Como converter ebook audiobookproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  2,000 como converter ebook audiobook proiecte găsite, la prețul de USD
  traducere -- 2 S-a încheiat left

  Buna ziua , Doresc sa traduc ebook din limba romana ,scris cu cuvinte arhaice ,in limba engleza americana , imi trimiteti o oferta ? multumesc

  $953 (Avg Bid)
  $953 Oferta medie
  35 oferte
  Povești pentru copii S-a încheiat left

  Un ebook cu povești pentru copii care să aibă aproximatix 50 de pagini. Ideal ar fi să fie povești cu animale, fiind o temă care prinde bine la grupul țintă.

  $79 (Avg Bid)
  $79 Oferta medie
  5 oferte

  Salut! As vrea sa creez un audiobook pentru "Povestea lui Harap-Alb". Te intereseaza?

  $10 (Avg Bid)
  $10 Oferta medie
  1 oferte

  Buna Rachbauer L. Ți-am remarcat profilul și vreau sa discutam in privat despre o colaborare pentru grafic design, dtp si editare grafica pentru diverse materiale gen eBook, coperti, si alte materiale grafice pentru brandul nostru RestartiX.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for Valentin M. S-a încheiat left

  Salut, Valentin. Ți-am remarcat profilul și vreau sa discutam in privat despre o colaborare pentru grafic design, dtp si editare grafica pentru diverse materiale gen eBook, coperti, si alte materiale grafice pentru brandul nostru RestartiX.

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Creare site web S-a încheiat left

  Site web (indiferent de idee, poate fi un eBook, un catalog cu mașini etc), cu un aspect decent, care să utilizeze neapărat o bază de date.

  $192 (Avg Bid)
  $192 Oferta medie
  26 oferte

  Am nevoie de un sketch arduino pentru un ceas cu display fluorescent cu 16 digiti si 16 segmente. Hardware -driver display HV518 32 output serial to paralel converter -ds1307 rtc -dht22 senzor temperatura si umiditate -arduino uno PCB-ul cu displayul si driverul HV518 este gata.

  $200 (Avg Bid)
  $200 Oferta medie
  1 oferte

  Caut ghostwriter pentru un ebook de aproximativ 25000-30000 de cuvinte in limba romana. Subiectul este Texting si Dating, nisa self-help pentru barbati. Candidatul ideal pentru job este o persoana deschisa catre comunicare, are rabdare sa inteleaga viziunea mea si sa faca research online. Pot oferi bullet point-uri pentru capitole, un exemplu de ebook ca sa se inteleaga vibe-ul lucrarii si video-uri in engleaza pentru research.

  $41 / hr (Avg Bid)
  $41 / hr Oferta medie
  14 oferte
  creeaza un ebook S-a încheiat left

  Redactare content pentru realizarea unui ebook original în limba română în domeniul unei terapii complementare. Biblioriografia: extrase din aproximativ 30 de cărți în limba engleză.

  $482 (Avg Bid)
  $482 Oferta medie
  3 oferte

  Sunt scriitor, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania, actor cu peste 20 de premii naționale și dețin o editură. Doresc colaborare cu freelanseri pentru distribuția de cărți în format carte tipărită, ebook sau audiobook. Comision pe care îl stabilim de comun acord.

  $339 (Avg Bid)
  $339 Oferta medie
  7 oferte

  ebook cu o poveste de dragoste intr lgbt cat si viata lor si problemele prin care sunt nevoiti sa treaca datorita acestei diferente fata de asa zisa normalitate, povestea sa fie incadrata in media de pagini a unei carti online.

  $232 (Avg Bid)
  $232 Oferta medie
  2 oferte

  Am nevoie de un traducator din romana in engleza, pentru un ebook ce contine 49 de pagini. Fara variante google translate, pentru ca si eu am incercat ?. Astept oferte. Multumesc

  $304 (Avg Bid)
  $304 Oferta medie
  51 oferte

  Landing page pentru promovare/vanzare Ebook si carte tiparita, e vorba de o trilogie hard scifi.

