Email handlingproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  5,000 email handling proiecte găsite, la prețul de USD

  Salutare, Crezi ca poti crea un email cu prezentarea firmei si a produselor intr-o maniera care sa suscite interesul suficient de mult incat destinatarul sa acceseze site-ul? Daca da, da-mi de veste! C.

  $27 (Avg Bid)
  $27 Oferta medie
  22 oferte
  Creare email vanzari S-a încheiat left

  Buna ziua, avem nevoie de un email general de marketing cu prezentarea firmei si produselor comercializate catre potentialii clienti.

  $19 (Avg Bid)
  $19 Oferta medie
  15 oferte

  Buna, Ma intereseaza o colaborare pentru animatie, grafica si text grafica de Craciun, model business, pornind de la resurse proprii. Contact - [removed by Freelancer.com]

  $55 (Avg Bid)
  $55 Oferta medie
  4 oferte

  Salut, as avea nevoie de un (poate sa foloseasca librari open source) care odata accesat se conecteaza cu user si parola la un cont de mail si: 1) downloadeaza/salveaza pe server fisierele atasate mailurilor doar din inbox. 2) multa mailurile intr-un folder de mail (procesate) In cazul in care nu reuseste salvarea atasamentelor sa trimita reply cu un mesaj"nu am reusit sa salvez atasamentul" dar daca atasamentul este vizibil este obligatoriu sa le salveze. am reusit si eu sa salvez asamentele la unele mailuri, dar la unele nu imi explic de ce nu le salveaza. poate sa fie vorba ca e forwardat intr-un anumit fel sau sa fie ceva cu fisierul atasat desi in mail se vede corect. In cazul in care nu are atasamente il muta in "procesate" fara sa salveze nimic

  PHP
  $163 (Avg Bid)
  $163 Oferta medie
  2 oferte

  Caut o persoana care stie sa faca un email in HTML, responsive cu un design placut pentru a promova produse dintr-un site ecommerce. Trebuie sa fie o persoana creativa care sa aibe si idei proprii de campanii de email. Am nevoie pentru o perioada lunga de cineva. Persoana trebuie sa fie din Romania.

  $45 (Avg Bid)
  Recomandat
  $45 Oferta medie
  7 oferte

  Am nevoie de cineva care sa faca un email in html cu design si text pentru a trimite o urare de paste din partea companiei catre clienti.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  8 oferte

  Colaborator pentru realizarea articolelor site-ului, articole de presa, articole social media. cunoştinţe temeinice de gramatică a limbii române; simţ estetic, creativ şi o mare atenţie la detalii; Descrierea jobului redacteaza ebooks, articole email newsletter şi alte materiale de continut

  $9 / hr (Avg Bid)
  $9 / hr Oferta medie
  19 oferte

  vrem sa facem un poster pentru o campanie care va avea ca tinta industria ,o sa avem un scurt text si avem nevoie de un poster care sa reflecte subiectul principal din acest mesaj.

  $19 (Avg Bid)
  $19 Oferta medie
  13 oferte

  Campanie de email marketing pentru pentru campanii eficiente, inclusiv segmentare clienti, personalizare emailuri. Ca numar de emailuri principale as dori sa fie maxim 4 / luna.

  $22 (Avg Bid)
  $22 Oferta medie
  5 oferte
  Email Marketing Specialist S-a încheiat left

  Colaborare de lunga durata pe email marketing pentru domenii precum: vanzari, ecommerce (fashion dar si alte industrii), ONG (proiect de informare nationala), iar pe viitor tot mai multe. Activitatiile ar fi ca urmatoarele: - crearea autoresponderelor - creare continut pentru email-uri - creare concept - structura - plan de emailuri - putina grafica - stabilire strategie cu echipa + lucrul in echipa si colaborarea cu ceilalti Cunostinte si experienta: - experienta de redactare pe acest tip de proiect - photoshop & Illustrator (basic) - mailchimp & wordpress & - Google G Suite (doc, sheet, forms, hangouts) - Trello (indiciu text)

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  4 oferte

  Am nevoie de un cold email pentru campania de marketing pe Instagram. Am sa dau detalii in privat. As dori pe cineva experimentat in acest domeniu. Multumesc

  $18 (Avg Bid)
  $18 Oferta medie
  10 oferte
  Cold Email - ONLY Romanian S-a încheiat left

  Vreau sa fie scris un email de vanzare pentru a atrage clienti noi. (in romana). Am sa spun despre ce este vorba pe chat.

