Clickfunnels freelancersproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  196,336 clickfunnels freelancers proiecte găsite, la prețul de USD

  Exista o varietate de platforme de recrutare automatizate disponibile pentru afacerile MLM am nevoie de un expert pentru integrarea afacerii mele MLM pe una dintre platformele• Leadpage • ClickFunnels • GetResponse • ActiveCampaign sau altele asemenea.

  $1351 (Avg Bid)
  $1351 Oferta medie
  14 oferte

  Caut o persoana care sa se ocupe de crearea unor campanii de Facebook Ads de traffic si conversii pentru un magazin online.

  $160 (Avg Bid)
  $160 Oferta medie
  12 oferte

  Caut o persoana care sa se ocupe de crearea unor campanii de Facebook Ads de traffic si conversii pentru un magazin online.

  $714 (Avg Bid)
  $714 Oferta medie
  21 oferte

  For romanian speaking freelancers only Transcrierea unui material audio cu urmatoarele caracteristici: - formatul in care aveti inregistrarea: audio, mp4 - numarul de minute ale inregistrarii: 48 minute - ce reprezinta inregistrarea: idei script vlog personal - numarul de participanti la discutie in cadrul inregistrarii: 1 - calitatea inregistrarii audio: buna - limba in care si din care doriti sa se efectueze traducerea: romana - inregistrarea are script (transcrierea tuturor replicilor): transcriere completa - cum doriti sa fie efectuata traducerea (cu sau fara mentionarea timpilor de inregistrare)?: simplu, format text, fara timpi - timpul in care doriti sa fie efectuata traducerea:48 h

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  10 oferte

  Va rog sa licitati pretul orar pe care-l cereti pentru a invata engleza o femeie ce va implini 63 de ani pe 26 noiembrie. Acesta este cadoul meu. Doamna respectiva vorbeste foarte bine limba romana, are o memorie extrem de buna si invata rapid, dar engleza n-a apucat, pana acum, sa invete. Voi plati pentru cateva ore de meditatie mai multor freelancers, urmand apoi sa continue meditatiile cu persoana cu care se va intelege cel mai bine.

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Oferta medie
  5 oferte
  Optimizare viteza website S-a încheiat left

  I want to receive proposals only from freelancers in Romania. Doresc să optimizez viteza pentru website. Obiectiv final: incarcarea paginilor sub 10 secunde (desktop si mobil) Testare pe Chrome Developer Tool și scor pe mobil la performanță peste 50. Siteul este nou pe wordpress. Se poate vedea o pagina aici: Sunt dispus să cumpăr orice pluginuri este nevoie, daca nu le am deja. Doresc să lucrez cu un specialist din Romania.

  $158 (Avg Bid)
  $158 Oferta medie
  11 oferte
  Project for Baba R. S-a încheiat left

  Salut Gabriel, Sunt Ionut de la ClujHub si te abordez pentru că te numeri printre freelancerii recomandati din Cluj. Am pregatit o oferta speciala pentru spatiul de coworking, si incerc sa validez daca este relevanta pentru industrie, care sunt cele mai des intalnite nevoi sau beneficii de avut in vedere? Acesta este landing page-ul: M-ar ajuta mult feedback-ul tau, in lipsa unor articole sau studii despre piata si nevoile de freelancing din RO. Multumesc, Ionut.

  $10 (Avg Bid)
  $10 Oferta medie
  1 oferte

  ONLY FOR ROMANIAN FREELANCERS !!!! Avem nevoie de o persoana care cunoaste sistemul Wordpress si are idee si despre ceea ce inseamna Search Engine Optimization si care poate asista la un training initial de 1h in care i se explica cum se urca o oferta, cum se copiaza o oferta, cum se urca imaginile si cum se optimizeaza ele, precum si ce descrieri de poze, text si articole vom alege. Vom incepe cu 30 oferte de urcat in campuri predefinite, pentru un utilizator experimentat nu dureaza urcarea uneia mai mult de 15 minute. Pentru fiecare oferta platim 3 Euro prin intermediul Freelancer. Trebuie sa urcati minim 20 de oferte pentru a fi facuta o plata unica. Cautam o persoana cu care sa lucram pe termen lung, cu plata prin aplicatia Freelancer, preferabil elev de liceu sau facultate c...

