Advertisingproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  5,000 advertising proiecte găsite, la prețul de USD
  optimizare google surch S-a încheiat left

  site ul nostru este pe locul 20 la cautari pe google cum pot ajunge in top 5 fara advertising? Multumesc

  $24 / hr (Avg Bid)
  $24 / hr Oferta medie
  63 oferte
  Facebook ads S-a încheiat left

  ...ceri colegilor care te vor ajuta pe partea asta); • Să ai la activ campanii și proiecte pe care le-ai gândit și care s-au văzut în rezultate de business; • Să fii orientat spre rezultate – să te concentrezi pe a găsi soluții, nu pe a explica de ce nu a funcționat ceva; • Să fii super pasionat de marketing online – asta se traduce prin faptul că ești la zi cu ce s-a mai schimbat în lumea online advertising, că știi strategii și tehnici noi pe care le poți folosi; • Stăpânirea principiilor fundamentale ale promovării pe acele platforme – să poți reduce în câteva bullets ce consideri că e primordial/esențial pentru a avea succes. Simțul umorului și o atitudine „light” sunt un bonus. Credem că o p...

  $1810 (Avg Bid)
  $1810 Oferta medie
  13 oferte

  Pentru compania noastră din domeniul real estate, căutăm colaboratori pentru a redacta articole de tip Native Advertising pentru eforturile de SEO și articole de tip opinie pentru plasare în presa scrisă / online pe baza bibliografiei primite și research individual. Ne dorim o colaborare pe termen lung și o comunicare eficientă. Obligatoriu: vom semna un contract de colaborare / prestări servicii, iar plata se va face în baza facturilor primite. În funcție de complexitatea materialului suntem dispuși să plătim între 30 și 60 EUR / articol. Disponibilitatea trebuie să fie pentru minim 10 articole pe lună. Cunoștințe avansate de limba engleză, articolele vor fi majoritatea în limba engleză.

  $174 (Avg Bid)
  $174 Oferta medie
  8 oferte
  Agentie de advertising S-a încheiat left

  ma intereseaza crearea unei pagini web pentru o agentie de advertasing

  $106 (Avg Bid)
  $106 Oferta medie
  32 oferte

  Am nevoie de un banner si o imagine de profil gen "Animata" pentru acest canal de YT: Conditii: - Bannerul vreau sa se muleze bine cu ceea ce fac pe YT, sa fie atractiv si sa iasa in evidenta. - As dori sa fie si cu numele GBogdan, scris frumos pozitionat unde...related to the Banner, as I have it now. -Keywords: Minecraft BedWars, Minecraft Survival Games, Minecraft Vanilla, Home Sweet Home, Horror WeeKend (These would like to be combined in a banner without writing the name of the game.) Not necessarily with Minecraft you can put more games that I play, ONLY that I currently play. DO NOT copy them exactly! Let it be your creation. If you want advertising I will leave the link from fb / instagram or other networks to each video separately. Thank you!

  $12 (Avg Bid)
  Project for Dragos L. S-a încheiat left

  Salut. Ma poti ajuta cu un video de prezentare pentru o platforma de advertising ? As vrea sa discutam mai multe inainte aspecte inainte. Merci.

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Ma numesc Stefan Mazilu si din 2015 detin CoMas Advertising, firma de publicitate prin care asiguram aproape intreg necesarul unei companii din punct de vedere de publicitate/branding lucrand la nivel international si national. Pe scurt, avem un proiect acum care necesita 1/2 persoane care sa introduca si/sau modifice produse in modulul de administrare al un magazin on-line. Clientul nostru are foarte multe produse ce trebuiesc ajustate astfel. Estimativ job-ul ar dura 2 luni cu un necesar de munca de aproximativ 7-8 ore/zi (depinde de cat de rapid lucrati - daca ar fi prea mult pt o persoana, putem sa divizam munca cu o alta). Nu este greu, doar trebuie atentie. V-am pune la dispozitie un catalog cu adnotarile clientului, link-uri catre paginile furnizorilor de unde ai prelua text...

