Email campaignproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  5,000 email campaign proiecte găsite, la prețul de USD

  ...types of costs associated with this type of service (Google Ads - Pay Per Click) A. Creating a Google Adwords campaign, which includes (Technical and creative setup): Creating and configuring a Google AdWords account, Configuring Google Tag Manager (including setting goals, conversions, etc.), Configuring Google Analytics + Connecting AdWords Search campaigns and budget function, even Display / Performance campaigns (the first set of banners is free) B. Optimization of Google Ads campaigns, which includes: monitoring of Google Ads campaigns (with optimization interventions, bid strategy modification, improvements and adjustments to increase efficiency, etc.) technical support (phone/email) periodic reports v1. Standard campaigns in the search network (performance/brandin...

  $127 (Avg Bid)
  $127 Oferta medie
  9 oferte

  February SEO - Monthly Link Building Campaign

  $225 (Avg Bid)
  $225 Oferta medie
  1 oferte

  Pentru un cabinet de psihologie as dori ajutor in crearea unei campanii pe Google Ads, care sa genereze mai mult business.

  $147 (Avg Bid)
  $147 Oferta medie
  20 oferte

  Salutare, Crezi ca poti crea un email cu prezentarea firmei si a produselor intr-o maniera care sa suscite interesul suficient de mult incat destinatarul sa acceseze site-ul? Daca da, da-mi de veste! C.

  $21 (Avg Bid)
  $21 Oferta medie
  21 oferte

  Căutăm să ne împlinim echipa de online cu un membru important, care să gândească liber și să ne învețe lucruri noi pe care nici nu știam că nu le știm. Tu vei fi omul care va face lucrurile frumoase să se miște, iar utilizatorii să aibă acces în fiecare zi la cele mai noi produse și promoții pe care le creăm împreună. Consideră că vei fi Stăpânul Inelelor din spatele !

  $1884 (Avg Bid)
  $1884 Oferta medie
  6 oferte
  Creare email vanzari S-a încheiat left

  Buna ziua, avem nevoie de un email general de marketing cu prezentarea firmei si produselor comercializate catre potentialii clienti.

  $19 (Avg Bid)
  $19 Oferta medie
  15 oferte

  Buna, Ma intereseaza o colaborare pentru animatie, grafica si text grafica de Craciun, model business, pornind de la resurse proprii. Contact - [removed by Freelancer.com]

  $55 (Avg Bid)
  $55 Oferta medie
  4 oferte

  Salut, as avea nevoie de un (poate sa foloseasca librari open source) care odata accesat se conecteaza cu user si parola la un cont de mail si: 1) downloadeaza/salveaza pe server fisierele atasate mailurilor doar din inbox. 2) multa mailurile intr-un folder de mail (procesate) In cazul in care nu reuseste salvarea atasamentelor sa trimita reply cu un mesaj"nu am reusit sa salvez atasamentul" dar daca atasamentul este vizibil este obligatoriu sa le salveze. am reusit si eu sa salvez asamentele la unele mailuri, dar la unele nu imi explic de ce nu le salveaza. poate sa fie vorba ca e forwardat intr-un anumit fel sau sa fie ceva cu fisierul atasat desi in mail se vede corect. In cazul in care nu are atasamente il muta in "procesate" fara sa salveze nimic

  PHP
  $163 (Avg Bid)
  $163 Oferta medie
  2 oferte

  Caut o persoana care stie sa faca un email in HTML, responsive cu un design placut pentru a promova produse dintr-un site ecommerce. Trebuie sa fie o persoana creativa care sa aibe si idei proprii de campanii de email. Am nevoie pentru o perioada lunga de cineva. Persoana trebuie sa fie din Romania.