  $122 (Avg Bid)
  $122 Oferta medie
  14 oferte

  ROMANIAN FREELANCERS ONLY am nevoie: - sa fac site-ul activ + alte imbunatatiri - SEO - de adaugat imagini + texte relevante - set-up campanie FB open mind ++

  $159 (Avg Bid)
  $159 Oferta medie
  22 oferte

  ROMANIAN FREELANCERS ONLY ma intereseaza dezvoltarea continutului acestui site ( - pentru inceput - iar daca genereaza audienta ma intereseaza si altele) sunt interesat de experienta relevanta in elaborare articole si promovarea lor pe web tags / seo , etc evaluare eficienta

  $85 (Avg Bid)
  $85 Oferta medie
  15 oferte
  Configurare Shopify S-a încheiat left

  Proiectul presupune ridicarea unui shop pentru produse online pe platforma Shopify: 1. Configurare Tema Shopify in limba romana 2. Configurare produse cu download instant 3. Facturier (o aplicatie prietenoasa cu contabilul) 4. Configurare produse cu membership - dupa ce plata a fost facuta sa fie creat un cont automat pe o platoforma unde poate viziona un curs online (c...pe baza de user si parola in mod automat dupa ce plata a fost facuta) 5. Integrare module de plata (gen mobil pay) 6. Integrare curier (fancurier/dhl) 7. Rezolvare probleme ce pot aparea in urma implementarii modulelor. Shopul va contine 6 produse dintre care 2 sunt cu download instant; 1 curs online; 2 cursuri online + varianta fizica DVD + 1 carte insotita de alte fisiere downloadabile. Freelancers in Romania ...

  $219 (Avg Bid)
  Urgent
  $219 Oferta medie
  5 oferte

  Hello, Please respond ONLY Romanian citizens. Caut o persoana potrivita pentru a se ocupa de o campanie publicitara in Google Adwords. Lasati-mi un mesaj si voi reveni in si voi reveni in cel mai scurt timp posibil cu mai multe detalii. ====================================== I'm looking for someone who can make a campaign on google adwords. Please leave me a message and I will respond asap with more details.

  $1138 (Avg Bid)
  $1138 Oferta medie
  8 oferte

  Salutare, Am nevoie de o echipa de programatori care pot realiza un sistem informatic ce poate ajuta in urmarirea si gestionarea productiei. Interesat doar de freelanceri/firme din Romania. Only freelancers from Romania please.

  $3701 (Avg Bid)
  $3701 Oferta medie
  11 oferte
  Articole in limba romana S-a încheiat left

  Only for romanian freelancers. Am nevoie de cateva articole pe nise diferite (sanatate, tehnologie, calatorii, life-style, auto). Multumesc!

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  13 oferte

  Cateva elemente de modificat (dureaza cateva ore). Doar cu factura si contract. Only romanian freelancers please!

  $115 (Avg Bid)
  $115 Oferta medie
  8 oferte

  Cateva elemente de modificat (dureaza cateva ore). Doar cu factura si contract. Only romanian freelancers please!