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  26 oferte

  Buna ziua, Cautam o persoana pentru a "construi" un website pentru o firma de advertising. Dorim sa fie un design simplu si modern. Mobile friendly si cu un admin pentru a fi usor de modificat texte, news sau de adaugat poze in interiorul website-ului.

  $182 (Avg Bid)
  $182 Oferta medie
  22 oferte
  Crează un clip video S-a încheiat left

  Buna, Avem un magazin online de advertising si dorim sa facem pentru fiecare produs un video de prezentare din care sa rezulte produsul final personalizat. Pentru inceput ma intereseaza pentru casete luminoase. Atasez un model de video. Multumim!

  $361 (Avg Bid)
  $361 Oferta medie
  20 oferte
  Design Logo S-a încheiat left

  Este vorba despre un site care contine informatii despre strategii de creatie in advertising. Vom reveni cu un brief pentru cei interesati

  $63 (Avg Bid)
  $63 Oferta medie
  37 oferte
  Creează un Logo S-a încheiat left

  logo pentru un site care vinde strategii de advertising. numele site-ului este

  $49 (Avg Bid)
  $49 Oferta medie
  17 oferte

  Promovarea prin telefon unei aplicatii de mobil din domeniul transporturilor . Avem deja datele. E nevoie de o persoana, sau mai multe, cu o anume experienta in a comunica cu potentiali clienti. Aplicatia care trebuie promovata este una gratis. Trebuie sunate aproximativ 700 de companii din domeniul transporturilor si informati in legatura cu aplicatia.

  $513 (Avg Bid)
  $513 Oferta medie
  6 oferte

  Detin site-ul , vreau unul similar cu o viteza buna- am timp mediu de raspuns 13sec( in special USA) , ma astept la niste rezultate mai bune si din advertising si o configurare cat se poate de performanta a noului site. Repet sunt interesat de rezultate.

  $323 (Avg Bid)
  $323 Oferta medie
  10 oferte

  Promovarea prin telefon unei aplicatii de mobil din domeniul transporturilor . Avem deja datele. E nevoie de o persoana, sau mai multe, cu o anume experienta in a comunica cu potentiali clienti. Aplicatia care trebuie promovata este una gratis. Trebuie sunate aproximativ 700 de companii din domeniul transporturilor si informati in legatura cu aplicatia.

  $428 (Avg Bid)
  $428 Oferta medie
  32 oferte

  Promovarea prin telefon unei aplicatii de mobil din domeniul transporturilor . Avem deja datele. E nevoie de o persoana, sau mai multe, cu o anume experienta in a comunica cu potentiali clienti. Aplicatia care trebuie promovata este una gratis. Trebuie sunate aproximativ 700 de companii din domeniul transporturilor si informati in legatura cu aplicatia.

  $491 (Avg Bid)
  $491 Oferta medie
  26 oferte

  Made and posted on various and multiple sites advertising commercials and advertisements and commercials for various private companies and individuals. I promote my shop online through various businesses. Do not hesitate, prices are low and negotiable. Create and manage Facebook pages Plateaus individuals and private companies, post ads and online marketing advertising and commercial companies, financial companies, auctions, stock exchanges, banks and financial institutions, businessmen, stars and movie stars, fashion, etc

  $154 (Avg Bid)
  $154 Oferta medie
  5 oferte

  Website al unei agentii de advertising cu servicii specifice : SEO , IT, SEM, Avertoriale, Webdesign In cazul colaborarii eficiente si realizari proiectului cu succes , freelancerii vor putea fi angajati direct in proiectele urmatoare ca si programator, designer, specialist seo .

  $9 / hr (Avg Bid)
  $9 / hr Oferta medie
  16 oferte
  Amenajari acvarii moderne S-a încheiat left

  Buna ziua! Recent am deschis o firma de amenajat si intretinut acvarii in Arad. Cautam o persoana cu aptitudini de advertising online care sa ne promoveze site-ul pentru a gasi noi proiecte. Avantajul nostru fata de competitori este faptul ca suntem singurii care detinem stiinta minipeisajelor acvatice si printre putinii care amenajeaza acvarii marine. Aria noastra de acoperire este Aradul si Timisoara. Pentru mai multe detalii ne auzim pe chat.

