Apache kafka centosproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  2,000 apache kafka centos proiecte găsite, la prețul de USD

  Buna ziua ! In urma unui update situl meu nu mai functioneaza . observ ca este o problema cu APACHE WEB SERVER .mentionez ca setarile se fac prin CWP7PRO . Am atasat cateva print screanuri cu problema .

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  3 oferte
  Project for Nistor C. S-a încheiat left

  Buna, Ciprian, as avea nevoie de ajutor la implementarea unui sistem de biblioteca online KOHA care necesita cunostinte Linux si Apache. Dar si MySQL. Putem vorbi mai aplicat?

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  1 oferte

  Am un website cu plugin smartbill instalat. Din pacate, conform Smartbill sincronizarea stocurilor nu merge cu apache. Serverul ruleaza nginx. --- de pe smartbill.ro-- Configurarea serverului magazinului online Sincronizarea de stocuri va functiona doar daca: magazinul online utilizeaza Apache; serverul este configurat astfel: SetEnvIf Authorization "(.*)" HTTP_AUTHORIZATION=$1. Pentru configurare, iti recomandam sa iei legatura cu furnizorul de hosting. ---- Ma puteti ajuta cu configurarea sincronizarii pe Nginx?

  $439 (Avg Bid)
  $439 Oferta medie
  2 oferte

  Salut, Am un Centos 5 pe care as vrea sa-l schimb. Ma poti ajuta?

  $250 (Avg Bid)
  $250 Oferta medie
  1 oferte

  Our company, a software development provider in the iGaming industry, is looking for Kubernetes, PostgreSQL, Kafka and RabbitMQ specialists, who can help us with the assessment (evaluation) based on which a training can be delivered to our colleagues. We would like this training to be delivered in Bucharest, Romania and Lviv, Ukraine. For more details, please contact me!

  $3103 (Avg Bid)
  $3103 Oferta medie
  1 oferte

  Am incercat sa upgradez MariaDB de la 5.5 la 10.4, dar se pare ca ceva nu am facut bine si am nevoie de reparat. Webmin se conecteaza la baza de date, dar Virtualmin nu. Am facut backup la bazele de date, inainte de upgrade.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  1 oferte

  ...framework-urile PHP OOP cunoscute (Zend Framework, Laravel, Symfony, Yii etc.); - Drupal 7 si GIT; - Analiza proiect si estimare dezvoltare software; - Modificare cod sursa in PHP / MySQL; - Integrare cu alte aplicatii (API intern si extern); - Depanare cod sursa. * Constituie avantaj experienta in dezvoltarea in mediul Linux/Vagrant; experienta cu linia de comanda Linux; experienta in configurare servere: Apache, MySql, Git. * Cunostinte bune de PHP, MySQL, JavaScript. * Cunostinte OOP, NodeJS, AngularJS si ale unui framework de tip MVC (Laravel, etc.) * Experienta in SVN sau alt sistem de versionare * Eficienta in munca de echipa. * Abilitati de organizare si planificare a timpului. * Atentie la detalii si capacitate de a lucra cu termene limita. * Cunostinte de limba engleza ...

  $13 / hr (Avg Bid)
  $13 / hr Oferta medie
  15 oferte

  Doresc sa instalez Ubuntu server sau CentOS pe un server virtual, si o aplicatie software ce are documentatie destul de clara si pe inteles. Instalarea aplicatiei dureaza 1 ora, cu setarile aferente si cu studierea documentatiei

  $112 (Avg Bid)
  $112 Oferta medie
  7 oferte

  Salut, am nevoie de niate scripturi pentru centos 7 care sa instaleze, configureze mai multe servicii (pptp, l2tp-ipsec, openvpn, squid, dante, tor) deasemenea si user management si trafic contol (qos sau limitare banda). Am vazut profilul tau si se pare ca esti foarte potrivit pentru a putea face proiectul asta. Esti interesat ?

