Alternative investments 2019proiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  49,732 alternative investments 2019 proiecte găsite, la prețul de USD
  sql cu visual studio S-a încheiat left

  Doresc ajutor pentru realizarea unui mic program informatic cu baza de date in sql -studio management 2014 cu interfata visual studio 2019 prin limbaj - utilizand adaptoarele oferite de acest sistem - obligatoriu vb

  $633 (Avg Bid)
  $633 Oferta medie
  7 oferte

  Lista cu societatile tranzactionate BVB pe perioada 2017-2019 (2020),clasificarea acestora în grupe de risc (analiza discriminant AD), pe baza calcularii indicilor de manipulare contabila propusi de Beneish 1999 cu aplicația DATASTREAM ADVANCED . Ulterior datele sunt preluctate in SPPS. Vă multumesc (timpul este cam limitat)

  $250 (Avg Bid)
  $250 Oferta medie
  1 oferte
  xamarin app android si ios S-a încheiat left

  Proiect realizat in visual studio 2019, c#, xamarin forms, caut persoana care sa rezolve cateva bug-uri in aplicatie , ea este deja realizata. Incarca liste dintr-un api cu alerte, stiri, si harta. Pnetru mai multe detalii, astept contact. Multumesc.

  $205 (Avg Bid)
  $205 Oferta medie
  6 oferte
  Proiect de Marketing - USH S-a încheiat left

  ...Bucureşti, 2003. Epure M., Metode şi tehnici moderne în cercetările de marketing, Editura Fundaţiei România de Mâine, Bucureşti, 2007. Epure M., Gârdan D.A., Geangu P.I., Gudei S.C., Cercetări de Marketing. Teorie, aplicaţii, probleme de rezolvat, întrebări de autoevaluare, Editura Fundaţiei România de Mâine, Bucureşti, 2006. Gurgu E., Etica în afaceri, Editura Fundaţiei România de Mâine, Bucureşti, 2019. Jelev V., Marketingul serviciilor – Note de curs, vol. I, II, Editura Fundaţiei România de Mâine, Bucureşti, 2008. Kotler P., Kartajaya H., Setiawan I., Marketing 3.0. De la produs la consumator şi la spiritul uman, Editura Publica Bucureşti, 2010. Kotler P., Armstrong G., Principiile marketingului, ...

  $125 (Avg Bid)
  $125 Oferta medie
  10 oferte

  Am nevoie de datele din casetele box score aferente meciului cat si de cele aferente fiecarui dori sa pot aduce datele pentru un anumit seson ales ex (2019-2020) sa il pot schimba si sa aduc date pentru oricare sezon doresc.

  $299 (Avg Bid)
  $299 Oferta medie
  6 oferte

  Buna! Am nevoie de 10 articole (gen tutoriale) in LIMBA ENGLEZA, despre plannere digitale pentru iPad. Exemplu articol bun de urmat pentru inceput: Este esential: 1. Sa stii ENGLEZA scrisa la nivel profi 2. Sa iti placa planificarea Ideal ar fi sa: 1. ai iPad si apple pencil 2. stii ce este un planner digital pentru iPad 3. stii sa folosesti aplicatiile Goodnotes, Noteshelf / Notability. Daca nu, ne putem vedea in Bucuresti si vei primi "training" despre cum se folosesc aceste aplicatii, ca apoi sa scrii despre ele. Multumesc!

  $564 (Avg Bid)
  $564 Oferta medie
  2 oferte

  Obiectul de activitate este comercializare de piese auto pentru modelele Volvo prin identificare seriei de sasiu. Pentru identificare pot sa folosesc un API de la Pentru filtrere piese trebuie integrat TecDoc. Cerinte principale: 1. Am nevoie de identificare in baza seriei de sasiu, inclusiv pentru modelele 2019-2020. 2. In urma identificarii prin seria de sasiu sa am doua variante. a) cautare componente prin catalog grafic (scheme desfasurate ca cele de pe ), care iti identifica codurile de original si care sa solicite pretul actualizat de la funizorul meu (am contracte cu mai multi furnizori dar doar de la unul singur doresc asta). Daca nu se poate face sincronizarea cu baza de dat a furnizorului, fac eu o baza de date cu cat mai multe dintre codurile existente

