Anthropology filmproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  29,438 anthropology film proiecte găsite, la prețul de USD
  Scenarist film lung metraj S-a încheiat left

  Cautam o persoana creativa care sa ne ajute cu scenariul pentru un film destinat copiilor 5-14 ani. Povestea trebuie sa fie una de dragoste, aventura, cu elemente supranaturale (dar de buget- care sa nu implice prea multe efecte speciale)

  $378 (Avg Bid)
  $378 Oferta medie
  13 oferte
  Montaj video S-a încheiat left

  Montaj film (poze și video ) care sa transmită emoție , făcut pentru o echipa cu diverse amintiri.

  $29 (Avg Bid)
  $29 Oferta medie
  10 oferte

  Buna , ma numesc Monica , am 23 de ani , sunt casatorita si am un baietel de 3 ani . As fi foarte bucuroasa daca as putea ajuta multe persoane !

  $358 (Avg Bid)
  $358 Oferta medie
  7 oferte
  editare video S-a încheiat left

  ...inceputul fiecaruia (de exemplu sa i se puna un titlu pe care il dau eu fiecarui modul si logoul transparent). Pentru prezentarea pe youtube a acestui curs (ca metoda de marketing) am inregistrat doua filmulete - unul inainte de intro, al doilea care vine dupa intro. Pe film am nevoie sa fie pus si logo. Acest filmulet de prezentare pe youtube are aproximativ 10 minute. Nu stiu daca ”intro” se numeste ceea ce se pune la cateva secunde de cand incepe un material video, dupa care incepe prezentarea propriu-zisa. Iata un exemplu de film de postat pe youtube aici, cu ”intro-ul” la secunda 0:19 si la final: Alt exemplu de ceea ce voi face frecvent pe youtube va fi ceva de genul acesta: Multumesc. Elena

  $142 (Avg Bid)
  $142 Oferta medie
  19 oferte

  Am nevoie de ajutor pentru traducerea mai multor filmulete de prezentare produse. Vocea in engleza trebuie schimbata in limba romana (am nevoie de o voce placuta!) + adaugare subtitrari cu caractere mari (gen vezi Jay Shetty pe facebook) astfel incat mesajele impotante sa iasa in evidenta. Trebuie sa ai video-editor, voice editor, voce placuta si rabdare. In prima faza as incerca doar un film, sa vedem ca totul e ok. In total sunt vreo 10-15 videoclipuri care ar trebui lucrate.

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  4 oferte

  Salut! Numele meu este Dorin, am un canal de Youtube unde fac recenzii de film. Filmele in format brut au in mod normal pana in 30 min., iar in format finit pana in 10 min. Frecventa filmelor este de minim unul, maxim trei pe saptamana si neavand timp as avea nevoie de un profesionist. Crezi ca poti sa ma ajuti? Nr. meu de telefon este 0744595043, poti te rog sa-mi dai un semn cand poti?

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Filmulet de prezentare S-a încheiat left

  Avem nevoie de realizarea unui film de prezentare de maxim 1 minut pt o companie de transport international .

  $182 (Avg Bid)
  $182 Oferta medie
  7 oferte
  Film infografic/animație S-a încheiat left

  Salut! Am nevoie de o persoană cu aptitudini în video editare, care să creeze un film de animație de genul acesta: Suntem orientați spre o colaborare de lungă durată. Dacă dorești mai multe detalii, contactează-ne

  $188 (Avg Bid)
  $188 Oferta medie
  1 oferte
  dublare voce video 30 min S-a încheiat left

  Am un film despre univers care momentan este in engleza. As dori dublarea completa din engleza in romana, pastrand cat se poate din efectele de fundal. la acest link se gaseste filmul : TwoSmallPiecesOfGlass_1k_q5_EN

  $329 (Avg Bid)
  $329 Oferta medie
  15 oferte

  Aplicație pentru Android Vreau să-l proiectezi și să-l construiești Am nevoie de un ghid al orașului, interactiv, in sensul că, as vrea, ca, pe lângă celelalte lucruri pe care le poți face/găsi într-un ghid, oamenii să poată găsi o spalatorie liberă, sau să primească oferte la restaurante, sau baruri, sau la film...etc. De asemenea aplicația să poată fi instalata prin cod qr. Proprietari de restaurante, baruri, spălătorii să poată fi admini, cu drept doar de a răspunde solicitărilor... etc.

