Codecademy python rock paper scissorsproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrare după:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  165,152 codecademy python rock paper scissors proiecte găsite, la prețul de USD

  Aplicatie independenta care sa integreze un sistem de fisiere gluster cu un sistem de backup pe tape. Aplicatia trebuie sa ofere interfata web si servicii REST pentru integrare. Preferabil sa fie implementata python sau java. Va rula pe linux. Preferabil dezvoltator din Bucuresti.

  $1198 (Avg Bid)
  $1198 Oferta medie
  6 oferte
  Realizare proiect python S-a încheiat left

  Proiect ce presupune realizarea a 5 exercitii utilizand limbajul Python conform cerintelor.

  $68 (Avg Bid)
  $68 Oferta medie
  2 oferte
  Project for Botond L. S-a încheiat left

  Buna. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Buna. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer/ agentii care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ati fi interesati de o colaborare in acest sens? Daca e nevoie pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa ofere suport punctual.

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for Luca V. S-a încheiat left

  Buna Luca! Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for Alex L. S-a încheiat left

  Buna Alex. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Caut pe cineva care ma poata ajuta sa îmi facă niște boți în Python sau Selenium. Astept oferte. Multumesc.

  $135 (Avg Bid)
  $135 Oferta medie
  7 oferte
  Pigeon Management Solution S-a încheiat left

  Sunt Ionut, un pasionat de porumbei și de ceva vreme si de programare. Am ales python si django fiindcă am avut impresia ca le pot asimila mai ușor noțiunile. Planul meu este să dezvolt o aplicatie pentru pastrarea evidentei porumbeilor. Sunt deja solutii pe piata insa vreau ceva mai bun, mai amplu. Am inceput de unul singur sa implementez fiind ajutat de solutia gratuită de gazduire oferită de he...

  $697 (Avg Bid)
  $697 Oferta medie
  10 oferte

  Proiectul reprezinta implementarea cat si antrenarea unei retele neurala recurente pentru clasificarea actiunilor dintre un om si o masina parcata. Implementarea se va face in Python 3.6

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  4 oferte

  Scriptul cauta intr-un site un anumit rezultat si foloseste putin python , dar din pacate in clipa de fata nu mai afiseaza nimic,e posibil ca versiunea de mozila cu care lucreaza sa fie prea veche. Caut pe cineva sa il faca functional din nou.

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  3 oferte
  Project for Alexandru D. S-a încheiat left

  Salut, as avea nevoie de ajutor cu ceva cod in python. Poti sa ma ajuti?

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  1 oferte

  Dezvoltarea unui program de urmarire a productiei pentru o fábrica de usi, dulapuri si ferestre. In aces momento avem ceva dezvoltat in Delphi si as vrea sa il imbunatatim. Ceea ce nu stiu este daca sa continuam cu el in Delphi sau sa il rescriem in Python. Persoana care va castiga proyectul va trebuie sa imi explice care sunt avantajele si dezavantajele in ambele cazuri.

  $2394 (Avg Bid)
  $2394 Oferta medie
  8 oferte
  Project for Claudiu I. S-a încheiat left

  Salut. Am un script de facut in python. Zi-mi cand esti online sa discutam. Multumesc

  $29 / hr (Avg Bid)
  $29 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Rebuild PBR Python Script S-a încheiat left

  Rebuild PBR Python script..................

  $455 (Avg Bid)
  $455 Oferta medie
  10 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Altele sau nu sunt sigur Python I need a chatbot for Facebook

  $152 (Avg Bid)
  $152 Oferta medie
  4 oferte

  Windows Altele sau nu sunt sigur Am nevoie de un program in matlab/python pt scanerul meu [conectează-te pentru a consulta linkul URL] trebuie sa se ocupe de reconstructia 3D a obiectului din norul de puncte, achizitia si procesarea [conectează-te pentru a consulta linkul URL] cate am cautat pe net exista astfel de softuri ce pot folosi ca sursa de inspiratie( in python exista horus iar in matlab ...

  $103 (Avg Bid)
  $103 Oferta medie
  2 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Buna ziua, Ma intereseaza modificarea sau scrierea de la 0 unui bot in PHP sau Perl sau Python sau Java sau LUA pentru [conectează-te pentru a consulta linkul URL], cat mai simplu sa nu fie atat de complex ca cel din exemplu. Si sa implementez o anume strategie in el. Exemplu: [conectează-te pentru a consulta linkul URL] Astept oferte. Multumesc Mai multe detalii in privat

  $329 (Avg Bid)
  $329 Oferta medie
  3 oferte
  Programator Python S-a încheiat left

  Am nevoie de colaborator care stie foarte bine Python folosind Django pentru backend si Angular JS pentru frontend pentru a realiza diverse aplicatii web based si/sau site-uri.

