Dotnetnuke skin creatorproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  72,238 dotnetnuke skin creator proiecte găsite, la prețul de USD

  Angajam pentru proiect si posibil social media coordinator pe viitor: proiectul implica sa faceti reels si video-uri scurte de prezentare a proprietatii + pentru fiecare camera a pensiunii si poze pentru Instagram si TikTok. Locatie: Predeal.

  $509 (Avg Bid)
  Local
  $509 Oferta medie
  9 oferte

  Ma intereseaza o colaborare pentru crearea de reclame si continut (fotografii/video editate) pentru instagram, tik-tok si facebook. Domeniul este organizarea unor evenimente (petreceri) periodice.

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Angajez o persoana creativa, cu experienta in dezvoltarea paginilor de TiKTok si Instagram. Sunt un instructor de fitness, si am nevoie de ajutor in crearea de tiktokuri si reelsuri. Persoana potrivita pentru colaborare ar trebui sa aiba idei si sa imi propuna ce tiktokuri sa realizam, potrivite domeniului meu de lucru, sa fie disponibil sa vina si sa realizam impreuna sedinta video pentru acestea, sa editeze si sa monteze ulterior video-ul si sa il posteze. De asemenea , ma intereseaza sa urmaresca statisticile si sa vina cu idei noi corespunzatoare cerintelor urmaritorilor, dinamic. Experienta in fitness ar fi un bonus, dar cel mai important este sa fie o persoana responsabila, prezenta si cu disponibilitate de timp alocat acestui proiect. Gandirea in viitor si dezvoltarea paginilor pro...

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Ne-ar face mare placere sa lucram impreuna. In prezent, impreuna cu partenerul meu, lucram la un proiect. Avem trei website-uri pentru care avem nevoie de content (blog) si texte pentru serviciile noastre. Asteptam mesajele dumneavoastra.

  $138 (Avg Bid)
  $138 Oferta medie
  25 oferte
  desene animate S-a încheiat left

  Sunt in cautarea unui creator care poate sa construiasca o serie de 10 episoade 3D, de desene aminate, fiecare avand 2-3 minute.

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  9 oferte

  Eu sunt un instructor de Fitness și Caut o persoana cu experiența in administrarea paginilor de Instagram, editare fotografii, creare și editare reels-uri, cu atentie pe detalii artistice, cromatice a postărilor, adaugare de melodii pe video-uri in postări . Ar fi binevenita experiența in fitness.

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Oferta medie
  7 oferte

  Doresc sa angajez o persoana in vederea crearii unui powerpoint interactiv , dinamic sau o prezentare tip prezi. Continutul il furnizez eu. Mai multe detalii in privat .

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  17 oferte

  Doar pentru vorbitori de limba ROMANA! Salut! Avem planul de content pentru Social media facut. Il putem imbunatati, modifica, etc in functie de necesitati. Vei avea de realizat postari dupa urmatorul program: 3-4 postari saptamanale/ Facebook 3-4 Postari saptamanale/ Instagram 5 Postari saptamanale/ pinterest 2 Postari saptamanale/ LinkedIn Acestea sunt ca punct de plecare in colaborarea noastra. Inainte sa aplici cercetează profilele SM si propune imbunatatiri.

  $138 (Avg Bid)
  $138 Oferta medie
  16 oferte

  Caut o persoana cu experiența care sa îmi administreze pagina de Instagram. Eu sunt antrenoare de fitness și am nevoie de cineva care sa ma ajute cu gestionarea postărilor, editarea in linii mici a filmulețelor cu antrenamente, crearea descrierilor pentru postări.

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Oferta medie
  13 oferte
  Logo Creator Romania S-a încheiat left

  Salut, doresc să îmi facă cineva un LOGO cu numele Vesela-Shop. Cât mai repede este am nevoie pentru propriul meu site care l-am creat.