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  15 oferte
  Cold Email - ONLY Romanian S-a încheiat left

  Vreau sa fie scris un email de vanzare pentru a atrage clienti noi. (in romana). Am sa spun despre ce este vorba pe chat.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  15 oferte

  Caut operatori pentru serviciul suport clienti pe chat si email de acasa. Sunt necesare cunostinte de limba romana si rusa. Programul ti-l faci cum vrei, cu conditia ca in 24 de ore sa ai 8 ore lucrate. Remuneratia este de 400 de euro lunar.

  $467 (Avg Bid)
  $467 Oferta medie
  13 oferte

  Trebuie creat un sablon pentru un email promotional. Saptamanal sa poata sa fie introduse imagini noi si trimise clientilor/abonatilor. Aici este linkul ideii:

  $40 (Avg Bid)
  $40 Oferta medie
  7 oferte

  Salutare, am nevoie de ajutor pentru setarea unui server de email. Pana acuma am folosit serviciul de la , dar nu sunt multumit de el, am o gramada de probleme. Astept de la voi oferte in legatura cu un server BUN de email.

  $35 (Avg Bid)
  $35 Oferta medie
  5 oferte

  trebuie frelencer cu aptitudini in email marcheting pentru ajutor in construirealistei de abonati pe siteul meu.

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  11 oferte

  community manager , articole , blog , rescriere articole , cercetare, facebook marketing , articole pe facebook , like-uri facebook, noi clienti facebook , twitter, google + , emailing , cresterea numarului de clienti online

  $50 (Avg Bid)
  $50 Oferta medie
  1 oferte

  xperienta in vanzari de publicitate si Social Media Marketing/Email Marketing, sa fie carismatic, motivat, determinat si organizat. El va avea responsabilitatea de a aduce noi clienti in agentie si de a coordona proiectele contractate. Noi ii vom oferi tot sprijinul de care va avea de limba engleza.

  $181 (Avg Bid)
  $181 Oferta medie
  3 oferte
  Freelancer S-a încheiat left

  Hello Ma'm My name is Ravi i am from India, i am freelaner i can do data entry works (DATA ENTRY-- COPY PASTE---- AD POSTING-- FORM FILING- ARTICLE SUBMIT ION --- WORD-EXCEL POWER POINT PRESENTATION ---- ORDER PROCESSING --- Virtual Assistant -VIDEO’S UPLOAD GENERAL OFFICE --- DATA PROCESSING --- EMAIL HANDLING) well. i have 3 years experienced person as a freelancer worker.... this is my freelancer profile link https://www.freelancer.com/u/dreamsweb28.html

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  1 oferte

  Ma poate ajuta cineva ? Si daca da as dori sa stiu un timp in care poate fi gata. As dori de asemenea sa stiu daca se poate sa extraga doar anumite domenii de pe o tara la alegere. Cine crede ca poate rezolva asta intr-un scurt timp va rog sa ma contactati ! Multumesc

  $198 (Avg Bid)
  $198 Oferta medie
  2 oferte

  Am nevoie de un VPS pentru campanii de email marketing. Folosesc Interspire.

  $177 (Avg Bid)
  $177 Oferta medie
  6 oferte

  Salut, Detin un server de email pe care doresc sa-l configurez, in prezent folosesc Interspire +exim dar vreau sa trec de la exim la powermta si sa reconfigurez server-ul asa cum trebuie.

  $299 (Avg Bid)
  $299 Oferta medie
  3 oferte

  Salut, Detin un server de email care in prezent merge dar vreau sa cresc livrabilitatea calitativ si cantitativ.

