Corel painterproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  5,000 corel painter proiecte găsite, la prețul de USD

  Ești o fire creativă cu experiență în e-learning ca Des...feedback-ului primit de la echipa de proiect și client; • Testarea grafică pe diverse medii; • Livrarea designului în termenele și la calitatea agreată. Cerințe: • Experiență dovedită ca Designer Grafic (minim 3 ani); • Portofoliu creații; • Experiență în utilizarea instrumentelor specifice pentru dezvoltarea de conținut interactiv, în special Photoshop și Articulate 360. Constituie un avantaj Corel Draw si/sau Ilustrator, aplicații pentru editare și creare de video; • Competențe excelente de comunicare în limba româna și engleză; • Atenție la detalii și estetică. Beneficii • Lucrul într-o companie în dezvoltare; • Program flexibil; &...

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Oferta medie
  2 oferte

  Buna, Ai experienta in lucru cu programele Adobe INDesign, Corel Draw si Adobe Photoshop intre 12-20 ani? Avem nevoie de creatie grafica si machetare brosuri: 1. Brosura format inchis 180x240mm, nr pagini 90 2. Brosura format inchis 180x240mm, nr pagini intre 240-280 Multumesc!

  $80 (Avg Bid)
  $80 Oferta medie
  4 oferte

  Am un layout pentru prezentarea unui apartament. In total sunt 51 apartamente. Am nevoie ca acel layout sa fie duplicat si schimbate datele in el (schita apartamentului, datele tehnice si 1qr code) Am nevoie urgent de un om care lucreaza rapid! Multumesc!

  $103 (Avg Bid)
  $103 Oferta medie
  4 oferte

  Avem nevoie de prelucrarea in Corel Draw a unui numar de 1000 vectori conform specificatiilor date (pregatire pentru o ulterioara productie sub forma de stickere).

  $152 (Avg Bid)
  $152 Oferta medie
  2 oferte
  Social media marketing S-a încheiat left

  ...asume acest proiect pe termen lung de minim 3 luni, cu experienta in Social Media. Colaborarea se va desfasura pe termen nelimitat, in functie de efectul postarilor si reactiile publicului tinta. Cu cat postarile vor fi mai interactive, out of the box, engaging, cu atat ne vom dori sa colaboram pe termen cat mai lung. Cerintele noastre: Freelancer (middle level) cu urmatoarele skill-uri: 1. Corel Draw sau Adobe Illustator sau Photoshop. pentru realizare grafica pentru postarile pe facebook si realizarea unor newslettere in mailchimp. 2. Specialist middle level in crearea, optimizarea,stabilirea audientei si urmarirea campaniilor de facebook ads precum si analiza rezultatelor fiecarei campanii realizate. 3. Copywriter pentru realizarea de articole ce vor fi postate pe blogul...

  $498 (Avg Bid)
  $498 Oferta medie
  11 oferte
  Design usi S-a încheiat left

  Suntem producatori de sticla decorativa printata. Avem nevoie de 20 de designuri de usii model clasic la care sa putem sa le schimbam culoare in corel draw . Atasat gasiti imagini cu modele de usi vrem ceva asemanator nu neapart la fel . Cum ati vedea voi o usa clasica ?

  $72 (Avg Bid)
  $72 Oferta medie
  5 oferte

  buna ziua , doresc editarea , pregatire aranjarea , catorva fotografii facute la niste pavaje ( pietre pentru necunoscatori) aranjate mai multe la un loc , si expuse intr un loc adecvat in iarba sau pe un soclu la o casa sau pe un perete interior etc ............. Imaginile editate putand in final sa stea la baza unui catalog de prezentare dar si la baza unui site de net de presentare .

