Apple xcodeproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  5,000 apple xcode proiecte găsite, la prețul de USD

  Necesar o scurta vizita la Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures, si cateva poze relevante cu o aplicatie de geolocalizare din Google Play/Apple Store (o formalitate necesara).

  $27 (Avg Bid)
  Local
  $27 Oferta medie
  2 oferte

  Necesar o scurta vizita la o institutie din Cluj, zona Urania, si cateva poze relevante cu o aplicatie de geolocalizare din Google Play/Apple Store (o formalitate necesara).

  $24 (Avg Bid)
  Local
  $24 Oferta medie
  9 oferte

  Aplicația trebuie realizată în Xcode și este pentru scoala (adică aplicația să fie cât mai simplă). În fișierul atașat se găsesc cerințele ce trebuie implementate (primele două bulinuțe sunt obligatorii, iar din restul vor fi alese doar câteva dintre cerințe - cele mai simple de realizat). Totodată, codul trebuie să conțină comentarii pentru a fi ușor de înțeles. Tema proiectului este la alegere.

  $176 (Avg Bid)
  $176 Oferta medie
  5 oferte

  Aplicația trebuie realizată în Xcode. În fișierul atașat se găsesc cerințele ce trebuie implementate (primele două bulinuțe sunt obligatorii, iar din restul vor fi alese doar câteva dintre cerințe - cele mai simple de realizat). Totodată, codul trebuie să conțină comentarii pentru a fi ușor de înțeles. Tema proiectului este la alegere.

  $148 (Avg Bid)
  $148 Oferta medie
  5 oferte

  Avem aplicatia, e respinsa pe Apple Developer pentru layout si functionalitati minime, avem nevoie de cineva sa ne faca auto resize pentru toate dispozitivele si sa ne ajute la publicare, asteptam ofertele pe facebook: MindWeb Agency!

  $362 (Avg Bid)
  $362 Oferta medie
  1 oferte

  C++,Visual Studio,opengl. More about it in private, i need shadows etc...

  $8 - $31
  $8 - $31
  0 oferte

  Buna! Am nevoie de 10 articole (gen tutoriale) in LIMBA ENGLEZA, despre plannere digitale pentru iPad. Exemplu articol bun de urmat pentru inceput: Este esential: 1. Sa stii ENGLEZA scrisa la nivel profi 2. Sa iti placa planificarea Ideal ar fi sa: 1. ai iPad si apple pencil 2. stii ce este un planner digital pentru iPad 3. stii sa folosesti aplicatiile Goodnotes, Noteshelf / Notability. Daca nu, ne putem vedea in Bucuresti si vei primi "training" despre cum se folosesc aceste aplicatii, ca apoi sa scrii despre ele. Multumesc!

  $564 (Avg Bid)
  $564 Oferta medie
  2 oferte

  Am nevoie de un Frontend developer pentru o aplicatie web cu Angular 9 with Material Design plus unele componente din Covalent , HTTP, JWT Auth si NgRx si .Net Core pe backend. Structura aplicatiei este: Login, Dashboard, 5 Module care contin in general formulare pentru introdus date si informatii din baza de date afisate sub forma tab...si NgRx si .Net Core pe backend. Structura aplicatiei este: Login, Dashboard, 5 Module care contin in general formulare pentru introdus date si informatii din baza de date afisate sub forma tabelara, Rapoarte care se genereaza in xls, upload de documente, Setari si contul utilizatorului. Activitatile care trebuie facute sunt legate de UX, functionalitate, UI, ma intereseaza un design simplu gen Apple app, easy to use, eye catching, light, colorful, ...