  $139 (Avg Bid)
  $139 Oferta medie
  6 oferte
  Mid-Senior PHP Developer S-a încheiat left

  ...Curiozitate foarte mare de testare a tehnologiilor nou aparute - Experienta cu Memcache si alte tehnologii similare reprezinta un avantaj Descrierea jobului: Developerul nostru trebuie sa fie o persoana energica, entuziasta si foarte talentata, care sa aibe o pasiune reala fata de programare si fata de tehnologii noi. El/Ea va fi implicat in dezvoltarea si mentenanta platformei noastre de advertising si va aduce noi functionalitati acesteia. Sediul este situat in Bucuresti Alaturandu-va echipei noastre, veti intra intr-un mediu foarte dinamic si in plina evolutie. Oferim oportunitati nelimitate de imbunatatire, salariu competitiv, program flexibil, colectiv placut, si un loc intr-un sediu modern in Bucuresti. Informatii suplimentare: Tipul jobului: Full-time N...

  $222222223194 (Avg Bid)
  $222222223194 Oferta medie
  3 oferte

  I work in Corel Draw and i make all kind of advertising layers - i search projects to work.1 month free time to develop every kind of graphic things!

  $30 - $250
  $30 - $250
  0 oferte

  Candidatul ideal: Capacitate excelenta de comunicare. Creativitate si originalitate. Experienta si intelegere aprofundata in copywriting, marketing, publicitate si campanii de comunicare on-line. Limba romana foarte bine. (exprimare si structura gramaticala sunt esentiale) Limba englez...pentru materialele destinate sa sustina campaniile de promovare a companiilor clientilor si a produselor/serviciilor acestora. Crearea de noi mesaje care sa poata fi folosite in platformele de socializare (site-uri Social Media) pentru a sustine eforturile de promovare ale companiilor, produselor si serviciilor acestora. Descrierea companiei: Suntem o companie ce ofera servicii de PR, Advertising si Web Development pentru o paleta larga de clienti, atat in Romania, cat si la nivel inte...

  $445 (Avg Bid)
  $445 Oferta medie
  10 oferte
  Postează reclame S-a încheiat left

  Orice in materie de advertising, postare clip-ri, redactare texte

  $108 (Avg Bid)
  $108 Oferta medie
  4 oferte

  Candidatul ideal: Capacitate excelenta de comunicare. Creativitate si originalitate. Experienta si intelegere aprofundata in copywriting, marketing, publicitate si campanii de comunicare on-line. Limba romana foarte bine. (exprimare si structura gramaticala sunt esentiale) Limba englez...pentru materialele destinate sa sustina campaniile de promovare a companiilor clientilor si a produselor/serviciilor acestora. Crearea de noi mesaje care sa poata fi folosite in platformele de socializare (site-uri Social Media) pentru a sustine eforturile de promovare ale companiilor, produselor si serviciilor acestora. Descrierea companiei: Suntem o companie ce ofera servicii de PR, Advertising si Web Development pentru o paleta larga de clienti, atat in Romania, cat si la nivel inte...

  $527 (Avg Bid)
  $527 Oferta medie
  4 oferte
  clona website S-a încheiat left

  ma intereseaza daca poti clona mai multe site-uri si implementa pe ele o platforma administrabila ..... si monetizare ... advertising. asta e un site care ma intereseaza sa-l clonez : Am mai multe site-uri de clonat si caut un colaborator stabil

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte

  ...modul cum scrii o știre sau cum propagi o informație este esențial. Iar pentru asta e nevoie de oameni deștepți, care să facă din tânțar armăsar sau, de ce nu, doar să învețe meserie. Avem nevoie de fete și băieți cu talent pentru scris, dar care sunt dispuși și dispuse să reziste în voluntariat o perioadă, până când vom putea genera suficient trafic, încât să se poată implementa soluții de advertising. Vrem să formăm și să consolidăm o echipă, cu care să stăpânim segmentul de știri bizare, dar decente, pe România. Căutăm oameni frumoși, cu umor, care sunt dispuși să-și asume atât un succes cât și să învețe dintr-un eșec, sau doar să învețe. Și noi prestăm voluntari, nu ne plătește nimeni. Fișa po...