  $500 (Avg Bid)
  $500 Oferta medie
  1 oferte
  Project for Marilena N. S-a încheiat left

  Buna Marilena, ma numesc George și sunt din Brasov. Doresc sa-mi spui te rog cat m-ar costa sa-mi instalezi pe server ( VPS cu Centos 7 cu Plesk) de preferat in PHP 7 , Ioncube Loaders si FFMPEG . Am inteles ca in varianta de PHP 7.1 nu este compatibil Ioncube. Multumesc si astept raspunsul tau !

  $15 (Avg Bid)
  $15 Oferta medie
  1 oferte

  Salut, ma numesc George și sunt din Brasov. Doresc sa-mi spui te rog cat m-ar costa sa-mi instalezi pe server ( VPS cu Centos 7 cu Plesk) de preferat in PHP 7 , Ioncube Loaders si FFMPEG . Am inteles ca in varianta de PHP 7.1 nu este compatibil Ioncube. Multumesc si astept raspunsul tau !

  $15 (Avg Bid)
  $15 Oferta medie
  1 oferte
  Project for Melinda U. S-a încheiat left

  Buna, ma numesc George și sunt din Brasov. Doresc sa-mi spui te rog cat m-ar costa sa-mi instalezi pe server ( VPS cu Centos 7 cu Plesk) de preferat in PHP 7 , Ioncube Loaders si FFMPEG . Am inteles ca in varianta de PHP 7.1 nu este compatibil Ioncube. Multumesc si astept raspunsul tau !

  $15 (Avg Bid)
  $15 Oferta medie
  1 oferte

  Salut, ma numesc George și sunt din Brasov. Doresc sa-mi spui te rog cat m-ar costa sa-mi instalezi pe server ( VPS cu Centos 7 cu Plesk) de preferat in PHP 7 , Ioncube Loaders si FFMPEG . Am inteles ca in varianta de PHP 7.1 nu este compatibil Ioncube. Multumesc si astept raspunsul tau !

  $15 (Avg Bid)
  $15 Oferta medie
  1 oferte
  $12 / hr Oferta medie
  17 oferte
  Project for octaviand S-a încheiat left

  Salut octaviand, ți-am remarcat profilul și aș dori să îți ofer proiectul meu. Putem discuta detaliile într-o conversație privată. vineri am un test si o sa fie de configurat basic cateva servere(ftp,email,apache si inca unul), pt cineva care stie am inteles ca dureaza 30min, iar eu am la dispozitie 2 ore sa rezolv testul multumesc

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  1 oferte

  Website mutat de pe apache pe nginx. Adaptare in ceea ce priveste rewrite si tot ceea ce tine de optimizare ca site-ul sa functioneze corespunzator pe nginx.

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  1 oferte

  ...fi din cauza ca site-ul este facut pe o versiune mai veche si nu este adaptat. [ Deci trebuie facut update la platforma magento, (am inteles ca exista posibilitatea sa se rezolve automat si unele probleme ramase)] Detalii server: Denumire serviciu: Servere dedicate personalizate Configuratie: CPU: 1x Xeon E5420 4x 2.5 GHz Memorie RAM: 8GB Storage: RAID1: 2x 120 GB SSD Sistem operare: CentOS 6.x Control manager: Virtualmin Acces KVM over IP: La cerere cu programare - Gratuit 5 IP-uri Securitate: Firewall Hardware anti DoS/DDoS - Gratuit Acces internet national: 300 Mbps Acces internet minim garantat international: 50 Mbps Asteptam cu interes cotatiile de pret si timpul de finalizare....