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  7 oferte
  Creator content S-a încheiat left

  Proiectul necesita crearea a 2 articole de promovare (marketing) despre un produs

  $95 (Avg Bid)
  $95 Oferta medie
  15 oferte
  Modernizare frontend S-a încheiat left

  Proiectul presupune modernizarea In momentul de fata in spate este DotNetNuke. Ma intereseaza un look modern, responsive, care sa pastreze functionalitatea actuala, urmand ca in viitor sa se adauge si alte functionalitati. Nu ma deranjeaza daca ramane tot DotNetNuke (ideal pentru ca este mai putin de munca, in acest caz trebuie doar un look nou) sau se schimba integral (singurul lucru care trebuie sa ramana sunt bazele de date (Microsoft SQL) de care se leaga un sistem de gestiune. Doar freelanceri din Romania, ideal Bucuresti sau Ploiesti.

  $1045 (Avg Bid)
  $1045 Oferta medie
  43 oferte

  Suntem o agentie de web design si cautam o persoana care sa ne ajute cu partea de articole pentru proiectele de SEO ce le avem. Articolele trebuie sa fie intre 700-1000 cuvinte fiecare si sa contina anumite cuvinte cheie. Numarul lor depinde in functie de proiecte. In momentul de fata avem nevoie de 4 articole, dar acestea se pot repeta lunar.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Companie activanta in domeniul productiei de lactate si mezeluri, cauta un Content Creator cu aptitudini de Graphic Design pentru gestionarea paginii de Facebook.

  $86 (Avg Bid)
  $86 Oferta medie
  16 oferte

  sunt content creator roman. Am ceva experienta in domeniul online pe diferite platforme. Am detinut diferite site-uri si cam stiu cum sa gestionez simple articole.

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  2 oferte
  App and mobile creator S-a încheiat left

  Aplicatii pentru Android Deviceuri,creeam aplicatii pentru Android!

  $249 (Avg Bid)
  $249 Oferta medie
  1 oferte
  Script pentru Wordpress S-a încheiat left

  Buna ziua, doresc sa stiu la ce pret ma ajunge realizarea unui script precum acesta: -> Site-ul meu este pe wordpress. Eu voi pune 9 modele de stampile, le am in format vectorial intr-o pagina de produse, iar cand se da click pe unul din modele, sa se deschida o pagina precum: in care sa isi personalizeze stampila. Dupa ce a terminat, sa existe posibilitatea de a o trimite pe mail-ul meu. Va multumesc, si astept un pret din partea dvs. O zi frumoasa va doresc.

  PHP
  $50 (Avg Bid)
  $50 Oferta medie
  1 oferte

  Pentru site-ul doresc sa implementez frameworkul thesis si skinul Ce trebuie urmarit: 1. integrare tema cu 2-3 modificari 2. integrare slider articole suplimentar 3. integrare plugin yoast seo cu thesis 4. integrare mailchimp 5. integrare woocommerce - existent deja pe site 6. adaugare meniu suplimentar in partea de sus 7. creare spatiu reclame adsense in posturi si pagini 8. setari pentru scor mare in pagespeed 9. corect css si html

  $205 (Avg Bid)
  $205 Oferta medie
  7 oferte

  ...momentan nu pot face nici o modificare de hard ca imi cere contactul cu furnizorul pentru generarea unui nou cod (ceva protectie hwid?). Cel putin e blocat pentru hardu' initial. Un coder sa stie sa-l decompileze si sa-mi scoata nenorocitele de protectii ca sa mai pot lucra pe el pana trec la o versiune mai moderna. ***** Hello there, need small help with an veryyyy oooold application, the creator doesn't offer support anymore,written before year 2000, easy to modify for somebody who knows compiling things (I do not know, hahahaha...), need to eliminate shittie protection (allowed maximum data 2.010 !!! from some clipper who calls now a blinker exceeded data ??? - god knows what does it means) and remove also some hwid prot. (hdd based???, also other devices I guess...

  $391 (Avg Bid)
  $391 Oferta medie
  1 oferte

  Salut, daca esti tu designer si vrei un joc 2d eu te sfatuiesc sa incerci GameSalad Creator, nu trebuie sa cunosti deloc programare si mai sunt cateva utilitare de genul asta.

