Entry level translation jobs onlineproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrare după:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
    Starea proiectului
    641,705 entry level translation jobs online proiecte găsite, la prețul de USD

    Buna ziua, Cautam un programator priceput in prestashop. Avem nevoie de mai multe modificari pe partea de front office. Asteptam oferte doar de la programatori buni, seriosi si experimentati in prestashop. Multumesc.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Oferta medie
    3 oferte
    magazin online S-a încheiat left

    Buna ziua, Spuneti-mi va rog cat costa configurarea unui magazin online pe platforma Wordpress, nu am cumparata o thema momentan (puteti propune - dar am cateva cerinte): - sa se poata traduce rapid din setarile themei (nu prin traducere de fisiere) - sa am butonul "adauga in cos" fix (nu sa apara atunci cand pui cursorul de la mouse pe produs) - buton whish list si comparare (tot &qu...

    $522 (Avg Bid)
    $522 Oferta medie
    35 oferte

    Am nevoie de urmatoarele pentru magazinul online: Refacere pagina Acasa cu optiunea de filtrare masini, site-ul are integrat Tecdoc. [conectează-te pentru a consulta linkul URL]

    $30 (Avg Bid)
    $30 Oferta medie
    6 oferte

    Translation from English to Romanian language Traducerea unui Ghid de prezentare companie materiale de constructii (aprox. 56 de pagini) din limba engleza in limba romana. You must be a native romanian speaker who knows english very well. Words to translate: 4620

    $139 (Avg Bid)
    $139 Oferta medie
    57 oferte
    Creaza un magazin online S-a încheiat left

    Creaza un magazin online ce poate suporta peste 100000 de produse. Ca si in cazul pieselor auto, fiecare produs poate avea pana la 50 coduri diferite ce se folosesc pentru a gasi respectivul produs din search(acelasi produs folosit de diferiti producatori, fiecare cu codul lui personal). Meniul de categorii trebuie sa suporte pana la maxim 6 submeniuri( Ex: Oale - Oale de gatit - Oale de gatit cu ...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Oferta medie
    13 oferte

    Caut colaborator scriere articole continut si promovare SEO pt magazin online . Tehnic instalatii.

    $468 (Avg Bid)
    $468 Oferta medie
    12 oferte

    Ma lovesc de tot felul de piedici in finalizarea magazinului online pe platforma Shopify. Pe langa metoda de plata si transport cred ca sunt mult mai multe lucruri pe care le necesit. As dorii o persoana dispusa sa ma ajute.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Oferta medie
    12 oferte

    Salut, Lucram la un site in plina dezvoltare si avem nevoie de cineva care sa ne ajute cu editarea pozelor de produs pe care le-am realizat. Volum saptamanal 30-40 de poze

    $29 (Avg Bid)
    $29 Oferta medie
    10 oferte

    Salut, detin un site dezvoltat pe platforma osCommerce 2.3.4 standard si am nevoie de anumite modificari (mai multe detalii in fisierul atasat). As prefera sa lucrez cu cineva care are experienta pe aceasta platforma, mentionez ca site-ul meu in acest moment are doar modificari minore fata de versiunea standard. Puteti oferi un pret si pentru o parte din dezvoltari, nu neaparat pentru toate.

    $665 (Avg Bid)
    $665 Oferta medie
    13 oferte
    Promovare Online S-a încheiat left

    Only Romania In perioada urmatoare voi infiinta un magazin online, si sunt in cautarea unei persoane care sa se ocupe de promovarea online a acestuia. Colaborare pe termen lung De preferat persoana cu experienta in domeniu

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Oferta medie
    10 oferte
    Marketing online S-a încheiat left

    Magazin online jucării și articole eco pentru copii, caut de preferat sa colaborez cu o mămica, experienta in marketing online, scriere articole pe tema educației copiilor Montessori/Waldorf, etc.

    $317 (Avg Bid)
    $317 Oferta medie
    37 oferte

    Salut, am nevoie de ajutor pt.a deschide [conectează-te pentru a consulta linkul URL] vanzare piese auto. Rog seriozitate. Multumesc.