  $856 (Avg Bid)
  $856 Oferta medie
  8 oferte
  Project for Andrei G. S-a încheiat left

  Salut, Avem nevoie de ajutor sa facem un model 3D a unei siluete unisex de arcas. Acest model dorim sa-l folosim ca sa facem un trofeu pentru o competitie locala de tir cu arcul. Trofeul va fi din lemn lucrat la o masina cu comanada numerica. Am gasit un model de arcas care ar fi ok cu mici modificari , in format STL. Daca nu se pooate folosi acesta putem sa vedem alternative. Poti sa ne ajuti?

  $12 (Avg Bid)
  $12 Oferta medie
  1 oferte
  Project for Dan Florin M. S-a încheiat left

  Salut, Avem nevoie de ajutor sa facem un model 3D a unei siluete unisex de arcas. Acest model dorim sa-l folosim ca sa facem un trofeu pentru o competitie locala de tir cu arcul. Trofeul va fi din lemn lucrat la o masina cu comanada numerica. Am gasit un model de arcas care ar fi ok cu mici modificari , in format STL. Daca nu se pooate folosi acesta putem sa vedem alternative. Poti sa ne ajuti?

  $11 (Avg Bid)
  $11 Oferta medie
  1 oferte

  Suntem în căutarea unui freelencer pentru proiecte punctuale de promovare online desfășurate prin Google Ads, Youtube, Facebook Ads, Instagram. Ce trebuie să faci? - Implementare campanii PPC punctuale (Google Ads/Facebook Ads) - Administrare, optimizare și urmărire campanii active - Valorificare buget campanii - Analiză lunară asupra eficienței campaniilor online gestionate Cine suntem? Agenție de marketing online specializată în derularea campaniilor Google Ads și Facebook Ads. - Parteneră Google în România din 2017 - La baza agenției stau specialiști în marketing online cu o experiență de peste 7 ani Dacă ți-ar plăcea să te implici în proiecte punctuale de promovare online în diferite domenii din piață, scrie-ne și povestim mai multe.

  $308 (Avg Bid)
  $308 Oferta medie
  2 oferte
  Project for Sanket N. S-a încheiat left

  auto cad 2019,catia

  $8 (Avg Bid)
  $8 Oferta medie
  1 oferte

  Buna ziua! Am nevoie de un eseu ,,MESAJUL MEU ANTIROG'' DE 30-45 DE RANDURI SCRISE IN WORD, CU DIACRITICE, SCRISUL DE 12, TNR trebuie sa fie un eseu argumentativ ,in care sa va sustineti opiniile despre droguri Platesc cu cod de reincarcare orange 6 euro Astept !

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  6 oferte

  Cautam o persoana cu experienta in dezvoltare site-uri Wordpress pentru colaborare pe un proiect pe care il avem in dezvoltare. Vorbim de un magazin online (Wordpress/WooCommerce) Dorim pe cineva din Bucuresti pentru a ne putea intalni si discuta anumite aspecte ale proiectului in dezvoltare. Va rog sa imi trimiteti tariful vostru orar/proiect , portofoliul si info despre experienta in WD. Pentru mai multe detalii putem discuta pe chat. Va multumesc si astept cu interes aplicatiile voastre.

  $30 / hr (Avg Bid)
  Local
  $30 / hr Oferta medie
  28 oferte

  ...camera.(Sa existe tot timul un link cu Cerere oferta personalizata pentru alt numar de persoane in camera) Testimoniale (Toate care se leaga de destinatie sau hotel etc) Oferte asemanatoare(ori aceeasi destinatie, ori aceeasi luna, ori acelasi tip de vacanta (exotica, ski, city break) ori alte variante daca exista) Exemplu aproximativ: Pagina Plata/Servicii Optionale Sa fie o lista cu serviciile/excursiile optionale care se pot cumpara, cu tarifele lor(cu check box) si utilizatorul sa poata alege unul sau mai multe servicii optionale. La tariful final sa se adauge si tariful pentru excursiile optionale selectate, inmultit cu numarul de persoane selectat de client. Tot serviciu optional sa apara si asigurarile dar