  $15 (Avg Bid)
  $15 Oferta medie
  1 oferte

  Am nevoie de un expert internet marketing, care sa ma ajute cu informatii referitoare la google adsense si alte optiuni de advertising profitabile. 5$ ofer ptr o discutie de 30 min + -, plus posiblitate ptr alte angajari in viitor. Doar freelanceri romani, cu cateva review bune!

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  2 oferte
  Design a Banner S-a încheiat left

  1) KPL advertising banner 4.7ft rectangle 2) Chief guest banner L3.4xH3.11 ft 3) Kokan idol banner 4.7ft rectangle 4) Kokan idol stage banner (need suggestion)

  $124 (Avg Bid)
  $124 Oferta medie
  30 oferte

  The job includes making an attractive design for the section "Vezi oferte" from site and design for the offer. It will consider creating advertising areas, and areas recommended offers the most viewed offers ___________________ Jobul include realizarea unui design atragator pentru sectiune ”Vezi oferte” din cardul siteului si designul pentru oferta propriu zisa. Se va avea in vedere creearea de zone publicitare, precum si zone pentru oferte recomandate, cele mai vizualizate oferte

  $2 - $8 / hr
  $2 - $8 / hr
  0 oferte

  ...300x250 468x60 728x90 in formate .jpg si .gif eventual si flash care sa faca referire la siturile noastre: In general aceste bannere vor fi rulate in retele de advertising de pe siturile cu continut pentru adulti. (Deci pot fi cu imagini explicite.) Va voi exemplifica in atasament cateva din materialele pe care le folosim momentan. Daca doriti sa colaboram, va rog sa realizati cateva bannere (jpg, gif) si sa faceti o oferta de pret pentru un total de 13 bannere .jpg si .gif x 3 dimensiuni (300x250 468x60 728x90) Noi dorim in pricipiu multe zeci de astfel

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  6 oferte

  ...468x60 728x90 in formate .jpg si .gif eventual si flash care sa faca referire la siturile noastre: In general aceste bannere vor fi rulate in retele de advertising de pe siturile cu continut pentru adulti. (Deci pot fi cu imagini explicite.) Va voi exemplifica in atasament cateva din materialele pe care le folosim momentan. Daca doriti sa colaboram, va rog sa realizati cateva bannere (jpg, gif) si sa faceti o oferta de pret pentru un total de 13 bannere .jpg si .gif x 3 dimensiuni (300x250 468x60 728x90) Noi dorim in pricipiu multe zeci de astfel

  $109 (Avg Bid)
  $109 Oferta medie
  10 oferte
  PR & Comunicare S-a încheiat left

  cv30 este un concept de orientare in cariera sub forma unei aplicatii online care ii ajuta pe tineri sa isi defineasca un orizont clar de asteptari sub forma unui cv scris ca si cand ar trai cariera de vis. Platforma completeaza cv-ul cu optiuni prin care ei pot sa ajunga la cariera visata. Bazat pe o baza de date compelxa interconectata cu majoritatea companiilor si institutiilor ma...internships; jobs) Cautam un freelancer pe partea de PR (sau part timp employee) care sa inteleaga conceptul si sa lucram impreuna project based la inceput in perioada Martie - Decembrie pentru a. generare de lead-uri pe site b. notoritatea in randul grupurilor tinta tineri parinti factori de decizie din mediul educational factori de decizie din companii pentru bugetele de advertising...