  $200 (Avg Bid)
  $200 Oferta medie
  1 oferte

  Salut, Detin un server de mail care in prezent nu este configurat cum trebuie. Vreau sa fie reconfigurat server-ul. In prezent folosesc Interspier+exim si vreau sa trec de la exim la powermta.

  $257 (Avg Bid)
  $257 Oferta medie
  4 oferte

  Salut, Detin un server de email pe care doresc sa-l configurez, in prezent folosesc Interspire +exim dar vreau sa trec de la exim la powermta si sa reconfigurez server-ul asa cum trebuie.

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte

  Salut, Detin un server de email care in prezent merge dar vreau sa cresc livrabilitatea calitativ si cantitativ.

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  1 oferte

  Salut, Detin un server de mail care in prezent nu este configurat cum trebuie. Vreau sa fie reconfigurat server-ul. In prezent folosesc Interspier+exim si vreau sa trec de la exim la powermta.

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  1 oferte

  Salut, Detin un server de emailcare in prezent nu este configurat asa cum trebuie. Vreau sa reconfigurez server-ul si sa cresc livrabilitatea atat ca volum/ora cat si ca rata de inbox.

  $355 (Avg Bid)
  $355 Oferta medie
  2 oferte

  Prezint mai jos noul nostru proiect pe care vrem sa-l facem impreuna. El se refera la notificarile pe care le primeste clientul incepand de la crearea de cont pana la finalizarea unei comenzi. Asadar in arhiva atasata este cate un fisier html pentru fiecare notificare astfel: automata de confirmare la crearea unui cont vrem s...Notificarea este 4shipped_orderEN.html. Pentru clientii din Japonia ea este La pasul 4 apare tracking number-ul - o informatie pe care trebuie sa o introducem noi manual. Aici te rog sa ne spui tu unde sau sub ce forma sa o completam. Am putea sa o introducem ca si comentariu suplimentar atunci cand trecem comanda in shipped si sa o iei de acolo? Subiectul pentru fiecare email este trecut in fisierul Multumim,

  $200 (Avg Bid)
  $200 Oferta medie
  1 oferte
  Email parser maven project S-a încheiat left

  Email parser maven project. Sample data: Salut Alex, Avem o problema la ZP-ROHRER 06 cu calculatia SAP nr 15794. Calculatia asta nu poate fi inchisa, presupun ca din cauza ca una dintre comenzi are deja status-ul “Inchisa”, spre deosebire de celelalte care au statusul “Acceptata” (vezi export detalii atasat) Poti sa ne ajuti sa putem inchide calculatia asta si implicit comenzile aferente? (noi nu putem schimba status-ul comenzii marcate cu galben, din “Inchisa” in “acceptatata”)? Cu stima, Kind regards, Silviu Mangeac E&P – MTN&LOG System & SAP OMV Petrom S.A. PETROM CITY Str. Coralilor,

  $90 (Avg Bid)
  $90 Oferta medie
  1 oferte
  EMAIL MARKETING S-a încheiat left

  Nimic mai simplu... Zi de zi, noi cei de la MailDirect desfasuram campanii de promovare prin email pentru partenerii nostri si pentru ca tu esti cel care ia decizia meriti sa fii recompensat din plin: pentru fiecare citire a newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 0,5 centi pentru fiecare click in interiorul newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 1 cent (este comisionat DOAR primul click din fiecare newsletter) pentru Share pe Facebook primesti 1 cent pentru fiecare campanie impartasita pe Facebook (se comisioneaza un singur share / campanie) in functie de fiecare campanie in parte primesti pana la 20$ pentru cumparaturi facute la partenerii nostri in urma newsletter-elor MailDirect (se va specifica la campaniile l...

