Email polishproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  116,898 email polish proiecte găsite, la prețul de USD
  Creare email vanzari S-a încheiat left

  Buna ziua, avem nevoie de un email general de marketing cu prezentarea firmei si produselor comercializate catre potentialii clienti.

  $19 (Avg Bid)
  $19 Oferta medie
  15 oferte

  Buna, Ma intereseaza o colaborare pentru animatie, grafica si text grafica de Craciun, model business, pornind de la resurse proprii. Contact - [removed by Freelancer.com]

  $65 (Avg Bid)
  $65 Oferta medie
  4 oferte

  Salut, as avea nevoie de un (poate sa foloseasca librari open source) care odata accesat se conecteaza cu user si parola la un cont de mail si: 1) downloadeaza/salveaza pe server fisierele atasate mailurilor doar din inbox. 2) multa mailurile intr-un folder de mail (procesate) In cazul in care nu reuseste salvarea atasamentelor sa trimita reply cu un mesaj"nu am reusit sa salvez atasamentul" dar daca atasamentul este vizibil este obligatoriu sa le salveze. am reusit si eu sa salvez asamentele la unele mailuri, dar la unele nu imi explic de ce nu le salveaza. poate sa fie vorba ca e forwardat intr-un anumit fel sau sa fie ceva cu fisierul atasat desi in mail se vede corect. In cazul in care nu are atasamente il muta in "procesate" fara sa salveze nimic

  PHP
  $190 (Avg Bid)
  $190 Oferta medie
  2 oferte

  Caut o persoana care stie sa faca un email in HTML, responsive cu un design placut pentru a promova produse dintr-un site ecommerce. Trebuie sa fie o persoana creativa care sa aibe si idei proprii de campanii de email. Am nevoie pentru o perioada lunga de cineva. Persoana trebuie sa fie din Romania.

  $45 (Avg Bid)
  Recomandat
  $45 Oferta medie
  7 oferte

  Am nevoie de cineva care sa faca un email in html cu design si text pentru a trimite o urare de paste din partea companiei catre clienti.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  8 oferte

  Colaborator pentru realizarea articolelor site-ului, articole de presa, articole social media. cunoştinţe temeinice de gramatică a limbii române; simţ estetic, creativ şi o mare atenţie la detalii; Descrierea jobului redacteaza ebooks, articole email newsletter şi alte materiale de continut

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  19 oferte

  vrem sa facem un poster pentru o campanie care va avea ca tinta industria ,o sa avem un scurt text si avem nevoie de un poster care sa reflecte subiectul principal din acest mesaj.

  $23 (Avg Bid)
  $23 Oferta medie
  13 oferte

  Campanie de email marketing pentru pentru campanii eficiente, inclusiv segmentare clienti, personalizare emailuri. Ca numar de emailuri principale as dori sa fie maxim 4 / luna.

  $27 (Avg Bid)
  $27 Oferta medie
  5 oferte
  Email Marketing Specialist S-a încheiat left

  Colaborare de lunga durata pe email marketing pentru domenii precum: vanzari, ecommerce (fashion dar si alte industrii), ONG (proiect de informare nationala), iar pe viitor tot mai multe. Activitatiile ar fi ca urmatoarele: - crearea autoresponderelor - creare continut pentru email-uri - creare concept - structura - plan de emailuri - putina grafica - stabilire strategie cu echipa + lucrul in echipa si colaborarea cu ceilalti Cunostinte si experienta: - experienta de redactare pe acest tip de proiect - photoshop & Illustrator (basic) - mailchimp & wordpress & - Google G Suite (doc, sheet, forms, hangouts) - Trello (indiciu text)

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  4 oferte

  Am nevoie de un cold email pentru campania de marketing pe Instagram. Am sa dau detalii in privat. As dori pe cineva experimentat in acest domeniu. Multumesc

  $21 (Avg Bid)
  $21 Oferta medie
  10 oferte
  Cold Email - ONLY Romanian S-a încheiat left

  Vreau sa fie scris un email de vanzare pentru a atrage clienti noi. (in romana). Am sa spun despre ce este vorba pe chat.