    $440 (Avg Bid)
    $440 Oferta medie
    26 oferte

    Doresc traducerea documentului atasat in limba romana, in decursul zilei de azi.

    $47 (Avg Bid)
    $47 Oferta medie
    17 oferte

    Small text in English about a device, to be translated into Romanian. The text contains technical words, so please bid only if you have previous experience with technical translations. Este vorba de un text de mai puțin de 400 de cuvine despre un dispozitiv mecanic, de tradus din engleză în română. Numai cineva care a mai tradus texte tehnice. Mulțumesc.

    $10 - $10
    Sigilat
    $10 - $10
    16 oferte
    Magazin online Magento S-a încheiat left

    Salut, caut un programator pentru mententanta magazinului nostru realizat pe Magento. Ne intereseaza si abilitati avansate de front-end development.

    $173 (Avg Bid)
    $173 Oferta medie
    16 oferte

    ATENTIE! POST DESCHIS DOAR PENTRU UN VORBITOR DE LIMBA ROMANA> Tara: ROMANIA sau MOLDOVA Suntem [conectează-te pentru a consulta linkul URL], magazin online dedicat cadourilor originale si gadgeturilor mega-cool. Suntem tineri, frumoși și iesiti din minti, facem lucrurile din pasiune și cu mult respect pentru cei care apelează la noi pentru a face un cadou memorabil. Misiunea noastra e li...

    $1103 (Avg Bid)
    $1103 Oferta medie
    5 oferte

    doresc inserarea catalogului de produse mann de la acest link in site-ul [conectează-te pentru a consulta linkul URL] l acategoria filtre, [conectează-te pentru a consulta linkul URL] + optimizare pret si posibilitatea de adaugare in cos dupa identificare.

    $153 (Avg Bid)
    $153 Oferta medie
    3 oferte

    The site has 1.5 million URLs that are updated daily. I need a correct sitemap

    $179 (Avg Bid)
    $179 Oferta medie
    26 oferte

    Cautam o persoana care sa scrie articole pe blogul magazinului nostru online de mobila si decoratiuni. Sa fie creativa, sa ii placa designul interior, mobilierul si decoratiunile. Avem nevoie de min 4 articole pe luna.

    $136 (Avg Bid)
    $136 Oferta medie
    14 oferte
    Magazin Online Haine S-a încheiat left

    Creare magazin online de haine simplu si modern (produsele sa le postez singur) Romana Buget 50-100 $ ONLY PEOPLE FROM ROMANIA

    $109 (Avg Bid)
    $109 Oferta medie
    19 oferte

    Responsabilitati: Dezvoltarea platformei de servicii locale profesioniste prin: -Prospectarea si identificarea potentialilor clienti -Crearea unei baze de date relevante -Contactarea telefonica/email a potentialilor clienti - Indeplinirea target-ului stabilit Cine esti tu: -Eşti o persoană deschisă, comunici cu uşurinţă şi atitudinea pozitivă te însoţeşte pretutindeni -Te adaptezi uşor şi...

    $34 - $280
    $34 - $280
    0 oferte
    Project for Plaiasu C. S-a încheiat left

    Salut! Sunt interesat de un data entry pentru un site care foloseste metoda de web scraping. Am vazut ca te pricepi pe acest domeniu. Cum putem discuta mai detaliat?

    $242 (Avg Bid)
    $242 Oferta medie
    1 oferte

    Buna Ziua, Ne intereseaza sa dezvoltam feed-uri personalizate pentru clientii nostrii, magazine online si marketplace-uri. Produsele si toate detaliile sunt integrate intr-un fisier excel.

