Environmental health and safety policyproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  2,000 environmental health and safety policy proiecte găsite, la prețul de USD

  ...parity achieved between the US dollar and euro late last year. It was certainly a surprise but a relatively short-lived one, and prices soon rebalanced. Unfortunately, for the people of Japan, their currency woes only seem to go from bad to worse. To put things into perspective, the USD/EUR parity debacle only represented about a 15% depreciation for the European single currency, while the yen has lost well over 30% of its value against the greenback since 2020 and over half since 2012. At one time, the yen was seen as a safe haven comparable to the dollar, but those days are long gone. The factors for the Japanese currency's downfall are numerous: from a declining industrial sector to an ageing population to, not least, an ultra-dovish monetary policy ...

  $2 - $8 / hr
  $2 - $8 / hr
  0 oferte
  3 health articles S-a încheiat left

  I want 3 articles with this subjects: 1. Importance of vitamin C 2. Vitamin D in cold sezon 3. Best tea for winter Doresc 3 articole cu următoarele subiecte: vitaminei C D in sezonul rece pentru sezonul rece

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  43 oferte
  Project for Andreea F. S-a încheiat left

  Buna Andreea F., avem nevoie de un Compliance Policy pentru firma noastra si pentru reprezentanti business. Firma nostra este in industrie de MLM. Faceti serviciu de redactare compliance?

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Editat poze magazin online S-a încheiat left

  Numele meu este Gabriela si reprezint brand-ul Zenifique, ce se ocupa cu comercializarea produselor de beauty/health&care/manichiura si pedichiura/ingrijire personala etc. Cautam coloborator pentru partea de poze de produs. Suntem interesati de o colaborare pe termen lung si de o oferta de pret avantajoasa. In principiu ne intereseaza editarea pozelor oferite.

  $312 (Avg Bid)
  $312 Oferta medie
  17 oferte
  Optimizare site Wordpress S-a încheiat left

  Ceau Daniel, As avea nevoie de cateva modificari pe un site woocommerce. Ar fi vorba despre: adaugare modul plati online Netopia / sincronizare cu contul de Netopia, adaugare modul curier, adaugare module pentru traducerea site-ului in franceza/romana, adaugare posibilitate de schimbare a valutei EUR/RON, introducere text in sectiunile de ANPC, Return Policy etc.

  $103 (Avg Bid)
  $103 Oferta medie
  1 oferte
  Project for Valentin M. S-a încheiat left

  Buna Valentin, caut un designer care sa ma ajute sa imbunatatesc vizual materialele pe care le produc. Uneori sunt doar grafice, alteori este o brosura! Pentru moment am cateva grafice care nu sunt tocmai "atractive" si as vrea sa le fac interesante si usor de inteles pt audienta: policy si decision-makers, local authorities, technicians. Ma poti ajuta? As avea nevoie de ele pana pe 7 august. Multumesc mult anticipat!

  $103 (Avg Bid)
  Acord de confidenţialitate
  $103 Oferta medie
  1 oferte
  Site personal S-a încheiat left

  I want to create a personal website for my personal branding where I can post articles about the two major areas of interest and expertise for me, CSR and mental health. I want it to be a user friendly site on both laptop and mobile, to be safe in terms of security, cookies, etc., and from the design point of view of the site is has to be simple and airy, fresh, to give readers a state of well-being, of inspiration that they are in contact with nature, with themselves and that motivates them to read and discover how they can be better and gentler with themselves and the environment. Total budget - 60 E.

  $178 (Avg Bid)
  $178 Oferta medie
  10 oferte

  ++++ In baza unor desene tehnice existente, e nevoie de: - transfer in 2D Autocad - 3D rendering pentru interiorul barcii - intentia e de a folosi rezultatul ca un "safety briefing" pentru pasageri ++++ Based on existing technical drawings, the project includes: - transfer of the technical drawings to Cad dwng - 3D rendering of yacht's exterior and interior for the purpose of having a video to be used as "safety briefing" for passengers on board. Further details are available upon request. Time is not of essence - quality of final product prevails. +++

  $399 (Avg Bid)
  $399 Oferta medie
  14 oferte
  business card please chek S-a încheiat left

  Otocare Ear health clinics Christopher Adelaide Director/Clinician 0432 341 451 cadelaide@

  $18 (Avg Bid)
  $18 Oferta medie
  24 oferte
  business card S-a încheiat left

  Otocare Ear health clinics Christopher Adelaide Director/Clinician 0432 341 451 cadelaide@

  $64 (Avg Bid)
  $64 Oferta medie
  30 oferte

  Cautam freelanceri pentru zona de produse health&wellness online.

  $1034 (Avg Bid)
  $1034 Oferta medie
  2 oferte

  Caut colaborator in zona health&wellness atat pe parte de promovare online cat si pe parte de vanzare directa.

  $3148 (Avg Bid)
  $3148 Oferta medie
  3 oferte

  Protectia muncii are drept scop asigurarea celor mai bune conditii pentru prevenirea accidentelor de munca si a bolilor profesionale.

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  3 oferte

  Proiectul consta intr-un portal cu jocuri html care va contine 15+ jocuri open source - dev-ul se va ocupa de design/tema - dev-ul se va ocupa de texte - dev-ul se va ocupa cu gasirea si integrarea jocurilor open-source - portal-ul si jocurile trebuie sa fie mobile-friendly - portal-ul trebuie sa aiba o simpla functionalitate de login constand doar ...de date, suportand multi-language - deoarece portal-ul va fi anexat unui serviciu comercial, este important ca licenta jocurilor gasite sa permita acest lucru - portal-ul trebuie sa contina 4 pagini : - un landing page - area(continut) care este blocat in cazul in care user-ul nu este logat - terms & conditions , continutul va fi adaugat de mine - privacy policy, continutul va fi a...

  $509 (Avg Bid)
  $509 Oferta medie
  18 oferte

  Buna tuturor Caut o persoana care sa traduca articole de aprox 500 - 2000 de cuvinte din Engleza in Romana. Nu sunt articole tehnice sunt legate de health ( weight loss ) Traducerea nu se va face mot-a-mot, ci putin adaptat, astfel incat sa sune bine in limba romana. Google Translate nici nu intra in discutie (aviz amatorilor). Candidatul ideal: Stie sa respecte un deadline Stapaneste limba romana excelent (punctuatie, gramatica) Are un nivel mediu spre avansat de limba Engleza. Poate comunica zilnic sau la doua zile pe Skype, Messenger, email, etc Atasat acestui proiect este un fisier Word cu un paragraf in limba Engleza, pentru o pre-evaluare. Doar acei freelanceri care ataseaza bidului si varianta tradusa a paragrafului respectiv vor fi luati in considerare....

  $201 (Avg Bid)
  $201 Oferta medie
  45 oferte

  Am nevoie de o persoana care poate sa scrie articole in limba romana de 1000 de cuvinte per articol pe nisa Health & Beauty pentru inceput . Aceste articole vor fi de tipul Recenzii sau Continut Prezentare Site. Voi oferi exemple si surse de unde sa va luati informatiile necesare pentru research / scriere. Important: Continutul trebuie sa fie 100% unic. Pentru inceput am nevoie de 2 articole de proba, daca totul este pe placul meu putem colabora long term. Pot oferi $5 - $10 per articol de 1000 de cuvinte in functie de experienta / reputatie.

  $19 (Avg Bid)
  $19 Oferta medie
  14 oferte

  Am nevoie de 5 articole scrise in limba romana - fiecare articol sa contina aproximativ 1000 de cuvinte. Articolele vor fi pentru produse in nisa Health & Beauty. Pentru fiecare produs/articol o sa ofer un articol deja scris ca sa intelegi mai bine cam cum as vrea sa fie scris (stilul, tonul, structura, etc) Ofer $5 pe articol de 1000 de cuvinte. Daca sunt multumit de aceste 5 articole o sa am nevoie de mai multe.

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  3 oferte

  Am nevoie de articole pe nisa health si in mare este vorba de reviewuri la produse. Ofer 60$ pe 40 de articole de 500 de cuvinte. Am nevoie undeva la 400 de articole pe luna.

  $131 (Avg Bid)
  $131 Oferta medie
  7 oferte
  Articole Engleza / Health S-a încheiat left

  Am nevoie de articole pe nisa health si in mare este vorba de reviewuri la produse. Ofer 60$ pe 40 de articole de 500 de cuvinte. Am nevoie undeva la 400 de articole pe luna.