  $807 (Avg Bid)
  $807 Oferta medie
  4 oferte

  ...fi din cauza ca site-ul este facut pe o versiune mai veche si nu este adaptat. [ Deci trebuie facut update la platforma magento, (am inteles ca exista posibilitatea sa se rezolve automat si unele probleme ramase)] Detalii server: Denumire serviciu: Servere dedicate personalizate Configuratie: CPU: 1x Xeon E5420 4x 2.5 GHz Memorie RAM: 8GB Storage: RAID1: 2x 120 GB SSD Sistem operare: CentOS 6.x Control manager: Virtualmin Acces KVM over IP: La cerere cu programare - Gratuit 5 IP-uri Securitate: Firewall Hardware anti DoS/DDoS - Gratuit Acces internet national: 300 Mbps Acces internet minim garantat international: 50 Mbps Asteptam cu interes cotatiile de pret si timpul de finalizare. ...

  $561 (Avg Bid)
  $561 Oferta medie
  3 oferte
  Platforma SMS Gateway S-a încheiat left

  Platforma care sa fie instalata si configurata pe un server, astfel incat sa avem control total asupra platformei de SMS. S...platformei de SMS. Singurele costruri care trebuiesc suportate, sa fie cele de telefonice. Platforma trebuie sa suporte transmiterea unui numar mare de sms-uri catre orice operator de telefonie mobila din Romania. Programul SMS Gateway trebuie sa fie optimizat atat din punct de vedere al marimii cat si al puterii de procesare. Ca si sistem de operare, serverul sa fie construit pe arhitectura Linux CentOS cu module de comunicare. Aplicatia propriu-zisa de trimitere a SMS-urilor sa poata fi accesata atat direct printr-o interfata web (un fel de site), cat si prin intermendiul unui API de la distanta (daca serverul este conectat la Internet sau o retea...

  $1043 (Avg Bid)
  $1043 Oferta medie
  3 oferte

  Salut, Intampin anumite probleme in procesul de functionare al serverului apache. De ex., un subdomeniu creat pe un cont de cpanel vrea sa incarce continutul altui cont de cpanel. Problema trebuie rezolvata via team viewer, nu se ofera acces la server.

  $35 (Avg Bid)
  $35 Oferta medie
  1 oferte

  Salut, am nevoie de un freelancer care a instalat si/sau a lucrat in OpenProject. VPS-ul are instalat CentOs 6.4

  $97 (Avg Bid)
  $97 Oferta medie
  3 oferte

  Salut, am nevoie de un freelancer care a instalat si/sau a lucrat in OpenProject. VPS-ul are instalat CentOs 6.4

  $99 (Avg Bid)
  $99 Oferta medie
  4 oferte

  - Instalarea si configurarea unui server Linux / Apache / Mail / PHP / MySQL - Intretinerea functionarii acestuia

  $140 (Avg Bid)
  $140 Oferta medie
  15 oferte

  Cand bag in casuta Search anumite produse, imi apare eroarea asta: Resource Limit Is Reached The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later. Apache/2.2.25 (Unix) mod_ssl/2.2.25 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4 mod_qos/10.10 mod_fcgid/2.3.6 Server at Port 80 Cand selectez o categorie si imi apar mai multe produse pe pagina, bifez cate produse sa imi apara, dau urmator si imi apare aceasta eroare(oricum ar fi, apare eroarea): ACEASTA PAGINA ESTE INDISPONIBILA Ne pare rau, dar adresa web pe care ati introdus-o nu mai este disponibila Pentru a gasi un produs, va rugam sa tastati denumirea in campul de mai jos Cauta in catalogul de produse:

  $155 (Avg Bid)
  $155 Oferta medie
  2 oferte

  Salut. Am nevoie de rescrierea unei functii in codul meu, mentionez ca programul il voi folosi strict pe propriile mele servere. - codul a fost scris in mai multi pasi ca sa ruleze mai multe functii, de multe ori de alti coderi - programul se compileaza static si ruleaza pe urmatoarele platforme Linux: CentOS, Debin, Ubuntu, RedHat. - in urma testelor am descoperit ca programul la inceput ruleaza foarte rapid si exact asa cum trebuie iar apoi circa dupa 1 ora de functionare totul incepe sa devina slow si ajunge sa mearga din ce in ce mai greu. - am constatat ca problema principala este de la Threadurile pe care le face ( probabil au fost scrise gresit ) - in rest toate functiile lui functioneaza asa cum ar trebui sa functioneze Mai jos am atasat o arhiva cu o scurta s...