  $45 (Avg Bid)
  Recomandat
  $45 Oferta medie
  7 oferte

  Am nevoie de cineva care sa faca un email in html cu design si text pentru a trimite o urare de paste din partea companiei catre clienti.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  8 oferte
  Lead Generation Campaign S-a încheiat left

  Suntem o firma de servicii de curatenie profesionala si DDD (dezinsectie, dezinfectie, deratizare) pentru mediul B2B. Vrem sa concepem o campanie de Lead Generation pe Facebook si LinkedIn. Avem nevoie de o persoana care sa: - creeze content (2 postari/sapt) pentru cele doua pagini ale companiei - conceapa, implementeze, urmareasca si interpreteze reazultatele campaniei

  $301 (Avg Bid)
  $301 Oferta medie
  4 oferte
  CPL campaign S-a încheiat left

  CPL Campaign registration form filling

  $12 (Avg Bid)
  $12 Oferta medie
  1 oferte

  Colaborator pentru realizarea articolelor site-ului, articole de presa, articole social media. cunoştinţe temeinice de gramatică a limbii române; simţ estetic, creativ şi o mare atenţie la detalii; Descrierea jobului redacteaza ebooks, articole email newsletter şi alte materiale de continut

  $9 / hr (Avg Bid)
  $9 / hr Oferta medie
  19 oferte

  vrem sa facem un poster pentru o campanie care va avea ca tinta industria ,o sa avem un scurt text si avem nevoie de un poster care sa reflecte subiectul principal din acest mesaj.

  $19 (Avg Bid)
  $19 Oferta medie
  13 oferte

  Hello, Please respond ONLY Romanian citizens. Caut o persoana potrivita pentru a se ocupa de o campanie publicitara in Google Adwords. Lasati-mi un mesaj si voi reveni in si voi reveni in cel mai scurt timp posibil cu mai multe detalii. ====================================== I'm looking for someone who can make a campaign on google adwords. Please leave me a message and I will respond asap with more details.

  $1138 (Avg Bid)
  $1138 Oferta medie
  8 oferte

  Campanie de email marketing pentru pentru campanii eficiente, inclusiv segmentare clienti, personalizare emailuri. Ca numar de emailuri principale as dori sa fie maxim 4 / luna.

  $22 (Avg Bid)
  $22 Oferta medie
  5 oferte
  Email Marketing Specialist S-a încheiat left

  Colaborare de lunga durata pe email marketing pentru domenii precum: vanzari, ecommerce (fashion dar si alte industrii), ONG (proiect de informare nationala), iar pe viitor tot mai multe. Activitatiile ar fi ca urmatoarele: - crearea autoresponderelor - creare continut pentru email-uri - creare concept - structura - plan de emailuri - putina grafica - stabilire strategie cu echipa + lucrul in echipa si colaborarea cu ceilalti Cunostinte si experienta: - experienta de redactare pe acest tip de proiect - photoshop & Illustrator (basic) - mailchimp & wordpress & - Google G Suite (doc, sheet, forms, hangouts) - Trello (indiciu text)

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  4 oferte

  Am nevoie de un cold email pentru campania de marketing pe Instagram. Am sa dau detalii in privat. As dori pe cineva experimentat in acest domeniu. Multumesc

  $18 (Avg Bid)
  $18 Oferta medie
  10 oferte
  Cold Email - ONLY Romanian S-a încheiat left

  Vreau sa fie scris un email de vanzare pentru a atrage clienti noi. (in romana). Am sa spun despre ce este vorba pe chat.

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  15 oferte
  Cold Email - ONLY Romanian S-a încheiat left

  Vreau sa fie scris un email de vanzare pentru a atrage clienti noi. (in romana). Am sa spun despre ce este vorba pe chat.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  15 oferte

  Caut operatori pentru serviciul suport clienti pe chat si email de acasa. Sunt necesare cunostinte de limba romana si rusa. Programul ti-l faci cum vrei, cu conditia ca in 24 de ore sa ai 8 ore lucrate. Remuneratia este de 400 de euro lunar.

  $467 (Avg Bid)
  $467 Oferta medie
  13 oferte

  Trebuie creat un sablon pentru un email promotional. Saptamanal sa poata sa fie introduse imagini noi si trimise clientilor/abonatilor. Aici este linkul ideii:

  $40 (Avg Bid)
  $40 Oferta medie
  7 oferte

  Salutare, am nevoie de ajutor pentru setarea unui server de email. Pana acuma am folosit serviciul de la , dar nu sunt multumit de el, am o gramada de probleme. Astept de la voi oferte in legatura cu un server BUN de email.

  $35 (Avg Bid)
  $35 Oferta medie
  5 oferte

  trebuie frelencer cu aptitudini in email marcheting pentru ajutor in construirealistei de abonati pe siteul meu.