  $148 (Avg Bid)
  $148 Oferta medie
  10 oferte
  Logo studio film&foto S-a încheiat left

  Caut un logo pentru un studio de film si foto independent cu echipa mica. Numele studioului este theLstudio si mi-as dori un logo discret, desenat in creion sau tus, ca o schita (sau sa para facut de mana). Logo-ul as vree sa reprezinte o diafragma de aparat foto deschisa partial (sau o bucata din ea cat sa intelegem ca este o diafragma), neagra, in care sa apara un L(cu fond califgrafic sau handmade) purple, visiniu, burgund. Iar dedesubt sa scrie studio.

  $70 (Avg Bid)
  $70 Oferta medie
  23 oferte
  Ajută-mă cu marketingul S-a încheiat left

  film de prezentare al firmei de max 2 min

  $109 (Avg Bid)
  $109 Oferta medie
  4 oferte

  1. Se ia filmu acesta ,searchweb201602_2_10034_507_10032_10020_10001_10002_10017_10010_10005_10011_10006_10021_10003_10004_10022_10009_401_10008_10018_10019,searchweb201603_6&btsid=9c6d69dc-fc92-4a77-a3c2-6f0ef14ff661 2. Se decupeaza primele 19 secunde 3. Se scoate tot scrisul in chineza 4. Se schimba logo de sus cu logo atasat 5. Se traduc toate textele

  $138 (Avg Bid)
  $138 Oferta medie
  2 oferte
  Redactare academică S-a încheiat left

  Proiect pentru roman. Am nevoie de un referat pt o disciplina de facultate, Comunicare si relatii publice. Subiectul este analizarea unei situatii de comunicare dintr-un film. Sa fie intre 2-3 pagini. Am nevoie de el in cursul zilei de azi, cel mult pana maine dimineata. Ofer 10 euro pe el.

  $73 (Avg Bid)
  $73 Oferta medie
  2 oferte

  Aplicatie care sa notifice userul cand pe un canal TV se termina reclamele (spatiul publicitar). Exemplu practic: Te uiti la un film la TV si vin reclamele, te ridici si mergi sa mai faci diferite chestii sau sa schimbi canalul, pana cand telefonul sau tableta te anunta cand se termina reclamele.

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr Oferta medie
  5 oferte

  Un film de 1 min, pentru care voi pune la dispozitie un script orientativ. Trebuie facute captari de ecran si voice over in Romana. Desigur trebuie si minime aptitudini de regie, sa fie cizelat scriptul nostru si sa faca filmul sa fie foarte placut. Filmuletul are menirea de a explica potentialilor utilizatori serviciile pe care le oferim. Rezervari terenuri de tenis on-line si competitie.

  $211 (Avg Bid)
  $211 Oferta medie
  5 oferte

  Ma intereseaza un developer pentru un joc educativ privind gestionarea deseurilor, protejarea mediului

  $616 (Avg Bid)
  $616 Oferta medie
  1 oferte
  Vinde ceva pentru mine S-a încheiat left

  Vanzarea unui film documentar pe Internet - Amazon.

  $155 (Avg Bid)
  $155 Oferta medie
  3 oferte
  Monetizare blog S-a încheiat left

  Am un blog cu film in care am introdus niste anunturi AdSense. As dori ca filmul sa fie ascuns si numai dupa ce se apasa pe unul din anunturi sa apara filmul. Blogul este aici:

  $31 (Avg Bid)
  $31 Oferta medie
  4 oferte
  Construiește un Site Web S-a încheiat left

  In proiectul meu este prezentat un site de este deja terminat si gata de am folosit doar trailerele gratuite pentru exemplele de prima pagina sunt prezentate categoriile ,cat si filmele de de top poti fi schimbate oricand intr-u...Pe prima pagina sunt prezentate categoriile ,cat si filmele de de top poti fi schimbate oricand intr-un mod facil si ele te pot directiona instant la player-ul sunt derulate pe un slide-er facut in am atasat o baza de date pentru comentarii ,motiv pentru care am creat un forum gratuit separat de acest site pentru a lasa fiecare comentariu pentru filmul film contine in pagina player-ului un link catre sectiunea de multe detalii se afla in mapa de prezentare.