  $60 (Avg Bid)
  $60 Oferta medie
  1 oferte
  article writer S-a încheiat left

  Cautam colaborare pe termen lung cu scriitori de articole in limba engleza pe nisa Health. Articolele trebuie sa fie 100% originale, unice, correct din punct de vedere gramatical, si sa treaca toate cerintele copyscape. Ofer 60$ - 50 de articole (400-500 de cuvinte / articol)

  $250 (Avg Bid)
  $250 Oferta medie
  2 oferte

  Am nevoie de articole multe, rescris in limba engleza/ tradus romana-engleza ( beauty / health ). Pretul maxim pe 500 de cuvinte 2.5 $

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Oferta medie
  28 oferte

  Caut pe cineva sa scrie articole pentru siteul meu , este long term job ! articolele sunt in engleza ! acesta este siteul Imi trebuie articole la categoria news si health /fitness etc !

  $133 (Avg Bid)
  $133 Oferta medie
  7 oferte
  Health/Articles -- 2 S-a încheiat left

  Salut am colaborat acum o luna cu un proiect si am decis sa incep o colaborare pe termen lung cu tine. Am nevoie de articole in engleza pe categoria health( promovez anumite produse de health pe site uri din state) Am nevoie in prima faza de 30 de articole de 1000 cuvinte (cu cate 1 keyward density de 3%) ofer 250$. As aprecia daca imi poti lasa un numar de telefon sa vorbim direct :).

  $125 - $125
  $125 - $125
  0 oferte
  Health/Articles S-a încheiat left

  Salut am colaborat acum o luna cu un proiect si am decis sa incep o colaborare pe termen lung cu tine. Am nevoie de articole in engleza pe categoria health( promovez anumite produse de health pe site uri din state) Am nevoie in prima faza de 30 de articole de 1000 cuvinte (cu cate 1 keyward density de 3%) ofer 250$. As aprecia daca imi poti lasa un numar de telefon sa vorbim direct :).

  $250 (Avg Bid)
  $250 Oferta medie
  1 oferte

  URL : Geo Target : US My thoughts on keywords : 1.) Muck Boots (Muck Boot) 2.) Mens Muck Boots 3.) Womens Muck Boots 4.) Kids Muck Boots 5.) Muck Boots Sale 6.) Cheap Muck Boots 7.) Muck Boots Free Shipping The site sells Muck Boots (hunting boots, fishing boots, farm & ranch boots, equestrian boots, outdoor, home & garden, work boots, safety boots, etc.) Please give me 3 days before you take a close look at on-site issues. We have a few changes being made tomorrow.

  $90 (Avg Bid)
  $90 Oferta medie
  1 oferte
  finalizare www.ollaart.ro S-a încheiat left

  ...cum este scris aici. Asigura-te ca este corect! scoate gramajul din cos de cumparaturi; la pasul 5 la Am citit și sunt de acord cu Terms & Conditions pune te rog termeni si conditii fereastra de payment sa se deschida pe site-ul mobil pay nu la noi in josul paginii sa fie afisate iconite de plata on line, mobilpay, visa, master card, etc; cand se creaza un cont nou, la sunt de acord cu privacy policy scrie in romana politica de confidentialitate; nu exista optiunea de delogare cand esti in cont la comanda fara cont nu am vazut optiune si detalii despre persoana care primeste comenzile primite vreau sa vina pe adresa atelier@ Footer: Exista create si pagini de parteneri si FAQ, nu stiu de ce nu mai apar; De adaugat content; De scos Powered by Media Studio Art Design Va ro...

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  1 oferte
  HEALTH AGGING - repost S-a încheiat left

  Cartea trebuie sa se bazeze pe tratamentele si intarzierea imbatranirii pri terapii alternative cum sunt in principal bioenergoterapia, cromoterapia, aromaterapia. cristaloterapia, silvoterapia etc..

  $182 (Avg Bid)
  $182 Oferta medie
  7 oferte
  HEALTH AGGING S-a încheiat left

  Cartea trebuie sa se bazeze pe tratamentele si intarzierea imbatranirii pri terapii alternative cum sunt in principal bioenergoterapia, cromoterapia, aromaterapia. cristaloterapia, silvoterapia etc..