  $140 (Avg Bid)
  $140 Oferta medie
  5 oferte
  WordPress website S-a încheiat left

  Am cumparat aceasta tema: si doresc sa o instalez ca in demo insa doresc sa angajez pe cineva care sa faca urmatoarele taskuri: - traducere in limba romana complet (inclusiv, email-uri de confirmare) - implementare metod...aplicatii iOS, Android de acceea in prima instanta, caut sa colaborez cu cineva care sa ma ajute cu implementarea si configurarea temei de WordPress insa trebuie sa aiba in vedere si o eventuala colaborare pentru implementarea aplicatiilor de iOS si Android. (ofer sursa aplicatii si documentatie.) Ca skills necesare, trebuie sa aiba: cunostinte avansate: PHP, WordPress, mySQL. Cunostinte medii, xcode, swift, android, objective-c Exeperienta in ceea ce priveste modificarea si crearea de teme WordPress

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Oferta medie
  27 oferte

  - INLATURAREA VIRUSULUI EXISTENT - instalarea si configurarea unui certificat SSL - adaugare taguri ALT la toate imaginile - construirea si implementarea pachetului de 10 icoane Apple - scurtarea tagurilor title si metadescription - ameliorarea raportului text . cod ( de la 8% cat este acum la minim 16 %) - refacerea semanticii antetelor H1-H6 (in acest moment semantica este complet gresita iar titlurile cele mai importante nu sunt definite) - inregistrarea site-ului pe Google Analytics, Google Search Console si Bing Webmaster Tools - ameliorarea vitezei prin comprimarea codului HTML, CSS si javascript - optimizarea imaginilor pentru ameliorarea vitezi

  $81 (Avg Bid)
  $81 Oferta medie
  25 oferte

  Ma intereseaza o aplicatie disponibila atat pentru Android,cat si pentru Apple(atat telefon cat si tableta) cu un peisaj in miscare. Cerinte: - efectele sa fie cat se poate de reale -posibilitatea rotirii imaginii atunci cand utilizatorul atinge ecranul stanga dreapta -posibilitatea miscarii imaginii sus-jos -miscarea elementelor sa fie cat mai armonioasa cu posibiliattea schimbarii personajelor din peisaj Astept oferte!Pretul este informativ!

  $577 (Avg Bid)
  $577 Oferta medie
  14 oferte
  On Board Courier - iOS App S-a încheiat left

  Buna ziua, Suntem o firma care se ocupa cu Curierat la Bord (curier la bordul avionului) - On Board Courier, si avem nevoie de o aplicatie pentru inceput pe iOS - Apple. Functiile aplicatiei ar fi cele de mai jos si dorim ca si interfata si grafica sa semene cu cel de la : -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aplicatie mobila licitatii pentru curier cu pasageri la bord FUNCTII: Plata in Euro pe site Comision 7% care revine site-ului in momentul in care se accepta oferta (BID) Se creaza automat factura simultan pentru Transportator cat si pt. proprietarul site-ului in acelasi timp. Notificari / instiintari pe mail si/sau sms, push notification: confiramre cont, BID nou, etc. Confirmarea BID-ului in maxi...

  $2893 (Avg Bid)
  $2893 Oferta medie
  16 oferte

  Angajez programator pentru a scrie o aplicatie nativ pentru sistemul de operare iOS , in limbajul Objective-C pt platforma Cocoa Touch, in Xcode.

  $1379 (Avg Bid)
  $1379 Oferta medie
  5 oferte
  Programare WrodPress S-a încheiat left

  Am nevoie de un programator roman care sa se descurce foarte bine cu wordpress si construtia de wordpress si alte platforme de siteuri. Colaborare pe termen lung in caz de reusita. (doar cod nu design) ca si skiluri additionale cunostiinete de Xcode sunt binevenite. Astept sa ma contactati pt a discuta mai multe detalii cu proiecte similare.