  $1155 (Avg Bid)
  $1155 Oferta medie
  7 oferte

  Buna ziua, Am dori sa va intrebam daca ar exista posibilitatea unei colaborari in sensul realizarii de design pentru: banere, postere, flyere, etc, toate acestea urmand a fi folosite pentru web-site-urile noastre, facebook, twiter, cat si o parte pentru tipar. Tinand cont de planul nostru de marketing, ar fi necesare o serie de 10 lucrari de design/saptamana, bineinteles aproximativ. Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta pe adresa de e-mail: cristina@

  $293 (Avg Bid)
  $293 Oferta medie
  1 oferte

  ...scriptului de pe server meu. Script care se va ocupa cu generarea de licente, si livrarea updateurilor. ( detin design si pentru acest script - trebuie doar implementat ) Functii suplimentare ale scriptului care trebuie create ca plugiunri/module ( sa poate fi instalate dar sa nu fie necesare ) : - plugin integrare plata anunturi SMS/Card ( cu mobilpay ) - plugin integrare plata Paypal - plugin advertising ( bannere in difereite zone ale sitului ) - plugin facebook connect - plugin social (share/like on FB, Twitter) pentru fiecare anunt in parte ------ Nota : scriptul va fi construit cu o tema default ( cea la care am designul ) insa trebuie sa se ia in considerearea si implementarea a inca 3 teme ( designul este in curs de dezvoltare ) : - o tema care va transform...

  $1650 (Avg Bid)
  $1650 Oferta medie
  9 oferte

  Cautam o persoana care sa poata face cunoscut cabinetul nostru de ortodontie si stomatologie pe internet (pagini de specialitate, forumuri, etc.) pentru Bucuresti si care sa poate optimiza site-ul pentru a aparea mai usor in cautari.

  $202 (Avg Bid)
  $202 Oferta medie
  13 oferte
  video advertising S-a încheiat left

  salut vreau sa stiu ce servici oferi (am pus $10 @ 5 zile ca altfel nu ma lasa sa iti trimit email)

  $10 (Avg Bid)
  $10 Oferta medie
  1 oferte

  I'm looking for a skilled social media marketing contactor to do work for me Key Responsibilities: - Create and manage content for Facebook and Instagram - Monitor the performance and effectiveness of our social media efforts - Collaborate with me to refine the social media strategy and brand positioning...refine the social media strategy and brand positioning Skills and Experience Required: - Proven track record of managing and growing social media accounts - Understanding of the social media landscape and the target audience - Excellent communication and collaboration skills - Ability to translate brand goals into effective social media content - Experience with both Facebook and Instagram advertising is a plus. I am looking for someone who can help me in doing and handl...

  $318 (Avg Bid)
  $318 Oferta medie
  11 oferte

  I am in need of a Facebook advertising campaign expert who can help promote my e-commerce website to increase sales. While there isn't a massive budget for this project due to our early-stage position, we are optimistic about the potential rewards a successful campaign can bring. Key responsibilities and requirements include: - Set up and optimize a Facebook Ads campaign primarily aimed at teenagers and young adults - Focus primarily on promoting specific products that will be shared upon project commencement - Generate increased traffic to our e-commerce website, - Use tracking, analytics and reporting tools to monitor performance and provide regular updates - Make data-driven decisions to optimize ad spend and increase sales Ideal skills needed: - Strong experience in Face...

  $51 (Avg Bid)
  $51 Oferta medie
  8 oferte

  I am seeking a skilled graphic designer with a talent for advertising design to create a captivating window design for a tanning studio. Ideally, you should have an online portfolio on Dribbble or Behance to showcase your previous work. The design must include the following elements: - Our brand logo - Images of our tanning products - Text promoting our services Although the exact dimensions will be provided. start your bid with "sola001" copy paste bids will be deleted

  $224 (Avg Bid)
  $224 Oferta medie
  66 oferte

  I need a customised Google Sheets add-on that connects with the multiple ad account platform APIs to retrieve specific advertising data. Specifically, I'm interested in: - Retrieving all relevant ad related metrics that the APIs provide that will be selected from a menu add on extension for Google Sheets. Project needs completing within 1.5 to 2 months from start date. The aim of the project is to automate the process of fetching these data, reducing manual efforts and time for users. Ideal freelancer should have: - Profound knowledge of Google Sheets Add-ons - Experience with multiple Ad Account APIs - Understanding of Advertising metrics - Ability to deliver a clear, easy-to-use interface within Google Sheets. Success for this project means providing a tool that ...

