Apache kafka freelanceproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  2,000 apache kafka freelance proiecte găsite, la prețul de USD

  Buna ziua ! In urma unui update situl meu nu mai functioneaza . observ ca este o problema cu APACHE WEB SERVER .mentionez ca setarile se fac prin CWP7PRO . Am atasat cateva print screanuri cu problema .

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  3 oferte
  Project for Dana Roxana N. S-a încheiat left

  Buna Dana, Ma bucur ca te-am gasit pe pagina de freelance. Am nevoie de ajutor in realizarea unei lucrari, in limba romana, de 15-18 pagini, tema Rezilienta informationala in Romania, pana sambata, 23 aprilie. Am deja structura lucrarii si bibliografia de baza. Daca esti disponibila astept raspunsul tau. Mulțumesc!

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte
  Project for Nistor C. S-a încheiat left

  Buna, Ciprian, as avea nevoie de ajutor la implementarea unui sistem de biblioteca online KOHA care necesita cunostinte Linux si Apache. Dar si MySQL. Putem vorbi mai aplicat?

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  1 oferte

  Am un website cu plugin smartbill instalat. Din pacate, conform Smartbill sincronizarea stocurilor nu merge cu apache. Serverul ruleaza nginx. --- de pe smartbill.ro-- Configurarea serverului magazinului online Sincronizarea de stocuri va functiona doar daca: magazinul online utilizeaza Apache; serverul este configurat astfel: SetEnvIf Authorization "(.*)" HTTP_AUTHORIZATION=$1. Pentru configurare, iti recomandam sa iei legatura cu furnizorul de hosting. ---- Ma puteti ajuta cu configurarea sincronizarii pe Nginx?

  $439 (Avg Bid)
  $439 Oferta medie
  2 oferte

  Our company, a software development provider in the iGaming industry, is looking for Kubernetes, PostgreSQL, Kafka and RabbitMQ specialists, who can help us with the assessment (evaluation) based on which a training can be delivered to our colleagues. We would like this training to be delivered in Bucharest, Romania and Lviv, Ukraine. For more details, please contact me!

  $3103 (Avg Bid)
  $3103 Oferta medie
  1 oferte
  Proiecte design S-a încheiat left

  La moment căutăm design-eri freelance pentru content creation: – Facebook Ads (imagini și gifu-uri) – Google Ads (imagini adapatate după mărimi, gif-uri, HMTL5 bannere) – Branding, logo Vă rugăm să ne lăsați oferta voastră, este posibil de lucrat dar pe o anumită nișă. Trimiteți vă rugăm și portofoliul.

  $760 (Avg Bid)
  $760 Oferta medie
  5 oferte

  ...framework-urile PHP OOP cunoscute (Zend Framework, Laravel, Symfony, Yii etc.); - Drupal 7 si GIT; - Analiza proiect si estimare dezvoltare software; - Modificare cod sursa in PHP / MySQL; - Integrare cu alte aplicatii (API intern si extern); - Depanare cod sursa. * Constituie avantaj experienta in dezvoltarea in mediul Linux/Vagrant; experienta cu linia de comanda Linux; experienta in configurare servere: Apache, MySql, Git. * Cunostinte bune de PHP, MySQL, JavaScript. * Cunostinte OOP, NodeJS, AngularJS si ale unui framework de tip MVC (Laravel, etc.) * Experienta in SVN sau alt sistem de versionare * Eficienta in munca de echipa. * Abilitati de organizare si planificare a timpului. * Atentie la detalii si capacitate de a lucra cu termene limita. * Cunostinte de limba engleza ...

  $13 / hr (Avg Bid)
  $13 / hr Oferta medie
  15 oferte
  Design project S-a încheiat left

  Realizează modelare 3D Buna ziua. Caut designer freelance pentru elaborarea designului standurilor expozitionale.

