Core consulting skillsproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  5,000 core consulting skills proiecte găsite, la prețul de USD

  Bună, Dreamers Consulting LTD. Ți-am remarcat profilul și vreau să-ți ofer proiectul meu. Putem discuta detaliile într-o conversație privată.

  $258 (Avg Bid)
  $258 Oferta medie
  1 oferte

  Bună, Dreamers Consulting LTD. Ți-am remarcat profilul și vreau să-ți ofer proiectul meu. Putem discuta detaliile într-o conversație privată.

  $258 (Avg Bid)
  $258 Oferta medie
  1 oferte

  Cautam un Blockchain developer experimentat pentru o perioada medie-lunga de timp si un contract full time, ce presupune munca la un proiect mare. RESPONSABILITATI Dezvolta Smart Contracts pentru produse enterprise sau community Dezvolta pr...Dezvolta Smart Contracts pentru produse enterprise sau community Dezvolta protocoale dApp/DeFi special pentru un registru UTXO, mai specific Cardano's Plutus Cerceteaza si dezvolta modele eUTXO scalabile si eficiente Scrie cod performant, organizat si reutilizabil PROFILUL DORIT Experienta intr-un mediu Crypto/tech Bune cunostinte de Haskell Familiar cu modelul Cardano's eUTXO Familiar cu Plutus Core si Cardano's PAB Excelenta abilitate de rezolvare probleme Cunostinte de limba Engleza, cel putin nivel B2 Experienta anterioar...

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  5 oferte
  Site picat Prestashop S-a încheiat left

  In perioada de Black Friday am avut online 4.000pers si din acel moment siteul a picat, am schimbat 4 Hosturi dintre care ultimul fiind un Server de 45 Core si tot nu merge, au incercat mai multi programatori sa rezolve aceasta situatie dar din pacate fara niciun rezultat.

  $100 - $150 / hr
  $100 - $150 / hr
  0 oferte

  ■Expert(ă) în Cold Calling pentru vânzari B2B ■Să aibă convingerea că poate vinde cu succes produsele noastre digitale (chatbot, digital consulting) ■Capabil(ă) să creeze, perfecționeze și documenteze continuu un proces de vânzare costând în: ●prospectare ●B2B cold calling ●prezentare produs ●finalizare vânzare ●upselling ●menținerea permanentă a relației post-vânzare ■Capacitatea de a previziona, bugeta și urmări executarea bugetului departamentului de vânzări ■Cunoștințe temeinice în psihologia consumatorului de web și digitalizare (ecommerce, blogging, social media...) ■Gândire logică și structurată ■Capacitate de auto-mot...

  $54 (Avg Bid)
  Local Recomandat
  $54 Oferta medie
  6 oferte

  Am nevoie de o aplicatie web care sa ma ajute la managementul comenzilor cat si sa imi automatizeze anumite procese pe care le fac eu acuma. Procesul in prezent arata astfel: - Clientul plaseaza comanda - Eu ii trimit factura - Clientul plateste factura - Eu verific contul sa vad daca a platait apoi ma apuc sa traduc documen...email la client - Managementul comenzilor - Managementul preturilor - Managementul serviciilor oferite - Managementul traducatorilor si decontarile ce trebuie facute catre ei - Managementul platilor Domeniul este deja cumparat si hostat la AWS, baza de date este tot la AWS. Exista deja o mica arhitectura a aplicatiei facuta pentru partea de backend cu ASP DotNet Core si Entity Framework. Tehnologi: Angular sau Razor Pages, ASP DotNet Core, Entity Fram...