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte

  Salutare, Cautam creator de continut pentru siteul oficial al unui hotel de talie internationala. Dorim schimbarea tuturor textelor de prezentare din site atat in Limba Romana cat si in Limba Engleza. Domeniul grupului hotelier contine 3 subdomenii: Avem nevoie de editare si modificare pentru cele 3 subdomenii. Mai multe detalii le veti primi in momentul in care aplicati pentru Job.

  $1253 (Avg Bid)
  $1253 Oferta medie
  4 oferte
  Copywriter - Creator Text S-a încheiat left

  Te cautam ! CANDIDATUL IDEAL: - esti creativ si talentat - are bune cunostinte de limba romana (gramatical, vocabular etc.. ) - experienta si abilitatea de a redacta articole, materiale promotionale, comunicate de presa - abilitatea de a scrie materiale interesante care sa captiveze cititorul - este capabil sa respecte termenii limita de predare a materialelor cerute RESPONSABILITATI / BENEFICII: Jobul consta in scrierea de articole pentru reteaua noastra de siteuri sau pentru diferiti clienti. Cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj. Experienta in publicitate reprezinta un avantaj. Postari frecvente in cadrul blogurilor noastre personale. Posibilitate contract de munca !

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  26 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $173 (Avg Bid)
  $173 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru scriere articole in lb romana si studenta in anul 3 la drept,am cunostiinte gramaticale bune si talent poezii si romane in timpul liber

  $499 (Avg Bid)
  $499 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $340 (Avg Bid)
  $340 Oferta medie
  3 oferte

  Am o aplicatie generata cu metaio creator si imi trebuie testata si uploadata in app store. Astept oferte.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  1 oferte
  IOS App testat si uploadat S-a încheiat left

  Am o aplicatie generata cu metaio creator si imi trebuie testata si uploadata in app store. Astept oferte.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  3 oferte
  Platforma gaming - repost S-a încheiat left

  EN : A program that makes a tunnel between multiple computers. The program will be developed for a game called Warcraft 3 - It helps users to find the localhost range of play. The platform will have a database, but the target must be placed on the connection between users with jocu. kind of game is client server and connect to it. If the project out well. Creator will receive money every time you make an adjustment. RO: Un program care face un tunel intre mai multe calculatoare . Programul va fi dezvoltat pentru un joc numit warcraft 3 - Acesta ajuta useri sa se gasesca in localhost game al jocului. Platforma va avea o baza de date, dar tinta trebuie pusa pe conexiunea dintre useri cu jocu . un fel de server si jocul e clientul care se conecteaza la el. Daca proiectul i...

  $22 (Avg Bid)
  $22 Oferta medie
  1 oferte

  This is NOT a writing project _____________________________________________ I am looking for someone to help me find an old press rele...under CC BY-SA 4.0 (Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International License). This Public Domain license allows this work to be shared, copied, and redistributed in any medium or format for any purpose, even commercially, and to adapt the materials to remix, transform, and build upon the material for any purpose, even commercially, so long as appropriate credit is given to the original creator ”XXXXXXXXX writing as YYYYYYYY,“ and all derivative works must include this same Public Domain license as the original works. This work is licensed under CC BY-SA 4.0. To view a copy of this license, visit

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  1 oferte

  I am looking for a skilled photo editor who can provide regular editing services for my portrait and sports photography photos. The ideal candidate should have experience in both basic and advanced editing techniques. Editing Requirements: - Basic editing: color correction, cropping, etc. - Advanced editing: skin retouching, background removal, etc. Preferred Style: - I have a rough idea of the style I want for my photos, but I need guidance from the editor. Workload: - I will need approximately 50-100 photos to be edited per month. Skills and Experience: - Proficiency in basic and advanced editing techniques - Strong attention to detail - Ability to understand and implement the client's vision - Experience working with portrait and sports photography is a plus If you are...