  $588 (Avg Bid)
  $588 Oferta medie
  3 oferte
  Totul despre android S-a încheiat left

  ... dar acest model de dezvoltare nu este sprijinit oficial de către Google.[4][5] Lansarea platformei Android la 5 noiembrie 2007 a fost anunțată prin fondarea Open Handset Alliance, un consorțiu de 48 de companii de hardware, software și de telecomunicații, consacrat dezvoltării de standarde deschise pentru dispozitive mobile.[6] Google a lansat cea mai mare parte a codului Android sub licența Apache, o licență de tip free-software și open source.[7] În iulie 2005 Google a achiziționat Android, Inc, o mică companie de tip startup cu sediul în Palo Alto, California, SUA.[8] Cofondatorii companiei Android, care au continuat să muncească la Google, au fost Andy Rubin (cofondator al Danger[9]), Rich Miner (cofondator al Wildfire Communications, Inc[10]), Nick Sears (fo...

  $15 - $25 / hr
  $15 - $25 / hr
  0 oferte

  I am currently experiencing an "Internal Server Error" on my Apache server and urgently require professional assistance to resolve it. Unfortunately, I do not have specific fixes in mind but it could potentially involve tasks such as updating the .htaccess file, modifying the Apache configuration file or adjusting permissions for my web directory. This job demands expertise in Apache server maintenance and problem-solving skills as it needs to be completed as soon as possible. Familiarity with best practices for handling server errors would also be ideal. This is the error: In the error log it states that the PHP script did not return a valid set of HTTP headers before the script finished execution. Upon checking the fpm logs I noticed the error, "[19-A...

  $326 (Avg Bid)
  $326 Oferta medie
  48 oferte

  I'm currently experiencing a peculiar issue on my CentOS server. The process /usr/sbin/mariadbd is showing 109% CPU usage in the WHM task manager, although the server load is stable and I haven't made any recent changes. Your primary task would be to diagnose and resolve this problem. No error messages or warning signs have appeared, making the source of the issue somewhat inscrutable. Access will be provided via AnyDesk or a remote desktop connection for swift and efficient troubleshooting. Your expertise in the following areas would be invaluable: - Proficiency in CentOS server administration - Expertise in WHM and server task management - Experience in identifying and resolving high CPU usage issues - Strong communication skills to work collaboratively and ...

  $42 (Avg Bid)
  $42 Oferta medie
  17 oferte

  I'm using Spring Boot 2.4.5 and looking for an expert in Apache Camel for a complex integration project. Key Requirements: - Handling data integration across various systems, including databases, REST APIs, and file systems. - Primarily, the task involves data transformation. Your role will be: - Developing efficient routes and integration patterns using Apache Camel. - Ensuring seamless data transformation across multiple systems. Ideal candidates should have: - Proficiency in Spring Boot and Apache Camel, with a proven track record of similar projects. - Strong understanding of data transformation techniques. - Familiarity with various types of integration, particularly database, REST API, and file system integration. This is a challenging project and re...

  $319 (Avg Bid)
  $319 Oferta medie
  3 oferte

  Realizzazione un sito web con Primefaces (ultima release) e database MySQL. Il database deve contenere una lista di utenti e la loro anagrafica (nome, cognome, indirizzo) Gli utenti possono entrare nel sito tramite username (email) e password e vedono i loro dati che sono solamente la ...username (email) e password e vedono i loro dati che sono solamente la loro anagrafica. Dopo aver inserito le credenziali corrette, per accedere, gli utenti devono inserire anche un OTP (l'invio del codice via SMS) Prevedere una scadenza OTP e la possibilità di inviare nuovamente il codice OTP Acceso al database con JPA (o Spring Data JPA) Gestione acceso utenti con Apache Shiro Deve girare su un server con Java 17+ e Apache/Tomcat v.10 Progetto Maven Per la bozza grafica verr...