  $209 (Avg Bid)
  $209 Oferta medie
  16 oferte
  Aplicatie IOS S-a încheiat left

  Am creeat o aplicatie pentru IOS dar nu pot sa o inscriu in app store, si am nevoie sa o inscriu si poate sa fie corectata putin. Am cont de dezvoltator la Apple. Bugetul este de 50$

  $125 (Avg Bid)
  $125 Oferta medie
  2 oferte

  How the app works: 1) Log in with Instagram API only (First time only: short tutorial) 2) Collects coins by liking pictures 3) Spend coins by asking for own picture on Instagram to be liked X times 4) Instagram picture is submitted into the ...charboost, and applovin 4) Must be able to integrate in-app purchases 5) Good English 6) Ready to begin now and can complete quickly/will complete project on time Please provide: 1) Price for iPhone app only (may want iPad app later and Google Play app later) 2) Length of time to complete I can create the app icon, create app screenshots, set up in-app purchases, submit the binary to Apple, and set up all other parts of iTunes Connect to save time and money. I can provide you with IDs for Chartboost, Revmob, and Applovin. ...

  $10 - $30
  $10 - $30
  0 oferte

  I'm in need of a proficient mobile app developer with a strong understanding of both iOS and Android platforms. Key functionalities to include: - Integration with Google, Apple, and Facebook for seamless login experience. The ideal candidate should have: - Previous experience in creating and integrating social media logins on a mobile app. - Proven expertise in both iOS and Android app development. - Experience with e-commerce features would be a bonus. The end goal is to create a user-friendly app with easy social interaction capabilities, including secure login options through popular social media platforms. Your specialist knowledge will be pivotal in achieving this.

  $325 (Avg Bid)
  $325 Oferta medie
  46 oferte

  I'm seeking an experienced iOS app developer to assist with bug fixes and future feature implementation on my existing application. Key Responsibilities: - Addressing UI/UX, performance, and functional issues that may arise. - Implementing new features based on provided specifications. Ideal Freelancer: - Proven track record of iOS app development. - Proficiency in Swift and Xcode. - Experience with bug tracking tools. - Ability to translate user feedback into actionable development tasks. Please include your experience in your application.

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  18 oferte

  I'm in need of a skilled developer who's proficient with Next Js and Medusa.js. The project involves implementing...e-commerce functionality and integration with external APIs. Your responsibilities will include: - Implementing e-commerce functionality: You will be required to set up a complete e-commerce system in Medusa.js. - Integrating external APIs: I need you to integrate the project with a payment gateway API and a shipping API. - Payment Gateway API: The payment gateway API should support credit card, Apple Pay, and Stripe payment methods. If you're a talented developer with experience in e-commerce development and API integration, and you're confident in your abilities with Next Js and , please reach out. Your contributions will be pivotal in making th...

  $565 (Avg Bid)
  $565 Oferta medie
  155 oferte
  iOS xCode App for Voice Notes 6 zile left
  VERIFICAT

  I'm seeking an experienced app developer for a project. The task is to create an app on the iOS platform using xCode. This unique application will allow users to send short voice notes to their friends via the internet, with the ability for these notes to be played through notifications. Key Features: - The app needs to have an ability to send voice notes, with a maximum duration of less than 1 minute. - Upon receiving, the voice note can be played automatically or manually based on user settings in the app. Ideal Skills: - Extensive experience with iOS development and xCode is a necessity for this project. - Experience with online communication features, such as voice note sending/receiving, will be highly beneficial. - Knowledge in user-interface design to i...

  $324 (Avg Bid)
  $324 Oferta medie
  15 oferte

  The focus of this project is to analyze an Apple quality dataset using data visualization, specifically graphs. We are depending on you to provide the most accurate and engaging visual representation of our data. Key tasks: - Data visualization with Graphs - Suggest and Implement the most suitable graph types for data - Timeframe will be discussed Ideal skills and experience: - Proven track record in creating engaging graphs for data visualization - Experience with data visualization tool such as Tableau, Power BI - Strong expertise in understanding and representing data - Wide library/knowledge of graph types and when to use them. Please pitch your bid with a brief summary of your expertise and suggestion for the graph type to be used.

