplicatiile Android studio si aplicatiile sunt deja instalate, au nevoie de ajustari. 2,Realizare a unui model in 3d pe Autocad Inventor si pe Autocad Artcam , salvat in cod masina nc.

  $170 (Avg Bid)
  $170 Oferta medie
  9 oferte

  AUTOCAD, SOLIDWORKS, CATIA ,

  $244 (Avg Bid)
  $244 Oferta medie
  3 oferte

  [conectează-te pentru a consulta linkul URL] Android Studio pentru java ,SDK, lib32 in vederea vederea vizualizarii in virtual mode a unor aplicatii. Aplicatiile Android studio si aplicatiile sunt deja instalate, au nevoie de ajustari. 2,Realizare a unui model in 3d pe Autocad Inventor si pe Autocad Artcam , salvat in cod masina nc.

  $136 (Avg Bid)
  $136 Oferta medie
  3 oferte
  catia autocad S-a încheiat left

  CATIA

  $71 (Avg Bid)
  $71 Oferta medie
  8 oferte

  orice proiect care tine de : introducere date ,desen tehnic,grafica,programe de lucru autocad,wod, excel

  $124 (Avg Bid)
  $124 Oferta medie
  5 oferte

  orice proiect care tine de : introducere date ,desen tehnic,grafica,programe de lucru autocad,wod, excel

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte

  Caut programator pentru o colaborare in mai multe proiecte, eventual angajare, preferabil din Bucuresti.

  $1194 (Avg Bid)
  $1194 Oferta medie
  30 oferte

  Buna ziua, Am 6 modele de casute de vacanta facute pe Autocad in 3D, si am nevoie de modelare pt prezentare web si catalog. Putem discuta detaliile daca sunteti interesat, si imi puteti face o oferta de pret pe urma. Va multumesc, Alain

  $123 (Avg Bid)
  $123 Oferta medie
  1 oferte

  Am nevoie de un desen in autocad la cotele din proiectul meu de [conectează-te pentru a consulta linkul URL] un desen dar trebuie modificat ( completat ),nu este la cote,nu are toate accesoriile pe el(joja de ulei,canale pentru ulei,etc.)

  $42 (Avg Bid)
  $42 Oferta medie
  5 oferte

  Proiectul se desfasoara Vineri 12 |Septembrie 2014 ora 14:30- dureaza 30-45 min Maxim. Se cere acuratete in lucru. Si obligatoriu se lucreaza in Autocad 2011.

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  8 oferte

  Salut...imi poti lasa un icq jabber yahoo daca ai te rog sa...am nevoie de putin ajutor si tu ai calitatile necesare :).....

  $2074 (Avg Bid)
  $2074 Oferta medie
  3 oferte
  FreePBX Projects S-a încheiat left

  Salut...imi poti lasa un icq jabber yahoo daca ai te rog sa...am nevoie de putin ajutor si tu ai calitatile necesare :).....

  $1500 (Avg Bid)
  $1500 Oferta medie
  1 oferte

  Salut,nnAm vazut proiectul tau, si vreau sa te ajut. Crezi ca ma poti angaja? :)nPretul il stabilesti tu.

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Oferta medie
  1 oferte
  civil engineer 6 zile left

  I need a professtional civil engineer with autocad and quantity survey along with bar bending schedule. (draw a residential plan of G+3 appratment and quantity takeoff) we are also hiring seperated for making drawings plan in autocad and quantity take off in excel sheet

  $307 (Avg Bid)
  $307 Oferta medie
  7 oferte

  di proyek kami membutuhkan orang yang memiliki jiwa seni tinggi, untuk mendesain model rumah yang menarik, sehingga menarik minat orang lain. untuk masuk di proyek ini kalian membutuhkan 3 aplikasi, yaitu autocad, sketchup, dan lumion.

  $137 (Avg Bid)
  $137 Oferta medie
  9 oferte

  I am looking for someone who can assist me to implement a Python based project. I will assist by providing initial codes. Req.: Basic Python file & text processing.

  $129 (Avg Bid)
  $129 Oferta medie
  35 oferte

  I Want Do A Data Entry And Data Matching, Exel Working And Find a Data About The Customer I Want Do This, Have Any Opportunity Contact Me. (Removed by Freelancer.com Admin).

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Oferta medie
  70 oferte
  Build me a floor plan 6 zile left
  VERIFICAT

  I need someone who can build a floor plans and sectional elevations using tools like AutoCAD, Adobe etc basis the suggestions I would be providing.

  $21 (Avg Bid)
  $21 Oferta medie
  28 oferte

  I need a new website. I need you to design and build it.

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  9 oferte

  All dwg drawings are available 2d/elevations, 3d need to be created. Please see attachment for feather explanation. Scope. • Add Glass room layout to existing drawings.2d • Add the new layout to the existing elevations drawings. 2d • Create 3d view of new layout. 3d

  $104 (Avg Bid)
  $104 Oferta medie
  70 oferte

  I will give you a LISP program to draw C section in AUTOCAD. You need to debug that program and demonstrate it with the example files given by me.

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  5 oferte

  Hi, I need an expert in deep learning who can work with advanced deep learning and Ai

  $46 (Avg Bid)
  $46 Oferta medie
  6 oferte

  Designing a road by using AutoCad, and drains I am Looking for a professional freelancer on AutoCad and Drains for my project

  $297 (Avg Bid)
  $297 Oferta medie
  20 oferte

  I can help with atoucad for design i hope tobe fan

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  14 oferte

  A one page plan of a wooden frame is shown with notation, dimensions and section cuts which needs to be drawn up in AutoCAD. The frame is to allow me to build a wiremesh template which in turn once constructed will allow reinforcing bars to be laid in it so they can be tied together in a mesh framework. Pretty simple actually. The frame show is in two parts, each identical but in reverse so th...

  $118 (Avg Bid)
  $118 Oferta medie
  19 oferte

  will need to do the following: 0. Configure each hostname as shown on the topology 1. Configure dhcp service on subinterfaces in a manner similar to what is shown in the video referenced above. 2. Configure a switch to support intervlan routing 3. Configure a switch to be the spanning tree root primary in a multi-switch configuration (i.e. in the dmz area) 4. Configure one default route ...

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  2 oferte

  eu trabalho projetos de saneamento e necessito de uma lisp para poder aumentar minha produtividade, utilizo o autocad para isso. mais informações entrar em contato

  $53 (Avg Bid)
  $53 Oferta medie
  3 oferte

  The work consists of drawing in AutoCAD (.dwg) schematic hand-drawn sketches of floor plan spaces. 25 drawings must be submitted per week for a total of 100 per month. The budget available is between $ 100 and $ 250. Duration of work one month. If we are satisfied with the result during this period, the work can be repeated again under the same conditions for 6 months.

  $156 (Avg Bid)
  $156 Oferta medie
  99 oferte

  Need a bidder immediately. Thanks

  $21 (Avg Bid)
  $21 Oferta medie
  22 oferte

  We are looking for a enthusiastic sales representative who will be responsible for generation of leads and meeting sales goals. Along with the sales commission you will also entitle to get an [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

  $94 (Avg Bid)
  $94 Oferta medie
  2 oferte
  Three projects 5 zile left

  1. 900 words needed in 24 hours, finance, budget is $30 2. 900 words needed in 24 hours, finance, budget is $30 3.2000 words needed in 24 hours, Integrative Thinking Project, budget is $60 Had better you could take both of the three ones.

  $93 (Avg Bid)
  $93 Oferta medie
  26 oferte