Autodesk fusion 360proiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  5,000 autodesk fusion 360 proiecte găsite, la prețul de USD

  Ești o fire creativ...manuale de brand; • Implementarea feedback-ului primit de la echipa de proiect și client; • Testarea grafică pe diverse medii; • Livrarea designului în termenele și la calitatea agreată. Cerințe: • Experiență dovedită ca Designer Grafic (minim 3 ani); • Portofoliu creații; • Experiență în utilizarea instrumentelor specifice pentru dezvoltarea de conținut interactiv, în special Photoshop și Articulate 360. Constituie un avantaj Corel Draw si/sau Ilustrator, aplicații pentru editare și creare de video; • Competențe excelente de comunicare în limba româna și engleză; • Atenție la detalii și estetică. Beneficii • Lucrul într-o companie în dezvoltare; • Program flexibil; &bul...

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Oferta medie
  2 oferte

  Vreau să încerc funcționarea unui capac pe gâtul unui flacon cu 4 spire ne-regulate (2 orizontale, 2 înclinate, întrerupte). Aș vrea să îl imprim pe plastic în 3D dar nu știu să fac spirele iar firmele cu care am vorbit să facă și proiectarea m-au tot amânat. Pe moment e doar o schiță de mână. O voi furniza celor ce sunt interesați a lucra. Cel mai important e gâtul flaconului și capacul. Dimensiunea totală a flaconului e de circa 100 mm înălțime și 50 mm în diametru (corpul flaconului). Gâtul are diametrul de 30 mm iar capacul e corespunzător.

  $124 (Avg Bid)
  $124 Oferta medie
  7 oferte
  Content text website S-a încheiat left

  Avem nevoie de o persoana pentru a face o descriere a serviciilor oferite pentru un site foto&video 360 la urmatoarele categorii: - tur virtual 360 - filmari video 360 - livestream 360 - fotografie de produs 360 - fotografie de produs - fotografii evenimente

  $105 (Avg Bid)
  $105 Oferta medie
  15 oferte
  Creeaza GUI in Matlab S-a încheiat left

  In interfata grafica ar trebui sa se introduca date pentru a se afisa, intr-un grafic, 2 cercuri intr-un mediu 3D (x,y,z), cu ajutorul formulelor urmatoare: x=r*cos(teta)+x0 y=r*sin(teta)cos(phi)+y0 z=-r*sin(teta)sin(phi)+z0 Theta trebuie sa varieze intre 0 si 360 de grade. Datele de intrare in GUI: x0=.. y0=.. z0=.. r=.. phi=.. Phi reprezinta inclinarea in jurul axei OX. Este un unghi fix dat (intre 0 si 90).

  $113 (Avg Bid)
  $113 Oferta medie
  4 oferte
  Educatie 360/VR S-a încheiat left

  Dezvoltam o platforma de educatie online, in care oferim medii interactive de predare. Printre acestea, oferim si medii 360/VR de prezentare a conceptelor educationale. Avem nevoie de un grafician care sa faca mediile 360.

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Oferta medie
  5 oferte
  render mobilier S-a încheiat left

  Vreau render fotorealist pentru piese de mobilier care urmeaza sa fie promovate pe un site. Imagini si 360 grade. Vi se ofera model 3D in Autocad 2016 (DWG)

  $159 (Avg Bid)
  $159 Oferta medie
  12 oferte

  Caut designer, proiectant mobilier cu experienta in utilizarea softurilor de proiectare 3D (Autodesk sau similar). Am nevoie de proiectarea mobilei pentru un magazin online. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users]

  $396 (Avg Bid)
  $396 Oferta medie
  9 oferte

  Ne pregatim sa scriem un ghid pentru cele mai faine idei pentru fiecare zodie in parte. Avem nevoie de vizualuri pe mai multe dimensiuni pentru fiecare zodie in parte. Dimensiuni : - Home Page 1920*580 - Facebook Cover 820*360 - Blog 1278*378 Pentru toate imaginile pe care le vom primi avem nevoie de drept de folosire pentru mediul online. Imaginile folosite la bannere vor fi alese de comun acord.