  $18 (Avg Bid)
  $18 Oferta medie
  9 oferte

  ...isi asume acest proiect pe termen lung de minim 3 luni, cu experienta in Social Media. Colaborarea se va desfasura pe termen nelimitat, in functie de efectul postarilor si reactiile publicului tinta. Cu cat postarile vor fi mai interactive, out of the box, engaging, cu atat ne vom dori sa colaboram pe termen cat mai lung. Cerintele noastre: Freelancer (middle level) cu urmatoarele skill-uri: 1. Corel Draw sau Adobe Illustator sau Photoshop. pentru realizare grafica pentru postarile pe facebook si realizarea unor newslettere in mailchimp. 2. Specialist middle level in crearea, optimizarea,stabilirea audientei si urmarirea campaniilor de facebook ads precum si analiza rezultatelor fiecarei campanii realizate. 3. Copywriter pentru realizarea de articole ce vor fi postate pe blogul ...

  $52 (Avg Bid)
  $52 Oferta medie
  3 oferte

  Am de tradus din limba rusa in limba romana cateva pagini dintr-un catalog de produse. Este avantajat traducatorul care are cunostinte de editare (Photoshop, Corel, PDF).

  $85 (Avg Bid)
  $85 Oferta medie
  24 oferte

  Am nevoie de un webdesigner ce lucreaza in Corel Draw pentru a face modificari la un catalog de produse.

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  7 oferte
  Copertă de carte S-a încheiat left

  Bună ziua, Am nevoie de puțin ajutor la o copertă de carte. Am realizat deja coperta în Canva, dar aș avea nevoie de ajutor de la cineva care lucrează în Corel Draw pentru a aranja elemenetele conform modelului pe care o să-l furnizez.

  $21 (Avg Bid)
  $21 Oferta medie
  12 oferte

  cunostinte medii de PHP.(atat procedural cat si oop); - cunostinte medii in realizarea, interogarea, utilizarea bazelor de date (mySQL); - cunostinte bune de HTML/CSS/JAVASCRIPT/jQUERY); - cunostinte bune de webdesign (Photoshop, corel draw, ilustrator); - calitate si atentie in scrierea codului. - o minima experienta in dezvoltarea aplicatiilor/site-urilor in mediul online. Constituie avantaje: - Cunostinte in administrarea serverelor web. - Cunostinte in optimizarea bazelor de date.

  $468 (Avg Bid)
  $468 Oferta medie
  19 oferte
  Proiect de design S-a încheiat left

  Am nevoie de servicii de design grafic Persoana fizica, am nevoie de o persoana ce luvreaza in Corel sau photoshop pentru a realiza autocolante pentru automatele de cafea.

  $89 (Avg Bid)
  $89 Oferta medie
  15 oferte

  ...programare. Dorim sa investim in oameni seriosi, dornici de perfectionare continua. Studii medii sau universitare(finalizate sau in curs). Sunt necesare: - cunostinte medii de PHP.(atat procedural cat si oop); - cunostinte medii in realizarea, interogarea, utilizarea bazelor de date (mySQL); - cunostinte bune de HTML/CSS/JAVASCRIPT/jQUERY); - cunostinte bune de webdesign (Photoshop, corel draw, ilustrator); - calitate si atentie in scrierea codului. - o minima experienta in dezvoltarea aplicatiilor/site-urilor in mediul online. Constituie avantaje: - Cunostinte in administrarea serverelor web. - Cunostinte in optimizarea bazelor de date. RESPONSABILITATI / BENEFICII: Asigurarea mentenantei si mentinerea bunei functionari a platformelor existent...

  $19 / hr (Avg Bid)
  $19 / hr Oferta medie
  25 oferte

  am nevoie de TEHNONERADACTARE fisele de protectia muncii SSM si SU in Corel draw

  $77 (Avg Bid)
  $77 Oferta medie
  20 oferte

  ...programare. Dorim sa investim in oameni seriosi, dornici de perfectionare continua. Studii medii sau universitare(finalizate sau in curs). Sunt necesare: - cunostinte medii de PHP.(atat procedural cat si oop); - cunostinte medii in realizarea, interogarea, utilizarea bazelor de date (mySQL); - cunostinte bune de HTML/CSS/JAVASCRIPT/jQUERY); - cunostinte bune de webdesign (Photoshop, corel draw, ilustrator); - calitate si atentie in scrierea codului. - o minima experienta in dezvoltarea aplicatiilor/site-urilor in mediul online. Constituie avantaje: - Cunostinte in administrarea serverelor web. - Cunostinte in optimizarea bazelor de date. RESPONSABILITATI / BENEFICII: Asigurarea mentenantei si mentinerea bunei functionari a platformelor existent...

  $13 / hr (Avg Bid)
  $13 / hr Oferta medie
  15 oferte

  I want a project that contains visual identity design for the following : logo Business card Presentation folder ...logo Business card Presentation folder personalized bill badge car design A4 and A5 envelopes I want that project to use colors that denote seriousness. The project to be done in Illustrator or Corel Draw The company is called FunIMOB and its field of activity , real estate Doresc un proiect de identitate vizuala care sa contina design pentru urmatoarele: Logo Carte de vizita Mapa de prezentare factura personalizata ecuson car design plicuri A4 si A5 Doresc ca in proiect sa se foloseasca culori care denota seriozitate. Proiectul sa fie realizat in Illustrator sau Corel Draw Firma se numeste FunIMOB si are ca domeniu de activ...

  $152 (Avg Bid)
  $152 Oferta medie
  32 oferte
  Write a Business Plan S-a încheiat left

  Plumbing Service, Carpenter Service, electrician Service, painter Service

  $41 (Avg Bid)
  $41 Oferta medie
  3 oferte

  I work in Corel Draw and i make all kind of advertising layers - i search projects to work.1 month free time to develop every kind of graphic things!

  $30 - $250
  $30 - $250
  0 oferte

  Angajam designer , operator printer , dtp. Cunostiinte Corel Draw, Eventual Photoshop Relatii si CV-uri pe 0.7.5.3.7.6.9.5.0.0.

  $626 (Avg Bid)
  $626 Oferta medie
  5 oferte
  Graphic Designer S-a încheiat left

  - Necesită abilități de proiectare puternice, creativitate si imaginatie - Cunostinte bune de Adobe Photoshop, Illustrator, Dreamweaver, Fireworks, Corel Draw - Cunostinte bune de HTML, CSS, Java Script - Atitudine proactiva si spirit de echipa - Cunostinte despre tehnicile de promovare pe web (SEO si marketing online). - Seriozitate si respectarea termenelor limita - Capacitate de gestionare a mai multor proiecte - Prezentarea unui proiect de promovare a produsului SKY PRINT pe piata de distributie din Romania (conditie obligatorie care trebuie sa insotesca oferta) De asemnea, te asteptam sa aplici cu un link catre un portofoliul de lucrari cat mai recente!

  $9 / hr (Avg Bid)
  $9 / hr Oferta medie
  13 oferte

  ...pornesc de la 10.000 euro si ajung si la peste 150.000 euro (BMW X5, 6 seria 7 etc). Vreau ca fluturasul sa exprime de la o simpla privire ELEGANTA, RAFINAMENT si INCREDERE. Este esential. Trebuie sa reiese din fluturas pasiunea pentru PERFECTIUNE si pentru DETALII. Fara compromisuri. Cam asta e ideea. Marimea este 1/3 din A4 (99/210 mm). Limba Romana. Am nevoie de formatul vectorial la final (Corel sau Photoshop) pentru ca va trebui sa il fac si in alta limba. Nu trebuie sa va ocupati de text. Poate cel mult sa gasim o imagine mai sugestiva decat ce am eu. Am nevoie doar de design. Textul si o imagine le am gata pregatite. Poate va necesita doar extrem de mici modificari. Atasez imaginea gasita de mine sa aveti un reper. Fluturasul va contine 5 motive pentru care s...

  $70 (Avg Bid)
  $70 Oferta medie
  8 oferte

  grafician in corel draw execut grafica pentru publicitate

  $403 (Avg Bid)
  $403 Oferta medie
  1 oferte
  Am nevoie de design grafic S-a încheiat left

  Doresc colaborare permanenta pe baza de fee lunar prestabilit. Va fi o incarcare medie de 4-5 ore/zi de munca. Cel care aplica la aceasta colaborare trebuie: - Sa aiba cunostinte in utilizarea Adobe si Corel - Sa poata realiza logo-uri, pliante, brosuri, etc - Sa fie disponibil sa lucreze cu deadlineuri scurte - Sa aiba un portofoliu de lucrari realizate - Sa locuiasca in Bucuresti

  $149 (Avg Bid)
  $149 Oferta medie
  10 oferte
  Puzzle creat - repost S-a încheiat left

  Un puzzle simplu creat in corel draw. Pot sa fac si chestii mai complicate. Astept un proeict din partea voastra.

  $10 - $30
  $10 - $30
  0 oferte
  Grafica/DTP - repost S-a încheiat left

  ...initiativa editarii si publicarii singurei reviste de specialitate din Romania intitulata Magazin Funerar. Suntem deja la numarul 10, numar care a aparut in iunie 2013. Va contactam deoarece cautam un grafician (DTP-ist) care sa colaboreze cu echipa noastra si sa realizeze designul revistei. Cerinte: - prelucrare / ajustare imagini, - cunostinte foarte bune Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Corel Draw, InDesign, etc, - cunoasterea tendintelor in domeniul graficii (fonturi, culoare, layout, etc), - cunostinte de design, fonturi si machetare necesare transpunerii materialelor de creatie intr-un format pentru tipar sau productie publicitara, - cunoasterea parametrilor tehnici pentru diverse tipuri de tipar, - optimizarea fisierelor si pregatirea lor pentru tipar, ...

  $53 (Avg Bid)
  $53 Oferta medie
  4 oferte
  Grafica/DTP S-a încheiat left

  ...initiativa editarii si publicarii singurei reviste de specialitate din Romania intitulata Magazin Funerar. Suntem deja la numarul 10, numar care a aparut in iunie 2013. Va contactam deoarece cautam un grafician (DTP-ist) care sa colaboreze cu echipa noastra si sa realizeze designul revistei. Cerinte: - prelucrare / ajustare imagini, - cunostinte foarte bune Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Corel Draw, InDesign, etc, - cunoasterea tendintelor in domeniul graficii (fonturi, culoare, layout, etc), - cunostinte de design, fonturi si machetare necesare transpunerii materialelor de creatie intr-un format pentru tipar sau productie publicitara, - cunoasterea parametrilor tehnici pentru diverse tipuri de tipar, - optimizarea fisierelor si pregatirea lor pentru tipar, ...

  $159 (Avg Bid)
  $159 Oferta medie
  8 oferte
  design logo afise machete S-a încheiat left

  Realizez logouri machete afise banere carti de vizita templates pentru tricouri modele de esarfe cani imprimate orice in materie de design in corel

  $10 - $30
  $10 - $30
  0 oferte

  I need professional help to modify an existing CDR vector file. Specifically, I am looking to resize the current pattern and add more design elements. Detailed requirements include: 1. Resizing the pattern: The new Size will be 2510 x 755mm. 2. Adding more ele...resize the current pattern and add more design elements. Detailed requirements include: 1. Resizing the pattern: The new Size will be 2510 x 755mm. 2. Adding more elements: In addition to resizing, the pattern must be extended as shown in the enclosed sketch. The final deliverable will be the updated CDR file incorporating all changes. Ideally, the freelancer would have experience working with Corel Draw and pattern design. An eye for detail is important, as elements need to be proportionately placed and aesthetically...

  $11 (Avg Bid)
  $11 Oferta medie
  8 oferte

  I'm looking for a proficient Corel Draw expert who can assist me in carrying out the following tasks: - Creating minimalist vector graphics - Editing images - Designing layouts The potential freelancer should be adept in minimalist Vector design, with a keen eye for detail and creativity. In addition to vector design, experience in image editing and layout design using Corel Draw is a must. The final deliverables should be in AI, EPS, SVG, and CDR formats. Therefore, experience and aptitude in working with these files types is critical. In summary, the ideal candidate should possess: - Strong skill-set in Corel Draw - Previous experience with minimalist vector design - Proficiency in image editing and layout design - Ability to deliver files in AI, EPS, SVG...

  $241 (Avg Bid)
  $241 Oferta medie
  14 oferte

  I need a talented graphic designer with experience in the fashion industry. Specifically, I'm looking for someone who can create innovativ...experience in graphic design - A background in men's fashion is highly desirable, particularly in formal wear design - A knack for creating modern, fresh designs that appeal to a stylish male demographic - Should have a thorough understanding of current trends in men's formal wear - Possess the ability to transform my vision into wearable art Proficiency in design software like Adobe Illustrator or Corel Draw is a must. A portfolio showcasing your previous work in men's formal wear design would increase your chances of success. It's a unique project that will require creativity, an eye for detail and a keen understandi...

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  7 oferte
  Trophy icon Monogram Design: JGN 7 zile left

  ...white background, no colors • Style: Modern, clean, imaginative, original - not ornate or old-fashioned • Usage: The monogram has to be versatile enough to pop digitally and print beautifully. Ideal might be a seasoned graphic designer who's experienced in creating monograms with a deep knowledge of modern design aesthetics. Excellent command in vector-based software such as Adobe Illustrator or Corel Draw is strongly preferred. Please do not simply put the letters JGN in different fonts or use an online/AI monogram maker! Must be an original design. No fancy visualizations please - just simple black on white images....

  $50 (Avg Bid)
  Garantat
  $50
  366 intrări

  I am seeking a talented artist to create a dinosaur painting with a retro-style twist. While the painting medium is left to your choice and expertise, the artwork must resonate with a vintage aesthetic. Here's what I'm looking for: • An accomplished painter with a knack for retro-style artwork • Strong portfolio showcasing your previous work in the retro art style • Complete this project within a month timeframe Your background in painting whimsical and nostalgic themes would be a great fit for bringing my dinosaur to life. I am excited to see the direction you will take with this project. The attached image is an AI-generated general idea of what I want the landscape to look like. The art will be for my ambient dinosaur-inspired music album.

  $659 (Avg Bid)
  $659 Oferta medie
  42 oferte

  I'm in need of a highly skilled painter, well-versed in any medium since the type of painting required is not specified. The ability to pack in a significant amount of detail isn't necessary - the focus here is primarily on your creative interpretation. The ideal candidate will have: - Strong past work. Links to your portfolio or images of your work are crucial for consideration. - Flexibility with art mediums - oil, watercolor, acrylic. - A strong sense of creativity and color. Applications without past work won't be reviewed. Show your strength and creativity through your previous projects.

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  30 oferte

  I am seeking a talented Corel Draw designer to assist me in arranging pre-existing design elements onto various product packages as soon as possible. Ideal Skills: - Proficiency in Corel Draw - Design process knowledge - Experience in packaging design Although the primary design is ready, an eye for layout and balance will be important as you work to incorporate these onto different sized and shaped packaging. This project requires swift action. Please get in touch if you can get started immediately.

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Oferta medie
  9 oferte

  I need a creative logo designer for a 2000s theme party ( Y2k) . The design should incorporate: - Retro typography - Disco ball - Neon lights I expect bright and bold colors, mixed with pastel and metallic tones for a unique twist. The logo should also include the following items: - Vintage microphone - V...with pastel and metallic tones for a unique twist. The logo should also include the following items: - Vintage microphone - Vinyl record - Dancing silhouettes And or anything like best represent era! Please be very creative You must have a solid background in graphic design, with a particular talent for vintage and retro design styles. Proficiency in design software such as Adobe Illustrator or Corel Draw is required, and previous experience with party or event logos would be a m...

  $27 (Avg Bid)
  $27 Oferta medie
  61 oferte

  I'm looking for an experienced and creative brochure designer to conceptualize and create a 12-page informational booklet aimed at students. The main objective of the brochure is to serve as an advertising tool. Requirements: - Expertise in InDesign, Illustrator, Corel Draw etc - Prior experience in designing advertising brochures is a plus - An understanding of what appeals to a student audience - Ability to present information in an engaging manner Responsibilities: - Create an engaging and dynamic 12-page brochure - Ensure that the design aligns with the needs and interests of students - Maximize the advertorial potential of the brochure Apply if you have a passion for creating appealing designs and a knack for understanding what grabs a student's attention.