  $309 (Avg Bid)
  $309 Oferta medie
  4 oferte

  The primary goal of this project is analyzing water quality, focusing on pH measurements. Here are my requirements: - Master the usage of a pH meter and understand the importance of pH values in assessing water quality. - Analyze and compare measured pH values against standard levels. - Prepare a comprehensive report presenting these comparisons. - Represent the comparison result in form of charts and graphs. -theory based Ideal candidates for this project should have a background in environmental science or a related field, with proven experience in water quality analysis and proficiency in graphical data representation. Familiarity with standard pH values for different water bodies would be a distinct advantage.

  $17 (Avg Bid)
  $17 Oferta medie
  12 oferte

  I'm looking for an experienced environmental scientist who can provide a comprehensive report on water quality, specifically focusing on biological pollutants. This task will involve using a pH meter to determine the presence and extent of these pollutants. Skills and Experience Needed: -Ideal candidate should have a background in environmental science or a related field -Experience in water quality analysis and pH meter operation is essential -Knowledge about biological pollutants is a necessity Responsibilities: -Analyze water samples using a pH meter -Focus on identifying and quantifying biological pollutants -Condense findings into a comprehensive, easy-to-understand report.

  $21 (Avg Bid)
  $21 Oferta medie
  4 oferte

  I'm looking for a skilled mobile app developer to create a comprehensive medicine reminder app for both iOS and Android platforms. The app should help users track and maintain their medication schedules, monitor adherence, and provide health tips. Key Features: - Medication Scheduling: The app should allow users to input their medication schedules, including dosage and timing. It should be able to accommodate multiple medications. - Inventory Tracking: The app should help users manage their medication inventory, providing alerts for refills when stocks are running low. - Medication Adherence Tracking: The app should track users' adherence to their medication schedule. This includes: - Reminder Notifications: The app should send timely reminde...

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr Oferta medie
  109 oferte

  I'm seeking an experienced freelancer to help me navigate the process of getting my Workplace Health & Safety Diploma through Recognition of Prior Learning. Key Responsibilities: - Review my work history and help me compile the relevant experience for this recognition - Provide guidance on the documentation required for the application process - Assist with any supplementary materials needed to support my application Ideal candidates should have: - A deep understanding of the Workplace Health & Safety industry - Proven experience with Recognition of Prior Learning processes - Strong communication and guidance skills I'm keen to get this completed within the next 6 weeks, so please only apply if you can meet this timeline. Your...

  $1342 (Avg Bid)
  $1342 Oferta medie
  24 oferte

  ...advertising and list building for 5-20 hours each month. The freelancer needs expertise across several social media channels, particularly with Facebook, Instagram, and TikTok. The goal here is to help increase brand awareness for those based in the UK an around the world who are dealing with a range of mental health challenges. This awareness campaign should focus on connecting with this demographic to offer them accessible, cost-effective, time-efficient information (supplied by highly qualified experts) to improve and lighten their circumstances quickly. Desired Skills and Experience: - Proven experience in initiating and managing social media campaigns, especially on Facebook, Instagram, and TikTok - Knowledge on effectively addre...

  $35 / hr (Avg Bid)
  $35 / hr Oferta medie
  63 oferte

  I'm seeking a medical practitioner with a holistic approach to health. I need you to provide wide-ranging services, handling everything from regular check-ups and treatment to specialist consultations when necessary. Responsibilities include: - Performing general check-ups - Providing diagnoses and treatments for various conditions - Conducting specialist consultations when required The ideal candidate must: - Have less than 5 years of experience. I'm looking for someone fresh from their studies who can bring enthusiasm and a contemporary understanding of healthcare. - Hold a Bachelor's degree in medicine or a related field. Education is important to me, both for your knowledge and for the assurance it provides. If you're a recent...

  $5 - $9 / hr
  $5 - $9 / hr
  0 oferte

  I'm currently facing an issue with our gover...only wanting our main website domain to appear on ads, Google disapproves it due to the nature of our services. We get 2 policy issues in particular: - Circumventing Systems Suspension - Suspicious Payments We want our main domain to be in Google ads. There must be a proper/creative way to dummy the policy or the Google bots. Key Requirements: - I need a solution that overcomes the policy issue with Google Ads. - You should include your past work in your application, particularly if it's related to dealing with similar policy issues on Google Ads. Skills and Experience: - Strong understanding of Google Ads policies. - Proven track record of resolving similar policy issues. - Excellent c...