  $532 (Avg Bid)
  $532 Oferta medie
  12 oferte

  I am looking for a skilled and experienced Full stack developer with Hands-on experience in Java Hands-on experience in Angular/ REACT Hands on experience on AWS RDS/AWS S3/Oracle/AWS Athena/ SQL In-depth knowledge in Core Java, Spring framework and RESTful API Services, Apache Camel, CI/CD Jenkins, Containerization Experience with AWS Cloud and its services like EC2, Athena, Lambda, S3, SQS and Cloud Formation Experience in writing JUnit test cases Problem-solving abilities

  $773 (Avg Bid)
  $773 Oferta medie
  27 oferte

  As an ETL Expert Data Engineer with Airflow...Engineer with Airflow expertise, I require a professional who can take on a sophisticated data integration task. Key Responsibilities: - You will be responsible for data integration. - The data will be pulled from various APIs. - The processing logic required is advanced, aimed at facilitating analytics and machine learning. You should possess: - Extensive ETL experience. - Deep knowledge of Apache Airflow. - Proven track record in handling complex data integration tasks. - Capability in building data pipelines for advanced analytics. - Familiarity with APIs, ensuring efficient data extraction. - Strong problem-solving skills and attention to detail. I am looking for someone who can take this project and deliver high-quality results...

  $23 / hr (Avg Bid)
  $23 / hr Oferta medie
  43 oferte

  Hello and Thank you for being here Please note I need to install python 3.10 on centos and do not have a C compiler there Is there a solid set of steps without a C compiler ? Will give a 5 Star Review when this is done and will write such inspiring words for you, when done. Please understand; there is hope you can give your “best” price; been unemployed, and have cancer with bills backing up, $10 possible? Please note $10 is the max total that I can handle for this (doing hourly reduces % fee). Will leave a Glowing paragraph of feedback 5 stars : - ) My funds are low but will pay quick and leave 5 stars. Please give your best possible for your bid ? (something reasonable?) Please note there is hope we can mutually complete this task; we can leave each other nic...

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Oferta medie
  20 oferte

  I am looking for a Flutter developer to create a comprehensive PDF package (not APP). - The package should include functiona...required for the package. Example flutter package (for reference only): Payments will be done in phases after completion of each feature and it's related documentation. I do not want any server hosting for this package. What I mean is that I want on device capabilities for the features. Also if any code is used from anywhere, make sure that it comes under apache or mit license. I have provided a reference package. I would want the freelancer to use the exact api call as in the reference package, so that I can integrate with my existing flutter app without any issues. Just the underlying algorithms and logic need to change.

  $724 (Avg Bid)
  $724 Oferta medie
  56 oferte

  As a project owner, I'm in need of a proficient backend developer chiefly for the deployment of a Python Django project. This includes: - Setting up server and database - Deploying the project using both Nginx reverse proxy and Apache - Enhancing backend performance The best candidate should offer rich experience in Python Django project deployment as well as server setup and optimization. There won't be any need for coordination with other teams or members. Hence, the ability to work independently is crucial. Please remember to include your relevant experience in your application.

  $165 (Avg Bid)
  $165 Oferta medie
  52 oferte

  As an experienced Java Developer, I need your expertise in integrating Apache Camel with our web app. This integration is primarily aimed at facilitating the routing of messages between our system and external APIs. Key Requirements: - Understanding of Apache Camel: You should have comprehensive experience working with Apache Camel, ideally in a similar integration scenario. - Communication with External APIs: Our system needs to seamlessly communicate with multiple external APIs. You should have a solid understanding of RESTful APIs and experience integrating them. - Synchronous & Asynchronous Communication: The integration needs to support both synchronous and asynchronous communication with the external APIs. Feel free to provide examples of similar project...