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  15 oferte
  Cold Email - ONLY Romanian S-a încheiat left

  Vreau sa fie scris un email de vanzare pentru a atrage clienti noi. (in romana). Am sa spun despre ce este vorba pe chat.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  15 oferte

  Caut operatori pentru serviciul suport clienti pe chat si email de acasa. Sunt necesare cunostinte de limba romana si rusa. Programul ti-l faci cum vrei, cu conditia ca in 24 de ore sa ai 8 ore lucrate. Remuneratia este de 400 de euro lunar.

  $587 (Avg Bid)
  $587 Oferta medie
  13 oferte

  Trebuie creat un sablon pentru un email promotional. Saptamanal sa poata sa fie introduse imagini noi si trimise clientilor/abonatilor. Aici este linkul ideii:

  $51 (Avg Bid)
  $51 Oferta medie
  7 oferte

  Salutare, am nevoie de ajutor pentru setarea unui server de email. Pana acuma am folosit serviciul de la , dar nu sunt multumit de el, am o gramada de probleme. Astept de la voi oferte in legatura cu un server BUN de email.

  $45 (Avg Bid)
  $45 Oferta medie
  5 oferte
  Creează un Logo S-a încheiat left

  Detin site-ul si doresc un logo nou. Ma exact doresc un logo care sa reprezinte ceea ce facem noi(polish auto, detailing auto,etc) dar care sa arate destul de bine si de atragator deoarece va fi pe bannere prin oras masini

  $36 (Avg Bid)
  $36 Oferta medie
  34 oferte

  trebuie frelencer cu aptitudini in email marcheting pentru ajutor in construirealistei de abonati pe siteul meu.

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  11 oferte

  community manager , articole , blog , rescriere articole , cercetare, facebook marketing , articole pe facebook , like-uri facebook, noi clienti facebook , twitter, google + , emailing , cresterea numarului de clienti online

  $50 (Avg Bid)
  $50 Oferta medie
  1 oferte

  xperienta in vanzari de publicitate si Social Media Marketing/Email Marketing, sa fie carismatic, motivat, determinat si organizat. El va avea responsabilitatea de a aduce noi clienti in agentie si de a coordona proiectele contractate. Noi ii vom oferi tot sprijinul de care va avea de limba engleza.

  $181 (Avg Bid)
  $181 Oferta medie
  3 oferte

  Ma poate ajuta cineva ? Si daca da as dori sa stiu un timp in care poate fi gata. As dori de asemenea sa stiu daca se poate sa extraga doar anumite domenii de pe o tara la alegere. Cine crede ca poate rezolva asta intr-un scurt timp va rog sa ma contactati ! Multumesc

  $249 (Avg Bid)
  $249 Oferta medie
  2 oferte

  Am nevoie de un VPS pentru campanii de email marketing. Folosesc Interspire.

  $177 (Avg Bid)
  $177 Oferta medie
  6 oferte

  Salut, Detin un server de email pe care doresc sa-l configurez, in prezent folosesc Interspire +exim dar vreau sa trec de la exim la powermta si sa reconfigurez server-ul asa cum trebuie.

  $299 (Avg Bid)
  $299 Oferta medie
  3 oferte

  Salut, Detin un server de email care in prezent merge dar vreau sa cresc livrabilitatea calitativ si cantitativ.

  $200 (Avg Bid)
  $200 Oferta medie
  1 oferte

  Salut, Detin un server de mail care in prezent nu este configurat cum trebuie. Vreau sa fie reconfigurat server-ul. In prezent folosesc Interspier+exim si vreau sa trec de la exim la powermta.

  $257 (Avg Bid)
  $257 Oferta medie
  4 oferte

  Salut, Detin un server de email pe care doresc sa-l configurez, in prezent folosesc Interspire +exim dar vreau sa trec de la exim la powermta si sa reconfigurez server-ul asa cum trebuie.

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte

  Salut, Detin un server de email care in prezent merge dar vreau sa cresc livrabilitatea calitativ si cantitativ.

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  1 oferte

  Salut, Detin un server de mail care in prezent nu este configurat cum trebuie. Vreau sa fie reconfigurat server-ul. In prezent folosesc Interspier+exim si vreau sa trec de la exim la powermta.

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  1 oferte

  Salut, Detin un server de emailcare in prezent nu este configurat asa cum trebuie. Vreau sa reconfigurez server-ul si sa cresc livrabilitatea atat ca volum/ora cat si ca rata de inbox.