  $105 (Avg Bid)
  $105 Oferta medie
  7 oferte

  ...in their basket that is not yet purchased. Thirdly, users must choose to either rent a rifle for £20 per hour or bring their own rifle for free. Fourthly, they must acknowledge and accept the privacy policy, terms and conditions, and the safety agreement. Fifthly, users should enter their full name, phone number, and email address, and be able to purchase the lanes (and any rented rifles) with Apple Pay, Google Pay, or bank card to pay for the items from the booking system directly. Users should never be redirected to a separate website to process payments. This should process the user’s payment with PayPal and take out the full amount owed as soon as possible. Sixthly, users receive a virtual receipt to confirm the booking and what it includes via email. They should ...

  $677 (Avg Bid)
  $677 Oferta medie
  99 oferte

  I'm seeking a highly creative and skilled illust...City. Key Project Features: - The designs should be in a 'cute and playful' cartoon style. Think fun, vibrant, and welcoming, not sober and serious. - The principal elements should include NYC landmarks such as the Statue of Liberty, and subway, as well as iconic NYC items like bagels, hotdogs, and pigeons. - Bright, vibrant colors are a must to reflect the energy and excitement of The Big Apple. Ideal Skills: - Professional experience with cartoon design, particularly cute, playful aesthetics. - An understanding and love of NYC culture. - Strong portfolio showcasing vibrant, colorful illustrations. - Expertise in design for clothing, particularly t-shirts, is a huge plus. Join me to create a colorful jou...

  $81 (Avg Bid)
  $81 Oferta medie
  107 oferte
  Hire Flutter developer 6 zile left
  VERIFICAT

  Hello Please read full description and than only bid please start the bid from "FL001" so i know you already check the descripton i want to hire Flutter developer for full time on the project Currently i have classified Application project which is completed but when i publish on apple and android they say there is broken fuctionality Now i want to complete full and upload in Play store and app store as well I have only 5 to 7 days deadline Application is build on flutter backed php laravel Currently i want someone who check full application and fix the issue if there is any First thing is check the application fully then Add firebase to signin option check all broken and fix the fuctionality

  $186 (Avg Bid)
  $186 Oferta medie
  86 oferte

  Apple Account and code is ready . Just upload to existing app update only.

  $23 (Avg Bid)
  $23 Oferta medie
  22 oferte

  I'm in need of a skilled app developer to create an e-commerce grocery app exclusive for Android. Key Project Features: - It should support mobile wallet payments such as Apple Pay or Google Pay. - The app must include a secure user authentication system via phone number and OTP. Preferred Qualifications: - Proven experience in developing Android apps, particularly e-commerce applications. - Knowledge about implementing secure mobile wallet payment methods. - Ability to integrate phone number with OTP authentication system effectively. - Understanding of the grocery retail landscape will be a plus. This project requires precision and a strong focus on user experience so please only bid if you have relevant skills and experience.

  $499 (Avg Bid)
  $499 Oferta medie
  38 oferte

  Apple Account ready. Code ready. No issue. JUST UPDATE OF THE APP, NOT SUBMIT AS NEW Need immediately

  $14 (Avg Bid)
  $14 Oferta medie
  6 oferte

  I'm seeking a highly skilled flutter developer possessing in-depth experience with Laravel to contribute their expertise to my social media application. Here are the key features expected: - Main UI is completed with flutter. - Laravel backend is almost 70%. - to be implemented: integrate the API into the current UI. social login(FB, twitter, tiktok, apple) inapp and banner ad audio combine with BGM. support the deploy on google play and app store HOW to apply. - please send me the FLUTTER APP URL on google play and app store and code screenshot of that App. (the proposal without the screenshot will be declined) - send me the laravel system URL and screenshot.

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Oferta medie
  77 oferte

  Apple Account ready. Code ready. No issue. JUST UPDATE OF THE APP, NOT SUBMIT AS NEW Need immediately

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  14 oferte

  I am seeking a skilled professional to address issues with my Apple Pay setup running on a Flutter platform, integrated with Payfort. I am currently experiencing errors with the acceptance of Apple Pay certificates and need help to rectify this problem. Key Responsibilities: - Review and assess the current settings. - Generate and implement Apple Pay certificates through Payfort. (Online session) - Trouble-shoot and rectify the current issues with certificate acceptance. (Online session) Ideal Skills: - Deep understanding of payment platforms like Flutter and Payfort. - Prior experience with generating and integrating Apple Pay certificates. - Strong problem-solving skills and experience in troubleshooting technical errors.

  $28 (Avg Bid)
  $28 Oferta medie
  10 oferte

  I'm urgently seeking a Cloudflare expert to address and fix recurring downtime issues with my website, which has been experiencing downtime for the past 10 days. I have a Pro account with 2FA enabled for access through Apple. Requirements: - Proven expertise in Cloudflare - Demonstrable experience in web troubleshooting and resolving downtime issues. - Ability to start immediately and work competently under tight deadlines The candidate should deliver a more reliable, accessible website with reduced downtime. Please share your proposed method of approach and previous related work in your bids. I look forward to hearing from you!

  $140 (Avg Bid)
  $140 Oferta medie
  34 oferte

  Hello, I need help to build a simple Xcode project that is in GitHub.

  $158 (Avg Bid)
  $158 Oferta medie
  28 oferte

  I am seeking a skilled professional to address issues with my Apple Pay setup running on a Flutter platform, integrated with Payfort. I am currently experiencing errors with the acceptance of Apple Pay certificates and need help to rectify this problem. Key Responsibilities: - Review and assess the current settings. - Generate and implement Apple Pay certificates through Payfort. (Online session) - Trouble-shoot and rectify the current issues with certificate acceptance. (Online session) Ideal Skills: - Deep understanding of payment platforms like Flutter and Payfort. - Prior experience with generating and integrating Apple Pay certificates. - Strong problem-solving skills and experience in troubleshooting technical errors.

  $29 (Avg Bid)
  $29 Oferta medie
  8 oferte

  Looking for an ionic developer. I have a website that users can upload and post images and videos from their camera and library. Similar to Instagram. This function doesn’t work on google play or Apple app. I want you to get this to work on both apps. Who can help me?

  $194 (Avg Bid)
  $194 Oferta medie
  34 oferte

  I am keen on developing an e-commerce plat...products. The critical components of this platform should consist of: 1. Inventory Management: A real-time inventory management integration is a must-have. Your expertise in crafting inventory systems capable of instant updates will be advantageous. 2. Payment Options: Accommodate for a comprehensive range of payment methods - Credit Card/Debit Card, PayPal, and various Digital Wallets such as Apple Pay and Google Wallet. Ideal candidates for this project should have prior experience building e-commerce platforms, with a solid understanding of payment system integration and real-time inventory management. A portfolio with similar projects in scope would be appreciated. Please be prepared to adhere to a strict timeline while maintainin...

  $399 (Avg Bid)
  $399 Oferta medie
  36 oferte

  Meu nome é João Nunes e atualmente tento viver da música, tenho como vulgo criado um personagem meu chamado Juaum O Cria , já com músicas lançadas no spotify ,youtube ,apple music, etc... Tenho como foco principal , achar um analista de marketing para me guiar nessa jornada, pois começa a ficar tudo em cima do artista e não da certo. Se tiver algum interesse por favor não exite em mandar uma mensagem

  $135 (Avg Bid)
  $135 Oferta medie
  10 oferte

  I'm looking for a skilled Flutter developer who can help me in compiling my app and publishing it to TestFlight. The main purpose of the app is testing. Must work on a mac 14 using AnyDesk, XCode is already connected to my Apple developer account Key tasks include: - Compiling the Flutter (or XCode) project properly - Deploying the app to TestFlight for testing Ideal Skills: - Proficiency in Flutter/XCode app development - Experience in testing and debugging - Familiarity with TestFlight deployment process - Strong problem-solving skills - Good communication and attention to detail - SPANISH LANGUAGE PREFERRED If you've done similar projects before and have the necessary skills to help me, I'd love to hear from you. Budget: $50 (including site...