  $174 (Avg Bid)
  $174 Oferta medie
  9 oferte
  Javascript/jQuery Expert S-a încheiat left

  Hi Freelancers, Caut un expert pe Javascript/jQuery cu care sa colaborez pe termen lung. Pentru inceput am de facut un formular asemanator cu cel din Partea de HTML si CSS este deja creata si mai este doar partea de javascript. Eu lucrez cu o mica echipa de baieti din Romania la diferite proiecte pentru oameni din strainatate si pot oferi de lucru constant. Sunt interesat sa gasesc o persoana serioasa care sa fie motivata sa lucreze si pe care sa ma pot baza. Multumesc ca licitati, Ciprian

  $29 / hr (Avg Bid)
  $29 / hr Oferta medie
  16 oferte

  Dorim sa convertim un sablon intr-un webshop din urmatorul template: Dorim sa facem modificari minime in ceea ce priveste structura template-ului, culorile vor fi adaptate conform siglei noastre, iar pozele si textul vom incarca noi ulterior. Trebuie implementat sistemul de plata cu cardul si ramburs cur...convertim un sablon intr-un webshop din urmatorul template: Dorim sa facem modificari minime in ceea ce priveste structura template-ului, culorile vor fi adaptate conform siglei noastre, iar pozele si textul vom incarca noi ulterior. Trebuie implementat sistemul de plata cu cardul si ramburs curier. Vreau doar freelancers din Romania. Only Romanian freelancers please !

  $587 (Avg Bid)
  $587 Oferta medie
  18 oferte

  Am o lucrare în curs de desfășurare, care are legătură cu proiectul nostru anterior 'project for new freelancers'

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Hi Freelancers, Caut pe cineva cu care sa colaborez pe termen lung si care are experienta in lucru cu JavaScript/jQuery/AJAX. Pentru primul proiect reprezinta un avantaj daca ati mai lucrat cu plugin-ul Jquery BBQ () sau un alt plugin similar. Eu lucrez cu o mica echipa de baieti din Romania la diferite proiecte pentru oameni din strainatate si pot oferi de lucru constant. Sunt interesat sa gasesc o persoana serioasa care sa fie motivata sa lucreze si pe care sa ma pot baza. Multumesc ca licitati, Ciprian

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Oferta medie
  8 oferte

  Hi, freelancers! Am nevoie de o aplicatie Android & iOS (momentan; este in plan si Windows Phone app) pentru ascultarea unui post de radio pe internet. Basic features: * streaming * posibilitatea de a rula in background *arhiva (posibilitatea de a accesa/asculta emisiuni mai vechi) Extra features: * blog/stiri * online chat/integrare FB * push notifications Vreau o aplicatie care sa arate bine si sa fie super user friendly! Daca ai experienta in crearea unor astfel de aplicatii si imi poti da cateva detalii/exemple, astept oferta ta! De asemenea, daca ai sugestii/intrebari pentru anumite functionalitati, nu exita sa le notezi in oferta. Multumesc!

  $1154 (Avg Bid)
  $1154 Oferta medie
  4 oferte

  Cautam liber-profesionist sa se alature echipei noastre din Bucuresti. Programul este lejer, iar atmosfera de lucru foarte relaxata. Cunostinte dezvoltare platforme WordPress , Magento, Prestashop Locuri disponibile 2.

  $526 (Avg Bid)
  $526 Oferta medie
  4 oferte

  (This project is only for romanian freelancers) Firma noastra administreaza lantul de magazine sexshop si mai multe situri cu produse pentru imbunatatirea vietii sexuale. Avem nevoie de realizarea unor bannere publicitare de dimensiuni 300x250 468x60 728x90 in formate .jpg si .gif eventual si flash care sa faca referire la siturile noastre: In general aceste bannere vor fi rulate in retele de advertising de pe siturile cu continut pentru adulti. (Deci pot fi cu imagini explicite.) Va voi exemplifica in atasament cateva din materialele pe care

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  6 oferte

  (This project is only for romanian freelancers) Firma noastra administreaza lantul de magazine sexshop si mai multe situri cu produse pentru imbunatatirea vietii sexuale. Avem nevoie de realizarea unor bannere publicitare de dimensiuni 300x250 468x60 728x90 in formate .jpg si .gif eventual si flash care sa faca referire la siturile noastre: In general aceste bannere vor fi rulate in retele de advertising de pe siturile cu continut pentru adulti. (Deci pot fi cu imagini explicite.) Va voi exemplifica in atasament cateva din materialele pe