  $355 (Avg Bid)
  $355 Oferta medie
  2 oferte

  Prezint mai jos noul nostru proiect pe care vrem sa-l facem impreuna. El se refera la notificarile pe care le primeste clientul incepand de la crearea de cont pana la finalizarea unei comenzi. Asadar in arhiva atasata este cate un fisier html pentru fiecare notificare astfel: automata de confirmare la crearea unui cont vrem s...Notificarea este 4shipped_orderEN.html. Pentru clientii din Japonia ea este La pasul 4 apare tracking number-ul - o informatie pe care trebuie sa o introducem noi manual. Aici te rog sa ne spui tu unde sau sub ce forma sa o completam. Am putea sa o introducem ca si comentariu suplimentar atunci cand trecem comanda in shipped si sa o iei de acolo? Subiectul pentru fiecare email este trecut in fisierul Multumim,

  $200 (Avg Bid)
  $200 Oferta medie
  1 oferte
  Email parser maven project S-a încheiat left

  Email parser maven project. Sample data: Salut Alex, Avem o problema la ZP-ROHRER 06 cu calculatia SAP nr 15794. Calculatia asta nu poate fi inchisa, presupun ca din cauza ca una dintre comenzi are deja status-ul “Inchisa”, spre deosebire de celelalte care au statusul “Acceptata” (vezi export detalii atasat) Poti sa ne ajuti sa putem inchide calculatia asta si implicit comenzile aferente? (noi nu putem schimba status-ul comenzii marcate cu galben, din “Inchisa” in “acceptatata”)? Cu stima, Kind regards, Silviu Mangeac E&P – MTN&LOG System & SAP OMV Petrom S.A. PETROM CITY Str. Coralilor,

  $90 (Avg Bid)
  $90 Oferta medie
  1 oferte
  EMAIL MARKETING S-a încheiat left

  Nimic mai simplu... Zi de zi, noi cei de la MailDirect desfasuram campanii de promovare prin email pentru partenerii nostri si pentru ca tu esti cel care ia decizia meriti sa fii recompensat din plin: pentru fiecare citire a newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 0,5 centi pentru fiecare click in interiorul newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 1 cent (este comisionat DOAR primul click din fiecare newsletter) pentru Share pe Facebook primesti 1 cent pentru fiecare campanie impartasita pe Facebook (se comisioneaza un singur share / campanie) in functie de fiecare campanie in parte primesti pana la 20$ pentru cumparaturi facute la partenerii nostri in urma newsletter-elor MailDirect (se va specifica la campaniile l...

  $13 (Avg Bid)
  $13 Oferta medie
  1 oferte

  The DNS editor and cpanel are accessible, no terminal. Need to work with ANYDESK.

  $9 / hr (Avg Bid)
  $9 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Email shot 6 zile left

  I need someone to work my MailChimp account

  $168 (Avg Bid)
  $168 Oferta medie
  18 oferte

  Create a Macro to complete defined searches on for products at regular intervals and provide email notification of product availability. Create a patch file which can then be run on a virtual machine or server 24/7 to constantly search for desired products and provide email notifications.

  $91 (Avg Bid)
  $91 Oferta medie
  8 oferte

  Hello everyone. we are looking for good script writers who can write out some email that has been sent for a business other and also we are looking for translators who can also translate email writing... (Budget: $10 - $30 CAD, Jobs: Email Campaign, Email Developer, Email Handling, Technical Translation, Translation)

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  38 oferte

  Hello everyone. we are looking for good script writers who can write out some email that has been sent for a business other and also we are looking for translators who can also translate email writing from English to Arabic please bid with all qualifications on the job

  $14 (Avg Bid)
  $14 Oferta medie
  14 oferte

  Should be available to work with teamviewer or anydesk.

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  14 oferte

  ...based on profile of professional as any emails and link to their profile in a spread sheet any of the words attached HAS TO BE APPEAR in their profile description , otherwise we wont accept the record Give us a quote for 500 emails , 1000 emails and 5000 emails , 10K , etc Each entry in a spreadsheet with the fields: Name, Email address, link to profile, Keyword found in profile (has to be any of the list attached) We need it in 3-5 days you can start with 500 email /records your delivery is an excel spread sheet based on what we asked in this project description box and what was attached for this project We pay $50 for 500 Emails - Must be good emails and related We need it ASAP You can do manual or auto and show us the screenshot of profile if we aske t...