  $15 - $25 / hr
  Recomandat Sigilat
  $15 - $25 / hr
  26 oferte

  I am looking for a social media news content creator who can focus on Instagram and provide entertainment news on a daily basis. The ideal candidate should have experience in creating engaging content for Instagram and staying up-to-date with the latest entertainment news. Skills and Experience: - Proficient in creating visually appealing content for Instagram - Knowledgeable in entertainment news and trends - Excellent writing and editing skills - Familiarity with social media scheduling tools - Ability to create engaging captions and hashtags - Strong understanding of Instagram's algorithm and best practices I want a social media feed with the most interesting news for people between 16-25 year olds. OUR reference is CESTMOCRO on instagram, that’s the style I want...

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  8 oferte

  Als Social Media Manager und kreativer Content Creator fokussiere ich darauf, Unternehmen durch maßgeschneiderten Content und effektives Social Media Management optimal zu präsentieren. Erlauben Sie mir, Ihre Online-Präsenz zu stärken und eine eindrucksvolle Darstellung für Ihr Unternehmen zu gestalten – damit Sie in der digitalen Welt herausragen.

  $121 (Avg Bid)
  $121 Oferta medie
  27 oferte
  lead magnet 6 zile left

  ...health and fitness topics. Skills and experience required: - Proven experience in ebook creation - Excellent research and writing skills - Knowledge of health and fitness topics - Ability to create engaging and informative content - Familiarity with lead generation strategies and best practices Project Details: - Type of lead magnet: Ebook - Subject of the ebook: Skincare (how to care for eczema skin problems) - Desired length: Under 30 pages Key Deliverables: - Well-researched and informative ebook on health and fitness topics - Engaging and easy-to-read content - Professionally designed ebook with attractive visuals and formatting Deadline: - The project must be completed within 3-4 days Budget: - $10 to $25 If you possess the necessary skills and experience, please subm...

  $28 (Avg Bid)
  $28 Oferta medie
  18 oferte

  I have created a simple hours form in Zoho creator for my employees to record their hours. These are recorded weekly. I want to have a summery page for each employee which shows various field totals for each month. For example August. Total hours... Total Holiday hours, Total sick hours... etc.. I have attached a screenshot of the form where the employees can fill out their hours. I have also attached a screenshot of how I plan each employees to see their weekly hours in a report. I have created this page already. It may be that there is a better way to layout the hours form which I would be happy to change.

  $208 (Avg Bid)
  $208 Oferta medie
  16 oferte

  Remote Personal Assistant Needed: Join a Worldwide Adventure! Can you seamlessly blend travel planning, content creation, and networking into one dynamic role? Imagine a day that starts with coordinating an international trip and ends with managing a dating profile! Meet Ivo: A globetrotting entrepreneur and content creator Passionate about connecting, creating, and exploring As Ivo's Personal Assistant, You'll: Be the maestro of his travel and professional engagements Assist in creating and capturing life's spontaneous moments Play a crucial role in managing his personal and professional networks We're Looking for Someone with: The ability to juggle diverse tasks with precision Excellent communication skills, being Ivo's representative A versatile sk...

  $1085 (Avg Bid)
  $1085 Oferta medie
  13 oferte
  Graphic Designer 6 zile left

  am looking for a professional Graphic Designer to create a marvelous Logo and banner for my company. . My niche is belongs to skin products so it will be about cosmetic and etc. If you are passionate and having years of experience than apply for this job. Now mentioning Below requirements about my logo. Scope of Work: Company Logo: Develop a distinctive and versatile logo that encapsulates our brand identity. Ensure the logo is suitable for application across both digital and print media. Collaborate on multiple design concepts, with the flexibility to iterate based on feedback. Banners: Design visually engaging banners for online platforms, including our website and social media channels. Create banners of different sizes and formats to accommodate diverse advertising spaces. ...

  $62 (Avg Bid)
  $62 Oferta medie
  66 oferte
  Content making 6 zile left

  I am looking for a content creator who can write engaging and informative written content for teenagers. The ideal candidate should have experience in creating content that appeals to this age group and understands their interests and preferences. Skills and Experience: - Excellent writing skills with the ability to create compelling and error-free content - Experience in writing for teenagers, understanding their language and tone - Knowledge of popular topics and trends among teenagers - Ability to research and gather information to create informative and engaging content - Creativity in presenting information in a unique and interesting way - Familiarity with SEO principles and keyword optimization for online content The content creator will be responsible for: - Writin...