  $109 (Avg Bid)
  $109 Oferta medie
  10 oferte

  Buna am un webiste cu anunturi diverse si vreau sa instelez scriptul plata prin sms si cu card de la MobilPay ,ca sa stie pune clientii mei anunturi promovate! daca pricepi la aste astept mesajul! Va multumesc

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  3 oferte

  Caut colaborator serios cunostinte pentru oricare. Magento Wordpress Joomla Opencart, Design web, si altele. De preferabil pentru cei din Bucuresti, Sunt bineveniti si freelanceri noi. Open for bidding.

  $441 (Avg Bid)
  $441 Oferta medie
  25 oferte
  IT articles S-a încheiat left

  Only for Romanian freelancers. Salut. Am nevoie de mai multe articole scriese in limba romana. Tema: IT / Produse IT 300 sau 500 de cuvinte Voi avea nevoie de 1-3 articole / zi timp de cel putin o luna. Va rog sa oferiti un pret pe un articol de 300 de cuvinte si un pret pe un articol de 500. Nu uitati sa mentionati experienta.

  $28 (Avg Bid)
  $28 Oferta medie
  23 oferte

  Înregistrează-te sau Conectează-te pentru a vedea detaliile.

  Recomandat Urgent Sigilat Acord de confidenţialitate

  More details: What is the main purpose of the app? Transportation What information should successful freelancers include in their application? Past work How soon do you need your project completed? ASAP

  $426 (Avg Bid)
  $426 Oferta medie
  18 oferte

  Needs to hire 200 Freelancers Collecting the Facebook and Instagram pages of the candidates for the 2023 Montenegro election. We will send you an excel or a pdf file that contains information on candidate names, party affiliations, districts, etc. Your task is to search and add URLs to these candidates' public Facebook and Instagram pages in the same file (or else indicating they don't exist). We will split the task by party. Once we have verified the quality of your work, you will be invited to work on another batch. There is no deadline, and you can work anytime you want. This work will continue until we finish checking all the candidates for the election. Familiarity with the politics of Montenegro and the Montenegrin and indian languages are required. This is an hourly...

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Oferta medie
  28 oferte
  WordPress Coder Required!!! 6 zile left
  VERIFICAT

  Hi, I have three WordPress sites. On one of my sites I am using slider revolution and my main header and main section (above-the-fold content) are completely relying on JS. Hence it is conflicting with delaying JS or deferring scripts or speed optimization plugins. My site is also using more than 70+ plugins and all plugins seems to be unnecessary and used for small tasks for w...looking for someone who can genuinely remove all unnecessary code and improve WordPress backend speed. And my 2 other sites have simple layout broken issues because of speed optimization plugin conflict. They don't load properly because of delay js or deferred scripts like the first site I explained above. I need all my sites to be done by 3:00 PM Indian time. It is an urgent job, only skilled freelance...

  $39 (Avg Bid)
  $39 Oferta medie
  10 oferte

  ...can afford. And to the person that can fulfill the requirements. I am looking for some assistance in figuring out a python code. The Freelancer MUST provide Video proof of the script working before any payment is made. All payments are FINAL. And all done in FREELANCER. NOTES: 1: DO NOT ASK FOR ME TO CONTACT YOU OUTSIDE OF FREELANCER. 2. DO NOT ASK FOR MY WHATSAPP NUMBER. (I have had a few Freelancers contact me, then ask for my whatsapp.) 3. ALL PAYMENTS WILL BE MADE VIA Freelancer. 4. If your code works. Then you can chat with me via telegram. Python project. 1. I already know how to write in python. I may not be an expert. But I can write in python. 2. I am also using ChatGPT to help me solve some of the issues I having with my python code. However, ChatGPT does NOT alway...

