Ebook audiobookproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  2,000 ebook audiobook proiecte găsite, la prețul de USD
  traducere -- 2 S-a încheiat left

  Buna ziua , Doresc sa traduc ebook din limba romana ,scris cu cuvinte arhaice ,in limba engleza americana , imi trimiteti o oferta ? multumesc

  $953 (Avg Bid)
  $953 Oferta medie
  35 oferte
  Povești pentru copii S-a încheiat left

  Un ebook cu povești pentru copii care să aibă aproximatix 50 de pagini. Ideal ar fi să fie povești cu animale, fiind o temă care prinde bine la grupul țintă.

  $79 (Avg Bid)
  $79 Oferta medie
  5 oferte

  Salut! As vrea sa creez un audiobook pentru "Povestea lui Harap-Alb". Te intereseaza?

  $10 (Avg Bid)
  $10 Oferta medie
  1 oferte

  Buna Rachbauer L. Ți-am remarcat profilul și vreau sa discutam in privat despre o colaborare pentru grafic design, dtp si editare grafica pentru diverse materiale gen eBook, coperti, si alte materiale grafice pentru brandul nostru RestartiX.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for Valentin M. S-a încheiat left

  Salut, Valentin. Ți-am remarcat profilul și vreau sa discutam in privat despre o colaborare pentru grafic design, dtp si editare grafica pentru diverse materiale gen eBook, coperti, si alte materiale grafice pentru brandul nostru RestartiX.

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Creare site web S-a încheiat left

  Site web (indiferent de idee, poate fi un eBook, un catalog cu mașini etc), cu un aspect decent, care să utilizeze neapărat o bază de date.

  $192 (Avg Bid)
  $192 Oferta medie
  26 oferte

  Caut ghostwriter pentru un ebook de aproximativ 25000-30000 de cuvinte in limba romana. Subiectul este Texting si Dating, nisa self-help pentru barbati. Candidatul ideal pentru job este o persoana deschisa catre comunicare, are rabdare sa inteleaga viziunea mea si sa faca research online. Pot oferi bullet point-uri pentru capitole, un exemplu de ebook ca sa se inteleaga vibe-ul lucrarii si video-uri in engleaza pentru research.

  $41 / hr (Avg Bid)
  $41 / hr Oferta medie
  14 oferte
  creeaza un ebook S-a încheiat left

  Redactare content pentru realizarea unui ebook original în limba română în domeniul unei terapii complementare. Biblioriografia: extrase din aproximativ 30 de cărți în limba engleză.

  $482 (Avg Bid)
  $482 Oferta medie
  3 oferte

  Sunt scriitor, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania, actor cu peste 20 de premii naționale și dețin o editură. Doresc colaborare cu freelanseri pentru distribuția de cărți în format carte tipărită, ebook sau audiobook. Comision pe care îl stabilim de comun acord.

  $339 (Avg Bid)
  $339 Oferta medie
  7 oferte

  ebook cu o poveste de dragoste intr lgbt cat si viata lor si problemele prin care sunt nevoiti sa treaca datorita acestei diferente fata de asa zisa normalitate, povestea sa fie incadrata in media de pagini a unei carti online.

  $232 (Avg Bid)
  $232 Oferta medie
  2 oferte

  Am nevoie de un traducator din romana in engleza, pentru un ebook ce contine 49 de pagini. Fara variante google translate, pentru ca si eu am incercat ?. Astept oferte. Multumesc

  $304 (Avg Bid)
  $304 Oferta medie
  51 oferte

  Landing page pentru promovare/vanzare Ebook si carte tiparita, e vorba de o trilogie hard scifi.

  $36 (Avg Bid)
  $36 Oferta medie
  14 oferte

  Buna! Caut scriitori care au scris/vor scrie carti de beletristica sau dezvoltare personala. Astept manuscrise sau fragmente din creatiile voastre. Proiectul ales va beneficia de tiparire cartii in format eBook pentru moment, iar ulterior in format fizic.