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Oferta medie
  9 oferte

  ...need of a Full-Stack developer well-versed in Apache Kafka for configuration, message serialization, deserialization, event streaming, and processing. Additionally, you will be responsible for developing Spring Boot microservices that encompass user authentication, authorization, database integration, data modeling, and REST API development. Key responsibilities include: - Kafka setup and configuration - Kafka message serialization and deserialization - Kafka event streaming and processing - Designing and implementing user authentication and authorization within Spring Boot - Integrating databases and modeling data effectively - Developing REST APIs with Spring Boot The ideal candidate for this project should have extensive experience with Kafka...

  $50 (Avg Bid)
  $50 Oferta medie
  15 oferte

  I'm looking for an IT engineer who has a solid understanding of ThingsBoard and CentOS7 Linux system. Requirements: - Delete some repeat file on the CentOS 7 server. - Configuration of ThingsBoard to cater to specific requirements. This includes setting up devices and ensuring that all device management functions are properly in place. - Install Mosquitto-clients. - install Curl Ideal Skills & Experience: - Proficient in CentOS7 Linux system installation. - Strong knowledge of ThingsBoard, with emphasis on device management. - Ability to customize ThingsBoard configuration based on specific requirements. - Prior experience in similar IT engineering projects would be beneficial. Please get in touch if you have the necessary skills and expertise for this project.

  $90 (Avg Bid)
  $90 Oferta medie
  10 oferte

  I am in need of an experienced Linux server expert who can assist me in setting up a robust and functional Linux server. Your responsibilities would include: - Installation of the server, ensuring it's in proper working condition. - Configuration of both LiteSpeed and Apache web server softwares. Experience in these is essential. - Facilitating user management across the server. - Installing Plesk control panel on the server. Familiarity with this control panel will be a major advantage. Please reach out if you have a proven track record in Linux server management, installation, and configuration.

  $146 (Avg Bid)
  $146 Oferta medie
  39 oferte

  I'm struggling with a problem - I've installed SSL on my server and it seems to be running smoothly with Apache. However, the issue arises with my DNS, where the SSL isn't working. Precisely, HTTPS isn't functioning as expected. What I need is someone experienced with server setup, particularly SSL encryption, Apache, DNS configurations, and fault-finding to step in and sort this out. IDEAL CANDIDATE: • Proven experience with SSL and DNS. • Knowledge of server configurations. • Proficient in troubleshooting and resolving technical issues. • Attention to detail for fault-finding. Please include your previous experience dealing with similar issues, your approach to problem-solving and why you're the best fit for this job in you...

  $23 (Avg Bid)
  $23 Oferta medie
  10 oferte

  ...rendimiento del servidor y realización de ajustes según sea necesario > Mantenerse actualizado sobre las últimas tendencias y tecnologías en administración de servidores Requisitos: > Experiencia demostrable en la administración de servidores VPS > Sólidos conocimientos de sistemas operativos Linux, como Ubuntu o CentOS > Conocimiento profundo de frameworks PHP como Laravel, CodeIgniter 4 y WordPress > Experiencia en la configuración y administración de servidores web como Apache o Nginx > Buenas habilidades de resolución de problemas y capacidad para trabajar de forma independiente > Excelentes habilidades de comunicación y capacidad para trabajar en equipo Ofrezco: > ...

  $9 / hr (Avg Bid)
  $9 / hr Oferta medie
  25 oferte
  Apache Kafka Tutor Needed 1 zi left
  VERIFICAT

  Need a apache kafka tutor for self learning

  $78 (Avg Bid)
  $78 Oferta medie
  6 oferte

  ...Summarisation: Use AI to get summaries of relevant sections identified through keyword analysis after connecting it to an API. 4. Newsletter Generation: Put together a newsletter that includes: Summaries of the data points with references to the original PDF files along with the original table and URL links of the PDF scraped II. Requirements • Experience with PDF processing libraries like PyPDF2 or Apache PDFBox. • Familiar with handling XBRL data. • Ability to integrate with an AI summarisation service (e.g., Google Cloud Natural Language API). • Experience with newsletter creation tools (e.g., Mailchimp, Campaign Monitor). • Familiarity with process flow diagrams. III. Additional Information • I have a process flow diagram outlining the desired...