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  2 oferte
  Web Progressive App S-a încheiat left

  Buna ziua ! As avea nevoie si eu de o de facut o aplicatie progressive web de . Ca tehnologii as avea nevoie de html css si java script pentru frontend iar pentru back-end asp.net core si integrare baza de date Sql si un user de adaugare si sterge curse , selectare curse/clienti . Si inca o functie care sa primeasca o notificare pe telefon/facebook cand cursele sunt si o pagina de admin in care se poate monitoriza traficul si cursele. Pe langa aceste lucruri prezentare power-point si explicatie pentru fiecare sectiune de cod + Redactare licenta scrisa .Astept o oferta . Multumesc

  $1155 (Avg Bid)
  $1155 Oferta medie
  3 oferte

  Magazin online creat pe opencart ce necesita upgrade pe o versiune actuala, optimizari de viteza, frontend, design, ux, ui elemente, culori de modificat, LP-uri de creat, optimizare pagini pt cresterea ratei de conversie, mobile friendly and mobile first index, core web vitals etc. Interesati de parteneriat tip project based sau abonament lunar, doar personal din Romania. Multumesc! Zi buna!

  $1227 (Avg Bid)
  $1227 Oferta medie
  10 oferte

  Bună, Acumen Consulting. Ți-am remarcat profilul și-aș dori să-ți ofer proiectul meu. Putem discuta detaliile pe chat.

  $50 (Avg Bid)
  $50 Oferta medie
  1 oferte

  Hi, I want to make an api backend for android applications whose function is the user administration panel. It will use asp.net core api and xamarin forms. More details in private.

  $50 / hr (Avg Bid)
  $50 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Salut, vreau sa fac un backend api pentru aplicatii android a carui functie este de panou de administrare useri. Se va folosi asp.net core api si xamarin forms. Mai multe detalii in privat.

  $37 / hr (Avg Bid)
  $37 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Am nevoie de un Frontend developer pentru o aplicatie web cu Angular 9 with Material Design plus unele componente din Covalent , HTTP, JWT Auth si NgRx si .Net Core pe backend. Structura aplicatiei este: Login, Dashboard, 5 Module care contin in general formulare pentru introdus date si informatii din baza de date afisate sub forma tabelara, Rapoarte care se genereaza in xls, upload de documente, Setari si contul utilizatorului. Activitatile care trebuie facute sunt legate de UX, functionalitate, UI, ma intereseaza un design simplu gen Apple app, easy to use, eye catching, light, colorful, clean etc,

  $140 (Avg Bid)
  $140 Oferta medie
  5 oferte
  Project for Varga B. S-a încheiat left

  Salut Bogdan, Am inceput o aplicatie cu Angular Material Classic plus Covalent, cu .Net Core pe backend si am nevoie de cineva sa ne ajute pe frontend Ca si structura avem: Login, Dashboard, 5 Pagini care in general au formulare pentru introdus date si afiseaza sub forma tabelara, Rapoarte in xls, upload de documente, Setari si Contul utilizatorului. Spune-mi te rog daca esti interesat si cat m-ar costa.

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  1 oferte
  Dezvoltarea app S-a încheiat left

  Dezvoltate interfață core banking

  $22 / hr (Avg Bid)
  $22 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for Dragos B. S-a încheiat left

  Salut, ti-am vizualizat profilul si vroiam sa-ti propun o colaborare pe termen lung pe partea de proiectare / ofertare instalatii Hvac si Sanitare . Suntem o companie recunoscuta pe plan national si avem diverse proiecte in aceste domenii . Firma se numeste HVAC & R Consulting ( ) . Daca esti interesat si vrei sa cunosti mai multe detalii, ma poti suna pe nr. de tel. (Removed by Freelancer.com Admin), sau scrie-mi aici . Multumesc !

