Academic medicineproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  5,000 academic medicine proiecte găsite, la prețul de USD

  Dorim realizarea unui clip de 30- 50 de secunde in care sa descriem modul nostru de lucru sub forma unei prezentari. Persoana care prezinta trebuie sa emane incredere si sa reprezinte un nivel academic ridicat

  $23 (Avg Bid)
  $23 Oferta medie
  5 oferte

  Buna seara, Am nevoie de un proiect de semestru cu urmatoarele specificitati, termen 10 aprilie: Proiect „Inventică, inovare organizațională și transfer tehnologic” Proiectul trebuie să fie redactat într-un limbaj academic și să aibă o structură logică și echilibrată care se va regăsi obligatoriu în cuprinsul lucrării. Pe coperta proiectului se va trece denumirea disciplinei, numele studentului (email și telefon mobil) precum și numele profesorului titular. De asemenea, tot pe coperta lucrării se va scrie, în partea de jos a paginii, centrat, sintagma Orașul, 2021. Lucrarea se va structura obligatoriu pe două părți după cum urmează: Coperta Cuprins - Partea I: Locul și rolul proprietății intelectuale în contextul economic mondial actual; - Pa...

  $250 (Avg Bid)
  $250 Oferta medie
  1 oferte
  Project for Iuliana M. S-a încheiat left

  Salut, as avea un proiect la care am nevoie de ajutor creativ si academic si citindu-ti profilul cred ca m-ai putea ajuta. Am o lucrare la care tot am scris si adunat materiale conceputa in 20 de capitole, de ~67k de cuvinte, in Romana, pe tema canabisului medical. Doresc sa fiu ajutat in a aduce aceasta lucrare la o forma finala, plagiarism free (unde e cazul, reformulat text), mici adaugari, corelari ale bibliografiei cu textul etc. Putem discuta mai multe detalii daca ai interes.

  $310 (Avg Bid)
  $310 Oferta medie
  1 oferte

  Doresc crearea unui site web pentru unul sau mai multe jurnale academice, care să fie bazat pe Open Journal Systems () utilizat pentru managementul publicației.

  $596 (Avg Bid)
  $596 Oferta medie
  3 oferte
  Project for Bogdan B. S-a încheiat left

  buna Bogdan, am vazut ca scrii si academic reasearch papers. Ma poti ajuta, te rog, cu o cercetare secundara pe subiectul marketingului intern. Am nevoie de 25 de pagini, pot fi si mai putine, continutul conteaza. Daca da, sa imi scrii pentru mai multe detalii. Multumesc anticipat! p.s. e o maxima urgenta

  $310 (Avg Bid)
  $310 Oferta medie
  1 oferte

  Subiecte: - autovehicule autonome - sisteme de siguranta a conducatorului auto - astept si alte propuneri Cerinte: limbaj academic, min. 130 de pagini, 100% conținut original (inclusiv poze), cartea va fi testată cu diverse softuri pentru plagiat. Dvs veți fi incluși ca și co-autori.

  $1111 (Avg Bid)
  $1111 Oferta medie
  1 oferte

  ...doctor sau asistrenta medicala lucra in US? Artistii romani care canta in US prin ce viza pot veni? Soferii si cei din constructii prin ce vize pot veni, daca e posibil? Foarte important - care vise iti ofera posibilitatea de green card dupa expirararea vizei (H si K cu siguranta dar mai sunt is altele). Lista de vize: E1, E2 Treaty trader or treaty investor - 1-2 propozitii F-1 Foreign academic student, when certain conditions are met - 1-2 propozitii H-1B, H-1C, H-2A, H-2B, H-3 Temporary worker - expune mai pe larg ce implica aceste vize, cate se dau anual, care sunt cerintele, daca se poate lua green card dupa (raspunsul e da pentru H1 si H2) I Foreign information media representative - 1-2 propozitii J-1 Exchange visitor, when certain conditions are met - mai multe det...