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  11 oferte

  community manager , articole , blog , rescriere articole , cercetare, facebook marketing , articole pe facebook , like-uri facebook, noi clienti facebook , twitter, google + , emailing , cresterea numarului de clienti online

  $50 (Avg Bid)
  $50 Oferta medie
  1 oferte

  xperienta in vanzari de publicitate si Social Media Marketing/Email Marketing, sa fie carismatic, motivat, determinat si organizat. El va avea responsabilitatea de a aduce noi clienti in agentie si de a coordona proiectele contractate. Noi ii vom oferi tot sprijinul de care va avea de limba engleza.

  $181 (Avg Bid)
  $181 Oferta medie
  3 oferte
  Creare newslettere S-a încheiat left

  Am nevoie de o colaborare pe termen lung cu un designer roman. Primul proiect consta in designul a 3 newslettere/saptamana. Noi facem copywriting-ul si iti trimitem mesajul, tu trebuie sa gasesti/compui o imagine care sa se potriveasca cu mesajul. Ca idee: colaborare pe termen lung cu un designer roman. Primul proiect consta in designul a 3 newslettere/saptamana. Noi facem copywriting-ul si iti trimitem mesajul, tu trebuie sa gasesti/compui o imagine care sa se potriveasca cu mesajul. Ca idee:

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte

  Ma poate ajuta cineva ? Si daca da as dori sa stiu un timp in care poate fi gata. As dori de asemenea sa stiu daca se poate sa extraga doar anumite domenii de pe o tara la alegere. Cine crede ca poate rezolva asta intr-un scurt timp va rog sa ma contactati ! Multumesc

  $198 (Avg Bid)
  $198 Oferta medie
  2 oferte

  Am nevoie de un VPS pentru campanii de email marketing. Folosesc Interspire.

  $177 (Avg Bid)
  $177 Oferta medie
  6 oferte

  Salut, Detin un server de email pe care doresc sa-l configurez, in prezent folosesc Interspire +exim dar vreau sa trec de la exim la powermta si sa reconfigurez server-ul asa cum trebuie.

  $299 (Avg Bid)
  $299 Oferta medie
  3 oferte

  Salut, Detin un server de email care in prezent merge dar vreau sa cresc livrabilitatea calitativ si cantitativ.

  $200 (Avg Bid)
  $200 Oferta medie
  1 oferte

  Salut, Detin un server de mail care in prezent nu este configurat cum trebuie. Vreau sa fie reconfigurat server-ul. In prezent folosesc Interspier+exim si vreau sa trec de la exim la powermta.

  $257 (Avg Bid)
  $257 Oferta medie
  4 oferte

  Salut, Detin un server de email pe care doresc sa-l configurez, in prezent folosesc Interspire +exim dar vreau sa trec de la exim la powermta si sa reconfigurez server-ul asa cum trebuie.

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte

  Salut, Detin un server de email care in prezent merge dar vreau sa cresc livrabilitatea calitativ si cantitativ.

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  1 oferte

  Salut, Detin un server de mail care in prezent nu este configurat cum trebuie. Vreau sa fie reconfigurat server-ul. In prezent folosesc Interspier+exim si vreau sa trec de la exim la powermta.

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  1 oferte

  Salut, Detin un server de emailcare in prezent nu este configurat asa cum trebuie. Vreau sa reconfigurez server-ul si sa cresc livrabilitatea atat ca volum/ora cat si ca rata de inbox.

  $355 (Avg Bid)
  $355 Oferta medie
  2 oferte

  Prezint mai jos noul nostru proiect pe care vrem sa-l facem impreuna. El se refera la notificarile pe care le primeste clientul incepand de la crearea de cont pana la finalizarea unei comenzi. Asadar in arhiva atasata este cate un fisier html pentru fiecare notificare astfel: automata de confirmare la crearea unui cont vrem s...Notificarea este 4shipped_orderEN.html. Pentru clientii din Japonia ea este La pasul 4 apare tracking number-ul - o informatie pe care trebuie sa o introducem noi manual. Aici te rog sa ne spui tu unde sau sub ce forma sa o completam. Am putea sa o introducem ca si comentariu suplimentar atunci cand trecem comanda in shipped si sa o iei de acolo? Subiectul pentru fiecare email este trecut in fisierul Multumim,

  $200 (Avg Bid)
  $200 Oferta medie
  1 oferte
  Email parser maven project S-a încheiat left