  $326 (Avg Bid)
  $326 Oferta medie
  9 oferte

  I'm currently experiencing issues with dependency resolution on CentOS/Plesk. I need someone to help me troubleshoot and resolve the problem.

  $34 (Avg Bid)
  $34 Oferta medie
  9 oferte
  Solo Table Top Game Manager 17 ore left
  VERIFICAT

  ...Key Features: - Rule Enforcement: The app should ensure that the game is played according to the set rules. - Turn Management: The application is responsible for managing the flow of turns in the game. - Dice Rolls: The app should include a random dice roll feature. Ideal Skills: - Proficiency in Java - Experience with NetBeans - Understanding of game terms like 2D6 and D66 - Experience using Apache Derby Database jdbc network connectivity (e.g. jdbc:derby://localhost:1527/dbname) Deliverable: A well designed, complete NetBeans Java Swing Application project folder that I can open in NetBeans and execute out of the box AND continue to develop the application. Environment: Windows 10 Derby (

  $30 - $250
  Sigilat
  $30 - $250
  18 oferte

  I've been struggling with getting the internet up and running on my physical RockyLinux server. I chose this OS for its stability and compatibility with CentOS, but I'm unable to activate the internet on it. I need help from a Linux expert who can guide me through this process. Key Tasks: - Troubleshoot and identify the root cause of the internet connectivity issue - Provide step-by-step guidance to activate Wired Ethernet connection Skills and Experience: - Extensive experience with Linux server administration, particularly with RockyLinux, CentOS or Debian. - Solid understanding of networking concepts, especially with regard to Wired Ethernet connections. - Proven track record of resolving connectivity issues on Linux servers.

  $17 (Avg Bid)
  $17 Oferta medie
  4 oferte

  I am in need of expert assistance to help set up my Apache Tomcat 7.061 server on a Windows 2019 machine, compile a War file and get it up and running. The War file serves as a dashboard to an app previously functional before migration to a new server. Encountered issues include server configuration and deployment errors. The ultimate goal is to have the file accessible here: Ideal candidate should have: • Proficiency in Windows server management • Extensive experience with Apache Tomcat server setup • Proficiency in War file compilation • Ability to debug and fix server configuration and deployment errors Knowledge of the app/dashboard's functionality or code changes made post-migration may not be necessary, as specific details were not provided...

  $98 (Avg Bid)
  $98 Oferta medie
  26 oferte

  I need a Node.js developer with expertise in transitioning a fully operating monolithic application to a microservices architecture using Kafka, Redis Server, and Openshift. A successful migration will preserve current functionalities including: - User profile management - Transactions processing - Content management The deadline is paramount, thus a professional with great time management skills is ideal. Prior experience in similar projects is highly desirable. Your expertise will ensure a seamless transition with zero interference to the current users.

  $411 (Avg Bid)
  $411 Oferta medie
  45 oferte

  I am looking for a skilled mobile app developer who can create a native app for both Android and iOS platforms. The project requires the following: Features: - Data base: PostgreSQL or MySQL or MongoDB - Make PDF from data base: Apache PDFBox or iText - Email service: SendGrid or Mailgun - STORAGE of PDF: Apple (iOS): Secure Enclave API and Google (Android): Keystore System - PAYMENT : stripe - ESIGNATURE : service's API to initiate sending a one-time password (OTP) via SMS. DocuSign or Adobe Sign or SignNow Design : Design already done on Figma English version : (Copy)?type=design&node-id=0%3A1&mode=design&t=fWuFnb5PnhqXNVYT-1 French version :

  $1484 (Avg Bid)
  $1484 Oferta medie
  86 oferte