  $211 (Avg Bid)
  $211 Oferta medie
  12 oferte
  $12 / hr Oferta medie
  17 oferte
  Redactare conţinut S-a încheiat left

  Redactare 1-2 articole/pe saptamana scurte de impact pentru social media care sa fie distribuite masiv. Articolele trebuie sa fie pe domeniul online freelance pe piata din Romania.

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  13 oferte
  Consultant SEO freelance S-a încheiat left

  -> Realizeaza audituri SEO tehnice si de continut pentru site-urilor -> Dezvolta strategii SEO in vederea cresterii vizibilitatii organice si cresterea traficului. -> Identifica noi oprtunitati de dezvoltare a site-urilor prin activitati de keyword research amanuntit. ->Acordarea de sprijin si recomandari SEO; ->Dezvoltarea campaniilor de link building; ->Optimizarea interna a arhitecturii de link-uri / cuvinte cheie – SEO on-page; ->Optimizarea permanenta a contentului pentru vizibilitate maxima in motoarele de cautare SEO off-page;

  $337 (Avg Bid)
  $337 Oferta medie
  7 oferte
  Schite, modele 3D S-a încheiat left

  Dezvoltam evenimente tematice pentru copii de toate varstele. Proiectele noastre presupun in general un setup (incl. props), decoruri, activitati tematice pentru copii, costume. Cautam un freelance designer care sa ne ajute sa punem in plan ideile pentru aceste proiecte. Buget negociabil.

  $411 (Avg Bid)
  $411 Oferta medie
  25 oferte

  Sunt un freelance cu sediul în Italia. Am o mulțime de proiecte in momentul asta si nu reusesc sa fac față de unul singur, caut un dev să-mi dea o mână de ajutor cu câteva site-uri. Abilități necesare: HTML & CSS JavaScript / jQuery / ajax Să fie capabil de a crea o temă WordPress de la zero Abilități preferabile: git grunt Sass Caut un dezvoltator WordPress, care sa fie capabil de a dezvolta site-uri web pixel perfect. După cum poti vedea nu caut skills-uri dificile, dar mi-ar plăcea să faci o treabă bună respectand termenele. Primul proiect pentru care am nevoie de ajutorul tau este destul de simplu. Este un site de o pagină. Putem discuta detalii pe Skype.

  $424 (Avg Bid)
  $424 Oferta medie
  51 oferte

  Caut developer PHP / Magento atat pentru mentenanta proiectelor existente cat si pentru dezvoltarea proiectelor noi. Proiectele existente sunt sunt pe Magento 1.9 /2.0 Proiectele noi de obicei sunt pe 2.0. Nivelul de cunoestine: Project base / freelance -> Mediu spre avansat Full time -> incepator spre mediu In principiu proiectele au o complexitate medie, nu foarte complicat.

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  18 oferte
  Project for octaviand S-a încheiat left

  Salut octaviand, ți-am remarcat profilul și aș dori să îți ofer proiectul meu. Putem discuta detaliile într-o conversație privată. vineri am un test si o sa fie de configurat basic cateva servere(ftp,email,apache si inca unul), pt cineva care stie am inteles ca dureaza 30min, iar eu am la dispozitie 2 ore sa rezolv testul multumesc

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  1 oferte

  Website mutat de pe apache pe nginx. Adaptare in ceea ce priveste rewrite si tot ceea ce tine de optimizare ca site-ul sa functioneze corespunzator pe nginx.

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  1 oferte
  Compare Hotels Prices S-a încheiat left

  caut un freelance din Romania care are experienta in "Compare Hotels Prices". ca model puteti testa va rog sa ma contactati numai daca esti capabil la asa un proiectul. de asemenea propuneri pentru cooperare si parteneriat cu parteneri in domeniul wab si web design. multumesc

  $16 (Avg Bid)
  $16 Oferta medie
  3 oferte

  Salut, Intampin anumite probleme in procesul de functionare al serverului apache. De ex., un subdomeniu creat pe un cont de cpanel vrea sa incarce continutul altui cont de cpanel. Problema trebuie rezolvata via team viewer, nu se ofera acces la server.