  $13 (Avg Bid)
  $13 Oferta medie
  1 oferte
  Python Project Testing 6 zile left
  VERIFICAT

  ...application. The primary focus will be on developing tests from scratch for input validation and error handling. The ideal candidate should be adept at identifying potential edge cases and implementing comprehensive test scenarios to cover these areas effectively. **Core Requirements:** - Develop unittest test cases from the ground up. - Test for input validation and error handling functionalities. - Ensure tests cover potential edge cases. **Reporting:** - Configure tests to report outcomes through console output. **Skills and Experience:** - Proven experience with Python and unittest. - Strong understanding of software testing principles, especially input validation and error handling. - Ability to identify and thoroughly test edge cases. - Proficient in config...

  $16 (Avg Bid)
  $16 Oferta medie
  6 oferte

  ...and browser automation. - Proficiency in JavaScript, HTML, and CSS, with a strong understanding of Chrome's Extensions API. - Experience with implementing scheduling algorithms that can trigger actions at specific times. - Ability to create a user-friendly interface that allows non-technical users to customize automation settings with ease. - Knowledge in ensuring privacy and security in data handling, especially personal information filled out on forms. **Project Goals:** The end goal of this project is to create a robust, secure, and intuitive Chrome extension that saves time and enhances productivity for its users. The right candidate will not only bring technical proficiency to the table but also a creative mindset in solving the challenges of automating tasks in a dyn...

  $117 (Avg Bid)
  $117 Oferta medie
  2 oferte

  I am in need of a skilled individual to undertake a large data cleaning task within MS Excel. The data is over 1000 rows and consists of text fields, numeric fields, and date/time fields. The job will entail: - Removing duplicate entries - Cleaning up the format of the content - Deleting empty cells The ideal candidate should have advanced Excel skills, particularly in handling large datasets. Experience in data cleaning and familiarity with the above-mentioned processes are essential for this project. You are expected to deliver cleaner, well-formatted, and ready-to-use data after completion of the project. I appreciate your commitment to accurate and efficient work. Why me? Quick and Reliable Service No Compromise on Quality 24/7 availability Urgent service av...

  $11 (Avg Bid)
  $11 Oferta medie
  9 oferte

  I am seeking a freelancer to...Requirements:** - Develop a Windows-compatible utility. - Automate login to access stockwatch.com. - Scrape data specifically from the Market Depth page. - Output the scraped data in a CSV file. **Ideal Skills and Experience:** - Proficiency in programming languages suitable for developing Windows utilities (e.g., Python, C#). - Strong experience with web scraping techniques and tools. - Familiarity with handling login sessions programmatically. - Proficiency in data manipulation and CSV file generation. - Knowledge of or experience in dealing with financial data is a plus. In essence, I need a reliable, efficient way to gather and analyze market depth data from , necessitating both technical web scraping talents and a keen eye for data accuracy.

  $376 (Avg Bid)
  $376 Oferta medie
  61 oferte

  I'm currently in need of a skilled freelancer who can efficiently extract data from an SPSS file and deliver it to me in an Excel spreadsheet. Given that I'm on a Mac operating system, the individual should be well-versed in handling and converting files compatible with this OS. **Key Requirements:** - Familiarity with Mac operating systems. - Proficiency in handling SPSS files. - Ability to convert .sav files to .xlsx format without data loss. **Ideal Skills and Experience:** - Strong background in data management and analysis. - Experience in data conversion and extraction. - Proficiency in Excel and SPSS software on Mac. - Attention to detail for ensuring data integrity during conversion. The project does not require any analysis of the extracted data, simply ...

  $23 (Avg Bid)
  $23 Oferta medie
  12 oferte

  I am searching for an expert logo designer who can create a powerful logo that fulfills multiple purposes. The logo will be fundamental for brand identification, marketing and advertising, as w...previous designs, regardless of the type of logos. I encourage all types of designers to apply, as the type of logo is yet to be determined. - Detailed Project Proposals: Impress me with a detailed project proposal. Let’s start a dialogue about your design philosophies, ideas, and how you think your style will match the requirements of this project. Ideal applicants are individuals with experience handling multifunctional logo designs, with an understanding of the evolving nature of branding in the digital age. Adaptability and creativity are key. Looking forward to experiencing your...

  $16 (Avg Bid)
  $16 Oferta medie
  29 oferte

  If you are familiar with D&D and want to work on a project which will be the future of Gaming, then please get in touch. UI Concept: Skills & Experience: - Expertise in ReactJS, Typescript, NextJS. - Proven experience with Games UX & UI design. - Under...Question 1: Explain the difference between server-side rendering (SSR) and static site generation (SSG) in Next.js. (5 minutes) Question 2: Describe how TypeScript can improve the reliability and maintainability of a project. Provide an example. (5 minutes) Question 3: What are the key considerations when integrating third-party APIs in a application? Mention aspects like error handling, security, and performance. (5 minutes) Stock Options are Negotiable upon request

  $32 / hr (Avg Bid)
  Acord de confidenţialitate
  $32 / hr Oferta medie
  47 oferte

  ...charts within Google Sheets. This project is all about transforming textual data into dynamic graphics, making it not only more visually appealing but also more intuitive and engaging for viewers. I also need to create a Google Apps script to list names that have answered certain questions incorrectly. **Requirements:** - Expertise in Google Sheets and its chart functionalities. - Background in handling textual data and converting it into interactive charts. - Ability to implement dropdown menus in charts for data interaction. - Experience with creating animated transitions, clickable elements, and hover effects is a plus. **Project Goals:** - Transform textual data into dynamic, interactive charts. - Utilize dropdown menus to enable viewers to switch between different datasets...

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Oferta medie
  27 oferte
  Sports Car Exterior Redesign 6 zile left
  VERIFICAT

  I'm looking for a skilled Fusion 360 designer to modify the existing 3D design and prepare the moulds for producing carbon parts based on the design. **Essential Skills and Experience:** - Proficiency in Autodesk Fusion 360 - Experience with handling complex 3D structures - Responsiveness and good communication - CET timezone and ideally a Polish person or someone who speaks Polish Ideal candidates should be passionate about automotive design, have an eye for sleek, aggressive lines, and know how to translate that into a functional, eye-catching exterior. If you have experience in bringing ideas to life and creating vehicles that turn heads, I would love to hear from you.

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Oferta medie
  23 oferte

  I'm currently in the midst of a project that automates the monitoring of prices on various e-commerce platforms. The ultimate goal here is to streamline my operations to gat... **Ideal Skills and Experience:** - Proven experience in web scraping and data mining, especially with Python. - Familiarity with captcha solving services or tools and their integration into existing scripts. - Knowledge of techniques to avoid detection, such as proxy use, headers manipulation, etc. - Ability to write clean, efficient, and well-documented code. If you have a track record of handling similar projects and possess the expertise to improve my script's performance, I would be thrilled to hear from you. Your contribution will be pivotal in enhancing the competitiveness and strategic plan...

  $80 (Avg Bid)
  $80 Oferta medie
  18 oferte

  I am seeking assistance in setting up a rule in Outlook Legacy on Mac. The rule should be capable of recognizing text within the body of emails and forwarding the email accordingly to a specific address.

  $132 (Avg Bid)
  $132 Oferta medie
  18 oferte

  Seeking an experienced firmware developer for an in-depth review of my TI MSP430 device's source code. Mainly, the device's code is used for controlling hardware components. Key Responsibilities: - Perform a thorough review of the source code, focusing heavily on input/output handling and interrupt handling. - Optimize the code to deliver better performance and efficiency. - Enhance code clarity and maintenance for future developments. Ideal Candidate: - Proficient in Assembly Language and C. - Extensive experience in firmware development and code optimization. - Good understanding of TI MSP430 architecture. Your contribution will enhance the functionality and life cycle of the hardware components. Looking forward to your expertise and guidance.