  $84 (Avg Bid)
  $84 Oferta medie
  31 oferte

  I'm in need of a talented designer to craft a unique, creative, and colorful visiting card that can stand out from the crow...need of a talented designer to craft a unique, creative, and colorful visiting card that can stand out from the crowd. While the preferred size for the visiting card wasn't specified, we can discuss this further once we begin discussing the project details. Preferred skills and experience: - Proven experience in graphic design, specifically in creating business or visiting cards - Proficiency in Corel draw - Ability to create designs that are distinctive and visually appealing Please include your portfolio and any relevant experience in your application. We're particularly interested in seeing designs that demonstrate your creativity and col...

  $12 (Avg Bid)
  $12 Oferta medie
  34 oferte

  Looking for a proficient Corel Draw expert that can help me with a few tasks. I'm primarily focusing on: - Vectorizing images - Designing a compelling logo to attract my target audience - Creating a traditionally styled brochure If you're experienced in creating visual elements that resonate with audiences and are adept in using Corel Draw, you're the best fit for this job. Experience in vectorizing images and a knack for traditional designs will be appreciated.

  $30 / hr (Avg Bid)
  $30 / hr Oferta medie
  15 oferte

  I have Designed a Bid Template in Corel Draw However i need it converted into a word format. Key Points: - Prior experience in creating reports using Word 365 - Keen attention to detail and formatting excellence - Ability to offer suggestions for layout optimization - Skills in ensuring coherence and readability - Swift response times as this project is time-sensitive Due to an omission in my responses, no specific formatting style is expected. However, consistency in the chosen style is required. Your expertise in Word 365 will be beneficial to clearly and effectively present the information in the report.

  $103 (Avg Bid)
  $103 Oferta medie
  9 oferte
  Quick Paint Refresh Needed S-a încheiat left

  I'm in need of a skilled and efficient painter to undertake a refresh of my property. The specifics of the job are yet undecided in terms of the exact area size and whether it involves new construction, a well-maintained space, or areas in need of repair. I'm looking for proposals that can adapt to these variables. Ideal candidates will demonstrate: - Flexibility in handling projects of varying sizes and conditions. - Ability to provide a tailored proposal once more details are confirmed. - A portfolio showcasing past work of similar scope. - Strong experience in both minor touch-ups and comprehensive painting projects. Please include in your application: - Examples of past work, especially any similar projects. - A brief outline of how you approach projects with varying...

  $87 (Avg Bid)
  $87 Oferta medie
  7 oferte

  I'm looking for an innovative and inspired designer to create a set of 20 diverse, funny, and fashion-forward laptop stickers. Important attributes of the designs include: - A variety of styles, each unique and inventive. - Should reflect pop cul...trendy quotes will be considered a plus. - Should resonate with a wide audience and be aesthetically pleasing. The stickers will need to be tailored to fit a range of laptop models including: - MacBook - Dell - HP The sizes of the stickers should be varied, to provide a mix suitable for different laptop sizes and preferences. Ideal Skills: - Graphic Design - Illustrator - Fashion Designing - Corel Draw - Creative Thinking Experience in sticker design or similar projects is appreciated. I'm excited to see your unique a...

  $50 (Avg Bid)

  This project involves creating an informative and enticing Wikipedia article about the life and work of 20th-century New York Abstract Expressionist painter Sara Pildes. To fulfill this task: - Highlight Sara's unique painting technique and how it played a key role in her artwork. - Delve into her personal history and life events, exploring how these influenced her work and contributions to Abstract Expressionism. - Outline her early artistic training and education, showcasing how these informed her unique painting style. - Discuss her exhibitions and recognition during her career, highlighting key pieces and reviews. - Touch on her contributions to the art community, emphasizing the impact she made on Abstract Expressionism during the 20th century. Ideal skills and e...