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for rrobertt S-a încheiat left

  Salut rrobertt, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Te contactez in legatura cu site-ul meu ToateAnimalele.ro. Caut pe cineva care stie codding, stie sa umble in wordpress core fara sa bajbaie. Am mai multe taskuri, unele se fac relativ repede, altele nu. Arunca te rog un ochi pe site si astept un raspuns de la tine daca ai timp. Mihai

  $9 (Avg Bid)
  $9 Oferta medie
  2 oferte
  Scriere si testare VHDL S-a încheiat left

  Trebuie sa programez o placa Spartan-3 Board sa afiseze o imagine pe un LCD ( 2.4 LCD cu driverul de ILI9341) . Imaginea va fi primita pe seriala de RS-232 si transmisa pe LCD , dupa ce LCD-ul a fost initializat . Pana acum am implementat core-ul de SPI ( protocolul prin care comunica placa cu LCD-ul ) , core-ul de seriala ( la care vine atasat un buffer pt a putea verifica aparitia datelor pe seriala si a prelua datele) si s-a creat un bloc de control ( in fapt este o masina de stari) care initializeaza LCD-ul (si am putut "desena"(hard-coded) un dreptunghi colorat pe LCD). Ceea ce am nevoie este ca imaginea trimisa pe seriala sa fie afisata pe LCD ( incercari esuate din partea mea ).

  $250 (Avg Bid)
  $250 Oferta medie
  1 oferte
  Oracle developer S-a încheiat left

  Brusch are placerea de a invita noi specialisti in echipa sa. Pentru unul dintre cele mai mari nume din sectorul bancar, cautam specialisti in dezvoltare pe solutii Oracle - PL/SQL, Oracle Forms, Reports pentru detasare la sediul clientului. Dezvoltatorul Oracle este parte a departamentului Core Banking si realizeaza modificarile necesare pe sistemul central. Fundamental se utilizeaza tehnologii Oracle iar volumul de date/informatii este considerabil, astfel ca viitorii colegi/e sunt bineveniti a dispune de nivele elevate de asimilare informatii noi, autonomie si autostructurare - satisfactia taskurilor indeplinite este pe masura. Must Have: • cunostinte avansate in Oracle RDBMS • experienta de minim 2 ani cu Oracle PL/SQL • experienta de minim 2 ani cu Orac...

  $1496 (Avg Bid)
  $1496 Oferta medie
  4 oferte

  Caut un freelancer, pentru o colaborare pe termen lung pentru creare de banere pt reclame pe facebook/google/site ca si test vreau un banner pt site home, pentru google/facebook pentru produsul :

  $19 (Avg Bid)
  $19 Oferta medie
  9 oferte

  I work in Corel Draw and i make all kind of advertising layers - i search projects to work.1 month free time to develop every kind of graphic things!

  $30 - $250
  $30 - $250
  0 oferte
  Tableta samsung tab 3 S-a încheiat left

  ARE PROCESOR DUAL-CORE 1GB DE RAM 8GB merge foarte bine ARE 8 ingi

  $147 (Avg Bid)
  $147 Oferta medie
  2 oferte

  Am nevoie de un economics paper. Toate detaliile sunt in documentul atasat. E un introductory core class la care am 91% dar de care nu am timp sa ma ocup. Am double major si am alte proiecte finale de care trebuie sa ma ocup. Pretul l-am pus ca trebuie. Astept oferta ta.

  $10 - $10
  $10 - $10
  0 oferte

  Sunem o companie de Recuperare si colectare creante comerciale. Avem nevoie de firme care se confrunta cu facturi neincasate,cu creante nerecuperate de la clientii rau platnici! AS CREDIT RECOVER CONSULTING

  $555 (Avg Bid)
  $555 Oferta medie
  3 oferte

  As a client who values high-quality work, I'm looking for someone proficient in story writing, specifically in crafting fictional, romantic narratives. I'm looking for a professional who knows how to weave a love story that is not just captivating but also emotionally engaging. The ideal candidate for this project would have: - A strong command of language and narra...the narrative - Experience in ghostwriting would be a plus This project is not only about writing a story but being able to tell an engaging and compelling love story that readers can fall in love with. I want the love story to be immersive, allowing the reader to truly connect with the characters and the world they live in. Your experience and skill in writing this type of content will be the core of thi...

  $108 (Avg Bid)
  $108 Oferta medie
  5 oferte

  I'm seeking a skilled and experienced specialist in Arduino coding to accomplish control of DC motors in my project. This individual will understand the intricacies of integrating and controlling DC motors and control of actuators with Arduino. Below are the core skills that I need: * Mastery of Arduino Coding: You should possess experience in writing and implementing Arduino code, particularly for the control of actuators. * Knowledge of DC Motors: I need a freelancer who is familiar with controlling DC motors using Arduino. * Savvy in Actuator Control: Controlling actuator positions is a crucial part of this project. The ideal candidate will have proven experience in this sphere. It's paramount that you can effectively create a robust and responsive control sy...

  $31 (Avg Bid)
  $31 Oferta medie
  4 oferte

  I'm seeking a proficient developer to convert my existing Android medical app into an iOS version. The core functionalities of the app include: - Appointment scheduling - Symptom checker - Medication reminders Ideally, you should have prior experience in converting Android apps to iOS and a good understanding of both platforms exhibiting fluency in app development for them. Understanding medical applications would be a plus. Once completed, we can discuss extending the scope of work for future developments. I can provide the built APK for reference. Please confirm your expertise in these areas and your approach to the task when bidding.

  $238 (Avg Bid)
  $238 Oferta medie
  50 oferte

  ...detailed budget plan showing how you would distribute the $200,000 budget across the specified channels. Provide a clear rationale for your allocation strategy. Share channel specific tactics Google Ads: Outline the account structure for Search campaigns, including keyword strategy and match types. Use a keyword research tool to identify and list high-potential, relevant keywords related to Spocket's core offerings. Group your keywords into logical ad groups. Propose a strategy for the Display network, detailing targeting methods and types of creatives. Bing Search Ads: Detail a campaign approach tailored for Bing, highlighting any differences in strategy compared to Google Ads. Meta Ads: Describe the approach for Facebook and Instagram, including targeting, bidding and ...

  $77 (Avg Bid)
  $77 Oferta medie
  5 oferte

  ...automatically whenever it appears. This feature is an integral part of the application, and the developer should ensure seamless integration with the overall functionality. Key Responsibilities: - Develop an iOS application - Integrate an automatic button press feature to trigger every time a button appears Ideal Skills and Experience: - Proven expertise in iOS app development - Experience developing features for automatic button pressing - Strong understanding of UIKit and other core iOS libraries - Experience in Objective-C and Swift languages. Please note, the app's functionality should be fluid and user-friendly, focusing specifically on the automatic button triggering feature. An understanding of excellent UI/UX principles will be beneficial. Attention to de...

  $184 (Avg Bid)
  $184 Oferta medie
  12 oferte
  Prestashop Expert Needed 6 zile left
  VERIFICAT

  ...rocessCallback() (controllers/admin/) at AdminModulesControllerCore->postProcess() (classes/controller/) at ControllerCore->run() (classes/) at DispatcherCore->dispatch() (USadminDTFaqp/) L locaso66 Me Apr 24, 2024, 4:49 PM Level Channel Message INFO 08:23:06 php User Deprecated: Since api-platform/core 2.7: The service "ApiPlatformCoreBridgeSymfonyRoutingIriConverter" is deprecated, use ApiPlatformSymfonyRoutingIriConverter instead. { "exception": {} } CRITICAL 08:23:06 request Uncaught PHP Exception ValueError: "Path cannot be empty" at /home/usdtftrans/public_html/modules/tm_imageslider/ line 448 { "exception": {} } INFO 08:23:06 php User Deprecated: Not specifying the optional ShopConstraint

  $43 (Avg Bid)
  $43 Oferta medie
  7 oferte
  WPF Windows App 6 zile left
  VERIFICAT

  We are seeking a skilled developer to assist in developing a React Native Windows-based WPF application with XAML Islands using an older non-working sample project found on GitHub. The project involves turning a React Native Windows component into a control and displaying the React code within a .NET Core 3.0 WPF application, leveraging XAML Islands for compatibility. Project Overview: Get an older React Native Windows/WPF project from Github up and running. It's found here: Update the React Native Windows portion of the project to run with the latest version of React Native Windows. The Github project uses and older version of React Native Windows (0.66). We need it running with the latest React Native Windows version. The goal is to run a

  $526 (Avg Bid)
  $526 Oferta medie
  38 oferte

  I'm looking to establish an affiliate program in the UK specifically tailored for businesses. Our core objective is to significantly boost our product sales through this initiative. Key Aspects: - Eligibility: The program should only be open to both businesses, and individuals. - Commission Structure: Affiliates will be compensated based on their performance in driving sales. This means, they should receive a percentage of each sale they make. Ideal Freelancer: - Experience in setting up affiliate programs, especially for businesses in the UK. - Proven track record in increasing product sales through affiliate marketing. - Skills in developing and implementing a commission structure that is both appealing to potential affiliates and profitable for the company. Plea...

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  6 oferte

  ...needs are understood and met to their satisfaction. and Creditors Management: Timely follow-ups with debtors and creditors ensure smooth cash flow management, keeping your business operations running seamlessly. Support: Whether it's petty cash management or handling day-to-day activities, count on me to keep your administrative tasks in order, allowing you to focus on core business activities. Compliance: With knowledge of GST challan payments, advance tax payments, and managing supplier payments, I ensure your business stays compliant with tax regulations. Understanding: I have a grasp of basic TDS requirements, ensuring that your tax deductions are accurate and in line with legal obligations. : I maintain meticulous records and documentation

  $14 (Avg Bid)
  $14 Oferta medie
  7 oferte
  Event Management WEB APP 6 zile left
  VERIFICAT

  ...guarantees a seamless user experience. Each profile, linked to a unique QR code, grants access to real-time event information, facilitating engagement and streamlined event management. We are currently seeking expertise exclusively for the front-end segment of our application. Our developer team will supply a comprehensive API that ensures all necessary data is readily accessible for display purposes Core Responsibilities: - Develop the front-end portion of our application using modern web technologies that align with our provided mockups and design specifications. - Integrate a seamless Stripe payment setup to handle transactions securely, enabling enterprises to process payments within the app. - Establish a clear and intuitive user interface that allows for straightforward ...

  $151 (Avg Bid)
  $151 Oferta medie
  50 oferte

  Title: Ethernet/IP (EIP) Slave Developer (.NET Core) Responsibilities: Develop an Ethernet/IP (EIP) Slave implementation using .NET Core and C#. Ensure compatibility and compliance with the Ethernet/IP specifications and standards. Integrate the EIP Slave functionality with the provided client for testing purposes. Implement data exchange mechanisms to communicate with the client device using Ethernet/IP protocol. Develop error handling and recovery mechanisms to maintain robust communication between the slave and client. Collaborate with the team to understand requirements and provide input on system architecture and design. Write clean, maintainable, and well-documented code following best practices and coding standards. Test the EIP Slave implementation thoroughly to ens...

  $22 / hr (Avg Bid)
  $22 / hr Oferta medie
  2 oferte

  As a client, I'm in need of a talented and creative designer who can craft a specially designed picture for the landing page of my website. The core elements of this picture should be centered around Artificial Intelligence, Cloud Computing, and Network Connectivity. Key requirements and preferences include: - Realistic Design: I'm specifically looking for a realistic style that can accurately represent these technological concepts. Futristic design - Portfolio: Please include your past work in your application. I'm keen to see your experience in similarly themed projects. Ideal Skills and Experience: - Proficiency in graphic design and illustration, particularly with a focus on realistic style. - Familiarity with the themes of Artificial Intelligence, Cloud...

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  15 oferte
  Bitcoin Core & Wallet GUI Setup 6 zile left
  VERIFICAT

  I'm in need of an expert to install Bitcoin Core and Wallet GUI on Ubuntu 22.04 system. Here's what you need to do: - Install Bitcoin Core and Wallet GUI on Ubuntu 22.04 - Configure it for business transactions Ideally, you should have the following skills and experience: - Ubuntu 22.04 troubleshooting and setup expertise - Familiarity with Bitcoin Core and Wallet GUI software - Knowledge of secure cryptocurrency setup, although additional security measures setup is not required at this stage. My end goal is to have a functional Ubuntu system for my business Bitcoin transactions. Please make sure everything is working smoothly before you complete the project. Excited to work with you.

  $13 (Avg Bid)
  $13 Oferta medie
  4 oferte

  I'm looking for a new logo for my printing company and packaging business, Print Plus Packaging. The ideal logo should be modern, professional and creative, reflecting the core activities of my company. It's a blend of printing services and packaging. I want the logo to be an icon close to our field of work, which is a box hard cover and be in the heart of this icon 3 ppp and be next to or under this icon of the full name in Arabic and English this is name in English + Arbic Print Plus Packaging برنت بلس للعبوات الورقية i will attacment file for near my idea + sample for boxes & bags from our product Key requirements include: - A unique, memorable design that stands out - A professional feel, suitable for a wide range of products and purposes - An innovative asp...

  $100 (Avg Bid)
  Garantat
  $100
  92 intrări

  ...The primary task will be backend development, so understanding of Golang, system architecture, and performance optimization is essential. Key Areas: - Backend Development: - The core task of the project will be to work on the backend, so prior experience in Golang is a must. - Performance Optimization: - The main objective is to enhance the overall system performance. Your expertise in identifying and rectifying bottlenecks in the system is crucial. The specific area of concern is WebSocket integration. You'll need to ensure seamless WebSocket integration to improve system performance. Ideal Skills: - Proficiency in Golang - Experience with backend development - Strong understanding of system architecture - Past experience in performance optimization - Fami...

  $359 (Avg Bid)
  $359 Oferta medie
  9 oferte

  I'm in...Responsibilities: - Crafting a comprehensive marketing strategy that will help us expand our market reach. - Developing and implementing operational strategies to improve efficiency and reduce costs. - Advising on how to incorporate sustainable practices into our business model, to position us as a responsible player in the industry. The ideal candidate would have a strong background in strategic consulting with a focus on the fishing industry. Specific experience in areas like marketing strategy, operational efficiency and sustainability within the fishing sector are highly desirable. This position requires someone who can think critically and creatively, and who has a proven track record of delivering results. Work Location: Jeddah, Saudi Arabia Priority:...

  $3885 (Avg Bid)
  $3885 Oferta medie
  13 oferte

  I require a top-notch developer to create an E-commerce mobile application with a core focus on subscription services. With a need for immediate completion, the ideal freelancer should possess: - Expertise in rapid yet efficient application development - Proficient knowledge in integrating secure payment gateways - Experience in creating smooth, user-friendly subscription services The project should be completed ASAP. A successful execution could lead to potential future collaborations.

  $696 (Avg Bid)
  $696 Oferta medie
  123 oferte

  ...allow our customers to make bookings and contact us. Key Features: - Booking and Contact Form: This is the core of our website. Users should be able to easily make bookings and inquire about our services. - Interactive Service Area Map: An interactive map that showcases the areas we cover. This feature should be engaging and easy to use for our customers. - Blog: A blog section where we can share pest control tips and information. This will be a valuable resource for our customers and a way to establish authority in our industry. Design Style: - I'm looking for a colorful and playful design. The website should be visually appealing and inviting to our customers. Ideal skills and experience for this job: - Proven experience in developing functional and user-fri...

  $300 (Avg Bid)
  $300 Oferta medie
  128 oferte

  I'm looking for someone with experience in education and writing philosophy papers to craft a comprehensive teaching philosophy statement on my behalf. Requirements: - The statement must be approximately 2 pages long. - It should revolve around cooperative learning and the use of technology in classrooms as core teaching strategies. - It should significantly emphasize student-centered learning as a key value. Ideal Candidate: - Proven experience in academic writing - Understanding of educational methods and strategies - Ability to demonstrate my educational principles effectively through written language.