  $55 (Avg Bid)
  $55 Oferta medie
  4 oferte

  Cautam un scenarist cu experienta chiar si minima , pt realizarea unui scenariu de film documentar Horror (mockumentary ).Scenariul trebuie dezvoltat si adaptat dupa o ideea existenta. Textul va fi scris in Engleza (USA) si in limba Romana.

  $1357 (Avg Bid)
  $1357 Oferta medie
  3 oferte
  Scrie o carte S-a încheiat left

  Cautam un scenarist cu experienta , pt realizarea unui scenariu de film documentar Horror (mockumentary ).Scenariul trebuie dezvoltat si adaptat dupa o ideea existenta. Trebuie scris in Engleza (USA) sI in limba Romana.

  $1576 (Avg Bid)
  $1576 Oferta medie
  5 oferte

  Buna ziua ! Doresc un script care sa imi apara actorii la post cu poza ca ex aici : numaic a eu sunt pe o platforma wordpress ,dupa ce apasa un click pe unul din actori sub doicumentatia lui sa apara fiecare film in care a jucat respectivul actor .Va multumesc si astept un raspuns ptr acest proiect.

  $141 (Avg Bid)
  $141 Oferta medie
  9 oferte

  Buna ziua ! Doresc un script care sa imi apara actorii la post cu poza ca ex aici : numaic a eu sunt pe o platforma wordpress ,dupa ce apasa un click pe unul din actori sub doicumentatia lui sa apara fiecare film in care a jucat respectivul actor .Va multumesc si astept un raspuns ptr acest proiect.

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte

  Colaborati cu Voip&Prepay in calitate de partener comercial si beneficiati de urmatoarele avantaje: - Inscriera pe portalul ► Banner o poză cu logo ► Descriere firma, date contact, telefon, e-mail, ► Galerie foto ( 21 poze) ► Film video ( sursa youtube) ► Link site ► Catalog prezentare ► Listă preţuri ► Oferte speciale ► 5 puncte de departajare ► Cont administrare (puteti modifica periodic produsele si ofertele dumneavoastra) ► Fiecare comerciant intergat pe portalul va fi promovat in reteaua VoIP&PrePay dar si in piata online pe motoarele de cautare, facebook, grupuri, G+ si alte site-uri de socializare. - Cost initial pentru intrare retea 500 ron din care: • Costul pentru publicitate este doar de 300 ron pe toata durata contractului •

  $31 (Avg Bid)
  $31 Oferta medie
  3 oferte
  Creează o animație S-a încheiat left

  Este vorba de un film de animatie lung metraj , pe nume " Mercy Street". Cautam animator in programul Anime Studio . Volum de lucru - 10 min de animatie in 2 luni.

  $1359 (Avg Bid)
  $1359 Oferta medie
  3 oferte
  My Personal Website S-a încheiat left

  Doresc ca sa i...Dreamweaver. Caci vreau ca sa pot ca sa fac updates pe pagina de resume si echipament periodic. Doresc ca website-ul sa fie creat intrun fel ca sa pota sa se faca inbunatatiri pe parcurs de exemplu mai multe animatii pe Home page. Si as dori pe cineva care este dispus pentru a lucra in incontinuare la imbunatatirea sitului. Home Page About me Bio Resume Reel (Videos) Film Documentary Commercial Photo Gallery Equipment Equipment available (lista cu echipament) Rental Request Contact Page Aici sunt niste situri care imi plac !/home/ Pentru Gallery

  $198 (Avg Bid)
  $198 Oferta medie
  13 oferte

  Redactez creez orice eseu ori articol , eseuri pentru scoala ori liceu , articole sport , istorie, film, literatură

  $10 - $30
  $10 - $30
  0 oferte

  Screenwriters are needed to accommodate film producers. Film producers are ready to meet screenwriters to find the best fit for projects. Meetings will be held in various places through out Hollywood and surrounding areas. All that's requires is business cards and a smile. Cash and IMDb credit paid. If interested in meeting and possibly working for film producers please click:

  $750 (Avg Bid)
  $750 Oferta medie
  2 oferte

  I have a template . Which i installed in my website i just want half home page setup. You go to preview in my link On the upper slider i want to show my latest post On the second where is grid showing ok that i want 10 post grid to show my latest post Header and footer is in template should be same And last the opening of post page should be setup

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  7 oferte

  Jai Maa Durga Film Production KOLKATA Urgent Requirement For Marketing Manager (Marketing & Advertisement) ☆ 1 Year Experience In Media / Film Production (Part-Time Field Work) (removed by Freelancer.com admin)

  $1 / hr (Avg Bid)
  $1 / hr Oferta medie
  6 oferte
  Short Film - Storyboards 6 zile left
  VERIFICAT

  I wrote a script for a short film, one that I hope to direct in the near future. I'm hoping this next move will act as a springboard into the industry. I've experience in this field, I've worked in film before even worked as a small time Director, but this is or will be the biggest project I've ever undertaken and every step must be done properly and professionally. The characters therein are adapted from an epic fantasy book series, one that I myself authored and assisted in editing. I've a very vivid vision, I've a clear idea with how I would like this short film to look. Within the script are occassional camera focus points and framing ideas, but for the most part of the film it's rather self-explanatory. However, I am kee...

  $62 (Avg Bid)
  $62 Oferta medie
  8 oferte

  I'm looking for a 3D animator who knows how to use Unity or Unreal game engines to create 3D characters, landscape and animate a short film of less than 10 minutes with 5 scenes. Script, storyboard and voice over recordings for all characters will be provided. Sample storyboard attached. Lets start with one and if you are good we will engage you on a multiple projects

  $125 (Avg Bid)
  $125 Oferta medie
  4 oferte

  Hi, freelancers! I want to hire designer. website graphic design and company logo design. Website main function is film & video live streaming website. Thanks.

  $106 (Avg Bid)
  $106 Oferta medie
  33 oferte

  I need a good SOUND DESIGNER for my short film. It's less than 7 minutes long. There's no music the film and therefore I need the sound to be really good.

  $134 (Avg Bid)
  $134 Oferta medie
  17 oferte
  45995 Ivy Ave 8 zile left

  The video's deadline is Monday, December 6 The Files are uploading now, I will send a link as soon as possible. The video can be about as long as the last one. Just include every angle at least once. I had to film without a gimbal, so all footage should get lightly stabilized. Please boost shadows again. Please start with Caleb talking, and end with drone shots and park shots with house details like last time.

  $93 (Avg Bid)
  $93 Oferta medie
  1 oferte

  We have 5 websites aaa auto mnv auto detailing potenza auto detailing paradise car detailing and we are targeting these keyword: ceramic coating paint protection film graphene coating tinting car detailing In the location: Toronto North York Vaughan Thornhill Richmond hill Payment by milestone We are looking for guaranteed result and improvement at the end of each month before the milestone released. And weekly or monthly report. If you can not Guarantee monthly improvement don't bid. Only serious inquiries.

  $288 (Avg Bid)
  $288 Oferta medie
  59 oferte

  Right guys - need a horror film poster. Take a look at some of the styles we like. Black/red is a good colour theme for us. Assets to work with are here:

  $117 (Avg Bid)
  Garantat Sigilat
  $117
  97 intrări
  Trophy icon a presenation explainer video 18 ore left

  I am looking for an experienced designer/editor/film-maker to create a video about a sneaker marketplace for authentic sneakers. The whole thing will have to be stock images and animation. No people, just words, designs, text, and images. Has to be smooth, entertaining, informative, and give people a clear view of who we are, what we do and what we offer. It must also reference our video will be played on a loop at an event. Please, if you are not experienced, or your price is out of the budget, do not message. WEBSITE`; Similar websites:

  $100 (Avg Bid)
  $100
  9 intrări

  Hi Sandeep, new project. Well, I think you've scraped it before but we need an updated scrape

  $36 (Avg Bid)
  $36 Oferta medie
  1 oferte

  For this project, you must write a 2-3 page double-spaced analysis of a video. You need to: Pick a film or TV Show Provide a short summary of your film/TV show (What is the video about? Clarity is important!) Separately, explain how conflict theory, structural functionalism, and symbolic interactionism would view/interpret your film/TV show. Thoroughly explain using sociological concepts/terms. Which paradigm do you think is most represented in your film/TV show? Explain.