  Email parser maven project. Sample data: Salut Alex, Avem o problema la ZP-ROHRER 06 cu calculatia SAP nr 15794. Calculatia asta nu poate fi inchisa, presupun ca din cauza ca una dintre comenzi are deja status-ul “Inchisa”, spre deosebire de celelalte care au statusul “Acceptata” (vezi export detalii atasat) Poti sa ne ajuti sa putem inchide calculatia asta si implicit comenzile aferente? (noi nu putem schimba status-ul comenzii marcate cu galben, din “Inchisa” in “acceptatata”)? Cu stima, Kind regards, Silviu Mangeac E&P – MTN&LOG System & SAP OMV Petrom S.A. PETROM CITY Str. Coralilor,

  $90 (Avg Bid)
  $90 Oferta medie
  1 oferte
  EMAIL MARKETING S-a încheiat left

  Nimic mai simplu... Zi de zi, noi cei de la MailDirect desfasuram campanii de promovare prin email pentru partenerii nostri si pentru ca tu esti cel care ia decizia meriti sa fii recompensat din plin: pentru fiecare citire a newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 0,5 centi pentru fiecare click in interiorul newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 1 cent (este comisionat DOAR primul click din fiecare newsletter) pentru Share pe Facebook primesti 1 cent pentru fiecare campanie impartasita pe Facebook (se comisioneaza un singur share / campanie) in functie de fiecare campanie in parte primesti pana la 20$ pentru cumparaturi facute la partenerii nostri in urma newsletter-elor MailDirect (se va specifica la campaniile l...

  $13 (Avg Bid)
  $13 Oferta medie
  1 oferte

  ...large base of over 50,000 verified email addresses, I am in need of an inexpensive SMTP provider who can handle mass email distribution. The important factors I'm considering for this job are: - Efficiency: Given the hefty size of my email list, the server should be capable of processing and sending the heavy load with minimal errors. - Dedicated Support: I am anticipating potential challenges due to the volume of emails, so a provider with a dedicated support team to help troubleshoot issues is a must. - Comprehensive Usage Details: A provider that not only confirms delivery, but also provides open-rate tracking and click-through metrics would be highly valuable for the realization of this project, permitting me to better monitor and refine our email...

  $419 (Avg Bid)
  $419 Oferta medie
  2 oferte

  I'm seeking professional assistance with an online marketing campaign, directed to music lovers. Key responsibilities will evidently be centered on strategizing and executing successful marketing efforts through social media and email. Ideal collaborators on this endeavor should possess: - High proficiency in social media platforms and email marketing tactics - A strong understanding of music audiences and their online behavior - A creative mind for designing captivating promotional content - Demonstrable experience in pushing online marketing content effectively. Your adeptness at creating and implementing marketing strategies that effectively engage and resonate with modern music communities will be key to the success of this project.

  $140 (Avg Bid)
  $140 Oferta medie
  21 oferte

  Ad Creative and Campaign Management Specialist We're seeking an Ad Creative and Campaign Management Specialist to create compelling ad creatives and manage our digital advertising campaigns. You'll design engaging ads, write copy, set up and optimize campaigns, analyze performance, and provide recommendations to drive conversions and grow our business.

  $50 / hr (Avg Bid)
  $50 / hr Oferta medie
  9 oferte

  I need a Google Ads Expert to help me increase sales by targeting international customers with text-based ads. Key Responsibilities: - Create and optimize Google Ads campaigns - Develop compelling ad copy and CTAs - Regularly mon...campaigns - Develop compelling ad copy and CTAs - Regularly monitor and adjust bids based on performance data - Conduct A/B testing to improve ad effectiveness Ideal Skills and Experience: - Proven track record in running successful Google Ads campaigns - Expertise in targeting international audiences - Proficiency in creating and optimizing text-based ads - Strong analytical skills to interpret campaign performance data - Ability to work towards a fixed sales goal Your input will be crucial in increasing my sales and expanding my customer base intern...