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  42 oferte

  I'm searching for a talented web developer with experience in customizing wireframes and creating unique website designs. Key Tasks: • Develop a customized wireframe that outlines the layout of the website • Transpose the wireframe into a unique, user-friendly website Core Functionality: • The website should primarily showcase a product catalog. Industry Focus: • The website is for my brand that focuses on gaming computer accessories. Ideal freelancer: • Has a strong portfolio in web development and design • Experience developing a product catalog centric E-commerce website • Experience or interest in the gaming industry is a plus.

  $144 (Avg Bid)
  $144 Oferta medie
  11 oferte

  Who are we? Outsized is a curated platform for professional freelancers and independent consultants - all tailored to the needs of the financial services sector in Asia, Africa, and the Middle East. We support insurers, banks, financial inclusion organizations as well as management consulting firms in the finance space. We help them find the best freelancers and independent consultants in the professional/white-collar areas, from our leading growth markets-focused ecosystem of curated expertise. Project Description: Our client is a boutique design consultancy firm based in Singapore who are looking to expand their business into Malaysia. They provide research, strategy, design and implementation services to various organisations across Southeast Asia and help them turn ideas into p...

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Oferta medie
  16 oferte

  To apply, please include: - A portfolio showcasing the Core PHP websites you've built from scratch. Your past work will offer valuable insight into your capabilities and alignment with what I'm looking for. Description: We are in search of a talented Core PHP developer with expertise in the latest version of Drupal to assist us with the revamp of our web platform. As a Project Manager overseeing this initiative, I am seeking an individual who can not only contribute to development tasks but also provide valuable insights through code reviews of our existing codebase. Responsibilities: 1. Collaborate with our development team to revamp our web platform using Core PHP and the latest version of Drupal. 2. Implement new features and enhancements according t...

  $21602 (Avg Bid)
  $21602 Oferta medie
  33 oferte

  I'm seeking a committed, competent direct sales representative adept in the retail industry. Your core duty entails promoting and selling our subscription services. The job requires: - Exceptional communication and persuasion skills. - A good understanding of retail market trends. - Proven background in direct, face-to-face selling. Preferred skills include: - Prior experience selling subscription services. - Familiarity with retail industry practices. - Ability to work independently and meet set targets. This role offers an excellent opportunity to apply your salesmanship within a dynamic retail environment.

  $2719 (Avg Bid)
  $2719 Oferta medie
  3 oferte

  ...highly skilled in extracting "people" images from their backgrounds for an artistic collage. Key responsibilities will include: - Proficiently cut out images of people from varied backgrounds for use in collage artwork. - Delivering high quality, clean edges cut-outs while maintaining the original form, quality and details. - Consulting with me on the most suitable format for the cut-outs based on the intended collage project. - Pen tool must be used. Expected skills: - Demonstrated proficiency in Adobe Photoshop, particularly in image extraction techniques. - Confidence with pen tool. - A keen eye for details and precision to ensure lifelike and clean cut-outs. - An understanding of different types of artwork, specifically collage techniques. - Previous e...

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Oferta medie
  46 oferte

  As the founder of Lucasa, I'm seeking a logo designer to create a unique and memorable logo for my footwear brand. Key Considerations: • The logo needs to embody the core values of elegance, innovation, and durability. • The preferred color scheme was not specified, leaving room for your creativity. However, it would benefit if it is versatile enough to go on various backgrounds and mediums. Ideal Skills: • Proven logo designing expertise, particularly in the fashion or footwear industry. • Exceptional creativity and innovation. • Demonstrate an understanding of the latest trends. Logo Inspiration: Nike, Adidas, Asics, Red Tape Your portfolio showcasing similar work will be hugely advantageous. Looking forward to seeing your creative desig...

  $14 (Avg Bid)
  $14 Oferta medie
  58 oferte