  $22 (Avg Bid)
  $22 Oferta medie
  9 oferte
  Traducere Janine Fontaine S-a încheiat left

  Caut un traducator din limba franceza in limba romana pentru cartea lui Janine Fontaine - Medicine astrologique de trois corps. Traducerea este in scop personal. Cartea nu ava apare tiparita niciodata. (Am tot asteptat sa apara la fel ca alte carti ale autoarei, dar se pare ca nici o editura nu e interesata). Cartea are 350 de pagini. Daca rezultatul e e ok mai sunt 2 volume de tradus. Am atasat cateva exemple cu imagini si limbajul folosit in carte. Imaginile nu trebuie reproduse. Doar textul trebuie tradus.

  $66 (Avg Bid)
  $66 Oferta medie
  13 oferte

  Am nevoie de cineva care sa-mi scrie articole de 300, 600 pana la 900 cuvinte despre usile de interior de la mine de pe website, doors4uk.co.uk. Toate articolele trebuie sa fie in engleza si scrise academic. Plata va fi pe articol. Am nevoie de foarte multe articole iar proiectul va fi de durata, deci am nevoie de cineva pentru un timp mai indelungat.

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  6 oferte
  $23 Oferta medie
  14 oferte
  Content Writing S-a încheiat left

  Buna ziua, Am nevoie de traduceri profi din engleza in romana (academic), rescriere acestora pentru inserare text website. am nevoie deasemea de concepere cateva texte de la 0- cuvinte cheie, in domeniul educatie copii.

  $108 (Avg Bid)
  $108 Oferta medie
  9 oferte
  Creează un Logo S-a încheiat left

  Dorim sa colaboram cu un profesionist pentru crearea unul logo pentru un eveniment medical care sa transmita un mesaj de :future generation , medicine, learning. Detaliile complete le vom oferi in privat.

  $43 (Avg Bid)
  $43 Oferta medie
  15 oferte
  Write a Book S-a încheiat left

  Tipul cartii: Carte cu continut academic. Titlu: "Management penitenciar: Concept, trasaturi, perspective" Numar pagini: 80 + tabele, grafice, anexe.

  $159 (Avg Bid)
  $159 Oferta medie
  10 oferte

  Am nevoie de cineva sa imi traduca un text din engleza in romana. Textul este academic, insa nu cer traducere academica, ci o traducere care sa sune bine si sa fie corecta din punct de vedere gramatical. Am un buget standard de 3 dolari / pagina tradusa sau 15 dolari / 5 pagini. Deadline pana miercuri.

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  3 oferte

  Am nevoie de cineva sa imi traduca un text din engleza in romana. Textul este academic, insa nu cer traducere academica, ci o traducere care sa sune bine si sa fie corecta din punct de vedere gramatical. Am un buget standard de 3 dolari / pagina tradusa sau 15 dolari / 5 pagini. Deadline pana miercuri.

  $16 (Avg Bid)
  $16 Oferta medie
  3 oferte

  Salut! Am nevoie urgenta de 1-2 persoane pentru traducerea unui text academic (3-4 pagini) din limba engleza in limba romana. Textul tine de psihologia sociala si ar fi de apreciat cateva cunostinte minime in domeniu. Detalii tehnice: traducerea va fi redactata in Google Docs; Font: Arial, 12pct., spatiere 1.25 ====== Please apply with your rate per page. Please DO NOT apply if you are not reliable, if you don't respect deadlines and if you cannot commit to what you promise.

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  5 oferte
  Academic Writing S-a încheiat left

  Doresc o lucrare de licenta pe tema gestionarii crizei de imagine a companiei aeriene Malaysia Airlines, cu precadere pe cazul avionului disparut pe 8 martie 2014. Lucrarea trebuie sa contina un prim capitol care vizeaza aspecte teoretice ale gestionarii crizei de imagine, cel de-al doilea capitol include studiul de caz, cu analiza identitatii organizatiei, desfasurarea crizei si analizarea acesteia conform unor criterii teoretice(monitorizarea presei, etapele crizei, parti implicate si impactul acestora), prezentarea modului in care a fost gestionata criza de catre organizatie, o propunere de strategie de comunicare si o concluzie. Lucrarea trebuie sa contina intre 45 si 60 de pagini. In cazul unei propuneri, sunt dispusa sa ofer planul detaliat al lucrarii, suportul teoretic necesar si o...

