Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  5,000 arduino proiecte găsite, la prețul de USD
  Project for Dan L. S-a încheiat left

  Salut! Am nevoie de ajutor pentru un micro proiect pt master. Trebuie sa fac in tinkercad un design basic ce sa simbolizeze un principiu de functionare al unui sistem utilizat in automotive. De exemplu un arduino cu un senzor ultrasonic si inca ceva (servom, motor, leduri, etc); sa modific distanta fata de senzor si sa reactioneze restul cumva. Asta e un exemplu. Ideea este ca nu ma pricep sa scriu codul si nici nu am timp sa ma documentez acum. Crezi ca ma poti ajuta pana luni cu asta?

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  1 oferte

  Proiectul trebuie realizat practic , componentele sunt cumparate .Este vorba de un senzor ultrasonic de distanta HC-SR04 care comunica cu microcontrolerul ATmega328p pe care il contine placa arduino uno .Am incarcat un pdf cu componentele cumparate .Codul trebuie scris in Microchip Studio 7 (atmel) .

  $38 (Avg Bid)
  $38 Oferta medie
  5 oferte
  Braț de macara cu Arduino S-a încheiat left

  Braț de macara cu Arduino - Soft de simulare, docx + ppt

  $259 - $259
  $259 - $259
  0 oferte

  Doresc modificarea acestui proiect. Se poate folosi codul pentru gyrostabilizator cu diferenta ca nu o sa folosesc servomotoare. Doresc sa proiectez o instalatie de balast cu reglaj automat. Folosind o placa Arduino Mega 2560 si stabilizatorul MPU 6050 doresc sa comand doua pompe care sa mute un lichid intre 6 tancuri de balast si sa deschida o serie de electrovalve in functie de inclinatia navei. Atunci cand inclinatia navei se modifica ambele pompe pornesc iar in functie de inclinatie navei se deschid electrovalvele prin intermediu unor relee astfel aducand nava pe pozitia 0. Eu am competentele pentru realizarea din punct de vedere tehnic a acestiu proiect nu ma descurc

  $167 (Avg Bid)
  $167 Oferta medie
  4 oferte

  Buna ,am nevoie de o persoana care sa ma ajute cu lucrarea de licenta . “Braț de macara cu Arduino” are ca scop realizarea unui brat de macara controlat cu ajutorul unui Joystick Shield de la distanță.

  $284 (Avg Bid)
  $284 Oferta medie
  5 oferte
  Proiect arduino S-a încheiat left

  Am nevoie de o persoana care sa îmi scrie un program pentru arduino, în care sa fie conectate doua motoare electrice , un senzor inductiv, un transmițător la distanta și 2 leduri.

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  2 oferte

  Am nevoie de un sketch arduino pentru un ceas cu display fluorescent cu 16 digiti si 16 segmente. Hardware -driver display HV518 32 output serial to paralel converter -ds1307 rtc -dht22 senzor temperatura si umiditate -arduino uno PCB-ul cu displayul si driverul HV518 este gata.

  $200 (Avg Bid)
  $200 Oferta medie
  1 oferte

  I am doing a biometric lock in Arduino. I already have the necessay components: fingerprint reader, USB to TTL RS232 module, servomotor, ESP32 module and a power source of 12V. I need to do this physically so I need someone who is from Romania, preferably from Bucharest or Constanta. Thank you!

  $162 (Avg Bid)
  $162 Oferta medie
  4 oferte
  dsc Virtual Keypad WEB S-a încheiat left

  Buna realizat cu succes exemplul arduino dsc keybus interface -esp8266-virtual keypad exemplul dsc keybus interface un program care sa compileze ambele exemple pe un singur modul WEMOS D1 MINI PRO 16 M si adaugarea unei biblioteci wi fi manager cu oled care sa cuprinda si setarea credentialelor push Token pentru pushbullet .Va multumesc.

  $500 (Avg Bid)
  $500 Oferta medie
  2 oferte

  Compania noastra care desfasoara activitatea de Escape Room cauta colaborator pentru crearea a multiple sisteme electronice pentru jocurile din interior. Se lucrează cusenzori hall, rfid, leduri adresabile relee mp3 playere.

  $24 / hr (Avg Bid)
  $24 / hr Oferta medie
  5 oferte
  Project for Sandu A. S-a încheiat left

  .Salut . Am gasit profilul tau pe site cu specificatia cum ca esti pasionat de Arduino. Doresc sa dezvolt o interfata touch screen pentru o spalatorie auto cu jetoane, tin sa precizez ca detin instalatia pentru spalatorie doar ca doresc sa i fac un upgrade. Am gasit pe internet un exemplu de interfata touch si doresc sa stiu in ce masura se poate realiza si implementa aceasta interfata la spalatoria mea ? Spalatoria mea functioneaza momentan cu un mic display lcd care este conectat la 4 fire, la aceste 4 fire doresc sa conectez o matrice led rgb 128X64 si modulul arduino care sa aiba functia de contdown timer si ceva animatii ca in exemplul urmator : Daca esti interesat de acest proiect astept un raspuns cu detalii despre cum vezi realizabil acest

  $250 (Avg Bid)
  $250 Oferta medie
  1 oferte

  Salut Sorin. Am gasit profilul tau pe site cu specificatia cum ca esti pasionat de Arduino. Doresc sa dezvolt o interfata touch screen pentru o spalatorie auto cu jetoane, tin sa precizez ca detin instalatia pentru spalatorie doar ca doresc sa i fac un upgrade. Am gasit pe internet un exemplu de interfata touch si doresc sa stiu in ce masura se poate realiza si implementa aceasta interfata la spalatoria mea ? Spalatoria mea functioneaza momentan cu un mic display lcd care este conectat la 4 fire, la aceste 4 fire doresc sa conectez o matrice led rgb 128X64 si modulul arduino care sa aiba functia de contdown timer si ceva animatii ca in exemplul urmator : Daca esti interesat de acest proiect astept un raspuns cu detalii despre cum vezi realizabil acest

  $300 (Avg Bid)
  $300 Oferta medie
  1 oferte

  Salutare. Doresc sa realizez pentru o spalatorie auto o interfata touch screen bazata pe arduino si matrix led 128x64 ca cea din exemplul: Aceasta interfata doresc sa o realizez din plexiglass cu grafica ca cea din filmuletul de prezentare. Astept pareri si oferte pentru realizarea unui asemenea proiect !!

  $505 (Avg Bid)
  $505 Oferta medie
  9 oferte
  Project for Sandu A. -- 2 S-a încheiat left

  Salut, Folosesc Arduino IDE si recent inceput sa folosesc STM32. As dori sa trec de la Arduino IDE la VSCode platformio cu arduino plugin. Ai fi interesat sa ma ajuti cu 1-2h suport ca sa imi arati : - configurarea unui proiect - adaugarea/management librarii - debuging cu USB si STLink. STLink nu am reusit sa-l fac sa mearga. - alte tips/tricks Am incercat sa migrez singur dar am consumat mult timp pe tutoriale dar nu sunt multumit. Mersi

  $25 / hr (Avg Bid)
  $25 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for Sandu A. S-a încheiat left

  Buna, Sunt untilizator Arduino IDE si doresc sa migrez la STM32Cube IDE pentru a utiliza STM32F1xxx. Am incercat sa inteleg noul IDE dar este foarte dificil datorita timpului limitat. As avea nevoie de cateva sesiuni de training ca sa pot: - Sa inteleg cum se gestioneaza librariile (.h, .cpp) . Adaugare de librarii noi in proiect - Configurare Cube IDE - Configurare ST Link V2 si USB bootloader - Utilizare mediu CubeIDE si debugger - Tip & Tricks Cube IDE Nu sunt incepator in utilizarea MCU si Arduino. Sesiunile pot fi pe Chrome Remote sau alte applicatii similare Am cateva placi STM32F103C8T6 + ST Link V2. Cube MX si Cube IDE sunt instalate si functioneaza. Sper sa va intereseze Mersi

  $25 / hr (Avg Bid)
  $25 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Este vorba de un robot autonom Arduino echipat cu diversi senzori (temperatura, umiditate etc). Datele transmise wireless de acesti senzor sunt interpretate pe o interfata grafica construita in Labview.

  $64 (Avg Bid)
  $64 Oferta medie
  5 oferte
  Arduino car S-a încheiat left

  Arduino Bluetooth car controls by phone

  $16 (Avg Bid)
  $16 Oferta medie
  13 oferte

  Se vor folosi module ARDUINO, in functie de resursele necesare. Module de achizitie de temperatura, ceas de timp real, card SD memorie, imprimanta RS 232.

  $907 (Avg Bid)
  $907 Oferta medie
  3 oferte

  Am nevoie de o interfata intre semnale analogice si windows (actionare taste calculator - windows), interfata realizata pe o placa de dezvoltare, eventual cu posibilitatea setarii unor parametri printr-o interfata interactiva in windows.

  $206 (Avg Bid)
  $206 Oferta medie
  1 oferte
  Project for Sandu A. S-a încheiat left

  Salut Andrei. Ma intereseaza o interfata grafica pentru proiectul arduino anterior.

  $36 (Avg Bid)
  $36 Oferta medie
  1 oferte
  Cod Arduino foarte simplu S-a încheiat left

  Vreau sa monitoresc comunicatia cu o placa. Pt. asta am nevoie de un cod cpp care sa trimita continuu de la Arduino (Due sau Mega 2560) semnale SPI: CLK si pe MOSI “1100” repetat la infinit. Totodata pe pin-urile digitale 23, 25, 27, si 29 codul trebuie sa trimita repetitiv “111000” (pe 23) , “11110000” (pe 25) si asa mai departe. Semnalele trebuie sa se repete continuu fara intrerupere.

  $15 (Avg Bid)
  $15 Oferta medie
  1 oferte
  Proiect Arduino S-a încheiat left

  Salut, Doresc să fac o machetă în care să fie reprezentată o intersecție semaforizată. Vreau să folosesc un modul Bluetooth conectat la Arduino, să-mi detecteze dispozitivele Bluetooth active (BLE Scanner), iar apoi, în funcție de câte dispozitive setez din cod (o limită), să se schimbe timpii de semaforizare. Totodată, mai vreau să conectez un LCD, care să-mi afișeze timpii prestabiliți de semaforizare, iar apoi timpii în urma detectării a X "autovehicule" (dispozitive BT).

  $180 (Avg Bid)
  $180 Oferta medie
  4 oferte
  Programare Arduino S-a încheiat left

  Execut programari pe placi de dezvoltare/microcontrollere Arduino

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  8 oferte
  Dezvoltare Arduino S-a încheiat left

  Proiectarea, dezvoltarea unor proiecte customizate Arduino ce presupun senzori si actiuni. Exemple: - reed senzor declanseaza laser, laser in senzor lumina deschide solenoid si declanseaza sunet - tastatura cu cod setabil pentru declansare solenoid - read senzor declanseaza o secventa de lumina - posibila interdependenta intre actiuni - posibilitatea de setare si resetare a sistemelor

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Buna ziua, Am nevoie de ajutor pentru a realiza partea practica a unui proiect despre sisteme de plata electronice"". Acesta consta in realizarea unui dispozitiv asemanator cu "cel prezentat aici Daca aveti alta idee de proiect ,( ex: o aplicat...practica a unui proiect despre sisteme de plata electronice"". Acesta consta in realizarea unui dispozitiv asemanator cu "cel prezentat aici Daca aveti alta idee de proiect ,( ex: o aplicatie tap and pay )o putem folosi, dar trebuie sa aiba legatura cu ""mobile payment sau "electronic payment" Pentru proiectul din link , este nevoie de cineva care cunoaste arduino si putina electronica. Pentru a discuta detalii si idei pe fb, watsapp sau ne putem intalni in Bucuresti

  $179 (Avg Bid)
  $179 Oferta medie
  7 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Termometru cu DS18D20 Controller de temperatura PID + Autotune + Timer pe platforma Arduino + Nextion Timerul va porni cand temperatura masurata este egala cu temperatura atinsa Grafica Nextion este deja realizata...

  $176 (Avg Bid)
  $176 Oferta medie
  4 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Proiectul contine o placa Arduino si un ecran TFT Nextion. Doresc dezvoltarea unei aplicatii pe acest sistem prin care ecranul Nextion sa poata afisa diferiti senzori pe diferite pagini si setarea prin intermediul senzorilor a unui releu.

  $35 (Avg Bid)
  $35 Oferta medie
  4 oferte
  Proiect Arduino S-a încheiat left

  Am nevoie de un proiect facut in Arduino in care sa se realizeze : - cu ajutorul unei telecomenzi IR se modeleze un stepper motor , afisandu-se anumite mesaje pe un LCD iar cu ajutorul unui keypad sa se faca accesul acestui proiect. -fiecare tasta reprezinta o etapa pentru pornirea acelui motor iar pentru pornirea sa trebuie sa se urmeze anumiti pasi. Acest proiect este o simulare a unui cuptor de ciment .

  $139 (Avg Bid)
  $139 Oferta medie
  12 oferte
  PWM pentru Arduino Due S-a încheiat left

  Salutare, vreau si eu un program de PWM cu interfata pentru Arduine DUE si care sa stie urmatoarele: -4 sau 6 semnale max de PWM la care sa se poate controla unghiul de faza dintre ele, de la 0-360 grade si cu feedback sa nu se intrepatrunda semnalele (overshoot) -sa mearga pana la frecventa maxima de 20 mhz cat poate sa scoata DUE semnal curat -sa pot seta si duty cycle de la 0 la 255 si in durata gen 100-200-300,.,,,500 ns si sa pot seta si pauza intre semnale;

  $300 (Avg Bid)
  $300 Oferta medie
  1 oferte

  Salutare. Am de programat un Arduino Mega 2560 care trebuie sa faca urmatoarele chestiuni: - sa transmita semnal PWM catre LDD-uri care alimenteaza grupuri de leduri, sa faca sunset, sunrise. - sa poata fi selectata intensitatea maxima la care poate ajunge un Led - senzor de temperatura care sa fie conectat la radiator, atunci cand temperatura ajunge la o anumita valoare sa porneasca ventilatia, cand temperatura ajunge la o valoare mai joasa prestabilita, sa opreasca ventilatoarele. - ar fi ideal ca ventilatoarele sa fie dimate PWM, sa creasca turatia odata cu temperatura, sa o scada la scaderea temperaturii. - odata ajuns la un anumit punct critic de temperatura sa scada intensitatea ledurilor. Astea in mare, am toate componentele deja achizitionate, daca esti curios da-mi un semn...

  $9775 (Avg Bid)
  $9775 Oferta medie
  1 oferte

  Un soft pentru Arduino care sa emita semnal PWM folosit in dimarea unei lampi led DIY, controlul racirii cu un ventilator in functie de elementele transmise de un senzor de temperatura.

  $27 (Avg Bid)
  $27 Oferta medie
  1 oferte
  Programator gprs S-a încheiat left

  Caut un programator experimentat pe module gprs, Arduino in vederea unei colaborari constante. Conditie obligatorie: experienta si domiciliu in Iasi.

  $15 - $25 / hr
  $15 - $25 / hr
  0 oferte
  Squizometer S-a încheiat left

  Va salut, Am nevoie de un program care sa imi preia semnal analogic prin Arduino si sa-l converteasca intr-o interfata grafica care sa masoare gradul de strangere al unei papusi. Eu am gandit senzorii, ma mai gandesc inca la modul de conectare a acestora la Arduino, dupa care semnalele Arduino trebuie prelucrate astfel incat sa obtin o interfata grafica simpla care sa imi indice gradul de strangere. Pentru discutii suplimentare si procedura nu ezitati sa ma sunati la mobil : [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.]. Multumesc, Catalin Dacian Gulan

  $428 (Avg Bid)
  $428 Oferta medie
  3 oferte
  Squizometer S-a încheiat left

  Va salut, Am nevoie de un program care sa imi preia semnal analogic prin Arduino si sa-l converteasca intr-o interfata grafica care sa masoare gradul de strangere al unei papusi. Eu am gandit senzorii, ma mai gandesc inca la modul de conectare a acestora la Arduino, dupa care semnalele Arduino trebuie prelucrate astfel incat sa obtin o interfata grafica simpla care sa imi indice gradul de strangere. Pentru discutii suplimentare si procedura nu ezitati sa ma sunati la mobil :[The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms and Conditions - Section 13:Communication With Other Users.] . Multumesc, Catalin Dacian Gulan

  $250 - $750
  $250 - $750
  0 oferte

  Buna ziua, Am urmatoarele componente: placa arduino uno r3, shield arduino wifi, driver motoare l298, un senzor SHT 11 si o platforma cu 2 motoare . Doresc ajutor din partea dumnevoastra pentru a realiza un cod prin care robotul sa indeplineasca aceste 2 functii: controlul motoarelor prin comanda de la computer(wifi) si primirea datelor de la senzor prin wifi. Va multumesc!

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  1 oferte
  Arduino control S-a încheiat left

  ...to an Arduino integrated plate from Delphi. The board connects via USB and comes with drivers and its own software, editable, limited, in C or C++ ... Pretty please, I need someone who knows how to communicate with peripherals, especially Arduino, from Delphi.   Thanks :) / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / Salutari :) As avea nevoie sa trimit date catre o placuta de integrate Arduino, din Delphi. Placa se conecteaza prin USB, si vine cu drivere si program propriu de operare, limitat, in C. Va rog frumos, am nevoie de cineva care sa cunoasca comunicarea cu periferi...

  $200 (Avg Bid)
  $200 Oferta medie
  1 oferte

  Salut, Am vazut profilul vostru si cred ca v-ati potrivi pentru proiectul meu. Am nevoie de un dispozitiv care sa permita trimiterea de imagini (jpg si ...proiectul meu. Am nevoie de un dispozitiv care sa permita trimiterea de imagini (jpg si gif) pe un display epaper prin bluetooth. Display-ul este acesta (de la un kindle 3) El mai are nevoie de un controller inainte de a fi conectat la un microcontroller (cred ca un Arduino Due ar fi ideal). Alimentarea va trebui sa fie pe baza unei baterii. Cablul dintre display si controller va trebui sa fie putin prelungit (sa aibe undeva la 40cm ) Sa-mi spuneti daca v-ar intresa acest proiect. O zi placuta, Cristi

  $700 - $700
  $700 - $700
  0 oferte

  I am looking for a freelancer who is experienced in embedded code, specifically Arduino. I have a specific project in mind that requires the use of embedded code. Skills and Experience Required: - Proficiency in Arduino programming - Strong knowledge of embedded code development - Experience in working on projects involving Arduino and RS485 Modbus protocol Refer the datasheet attached if needed The purpose of the project is not specified.

  $27 (Avg Bid)
  $27 Oferta medie
  3 oferte

  I'm in need of an Arduino-based relay switch that can operate multiple circuits serially. The purpose of this project is to start lights in a serial fashion, using physical buttons. Key Requirements: - Build a reliable relay switch: The switch should be able to handle automation for up to 15 relays. - Physical Button Interface: The relay switch must be operable via physical buttons for a user-friendly experience - specially to set adjust time delay between the serial switching Ideal Skills: - Arduino Programming: Experience in programming Arduino to build relay switches. - Circuit Design: Proficiency in designing circuits for handling multiple appliances. - Remote Control Systems: Knowledge in implementing remote control systems for automated appliances. - User ...

  $125 (Avg Bid)
  $125 Oferta medie
  6 oferte

  I'm looking for a freelancer who is proficient in using the Proteus Design Suite for an intermediate-level simulation project involving an Arduino microcontroller. Key Requirements: - Proficiency with Proteus Design Suite: The ideal candidate should have prior experience in creating and executing simulations using this platform. - Intermediate-Level Microcontroller Simulation: The project involves simulating an Arduino microcontroller which requires a good grasp of microcontroller programming and circuits. - Attention to Detail: The successful freelancer will need to ensure high accuracy in the simulation results. - Timely Delivery: The project has a set timeline, which the freelancer should adhere to strictly.

  $18 (Avg Bid)
  $18 Oferta medie
  6 oferte

  For my recent short book about utilizing Arduino, I need proficient help with enhancing the aesthetics and formatting of the text. The ultimate goal is to turn my raw material into a print-ready layout while ensuring it matches my preference for a modern and clean style. Final format needs to be one that I can easily edit. Style reference: Makezine (make magazine) books or Hackspace magazine. Key tasks for this project: • Develop diverse page layouts to maintain reader engagement. • Incorporate placeholders for pictures to enrich the content visually. • Include placeholders for elements like flow diagrams and illustrations to support the text. Ideal candidate: An ideal candidate for this position will have considerable experience in book layout design, especi...

  $92 (Avg Bid)
  $92 Oferta medie
  80 oferte

  I'm seeking an experienced Arduino developer, adept in both programming and circuit design, to work on a bespoke project. You'll be expected to: - Implement programming relevant to specific Arduino tasks. - Design and build a circuit appropriate for the Arduino setup. The core functionality of this project revolves around sensor integration and control. Your work will majorly involve: - Integration of a motion sensor into the Arduino system. - Developing a control system that interacts with the motion sensor effectively. Ideal candidates should have considerable experience in Arduino programming, circuit design, and sensor integration. A solid understanding of motion sensors and control systems is a must. Please place your bid accordingly if...

  $171 (Avg Bid)
  $171 Oferta medie
  36 oferte

  Description: I am seeking a skilled freelancer with experience in electronics, Motor Control through Pulse/Step & Direction, Arduino, and servomotors and their drivers to assist me in implementing the basic control for reliable operation. The primary focus will be on the electronics aspect of the project. The motor in question is a "T6 Series 750W AC Servo Motor" (see link: ) which is intended to be controlled using an Arduino Portenta H7. What I Require: - Development of an appropriate circuit diagram compatible with the motor driver and Arduino. - Selection of the required components. - Configuration settings including pulse widths, pulse formats, etc.

  $19 / hr (Avg Bid)
  $19 / hr Oferta medie
  30 oferte

  I am looking for a skilled developer to create a control app for a thermal camera. The app should be developed for the Windows platform based on supplied SDKs, but will need to communicate wirelessly via radio link, using Arduino. The premise is that we will be able to have camera control over a wireless link (end goal is to mount the camera on a drone). We need to control focus, image camera, video start/stop and some other functions. Hardware is based on Lattepanda Alpha (integrated Arduino processor). Windows 10 OS. Receiver is SBUS. More information on SDKs can be provided upon request. Due to the timeframe, we are looking for developers on same or similar timezone to UK.

  $1482 (Avg Bid)
  $1482 Oferta medie
  35 oferte

  I'm in need of an experienced Arduino developer to create a custom software for my industrial machine. The software should mainly focus on data logging and controlling the machine's sequences. Key Requirements: - The software must log the machine's operation data onto an SD card. This data should be easily accessible and able to be downloaded for further analysis. - The Arduino software needs to control the sequential operations of this industrial machine. This involves managing the input and output signals, and ensuring a timely and accurate execution of the machine's functions. Ideal Skills and Experience: - Proficient in developing Arduino software. Knowledge of both sensor data collection and actuator control is a plus. - Prior experience in p...

  $942 (Avg Bid)
  $942 Oferta medie
  19 oferte

  I am seeking a proficient tech freelancer with skills and experience in working with Nextion Intelligent series HMI and Arduino Nano in combination. The aim of this project is to create a calculation and display system, primarily based on timer measurements and pre-stored factors. Skills and Experience: - Strong understanding of Nextion HMI and Arduino Nano - Experience handling calculations and display systems Project Tasks: - Develop a system using Arduino Nano for accurate timing - Implement calculations based on timer measurements and stored factors - Display results on Nextion Intelligent series HMI This project does not involve processing of sensor data, business metrics. The focus is on timer measurements and stored factors to calculate, display and stor...

  $162 - $487
  Sigilat
  $162 - $487
  14 oferte

  The project consists of the design of number 2 PCBs. The first PCB named A is a breakout board for Arduino Mega and Giga, with a maximum size of 140x120 mm. The second PCB named B is a small board and it connects to PCB A with a flat cable, the size is not defined. In the PCBs there are JST HX - 2.54 or standard pin connectors, mosfets for power outputs, two A4988 modules to control 2 stepper motors and two DRV8833 modules to control 4 DC motors, there is also a 1W LED controlled by one of mosfets. The motor modules and mosfets must be equipped with jumpers to select the 5 or 12 volt power supply. Not all mosfets need to be controlled by pwm pins. All digital inputs must include a 10k ohm resistor, but with the possibility of excluding it. There are also digital and analog inputs, ...

  $32 - $268
  Sigilat
  $32 - $268
  21 oferte

  I'm in need of a professional to help me design and write firmware for a hoverboard. I want to write hack frimware and allow me to control from arduino or controler i need help using team view / remote control

  $155 (Avg Bid)
  $155 Oferta medie
  15 oferte

  ...Can you give me some good project ideas? A: Making a wrapper around our API for your favorite language is always a good idea, especially if your favorite language is not at the top of the mainstream language list. Mobile weather apps can be interesting, especially if you plan on continuing development beyond this project. Simple embedded projects on platforms such as Raspberry Pi or Arduino are also fun. Visualizations are nice either on a webpage or in a language such as R. Finally, any project with AI in the description is almost certain to be selected. • Q: How many projects will you accept in total? A: We plan to accept as many reasonable submissions as we receive up to 100 total. What else should I know? • Do not submit a bid for any amount o...

  $170 (Avg Bid)
  $170 Oferta medie
  31 oferte

  Seeking a professional with extensive knowledge in Arduino programming for creating a firmware for STM chips in stm32duino or superior, optimized for ESP32, aimed at reading data from NFC tags. The perfect candidate should display: - Proficiency in Arduino - Familiarity with ST25R3911 NFC chipsets and NFC tag operations - Previous experience programming firmware for STM chips - Understanding of data reading process Your responsibility will be to design, develop and test the firmware ensuring the functionality of reading data from NFC tags is seamless and efficient.

  $552 (Avg Bid)
  $552 Oferta medie
  36 oferte

  Top Articole ale Comunității arduino