  $843 (Avg Bid)
  $843 Oferta medie
  11 oferte
  Construiește un Site Web S-a încheiat left

  Doresc sa prezint cartile editate de firma pe care o administrez si pt fiecare dintre aceste carti voi solicita alternative imbunatatite din partea cititorilor pt a selecta in final cea mai buna varianta care este punctata cel mai bine de vizitatorii paginii de pe Facebook

  $234 (Avg Bid)
  $234 Oferta medie
  9 oferte

  Salut, Am dezvotat o aplicatie web si as dori sa o promovez in mediul online prin linkuri. Ma intereseaza sa fie linkuri de calitate (lunkuri in articole in care se prezinta top 5 aplicatii care rezolva problema rezolvata de mine, linkuri pe quora, reddit sau alte forumuri unde se cauta o solutie pentru problema rezolvata de aplicatie, alternative to, .. ). Cred ca pot sa furnizez o lista de linkuri unde apare si concurenta ca ghidaj. Multumesc P.S: Nu ma intereseaza linkuri pe siteuri chinezesti sau in alte locuri unde nu are nici o legatura cu nimic. P.S.S: Ma intereseaza sa gasesc 1-2 freelanceri cu care pot colabora luna de luna pe campanii de link building pentru produsul dezvoltat de mine.

  $159 (Avg Bid)
  $159 Oferta medie
  10 oferte
  build my site S-a încheiat left

  big proiect for investments for people

  $548 (Avg Bid)
  Local
  $548 Oferta medie
  13 oferte

  Descrierea unor modele de imprimante Laser care sa cuprinda detalii tehnice, autonomie, modele consumabile, recomandari de utilizare, solutii de refill si alternative pentru consumaabile originale, gama de produse compatibila cu acest model (cartuse originale, compatibile, toner refill, chipuri, reincarcari cartuse, etc.). Descrierile vor avea aproximativ 300 - 350 cuvinte si o densitate de maxim 4%.

  $180 (Avg Bid)
  Urgent
  $180 Oferta medie
  12 oferte
  Design a Logo S-a încheiat left

  hello .o sa imi deschid in curand un club si as dori jutor oentru un logo .numele clubului o sa fie index si m-am gandit ca numele sa fie scris in'deX alternative .si sub X sa fie scris alternative .simbolul clubului as vrea sa fie o carte deschisa .daca se poate pana luni ar fi ok .va multumsc

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  22 oferte
  Magazin online in Opencart S-a încheiat left

  • Layout grafic pus la dispozitie de catre beneficiarul site-ului; • Platforma: Prestashop (accept alternative: Magento, CS Cart, Opencart). • Sistem de comanda. • Instalare si configurare elemente de Social Media. • Slidershow. • Afisarea imaginilor produselor in Lightbox. • Responsive design. • Sistem multilimbaj: engleza si romana initial, cu posibilitate adaugare maxim 4 ulterior. • Sectiune de news / evenimente / informatii utile. • Cos de cumparaturi. • Modul de gestiune utilizatori, clienti si comenzi on-line. • Modul de gestiune oferte speciale si promotii. • Posibilitate adaugare filtre. &...

  $1412 (Avg Bid)
  $1412 Oferta medie
  34 oferte

  Sa se propuna o implementare online a unei (suite de) povesti celebre, punandu-se la dispozitie o interfata Web care sa ofere copiilor o experienta narativa placuta, inclusiv semne de carte, scene alternative, progresul parcurgerii textului, lista personajelor fiecarui basm in parte (stocate persistent), posibilitati de cautare etc. Interactiunea cu aplicatia va respecta principiile design-ului Web responsiv -- se va tine cont de caracteristicile dispozitivelor folosite: rezolutie, densitate de pixeli, orientarea ecranului . Proiectul este unul mic. Este suficient sa existe 5 povesti. Siteul trebuie sa fie in limba engelza. Atasez o documentatie pentru proiect si niste schite .