  $59 (Avg Bid)
  $59 Oferta medie
  10 oferte

  I'm in dire need of a professional who can execute a savvy Facebook campaign for an upcoming automotive event. Our goal is quite straightforward - we want to attract both bad and good credit buyers and turn them into immediate car sales. Ideal Skillset: - Proven experience in executing Facebook campaigns - Knowledge on how to target both good and bad credit buyers - A track record in generating car sales through social media campaigns Your task will involve the following: - Creating engaging and persuasive ads - Targeting the right audience (bad and good credit buyers) - Monitoring and optimising the campaign for maximum car sales Remember, the success of this campaign will purely be gauged on the number of car sales achieved. We're looking to act fas...

  $124 (Avg Bid)
  $124 Oferta medie
  22 oferte

  I require an extremely proficient Facebook ADS expert who can deliver 100% results for our thriving website design agency. - Goal: The desire is to generate new leads. This campaign needs to be laser-focused on attracting the attention of small business owners, and inspiring them to engage with us. - Target Audience: We're particularly interested in reaching out to small business owners. As the expert, you'll know how to pitch our design services effectively to this demographic. - Timing: As for the timeline, this is an immediate requirement. I need someone who can roll their sleeves up and jump in ASAP. Finding someone who has a strong background in Facebook advertising and a history of generating leads through successful campaigns is a must. If you've worked wi...

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  10 oferte

  ...Simplification. I made this for my research. Thus there are likely portions that could be cut if it's a general environment. Also open to reorganization of the environment if there's a better way to accomplish. 2. "Branding." My plan is to make RL with high performance aircraft as accessible as Atari, Mujoco, etc. Typically vendors hold simulation efforts closed source. Not looking to make a marketing campaign necessarily, but would like your thoughts on how to best reach the audience, aviation enthusiasts. 3. CI/CD. Hoping to publish this on gym as well as push to github in a docker container. Could use guidance on that process and a plan for CI/CD moving forward. The state vector can be any or all of the available non-linear dynamics associated with ...

  $1355 (Avg Bid)
  Urgent
  $1355 Oferta medie
  13 oferte

  We are seeking an experienced digital marketing specialist to develop and implement an affiliate marketing program for our telehealth clinic. Our goal is to drive more traffic to our website, increase patient sign-ups, and enhance our online presence through strategic affiliate partnerships. The ideal candidate will have a strong background in affiliate marketing, a good understanding of the telehealth industry, and proven success in similar projects. Skills & Requirements: -Research and Strategy Development: Conduct market research to identify potential affiliate partners within the healthcare and wellness spaces. Develop a comprehensive affiliate marketing strategy that aligns with our clinic’s goals and target audience. -Program Setup: Set up the affiliate marketing program, ...

  $101 (Avg Bid)
  $101 Oferta medie
  14 oferte

  I need slots game fb Ad Optimizer I'm looking for an expert in Facebook advertising(slots game in brazil or india ) to help me optimize my current ad campaign. Key project details: - Objective: Increase website traffic - Target Audience: Professionals aged 25-44 - Content Type: Pic and Videos Ideal skills and experience: - Proven track record in Facebook advertising, especially with a focus on driving website traffic - Proficiency in analyzing campaign performance data and adjusting strategies to meet objectives - Experience in creating and optimizing videos for social media advertising - Understanding of the target audience, able to tailor content accordingly. The successful candidate will need to work closely with me to understand my business and goals, and be ab...

  $7083 (Avg Bid)
  $7083 Oferta medie
  6 oferte

  Hi there, (please read description) I have a small project to do. Logo redesign and email signature with animation. So everything need to be same as on email signature as attached. Just logo on the right side to be little updated and animation below as attached. So everything what will be outside the form what I did will be rejected. Please check attached. You just need to create and small redesign from jpg to vector and add small animation at the bottom. Example attached with the orange and blue colours need to be in Ireland green colour spectrum animation in footer of email where is now green colour with as you can see in a picture attached Kind Regards

  $26 (Avg Bid)
  Garantat

  I'm seeking a developer who can assist with a mass DM campaign on Twitter. The primary goal of this campaign is to increase brand awareness. Specifics of the Project: - The campaign will involve reaching out to Twitter users who are followers of certain accounts. This will require the ability to identify and target specific accounts for messaging. Ideal Skills and Experience: - Proficient in Twitter's API - Experience with developing and implementing mass DM campaigns - Ability to target specific user groups based on their follower status - Proven track record of successful brand awareness campaigns on social media

  $155 (Avg Bid)
  $155 Oferta medie
  29 oferte

  Top Articole ale Comunității email campaign