  $33 (Avg Bid)
  $33 Oferta medie
  26 oferte

  Hi! I am nearly finished with a Microsoft Publisher File in which I am having to explain in detail the location settings of an animated short film that I am producing. Out of the blue, Microsoft Publisher won't open my file. It will open other Publisher files on my computer, but it won't open this one. Wondering if someone can figure out what has corrupted this file and get it back to me so that I can finish it. Looking for someone knowledgeable on bad Microsoft files. Thanks!

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  3 oferte

  VERY SIMPLE PROJECT 1) See Attached EXCEL file 2) You will notice a number of lists. (Tab One 21 lists) (Tab Two-Seven 1 List Per Tab) 3) I will need you to scrape all titles, from all lists, and create a list that does the following -Is a single list that notes each repeat of film title. For instance "gone with the wind" 5x repeats -In this single list arrange by most frequent to least frequent (title) 4) Create a seperate list that does the same, but arranges by director instances.

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  22 oferte

  Looking for a professional Cameraman with equipment such as cameras, mic, lights and so on to film my Interviews with guests. Preferred to be an editor as. Thanks

  $15 / hr (Avg Bid)
  Local
  $15 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Looking for a Tiktok expert 3 zile left
  VERIFICAT

  Hello, we are looking for someone who can take our tiktok account in charge. We are a new business offering electric scalp massagers and we would like to start posting tiktok videos. (minimum 3 videos a week) We are looking for a longterm cooperati...we would like to start posting tiktok videos. (minimum 3 videos a week) We are looking for a longterm cooperation. You will be responsible for: - Shooting tiktok videos of the product - Staying up to date with tiktok trends - Create menaingful tiktok content (we will provide you with ideas to execute) BONUSES -Creativity -Motivation -Having friends/connections who would be willing to let you film them using the massager Please place your bids below and include the word SMILE in your proposal to be sure that you have read all requ...

  $28 (Avg Bid)
  $28 Oferta medie
  14 oferte
  Videographer 3 zile left
  VERIFICAT

  2 hours of filming at the Shard on 2nd Dec. You will need the kit to film speeches and also soundbites from award winners. Raw footage only.

  $1327 (Avg Bid)
  Local
  $1327 Oferta medie
  1 oferte

  Nanofiltration Membranes As A Wastewater Treatment Solutions Wastewater Treatment Solutions Nanofiltration is a separation process characterized by organic, thin-film composite membranes with a pore size range of 0.1 to 10nm. Unlike reverse osmosis (RO) membranes, which reject all solutes, NF membranes can operate at lower pressures and offer selective solute rejection based on both size and charge. Nanofiltration membranes are a relatively recent development, and offer greater selectivity of ions vs. reverse osmosis membranes that reject all ion species in a feed stream. This unique characteristic provides flexibility in separation process development that can greatly impact performance and profitability, especially for industrial applications.

  $17 (Avg Bid)
  $17 Oferta medie
  2 oferte
  Cinematography 3 zile left

  Audio/visual project either film ,music and video of any creative kind.

  $46 (Avg Bid)
  $46 Oferta medie
  4 oferte

  You've read short stories, poems, and a play. You've seen videos of poetry and the play. What genre (short story, poetry, drama) do you prefer? Does the format influence your preference (read, video)? You must consider what you have learned from each experience. (Seeing live theater is not the same as watching a film of live theater. Watching a video of a poem is not the same as a spoken word performance.)

  $23 (Avg Bid)
  $23 Oferta medie
  45 oferte
  Corporate video 3 zile left

  I'm a freelance corporate film-maker based out of India and I'm presently looking for a voice for a 2 min corporate film targeted at medical professionals in India. It's 300-320 word script and I'm specifically looking for a neutral English accent and gender does not really matter. The voice basically needs to sound trustworthy & honest!

  $295 (Avg Bid)
  $295 Oferta medie
  21 oferte