  $28 (Avg Bid)
  $28 Oferta medie
  1 oferte

  Sa se propuna o implementare online a unei (suite de) povesti celebre, punandu-se la dispozitie o interfata Web care sa ofere copiilor o experienta narativa placuta, inclusiv semne de carte, scene alternative, progresul parcurgerii textului, lista personajelor fiecarui basm in parte (stocate persistent), posibilitati de cautare etc. Interactiunea cu aplicatia va respecta principiile design-ului Web responsiv -- se va tine cont de caracteristicile dispozitivelor folosite: rezolutie, densitate de pixeli, orientarea ecranului . Siteul trebuie sa fie in limba engelza. Atasez o documentatie pentru proiect si niste schite .

  $1020 (Avg Bid)
  $1020 Oferta medie
  2 oferte

  ENGLISH: (I need it by May 27th, end of day GMT) I would need a tablespace with 6-7 tables: - with some alternative and repetitive structures; - treating some exceptions (implicit and explicit); - 3-4 functions, 2-3 procedures and including them in packages - 2-3 triggers; - a small application in APEX with about 4 different pages. ROMANIAN: (Am nevoie de el pana cel tarziu Miercuri, 27 May) Criterii minime: A. Descrierea problemei şi prezentarea schemei conceptuale a tabelelor. B. Interacţiunea cu serverul Oracle prin intermediul comenzilor SQL (LDD şi LMD) C. Structuri alternative şi repetitive. D. Tratarea excepţiilor. (minim 2 implicite, 2 explicite) E. Gestionarea cursorilor: impliciţi şi expliciţi (cu şi fără parametri) F. Funcţii, proceduri, includer...

  $54 (Avg Bid)
  $54 Oferta medie
  9 oferte
  HEALTH AGGING - repost S-a încheiat left

  Cartea trebuie sa se bazeze pe tratamentele si intarzierea imbatranirii pri terapii alternative cum sunt in principal bioenergoterapia, cromoterapia, aromaterapia. cristaloterapia, silvoterapia etc..

  $182 (Avg Bid)
  $182 Oferta medie
  7 oferte

  Cunosti pe cineva care ar dori sa castige bani fara sa renunte la jobul actual? Daca DA ,te rog trimite-i aceasta informatie. Nu conteaza varsta, pregatirea, experienta, nationalitatea ci conteaza doar sa stii ce vrei de la viata si sa fii dispus ...doar sa stii ce vrei de la viata si sa fii dispus sa muncesti macar 10 ore saptamanal pentru a dezvolta aceasta colaborare. Te invitam intr-o echipa de profesionisti, persoane deschise, optimiste care te vor sustine neconditionat. Cautam persoane ambitioase care isi doresc sa promoveze un stil de viata sanatos, persoane care isi doresc sa ofere celor care au o problema de sanatate, solutii alternative personalizate in domeniul sanatatii. Pentru detalii ma puteti contacta si vom stabili impreuna pasii pentru dezvoltarea acestei c...

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  5 oferte

  Cunosti pe cineva care ar dori sa castige bani, daca DA ,te rog trimite-i aceasta informatie. Nu conteaza varsta, pregatirea, experienta, nationalitatea ci conteaza doar sa stii ce vrei de la viata si sa fii dispus sa muncesti macar 10 ...nationalitatea ci conteaza doar sa stii ce vrei de la viata si sa fii dispus sa muncesti macar 10 ore saptamanal pentru a dezvolta aceasta colaborare. Te invitam intr-o echipa de profesionisti, persoane deschise, optimiste care te vor ajuta. Cautam persoane ambitioase care isi doresc sa promoveze un stil de viata sanatos, persoane care isi doresc sa ofere celor care au o problema de sanatate, solutii alternative personalizate in domeniul sanatatii. Pentru detalii ma puteti contacta si vom stabili impreuna pasii pentru dezvoltarea acestei c...

  $10 - $30
  $10 - $30
  0 oferte

  Cunosti pe cineva care ar dori sa castige bani fara sa renunte la jobul actual? Daca DA ,te rog trimite-i aceasta informatie. Nu conteaza varsta, pregatirea, experienta, nationalitatea ci conteaza doar sa stii ce vrei de la viata si sa fii dispus ...doar sa stii ce vrei de la viata si sa fii dispus sa muncesti macar 10 ore saptamanal pentru a dezvolta aceasta colaborare. Te invitam intr-o echipa de profesionisti, persoane deschise, optimiste care te vor sustine neconditionat. Cautam persoane ambitioase care isi doresc sa promoveze un stil de viata sanatos, persoane care isi doresc sa ofere celor care au o problema de sanatate, solutii alternative personalizate in domeniul sanatatii. Pentru detalii ma puteti contacta si vom stabili impreuna pasii pentru dezvoltarea acestei c...