  $133 (Avg Bid)
  $133 Oferta medie
  9 oferte
  Academic Writing S-a încheiat left

  Romanian thesis. Studioul de radio. Aparatură tehnică. Mixaj audio. Transmisie Radio.

  $300 (Avg Bid)
  $300 Oferta medie
  2 oferte

  Folosesc un BurnIN test de la PassMark care testeaza fiabilitatea, rezistenta si stabilitatea componentelor HW ale calculatorului. Imi trebuie cercetarea/partea teoretica despre burn-in si putin despre fiabilitatea sa insoteasca proiectul.

  $122 (Avg Bid)
  $122 Oferta medie
  3 oferte

  introducerea unor articole in google academic

  $55 (Avg Bid)
  $55 Oferta medie
  1 oferte
  Redactez texte la comanda S-a încheiat left

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Student la Facultatea de Comunicare si Relatii publice, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau text simpu in functie de nevoile si cerintele clientului Nota originala, cursivitate, rapiditate si corectitudine in exprimare Garantez siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie.

  $23 (Avg Bid)
  $23 Oferta medie
  2 oferte

  Buna Marian, Am gasit profilul tau aici si am nevoie de un pic de ajutor ce implica skillurile tale. Am nevoie de ajutor cu un joc basic in AS2. Te rog da-mi un email la @ daca esti disponibil. Astept vesti de la tine, O seara frumoasa Adriana

  $110 (Avg Bid)
  $110 Oferta medie
  1 oferte

  Buna Marian, Am gasit profilul tau aici si am nevoie de un pic de ajutor ce implica skillurile tale. Am nevoie de ajutor cu un joc basic in AS2. Te rog da-mi un email la @ daca esti disponibil. Astept vesti de la tine, O seara frumoasa Adriana

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  1 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $173 (Avg Bid)
  $173 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru scriere articole in lb romana si studenta in anul 3 la drept,am cunostiinte gramaticale bune si talent poezii si romane in timpul liber

  $499 (Avg Bid)
  $499 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $340 (Avg Bid)
  $340 Oferta medie
  3 oferte

  This project involves Romanian Language Translation, so the description will be in Romanian. Do not bid if you are not a native Romanian. Traducere din limba engleza in limba romana a unui text de dificultate medie. Este necesara traducerea adaptata, cu exprimare academica respectand normele gramaticale ale limbii romane. Textul original va fi furnizat sub forma de poze ale textului. Textul este in jur de 50 de pagin, vreau minim 10 pagin pe zi.

  $161 (Avg Bid)
  $161 Oferta medie
  27 oferte

  This project involves Romanian Language Translation, so the description will be in Romanian. Do not bid if you are not a native Romanian. Traducere din limba engleza in limba romana a unui text de dificultate medie. Este necesara traducerea adaptata, cu exprimare academica respectand normele gramaticale ale limbii romane. Textul original va fi furnizat sub forma de poze ale textului. Textul este in jur de 50 de pagin, vreau minim 10 pagin pe zi.

  $190 (Avg Bid)
  $190 Oferta medie
  17 oferte

  I'm seeking a professional to verify a Bachelor's Degree for immigration purposes. - Verification Task: The primary task is to confirm the correctness of the degree in question. - Ideal Skills: Experience in academic or educational verification is desired, familiarity with the Myanmar Education System is a major plus. - Expected Outcome: Provide documented confirmation regarding the validity of the claimed degree.