  $98 (Avg Bid)
  $98 Oferta medie
  5 oferte

  (versiunea lb romana) De introdus butoane social media (Facebook, LinkedIn, Instagram, Soundcloud, Youtube, Twitter) De introdus disclaimer pe toate paginile asa cum este pe Header – de scos diacriticele, eventual de imbunatatit slider-urile cu imagini si text sub o forma mai profesionala (au fost facute de mine in Canva…..) De facut functionala descarcarea ebook-ului din header-ul verde. Utilizatorul sa o primesca automat pe email. Optiunea exista pe metabolicenergy.net. De rezolvat alte nereguli majore daca exista, imbunatit mici aspecte de design (fonturi, etc), de verificat daca am implementat bine butoanele de PayPal la pagini. SEO… 2. Migrare catre hosting Siteground + optimizare timp incarcare + comprimare poze (in prezent am hosting la Simplenet

  $500 (Avg Bid)
  $500 Oferta medie
  5 oferte

  Sunt un autor roman publicat, un nume relativ nou. In ultimii 2 ani mi-au fost publicate urmatoarele carti: 1. Analiza financiara pe intelesul tuturor, vol 1 si vol 2 (s-au vandut cca 2.000 exemplare). 2. Aventurile lui Fram la Polul Nord, roman pt copii, 200 pag, vanzari slabe, este pierdut in marea masa a cartilor pt copii. 3. Interviul, roman horror psihologic, aparut de cca 4 luni 4. Monstru, ebook, disponibil online, roman horror, 170 pag Am facut publicitate platita prin Facebook, cu rezultate destul de modeste. Doresc un plan de publicitate agresiva, in vederea cresterii vizibilitatii in Romania si a notorietatii autorului

  $270 (Avg Bid)
  $270 Oferta medie
  2 oferte
  Project for Marilena T. S-a încheiat left

  Buna. Am un text de aranjat. De fapt este doar o pagina, unde se repeta cuvantul 'meditation' de prea multe ori, si trebuie sa il fac sa nu se mai repete asa de mult. + un feedback despre cum arata ebook-ul per total ca desing.

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Am nevoie de o traducere din romana in engleza, pentru doua ebook-uri, unul de 40 de pagini si celalalt de 38 de pagini.

  $76 (Avg Bid)
  $76 Oferta medie
  11 oferte
  Scrie un eBook S-a încheiat left

  Crearea unui eBook de 25-30 de pagini. Limba Romana Domeniul IT Termen o luna

  $118 (Avg Bid)
  $118 Oferta medie
  16 oferte
  Project for CristinaZA S-a încheiat left

  Salut Cristina, In urma cu cateva luni mi-ai ajutat cu proofreading si editare la unele retete. Am fost foarte multumita cu munca ta si mi-ar face placere sa lucrez din nou cu tine. A-si dorii sa imi creez un Ebook de bucate dar timpul si experienta nu imi este de ajuns. Am cateva din poze si retete finisate, dar mai am texte de creat si editat. Daca te intereseaza proiectul, te rog las-mi un mesaj cu pretul si cu perioada de timp ce consideri tu ca este necesara. It-ti multumesc anticipat, Cu stima, Aliz Csepei

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte
  ebook pe limba romana S-a încheiat left

  Salut, Caut ajutor la finisarea unei Ebook pe limba Romana. Ebookol este o carte de bucate. Am 80% din text dar necesita corectura, 70% din imagini. Am nevoie de cineva cine se pricepe la editare poze, text si a construii un ebook simplu, usor de folosit gu gusturi minimaliste, preferabil in programul Adobe InDesign.

  $127 (Avg Bid)
  $127 Oferta medie
  24 oferte
  Project for adrif73 S-a încheiat left

  Buna , Adriana! Sunt Ramona si am nevoie de un ebook cu retele de cocktailuri si bauturi..23 pagini, 4 categ cocktailuri X 10 retete fiecare. 2retete pe pagina cu poza frumoasa colorata. Le luam de pe sau cum zici. Ce zici?