  $39 (Avg Bid)
  $39 Oferta medie
  10 oferte

  Suntem in cautarea unuia sau mai multor content writeri in limba Romana care sa asigur...botez, sedinte foto, nunta, botez - fashion, frumusete, machiaj, lifestyle, sanatate, dieta, familie, relatii, sfaturi practice, pareri produse, casa si gradina, gastronomie, sarcina, fertilitate, nastere, parenting, copii, cresterea copiilor, etc Articolele nu ar trebui sa necesite documentatie, daca ai mai scris pe aceste nise suntem convinsi ca te vei descurca. Marimea articolelor va fi de 360, 400, 450, 500, pana la max 900 de cuvinte in unele cazuri. Daca esti interesat de acest proiect asteptam oferta ta pe adresa contact@ Este foarte important sa ne spui in mesaj pe ce nise vrei sa scrii, care este volumul de articole pe care poti sa-l oferi saptamanal si pretul pe 100 de cuvinte.

  $111 (Avg Bid)
  $111 Oferta medie
  18 oferte
  Project for Vladut R. S-a încheiat left

  Hi Vladut R., Salut Ma numesc Raul din San diego Ca. Mantrebam daca te pricepi la google map business view. La moment face un alt freelancer SEO-ul Meu la cigarcavesd.com. Dar daca crezi ca leai putea sa faci amandoua mai bine mas combina cu Tine decat cu Indianu cu care fac SEO in ultimile 5 luni si abea am ajuns pe prima pagina. Terog zimi cat mar costa lunar SE...numesc Raul din San diego Ca. Mantrebam daca te pricepi la google map business view. La moment face un alt freelancer SEO-ul Meu la cigarcavesd.com. Dar daca crezi ca leai putea sa faci amandoua mai bine mas combina cu Tine decat cu Indianu cu care fac SEO in ultimile 5 luni si abea am ajuns pe prima pagina. Terog zimi cat mar costa lunar SEO. Si daca ai putea sa faci si google map business view 360 (daca Te pricepi)...

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  2 oferte

  sa fac un brand specializat in fotografie, productie video si fotografie 360 numit "Chameleo" si motto-ul sa fie "capturing light". Pentru brand-ul acesta am nevoie de logo, un layout cu font corelat si carte de vizita. De asemenea as avea nevoie de un logo pentru personal pe care sa-l pun pe fotografii si de un design pentru o carte de vizita. Poti sa imi propui un pret pentru ce ti-am spus?

  $250 (Avg Bid)
  $250 Oferta medie
  1 oferte
  Project for vladspataroiu S-a încheiat left

  Salut Vlad, Vreau sa fac un brand specializat in fotografie, productie video si fotografie 360 numit "Chameleo" cu motto-ul "capturing light", As avea nevoie de logo, un layout cu font corelat si o carte de vizita, Imi poti propune un pret?

  $100 - $100
  $100 - $100
  0 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  ...WordPress). Clientul final trebuie sa dispuna de posibilitatea de a incepe cu modelele de casa baza personalizand modelul in functie de dorintele proprii si in baza fiecarei optiuni alese sa se schimbe in timp real pretul. Dispun deja de modelele 3D ale caselor precum si optiunile lor(culori,tipuri de usi,ferestre,garaj,terasa,etc.). Configurata casa si optiunile ei, clientul poate vizualiza renderul la 360 de grade si ne poate trimite cererea de contact pentru aceasta. Imediat ce este completat formularul de contact, atat clientul cat si administratorul proiectului primesc un email informativ si un pdf continand detaliile alese precum si pretul plus datele de contact. Cautam o persoana sau societate cu experienta pentru a stabili un raport de colaborare de lunga durata. Ast...

  $7498 (Avg Bid)
  Recomandat
  $7498 Oferta medie
  12 oferte

  Realizarea unui concept de campanie pentru recrutarea de noi consumatori, pentru un produs dermato-cosmetic, ce se poate declina pe urmatoarele canale de marketing: online, BTL, PR. Realizarea unui mesaj al campaniei+ vizual si stabilirea unui mecanism promotional.

  $142 (Avg Bid)
  $142 Oferta medie
  5 oferte

  Salut, numele meu este Chirilă Victor și lucrez la o asociație pentru promovarea turismului în România. Suntem interesați de dezvoltarea unei aplicații asemănătoare cu Orbulus VR sau Tokyo VR. Avem imaginile 360 dar avem nevoie de un programator care să le pună în cadrul unei aplicații care să fie după acea urcată în PlayStore. De asemeni e prima dată când avem un astfel de proiect și nu știm care ar fi prețul corect pentru sarcină.

  $2158 (Avg Bid)
  $2158 Oferta medie
  6 oferte

  Salut, numele meu este Chirilă Victor și lucrez la o asociație pentru promovarea turismului în România. Suntem interesați de dezvoltarea unei aplicații asemănătoare cu Orbulus VR sau Tokyo VR. Avem imaginile 360 dar avem nevoie de un programator care să le pună în cadrul unei aplicații care să fie după acea urcată în PlayStore. De asemeni e prima dată când avem un astfel de proiect și nu știm care ar fi prețul corect pentru sarcină.

  $750 - $750
  $750 - $750
  0 oferte

  Reductorul a fost modelat în programul Autodesk Inventor. In acest proiect am modelat toate piesele necesare după care le-am asamblat iar apoi am făcut doua prezentări(animații). Modelarea a fost făcuta după un desen de execuție 2D.

  $252 (Avg Bid)
  $252 Oferta medie
  1 oferte
  PWM pentru Arduino Due S-a încheiat left

  Salutare, vreau si eu un program de PWM cu interfata pentru Arduine DUE si care sa stie urmatoarele: -4 sau 6 semnale max de PWM la care sa se poate controla unghiul de faza dintre ele, de la 0-360 grade si cu feedback sa nu se intrepatrunda semnalele (overshoot) -sa mearga pana la frecventa maxima de 20 mhz cat poate sa scoata DUE semnal curat -sa pot seta si duty cycle de la 0 la 255 si in durata gen 100-200-300,.,,,500 ns si sa pot seta si pauza intre semnale;

  $300 (Avg Bid)
  $300 Oferta medie
  1 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  360 Business Soft oferă soluții software profesioniste pentru afaceri. Proiectul este in construcție, se lucrează pe module, fiecare modul fiind alocat unui programator. Fiecare modul se împarte pe faze de lucrări. Pentru fiecare faza de lucrări se plătește aproximativ 250 EURO (fără taxe). Câteva module și faze de lucrări pe care dorim să le contractăm in afară sun: 1. Modul elearning Fazele 1-4 au fost finalizate Faza 5 include diverse modificări necesare pentru darea in folosință a proiectului 2. Modul proiecte Faza 1 adaugare, editare, stergere activitati si subactivitati, afișare Gannt a fost finalizata Faza 2 include funcții de: calendar proiect, splitare activități, WBS, adaugare, editare, stergere, afisare resurse Faza 3 grafic de incarcare resure...

  $252 (Avg Bid)
  $252 Oferta medie
  2 oferte
  Three.js App for kids -- 2 S-a încheiat left

  Alfabetul in 3 limbi in + mic joc de validare a cunostintelor. Scena 360 obligatoriu. The alphabet in 2 languages(french and english) , little validation of the knowledges. scene 360.

  $164 (Avg Bid)
  $164 Oferta medie
  4 oferte
  Three.js App for kids S-a încheiat left

  Alfabetul in 3 limbi in Mic joc de validare a cunostintelor. Scena 360.

  $233 (Avg Bid)
  $233 Oferta medie
  5 oferte
  modelare 3d S-a încheiat left

  Buna numesc Cosmin Cornescu,am terminat artele plastice si ma ocup si cu grafica si animatie pe calculator,in mod deosebit modelare 3d,texturi,redare,animatie,scheletica,rigging,si animatie. Proiectele pot fi destinate pentru industria jocurilor,scurt metraje,reclame,animatie simpla,comert. Modul de lucru este doar de 3d,program Autodesk maya.

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Looking for a Fusion 360 expert for 3D modeling which will later be used for product animation. Ideal Skills and Experience: - Proven background in using Fusion 360 for 3D modeling - Previous experience with product design and simulation - Knowledge in creating 3D models suitable for animation Tasks Involved: - Creation of a 3D model aligned with the specifics of the product to be animated - Adjustment of model elements as per the needs of animation The animated 3D model will be primarily utilized in a product setting. Please include previous projects of this nature in your proposal.

