Aws lambda python yamlproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrare după:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  95,418 aws lambda python yaml proiecte găsite, la prețul de USD
  Realizare proiect python S-a încheiat left

  Proiect ce presupune realizarea a 5 exercitii utilizand limbajul Python conform cerintelor.

  $60 (Avg Bid)
  $60 Oferta medie
  3 oferte
  Project for Botond L. S-a încheiat left

  Buna. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Buna. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer/ agentii care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ati fi interesati de o colaborare in acest sens? Daca e nevoie pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa ofere suport punctual.

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for Luca V. S-a încheiat left

  Buna Luca! Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for Alex L. S-a încheiat left

  Buna Alex. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Caut pe cineva care ma poata ajuta sa îmi facă niște boți în Python sau Selenium. Astept oferte. Multumesc.

  $135 (Avg Bid)
  $135 Oferta medie
  7 oferte
  Pigeon Management Solution S-a încheiat left

  Sunt Ionut, un pasionat de porumbei și de ceva vreme si de programare. Am ales python si django fiindcă am avut impresia ca le pot asimila mai ușor noțiunile. Planul meu este să dezvolt o aplicatie pentru pastrarea evidentei porumbeilor. Sunt deja solutii pe piata insa vreau ceva mai bun, mai amplu. Am inceput de unul singur sa implementez fiind ajutat de solutia gratuită de gazduire oferită de he...

  $697 (Avg Bid)
  $697 Oferta medie
  10 oferte

  Proiectul reprezinta implementarea cat si antrenarea unei retele neurala recurente pentru clasificarea actiunilor dintre un om si o masina parcata. Implementarea se va face in Python 3.6

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  4 oferte

  Scriptul cauta intr-un site un anumit rezultat si foloseste putin python , dar din pacate in clipa de fata nu mai afiseaza nimic,e posibil ca versiunea de mozila cu care lucreaza sa fie prea veche. Caut pe cineva sa il faca functional din nou.

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  3 oferte
  Project for Alexandru D. S-a încheiat left

  Salut, as avea nevoie de ajutor cu ceva cod in python. Poti sa ma ajuti?

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  1 oferte

  Dezvoltarea unui program de urmarire a productiei pentru o fábrica de usi, dulapuri si ferestre. In aces momento avem ceva dezvoltat in Delphi si as vrea sa il imbunatatim. Ceea ce nu stiu este daca sa continuam cu el in Delphi sau sa il rescriem in Python. Persoana care va castiga proyectul va trebuie sa imi explice care sunt avantajele si dezavantajele in ambele cazuri.

  $2394 (Avg Bid)
  $2394 Oferta medie
  8 oferte
  Project for Claudiu I. S-a încheiat left

  Salut. Am un script de facut in python. Zi-mi cand esti online sa discutam. Multumesc

  $29 / hr (Avg Bid)
  $29 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Rebuild PBR Python Script S-a încheiat left

  Rebuild PBR Python script..................

  $455 (Avg Bid)
  $455 Oferta medie
  10 oferte

  Cautam un .net Developer pasionat, cu experienta in AWS, pentru proiectele pe care le dezvoltam in cadrul RIA Solutions Group, alaturi de clientii nostri din SUA. Se poate lucra remote, intrucat ne dorim in special sa lucram in regim de colaborare pe aceste proiecte. The candidate must speak both Romanian and English fluently.

  $29 / hr (Avg Bid)
  $29 / hr Oferta medie
  12 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Altele sau nu sunt sigur Python I need a chatbot for Facebook

  $152 (Avg Bid)
  $152 Oferta medie
  4 oferte

  Windows Altele sau nu sunt sigur Am nevoie de un program in matlab/python pt scanerul meu [conectează-te pentru a consulta linkul URL] trebuie sa se ocupe de reconstructia 3D a obiectului din norul de puncte, achizitia si procesarea [conectează-te pentru a consulta linkul URL] cate am cautat pe net exista astfel de softuri ce pot folosi ca sursa de inspiratie( in python exista horus iar in matlab ...