  $36 (Avg Bid)
  $36 Oferta medie
  14 oferte

  Buna! Caut scriitori care au scris/vor scrie carti de beletristica sau dezvoltare personala. Astept manuscrise sau fragmente din creatiile voastre. Proiectul ales va beneficia de tiparire cartii in format eBook pentru moment, iar ulterior in format fizic.

  $98 (Avg Bid)
  $98 Oferta medie
  5 oferte

  (versiunea lb romana) De introdus butoane social media (Facebook, LinkedIn, Instagram, Soundcloud, Youtube, Twitter) De introdus disclaimer pe toate paginile asa cum este pe Header – de scos diacriticele, eventual de imbunatatit slider-urile cu imagini si text sub o forma mai profesionala (au fost facute de mine in Canva…..) De facut functionala descarcarea ebook-ului din header-ul verde. Utilizatorul sa o primesca automat pe email. Optiunea exista pe metabolicenergy.net. De rezolvat alte nereguli majore daca exista, imbunatit mici aspecte de design (fonturi, etc), de verificat daca am implementat bine butoanele de PayPal la pagini. SEO… 2. Migrare catre hosting Siteground + optimizare timp incarcare + comprimare poze (in prezent am hosting la Simplenet

  $500 (Avg Bid)
  $500 Oferta medie
  5 oferte

  Sunt un autor roman publicat, un nume relativ nou. In ultimii 2 ani mi-au fost publicate urmatoarele carti: 1. Analiza financiara pe intelesul tuturor, vol 1 si vol 2 (s-au vandut cca 2.000 exemplare). 2. Aventurile lui Fram la Polul Nord, roman pt copii, 200 pag, vanzari slabe, este pierdut in marea masa a cartilor pt copii. 3. Interviul, roman horror psihologic, aparut de cca 4 luni 4. Monstru, ebook, disponibil online, roman horror, 170 pag Am facut publicitate platita prin Facebook, cu rezultate destul de modeste. Doresc un plan de publicitate agresiva, in vederea cresterii vizibilitatii in Romania si a notorietatii autorului

  $270 (Avg Bid)
  $270 Oferta medie
  2 oferte
  Project for Marilena T. S-a încheiat left

  Buna. Am un text de aranjat. De fapt este doar o pagina, unde se repeta cuvantul 'meditation' de prea multe ori, si trebuie sa il fac sa nu se mai repete asa de mult. + un feedback despre cum arata ebook-ul per total ca desing.

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Am nevoie de o traducere din romana in engleza, pentru doua ebook-uri, unul de 40 de pagini si celalalt de 38 de pagini.

  $76 (Avg Bid)
  $76 Oferta medie
  11 oferte
  Scrie un eBook S-a încheiat left

  Crearea unui eBook de 25-30 de pagini. Limba Romana Domeniul IT Termen o luna

  $118 (Avg Bid)
  $118 Oferta medie
  16 oferte
  Project for CristinaZA S-a încheiat left

  Salut Cristina, In urma cu cateva luni mi-ai ajutat cu proofreading si editare la unele retete. Am fost foarte multumita cu munca ta si mi-ar face placere sa lucrez din nou cu tine. A-si dorii sa imi creez un Ebook de bucate dar timpul si experienta nu imi este de ajuns. Am cateva din poze si retete finisate, dar mai am texte de creat si editat. Daca te intereseaza proiectul, te rog las-mi un mesaj cu pretul si cu perioada de timp ce consideri tu ca este necesara. It-ti multumesc anticipat, Cu stima, Aliz Csepei

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte
  ebook pe limba romana S-a încheiat left

  Salut, Caut ajutor la finisarea unei Ebook pe limba Romana. Ebookol este o carte de bucate. Am 80% din text dar necesita corectura, 70% din imagini. Am nevoie de cineva cine se pricepe la editare poze, text si a construii un ebook simplu, usor de folosit gu gusturi minimaliste, preferabil in programul Adobe InDesign.

