Codecademy pythonproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrare după:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  88,150 codecademy python proiecte găsite, la prețul de USD

  Salut, As dorii daca se poate sa fac o automatizare de publicare automata de anunturi pe diferite siteuri un fel de TurboLister. Vreau sa stiu daca stii sa lucrezi in Python sau ceva asemanator ?

  $250 (Avg Bid)
  $250 Oferta medie
  1 oferte

  Pornind de la o platforma open source - existenta, aceasta trebuie modificata/configurata/ adataptata, si anumite module integrate (gen payment gateway, si altele). Plaforma are modul de CMS, dar implica si modificari CSS/Python.

  $1283 (Avg Bid)
  $1283 Oferta medie
  14 oferte
  Retea integrata de senzori S-a încheiat left

  [conectează-te pentru a consulta linkul URL] de programare -python [conectează-te pentru a consulta linkul URL] de date:3 senzori(temperatura,puls,EKG) [conectează-te pentru a consulta linkul URL] de date:Aplicatie de tip Android care interprereaza datele transmise de senzori Placa bitalino va avea conectati 3 senzori,placa se va conecta printr-un cablu de date la un telefon cu android,aplicat...

  $499 (Avg Bid)
  Local
  $499 Oferta medie
  11 oferte
  Proiect phyron-basic S-a încheiat left

  ● Python programming combines or individually, at least 6 of Facilities: - use of lists and dictionaries, including the necessary method; - use of sets and tuples, including the method required; - defining and calling functions; - use of conditional structures; - use of repetitive structures; - import a csv or json file into the pandas package; - accessing by place and place; - modification of th...

  $16 (Avg Bid)
  $16 Oferta medie
  1 oferte

  Este vorba despre o problema de programare dinamica, aceasta trebuie rezolvata atat in C, si apoi in python conform unei metodologii pana vineri inclusiv.

  $89 (Avg Bid)
  $89 Oferta medie
  2 oferte

  Doresc sa angajez pe cineva care stie sa imi rezolve 2 algoritmi cunoscuti cu grafuri neorientate - implementare in python si/sau C.

  $102 (Avg Bid)
  $102 Oferta medie
  5 oferte

  Este vorba despre o problema de programare, aceasta trebuie rezolvata in 2 solutii diferite, ambele in C, si apoi convertite in python

  $68 (Avg Bid)
  $68 Oferta medie
  6 oferte
  SMTP SCANNER S-a încheiat left

  am nevoie de cineva care stie foarte bine php si python , si despre SMTP , vreau sa combin 2 scannere de smtps in unul singur.

  $811 (Avg Bid)
  $811 Oferta medie
  3 oferte

  Buna ziua! Am 4 coduri de pe internet luate cu copy paste, ce calculeaza arbore de acoperire minima prin doua metode diferite. Fiecare metoda e realizata si in C, si in Python, lucruri elementare. Vreau sa ascund faptul ca sunt plagiate, modificand variabile si mod de calcul. Am nevoie de cineva pt asta, deoarece imi trebuie pt un proiect.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  1 oferte

  Aplicatie independenta care sa integreze un sistem de fisiere gluster cu un sistem de backup pe tape. Aplicatia trebuie sa ofere interfata web si servicii REST pentru integrare. Preferabil sa fie implementata python sau java. Va rula pe linux. Preferabil dezvoltator din Bucuresti.

  $1248 (Avg Bid)
  $1248 Oferta medie
  4 oferte
  Realizare proiect python S-a încheiat left

  Proiect ce presupune realizarea a 5 exercitii utilizand limbajul Python conform cerintelor.

  $73 (Avg Bid)
  $73 Oferta medie
  2 oferte
  Project for Botond L. S-a încheiat left

  Buna. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Buna. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer/ agentii care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ati fi interesati de o colaborare in acest sens? Daca e nevoie pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa ofere suport punctual.

  $24 - $24 / hr
  $24 - $24 / hr
  0 oferte
  Project for Luca V. S-a încheiat left

  Buna Luca! Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for Alex L. S-a încheiat left

  Buna Alex. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Caut pe cineva care ma poata ajuta sa îmi facă niște boți în Python sau Selenium. Astept oferte. Multumesc.