  $103 (Avg Bid)
  $103 Oferta medie
  2 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Buna ziua, Ma intereseaza modificarea sau scrierea de la 0 unui bot in PHP sau Perl sau Python sau Java sau LUA pentru [conectează-te pentru a consulta linkul URL], cat mai simplu sa nu fie atat de complex ca cel din exemplu. Si sa implementez o anume strategie in el. Exemplu: [conectează-te pentru a consulta linkul URL] Astept oferte. Multumesc Mai multe detalii in privat

  $329 (Avg Bid)
  $329 Oferta medie
  3 oferte
  Programator Python S-a încheiat left

  Am nevoie de colaborator care stie foarte bine Python folosind Django pentru backend si Angular JS pentru frontend pentru a realiza diverse aplicatii web based si/sau site-uri.

  $686 (Avg Bid)
  $686 Oferta medie
  9 oferte

  ITPositive este o companie locala de web development. Cautam programatori interesati sa lucreze pe proiecte de durata medie, pe care sa le finalizeze cu succes pentru a incepe noi provocari. Pana acum am finalizat solutii web pentru clienti renumiti precum: Disney, Universal Pictures, Sony, EA, Microsoft si multe alte brand-uri. Ne dorim de la noii colegi: - experienta PHP (framework Symfon...

  $19 / hr (Avg Bid)
  $19 / hr Oferta medie
  10 oferte

  Caut programator cu experienta, pentru dezvoltare aplicatie pe blockchain. Sunt necesare cunostinte de C#, java sau python.

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Caut programatori pentru dezvoltare soft/web. Daca ai cunostinte de programare in limbaje precum: php, javascript, sql, html etc.. si platforme de comert electronic: magento, prestashop, opencart etc.. atunci ai sansa de a face parte dintr-o echipa tanara si dinamica de programatori. Nu aplicati daca nu indeplini conditiile mentionate anterior. Pret per proiect / ora.

  $277 (Avg Bid)
  $277 Oferta medie
  2 oferte

  Avem nevoie urgent de o persoana care poate implementa imediat Wowza pe Amazon Web Server sau Google Cloud si care are experienta in implementari video streaming

  $791 (Avg Bid)
  $791 Oferta medie
  2 oferte
  Python project S-a încheiat left

  Buna, Intelligent Bee Web este o companie de web development fondata in Iasi si cautam in prezent colaboratori project based pentru proiecte in Python. Am dori sa stim daca esti interesat si disponibil. Astept raspunsul tau pe email la adresa alina@intelligentbee.com. Multumesc!

  $30 / hr (Avg Bid)
  $30 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Python help for Thread running and integrate API anti captcha

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  5 oferte

  If you don't have any experience in Spring boot, Docker, AWS/GCP, Microservices (API gateways for example) please do not apply. ------------------------------ We are currently upgrading a spring boot/angular application for its final push into production. As part of this final upgrade we want to change the underlying architecture of the tool as well. We want to move to a microservices setu...

  $636 (Avg Bid)
  $636 Oferta medie
  14 oferte

  I need to create a basic python program to simulate a simple processing system and generate the data for the simulation. The processing system is comprised of three identical processors that process randomly generated tasks.

  $158 (Avg Bid)
  $158 Oferta medie
  15 oferte

  I am working on information mining. Need to mix hetrogenous features with numerical features.

  $80 (Avg Bid)
  $80 Oferta medie
  2 oferte

  I need u to write a python script on Dji tello drone. Message me for more details

  $58 (Avg Bid)
  $58 Oferta medie
  1 oferte

  Can u write a python script for Dji tello drones

  $58 (Avg Bid)
  $58 Oferta medie
  1 oferte

  Write a python script for Dji tello drones to manually control and video streaming

  $58 (Avg Bid)
  $58 Oferta medie
  1 oferte

  We need a CRM System written in Python using Tkinter GUI. All the details can be found in the attached file. Please read it carefully :)

  $173 (Avg Bid)
  $173 Oferta medie
  19 oferte

  A experienced Python programmer with good mastery of Artificial Intelligence concepts is urgently required to review and edit a book that introduces kids to AI and Python. Attention to details and subject matter mastery are strong consideration as you will need to check codes line by line for accuracy and appropriateness. 152 page book with more 50% visuals and minimal text

  $168 (Avg Bid)
  $168 Oferta medie
  19 oferte

  Python Developper integrate API anti captcha

  $27 (Avg Bid)
  $27 Oferta medie
  4 oferte
  Python Python 6 zile left

  Python formatting Python format

  $16 (Avg Bid)
  $16 Oferta medie
  12 oferte

  I need to setup strapi on AWS with a scalable solution [conectează-te pentru a consulta linkul URL]

  $209 (Avg Bid)
  $209 Oferta medie
  14 oferte
  online e-commerce store 6 zile left
  VERIFICAT

  The project is an online e-commerce store for multi-stores company (website+ IOS+ Android) to allow shoppers to browse and search and through our products (pictures, details and price etc) and then select items and proceed to complete the order as the following main steps. Step 1: Client select products and add them to cart when finish proceeds to complete the order and choose wither store pickup...