  $686 (Avg Bid)
  $686 Oferta medie
  9 oferte

  Caut programator cu experienta, pentru dezvoltare aplicatie pe blockchain. Sunt necesare cunostinte de C#, java sau python.

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Caut programatori pentru dezvoltare soft/web. Daca ai cunostinte de programare in limbaje precum: php, javascript, sql, html etc.. si platforme de comert electronic: magento, prestashop, opencart etc.. atunci ai sansa de a face parte dintr-o echipa tanara si dinamica de programatori. Nu aplicati daca nu indeplini conditiile mentionate anterior. Pret per proiect / ora.

  $277 (Avg Bid)
  $277 Oferta medie
  2 oferte
  $100 Oferta medie
  1 oferte

  Am nevoie de un economics paper. Toate detaliile sunt in documentul atasat. E un introductory core class la care am 91% dar de care nu am timp sa ma ocup. Am double major si am alte proiecte finale de care trebuie sa ma ocup. Pretul l-am pus ca trebuie. Astept oferta ta.

  $10 - $10
  $10 - $10
  0 oferte
  Management artistic S-a încheiat left

  Angajam persoana activa, agera, inteleapta si deschisa care sa fie capabila sa lucreze cu artisti romani si straini in vederea managementului si si booking-ului. Persoana pe care o cautam trebuie sa cunoasca muzica si istoria scenei romanesti in zona rock, folk, zona underground; sa vorbeasca cel putin limba engleza (scris si vorbit), sa stie sa lucreze cu calculatorul ( xls, ppt, word, navigare ...

  $250 - $750
  $250 - $750
  0 oferte

  [conectează-te pentru a consulta linkul URL] Site oficial al conferintei nationale in AIESEC Romania, Rock Me 2013. Site-ul a primit feedback pozitiv de peste 80% si a atras peste 500 de vizitatori unici pe zi.

  $30 - $250
  $30 - $250
  0 oferte
  Python project S-a încheiat left

  Buna, Intelligent Bee Web este o companie de web development fondata in Iasi si cautam in prezent colaboratori project based pentru proiecte in Python. Am dori sa stim daca esti interesat si disponibil. Astept raspunsul tau pe email la adresa alina@intelligentbee.com. Multumesc!

  $30 / hr (Avg Bid)
  $30 / hr Oferta medie
  1 oferte

  I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows using Python. Need to support in installing ,configuring and hosting in IIS.

  $8 - $21
  $8 - $21
  0 oferte
  z3 solver and Java 6 zile left
  VERIFICAT

  to develop a method and tool for the analysis of attack trees encompassing the computation of various attack measures. This method will make use of Optimization Modulo Theories (OMT) For solving the queries, an off-the-shelf OMT solver such as Z3 (which has programmatic APIs for C, C++, Java, .NET, and Python) will be used.

  $248 (Avg Bid)
  $248 Oferta medie
  4 oferte

  I am searching for someone to proofread a research paper (business administration). The paper is written in good English language, and the total number of words is 2000 words.

  $27 (Avg Bid)
  $27 Oferta medie
  33 oferte

  If you have experience in python and quickbooks, let me know. This is the long-term contract if you can show me the simple result using python.

  $2576 (Avg Bid)
  $2576 Oferta medie
  8 oferte

  firstly i need an abstract and introduction with the problem that is being solved the topics are testing

  $97 (Avg Bid)
  $97 Oferta medie
  6 oferte

  Support with personal/goal statement college admission paper

  $39 (Avg Bid)
  $39 Oferta medie
  11 oferte

  Hi there, I’m scraping from this two websites: [conectează-te pentru a consulta linkul URL] [conectează-te pentru a consulta linkul URL] I’m using Python in order to create product monitors that notify when new products are loaded or when a product restock some sizes. I got all the “monitors” done. The only problem I have is that I always get cached responses from the ser...

  $165 (Avg Bid)
  $165 Oferta medie
  1 oferte
  $75 Oferta medie
  20 oferte

  Hi there, I’m scraping from this two websites: [conectează-te pentru a consulta linkul URL] [conectează-te pentru a consulta linkul URL] I’m using Python in order to create product monitors that notify when new products are loaded or when a product restock some sizes. I got all the “monitors” done. The only problem I have is that I always get cached responses from the ser...