  $52 (Avg Bid)
  $52 Oferta medie
  3 oferte

  Scent Warming Device CAD design project. I'm in need of an experienced CAD designer with proficiency in Fusion 360 to engineer a prototype design for a desktop-sized scent warming device. It actually comprises 2 components. The warmer is pretty much a traditional scent warmer, except that I need variable temperature control. the second component is an enclosure that attaches to the warmer to enclose the hot scented material. It is more complex and would be a challenge for a novice.

  $28 (Avg Bid)
  $28 Oferta medie
  30 oferte

  ...highly realistic 3D designs from original photos (taken from various angles) of products we sell. These designs will then be displayed on 3D fans. The product should be very clearly visible and able to rotate 360°. These shouldn't be animations per se, but rather based on real photos. However, the product should be introduced with a nice animation and sometimes with text, such as a promotional price. The final file should be delivered in MP4 and various other common 3D file formats. I'll be able to send the photos for each item myself. I'd like to know how many photos are needed to achieve a 360° 3D effect and whether the photos should be provided on a white or black background. Before deciding who will do this, I'd like to be convinced by, for ...

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  14 oferte

  ...Craft a sleek, user-friendly theme that elevates their brand and delights customers. Scope: Stunning Design: Create a visually captivating theme aligned with Xotic Essentials' brand vibe. Mobile Magic: Ensure flawless performance on all devices for seamless shopping experiences. Liquid Wizardry: Master Shopify's Liquid language to customize templates and deliver unique functionalities. Feature Fusion: Integrate essential Shopify tools while adding custom features tailored to Xotic Essentials' needs. Speed Boost: Optimize performance for lightning-fast loading and smoother navigation. Quality Assurance: Rigorous testing to squash bugs and ensure top-notch performance. Deliverables: Custom Shopify theme tailored for Xotic Essentials. Documentation for easy manage...

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Oferta medie
  12 oferte

  I'm seeking a skilled Revit specialist to convert my existing 2D architectural plans into 3D using Autodesk Revit software. The ultimate purpose of this project is to produce streamlined, detailed construction documentation. Key Tasks: - Converting my 2D architectural plans into 3D Revit. - Using standard company Revit families in the modeling process. Ideal candidates will have extensive experience in architectural modeling and proven competency in utilizing Revit software. Familiarity and understanding of building construction documentation is a must. Experience with company standard Revit families is preferred.

  $134 (Avg Bid)
  $134 Oferta medie
  15 oferte

  I'm seeking an experienced architect or home designer to create a modern post and beam design for my small residential property. The design should predominantly feature wood as the primary material. Key Elements: - Modern Style: While the property is small, I'm looking for a design that is sleek, minimalist and modern in aesthetics. The design should be a fusion of contemporary and traditional post and beam architecture techniques. - Wood as Primary Material: Wood should be the primary material used in the design. I envision the design to highlight the natural beauty of wood while ensuring its structural integrity. - Functional Yet Aesthetic: The design should not only be visually appealing but also functional. The post and beam construction should reflect a balance be...

  $405 (Avg Bid)
  $405 Oferta medie
  45 oferte

  I'm seeking a skilled Revit specialist to convert my existing 2D architectural plans into 3D using Autodesk Revit software. The ultimate purpose of this project is to produce streamlined, detailed construction documentation. Key Tasks: - Converting my 2D architectural plans into 3D Revit. - Using standard company Revit families in the modeling process. Ideal candidates will have extensive experience in architectural modeling and proven competency in utilizing Revit software. Familiarity and understanding of building construction documentation is a must. Experience with company standard Revit families is preferred.

  $152 (Avg Bid)
  $152 Oferta medie
  40 oferte

  ...the expertise of a seasoned AI specialist, particularly one with proficiency in stable diffusion and generative AI, to take on an intricate task. This task involves utilizing AI/stable diffusion to realistically outfit two digital figures utilizing front, side, and back images. The main goal is to provide a detailed and true-to-life visualization of these two figures in the same outfit, from a 360-degree perspective or back and front separately. Key Requirements Include: - The ability to generate a realistic visualization fulfilling the look of 'Exact Outfit Replication'. I want every detail of the clothing to be portrayed accurately. - Building an interactive rotation feature to facilitate the examination from every conceivable angle, allowing a comprehensive an...