  $35 (Avg Bid)
  $35 Oferta medie
  1 oferte

  Vreau trafic si plasarea pe prima pagina Google la search pentru "locuri de munca online /online freelance jobs / joburi online pentru freelanceri" pentru un site cu o luna vechime Momentan nu pot oferi mai mult de 12 USD

  $79 (Avg Bid)
  $79 Oferta medie
  8 oferte

  Vreau trafic si plasarea pe prima pagina Google la search pentru "locuri de munca online /online freelance jobs / joburi online pentru freelanceri" pentru un site cu o luna vechime Momentan nu pot oferi mai mult de 12 USD

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  9 oferte
  Consultant SAP SD Senior S-a încheiat left

  Cautam un consultant SAP SD pentru un proiect local de ERP. Responsabilitati: -Configurare, -Testare, -Suport pentru echipa interna de consultanti, -Training pentru key-users. Cerințe job: -Aceasta pozitie necesita un consultant senior SAP SD cu experienta in implementarea acestui modul. Experinta in Retail este un bonus. Alte informații: Tip contract: Freelance, 6+ luni Salariul: In functie de experienta

  $15 - $25 / hr
  $15 - $25 / hr
  0 oferte

  - Instalarea si configurarea unui server Linux / Apache / Mail / PHP / MySQL - Intretinerea functionarii acestuia

  $140 (Avg Bid)
  $140 Oferta medie
  15 oferte
  Redactez texte la comanda S-a încheiat left

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Student la Facultatea de Comunicare si Relatii publice, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau text simpu in functie de nevoile si cerintele clientului Nota originala, cursivitate, rapiditate si corectitudine in exprimare Garantez siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie.

  $23 (Avg Bid)
  $23 Oferta medie
  2 oferte

  Avem nevoie de colaboratori freelance, fie ei individual sau echipe (mici companii), pentru proiecte Web based, atat in Web Development, cat si in programare pe platforme ASP.NET. Dorim sa cunoastem datele tale de contact, competentele si nivelul acestora, precum si niste tarife orare orientative.

  $19 / hr (Avg Bid)
  $19 / hr Oferta medie
  16 oferte

  Cand bag in casuta Search anumite produse, imi apare eroarea asta: Resource Limit Is Reached The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later. Apache/2.2.25 (Unix) mod_ssl/2.2.25 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4 mod_qos/10.10 mod_fcgid/2.3.6 Server at Port 80 Cand selectez o categorie si imi apar mai multe produse pe pagina, bifez cate produse sa imi apara, dau urmator si imi apare aceasta eroare(oricum ar fi, apare eroarea): ACEASTA PAGINA ESTE INDISPONIBILA Ne pare rau, dar adresa web pe care ati introdus-o nu mai este disponibila Pentru a gasi un produs, va rugam sa tastati denumirea in campul de mai jos Cauta in catalogul de produse:

  $155 (Avg Bid)
  $155 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer convert from pdf to word

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  18 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru introducere date,rescriere articol,postare anunturi,procesare date,transcriere,asistenta telefonica,asistenta tehnica,am terminat Academia de Studii Economice Bucuresti,detin o buna stapanire a instrumentelor Microsoft Office ( Word,Excel,Power Point).

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Oferta medie
  11 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $173 (Avg Bid)
  $173 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru scriere articole in lb romana si studenta in anul 3 la drept,am cunostiinte gramaticale bune si talent poezii si romane in timpul liber

  $499 (Avg Bid)
  $499 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $340 (Avg Bid)
  $340 Oferta medie
  3 oferte
  Freelance trainer - repost S-a încheiat left

  EuroTriade Romania cauta freelanceri specializati pe servicii de evaluare, formare si teambuilding pentru a colabora cu firme importante din mediul industrial.

