Film productionproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  110,744 film production proiecte găsite, la prețul de USD
  Scenarist film lung metraj S-a încheiat left

  Cautam o persoana creativa care sa ne ajute cu scenariul pentru un film destinat copiilor 5-14 ani. Povestea trebuie sa fie una de dragoste, aventura, cu elemente supranaturale (dar de buget- care sa nu implice prea multe efecte speciale)

  $330 (Avg Bid)
  $330 Oferta medie
  11 oferte
  Montaj video S-a încheiat left

  Montaj film (poze și video ) care sa transmită emoție , făcut pentru o echipa cu diverse amintiri.

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  10 oferte

  Buna , ma numesc Monica , am 23 de ani , sunt casatorita si am un baietel de 3 ani . As fi foarte bucuroasa daca as putea ajuta multe persoane !

  $301 (Avg Bid)
  $301 Oferta medie
  7 oferte
  editare video S-a încheiat left

  ...inceputul fiecaruia (de exemplu sa i se puna un titlu pe care il dau eu fiecarui modul si logoul transparent). Pentru prezentarea pe youtube a acestui curs (ca metoda de marketing) am inregistrat doua filmulete - unul inainte de intro, al doilea care vine dupa intro. Pe film am nevoie sa fie pus si logo. Acest filmulet de prezentare pe youtube are aproximativ 10 minute. Nu stiu daca ”intro” se numeste ceea ce se pune la cateva secunde de cand incepe un material video, dupa care incepe prezentarea propriu-zisa. Iata un exemplu de film de postat pe youtube aici, cu ”intro-ul” la secunda 0:19 si la final: Alt exemplu de ceea ce voi face frecvent pe youtube va fi ceva de genul acesta: Multumesc. Elena

  $142 (Avg Bid)
  $142 Oferta medie
  18 oferte

  Am nevoie de ajutor pentru traducerea mai multor filmulete de prezentare produse. Vocea in engleza trebuie schimbata in limba romana (am nevoie de o voce placuta!) + adaugare subtitrari cu caractere mari (gen vezi Jay Shetty pe facebook) astfel incat mesajele impotante sa iasa in evidenta. Trebuie sa ai video-editor, voice editor, voce placuta si rabdare. In prima faza as incerca doar un film, sa vedem ca totul e ok. In total sunt vreo 10-15 videoclipuri care ar trebui lucrate.

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  4 oferte

  Salut! Numele meu este Dorin, am un canal de Youtube unde fac recenzii de film. Filmele in format brut au in mod normal pana in 30 min., iar in format finit pana in 10 min. