Autocad architectureproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  85,326 autocad architecture proiecte găsite, la prețul de USD

  Pentru client, companie ce oferă de servicii complete de design interior pentru implementarea proiectelor la cheie. Recrutez Arhitect Designer interior Cerințe: Absolvent al Facultății de Arhitectură (specializarea Design Interior constituie avantaj) Experiența profesională minim 3 ani în realizarea proiectelor de design interior. Programe de lucru- Autocad & Office nivel avansat Experiența in Project management de proiecte in amenajări interioare de minim 3 ani. Limba engleza – nivel avansat/mediu Permis auto – categoria B Descrierea jobului Efectuare măsurători și Redactare relevee Realizare planuri de mobilare, de tavan , de pardoseli, desfășurate pereți, stereotomii, planuri de poziționare electrice si sanitare, schițe tehnice mobilier cust...

  $899 (Avg Bid)
  $899 Oferta medie
  25 oferte
  Randare imagine 3D S-a încheiat left

  Realizarea unui filmulet ca in exemplu de mai jos: dupa o imagine realizata in Autocad: Se poate pune la dispozitie fisieru .dwg cu desenul din Autocad.

  $140 (Avg Bid)
  $140 Oferta medie
  18 oferte

  Caut cunoscator Autocad sau Sketchup pentru intocmire fise tehnice in cadrul unui proiect de design interior

  $161 (Avg Bid)
  $161 Oferta medie
  16 oferte
  FABRICA DE MOBILA ONLINE S-a încheiat left

  Proiectanti cu experienta in mobilier - AutoCAD 3D Mag este singura firma de pe piata activa si cu modulul NET construit pe platforma IMOS AG. Functionarea este net-cad-cam, Cam-ul prin postprocesor adaptat fiecarui tip de utilaj comandat numeric si implementat la producatorii interesati) Implementarea a inceput cuu o parte din producatorii din Iasi iar extinderea se va face la nivel national. Cei interesati isi pot arata disponibilitatea, aptitudini si experienta in domeniu : email: @ whats-up: 0758491914

  $349 (Avg Bid)
  $349 Oferta medie
  4 oferte
  Proiect casă de locuit S-a încheiat left

  am nevoie de un proiect 3d cu schiță în autocad

  $246 (Avg Bid)
  $246 Oferta medie
  6 oferte

  ++++ In baza unor desene tehnice existente, e nevoie de: - transfer in 2D Autocad - 3D rendering pentru interiorul barcii - intentia e de a folosi rezultatul ca un "safety briefing" pentru pasageri ++++ Based on existing technical drawings, the project includes: - transfer of the technical drawings to Cad dwng - 3D rendering of yacht's exterior and interior for the purpose of having a video to be used as "safety briefing" for passengers on board. Further details are available upon request. Time is not of essence - quality of final product prevails. +++

  $399 (Avg Bid)
  $399 Oferta medie
  14 oferte
  Proiectant mobilier S-a încheiat left

  Cautam pentru angajare : Suntem in cautare de o persoana cu experienta de minim un an in proiectare de mobilier, care a mai lucrat in AUTOCAD (2D/ 3D) sau Solidworks. Cunostinte de TOP SOLID reprezinta un avantaj. Activitatea se desfasoara la sediul firmei noastre, intr-un colectiv placut. Locatie Bucuresti, Romania

  $1007 (Avg Bid)
  $1007 Oferta medie
  10 oferte

  Proiect reamenajare cantina autiservire. Planse 2d tavane pardoseala, pereți desfășurați, iluminat, detalii unde e cazul, nu necesita cunoștințe de proiectare mobilier detaliile le dăm noi. Prețul oferit este de 10e pe planșa. Estimam un necesar de 20 planșe.

  $400 (Avg Bid)
  $400 Oferta medie
  11 oferte
  Proiectant mobilier S-a încheiat left

  Cautam pentru angajare : Suntem in cautare de o persoana cu experienta de minim un an in proiectare de mobilier, care a mai lucrat in AUTOCAD (2D/ 3D) sau Solidworks ,IMOS si ERP (reprezinta un avantaj). Activitatea se desfasoara la o locatie fixa, transportul fiind asigurat/decontat. Locatie Cluj-Napoca, Romania

  $1096 (Avg Bid)
  $1096 Oferta medie
  5 oferte
  render mobilier S-a încheiat left

  Vreau render fotorealist pentru piese de mobilier care urmeaza sa fie promovate pe un site. Imagini si 360 grade. Vi se ofera model 3D in Autocad 2016 (DWG)

  $159 (Avg Bid)
  $159 Oferta medie
  12 oferte

  Caut desenator in autocad pentru realizare unui portofoliu de desene tehnice de porti si garduri metalice, balustrade, copertine, gratare, rafturi metalice si cam tot ce se poate face din fier sudat. Pot furniza cataloage cu imagini si detalii, detin si unele schite in format dwg. Daca rezultatul proiectului e pozitiv, colaborarea poate continua si dupa, in functie de necesitatile momentului.

  $158 (Avg Bid)
  $158 Oferta medie
  12 oferte

  Doresc sa realizez cateva imagini independente una de cealalta in 3D (autocad) avand ca si continut: zona de birouri, zona industriala, zona de depozitare, zona comerciala si una generala de ansamblu. Imaginile nu contin elemente foarte complicate dar este necesar sa fie realizate in format 3D Mai multe detalii le voi trimite ulterior.

  $106 (Avg Bid)
  $106 Oferta medie
  4 oferte
  Oleson village project S-a încheiat left

  Penn foster..autocad 2017..project

  $377 (Avg Bid)
  $377 Oferta medie
  26 oferte
  Design project S-a încheiat left

  Autocad, catia

  $359 (Avg Bid)
  $359 Oferta medie
  13 oferte

  O locuinta existenta, formata din cadire P+1 (4 camere), cladire anexa 1 cameră și curte necesita modificari exterioare si interioare. Avem nevoie de: -planuri si sectiuni in Autocad dupa releveul si schitele conceptuale de ale arhitectului (pentru DTAC) -randari exterioare și interioare 3D.

  $451 (Avg Bid)
  $451 Oferta medie
  23 oferte
  Proiect de design S-a încheiat left

  Am nevoie de servicii de design grafic Am nevoie de realizarea unei piese 2D și 3D in AutoCAD

  $34 (Avg Bid)
  $34 Oferta medie
  9 oferte

  Salut. Ma numesc Solomon , am absolvit recent si am specializarea AutoCAD. Mi-ar face placere sa colaboram. Totusi sunt la inceput si as vrea sa invat si sa incerc lucrurii noi.

  $41 (Avg Bid)
  $41 Oferta medie
  10 oferte

  Proiectul reprezinta o documentatie tehnica si sunt in total cca 350 de materiale. 90% din documente au aproximativ o pagina. Acestea vor fi traduse din spaniola si engleza inspre romana. Traducerea trebuie implementata in AUTOCAD, astfel incat documentele finale sa fie in acelasi format cu cele originale. Pentru mai multe informatii, va rog sa ma contactati pe adresa de [Removed by Freelancer.com Admin]

  $36 / hr (Avg Bid)
  $36 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Proiectul reprezinta o documentatie tehnica si sunt in total cca 350 de materiale. 90% din documente au aproximativ o pagina. Acestea vor fi traduse din spaniola si engleza inspre romana. Traducerea trebuie implementata in AUTOCAD, astfel incat documentele finale sa fie in acelasi format cu cele originale. Pentru mai multe informatii, va rog sa ma contactati pe adresa de e-mail hr1@

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  11 oferte

  realizare desene de executie pt vase sub presiune, conducte, instalatii

  $1844 (Avg Bid)
  $1844 Oferta medie
  12 oferte

  Proiectare/programare/elaborare documentatie tehnica si de executie in autocad ,xylog/alphacam personalizat pentru cnc in 5 axe prelucrare lemn.

  $2199 (Avg Bid)
  $2199 Oferta medie
  2 oferte

  Android Studio pentru java ,SDK, lib32 in vederea vederea vizualizarii in virtual mode a unor aplicatii. Aplicatiile Android studio si aplicatiile sunt deja instalate, au nevoie de ajustari. 2,Realizare a unui model in 3d pe Autocad Inventor si pe Autocad Artcam , salvat in cod masina nc.

  $170 (Avg Bid)
  $170 Oferta medie
  9 oferte

  Android Studio pentru java ,SDK, lib32 in vederea vederea vizualizarii in virtual mode a unor aplicatii. Aplicatiile Android studio si aplicatiile sunt deja instalate, au nevoie de ajustari. 2,Realizare a unui model in 3d pe Autocad Inventor si pe Autocad Artcam , salvat in cod masina nc.

  $136 (Avg Bid)
  $136 Oferta medie
  3 oferte
  catia autocad S-a încheiat left

  CATIA

  $59 (Avg Bid)
  $59 Oferta medie
  8 oferte

  orice proiect care tine de : introducere date ,desen tehnic,grafica,programe de lucru autocad,wod, excel

  $124 (Avg Bid)
  $124 Oferta medie
  5 oferte

  orice proiect care tine de : introducere date ,desen tehnic,grafica,programe de lucru autocad,wod, excel

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte

  Buna ziua, Am 6 modele de casute de vacanta facute pe Autocad in 3D, si am nevoie de modelare pt prezentare web si catalog. Putem discuta detaliile daca sunteti interesat, si imi puteti face o oferta de pret pe urma. Va multumesc, Alain

  $97 (Avg Bid)
  $97 Oferta medie
  1 oferte

  Windows Altele sau nu sunt sigur

  $2357 (Avg Bid)
  $2357 Oferta medie
  7 oferte
  Project for pytho S-a încheiat left

  Salut, am vazut ca ai facut o oferta la un post. https://www.freelancer.in/projects/PHP-Software-Architecture/zynga-poker-online-game/ Poti realiza asa ceva si pentru alte jocuri de poker pe facebook ? Jocul este in flash. Daca se poate, lasa-mi o oferta de pret.

  $10 (Avg Bid)
  $10 Oferta medie
  1 oferte
  Hacer algo de Modelado 3D S-a încheiat left

  Interior design, architecture, industrial, design branding

  $102 (Avg Bid)
  $102 Oferta medie
  8 oferte
  Project for icadinfo -- 9 S-a încheiat left

  Architecture slideshow- dinner video

  $250 (Avg Bid)
  $250 Oferta medie
  1 oferte

  Am nevoie de un desen in autocad la cotele din proiectul meu de un desen dar trebuie modificat ( completat ),nu este la cote,nu are toate accesoriile pe el(joja de ulei,canale pentru ulei,etc.)

  $33 (Avg Bid)
  $33 Oferta medie
  5 oferte
  Do some 3D Modelling S-a încheiat left

  Interiors ,Exteriors. degsign architecture

  $177 (Avg Bid)
  $177 Oferta medie
  10 oferte

  Proiectul se desfasoara Vineri 12 |Septembrie 2014 ora 14:30- dureaza 30-45 min Maxim. Se cere acuratete in lucru. Si obligatoriu se lucreaza in Autocad 2011.

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  8 oferte
  Do some 3D Modelling S-a încheiat left

  3D Design Architecture, Animation, Simulation

  $413 (Avg Bid)
  $413 Oferta medie
  19 oferte
  Do some 3D Modelling S-a încheiat left

  3D Design Architecture, Animation, Simulation

  $397 (Avg Bid)
  $397 Oferta medie
  2 oferte

  Contemporary Home Architecture Design for Personal Home - Looking for a contemporary home architecture design for my personal home - I rely completely on the architect's creativity and expertise - The design should be unique and innovative, reflecting modern aesthetics - The architect should have experience in creating contemporary residential designs - Attention to detail and a strong sense of aesthetics are important - The design should maximize natural light and create a seamless indoor-outdoor flow - Incorporation of sustainable and energy-efficient elements is desirable - The architect should be able to create functional and practical spaces that meet my lifestyle needs - The design should prioritize privacy and create a sense of tranquility - The architect should h...

  $3000 - $6000
  $3000 - $6000
  0 oferte

  ...collaboratively in a team environment. Strong problem-solving skills and attention to detail. Desirable Skills Experience with social media platform integrations. Familiarity with database management and PostgreSQL. Understanding of OPENAI’s GPT and DALL-E APIs for content generation. Other Information Project management will be coordinated through Trello. Refer to the System Architecture Document and User Interface Design Document for detailed guidelines. Application Process Interested candidates should submit their resume, along with a portfolio showcasing relevant UI/UX design projects. Please highlight any experience with social media platform integrations or cybernetic agents. Project Sophia represents a groundbreaking opportunity to cont...

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Oferta medie
  43 oferte

  I am looking for a deep learning model for deepfake detection that can analyze both images and videos. I expect the model to have a moderate level of accuracy. While I do not have a specific deep learning architecture in mind, I have some preferences that I would like the freelancer to consider and implement adversarial attack testing. I need this to be on the ForensicFace++ dataset. Ideal skills and experience for this project include: - Strong knowledge and experience in deep learning models for image and video analysis - Familiarity with deepfake detection techniques and algorithms - Ability to understand and incorporate client preferences into the model design - Proficiency in programming languages such as Python and frameworks like TensorFlow or PyTorch - Experienc...

  $505 (Avg Bid)
  $505 Oferta medie
  20 oferte

  Project Title: Mechanical Engineering Design Descrip...designing a mechanical system. With a focus on 3D design, the ideal candidate will have experience in creating detailed and accurate 3D models for mechanical engineering projects. Requirements and Constraints: - No specific requirements, open to suggestions and creative solutions - The design must be in 3D Ideal Skills and Experience: - Proficiency in 3D modeling software such as SolidWorks or AutoCAD - Strong understanding of mechanical engineering principles - Experience in designing mechanical systems or components - Attention to detail and ability to create accurate and precise 3D models If you have a passion for mechanical engineering and the skills to bring innovative designs to life, I look forward to reviewing your ...

  $72 (Avg Bid)
  $72 Oferta medie
  18 oferte

  The attached CSV file is a sample of my data. First value is the sentence, second is class it belongs to. I need a machine learning solution that will do: - text pre-processing - divide data into train and test. Train all sentences belonging to class 1 + randomly selected the same amount of sentences belonging to class 0. Test is supposed to be 10% of train - but not presen...and test. Train all sentences belonging to class 1 + randomly selected the same amount of sentences belonging to class 0. Test is supposed to be 10% of train - but not present in train. - ML model training or fine-tuning - evaluation on test set - number of properly classified + precision and recall. All must be done and work Google Colabolatory in Python. In your bid please describe what architecture will...

  $73 (Avg Bid)
  $73 Oferta medie
  33 oferte
  Seeking AI + Web developer 6 zile left
  VERIFICAT

  I am looking to change up the architecture some. - Replace WIX with Wordpress - Replace GCP with AWS - Replace OpenAI with Claude - Replace node.js with Respell (which should be easier) If you have relevant experience, let me know. Thanks.

  $34 / hr (Avg Bid)
  $34 / hr Oferta medie
  81 oferte

  I am looking for a skilled React.js/Next.js developer who can integrate Chat GPT into my project. Here are the specific requirements for the job: - Server-side rendering - Component-based architecture - State management Additionally, I already have a design/wireframe ready for the project. Ideal skills and experience for this job include: - Proficiency in React.js and - Knowledge of server-side rendering and component-based architecture - Experience with state management in React.js - Familiarity with Chat GPT integration If you have the necessary skills and experience, please reach out to me with a proposal.

  $166 (Avg Bid)
  $166 Oferta medie
  46 oferte

  Project Title: Flutter App Development with Advanced PCB Design and React Component The project focuses on developing a Flutter app with advanced PCB design and incorporating a React component. Skills and Experience Required: - Excellent knowledge and experience in Flutter app development - Proficiency in advanced PCB design - Strong understanding of React and its component-based architecture - Experience in integrating React components into Flutter apps - Familiarity with Esp32 and its functionalities Key Requirements: - Develop a high-quality Flutter app with smooth performance and user-friendly interface - Design and implement an advanced PCB layout that meets the project's specifications - Incorporate a custom React component into the Flutter app - Ensure seamless integ...

  $2427 (Avg Bid)
  $2427 Oferta medie
  53 oferte

  ...including: - Unit testing for individual components. - Integration testing to ensure all parts of the application work together seamlessly. - Performance testing to verify that the application performs well under the expected load. - Security testing to identify and fix potential vulnerabilities. ### 6. Documentation - Update technical documentation to reflect changes in the system architecture and codebase. - Document any new features or changes in the workflow. ### 7. Training and Support - Provide necessary training materials or sessions for the development and maintenance teams. - Plan for ongoing support during the initial phase post-upgrade. ### 8. Deployment - Plan for a phased deployment starting with a staging environment. - Implement rollback strategies in ca...

  $165 (Avg Bid)
  $165 Oferta medie
  9 oferte
  auto cad design 16 ore left

  I am looking for a skilled AutoCAD designer to assist me with a small and simple project. The design is of small size with limited complexity. I am looking to design a 6 cup holder for use at festivals were you want to buy a number of drinks at the same time. The product must be strong enough to carry 6 cups containing 500 milliliters each (max capacity 3000 milliliters/ 3 litres). It was must be affordable to produce at a large scale. It can be for once off use (strong cardboard) or for reuse (recycled plastic). It must not be bulky, it must be very sleek. The handle must be able to lie flat. I have attached two examples File Format Requirements: - The final design should be in PDF format. Design Details: - While I have a general idea of what I want, I am open to suggestions and ...

  $26 (Avg Bid)
  Urgent
  $26 Oferta medie
  17 oferte

  I am looking for Computer Networks experts who have experience in Network Design and Architecture. Specific requirements for the project include: - Designing and implementing a computer network infrastructure - Creating network diagrams and documentation - Configuring routers, switches, and firewalls Given an IP datagram with the fragmentation offset of 00000010110102, HLEN of 516 and the total length of 007A16, find the numbers of the first byte and the last byte of data - Troubleshooting network issues and ensuring network performance and security The ideal freelancer for this project should have: - Strong knowledge and experience in computer networks - Proficiency in network design and architecture - Familiarity with network security protocols and best practices - Abi...

  $29 (Avg Bid)
  $29 Oferta medie
  14 oferte
  Marketing specialist 6 zile left
  VERIFICAT

  Marketing specialist with different platform for architecture office

  $116 (Avg Bid)
  $116 Oferta medie
  84 oferte

  Software Architecture Trainer Needed for Intermediate Level Training in India Skills and Expertise: - Design patterns: We are seeking a trainer who has in-depth knowledge and experience in teaching various design patterns used in software architecture. Mode of Training: - Both in-person and online: The ideal trainer should be able to provide training sessions both in-person and online, accommodating the trainee's preference and availability. Requirements: - The trainee is at an intermediate level, so the trainer should have the ability to effectively communicate and teach complex concepts in a clear and concise manner. - The trainer should have a strong understanding of software architecture principles and be able to guide the trainee in applying design pattern...

  $13 / hr (Avg Bid)
  $13 / hr Oferta medie
  2 oferte
  AUTOCAD EXPERT HELP NEEDED 6 zile left
  VERIFICAT

  I am looking for an AutoCAD expert to help me with a small, simple project. Tasks: - 2D drafting - Creating a design from scratch Skills and experience: - Proficiency in AutoCAD - Strong understanding of 2D drafting - Experience in creating designs from scratch - Attention to detail - Ability to work on small, simple projects

  $80 (Avg Bid)
  $80 Oferta medie
  55 oferte