  $1022 (Avg Bid)
  $1022 Oferta medie
  9 oferte

  I need someone to create this battery template from the picture so that I can import it into fusion 360. The two caps on top of the battery must be separate from the battery. The dimensions are on the photo. I don't need an identical version. I don't need the stickers who are on the battery. I don't need the white lettering on the 2 caps.

  $115 (Avg Bid)
  $115 Oferta medie
  65 oferte
  Animation 3d 5 zile left

  ...to each surface and name each of the materials. ● Topology: Correct visualization of the surface of the model with the shading that Corresponds (smooth or flat) to each part. Organization of the mesh with sequences of rings and loops and predominance of polygons of four vertex. Recommended program: It is recommended to use the free software Blender () seen in class or Autodesk Maya (Version 2022 only) for character modeling. Technical requirements: - The model must be worked in low polygonality and the subdivision modifiers used must not be applied. - It is not necessary to put complex materials or textures in the model. It will be received in "raw" appearance and will be reviewed in wireframe/Flat shade display mode with colors, where each material will have its

  $27 (Avg Bid)
  $27 Oferta medie
  6 oferte
  Electrical Revit Drafter Needed 5 zile left
  VERIFICAT

  We are seeking a skilled Electrical Revit Drafter for upcoming works. Requirements: - more than 3+ years working with electrical systems in Revit - place objects correctly in 2D and 3D, ensuring no items are clashing with other services or architectural elements such as mechanical or glazing/glass. - create accurate lighting, data, power and containment plans. - kn...strong electrical knowledge of symbols and requirements. - Autocad and navisworks an advantage - be able to produce drawings quickly and on short turn around timeframes Key Responsibilities: - Developing precise electrical drawings accurate in 2D and 3D - Potentially adjusting existing designs and pointing out potential errors. - Working collaboratively with other disciplines We provide AEC autodesk license/subs...

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  33 oferte

  ...building into a photorealistic architectural sketch. The resulting sketch needs to be professional and suitable for architectural visualization purposes. Once the sketch is completed, I'd like it to be used in a video. This video should offer a 360-degree rotation around the building, showcasing both bird's eye and eye level views. The video will serve as a compelling visualization tool for the building. Key requirements: - Create a photorealistic architectural sketch based on an existing building photo. - Develop a high-quality video featuring a 360-degree rotation around the sketch. - Provide both bird's eye and eye level views in the video. - Include a key for rooms in the building. Ideal skills and experiences: - Proficiency in architectural sketching ...

  $962 (Avg Bid)
  Garantat
  $962
  22 intrări

  ...building into a photorealistic architectural sketch. The resulting sketch needs to be professional and suitable for architectural visualization purposes. Once the sketch is completed, I'd like it to be used in a video. This video should offer a 360-degree rotation around the building, showcasing both bird's eye and eye level views. The video will serve as a compelling visualization tool for the building. Key requirements: - Create a photorealistic architectural sketch based on an existing building photo. - Develop a high-quality video featuring a 360-degree rotation around the sketch. - Provide both bird's eye and eye level views in the video. - Include a key for rooms in the building. Ideal skills and experiences: - Proficiency in architectural ...

  $962 (Avg Bid)
  Recomandat Urgent Garantat
  $962
  46 intrări

  ...building into a photorealistic architectural sketch. The resulting sketch needs to be professional and suitable for architectural visualization purposes. Once the sketch is completed, I'd like it to be used in a video. This video should offer a 360-degree rotation around the building, showcasing both bird's eye and eye level views. The video will serve as a compelling visualization tool for the building. Key requirements: - Create a photorealistic architectural sketch based on an existing building photo. - Develop a high-quality video featuring a 360-degree rotation around the sketch. - Provide both bird's eye and eye level views in the video. - Include a key for rooms in the building. Ideal skills and experiences: - Proficiency in architectural sketching ...

  $641 (Avg Bid)
  Garantat
  $641
  20 intrări

  I currently use Hawksoft CMS and Marketing 360 CRM. My project requires a platform that integrates these systems with a document signer and a calculator. Key Features: - A user-friendly log in system with multiple users. - Integration of Hawksoft CMS and Marketing 360 CRM into the platform. - A document signer with the ability for electronic signatures and document tracking. - A calculator that includes formulas for interest and payment schedules. Ideal Skills: - Proficiency in CMS and CRM integration, particularly with Hawksoft CMS and Marketing 360 CRM. - Experience in developing document signing features with elements such as electronic signatures and document tracking. - Strong background in building calculators with advanced financial formulas, ...