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Oferta medie
  39 oferte
  Android and ios app 6 zile left
  VERIFICAT

  ...Required Android & ios App like Moj / Tiktok / Trendo App features as per below :- • Reels section for reel post • Gifting on reels option • Live section • Gifting on live option • Profile option • Profile linking option with Instagram / Youtube / Facebook • Gifting withdraw option • Profile verified option • Leader board for Top streamer / Top Gifter / Top gifter on Video gifting / Top Creator on video gifting • Live and post notification to followers • Backend panel for agency hiring • Backend panel for online and online coin recharge transfer • Video boosting option for backend panel • Live boosting option for backend panel • PK battle on Live stream duration 3min, 5min, 10min and 30min ...

  $1247 (Avg Bid)
  $1247 Oferta medie
  83 oferte

  I have a mechanical workshop that caters mainly for in house (company owned) vehicles. I am looking for a freelancer who can help me create a Zoho Book in sheet using Creator that is linked to my inventory (already created). The main purpose of this project is to manage my inventory levels effectively and ensure that all data regarding repairs are recorded for future reference. The actual workflow will be as follows: 1. Vehicle arrives and is booked in using the book in sheet, the car details as well as driver details must be entered as well as the reason for the vehicle being there (drop down list including options such as service, clutch replacement, brakes etc) including any faults that may be entered in manually. This ideally should be via a cellphone or tablet. A job card is...

  $188 (Avg Bid)
  $188 Oferta medie
  18 oferte

  Saya adalah seorang konten creator & saat ini saya sedang mencari seseorang yang bisa membuat design portofolio yang memarik. Baik dalam bentuk PDF atau pun PPT yang bisa di akses melalui link.

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Oferta medie
  12 oferte
  Copywriting 5 zile left

  I am looking for a skilled social media content creator to help with my project, "copywriting." This project requires creating social media posts on a daily basis for product promotion. Skills and Experience: - Experience in creating engaging and eye-catching social media posts - Knowledge of effective social media marketing strategies - Ability to understand and promote the brand and its products effectively - Strong writing and communication skills to convey the message clearly - Creative thinking to come up with unique and compelling content ideas - Familiarity with social media platforms and their best practices for engagement If you have the skills and experience required for this project, please submit your proposal.

  $26 / hr (Avg Bid)
  $26 / hr Oferta medie
  62 oferte

  I am looking for a freelance podcast creator to help me produce a series of AI-focused episodes. The ideal candidate should have experience in creating scripted podcasts, with each episode being less than 30 minutes in length. Skills and experience needed: - Expertise in AI and its application in everyday life, AI in business and AI in health - Strong writing and storytelling skills to create engaging and informative scripts for each episode - Ability to research and gather relevant information on AI topics - Proficiency in audio editing and production to ensure high-quality sound - Familiarity with podcast hosting platforms and distribution channels The podcast will delve into various aspects of AI in everyday life, exploring its impact on different industries and sectors. The ep...

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Oferta medie
  17 oferte

  Content Creator and Idea Generator Needed for Weekly Social Media Posts I am seeking a talented content creator who can generate fresh and engaging ideas for my social media posts on a weekly basis. Specific Requirements: - Experience in creating content for social media platforms, particularly Instagram, Facebook, and Twitter - Strong understanding of social media trends and best practices - Ability to think creatively and come up with unique and interesting content ideas - Excellent writing and editing skills - Familiarity with relevant tools and software for content creation and scheduling Responsibilities: - Brainstorming and ideating content ideas based on the rough theme provided - Creating engaging and visually appealing social media posts that align with the brand...

  $41 (Avg Bid)
  $41 Oferta medie
  68 oferte

  I am looking for a skilled video content creator to help me produce engaging and informative videos for my Youtube channel. Should be great speaking speak English. Video format: review You will need to do website review with my script Theme or Topic: - I have a specific theme or topic in mind for the videos Video Length: - Each video should be between 5-15 minutes long Visuals and Animations: - I am open to the freelancer's ideas for specific visuals and animations Skills and Experience: - Experience in creating high-quality video content for Youtube - Ability to produce engaging and informative videos - Knowledge of video editing software and techniques - Strong creativity and ability to come up with unique ideas - Excellent communication and collaboration sk...