  $140 (Avg Bid)
  $140 Oferta medie
  48 oferte

  ...on top of the bumpers and other parts of vehicles that get scratched with use. So basically, I need someone who can model the damage that I need modeled or I should say painted. I need to have them animate the product going onto the car in a certain way. Key Responsibilities: - using models I provide, creating some damaged areas on those model surfaces using a program such as Adobe substance painter. - Adhere to the realistic style for all assets and animations - Deliver four or five completed scenes as tiff image sequences - the animations need to be done with Ray trace rendering. Needs to look like a real car and a real product. Ideal Skills and Experience: - 3D Modeling and Animation - Proficient in motion graphic software, like Maya or Blender --if using Blender, I already ...

  min $50 / hr
  Urgent Sigilat
  min $50 / hr
  23 oferte

  I'm looking for an experienced and detail-oriented professional painter to transform my great room and connected kitchen/dining area. It's a new chapter for my home, and I'm excited to see it come to life in beautiful semi-gloss. **Requirements:** - **Painting Area**: The project entails painting a large great room, measuring 20x20x20, alongside the kitchen and dining area. The spaces are open and flow into one another, creating a cohesive area that requires a careful and skilled touch. - **Wall Condition**: The walls and ceilings are in excellent condition - no repairs are needed. This means we can focus on the painting aspect without the need for preliminary fixes. - **Preferred Finish**: Semi-gloss is my finish of choice. I'm looking for someone who has exper...

  $250 - $750
  Local
  $250 - $750
  0 oferte

  I'm looking for a professional who can aid me in creating logos and illustrations with a modern and minimalist style. - The freelance designer's job will be to develop simple yet sophisticated designs tailored towards a primary audience of young adults between the ages 18-35. - A renowned proficiency in Corel Designer is crucial. Prior experience crafting minimalist aesthetic in artwork and a great understanding of what clicks the young adult demographics is invaluable. - Your role will be pivotal in shaping how this young demographic perceives our brand. Do you think you have what it takes to bring these compelling minimalist designs to life?

  $16 (Avg Bid)
  $16 Oferta medie
  19 oferte
  Fresh Matte Paint Revamp S-a încheiat left

  I'm looking for a skilled house painter to breathe new life into my home's interior walls. The walls are currently smooth and in good condition, making this an ideal surface for a fresh coat of paint. I have a preference for a matte finish, which I believe will add an elegant touch to the overall look of the rooms. Additionally, I need assistance with moving some furniture before the painting begins, ensuring a seamless and efficient process. **Ideal Skills and Experience:** - Professional experience in interior house painting - Proficiency in applying matte finish paint - Capability to move and manage furniture carefully - Attention to detail to ensure a clean and precise job **Responsibilities:** - Move furniture as necessary to prepare the area for painting - Apply ma...

  $227 (Avg Bid)
  $227 Oferta medie
  21 oferte

  looking logo designer in Corel draw & i also need menu design for my restaurant. restaurant logo name - salt & pepper

  $18 (Avg Bid)
  $18 Oferta medie
  36 oferte

  ...watercolor and pencil drawing into a digital format logo. - Maintain a realistic and detailed style, keeping the essence of the original art. - Deliver the final logo in high-resolution formats suitable for both digital and print media, including PNG, JPEG, and PDF. Skills and Experience: - Proficiency in graphic design, specifically in digital illustration tools such as Adobe Illustrator or Corel Painter. - Prior experience with converting traditional art into digital formats while preserving the original style and detail. - A keen eye for detail and a strong understanding of realistic art styles. - Ability to communicate effectively to ensure the final product aligns with my vision. - Portfolio showcasing previous work in realistic and detailed digital reproductions. T...

  $198 (Avg Bid)
  $198 Oferta medie
  128 oferte

  Hello. we run a hotel, www.golfer.sk. The painter painted a picture for us, which I share in the attachment. From the picture, we selected the characters that we want to use in our brand design. (I share the characters in the attachment). I want you to draw these characters for me in other different positions: Zuzana: 1. Zuzana as she lies 2. as pointing to a thing 3. as shown by a caution with a raised finger how he swings a golf club 4. Zuzka dressed in a via ferrata set 5. Zuzka with cross-country skis in hand 6. Zuzka lying with her hands behind her head in a bathrobe and relaxing Lulu: 1. as he waters the flowers in his hand I have a stick 2. how he carries the wheelbarrow 3. as he wipes the dust, he has a duster in his hand Alexander: - how he holds a p...

  $141 (Avg Bid)
  $141 Oferta medie
  45 oferte