  $135 (Avg Bid)
  $135 Oferta medie
  6 oferte
  Pigeon Management Solution S-a încheiat left

  Sunt Ionut, un pasionat de porumbei și de ceva vreme si de programare. Am ales python si django fiindcă am avut impresia ca le pot asimila mai ușor noțiunile. Planul meu este să dezvolt o aplicatie pentru pastrarea evidentei porumbeilor. Sunt deja solutii pe piata insa vreau ceva mai bun, mai amplu. Am inceput de unul singur sa implementez fiind ajutat de solutia gratuită de gazduire oferită de he...

  $697 (Avg Bid)
  $697 Oferta medie
  10 oferte

  Proiectul reprezinta implementarea cat si antrenarea unei retele neurala recurente pentru clasificarea actiunilor dintre un om si o masina parcata. Implementarea se va face in Python 3.6

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  4 oferte

  Scriptul cauta intr-un site un anumit rezultat si foloseste putin python , dar din pacate in clipa de fata nu mai afiseaza nimic,e posibil ca versiunea de mozila cu care lucreaza sa fie prea veche. Caut pe cineva sa il faca functional din nou.

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  3 oferte
  Project for Alexandru D. S-a încheiat left

  Salut, as avea nevoie de ajutor cu ceva cod in python. Poti sa ma ajuti?

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  1 oferte

  Dezvoltarea unui program de urmarire a productiei pentru o fábrica de usi, dulapuri si ferestre. In aces momento avem ceva dezvoltat in Delphi si as vrea sa il imbunatatim. Ceea ce nu stiu este daca sa continuam cu el in Delphi sau sa il rescriem in Python. Persoana care va castiga proyectul va trebuie sa imi explice care sunt avantajele si dezavantajele in ambele cazuri.

  $2394 (Avg Bid)
  $2394 Oferta medie
  8 oferte
  Project for Claudiu I. S-a încheiat left

  Salut. Am un script de facut in python. Zi-mi cand esti online sa discutam. Multumesc

  $29 / hr (Avg Bid)
  $29 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Rebuild PBR Python Script S-a încheiat left

  Rebuild PBR Python script..................

  $455 (Avg Bid)
  $455 Oferta medie
  10 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Altele sau nu sunt sigur Python I need a chatbot for Facebook

  $152 (Avg Bid)
  $152 Oferta medie
  4 oferte

  Windows Altele sau nu sunt sigur Am nevoie de un program in matlab/python pt scanerul meu [conectează-te pentru a consulta linkul URL] trebuie sa se ocupe de reconstructia 3D a obiectului din norul de puncte, achizitia si procesarea [conectează-te pentru a consulta linkul URL] cate am cautat pe net exista astfel de softuri ce pot folosi ca sursa de inspiratie( in python exista horus iar in matlab ...

  $103 (Avg Bid)
  $103 Oferta medie
  2 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Buna ziua, Ma intereseaza modificarea sau scrierea de la 0 unui bot in PHP sau Perl sau Python sau Java sau LUA pentru [conectează-te pentru a consulta linkul URL], cat mai simplu sa nu fie atat de complex ca cel din exemplu. Si sa implementez o anume strategie in el. Exemplu: [conectează-te pentru a consulta linkul URL] Astept oferte. Multumesc Mai multe detalii in privat

  $329 (Avg Bid)
  $329 Oferta medie
  3 oferte
  Programator Python S-a încheiat left

  Am nevoie de colaborator care stie foarte bine Python folosind Django pentru backend si Angular JS pentru frontend pentru a realiza diverse aplicatii web based si/sau site-uri.

  $686 (Avg Bid)
  $686 Oferta medie
  9 oferte

  Caut programator cu experienta, pentru dezvoltare aplicatie pe blockchain. Sunt necesare cunostinte de C#, java sau python.

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Caut programatori pentru dezvoltare soft/web. Daca ai cunostinte de programare in limbaje precum: php, javascript, sql, html etc.. si platforme de comert electronic: magento, prestashop, opencart etc.. atunci ai sansa de a face parte dintr-o echipa tanara si dinamica de programatori. Nu aplicati daca nu indeplini conditiile mentionate anterior. Pret per proiect / ora.

  $277 (Avg Bid)
  $277 Oferta medie
  2 oferte
  Python project S-a încheiat left

  Buna, Intelligent Bee Web este o companie de web development fondata in Iasi si cautam in prezent colaboratori project based pentru proiecte in Python. Am dori sa stim daca esti interesat si disponibil. Astept raspunsul tau pe email la adresa alina@intelligentbee.com. Multumesc!