  $90 (Avg Bid)
  $90 Oferta medie
  1 oferte

  ... este sincronizat in timp real printr-un serviciu SOAP cu sistemul ERP, numit CDMS. In CDMS noi avem gestiune si vanzarea pe magazine. In site se trimit in timp real din CDMS produsele documentate cu toate atributele. In magento nu se introduc manual produse. Toate produsele cu toate atributele se introduc in CDMS, iar din CDMS ajung automat in site. Exista doar produsele de tip ebook care se introduc direct in site. Din site pleaca tot printr-un api produse in emag. Momentan avem listate doar Carti si o parte din Cadouri si Papetarie pe emag. Acestea se sincronizeaza automat pe stoc cu site-ul si CDMS-ul. Din emag ajung in site Comenzile. Toate comenzile ajung din site in CDMS ca si Comenzi/facturi, depinde de stoc/pret. In site noi facem promotii/campanii (pagina dedicata)/sc...

  $516 (Avg Bid)
  $516 Oferta medie
  16 oferte
  Design 14 bannere S-a încheiat left

  Doresc modificarea a 14 bannere + smart object, le am cumparate ( ) si doresc modificarea lor si a ebook-ului din imagine in Photoshop cu textele si logoul nostru.

  $103 (Avg Bid)
  $103 Oferta medie
  48 oferte

  E-book sau mini - carte cu tematica axata pe numerologie, filozofie, astrologie. O abordare unica a numerelor personale prin prisma realitatii. In momentul de fata am reusit sa stabilesc cuprinsul lucrarii si am mai multe idei de constructie a continutului. Caut persoane din Romania de preferinta Bucuresti, cu inclinatie catre aceste domenii. Prima discutie prefer sa o avem face to face , moment in care se primesc si celelalte detalii. Multumesc si astept cu interes persoanele dispuse sa colaboreze.

  $464 (Avg Bid)
  $464 Oferta medie
  8 oferte
  Scrie un eBook S-a încheiat left

  Sunt interesat sa scriu niste e-book-uri avand diferite teme. Eu am ideea (ideile) si doresc ca cel care scrie e-book-ul sa consulte bibliografia respectiva potrivita tematicii si sa redacteze cuprinsul acestuia. Un astfel de e-book urmeaza o anumita cronologie, introducere, cuprins, incheiere,cateva capitole unde este cazul, un eseu la inceputul fiecarui e-book. Va fi un fel de mini carte, care ulterior va fi oferita publicului on-line sub format pdf. Nu vor fi lucrari de specialitate, greoaie, vor fi mai mult de analiza pe un anumit segment si dezvoltate in consecinta. Mie nu imi permite timpul, de aceea rog cine are experienta in redactare, talent, inspiratie sa ma contacteze. Multumesc

  $90 (Avg Bid)
  $90 Oferta medie
  1 oferte
  Project for Neruna S-a încheiat left

  Ebook - Cele 7 secrete pentru un video de Succes!

  $40 (Avg Bid)
  $40 Oferta medie
  1 oferte

  Buna ziua, am de introdus 4500 ebooks de pe un site, pe altul. Trebuie copiate informatiile si o poza pentru fiecare. Ebook-urile se descarca sub format zip in calculator, dupa care se incarca pe noul site. Data pana la care se poate realiza proiectul este 2 Februarie 2016. Trebuie incarcate in medie 100-150 ebook-uri pe zi. Este usor, dar mult de munca. Buget 70-100 de euro.

  $63 (Avg Bid)
  $63 Oferta medie
  30 oferte

  ONLY FOR ROMANIAN FREELANCER - Buna ziua, am de introdus 4500 ebooks de pe un site, pe altul. Trebuie copiate informatiile si o poza pentru fiecare. Ebook-urile se descarca sub format zip in calculator, dupa care se incarca pe noul site. Data pana la care se poate realiza proiectul este 2 Februarie 2016. Trebuie incarcate in medie 200-250 ebook-uri pe zi. Este usor, dar mult de munca. Ofer 100 de euro.