  $22 (Avg Bid)
  $22 Oferta medie
  4 oferte
  HEALTH AGGING S-a încheiat left

  Cartea trebuie sa se bazeze pe tratamentele si intarzierea imbatranirii pri terapii alternative cum sunt in principal bioenergoterapia, cromoterapia, aromaterapia. cristaloterapia, silvoterapia etc..

  $309 (Avg Bid)
  $309 Oferta medie
  4 oferte

  Migration Share Point 2013 to Share Point 2019

  $750 (Avg Bid)
  $750 Oferta medie
  2 oferte
  Chalet Design 6 zile left

  Project Type: Residential Project Location: KSA Project Year: 2020 Design and Visualization by Ghada Shalaby Software: 3Ds max 2019 - Corona 4.0 Designed For Alkhalil Group

  $1185 (Avg Bid)
  $1185 Oferta medie
  5 oferte

  So things like what you agree to disagree on, any judgements that could have made, any things we can improvise and avoid, or at the same time if research any other articles, you can quote them and put it as follows and then just do a citation The "MOUNT APO" vs the "HANJIN RAS LAFFAN" (2019) SGHC57 (Collision)

  $45 (Avg Bid)
  $45 Oferta medie
  26 oferte
  Create 4 Maps With QGIS 6 zile left
  VERIFICAT

  ...the InfrastructureShapefiles folder to enrich the information in your map. [Map 4 (Optional): Enlarged map of a specific area in Oxford to improve the visibility of particular infrastructure features at risk. For example, Important Buildings appear quite small on the overall map, so it might be worth zooming-in to show some detail of buildings at risk. However, you can choose to zoom-in on any alternative infrastructure feature of your choice. This map does not require any elements (Scale Bar, North Arrow, Legend) but place it near the full 'parent' map in your report so that it makes sense to the reader]. *Write a short Status Report of no more than 250 words explaining the flood risks in Oxford and the extent of its potential impacts on built infrastructure. In your...

  $263 (Avg Bid)
  $263 Oferta medie
  1 oferte

  I am looking for a whizz to be able to replace a child’s face on a JPG with alternative face which is smiling. The images supplied are just small versions of the original files. I will supply the original files by email. Ongoing work for the right person.

  $38 (Avg Bid)
  $38 Oferta medie
  52 oferte
  HTML 3D CAD 6 zile left
  VERIFICAT

  We are looking for 3D CAD designers to work on an ongoing basis with one of freelancer.com's Enterprise clients. The HTML 3D CAD will include the native solidworks files as well as alternative filetypes (including, but not limited to, .html, stl, .xt, .prt and .asm) as available exports from solidworks software. The 3D CAD will be of mechanical parts that is about the same size as a car starter. The 3D CAD will not be of a car starter. The CAD must be able to be loaded onto the server as an HTML file that open the CAD when the link is clicked on. The CAD must contain need information hot spots and hyperlinks. A video call interview will be required before sharing more project details.

  $64 / hr (Avg Bid)
  $64 / hr Oferta medie
  5 oferte

  We have a dormant UG compnay that needs to submit German accounts to the tax authorities for the year 2020. We have the 2019 declarations and figures from the previous accountant, but he is sick and cannot do the work. There is no bank account and there were no purchaes and no sales in 2020. We need to submit the figures ASAP. Regards Richard

  $41 / hr (Avg Bid)
  $41 / hr Oferta medie
  7 oferte

  ...We would like to make this protocol, A COPY of it with its leverage, Margin trading ... adding to this another part. Would it be possible to have the same characteristics and functions as the reference? to this I would like to include another section on the website. In which it is similar to (only the part where there are traders and you can copy their portfolio to follow their same investments) would be to copy this part, where we will have traders who put their portfolios and their operations, which gives them a return, and the client can go to a section on the web where they will see the ranking of people and can copy their portfolio to invest in the same. To be clear, I don't want a former DEX, I want a DYDX where clients can trade pairs and leverage. This job is very e...