  $1424 (Avg Bid)
  $1424 Oferta medie
  3 oferte
  Freelance trainer S-a încheiat left

  EuroTriade Romania cauta freelanceri specializati pe servicii de evaluare, formare si teambuilding pentru a colabora cu firme importante din mediul industrial.

  $750 - $1500
  $750 - $1500
  0 oferte
  Totul despre android S-a încheiat left

  ... dar acest model de dezvoltare nu este sprijinit oficial de către Google.[4][5] Lansarea platformei Android la 5 noiembrie 2007 a fost anunțată prin fondarea Open Handset Alliance, un consorțiu de 48 de companii de hardware, software și de telecomunicații, consacrat dezvoltării de standarde deschise pentru dispozitive mobile.[6] Google a lansat cea mai mare parte a codului Android sub licența Apache, o licență de tip free-software și open source.[7] În iulie 2005 Google a achiziționat Android, Inc, o mică companie de tip startup cu sediul în Palo Alto, California, SUA.[8] Cofondatorii companiei Android, care au continuat să muncească la Google, au fost Andy Rubin (cofondator al Danger[9]), Rich Miner (cofondator al Wildfire Communications, Inc[10]), Nick Sears (fo...

  $15 - $25 / hr
  $15 - $25 / hr
  0 oferte

  ... Ideal Skills: - Native/Fluent Arabic Language skills. - Prior experience in writing health-related articles. - An excellent understanding of medical terminologies and the ability to research independently. - Abide by the guidelines and maintain deadlines. A keen eye for details and the ability to produce interesting, engaging content will make you an ideal candidate for this job. As a freelance writer for this project, I encourage you to tailor your content to a wider audience, making sure all health concepts are understandable by the general public....

  $25 / hr (Avg Bid)
  $25 / hr Oferta medie
  2 oferte

  Memecoin Website & Staking Dashboard Developer We are seeking a talented and experienced Freelance Web Developer to design and develop an engaging website and secure staking dashboard for our new memecoin project. This is an exciting freelance opportunity to showcase your skills in cryptocurrency and decentralized finance. Project Overview: - Design a visually appealing and user-friendly website to promote our memecoin and engage the community - Develop a robust staking dashboard allowing users to manage their memecoin assets and staking activities - Integrate the website and dashboard with blockchain technology and smart contracts - Implement data visualization for real-time coin metrics and staking rewards - Ensure top-notch security practices to protect user funds an...

  $556 (Avg Bid)
  $556 Oferta medie
  28 oferte

  I am currently experiencing an "Internal Server Error" on my Apache server and urgently require professional assistance to resolve it. Unfortunately, I do not have specific fixes in mind but it could potentially involve tasks such as updating the .htaccess file, modifying the Apache configuration file or adjusting permissions for my web directory. This job demands expertise in Apache server maintenance and problem-solving skills as it needs to be completed as soon as possible. Familiarity with best practices for handling server errors would also be ideal. This is the error: In the error log it states that the PHP script did not return a valid set of HTTP headers before the script finished execution. Upon checking the fpm logs I noticed the error, "[19-A...

  $326 (Avg Bid)
  $326 Oferta medie
  48 oferte

  ...remotely Compensation: Freelance contract position compensated through a combination of a base fee per project/application and a success fee equal to a % of grant funds awarded. Exact terms to be specified in contract. To Apply: Please submit a cover letter , and 2-3 writing samples demonstrating your grant writing abilities to [insert email address]. In your cover letter, please describe your experience with grant writing and why you would be a strong fit for our startup business. We are an equal opportunity employer and value diversity. All qualified applicants will be considered regardless of race, color, religion, gender, gender identity, sexual orientation, national origin, disability status, or any other characteristic protected by law. The contract freelance grant...