  $1279 (Avg Bid)
  $1279 Oferta medie
  31 oferte

  ...doing preliminary feasibility for a store in Chelsea Massachusetts. This project should blend with a newly opened robotic fulfillment center newly built in Tewksbury, Massachusetts. The store is in nearby Chelsea, Massachusetts. The initiative is from the store, that is why we have no feasibility study budget. A preliminary template has already been built by an Ai assisted feature of Microsoft 360. Nobody has any real spreadsheet acumen to go any further, but our data series and needed parameters are ready. I've been hired to work in the new robotics center due to my past technical background and current Home Depot store merchandising and shrink knowledge. My time frame is 4 weeks as our data streams refresh every two weeks. and I will have two complete sets by then...

  $15 - $25 / hr
  Local Sigilat
  $15 - $25 / hr
  14 oferte

  I am in need of a 3D product configuration tool that will allow users to customize our products and view them from different angles; making a tool very similar to the one at Key Features: - Customizable Product Options: The tool should allow users to choose different product options, such as color or size, to get an accurate representation of the final product. - 360-Degree View: The tool should enable users to view the product from all angles, providing a comprehensive understanding of the customization. You will be working with existing 3D models of our products. The primary aim of this tool is to allow visitors configure their required product then it will come to us for quotation. For this reason, it's crucial that the tool is user-friendly, engaging, and

  $1118 (Avg Bid)
  $1118 Oferta medie
  36 oferte

  I'm in search of a skilled professional to handle 360 video rendering of a few specific diamond shapes. Your task involves emphasizing the shape and brilliance of the diamond to achieve a shiny and clear effect. The video is currently in MOV format, which is your starting point. I attach example video of a normal diamond 360. Your task is to: 1. To receive a sketch of the Diamond from me. 2. Make a 3D render of the diamond 3. Create video just like the examples with shiny effects 4. Offer both Black & white background 5. Must look like real life video of a diamond and not clearly a fake render To make this project a success, possessing high-level skills in video editing software, such as Adobe Premiere Pro or After Effects, will be beneficial. Previous experienc...

  $48 (Avg Bid)
  $48 Oferta medie
  21 oferte
  Trophy icon 360 Energy Logo Needed 4 zile left

  I'm in need of a creative and unique logo that can help with our brand recognition. I'm leaving the style and color choices in the hands of the designer, so feel free to use your creativity to come up with something that will make my brand stand out. Ideal Skills and Experience: - Proven experience in creating logos for brand recognition - Creative and innovative thinking - Ability to work independently and deliver high-quality results

  $19 (Avg Bid)
  Garantat
  $19
  302 intrări

  ...1 - 3 minutes. • Video Style: The video should be hyper-realistic, mirroring real-world textures and lighting. An intricate level of detail is absolutely essential. • Duration: The video needs to be thoughtfully designed and rendered to play out within a span of 1 to 3 minutes. • Software: No specific tool is requested. You can use whatever software you are most comfortable with, such as Autodesk Maya, Cinema 4D, or Blender. However, the quality of design and rendering is paramount. Ideal candidates should have previous experience in generating high-quality realistic 3D designs, a keen eye for detail and an impressive portfolio I can review. Strong creative intuition will be a plus as I hope to make something striking and memorable. Turnaround time should ...

  $1215 (Avg Bid)
  $1215 Oferta medie
  60 oferte

  I am embarking on an exciting journey to start a new restaurant business. The key element I am presently focusing on is establishing a unique identity for the brand through a captivating logo and branding. I am open about the theme or concept for my restaurant. It could be anything from traditional, modern fusion to fast-food - the key is innovation and appeal. Here's what I need: - Design a unique, captivating logo for my restaurant. - Create cohesive branding materials including but not limited to: menus, business cards, letterheads, etc. - Provide files in multiple formats for various uses. - Provide a branding guideline document. This task requires someone ideally skilled in Graphic Design, Brand Identity & Strategy, and Creative Design, with experience in the F&...