  $54 (Avg Bid)
  $54 Oferta medie
  15 oferte
  Health coach 5 zile left

  I'm in search of a nu...plans should be practical and easy to follow. - Nutritional counseling: Providing insights on healthy eating, lifestyle changes in support of weight loss goals. This might include tips on portion control, food choices, etc. - Delivery: You should be able to deliver the meal plans and conduct counseling sessions in written formats (PDF, Word, etc.). -Basically I am allergic to citrus fruits and apple so it would be better if don’t include those things in the diet plan. Ideal candidates should have: - Proven experience in developing meal plans for weight loss - A background in nutritional counseling - Ability to work with individuals seeking weight loss - Excellent communication skills Please indicate your experience and provide examples of simila...

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Oferta medie
  22 oferte

  Discern & Learn is looking to hire a professional/academician/research scholar with over 10 years of teaching/relevant experience with expert-level knowledge in AI, JAVA, XCode, React Native, Android Studio, and other related software. Our goal is to mentor high school students to help them create a dummy app. We are committed to: - Enhancing the students' critical thinking and analytical skills in the span of a 2-3 month project. - Teaching them how to create and utilize a dummy app. We are looking for a mentor who can: - Implement problem-solving strategies using AI. - Instruct students on various software tools like JAVA, XCode, React Native, Android Studio, etc. Hence, candidates with experience in both educational and practical aspects of the above-mentio...

  $204 (Avg Bid)
  $204 Oferta medie
  8 oferte

  I have a website which allows customers to order food online but need to make an app from it for Android Google Play and Apple IOS Hybrid seems to be the most cost effective choice NO RIP OFF MERCHANTS PLEASE I CAN SMELL YOU FROM ANDROMEDA GALAXY NO MIDDLEMEN SCAMMERS I WORK DIRECTLY WITH DEVELOPERS ONLY DO NOT BID ON MY JOBS IF I HAVE REFUSED YOU BEFORE No time wasters Serious skilled workers only a meeting call will be absolutely essential to go over the details of the job. Note i have multiple apps needing done but all follow the exact same website structure only the name /address and icon will change basic details

  $236 (Avg Bid)
  $236 Oferta medie
  70 oferte

  I'm looking for a professional who can assist me in setting up developer accounts on Google and Apple to publish e-commerce applications. The project involves the following: - **Operating Systems:** The app should be compatible with both iOS and Android. - **Primary Purpose:** The main objective of the application is e-commerce. It will be used for online buying and selling. - **Payment Gateway Integration:** The app will be integrated with the Stripe payment gateway. The ideal freelancer for this project should have: - Experience in setting up developer accounts on both Google and Apple platforms. - Proficiency in developing e-commerce applications for both iOS and Android. - A good grasp of integrating payment gateways, particularly Stripe. I'm aiming for a pr...

  $56 (Avg Bid)
  $56 Oferta medie
  21 oferte

  ...covering the app development lifecycle, deployment strategies, and user guidance. 6. Additional Considerations: - Provide detailed financial estimates for app and website development, alongside anticipated operational costs. - Include storage and processing projections for multimedia content, considering scalability and data management efficiencies. - Specify qualifications for app publication on Apple App Store and Google Play Store. - Detail the management of API integrations, including potential third-party services and ongoing maintenance needs. 7. Proposal Submission: - Submissions should include project timelines, comprehensive budgeting, proposed team structure, and evidence of past similar projects. - Proposals must adhere to the latest data protection laws and follow s...