  $83 (Avg Bid)
  $83 Oferta medie
  31 oferte
  Project for zumbamylife S-a încheiat left

  First eBook - Sci fi series

  $988 (Avg Bid)
  $988 Oferta medie
  1 oferte

  Doresc sa gasesc noi partneri- web developeri- ce ma pot ajuta sa duc la bun final acest proiect. As dori sa construiesc o noua nisa in cadrul acestui website numita Graphomatic Development. Aceasta noua pagina va trebui s...acestui website numita Graphomatic Development. Aceasta noua pagina va trebui sa fie pagina de prezentare a serviciilor Web Developerilor partneri ai ai acestui proiect. Ei vor putea sa isi vand serviciile web individual sau vor putea lucra in echipa. Acesta este trocul ce il pot oferi viitorilor partneri ! Sper sa reusesc sa dezvolt aceasta comunitate cu ajutorul ebook-urilor la care am lucrat. Primul ebook este publicat si lucrez la a-l edita pe al doilea! Doresc sa lucrez cu dezvoltatori romani. Acest proiect are nevoie de un design extraordinar.

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  3 oferte

  Am o lucrare în curs de desfășurare, care are legătură cu proiectul nostru anterior 'Need some help with an eBook'

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  1 oferte
  ebook retete S-a încheiat left

  Doresc redactarea unui ebook cu retete,pornind de la pagina mea de facebook. O sa includa atat poze cat si retetele detaliate. Doresc precizie si seriozitate. Sunt in jur de 250 de retete, dar textele nu sunt foarte lungi.

  $91 (Avg Bid)
  $91 Oferta medie
  33 oferte

  Seeking an experienced WooCommerce specialist to add eBook products to our website. Responsibilities include uploading eBook files, creating product listings with detailed descriptions, setting pricing and inventory levels. The ideal candidate should have expertise in WordPress and WooCommerce, with a strong attention to detail and a commitment to delivering high-quality work.

  $305 (Avg Bid)
  $305 Oferta medie
  19 oferte

  I'm seeking assistance from professionals with experience in typing, eBook creation, design, and project management. In this project, your duties will include: Hii hello sir/mam, My name is Praveen Patel I am a medical student. From last few days trying for part time job but there is need of bid to apply but I don't have money to buy. If you want give me a chance then I can work for you in minimum price. Sorry for disturbance. Thank you for trusting on me. - Typing content for a self-help eBook - Designing the book's template and presenting appealing logo/banner options - Managing the overall project to ensure coherence and timely completion Your proven ability in eBook writing and designing within the self-help genre will be highly regarded. A deep u...

  $426 (Avg Bid)
  $426 Oferta medie
  6 oferte

  I am looking for an expert in Amazon Kindle Direct Publishing (KDP) Ads who can execute an effective campaign to boost the sales of my non-fiction ebooks. My primary aim is to: - Increase ebook sales The campaign should also improve my ebooks' visibility and expand my author brand. The ebook is non-fiction and targets young adults. It would be helpful if the freelancer had experience in marketing books to this demographic. Ideal skills and expertise would include: - Amazon KDP Ads - Non-fiction eBook Marketing - Young Adult Marketing Please only bid if you have a proven track record in building successful Amazon KDP ad campaigns.

  $19 (Avg Bid)
  $19 Oferta medie
  8 oferte

  SOLO ESPAÑOL - LEER ATENTAMENTE - EXPERTO/A en DISEÑO y MAQUETACIÓN WORKBOOK / E-BOOK Requerimos un experto en diseño para crear un workbook/ebook. La estructura y el material están ya hechos y hay una parte en word y otra parte en archivos pdf, numerados y estructurados. Se trata de crear una portada espectacular que venda, unir los pasos en un solo documento pdf, y en medio, cada ciertas páginas, poner una información adicional que se proporcionará. Los colores se tendrán que parecer al de la marca personal. E-book 1: En total serían aproximadamente unas 100 páginas de texto que hay que copiar y pegar para crear el ebook y en forma general darle un diseño bonito, agradable a la vista, que ...