  $20562 (Avg Bid)
  $20562 Oferta medie
  9 oferte

  You can find existing code in ‘2019-02-01_TTC’ branch in public repository Code is working, but was written very fast 3 years ago by using old terminology of VAOP Now we should use new terminology announced in the article: The article in Russian, but core and meaningful part of in in 'master' branch. As well known Refactoring is the technique of changing an application (either the code or the architecture) so that it behaves the same way on the outside, but internally has improved. These improvements can be stability, performance, or reduction in complexity.

  $425 (Avg Bid)
  $425 Oferta medie
  16 oferte

  I have created a draft logo, but need someone to almost "recreate" it so that it's tidier, more professional and can...logo, but need someone to almost "recreate" it so that it's tidier, more professional and can be used for multiple purposes. I also want to compare with the wording, "Quality Improvement Made Easy" to see which works better. Happy to consider alternative versions, but I want to retain the use of the Ying Yang letter Q. I'd also like to consider 3D animation for website and Powerpoint use. I attach the Powerpoint slides I'd like to use, which have a nice vibrant colour scheme for reference, against which a bold logo will stand out. But again, alternative suggestions welcome. If successful, there may be further ...

  $640 (Avg Bid)
  $640
  155 intrări

  Adobe announced a new tool (not released yet) that can create smooth movement transition gap between two photos Is there another alternative to do this with other programs / software? ** I'm not talking about photo morphing tools like FantaMorph etc.. ** Thank you

  $129 (Avg Bid)
  $129 Oferta medie
  11 oferte

  ...animals - chickens, pigs, fish and cattle. Some of the topics that needs to be included are: 1. Details of each type of grain used for animal feed - quality, price, nutritional information a. all the types of grains that exist and food that is used to feed animals available around the world (especially USA, south America and Australia) b. specification of US DDGS, yellow soybean, and corn c. alternative animal feeds to DDGS, yellow soybean and corn that are available in Australia 3. USA export market to Asia, who the customers are. Who (details of companies, contact people etc..) are exporting and to China, India, Japan, Vietnam and South East Asian countries, what are they exporting, volume, prices etc.. a. Contact details of suppliers in USA who produce animal feed that can ...

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Oferta medie
  46 oferte

  Would like understand 2 wheeler business in Vietnam and distribution practices. Detail understanding of 2 wheeler market by type, make and model form 2017 to latest . Top players and their distribution practices across vietnam. Key Deliverable : Current state of the 2-wheeler industry (ICE + EV) in Viet Nam – historical data (2018, 2019, 2020 and 2021 YTD, based on data availability) on two-wheeler registrations • Breakdown of the overall market by: o Vehicle category – mopeds (below 50 cc) / motorcycles / scooters o Fuel type – gasoline (ICE) / electric o Engine capacity range (ICE) / Motor Power (EV) – <50cc / 50-125cc / 125-250cc / 250-500cc / >500cc • Listing of major OEMs participating in the 2W market along with their major models an...

  $2000 (Avg Bid)
  $2000 Oferta medie
  3 oferte
  JAVA PROJECT -- 3 6 zile left
  VERIFICAT

  Your program will first process the data to find the four corners of the rectangle containing the United States. Some versions of the program will then further pre-process the data to build a data structure that can efficiently answer the queries described above. The p...data to find the four corners of the rectangle containing the United States. Some versions of the program will then further pre-process the data to build a data structure that can efficiently answer the queries described above. The program will then prompt the user for such queries and answer them until the user chooses to quit. For testing and timing purposes, you may also wish to provide an alternative where queries are read from a second file. We also provide you a graphical interface that makes asking queries mo...