  $127 (Avg Bid)
  $127 Oferta medie
  24 oferte
  Project for adrif73 S-a încheiat left

  Buna , Adriana! Sunt Ramona si am nevoie de un ebook cu retele de cocktailuri si bauturi..23 pagini, 4 categ cocktailuri X 10 retete fiecare. 2retete pe pagina cu poza frumoasa colorata. Le luam de pe sau cum zici. Ce zici?

  $90 (Avg Bid)
  $90 Oferta medie
  1 oferte

  ... este sincronizat in timp real printr-un serviciu SOAP cu sistemul ERP, numit CDMS. In CDMS noi avem gestiune si vanzarea pe magazine. In site se trimit in timp real din CDMS produsele documentate cu toate atributele. In magento nu se introduc manual produse. Toate produsele cu toate atributele se introduc in CDMS, iar din CDMS ajung automat in site. Exista doar produsele de tip ebook care se introduc direct in site. Din site pleaca tot printr-un api produse in emag. Momentan avem listate doar Carti si o parte din Cadouri si Papetarie pe emag. Acestea se sincronizeaza automat pe stoc cu site-ul si CDMS-ul. Din emag ajung in site Comenzile. Toate comenzile ajung din site in CDMS ca si Comenzi/facturi, depinde de stoc/pret. In site noi facem promotii/campanii (pagina dedicata)/sc...

  $516 (Avg Bid)
  $516 Oferta medie
  16 oferte
  Theme para OpenCart S-a încheiat left

  Hola, Necesito un theme en OPENCART como este site o este

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  2 oferte
  Design 14 bannere S-a încheiat left

  Doresc modificarea a 14 bannere + smart object, le am cumparate ( ) si doresc modificarea lor si a ebook-ului din imagine in Photoshop cu textele si logoul nostru.

  $103 (Avg Bid)
  $103 Oferta medie
  48 oferte

  E-book sau mini - carte cu tematica axata pe numerologie, filozofie, astrologie. O abordare unica a numerelor personale prin prisma realitatii. In momentul de fata am reusit sa stabilesc cuprinsul lucrarii si am mai multe idei de constructie a continutului. Caut persoane din Romania de preferinta Bucuresti, cu inclinatie catre aceste domenii. Prima discutie prefer sa o avem face to face , moment in care se primesc si celelalte detalii. Multumesc si astept cu interes persoanele dispuse sa colaboreze.

  $464 (Avg Bid)
  $464 Oferta medie
  8 oferte
  Scrie un eBook S-a încheiat left

  Sunt interesat sa scriu niste e-book-uri avand diferite teme. Eu am ideea (ideile) si doresc ca cel care scrie e-book-ul sa consulte bibliografia respectiva potrivita tematicii si sa redacteze cuprinsul acestuia. Un astfel de e-book urmeaza o anumita cronologie, introducere, cuprins, incheiere,cateva capitole unde este cazul, un eseu la inceputul fiecarui e-book. Va fi un fel de mini carte, care ulterior va fi oferita publicului on-line sub format pdf. Nu vor fi lucrari de specialitate, greoaie, vor fi mai mult de analiza pe un anumit segment si dezvoltate in consecinta. Mie nu imi permite timpul, de aceea rog cine are experienta in redactare, talent, inspiratie sa ma contacteze. Multumesc

  $90 (Avg Bid)
  $90 Oferta medie
  1 oferte
  Project for Neruna S-a încheiat left

  Ebook - Cele 7 secrete pentru un video de Succes!

  $40 (Avg Bid)
  $40 Oferta medie
  1 oferte
  Project for botondkireivw S-a încheiat left

  Salut, Lucrez la un proiect in Simulink/Matlab si anume a Maximum Power Point Tracking algorithm (P&O method) with a Boost Converter for a Solar PV . Am facut simularea dar rezultatele nu sunt conform cu ce ar trebuii sa dea. Astept un raspuns sa vorbim mai multe despre pret, timp si exact despre ce este proiectul. Multumesc, Dragos

  $35 (Avg Bid)
  $35 Oferta medie
  1 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Salut, As avea nevoie de cineva care ma poate ajuta cu modelling si control a unui MPPT pentru un DC/DC Boost Converter in Simulink/Matlab. Daca ma poate ajuta cineva contra cost, as fi foarte recunocator. Multumesc!

  $500 (Avg Bid)
  $500 Oferta medie
  1 oferte

  Buna ziua, am de introdus 4500 ebooks de pe un site, pe altul. Trebuie copiate informatiile si o poza pentru fiecare. Ebook-urile se descarca sub format zip in calculator, dupa care se incarca pe noul site. Data pana la care se poate realiza proiectul este 2 Februarie 2016. Trebuie incarcate in medie 100-150 ebook-uri pe zi. Este usor, dar mult de munca. Buget 70-100 de euro.

  $63 (Avg Bid)
  $63 Oferta medie
  30 oferte

  ONLY FOR ROMANIAN FREELANCER - Buna ziua, am de introdus 4500 ebooks de pe un site, pe altul. Trebuie copiate informatiile si o poza pentru fiecare. Ebook-urile se descarca sub format zip in calculator, dupa care se incarca pe noul site. Data pana la care se poate realiza proiectul este 2 Februarie 2016. Trebuie incarcate in medie 200-250 ebook-uri pe zi. Este usor, dar mult de munca. Ofer 100 de euro.

  $83 (Avg Bid)
  $83 Oferta medie
  31 oferte
  Project for zumbamylife S-a încheiat left

  First eBook - Sci fi series

  $988 (Avg Bid)
  $988 Oferta medie
  1 oferte

  Doresc sa gasesc noi partneri- web developeri- ce ma pot ajuta sa duc la bun final acest proiect. As dori sa construiesc o noua nisa in cadrul acestui website numita Graphomatic Development. Aceasta noua pagina va trebui s...acestui website numita Graphomatic Development. Aceasta noua pagina va trebui sa fie pagina de prezentare a serviciilor Web Developerilor partneri ai ai acestui proiect. Ei vor putea sa isi vand serviciile web individual sau vor putea lucra in echipa. Acesta este trocul ce il pot oferi viitorilor partneri ! Sper sa reusesc sa dezvolt aceasta comunitate cu ajutorul ebook-urilor la care am lucrat. Primul ebook este publicat si lucrez la a-l edita pe al doilea! Doresc sa lucrez cu dezvoltatori romani. Acest proiect are nevoie de un design extraordinar.

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  3 oferte

  Am o lucrare în curs de desfășurare, care are legătură cu proiectul nostru anterior 'Need some help with an eBook'

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  1 oferte
  ebook retete S-a încheiat left

  Doresc redactarea unui ebook cu retete,pornind de la pagina mea de facebook. O sa includa atat poze cat si retetele detaliate. Doresc precizie si seriozitate. Sunt in jur de 250 de retete, dar textele nu sunt foarte lungi.

  $91 (Avg Bid)
  $91 Oferta medie
  33 oferte

  salut, daca te intereseaza am un convertor bidirectional de simulat. i-ti trimit documentul si vorbim de pret dupa ce vezi despre ce e vorba.

  $118 - $118
  $118 - $118
  0 oferte

  Mi proyecto consiste en la venta de un producto del nicho de dinero de como hacer marketing de afiliados, el producto es de la plataforma Hotmart, la recompensa digital para llevar leads a mi funnel es un ebook, lo que busco es que el freelancer diseñe el lead magnet y el mockup para este proyecto, los colores a usar son el negro, el dorado, el blanco y el azúl oscuro, con un formato un poco plano, el trabajo lo necesito para dentro de un plazo de 5 días hábiles.