  $123 (Avg Bid)
  $123 Oferta medie
  25 oferte

  I'm seeking a skilled individual to help me convert my English book (in PDF format) into an audiobook-friendly docx format. The docx file must be organized by chapters. Key Requirements: - Proficient in English - Experience with PDF to Word conversion - Able to organize content by chapters Additional Details: - The final docx should be clean and ready for the conversion process, without any specific formatting required. - Each chapter must be separated into individual docx files for ease of use during audio book production. Looking for an efficient and detail-oriented freelancer who can deliver a high-quality output. text is 20000 characters

  $22 (Avg Bid)
  $22 Oferta medie
  53 oferte

  Mi proyecto consiste en la venta de un producto del nicho de dinero de como hacer marketing de afiliados, el producto es de la plataforma Hotmart, la recompensa digital para llevar leads a mi funnel es un ebook, lo que busco es que el freelancer diseñe el lead magnet y el mockup para este proyecto, los colores a usar son el negro, el dorado, el blanco y el azúl oscuro, con un formato un poco plano, el trabajo lo necesito para dentro de un plazo de 5 días hábiles.

  $114 (Avg Bid)
  $114 Oferta medie
  11 oferte

  I have a document that needs to be converted to Kindle Package Format (KPF). The document is in both PDF and Word format and contains images and graphics that need to be carefully handled in the conversion process. Key requirements: - Convert PDF and Word documents to Kindle Package Format (KPF). - Maintain t...Kindle Package Format (KPF). - Maintain the original placement and size of images and graphics. - Ensure the final KPF retains the integrity of the original document layout. Ideal skills and experience: - Proficiency in converting various file formats to Kindle Package Format (KPF). - Experience in handling images and graphics in eBook conversions. - Attention to detail to ensure the final product matches the original layout. - Knowledge of best practices for Kindle eBoo...

  $42 (Avg Bid)
  $42 Oferta medie
  19 oferte

  I'm in immediate need of a captivating children's eBook suitable for the audience of 4-7 years old to be published on Amazon KDP. - **Target Audience:** The book is tailored for 4-7-year-olds, so the content needs to be engaging and age-appropriate. - **Illustrations:** I'm open to suggestions for the illustration style, but they must be colorful, appealing, and resonating with the content. - **Delivery Time:** Urgency is key for me, so I need this project completed ASAP. Ideal candidates should have experience in creating children's eBooks, particularly for the specified age group. Illustrators with a good understanding of child psychology and preferences will be preferred. A portfolio that showcases your previous work on children's eBooks will be highly ...

  $367 (Avg Bid)
  $367 Oferta medie
  97 oferte

  Buatkan saya ebook untuk resep masakan Indonesia

  $115 (Avg Bid)
  $115 Oferta medie
  27 oferte

  Hi, I'm seeking a skilled content writer to produce a series of 100 articles for my website focused on hospitality consulting. The purpose of the articles is threefold: to increase website traffic, provide valuable information to my readers, and improve the site's SEO rankings. The content should primarily target hosp...and experience in writing for SEO purposes. - Ability to create original, high-quality content as well as effectively rewrite existing material. - Excellent communication skills and a keen eye for detail. If you believe you have the necessary skills to deliver this project successfully, I'd be interested in hearing from you. Deliverable - ongoing until mid of May. Potential cooperation for ebook creation, website copywriting optimization, etc. ...

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Oferta medie
  80 oferte

  I'm looking for a professional Ebook cover designer. The project is for my existing business, so I need something that conveys a vintage or retro style while appealing to professionals and businesses. Key Requirements: - Vintage/Retro Style: The cover should have an aesthetic appeal that is reminiscent of the past, yet still relevant to a modern business audience. - Professional Appeal: The design should not only be visually appealing but also able to communicate a sense of professionalism and credibility. Ideal Skills and Experience: - Experience in designing for business audiences is preferred. - A portfolio showing experience in creating vintage or retro style designs. - Strong understanding of Ebook cover design principles and best practices. THE TITLE OF THE BOOK...

  $25 (Avg Bid)
  Garantat

  I've recently finished a recipe ebook using Canva, and I need a professional to get it formatted properly for Amazon Kindle Direct Publishing. Currently, the format is causing issues such as: - Distorted images - Overlapping text - Disoriented pages I'm unsure if the current Canva design complies with the guidelines set out by Amazon Kindle Direct Publishing, hence I'll really appreciate your expertise in this area. I can provide the source file in Canva, PDF, JPEG, or PNG format. Ideal candidates should have: - Experience in formatting books for Amazon Kindle Direct Publishing - Proficiency in Canva and PDF - Keen attention to detail to identify and fix formatting issues - Familiarity with Amazon Kindle Direct Publishing guidelines.