  $40 (Avg Bid)
  Local
  $40 Oferta medie
  1 oferte
  Academic Blog Content Creation 6 zile left
  VERIFICAT

  I'm seeking an experienced content writer to develop high-quality posts for a new academic/skills learning blog. Key tasks will include: - Writing engaging, informative blog posts about supporting college or school courses/subjects - Tailoring content to attract our target audience: students and working professionals Ideal candidates should: - Have demonstrable experience in academic content writing - Understand SEO best practices - Have a knack for translating complex topics into layman's terms Your goal will be to create must-read content that resonates with our audience, drives traffic, and boosts engagement. Expert knowledge in academic/skills learning topics would be hugely advantageous. If these qualifications align with your skills and experience...

  $3376 (Avg Bid)
  $3376 Oferta medie
  9 oferte

  I am currently in search of a skilled proofreader to meticulously review an undergraduate-level academic paper written in English. This paper embodies significant research and academic insights, which must be presented precisely and coherently. **Requirements:** - **Expertise in English Grammar:** Proficiency in English grammar and an eye for detail to catch even the smallest errors. - **Academic Writing Experience:** Familiarity with the nuances of academic writing, including argument structure, evidence citation, and adherence to specific style guides (e.g., APA, MLA). - **Timeliness:** The ability to work efficiently within a set timeframe to ensure deadlines are met without compromising on quality. - **Feedback and Revision:** Openness to providing constr...

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr Oferta medie
  30 oferte

  ...meticulously proofread my Master's level academic paper to ensure it is flawless and ready for submission. The document is in English and requires a professional touch to elevate its quality. Key Requirements: - **Proofreading Expertise**: Extensive experience in proofreading academic papers, with a keen eye for grammar, punctuation, and syntax. - **Academic Knowledge**: Familiarity with Master's level writing standards and expectations. An understanding of academic tone and structure is crucial. - **Attention to Detail**: The ability to catch even the most minor errors and inconsistencies. - **Language Proficiency**: Native or near-native level of English proficiency is required to ensure the language flow and accuracy. - **Timeliness**: Since ...

  $86 (Avg Bid)
  $86 Oferta medie
  99 oferte

  ...project requirements. - Previous experience guiding students or professionals through complex ECE concepts and applications. - Excellent communication skills, ensuring concepts are explained in a clear and comprehensible manner. The collaboration will not just be about understanding existing research but also applying this knowledge practically to my projects. This journey is crucial for my academic and professional growth, and I am eager to find a mentor who shares a passion for ECE and education....

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  4 oferte

  ...future directions they could take. Ideal Skills and Experience: - Strong analytical skills with a knack for critical thinking - Extensive experience in knowledge management processes - Proficiency in Artificial Intelligence, Internet of Things, and Machine Learning - Ability to synthesize complex information into clear, concise insights - Excellent written communication skills, particularly in academic writing or literature review - Previous experience conducting similar evaluations or reviews would be highly regarded Due to the urgency of this project, I'm looking for someone who can start immediately and deliver comprehensive results as soon as possible. If you have a passion for emerging technologies and a firm understanding of their role in advancing knowledge manageme...

  $94 (Avg Bid)
  $94 Oferta medie
  52 oferte

  Source page creation ability (newspaper article, magazine article, academic journal article, social media post, speech, debate, news television program, radio news program, radio talk program, political television advertisement, political flyer or pamphlet, etc.) and the ability for admin to edit background images for the different source page types

  $110 (Avg Bid)
  $110 Oferta medie
  1 oferte

  ...models and warehouse management. - Previous experience with academic research, including paper preparation for conferences and Scopus indexed journals. - Strong analytical skills, capable of developing new algorithms or models. - Excellent academic writing and documentation abilities, ensuring the research findings are clearly communicated. - Familiarity with the specific challenges of managing deteriorating inventory and optimizing warehouse operations. - Experience or understanding of risk management principles applicable to inventory management. This project offers an exciting opportunity for a professional to contribute to cutting-edge research in inventory management, with the potential for significant impact in both academic fields and practical applications....