  $858 (Avg Bid)
  $858 Oferta medie
  30 oferte

  I'm using Spring Boot 2.4.5 and looking for an expert in Apache Camel for a complex integration project. Key Requirements: - Handling data integration across various systems, including databases, REST APIs, and file systems. - Primarily, the task involves data transformation. Your role will be: - Developing efficient routes and integration patterns using Apache Camel. - Ensuring seamless data transformation across multiple systems. Ideal candidates should have: - Proficiency in Spring Boot and Apache Camel, with a proven track record of similar projects. - Strong understanding of data transformation techniques. - Familiarity with various types of integration, particularly database, REST API, and file system integration. This is a challenging project and re...

  $319 (Avg Bid)
  $319 Oferta medie
  3 oferte

  Realizzazione un sito web con Primefaces (ultima release) e database MySQL. Il database deve contenere una lista di utenti e la loro anagrafica (nome, cognome, indirizzo) Gli utenti possono entrare nel sito tramite username (email) e password e vedono i loro dati che sono solamente la ...username (email) e password e vedono i loro dati che sono solamente la loro anagrafica. Dopo aver inserito le credenziali corrette, per accedere, gli utenti devono inserire anche un OTP (l'invio del codice via SMS) Prevedere una scadenza OTP e la possibilità di inviare nuovamente il codice OTP Acceso al database con JPA (o Spring Data JPA) Gestione acceso utenti con Apache Shiro Deve girare su un server con Java 17+ e Apache/Tomcat v.10 Progetto Maven Per la bozza grafica verr...

  $532 (Avg Bid)
  $532 Oferta medie
  12 oferte

  I'm looking for an experienced web developer to help me create a user area website. The functionalities of this platform should include: - Account Registration: The website must have an account registration feature that requires users to provide their email address, username and password to create their accounts. User data, - Users must verify themselves with documents (kyc) I don't want to use an external system like sumup, only internally, it's easy to verify documents, photo front back and selfie - the admin can create orders and generally activate them for all users or only for individual users - the user can accept orders and then has to rate them - excites have a value that should be displayed in the backend - If users have successfully completed orders, they will rec...

  $523 (Avg Bid)
  $523 Oferta medie
  131 oferte

  Job Description: We are seeking a skilled Freelance Full Stack Developer with experience in AI technologies, web development, and data processing to build an automated pipeline for creating AI images. The successful candidate will be responsible for developing a complete solution that includes trend analysis, automated prompt generation, integration with image generation APIs (such as DALL-E, Stable diffusion and MidJourney), backend infrastructure setup, and frontend design. Responsibilities: Trend Analysis: Implement a system to analyze and extract trends from Google searches stored in an Excel file. Prompt Generation: Develop an automated system to convert trend data into creative prompts suitable for image generation APIs. API Integration: Connect with external APIs like DALL-...

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  35 oferte

  Descripción: Modificar CSS, correcciones para dispositivos moviles, correcciones en maquetacion. Necesario freelance por abandono de mi anterior programador. Categoría: Programación y Tecnología Subcategoría: Wordpress - divi ¿Cuál es el alcance del proyecto?: Desarrollo de sitio personalizado ¿Es un proyecto o una posición?: Un proyecto Disponibilidad requerida: Según se necesite

  $131 (Avg Bid)
  $131 Oferta medie
  45 oferte

  I am looking for a skilled and experienced Full stack developer with Hands-on experience in Java Hands-on experience in Angular/ REACT Hands on experience on AWS RDS/AWS S3/Oracle/AWS Athena/ SQL In-depth knowledge in Core Java, Spring framework and RESTful API Services, Apache Camel, CI/CD Jenkins, Containerization Experience with AWS Cloud and its services like EC2, Athena, Lambda, S3, SQS and Cloud Formation Experience in writing JUnit test cases Problem-solving abilities

  $773 (Avg Bid)
  $773 Oferta medie
  27 oferte

  I have an immediate requirement for experienced freelance recruiters who can help me recruit content moderators and customer service advisors in Portugal, Greece, and Spain. Key Details: - Positions: Content Moderation, Customer Service Advisors - Language skills: Fluent in French, German, Dutch, Italian, Norwegian, and Swedish all + English Ideal Skills and Experience: - Proven experience in recruiting for customer-facing roles. - Ability to source and interview candidates who are fluent in several languages. - Exceptional knowledge of European job markets, particularly in Portugal, Greece, and Spain. - Extensive network of multilingual professionals. Looking forward to connecting with high-performing recruiters who can source the right talent promptly.