  $98 (Avg Bid)
  $98 Oferta medie
  43 oferte

  Hello, i need email marketing for my crypto offers , i need daily basis i want some to sent email with they ip and target crypto data, if any one have experience on this please ping me PM , its long time project.

  $18 (Avg Bid)
  $18 Oferta medie
  8 oferte

  I need responsive email template in HTML/CSS It should be fully compatible with any mail app, and browser. I will share the design in PM. Will hire immediately. Cheers

  $155 (Avg Bid)
  $155 Oferta medie
  44 oferte

  Out look client shows unread email even Mark all as to check resolve.

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  9 oferte

  Email Marketing and Automation (Mailchimp) Newsletter - monthly Graphic Designing (Flyers) Instagram Shop (Create) *Lead Generation and nurturing *Research (Target Audience) *Cold Outreach (share training brochure, try to book, etc.) Social Media (LI, IG, facebook ) Blogs (Wordpress) monthly Podcast Assistance - editing Zoom Assistance - online webinars Content Writing Set up Kajabi *Copywriting

  $28 / hr (Avg Bid)
  $28 / hr Oferta medie
  29 oferte

  ...social media materials etc. This christian community members and leaders are mainly families with childrens, gathering together for worship events and other activities. Because it is usually a hard time for parents with newborns, active little ones or growing up youth to stay "on tracks" they have a place to rest and strenghten in Christ to continue their important mission. The name is in polish - "Przystań SNE" - and its first part can be translated as "safe harbor". A landing place when you can stop by for a moment, repair your ship, refill equipment, food containers and then go back to the ocean of life because ships are not built to permanantly stay in harbors ;) [these are just a metaphor, we don't even have a lake nearby ;) ] For th...

  $40 (Avg Bid)
  Garantat

  Hi, We are looking for help to automate our Email and SMS marketing. Currently we use Hubspot for CRM Hubspot free edition ( we do not planning on upgrading) WE will also look for you clean up the Crm - reduce the amount of columns, ensure all data from our chat is recorded in the CRM. Help us streamline Email marketing and SMS automation - we will look for you to recommend a syste What we want to achieve. Automated Marketing ( Welcome mailer & SMS, 3 months Mailer, 3 days before mailerl and an expiry email & SMS all automated. We currently pull data from 4 sources and this will remain automated Around 1000 active and 1000 dormant accounts. We have been considering ZOHO for the email and SMS marketing but we open to look at other systems

  $138 (Avg Bid)
  $138 Oferta medie
  10 oferte

  Hi, I have tried to sync my IMAP email to outlook 365 but it is sycing very slow. Anyone who can help me sync all the email.

  $85 (Avg Bid)
  $85 Oferta medie
  7 oferte
  Email marketing Belgium 6 zile left
  VERIFICAT

  We wan to send email marketing in Belgium. So we are searching for a freelancer who can send the emails and also provide for the email addresses.

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  16 oferte

  I need an Email Address and Phone Number for a list of 7000 company data in 3 days. I have a list of companies and addresses, you need to collect their Email and Phone. My budget is 300 INR for 1000 Data. It's a long-term project. New freelancers are welcome. Please bid with "I AGREE WITH THE BUDGET"

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Oferta medie
  115 oferte

  I need an Email Address and Phone Number for a list of 7000 company data in 3 days. I have a list of companies and addresses, you need to collect their Email and Phone. My budget is 300 INR for 1000 Data. It's a long-term project. New freelancers are welcome. Please bid with "I AGREE WITH THE BUDGET"

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Oferta medie
  20 oferte

  I need you to write, set up and send one Shopify email marketing campaign Skills needed: Writer, Designer, Good idea about how to promote my website services in one campaign to my existing customers.

  $18 (Avg Bid)
  $18 Oferta medie
  11 oferte

  Hi I need a translator for my website, roughly 700 lines to be translated in a tabular format Please apply if you're native speaker or have certification to prove your translation skills. Regards,

  $83 (Avg Bid)
  $83 Oferta medie
  40 oferte