  $161 (Avg Bid)
  $161 Oferta medie
  13 oferte

  I am in search of a mid-level bookkeeper experienced with QuickBooks software and Google Sheets for handling several financial-related activities within my small business. Tasks to execute include: - Financial reporting, ensuring financial records are accurate and up-to-date - Reconciliation and monthly reports and charting of expenses and revenues - Preparation of quarterly tax, ensuring timely filing Ideally, I need someone with - Accuracy and efficiency in data entry, and with a keen eye for detail. -Proficiency in QuickBooks Online and google sheets is crucial, along with practical knowledge of bookkeeping and accounting procedures, laws, and regulations for small LLC businesses in the US. -The individual should be adept in financial reporting and have prior experience w...

  $444 (Avg Bid)
  $444 Oferta medie
  35 oferte

  I'm in urgent need of a proficient general medical transcriber to join our dynamic healthcare team. This role requires a high level of accuracy, confidentiality, and a deep understanding of medical terminology across various general health domains. **Key Responsibilities:** - Transcribe various audio files into accurate, written documents. - Ensure the confidentiality and secure handling of all transcribed documents. - Work closely with our healthcare team to clarify any ambiguous terms or unclear audio as needed. **Ideal Skills and Experience:** - Proven experience in medical transcription. - Strong understanding of medical terminology. - Exceptional listening skills and attention to detail. - Ability to work under tight deadlines without compromising accuracy. ...

  $28 / hr (Avg Bid)
  $28 / hr Oferta medie
  12 oferte

  I'm looking for someone to load in 78 team profiles. Copying the data from Excel into saving each profile as a separate PDF. The profile consists of: 1 profile image (in a separate folder but named) 12 columns of date The design and template is all complete but I need someone to data enter and save the profiles as PDFs The ideal freelancer should be pr...someone to load in 78 team profiles. Copying the data from Excel into saving each profile as a separate PDF. The profile consists of: 1 profile image (in a separate folder but named) 12 columns of date The design and template is all complete but I need someone to data enter and save the profiles as PDFs The ideal freelancer should be proficient in: - Adobe InDesign - Database handling with CSV / excl files

  $139 (Avg Bid)
  $139 Oferta medie
  40 oferte

  I'm seeking a talented app developer to create a robust application that serves both iOS and Android platforms, focusing on improving medical practices by managing patient data effectively. This project aims to simplify data handling for medical professionals, ensuring that patient records are easily accessible, secure, and well-organized. **Core Functionalities:** - **Patient Data Management:** The app should allow for the creation, modification, and querying of patient records. This includes personal information, medical history, visit notes, and attachments like test results. **Ideal Skills and Experience:** - Proficient in developing cross-platform applications (iOS & Android) - Strong background in data security and privacy, especially relating to medical informati...

  $648 (Avg Bid)
  $648 Oferta medie
  14 oferte

  I am looking for an experienced PHP developer who can assist with a Gmail API issue. Despite having extensive PHP experience, I am struggling with Gmail API authentica...Familiarity with credential generation for accessing Gmail API - Understanding the principles of OAuth 2.0 protocol and how to implement it in PHP Once the tokens are generated, I need you to modify the existing code to grant my application full access to Gmail - including reading, composing, and managing emails. This is a complex task calling for someone with proven skills and experience in handling Gmail API using PHP and OAuth 2.0 protocol. If you've successfully tackled this kind of project before, I want to hear from you. My budget is $40 one day deadline. I am looking forward to work with you. No time ...

  $28 (Avg Bid)
  $28 Oferta medie
  24 oferte

  ...real-time quantitative data collection from specific websites. The core objective is to monitor, extract, and process numerical data efficiently and accurately, enabling us to make informed decisions based on trends and patterns identified. **Key Requirements:** - Proficiency in web scraping tools and technologies, with a strong ability to circumvent common anti-scraping protections. - Expertise in handling real-time data collection, including setting up a reliable infrastructure that ensures uninterrupted data monitoring and extraction. - Skilled in data preprocessing and cleaning, ensuring the numerical data collected is ready for analysis. - Ability to set up alerts or triggers based on specific data thresholds or changes. - Familiarity with database management to store the c...

  $22 / hr (Avg Bid)
  $22 / hr Oferta medie
  24 oferte

  Top Articole ale Comunității email handling