  $95 (Avg Bid)
  $95 Oferta medie
  19 oferte

  Hi, I'm seeking a skilled content writer to produce a series of 100 articles for my website focused on hospitality consulting. The purpose of the articles is threefold: to increase website traffic, provide valuable information to my readers, and improve the site's SEO rankings. The content should primarily target hosp...and experience in writing for SEO purposes. - Ability to create original, high-quality content as well as effectively rewrite existing material. - Excellent communication skills and a keen eye for detail. If you believe you have the necessary skills to deliver this project successfully, I'd be interested in hearing from you. Deliverable - ongoing until mid of May. Potential cooperation for ebook creation, website copywriting optimization, etc. ...

  $156 (Avg Bid)
  $156 Oferta medie
  176 oferte

  Hi everyone, I need some small changes to my shopify website. I have a ebook website and want some features like 1. I want the Instant Delivery Option in the product/collection pages 2. I want to add some feutures like where can the ebook be used. ex Read on: -Android -eReader -Desktop -IOS -Windows That is my current website My budget is 10-15$.

  $38 (Avg Bid)
  $38 Oferta medie
  64 oferte

  Ebook/Kindle Formatting - Project for Ernesto M. I am in need of a freelancer who can finely tune my non-fiction manuscript and format it to Kindle standards. I just need someone to check my manuscript to see if I can publish it on the internet. My book has: - A comprehensive index and notes. - A cover that has already been designed. - Images that need apt formatting. - No specific font or style requirements. - 369 Pages, 129,000 Words, 402 images. No additional editing or rewriting is required. While I am skipping my preference for the file format, it would be ideal if you could provide the final document in multiple eBook-friendly formats like EPUB, MOBI, etc.

  $347 (Avg Bid)
  $347 Oferta medie
  10 oferte

  As an author, I am in need of a skilled designer who can create the covers for my non-fiction book in three different formats: paperback, hardback, and audiobook. Your task is simple yet crucial - you should copy the design from my existing e-book cover and adapt it for these three new formats. While the design process may not require much conceptual work, I do require technical excellence to ensure a seamless transition between formats. Required Skills: - Proficiency in graphic design, with particular experience in book cover design. - Ability to work across formats and adjust designs accordingly. - Excellent attention to detail ensuring that the Title and Author's name are predominantly featured and easily readable. - If necessary, the ability to work with specific image...

  $80 (Avg Bid)
  Acord de confidenţialitate
  $80 Oferta medie
  44 oferte

  I'm an author looking for a talented designer to create a captivating and visually appealing ebook cover for my young adult urban fantasy series. Key Information: - My series primarily revolves around the theme of a coming-of-age journey. - To capture the essence of the books, the cover should be illustrative and colorful. - I'd like the design to feature the main characters in my series, as well as key magical items. You'll need to: - Have experience in creating ebook covers, especially in the young adult or fantasy genre. - Be skilled in creating illustrative and colorful designs that can bring characters and magical items to life. - Understand the nuances of the coming-of-age theme and be able to reflect that in your design. I have attached the covers for...

  $423 (Avg Bid)
  $423 Oferta medie
  75 oferte

  I am in need of a creative and adept designer for my app project. It is primarily an E-commerce platform catered to a young demographic, specifically teens and young adults. Key features to incorporate include: - Audiobooks: An integrated section for audiobook purchases, shares, and reviews. Ideal skills and experience: - Previous experience in E-commerce app design with an engaging, youthful aesthetic - Understanding of and competence in incorporating audio media formats - Rich portfolio with at least one completed application targeting young consumers. - Ability to deliver user-friendly UI/UX design. - Good communication skills and ability to meet strict deadlines. Candidates who have experience in creating apps for young target markets are preferred.

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Oferta medie
  67 oferte