  $61 (Avg Bid)
  $61 Oferta medie
  36 oferte
  Zoho Creator Issue 5 zile left
  VERIFICAT

  Project Title: Zoho Creator Barcode Scanning Issue Description: - The client is experiencing a specific issue with barcode scanning in Zoho Creator - They have no error messages or error codes related to the issue - The client has attempted troubleshooting but the problem persists Ideal Skills and Experience: - Proficiency in Zoho Creator and its barcode scanning functionality - Strong troubleshooting skills to identify the root cause of the issue - Knowledge of data integration and API integration with other apps

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Oferta medie
  53 oferte

  We are a multifaceted organization with businesses based in Saudi Arabia and Kuala Lumpur, Malaysia, in search of a talented and versatile Full-Time Professional Content Creator and Video Editor. This role is ideal for someone with a strong background in videography, video editing, social media content creation, and written content production. The candidate will manage diverse projects, including creating promotional videos for our IT, pest control, and consultation companies, and documenting daily sports training in Kuala Lumpur for our children's YouTube and Instagram profiles. Key Responsibilities: Develop high-quality video content for various platforms, focusing on sports documentaries, business promotions, and social media updates. Provide daily coverage (2-3 hours) of ...

  $10 - $500
  Local
  $10 - $500
  0 oferte

  I want an app built via Zoho that is branded to our company, so that our VIP membership customers can have their own portal to use for communication and tasks. The app should include: - Home page will include membership information and perks. Have login link, have signup link. Signup link takes them to checkout page to select their plan. - Manage their subscription to our VIP program. (via Zoho subscriptions) - Allow user to submit service requests to us (via Zoho Desk) - Allow user to create a "Punch List" of tasks that they want done during their next service appointment. This should be a running list they can add/edit/delete. Our Admin users should be able to cross these tasks out when they are done. (keep task history) - Allow user to send us messages through the app. - Re...

  $549 (Avg Bid)
  $549 Oferta medie
  61 oferte

  This is NOT a writing project _____________________________________________ I am looking for someone to help me find an old press rele...under CC BY-SA 4.0 (Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International License). This Public Domain license allows this work to be shared, copied, and redistributed in any medium or format for any purpose, even commercially, and to adapt the materials to remix, transform, and build upon the material for any purpose, even commercially, so long as appropriate credit is given to the original creator ”XXXXXXXXX writing as YYYYYYYY,“ and all derivative works must include this same Public Domain license as the original works. This work is licensed under CC BY-SA 4.0. To view a copy of this license, visit

  $15 (Avg Bid)
  $15 Oferta medie
  2 oferte

  On page SEO-Keyword research & Backlink creator - I am looking for a skilled professional who can help me improve the search engine ranking of my technology website. - The main goal of my website is to improve search engine ranking and increase organic traffic. - My website belongs to the technology industry. - I have specific keywords that I want to target and I am looking for someone who can perform keyword research and suggest additional keywords if needed. - Additionally, I need assistance with creating backlinks to improve the visibility of my website. Ideal Skills and Experience: - Strong knowledge and experience in on-page SEO techniques - Proficiency in keyword research and analysis - Experience in the technology industry - Ability to create high-quality back...

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Oferta medie
  48 oferte

  This is NOT a writing project _____________________________________________ I am looking for someone to help me find an old press rele...under CC BY-SA 4.0 (Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International License). This Public Domain license allows this work to be shared, copied, and redistributed in any medium or format for any purpose, even commercially, and to adapt the materials to remix, transform, and build upon the material for any purpose, even commercially, so long as appropriate credit is given to the original creator ”XXXXXXXXX writing as YYYYYYYY,“ and all derivative works must include this same Public Domain license as the original works. This work is licensed under CC BY-SA 4.0. To view a copy of this license, visit

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  2 oferte