  $10393 (Avg Bid)
  $10393 Oferta medie
  17 oferte

  ...Offered:** The website primarily focuses on home pet vaccination and online vet consultation services. The ideal candidate should have experience in marketing similar services, or at the very least, in the broader pet care industry. - **Main Campaign Goal:** The overarching aim of the campaign is to drive traffic to the website. Consequently, the freelancer should be proficient in SEO, social media advertising, and other traffic-driving strategies. The ideal freelancer should have a proven track record with digital marketing campaigns, particularly with service-oriented businesses. Experience in the pet care industry is a significant plus. Your proposal should include: - A brief overview of your relevant experience - A plan of action detailing how you intend to increase web...

  $169 (Avg Bid)
  $169 Oferta medie
  44 oferte

  ...knowledgeable social media specialist to assist with the approval and launching of advertising campaigns on various platforms, including YouTube, Instagram, Twitter, and TikTok. The ideal candidate will have experience navigating ad approval processes, particularly for political ads, although the ads may not necessarily be political in nature. Responsibilities: Work collaboratively via screen sharing to troubleshoot and resolve any issues preventing ad approvals. Guide the process of ad creation and submission to ensure compliance with platform-specific advertising policies. Successfully launch a sample ad on each platform to demonstrate ad approval effectiveness. Requirements: Strong familiarity with advertising guidelines and approval processes on YouTube, Inst...

  $97 (Avg Bid)
  $97 Oferta medie
  22 oferte

  We're looking for an advertising expert who can help us target home buyers and renters on online platforms, especially websites and social media. We aim to effectively represent our value proposition, which is our unique software tool that aids in moving: Easyboxer.com. We are testing the market at this time. Easy Boxer is being introduced at $0 to test market acceptance prior to investing in a larger campaign. We are looking for broad exposure to consumers who are likely to be moving in the near future, such as home buyers/sellers and people seeking rental property. - Candidates must gain general familiarity with Easy Boxer before responding. - Crafting Simple Ads: The campaign should drive users to our website to see how simplifies the moving process. - Placement in soci...

  $141 (Avg Bid)
  $141 Oferta medie
  22 oferte

  I'm looking for an expert in motion graphics to create a captivating and glamorous motion graphic for the launch of a new cosmetic/beauty product. Key Elements: - Your main task will be to create a visually stunning animation that embodies elegance and luxury to match our brand identity. - You will be provided with product images and need to seamlessly integrate them into the ...music or voice-over to enhance the overall appeal and engagement of the animation. Ideal Freelancer: - Proficient in motion graphics and animation. - Skilled in creating high-end, glamorous visuals. - Experienced in incorporating product images and text overlays. - Capable of selecting fitting background music or voice-overs to set the desired tone. - Familiarity with cosmetic/beauty product advertising...

  $83 (Avg Bid)
  $83 Oferta medie
  15 oferte

  We're looking for an advertising expert who can help us target home buyers and renters on online platforms, especially websites and social media. We aim to effectively represent our value proposition, which is our unique software tool that aids in moving: Easyboxer.com. We are testing the market at this time. Easy Boxer is being introduced at $0 to test market acceptance prior to investing in a larger campaign. We are looking for broad exposure to consumers who are likely to be moving in the near future, such as home buyers/sellers and people seeking rental property. - Candidates must gain general familiarity with Easy Boxer before responding. - Crafting Simple Ads: The campaign should drive users to our website to see how simplifies the moving process. - Placement in soci...