  $234 (Avg Bid)
  $234 Oferta medie
  4 oferte
  Make a script 6 zile left

  I am looking for a freelancer to make a script for me. The script is for personal use and it should be focused on marketing and sales. I would like to see past work from successful freelancers before making a decision. The ideal freelancer should have experience in marketing and sales and be able to provide a detailed project proposal.

  $7 (Avg Bid)
  $7 Oferta medie
  28 oferte
  bot creation 6 zile left

  I'm looking for freelancers to create a Telegram bot for task automation. The bot should be able to check the work done by the customer, so they can rest assured that the task has been completed successfully. You should have experience with developing bots for Telegram, as well as knowledge of data scraping and scheduling tasks. If you can also automate responses, that would be great.

  $220 (Avg Bid)
  $220 Oferta medie
  4 oferte

  I value freelancers who communicate effectively in English and have attention to detail, both in electronics work and in reading instructions. Demonstrate this to improve your chances of winning the project. In the future I have several more similar projects.

  $949 (Avg Bid)
  $949 Oferta medie
  41 oferte

  Need changes in my existing website New freelancers are welcome Need someone for all my projects.

  $126 (Avg Bid)
  $126 Oferta medie
  33 oferte

  I'm looking for a reliable handyman or contractor to install a latch keypad lock on my wrought iron fence. This project needs to be completed in a week's time, so I need someone who is organized and efficient. I'd prefer to see detailed project proposals from prospective freelancers so I can ensure I'm getting someone who is capable of completing this project within the timeframe I've set. The fence is constructed of a wrought iron material, so knowledge of that material is important for this task.

  $250 - $750
  Local
  $250 - $750
  0 oferte
  virtual assistant - 02/06/2023 6 zile left
  VERIFICAT

  I am in need of a reliable and efficient virtual assistant who can handle my daily tasks, oversee project status, and maintain regular communication with freelancers involved in my ongoing projects. The assistant will be responsible for reporting urgent matters directly to me and providing support in various administrative tasks such as data entry, email management, web research, and schedule management. Work will be on my day, my computer and assistant will control by zoom and share their webcam.

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  80 oferte

  I'm looking for a skilled freelancer to create a website for my sports streaming company. The website will need to...streaming company. The website will need to feature live streaming of at least 8+ different types of sports from around the world. We want our viewers to be able to watch their favorite sports with content provided live. Other features desired include articles and news related to the sports we showcase. We have a budget that is flexible for this project, so we are interested in hearing from freelancers with different price points. We would love to review the options and decide what makes the most sense for our budget. Attached below is our concept for how we would like it to look like. is our current website, and as you can see it needs to be made modern.

  $34 / hr (Avg Bid)
  $34 / hr Oferta medie
  100 oferte

  I need a video edited for Instagram and Tiktok. The original video is less than 1 minute long and I require full editing with color grading and sound design. Although I don't have specific branding guidelines, I have some inspiration and examples that I would like the freelancer to take into consideration. Ideal skills and experience for this job include: - Strong video editing sk...guidelines, I have some inspiration and examples that I would like the freelancer to take into consideration. Ideal skills and experience for this job include: - Strong video editing skills - Experience with color grading and sound design - Ability to understand and incorporate branding inspiration - Familiarity with Instagram and Tiktok video requirements OBS only SENIOR!!, I wont accept new ...

  $23 (Avg Bid)
  $23 Oferta medie
  45 oferte

  I would like someone to create a flyer to help advertise my resume and cover letter services. It doesn't have too many requirements. I would like it to be brightly colored so that it catches the eye and I have all the information that needs to be typed on the flyer though I am open to the freelancers suggestions

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  104 oferte

  I am a photographer looking for a freelancer to set up Salesforce for my business. I require the following features: - Opportunity Tracking Successful freelancers should have: - Experience in setting up Salesforce for small businesses I only need a one-time setup and do not require ongoing support.