    $161 (Avg Bid)
    $161 Oferta medie
    4 oferte

    Am nevoie de un magazin online de piese auto care sa faca fata la un volum de 1,5 milioane de produse

    $624 (Avg Bid)
    $624 Oferta medie
    15 oferte
    Creare magazin online S-a încheiat left

    Creare magazin online . -platforma apache+php+mysql (acces cpanel) -responsive design -200 de produse care trebuie prelucrate -10 categorii -realizare content pentru fiecare pagina (aproximativ 210 de pagini ) -un singur tenant

    $697 (Avg Bid)
    $697 Oferta medie
    16 oferte

    German to French translation only native speakers

    $18 (Avg Bid)
    $18 Oferta medie
    22 oferte

    Buna ziua, Cautam o persoana care sa construiasca o campanie de promovare pe Facebook cat si Google cu scopul de a atrage mai multi clienti pe site-ul nostru. Site-ul este un magazin online care se ocupa de vanzarea accesoriilor pentru telefoane si a diferitelor gadget-uri. Experienta anterioara in construirea reclamelor pentru un magazin online este un plus.

    $170 (Avg Bid)
    $170 Oferta medie
    10 oferte

    Doresc realizarea unei platforme de facturare online, utilizand Vue.JS. Cerintele sunt in fisierul atasat.

    $468 (Avg Bid)
    $468 Oferta medie
    7 oferte

    Agent, promotor, vânzător, online leads generator pentru produse cosmetice. Avem 2 produse pentru a vinde în România [conectează-te pentru a consulta linkul URL] [conectează-te pentru a consulta linkul URL] Oferim 10 € pentru fiecare produs vândut. Scrieți cum veți obține vânzări sau potențiali clienți.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Oferta medie
    7 oferte

    Doresc sa construiesc o serie de magazine online pe platforma prestashop. Am nevoie de un specialist care sa ma ajute cu dezvoltarea, optimizarea SEO cat si cu mentenanta.

    $543 (Avg Bid)
    $543 Oferta medie
    37 oferte

    Buna ziua, Cautam o persoana care sa se ocupe de un website. Este vorba despre un magazin online, care ruleaza in woocommerce. Cerintele principale ar fii: -optimizarea site-ului -back-up saptamanal -consultate si indicatii pentru diferite modificari Optional o sa intervina si modificari ale website-ului. Va rugam sa ne prezentati pana la 3 proiecte pe care ati lucrat pana acum.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Oferta medie
    43 oferte

    Se doreste un freelancer roman pentru o mai buna comunicare. De aceea si cerintele proiectului sunt exprimate in limba romana. Este vorba de adaugarea de produse intr-un magazin online, se ofera 8 lei / ora. Pentru inceput bugetul este de 750 lei (aprox. 4 ore / zi) - cu posibilitatea de marire a acestuia in functie de rezultatele magazinului si a randamentului freelancerului.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Oferta medie
    21 oferte
    Site web magazin online S-a încheiat left

    As avea nevoie de un site pe care sa vând produsele mele. Acestea fiind ceva mystery Gift. Nu îmi trebuie un site foarte complicat Am nevoie și de un sistem de plata cu cardul. Și un sistem pentru transport. Care sa ia adresa clientului. Mai am nevoie și de publicitate pe google instagram și Facebook. Mulțumesc

    $428 (Avg Bid)
    $428 Oferta medie
    22 oferte

    Salut,vreau să mă angajez la srrviciul dat!

    $9 (Avg Bid)
    $9 Oferta medie
    1 oferte

    Am nevoie de un magazin online simplu si atractiv !

    $216 (Avg Bid)
    $216 Oferta medie
    11 oferte
    Magazin online Magento S-a încheiat left

    Salut, caut o echipa de programatori specializati in platforma Magento pentru realizarea mai multor magazine online.

    $456 (Avg Bid)
    $456 Oferta medie
    14 oferte

    [conectează-te pentru a consulta linkul URL] este un magazin online de sneakers si avem nevoie de cineva care sa ne ajute cu optimizarea SEO. Sunt facute cateva elemente de SEO, dar la un nivel de super incepator. Am inceput activitatea acum 5 luni, deci suntem la inceput.