  $30 / hr (Avg Bid)
  $30 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Python Api 6 zile left

  Python api call to cherwell api Python api to get a token from cherwell api using get command And post command to use the token in another cherwell api and get the ouput. Budget is fixed It's a small project

  $8 - $20
  $8 - $20
  0 oferte

  BUILD AN API BASED APPLICATION USING PYTHON FOR WINDOWS, IOS AND ANDROID API DOCUMENT WILL BE PROVIDED

  $507 (Avg Bid)
  $507 Oferta medie
  1 oferte
  Python or Java and SQL 6 zile left
  VERIFICAT

  We have a requirement to upload an excel file to a website and the data from few columns in the uploaded excel should be displayed in website. This should be enough

  $84 (Avg Bid)
  $84 Oferta medie
  7 oferte

  I have a schema in a json format. I need the key value pairs within the nest of "rules" to be parsed. the key value pairs then need to be stored for each rule as a python file and the key values stored as a function. This should all be done in pyspark as well. It needs to be done fairly qiuckly. Check out the nest within "rules". those rules need to be parsed into individual py...

  $55 (Avg Bid)
  $55 Oferta medie
  1 oferte

  Hello. Freelancers! I have a Woocommerce site. But this is very not safe from hacker attack. So I am going to move to react. So Front end is React and Backend is python or Node. I am going to discuss details in private chat. Please contact me.

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr Oferta medie
  17 oferte

  I need some help interacting a few websites. I have linux with python3, chromedriver and able to print page source. My first target is app.uniswap.org. Just need a few hours of your time over zoom to try different things. Will pay hourly.

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Oferta medie
  8 oferte

  I estimate you'll receive 180 US dollars/month for 20 hours/month. I'm sorry but you must neither live in Africa, Asia, Canada, the Russian Federation, USA, nor Western Europe. You neither need an Arduino nor an ESP32. ✻ THIS PROJECT IS STILL OPEN ✻ This project is still open as of 02:34 GMT on Thursday, 24 September 2020. ✻ AVOID SPENDING A BID ✻ To avoid spending a bid you may past...

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  16 oferte

  Python Freelancer. Details will be shared with the after chatting.

  $8 - $20
  Sigilat
  $8 - $20
  5 oferte

  Use dynamic programming to solve resource usage, Python listed as skill but can use any language.I will send complete details in chat.

  $44 (Avg Bid)
  $44 Oferta medie
  3 oferte

  Looking for data science people. I will send you some files of python codes and send you a dataset. From those codes and dataset, prepare an exploratory data analysis report

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  10 oferte

  Use dynamic programming to solve optimal scheduling, Python listed as skill but can use any language.I will provide complete details in chat

  $36 (Avg Bid)
  $36 Oferta medie
  4 oferte

  i need the Python - Scala expert for multiple jobs. Details will be shared

  $20 - $164
  Sigilat
  $20 - $164
  18 oferte

  i need the Python - Scala expert for multiple jobs. Details will be shared

  $20 - $164
  Sigilat
  $20 - $164
  8 oferte

  Sentiment analysis in Python (using libraries in Scikit).I will provide complete details in chat.

  $41 (Avg Bid)
  $41 Oferta medie
  4 oferte
  Python coder --.. 20 zile left

  i need the python coder for multiple jobs. Details will be informed to selected vendor.

  $20 - $164
  Sigilat
  $20 - $164
  38 oferte

  I have a schema in a json format. I need the key value pairs within the nest of "rules" to be parsed. the key value pairs then need to be stored for each rule as a python file and the key values stored as a function. This should all be done in pyspark as well. It needs to be done fairly qiuckly. Check out the nest within "rules". those rules need to be parsed into individual py...

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  2 oferte
  python expert needed 6 zile left
  VERIFICAT

  I need to migrate my python code to be compatible with tensor flow 2.3 (it is compatible with tf 1.14).

  $33 (Avg Bid)
  $33 Oferta medie
  4 oferte

  i need the Python and Statistics expert for multiple jobs. Details will be shared

  $13 - $65
  Sigilat
  $13 - $65
  24 oferte
  Python coder -- 5 13 zile left

  i need the python coder for multiple jobs. Please bid if you are expert

  $20 - $78
  Sigilat
  $20 - $78
  20 oferte

  We have a report created in Word file and we would like to automate the report generation process through Python. There is information that would be provided through CSV file and they represent a JSON response of an API call to be incorporated in the code. Those numbers should not be hard coded. Responsibilities - Write effective, scalable code - Test and debug programs - Coordinate with internal...

  $391472 (Avg Bid)
  $391472 Oferta medie
  15 oferte