  $149 (Avg Bid)
  $149 Oferta medie
  20 oferte

  Creación de sistema básico de PHP(7.3) con Codeigniter 3 o 4 con base de datos de MS SQL Server(2019), desarrollado sobre Hosting en Linux (CPanel), responsivo, incluyendo lo siguiente: Pantalla de Login con captcha con imagen de fondo Al ingresar que muestre la pantalla de Administración de Usuarios, como se muestra en las imágenes que se muestran a continuación: ------------------ Presupuesto/Budget: 80 - 100 USD English version description: Creation of basic PHP system (7.3) with Codeigniter 3 or 4 with MS SQL Server database (2019), developed on Linux Hosting (CPanel), responsive, including the following: Login screen with captcha with background image Upon entering, it displays the User Administration

  $188 (Avg Bid)
  $188 Oferta medie
  21 oferte

  Seeking experience VS 2019 & DevEx coder for following tasks 1. Modify connection string to use domain instead of IP address for db server. 2. Add new fields to PC and Mobile app 3. Test and debug that website, pc and mobile app connect to new server correctly. Bidder to present relevant experience in VS 2019 & DevEx for PC and iOS app to be shortlisted to receive full task list.

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Oferta medie
  3 oferte

  I have a html page with javascript that loads a calculator (it works well on Drupal 7) in the html body but it does not work on Drupal 9 because of event rules. . I would like to remove items like onclick, onkeypress, onkeyup and others because they are no longer allowed in the HTML body area in Drupal 8/9. Are you able to call on the button and input via their IDs instead, and then implement the listener and other pieces on the JS side? The three IDs I made are: 1id="estate-calculator__input" 2id="estate-calculator__button" 3id="estate-calculator__results" See '' attached.

  $32 (Avg Bid)
  $32 Oferta medie
  11 oferte

  ...com/drive/folders/16iai_0AyAlI5S8hbE-MQFcFwfOik_9SM?usp=sharing EDIT: I HAVE ADDED A NEW FOLDER OF VIDEOS If the resolution has been ruined by you downloading the files please advise me an alternative way to send the content to you without altering it. The footage will be used for social media. youtube. and our website. Logos for " caravan repair centre" have been attached to this system for your usage. facebook: We are also planning on making more promotional videos for our alternative company "RV Conversions" which focusses on the conversion/renovation of vans for consumers to be more personalised rather than generic factory vehicles. (can use same footage) I will

  $142 (Avg Bid)
  Garantat Sigilat Acord de confidenţialitate
  $142
  8 intrări

  I want install cloudbase-init in promox

  $27 (Avg Bid)
  $27 Oferta medie
  2 oferte

  Full time Developer (40 hrs/week) needed Expertise required: Asp.net development in Asp.net core, Asp.net MVC, Webforms Frameworks like MVC, MVVM, WPF, WCF, WEB API, ANGULAR JS, REACT JS, ENTITYFRAMEWORK, LINQ, REPOSITORY PATTERN, UNIT OF WORK Frameworks. Databases SQL SERVER Windows server 2019+, MYSQL IIS Server, webhosting

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Oferta medie
  8 oferte

  • Thompson Capital is a Swedish wealth management firm that manages funds and investments for ultra-high net worth families, aiming to help them grow their fortune over generations • The web design should follow the brand language as shown in the company's logo (typography, color palate, and icons wise) • The web design should include all pages, subpages, text, and other elements as specified in the web's content document • The web design should be picture-oriented, with pictures conveying the message of financial growth, family generations, and other topics as presented in global wealth management firms' websites. The pictures should be royalty free or from the designer's own photo bank accounts (There will be no extra charge for pictures) &b...

  $201 (Avg Bid)
  $201 Oferta medie
  22 oferte
  Digital Marketer 5 zile left
  VERIFICAT

  ...them and their character. We do Fonts. Signature Fonts as well as Casual Fonts. We have started lately to create "decent" Instagram designs as well and we already had quite a few sales, but we want to get the "word" further out there. There is an issue with my Facebook adds which FB are still trying to solve for 3 weeks now, so I cannot do ads and I am looking for a Digital Marketer to use an alternative method to advertise our business. The price can be adjusted, depending on who offer what and for how long, so PLEASE BE CLEAR IN YOUR APPLICATION AS TO WHAT METHOD YOU WILL USE, HOW LONG IT MAY TAKE AND YOUR PRICE. I will not take an hourly rate as it makes no sense to me. Obviously different people work at different speeds, things comes up and you have a ...

  $104 (Avg Bid)
  $104 Oferta medie
  35 oferte