  $127 (Avg Bid)
  $127 Oferta medie
  32 oferte

  As an urgent requirement for my product advertising needs, I seek a skilled graphic designer to immediately take up this project and create an impactful double-sided brochure. Time is of the essence, as I require the final product within the next 12 hours. Here is doc with the content. You can reorganize anything you want. And see attachment. Ideal Skills and Experience: 1. Proficient in Photoshop, Illustrator, and InDesign. 2. Excellent graphic design and layout skills. 3. Ability to produce high-quality designs under tight deadlines. Job Responsibilities: 1. Design a persuasive double-sided brochure for advertising a product. 2. Although the target audience wasn't specified, the design

  $80 (Avg Bid)
  $80 Oferta medie
  74 oferte

  I'm looking for an expert in Google Advertising and SEO who can help my business generate more leads among young adults (18-34 years old). My primary goal is to increase conversions and I'm seeking an individual or team who can support this objective. Key Responsibilities: - Implementing Google Ad campaigns that effectively target young adults, with a focus on driving conversions. - Planning and executing SEO strategies to improve our visibility on search engines, particularly to our target audience. - Regular monitoring and optimization of the campaigns to ensure the best possible results in terms of lead generation. Required Skills & Experience: - Proven track record in Google Advertising and SEO, with a specific focus on lead generation. - Deep understan...

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Oferta medie
  81 oferte

  We are seeking a talented Social Media Marketing Specialist to help promote our new business across various social media platforms, with a specifi...include: - Developing a bespoke LinkedIn strategy (and other socials) - Creating engaging content to attract and retain followers - Setting up and managing LinkedIn advertising campaigns - Conducting analytics and reporting on campaign performance Successful freelancers will have - Proven experience in LinkedIn strategies - Strong capabilities in content creation and ad management - A track record of working with businesses geared towards professionals. Skills: - Social media marketing - LinkedIn marketing - Content creation - Social media management - Performance tracking and analysis - Campaign optimization - Advertising/m...

  $237 (Avg Bid)
  $237 Oferta medie
  19 oferte
  Facebook Ads Expert Needed 6 zile left
  VERIFICAT

  ...looking for a skilled social media marketer who can help me boost sales through targeted Facebook advertising. I have a broad target audience, encompassing young adults, professionals, and seniors. Therefore, I need someone who is proficient in creating and managing campaigns that can effectively engage and convert across these different demographics. While I'm not promoting standard products such as clothing or electronics, I am looking to drive sales for 'Other' type of items or services. Your expertise in designing compelling ad copy, selecting the right visuals, and optimizing for conversions will be crucial for this project. Skills required: - Proven experience in Facebook advertising, specifically around driving sales - Ability to target and enga...

  $235 (Avg Bid)
  $235 Oferta medie
  79 oferte

  I'm seeking a highly-skilled freelancer to create an engaging 12-15 seconds advertising video for TikTok. The main focus should be to convey our brand image using an abstract and creative visual style. Key Responsibilities: - Craft an engaging video story out of creative abstract concepts. - Utilize our brand's general color preferences in the video. - Prioritize conveying our brand's image over direct product promotion. - Must be able to complete the project in a timely manner. Ideal Skills and Experience: - Previous experience creating advertising videos for social media. - Detailed knowledge of abstract art and creative visual styles. - Strong understanding of color theory and application. - Proven ability to create engaging content for brand promotions...

  $55 (Avg Bid)
  $55 Oferta medie
  52 oferte

  ...for a creative and skilled graphic designer and content writer to generate a vintage-styled poster that will be used for advertising purposes. Aimed at the general public, the poster needs to incorporate elements of rap culture or music to engage and attract viewers. Key Requirements: - Strong graphic design skills with a flair for vintage aesthetics. - Exceptional content writing talents, preferably with a background in rap music. - Experience in creating advertising material that appeals to a broad audience. - Strong understanding of how to communicate effectively through visual designs. Delivering a captivating and artful vintage poster that achieves its advertising intent is my ultimate goal. If you believe you have the skills and creativity I seek, please pl...

  $9 / hr (Avg Bid)
  $9 / hr Oferta medie
  7 oferte

  Top Articole ale Comunității advertising