  $34 (Avg Bid)
  $34 Oferta medie
  14 oferte

  ...the temperature of 8 zones via relays. Of the 8 zones 7 are heaters and 1 is a peltier used to make a cold spot for the user. The UI needs to include a on/off schedule for the machine. Additionally, there needs to be the capability of manual over-ride to bypass heating schedule as needed. A service menu/mode will be needed where a technician can adjust the offsets of each zone to control temperature, and update firmware. This service menu/mode should have a special button sequence to access it to prevent normal user access. - Data Collection: This would involve using temperature sensors to measure and control the thermal conditions of each zone. - Actuator Control: The program should enable me to control the heat zones and their functional times autonomou...

  $532 (Avg Bid)
  $532 Oferta medie
  45 oferte

  ...seeking a skilled and experienced civil architect. This role involves both architectural and structural design, so proficiency in both areas is essential. Key Responsibilities: - Developing and refining architectural designs for a residential building - Providing detailed structural designs that adhere to building codes and safety standards - Collaborating with construction teams to ensure seamless execution of designs - Flexibility in making adjustments to meet the project's evolving needs Ideal Skills and Experience: - Proficiency in AutoCAD, Revit or other design software - Strong understanding of residential building codes and standards in Multan - Proven experience with both architectural and structural design in resid...

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  18 oferte

  ...in 2017 although her lawyer screwed up and gave up that she had been trying to rip me off since 2009. In your reply, indicate if you have managed to successfully won an expedited order to show cause in a similar situation . What I can prove with email, texts recorded phone calls and much more to prove that we were never ever out of touch. Directly contradicting her position that I could not be served. I'm in a dire situation. I was fraudulently divorced by my ex-wife and her lawyer. I'm in need of a skilled divorce lawyer who can help me vacate the default divorce verdict. Key Requirements: - A deep understanding of family law, particularly divorce cases - Proven track record in handling similar cases - Ability to challenge court decisions a...

  $50 / hr (Avg Bid)
  Local
  $50 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Hello Sophia, Just opened a project for you with SLA of July 17th. Thank you, G

  $25 / hr (Avg Bid)
  $25 / hr Oferta medie
  1 oferte

  ...Purpose of the website: To provide information about the academy and its affiliates, information about upcoming courses for registration of interest and past courses, contact form, feedback form, etc. - Type of courses: The courses we offer will be based around allied health (e.g., Physiotherapy), so experience in this field will be beneficial. - Access to courses: The courses will be conducted in person, so the website should provide information on course details, learning objectives, eligible attendees, population discussed, testimonials, speakers' profiles, date, time, venue and fees for the courses. The ideal freelancer for this project should have experience in e-learning website development, particularly within the Allied Health sector. ...

  $141 (Avg Bid)
  $141 Oferta medie
  135 oferte

  I'm looking for a talented logo designer to create a colorful and engaging logo for my green energy company. Key Requirements: - The logo should reflect the theme of sustainability and clean energy. - The design should be colorful, using a palette that conveys both creativity and eco-friendliness. Ideal Skills & Experience: - Proven experience in logo design, especially for companies with an environmental focus. - Proficiency in using color theory effectively in design. - Understanding of the energy or environmental industry is a plus. Please feel free to showcase relevant samples of your previous work when you apply. I'm excited to see the creative concepts you come up with!

  $10 (Avg Bid)
  Garantat
  $10
  191 intrări

  I am looking for a skilled developer to enhance the security of my existing Razorpay Integration. The project will involve the following: - Adding customer...my existing Razorpay Integration. The project will involve the following: - Adding customer authentication - Implementing two-factor authentication - Encrypting payment data - Removing any vulnerabilities during payment processing and just setting subscription end date and subscription to Yes after verification The integration is written in PHP, so prior experience with this language is essential. Beyond the security features, I also intend to include secure access tokens to bolster the system's safety. Your expertise in PHP, payment gateway integrations, and cybersecurity will be crucial for the su...