    $86 (Avg Bid)
    $86 Oferta medie
    33 oferte

    Avem nevoie de persoane care sa ne ajute la pregatirea comenzilor pentru un magazin online de produse electronice pentru a putea face volumului crescut de comenzi din aceasta perioada. Activitatea include emiterea de facturi pentru clientii magazinului, pregatirea documentelor de transport (AWB) si ambalarea produselor in plicuri sau cutii in vederea expedierii. Se ofera training pentru a invata...

    $212 (Avg Bid)
    $212 Oferta medie
    3 oferte

    Avem nevoie de persoane care sa ne ajute la pregatirea comenzilor pentru un magazin online de produse electronice pentru a putea face volumului crescut de comenzi din aceasta perioada. Activitatea include emiterea de facturi pentru clientii magazinului, pregatirea documentelor de transport (AWB) si ambalarea produselor in plicuri sau cutii in vederea expedierii. Se ofera training pentru a invata...

    $237 (Avg Bid)
    $237 Oferta medie
    2 oferte
    Magazin online opencart. S-a încheiat left

    Vizibilitate maxima in motoarele de cautare pentru magazinul online opencart.

    $187 (Avg Bid)
    $187 Oferta medie
    6 oferte

    Caut vorbitor de limba romana care sa traduca din romana in engleza un caiet de sarcini. 20 de pagini in word. Contactati-ma pentru mai multe detalii si pentru stabilirea pretului.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Oferta medie
    60 oferte

    Doresc sa îmi deschid o aplicație pentru primire comenzi online..

    $159 (Avg Bid)
    $159 Oferta medie
    3 oferte

    Vreau o persoana care stie sa vorbeasca si care vrea sa munceasca [conectează-te pentru a consulta linkul URL] la inceput insa ne dorim sa vrestem cat mai mult doresc pe cineva care sa aibe cat de cat habar de ceea ce imi trebuie pentru a imi promova site-urile pe care le am cu diverse articole si postate pe siteuri bloguri oriunde se poate pentru promovare

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Oferta medie
    8 oferte
    Magazin online Wordpress S-a încheiat left

    Cautam pe cineva care sa finalizeze un magazin online in Wordpress cu Woocommerce, vorbim despre [conectează-te pentru a consulta linkul URL] , mici modificari la partea de module, adaugare produse, optimizare seo.

    $464 (Avg Bid)
    $464 Oferta medie
    42 oferte

    Avem nevoie de un colaborator cu experiență pe PHP/Symfony/HTML5/Ajax

    $2726 (Avg Bid)
    $2726 Oferta medie
    13 oferte

    Servicii de realizare site-uri la cele mai mici preturi de pe piata. Pretul difera in functie de proiect. Pentru mai multe detalii te rog sa ma suni 0722.469.617 Creare site de prezentare sau magazin online cu domeniu RO, COM, ORG, EU inclus Gratuit Realizare site de anunturi: Anunturi imobiliare, anunturi auto-Moto, site-uri de matrimoniale-Dating, Escorte si de prezentare. Realizare site Ma...

    $180 (Avg Bid)
    $180 Oferta medie
    12 oferte

    Detin 2 magazin online realizate in prestashop, [conectează-te pentru a consulta linkul URL], iar celalalt va fi pe piata in septembrie. Am nevoie de schimbare tema, update-uri, mentenanta, etc.

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Oferta medie
    8 oferte
    Help me write something S-a încheiat left

    I need a translation. Traducerea catorva texte din limba romana in limba bulgara. Aproximativ 15 pagini.

    $36 (Avg Bid)
    $36 Oferta medie
    6 oferte

    Un site de pariuri sportive online, ceva ca [conectează-te pentru a consulta linkul URL] sau [conectează-te pentru a consulta linkul URL] dar cu depunere prin crypto moneda si E-wallet

    $1249 (Avg Bid)
    $1249 Oferta medie
    15 oferte
    Magazin online S-a încheiat left

    Doresc crearea unui magazin in line in domeniul ușilor. Calculator de preț integrat pentru anumite produse și optimizarea acestuia.

    $460 (Avg Bid)
    $460 Oferta medie
    23 oferte