  $2348 (Avg Bid)
  $2348 Oferta medie
  164 oferte

  PLEASE DO NOT APPLY IF YOU ARE NOT AN EXPERT IN WSO2 SERVERS - ENTERPRISE INTEGRATOR v7.0, API MANAGER v3.0, AND IDENTITY SERVER v5.9 We have installed these WSO2 on AWS. You will do advanced configurations and integrations with our back end code, databases, outside partners and our mobile apps using integration patterns to build loosely coupled integrated software. We are preparing for production...

  $494 (Avg Bid)
  $494 Oferta medie
  15 oferte

  I need a new website. I need you to design and build a tutorial blog/website for ML/AI with python and its libraries.

  $105 (Avg Bid)
  $105 Oferta medie
  5 oferte

  Please read the job description carefully, particularly the Google Doc with the link. All the information is there [conectează-te pentru a consulta linkul URL] 1. Our main transactional data will be on Yugabyte relations DB, and we will save the compressed JSON on OrientDB NoSQL (graph + key-value + document data type). 2. NoSQL DB will have almost as many writes as the number of reads. Experien...

  $1123 (Avg Bid)
  $1123 Oferta medie
  20 oferte

  I need a new website. I need you to design and build a tutorial blog/website for ML/AI with python and its libraries.

  $1570 (Avg Bid)
  $1570 Oferta medie
  8 oferte

  Hi, We are looking for a Reliable and Credible tech partner cum Android/iOS developer for developing E-Learning NATIVE App. Reference App [conectează-te pentru a consulta linkul URL] ( Do not contact us without reviewing the reference app and attached Guidelines) BEST COMBINATION WITH CLEAR PROS AND CONS  UI & UX (convert PSD etc into App screens with pixel perfect and keeping it o...

  $3074 (Avg Bid)
  $3074 Oferta medie
  19 oferte

  Looking for a professional to create videos on AWS services . The videos should be created on different topics and subtopics, for each module. The targeted length of each video should be around 8-12 minutes. Please only apply if you're up for the challenge of recording videos of your technical skills. If you have already had a recorded video link please attach during your response Reference...

  $18 - $35 / hr
  $18 - $35 / hr
  0 oferte
  Install tally on cloud hosting 6 zile left
  VERIFICAT

  Hello, I need tally installed on cloud hosting. Prefer AWS or digital ocean as hosting If you are bidding on this project then please only mention how you are gonna do it? how much its gonna cost me license and everything else ? How I can access this anywhere? will it run on IP or domain? Can we also bind it to very few IPs or devices So it can be accessible only from them ? can we run this on ...

  $129 (Avg Bid)
  $129 Oferta medie
  6 oferte

  web app using aws API dynamodb

  $84 (Avg Bid)
  $84 Oferta medie
  1 oferte

  web app using aws API dynamodb

  $84 (Avg Bid)
  $84 Oferta medie
  1 oferte

  I would like you to develop pc app on Windows using Python.

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Oferta medie
  8 oferte

  integrate html pages to aws API gateway and DYNAMODB and cognito on AWS

  $84 (Avg Bid)
  $84 Oferta medie
  1 oferte

  Want to build an accounting application in Python language to be used with another application. It will be online, and will be in python language. The source code will be client owned and will be used for further app integration. Price can still be negotiated.

  $637 (Avg Bid)
  $637 Oferta medie
  22 oferte

  Need sentiment analysis done from a given dataset. Very basic.

  $119 (Avg Bid)
  $119 Oferta medie
  20 oferte

  I have python script which can parse content . It is almost working , but not perfect This is small code ( just one page ) I need python expert who can start working immediatly Please provide me github ID I added sample csv and docx for explanation

  $33 (Avg Bid)
  $33 Oferta medie
  27 oferte