  $75 (Avg Bid)
  $75 Oferta medie
  3 oferte

  I'm currently in need of a skilled professional to create an informative presentation aimed at university teachers. The primary focus will be to communicate my research findings effectively. Principal Responsibilities: - Converting complex research data into easily digestible informat...aimed at university teachers. The primary focus will be to communicate my research findings effectively. Principal Responsibilities: - Converting complex research data into easily digestible information. - Designing a visually appealing and professional presentation. Ideal Skills: - Experience in academic research presentation design. - Excellent understanding of data visualization. - Proficiency in using PowerPoint. - Ability to concisely explain research findings to acade...

  $151 (Avg Bid)
  Urgent
  $151 Oferta medie
  32 oferte
  Vibrant School Community Web 6 zile left
  VERIFICAT

  ...that serves multiple purposes for our school community. This platform will not only offer a comprehensive overview of our school but also celebrate our students' achievements and allow parents easy access to necessary documents and appointment scheduling. Here’s what I’m envisioning: **Key Features:** - An informational hub about the school: This includes history, mission, staff directories, and academic programs. - A showcase for student achievements: A section dedicated to highlighting accomplishments in academics, arts, sports, etc. - Important documents access: Parents can easily download necessary documents, such as permission slips, enrollment forms, and health and safety guidelines. - Online appointment scheduling: A streamlined process for parents to sch...

  $792 (Avg Bid)
  $792 Oferta medie
  52 oferte

  I'm in need of an experienced web developer or designer to create a new website that primarily serves informational purposes targeted at an adult audience. This website will be a key digital asset for sharing detailed information and insights in an engaging way. The website is for the body definition clinic in Australia promoting sports science medicine, personal training, supplements and nutrition Key Requirements: - The website must be fully responsive and optimized for mobile users, ensuring accessibility and a seamless experience across all devices. - Experience with user interface (UI) and user experience (UX) design is essential to create an intuitive and engaging layout. - Proficiency in SEO best practices to enhance the findability and visibility of the website on sear...

  $492 - $983
  Urgent Sigilat Acord de confidenţialitate
  $492 - $983
  47 oferte

  I'm on the hunt for versatile and experienced academic writers who can help me with a variety of projects spanning across several disciplines, including Science, Literature, Business Administration, and Law. The projects will vary in nature and include an array of formats such as research papers, essays, case studies, assignments, portfolios, PowerPoint presentations, and dissertations. **Expected Project Lengths:** - The length of the projects will typically range from 1,000 to 5,000 words. **Requirements:** - Strong research and analytical skills. - Ability to write in a variety of disciplines mentioned. - Proficiency in academic writing formats and citations. - Capability to maintain high-quality writing within the specified word count. - Timeliness and commitmen...

  $233 (Avg Bid)
  $233 Oferta medie
  32 oferte

  As an academic professional in the field of Water, Sanitation and Hygiene Engineering, I'm in need of an expert researcher and writer to create a high-quality academic article. The article will focus on the following topics: - Water Quality and safety standards of human consumption, livestock use and agriculture use. - Analyse the water quality of the given water sample results - Analyse the different water quality parameters in each water sample or water source - Find the trend - Assess health risks - Compare risks with WHO standards - Check regulatory standards - Identify non-compliance using graphs - make recommendations and conclusion - make an introductory section with proper citations on access to water and water quality in the world, Africa, East Africa...

  $78 (Avg Bid)
  $78 Oferta medie
  18 oferte
  Data Collection 6 zile left
  VERIFICAT

  I'm looking for a professional to conduct comprehensive quantitative market research within the academic field. Tasks will include but aren't limited to identifying and collecting relevant data to assess market trends, opportunities, and challenges in academia. Ideal Skills: - Experience in quantitative data collection & analysis - Understanding of the academic sector - Proven track record in market research This task requires attention to detail, exceptional analytical skills, and the ability to present data in an easily understandable manner. A background in academia or a related field would be beneficial.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  11 oferte

  I'm in need of an experienced web developer or designer to create a new website that primarily serves informational purposes targeted at an adult audience. This website will be a key digital asset for sharing detailed information and insights in an engaging way. The website is for the body definition clinic in Australia promoting sports science medicine, personal training, supplements and nutrition Key Requirements: - The website must be fully responsive and optimized for mobile users, ensuring accessibility and a seamless experience across all devices. - Experience with user interface (UI) and user experience (UX) design is essential to create an intuitive and engaging layout. - Proficiency in SEO best practices to enhance the findability and visibility of the website on sear...