  $19 (Avg Bid)
  $19 Oferta medie
  15 oferte

  I'm in need of an experienced CAD designer with proficiency in Fusion 360 to engineer a prototype design for a desktop-sized scent warming device. Key Requirements: - Proficiency in Fusion 360: You must be well-versed in using Fusion 360 to create detailed and accurate CAD designs. - Experience in designing consumer products: Ideal candidates will have a portfolio that includes consumer products, particularly devices that involve heating elements. - Ability to work to a tight deadline: The project needs to be completed within a month. This project involves designing a scent warming device with specific requirements (which I will share upon project commencement). I'm looking for someone who can not only create the CAD design but print it...

  $402 (Avg Bid)
  Acord de confidenţialitate
  $402 Oferta medie
  14 oferte

  ...to revolutionize fan interaction with sports through the integration of NFTs and real-time event engagement. The logo should encapsulate the essence of blending traditional sports with cutting-edge blockchain technology, appealing to both tech-savvy and sports-loving audiences. Specific Requirements: Concept and Design: The logo must convey a sense of innovation and connection, symbolizing the fusion of real-world sports and blockchain technology. It should be modern, easily recognizable, and scalable for use on various platforms and sizes. Color Scheme: We are looking for a color palette that stands out yet feels intrinsic to both the digital nature of blockchain and the dynamic energy of sports. Suggestions include, but are not limited to, combinations of blues, greens, or m...

  $53 (Avg Bid)
  $53 Oferta medie
  62 oferte

  I'm looking for a VBA expert who can help me automate the modeling of intermediate mechanical components in Autodesk Inventor. Key Requirements: - Automate part modeling in Autodesk Inventor - The parts to be modeled are intermediate mechanical components, such as gears and brackets - The VBA code should allow user input for customization of the parts, specifying dimensions and features Ideal Skills and Experience: - Proficient in VBA programming - Previous experience with Autodesk Inventor - Strong understanding of mechanical components and their modeling - Ability to incorporate user input into VBA code for part customization This project is perfect for someone who enjoys automating processes and has a good understanding of mechanical engineering principles....

  $315 (Avg Bid)
  $315 Oferta medie
  15 oferte

  I am looking for an expert familiar with Fusion 360 to assist in CAD and CAM projects including 3D modelling and product designing. The designs created will be used specifically for manufacturing, thus precision and accuracy are essential. I need this project completed as soon as possible. Ideal Skills and Experience: • Proficiency in Fusion 360 for 3D modeling and product design • Strong technical knowledge of manufacturing processes • Capable of delivering accurate and timely results. Timelines: • The project needs to be completed ASAP. Hence strong time management skills are essential. Please use AUTODESK FUSION 360 for modelling the design. Create 10 parts in which one of the parts should use CNC milling program...

  $274 (Avg Bid)
  $274 Oferta medie
  20 oferte

  I'm in need of a skilled Korean calligraphy artist (who is Korean itself and knows spoken Korean) to create custom name pieces for me in your unique style. Key Project Details: - I'm looking for someone experienced in Korean calligraphy to craft names in Korean in your own calligraphy style. The style can be Traditional calligraphy, Modern calligraphy, Brush lettering, or a fusion of your own. - The names can be either in Formal (Hanja), Semi-formal (Hangul), or Casual (Stylized Hangul). You are free to choose the style that you feel best suits the names. Application Requirements: - Please include examples of your past work specifically in Korean calligraphy. I'd like to see a range of styles to gauge your versatility. This project is a great opportunity for you ...

  $449 - $898
  Local
  $449 - $898
  0 oferte

  I am in need of a creative and experienced social media marketing freelancer who can customize compelling Facebook and Instagram marketing ads that cater to my adult audience, aged 16-54 years for my 360 Photo Booth company. The main objective of these ads is to increase product sales. Hence, I require someone who can craft tailored ads, with a persuasive 'call to action' that encourages potential clients to make purchases. Key Skills and Experience: • Proven experience in creating and managing high-performing Facebook and Instagram ads • Deep understanding of ad targeting and ability to reach my specific audience demographic • Excellent copywriting skills to create compelling ad content • Proven track record of boosting product sales using social ...

  $374 (Avg Bid)
  $374 Oferta medie
  67 oferte