  $125 (Avg Bid)
  $125 Oferta medie
  4 oferte

  I have a document that needs to be converted to Kindle Package Format (KPF). The document is in both PDF and Word format and contains images and graphics that need to be carefully handled in the conversion process. Key requirements: - Convert PDF and Word documents to Kindle Package Format (KPF). - Maintain t...Kindle Package Format (KPF). - Maintain the original placement and size of images and graphics. - Ensure the final KPF retains the integrity of the original document layout. Ideal skills and experience: - Proficiency in converting various file formats to Kindle Package Format (KPF). - Experience in handling images and graphics in eBook conversions. - Attention to detail to ensure the final product matches the original layout. - Knowledge of best practices for Kindle eBoo...

  $40 (Avg Bid)
  $40 Oferta medie
  19 oferte

  Somos una agencia de marketing digital, especializada en estrategias personalizadas, desde campañas de SEO hasta publicidad en redes sociales, ofrecemos soluciones que impulsan el crecimiento y la visibilidad en línea de nuestros clientes. Estamos en la búsqueda de un Closer de Ventas altamente cualificado, apasionado por el mundo digital y con habilidades para cerrar acuerdos beneficiosos para la empresa. Se encargará de identificar oportunidades de negocio, establecer relaciones sólidas con clientes potenciales y convertirlos en clientes satisfechos. Tareas del puesto: - Búsqueda activa de clientes potenciales para la agencia. - Realización de presentaciones de nuestros servicios. - Elaboración de propuestas personalizadas que sa...

  $372 (Avg Bid)
  $372 Oferta medie
  9 oferte

  ...backend de PrestaShop donde se pueda visualizar un listado de clientes registrados junto con sus respectivos tokens de pago. 3. Historial de transacciones: Registrar y mostrar en el backend de PrestaShop un historial de transacciones realizadas con el método de pago recurrente de Wompi, incluyendo tanto transacciones exitosas como rechazadas. 4. Próximos pagos: Mostrar un listado en el backend de PrestaShop de los pagos recurrentes programados para realizarse, con detalles como fechas y montos. 5. Ejecución de cobro masivo (cron): Implementar un cron job que ejecute el cobro masivo de las licencias recurrentes en las fechas programadas, utilizando los tokens de pago almacenados de forma segura. Notas: a) El módulo debe cumplir con todas la...

  $502 (Avg Bid)
  $502 Oferta medie
  12 oferte

  Somos Dentology Clinic, una clínica odontologica ubicada en Quito, Ecuador. Buscamos a alguien que nos ayude con marketing, tanto para atraer más clientes (como punto fundamental) y para ser más visible la clínica a la comunidad. Fundamental comunicarse y contactarnos en Español

  $88 (Avg Bid)
  $88 Oferta medie
  14 oferte

  ...The site should have a language switcher that allows users to easily switch between languages. - **Currency Conversion**: I need the site to have a built-in currency converter that can convert prices on the site into the user's preferred currency. This should be automatically done based on the user's IP or by allowing manual selection by the user. Ideal Skills and Experience: - Proven experience with Wordpress and setting up multilingual websites using plugins like WPML or Polylang - Strong knowledge of currency conversion plugins for Wordpress - Experience with UI/UX design to ensure the language switcher and currency converter are seamlessly integrated into the site - Ability to deliver the project ASAP without compromising on quality. If you're confid...

  $107 (Avg Bid)
  $107 Oferta medie
  14 oferte

  Empresa Contratante: Empresa innovadora con alcance global Sobre Nosotros: Como empresa dinámica y en crecimiento, buscamos incorporar a un(a) Gerente de Recursos Humanos experimentado(a) y visionario(a) para liderar nuestro departamento de Recursos Humanos. Este rol es fundamental para desarrollar y ejecutar estrategias efectivas que aseguren la gestión óptima del Talento y la cultura organizacional, reflejando nuestros valores de excelencia e innovación. En colaboración con nuestro socio estratégico en Recursos Humanos, Sellectia, estamos comprometidos a atraer y desarrollar profesionales que busquen superarse continuamente y contribuir al éxito global de nuestra organización. Funciones Principales: - Diseñar e imple...