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  9 oferte

  I am in need of an experienced CakePHP freelancer to fix a minor bug in my project. The bug is not too complex and I require it to be fixed within 24 hours. Ideal Skills: - Proficient in CakePHP - Experience in bug fixing - Excellent problem-solving skills I am looking for someone who can work efficiently and deliver quality work within the given timeframe. Ple...experienced CakePHP freelancer to fix a minor bug in my project. The bug is not too complex and I require it to be fixed within 24 hours. Ideal Skills: - Proficient in CakePHP - Experience in bug fixing - Excellent problem-solving skills I am looking for someone who can work efficiently and deliver quality work within the given timeframe. Please note that I am only interested in individual freelancers and not ...

  $14 (Avg Bid)
  $14 Oferta medie
  8 oferte

  Need changes in my existing website New freelancers are welcome Need someone for all my projects.

  $113 (Avg Bid)
  $113 Oferta medie
  47 oferte

  Dear freelancers, I am looking for a flutter devloper who has good experience in Flutter and can fix one issue in existing flutter app. I need a person who can deploy vertex Ai pipeline on App-connect vertex AI with flutter. Please only expert devloper needs to apply. Write VertexAI in your proposal beginning, otherwise your proposal will be ignored.

  $109 (Avg Bid)
  $109 Oferta medie
  8 oferte

  Integration artnumber from case to fortnox More details: Which specific features of Fortnox do you want to integrate? Integration inspicient fortnox What information should successful freelancers include in their application? Experience What is your preferred programming language for this integration? PHP

  $28 / hr (Avg Bid)
  $28 / hr Oferta medie
  38 oferte
  WEB DEVELOPER 6 zile left

  ... I'm looking for someone who can bring the project to life and is passionate about creating something special. I expect freelancers to have prior experience relevant to the project. I prefer freelancers who have built a portfolio of past work that I can review, as well as having an in-depth understanding of the project and the experience to deliver it on time and within budget. Ideally, I want someone who is ready to dive right into the project, so detailed project proposals will be a plus in any application. This project is a great opportunity for a creative and talented professional to build something valuable and to showcase their skills. Interested freelancers should contact me with their experience or any questions they might have. I'm eager to ...

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Oferta medie
  11 oferte

  I am in need of a translator who can translate our project within 24 hours. The language required for translation is either Spanish, French or Chinese. Ideal Skills and Experience: - Fluent in the required language - Proven experience in translation - Ability to work under tight deadlines In the application, successful freelancers should include their experience in translation and their ability to work under deadlines. Detailed project proposals are not required.

  $104 (Avg Bid)
  $104 Oferta medie
  59 oferte

  Our organization heavily relies on landing pages/portals for our B2B2C relationships, and we want to optimize our workflow by automating the creation of these pages. Currently, our landing pages are simple and consist of an email field, a logo, an I-frame, and a phone number ex below: With the help of freelancers like yourself, we aim to automate this process, saving valuable time and resources. Our current process takes about 10-20mins to create each landing page (about 20-30 a week). We collect the info, copy the template page on elementor, then replace info with new info. We want this process automated via a form or table that dynamically creates and updates these landing pages. These landing pages are built of off wordpress and elementor

  $288 (Avg Bid)
  $288 Oferta medie
  81 oferte

  We are currently seeking an experienced and highly skilled IT Specialist with expertise in web development, payment system integration, calendar integration, server security, funnel creation, workflow implementation, and automation on the ClickFunnels platform. This individual will play a pivotal role in our project, which focuses on building and enhancing websites, landing pages, and implementing various automation processes. Responsibilities: Design and develop visually appealing and user-friendly websites and landing pages. Integrate secure and efficient payment systems into websites to ensure smooth transactions. Implement calendar integration features to enable seamless scheduling and appointment management. Conduct regular server maintenance to identify and eliminate malware...

  $503 (Avg Bid)
  $503 Oferta medie
  114 oferte