  $165 (Avg Bid)
  $165 Oferta medie
  1 oferte

  Need to perform Breadth First Search, Breadth first search with cyclic check and Depth First Search on Puzzle8 using Python

  $46 (Avg Bid)
  $46 Oferta medie
  4 oferte
  Research paper -- 2 6 zile left
  VERIFICAT

  Part 1: In today’s world, most college students will own at least one electronic device, such as a cell phone. Many students have multiple electronic devices. Microsoft Access includes a desktop Asset tracking template that you can modify to keep track of your electronic devices, such as cell phone, MP3 player, and computer. Get together with your group and make a list of the elect...

  $28 (Avg Bid)
  $28 Oferta medie
  18 oferte

  I need a legal supply and distribution agreement for my company we supply paper and cleaning products, business is located in Canada

  $84 (Avg Bid)
  $84 Oferta medie
  3 oferte

  I need expert on xtream ui and python. And i want it very [conectează-te pentru a consulta linkul URL] bid experts. This is simple [conectează-te pentru a consulta linkul URL] freelancer not allow.

  $17 (Avg Bid)
  $17 Oferta medie
  2 oferte

  Hello We place a CSV file (like the [conectează-te pentru a consulta linkul URL]) in a path and need to print the associated CAD (.dwg) drawings. Instead of having to open each file and manually print I'd like a script developed I can run as an icon on a windows PC that reads the file in the directory and prints the associated drawings. The script will also need to read the file name to locat...

  $22 / hr (Avg Bid)
  $22 / hr Oferta medie
  4 oferte

  Looking for BlockChain Game Developer in ICON Network. Tehnichal: Java SDK Python SDK JavaScript SDK Swift SDK More information: [conectează-te pentru a consulta linkul URL]

  $1500 (Avg Bid)
  $1500 Oferta medie
  2 oferte

  Graphic Artists wanted for concert posters! I am looking for a freelance graphic artist or illustrator to make a series of concert posters, instagram images and facebook banners for my event series. Submissions: - Please send us a mock poster or your previous work - Please include the name of the event "Disco Sex Cult", the date "April 25" and location "TBA" in y...

  $193 (Avg Bid)
  Prezentat Concurs de Top
  $193
  2 intrări

  Hi, i need a range of rings, bracelets, necklaces, and earrings to be made into 3D CAD files, from designs I have drawn on paper, while helping me modify these designs into realistic pieces. Requirements are: must be good with the CAD program - particularly rhinoceros - and must have a very good eye for detail. I will for the service, per each CAD file produced, or can come to an agreement.

  $120 (Avg Bid)
  $120 Oferta medie
  8 oferte
  time calculator 6 zile left

  use python to make a time calculator. i want to give the hours, minutes and seconds and in return receive maximum days, hours and minutes. simple project /script

  $19 (Avg Bid)
  $19 Oferta medie
  5 oferte
  $26 Oferta medie
  16 oferte
  Trophy icon DOS DE GINEBRA 9 zile left

  We are a new indie pop soft rock band from Spain! We need a logo for our band, and our idea is that it should be related to our personal values: Young, wild, good vibes with friends... We are not actually looking for a serious and formal logo, but for something more related to our values. The name of the band is ¨Dos de Ginebra¨, which in English means ¨Two of Gin¨, so, we still do...

  $65 (Avg Bid)
  $65
  3 intrări

  Hi dear freelancers, We are an startup in transferring from accelerator , what we need is a service for our micro-service architecture project to handle location and query from database to show near stores, if you have experience on django geo or any other kind of frameworks please let us know

  $2442 (Avg Bid)
  $2442 Oferta medie
  13 oferte
  Write an algorithm 6 zile left
  VERIFICAT

  I want to write an algorithm for research paper that is compose of tow algorithm

  $12 (Avg Bid)
  $12 Oferta medie
  6 oferte
  Metal finder 6 zile left

  My name is Christopher, I reside in Florida and I would like to have someone analyze a sample of soil/rock for the type of metal it contains.

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  6 oferte

  Hello, I need someone to implement the Canonical Time Warping algorithm in Python (or your preferred language), as specified in this research paper: [conectează-te pentru a consulta linkul URL]~ftorre/Fernando%20De%20la%20Torre_files/publications_files/[conectează-te pentru a consulta linkul URL] Here is the problem I have: I have 3D data points representing the joints of humans for 5-seconds of...

  $160 (Avg Bid)
  $160 Oferta medie
  4 oferte

  I have a scraping script written in python. I want to run it on the server by url. For example; [conectează-te pentru a consulta linkul URL] when I put a url like above , python script run on the server run and sends simple response (operation successful/ failed) . I want it done asap. I am looking for a professional.

  $29 (Avg Bid)
  $29 Oferta medie
  16 oferte