  $1422 (Avg Bid)
  $1422 Oferta medie
  190 oferte

  I'm currently developing a rummy app and I need an iOS developer who is well-versed with Apple's guidelines, especially in terms of user privacy, data handling, app content, and gameplay restrictions. Key Requirements: - Expertise in Apple's app store policies, particularly concerning card games like rummy - Experience with ensuring user privacy and data security in compliance with Apple's guidelines - Familiarity with developing multiplayer modes in mobile applications - Capability to implement a random matchmaking system for online players in the multiplayer mode The main tasks will involve: - Guidance: I need guidance on how to ensure my app is compliant with Apple's guidelines around user privacy, data handling, and gameplay restrictions. - Development: You ...

  $104 (Avg Bid)
  $104 Oferta medie
  11 oferte

  I'm looking for a talented freelancer to build a custom table that can accurately determine partners' collection and payout...individual doctors' collections and revenue - Management fees - The table will also need to consider the partner's percentage ownership for each partner in the practice. This percentage ownership will be calculated based on the individual collections and the percent ownership. Ideal skills for this project include: - Proficiency in Numbers or relevant software to create the table. We use Apple devices. - Understanding of dental practice finances and revenue calculations - Ability to create a flexible, formula-based table that can easily reconfigure numbers - Strong communication skills to ensure the table meets the needs and...

  $139 (Avg Bid)
  $139 Oferta medie
  51 oferte

  Apple Account ready. Code ready. No issue. Need immediately

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  16 oferte

  Apple Account ready. Code ready. No issue.

  $21 (Avg Bid)
  $21 Oferta medie
  20 oferte

  ...provided) - return policy (same as previous two points) - order return form (pdf download, pdf will be provided) FUNCTIONALITY: - GDPR popup in overall style of the website - small banner above menu for important messages (possibility to turn on and off) - discount code functionality - banners for different payment options in footer (visa, applepay, googlepay) - various payment options - google pay, apple pay, pay on delivery, account transfer (also add banners for payment providers in footer) - plugin for google analytics - facebook pixel SHOP Page: - play gif on hover like in reference1 - display name and price per product - product filtering styled to fit website design SINGLE product page: - photo gallery (possibility to have gif as main product photo, play indefinitely) ...

  $531 (Avg Bid)
  $531 Oferta medie
  238 oferte

  Static billboard design Image needs to be to the left (try both images to see which works) Text Danny Bond Never Leave Out Now Spotify Logo Apple Music Logo Amazon Music Logo Try and match the font to the font used in the blue poster attachement Dimensions: 500px x 1000px File type: JPEG DPI: 72 DPI Motion content: Static only Colour: RGB (CMYK will not display correctly) Bleed: Not required Quality: High/Maximum Scale: Save at 100% (1000px x 500px)

  $62 (Avg Bid)
  Garantat
  $62
  286 intrări

  I'm seeking both current and former Apple employees to assist with a questionnaire focused on employee satisfaction. I need to collect 30 questionnaire data from current or former employees of Apple to conduct a survey on employee satisfaction. Ideal candidates should have: - First-hand experience at Apple: This project is likely to be more effective and accurate if the respondents have personal experience with the company. - Ability to provide honest feedback: It's crucial that the respondents are willing to provide honest and unbiased feedback, even if it's critical. - Good communication skills: The questions in the questionnaire are a mix of open-ended and multiple choice questions, so the respondents should be able to express their thoughts clearly. ...

  $12 (Avg Bid)
  $12 Oferta medie
  5 oferte

  I'm looking for a developer with solid experience in Apple Vision Pro to aid in the creation of a VR app. The app is intended for iOS and will serve as a platform for conducting virtual house tours, as well as object tracking features. Key responsibilities include: - Develop a VR app for iOS using Apple Vision Pro - Implementing object tracking functionalities - Creating a platform for buying and selling houses Ideal candidates should possess: - Proven experience with Apple Vision Pro - Proficiency in iOS development - Strong understanding of object tracking algorithms - Prior experience in developing real estate or e-commerce platforms is a plus

  $8753 (Avg Bid)
  $8753 Oferta medie
  34 oferte