  $416 (Avg Bid)
  $416 Oferta medie
  3 oferte

  Got it! Here's a draft for your job description: **Job Title: Custom Avatar Creation and Video Animation Freelancer** **Description:** We are seeking a skilled freelance animator who can bring our vision to life by creating a custom-made avatar resembling a famous individual. Additionally, we require expertise in animating elements within a provided video clip, specifically animating a banner falling down from a building. **Responsibilities:** 1. Create a custom avatar resembling a well-known individual, capable of walking and talking convincingly. 2. Animate the avatar to mimic the movements and speech patterns of the referenced individual. 3. Integrate the avatar seamlessly into provided video footage, ensuring realistic interaction with the environment. 4. Animate a banne...

  $1835 (Avg Bid)
  $1835 Oferta medie
  38 oferte

  I'm looking for a freelance vector artist to convert my file into an high quality AI format. The job is straightforward and only requires direct conversion. However, there are specific dimensions and resolution requirements I would like to adhere by. Freelancers adept at working with Adobe Illustrator and experienced in maintaining high-quality resolution during the conversion process would be an excellent fit. We'll discuss the specifications once we begin the project. Your task is simple: - Convert the attached file into both AI and PDF format - Please provide the image in high resolution as it will be printed on a t-shirt Please bid with a time and cost estimate, and let me know if you need any more details. Proficiency in English is a bonus as it would aid our ...

  $22 (Avg Bid)
  $22 Oferta medie
  73 oferte

  We are a newly established Prophetic Art business, "Art Encounters," seeking a talented and creative freelance designer to help us establish our brand identity. We are seeking a skilled professional who can create a unique and compelling brand identity that resonates with our target audience, Gen X, ages 44-59. We are looking for something minimalist with a modern touch. We are not looking for something that looks religious. Maybe something alluding to an open door. Scope of Work: Logo Design: Develop a distinctive and meaningful logo representing the essence of "Art Encounters," with a minimalist style. Provide multiple concepts for initial review and work collaboratively to refine the chosen design. Color Palette: Design a color palette that reflects the ...

  $100 (Avg Bid)
  Recomandat Garantat Concurs de top
  $100
  283 intrări

  I am looking for experienced freelance content writers to create engaging blogs, articles, and website content focused on the technology and IT consulting industry. This content is intended to be read by business executives, so it needs a sophisticated tone without too many technical jargons. The ideal candidate will have: - A strong understanding of the technology and IT consulting industries - Experience in writing for a business executive audience - The capacity to create less than 10 pieces of high-quality content Kindly submit your proposals, rates, and relevant portfolio samples. Looking forward to working with you.

  $48 (Avg Bid)
  $48 Oferta medie
  13 oferte

  I am seeking a talented graphic designer to create a timeless classic-style logo that will captivate my target audience. The logo should strongly resonate with our audience in order to attract and retain their attention. It is necessary for any prospective freelance designers to deliver: - A highly detailed project proposal. - A clear understanding of traditional design principles. - A unique approach to maximizing target audience attraction. Ideal skills and qualification required for this job include: - Prior experience in designing classic logos. - Solid concepts on classic style branding. - Able to deliver on detailed project proposals. Your proposal should effectively illustrate how your design will engage my intended audience. I look forward to seeing the innovative conce...

  $67 (Avg Bid)
  $67 Oferta medie
  70 oferte

  Kami membuat suvenir dengan tema indonesia. Best Indonesian Gift, perusahaan yang berkembang di bidang suvenir pariwisata Indonesia. Kami ingin mencari ilustrator freelance untuk membuat design dgn karakter uniq indonesia

  $104 (Avg Bid)
  $104 Oferta medie
  19 oferte