  $29 (Avg Bid)
  $29 Oferta medie
  9 oferte

  ...including medical history and appointments. This should also include a feature for recording and tracking patient care and treatment plans. - Generation of Automatic Reports: Automatic report generation is a central element in this project. The portal should be able to compile data from various sources and generate reports in a structured and efficient manner. This is crucial for monitoring the health of the clinic and making informed decisions. - Invoice Generation: The system should be capable of automating the generation of invoices for services rendered. This feature should be user-friendly and able to handle various types of billing and payment. - Appointment Scheduling: The portal should have an appointment scheduling ...

  $133 (Avg Bid)
  $133 Oferta medie
  45 oferte

  I'm looking ...project must be able to produce a sleek, clean, and modern design that effectively conveys the product's essence and benefits. Key Requirements: - Design a minimalist style label for a 1 liter coconut oil bottle - Incorporate essential product information effectively - Ensure the design aligns with the product's branding and target audience - Provide a detailed project proposal outlining your approach and how you would meet the requirements Ideal Skills: - Graphic design expertise, especially in product label design - Proficiency in creating minimalist and modern designs - Ability to work within brand guidelines and target audience preferences - Strong communication skills to present a detailed project proposal - Exp...

  $19 (Avg Bid)
  $19 Oferta medie
  27 oferte

  I'm looking for a data scientist with experience in health analysis using the R language. I have a dataset that I would like to be analyzed to evaluate the effectiveness

  $135 (Avg Bid)
  $135 Oferta medie
  41 oferte

  I'm in urgent need of a talented 3D artist who can render my 3DMax file into a product visualization with moderate detailing. Key Project Details: - 3DMax File: The base file is already created, and I'd require you to handle the rendering exclusively. - Level of Detail: The visualization should include complex textures, lighting, and minor environmental elements. Ideal Freelancer: - Proficient in 3DMax and rendering software - Experience with product visualizations - Capable of delivering quality results quickly If you can start on this project immediately and meet the requirements, I'd love to hear from you. Please include previous similar projects in your bid.

  $866 (Avg Bid)
  $866 Oferta medie
  58 oferte

  I'm seeking a Shopify expert to help create a seller account for my store that will focus on road safety products. The freelancer will be responsible for: - Setting up the Shopify seller account with a professional look and feel. - Adding 5 road safety products to the store.

  $113 (Avg Bid)
  $113 Oferta medie
  24 oferte

  Summary- We have a codebase of a lending protocol written in Move and would like to integrate our frontend with this lending code. The site will be hosted on it’s domain so there is full freedom on the changes made to the site and no need for any backwards compatibility for the site. The MOVE codebase is written by Aave: This codebase is written in Move and can be used as a reference only to build the project. We would like to take most of the code from here. The front end is currently a web3 (EVM-based) dApp. Access can be shared via Github. Requirement- Following functionalities we would like to get integrated - [ ] Wallet Integration - Allow users to connect their move wallet to the site - [ ] Balance Integration - Allow users to see

  $4205 (Avg Bid)
  $4205 Oferta medie
  9 oferte

  ...package and an associated mobile app that will be a bridge between mobile and IoT engineering. This package will be pivotal in the collection of both inertial and health data from a range of devices. Key Project Deliverables: - A Flutter Package: This package should be able to seamlessly integrate inertial and health data collection capabilities into the mobile app. - Cross-Platform Mobile App: The mobile app should be built on this package. It should be user-friendly and able to effectively collect, store, and transmit the data to a server. Data Collection and Usage: The primary goal of the app is to gather both inertial and health data from smartphones and wearable devices. This data will serve two m...

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Oferta medie
  61 oferte

  ...pets and a love for quality ingredients gave birth to Fur & Feasts. As a homegrown small business, we believe in treating our furry companions with the same care and attention we would give our own family. That's why we set out on a mission to create something truly special - single-ingredient treats that pets would not only love but thrive on. At Fur & Feasts, we source only the finest, handpicked ingredients to craft our treats. Each treat is made with a single, wholesome ingredient - be it farm-fresh chicken, wild-caught salmon, or organic sweet potatoes. We believe in transparency and simplicity, so pet owners can trust exactly what goes into each treat. Our journey began with a simple idea: to provide pets with treats that are not only delicious ...

  $95 (Avg Bid)
  Garantat Sigilat