  $680 (Avg Bid)
  $680 Oferta medie
  136 oferte

  ... Key Requirements: - Extensive knowledge in Dance, specifically within a scholarly context. A background in humanities or Physiotherapy and fitness with a focus on performing arts is preferred. - Proven experience in academic research, able to source and analyze relevant data and publications. - Exceptional writing skills with experience in academic writing, maintaining clarity, and adhering to specific formatting and style guides (APA, MLA, etc.). - Ability to work collaboratively, taking feedback and implementing revisions as needed to ensure the thesis meets academic standards. - Proficiency in English language editing and proofreading to ensure the text is error-free and polished. - Familiarity with the PhD submission process and requirements would be advanta...

  $241 (Avg Bid)
  $241 Oferta medie
  11 oferte

  I’m seeking a skilled PowerPoint designer to construct a creative and vibrant presentation centered around the topic of Migration. This presentation is intended for educational purposes, so precision, clarity, and a strong thematic link are paramount. Key tasks: - Compose an engaging presentation deck on 'Moving to Australia' - Apply a modern, creative, yet suitably academic vibe to the design - Compile and organise material I provide into a coherent narrative - Enhance material with fitting visuals and infographics Ideal Skills: - Mastery of PowerPoint - Prior experience with educational presentations - Understanding of the life of living in Australia subject matter - Ability to create engaging visuals and infographics - Strong comprehension of a clean and creativ...

  $77 (Avg Bid)
  $77 Oferta medie
  90 oferte

  I have an educational research document with more than 50 pages that needs both paraphrasing and summarization. - The paraphrase should maintain the meaning while changing the document's wording to avoid plagiarism. - Summarization should result in short bullet points suitable for slideshow presentations. The ideal freelancer for this projec...while changing the document's wording to avoid plagiarism. - Summarization should result in short bullet points suitable for slideshow presentations. The ideal freelancer for this project would be well-versed in AI technology, specifically programs designed for text paraphrasing and summarizing. Educational and Research content understanding will also be key, as the document contains complex academic concepts that need to be su...

  $129 (Avg Bid)
  $129 Oferta medie
  65 oferte

  I need a dynamic and engaging logo designed for my company. BioTech Nexus is dedicated to advancing the frontiers of biotechnology. We specialize in genetic engineering, genomics, and personalized medicine solutions. Our innovations are poised to transform healthcare by offering tailored treatments, disease prevention, and groundbreaking research opportunities. Here's what I'm looking for: - Use of the colors Blue, Green, and Red, but don't limit yourself to these. I believe other colors may also help represent our company if you see fit. - It should convey feelings of professionalism, modernism, and innovation. If you can incorporate other relevant emotions beyond these, feel free. - Include relevant images/icons related to our business. This could be a G...

  $50 (Avg Bid)
  Garantat Sigilat
  $50
  191 intrări

  I am currently in need of a content writer who specialises in the creation of research papers with a focus on technology. My project demands a high-level overview, integrating technological advancements and their implications in today's world. The ideal candidate will adeptly weave intricate details into an accessible narrative for a broad audience. Requirements include: - Strong background in technology, science, and education. - Proficiency in crafting research papers that offer a comprehensive yet high-level exploration of the subject matter. - Ability to translate technical concepts into reader-friendly content without diluting the essence. Skills and Experience: - Expert understanding of the latest trends in technology and their educational impacts. - Proven track record of wri...

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  51 oferte