  $2 - $8 / hr
  $2 - $8 / hr
  0 oferte

  ...Desarrollo y mantenimiento de nuestras plataformas de ecommerce y marketplace, garantizando una experiencia de usuario óptima. (wordpress, woocommerce, prestashop) - Diseño, implementación y mantenimiento de sitios web, asegurando una interfaz atractiva y funcional. - Creación de contenido visual impactante para todas nuestras plataformas digitales. - Gestión activa de nuestras redes sociales, actuando como Community Manager para aumentar la visibilidad y engagement. - Creación e implementación de estrategias de marketing digital y comerciales efectivas. Requisitos: - Residente en Venezuela. - Conexión a internet estable. - Disponibilidad para trabajar de manera exclusiva y a tiempo completo. - Mínimo 2 años d...

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Oferta medie
  9 oferte

  Sobre Nosotros: Nuestra empresa, de origen Americano y con una proyección global, está en la búsqueda de un(a) Contador(a) altamente cualificado(a) con sólida experiencia en contabilidad, así como en temas tributarios y fiscales. Este rol es clave para asegurar la precisión, el cumplimiento y la eficiencia de nuestras operaciones contables y financieras. Con el soporte de Sellectia, nuestro socio estratégico en Recursos Humanos, estamos comprometidos en atraer Talento que aspire a la excelencia, la innovación y el crecimiento continuo. Funciones Principales: - Gestión y preparación integral de declaraciones fiscales y tributarias, cumpliendo con las normativas vigentes a nivel nacional e internacional. - Responsab...

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  5 oferte

  Converter uma imagem jpg para arquivo vetor (ai ou svg)

  $22 (Avg Bid)
  $22 Oferta medie
  48 oferte

  Estoy en busqueda de un editor con mucha creatividad y que pueda realizar un tipo de edición como Alex Hormozi. Adjunto video de referencia: Somos una agencia de marketing por lo que constantemente necesitamos hacer este tipo de videos, así que si sientes que tienes las habilidades y los conocimientos no dudes en contactarme.

  $32 (Avg Bid)
  $32 Oferta medie
  16 oferte

  ¡Se busca programador freelance para automatizar procesos con Zapier o Make! ¿Eres un programador freelance con experiencia en automatización de procesos utilizando Zapier o Make? ¡Estamos buscando a alguien como tú para unirse a nuestro equipo! Acerca del puesto: Buscamos un programador freelance con experiencia en la automatización de procesos utilizando Zapier o Make. El trabajo es 100% remoto, por lo que podrás trabajar desde cualquier lugar del mundo. Serás responsable de crear e implementar flujos de trabajo automatizados para una variedad de tareas. Es importante que tengas excelentes habilidades de comunicación y que puedas trabajar de forma independiente. Requisitos: Experiencia demostrable en la automatizaci&...

  $170 (Avg Bid)
  $170 Oferta medie
  1 oferte
  Trophy icon Editor de vídeo redes sociales 6 zile left

  editor de vídeo, para un proyecto a largo plazo, para publicar en las principales redes sociales en formatos principalmente ShortForm. Imprescindible experiencia demostrable en producciones de vídeos con buena viralidad Aproximadamente 20 vídeos al mes con ediciones de calidad para mejo...sociales en formatos principalmente ShortForm. Imprescindible experiencia demostrable en producciones de vídeos con buena viralidad Aproximadamente 20 vídeos al mes con ediciones de calidad para mejorar la retención de audiencia en los canales. Se entregará narración y guión y el editor deberá realizar la composición final a partir de material obtenido de diversos sitios. Es imprescindible saber como evitar el copyri...

  $10 (Avg Bid)
  Garantat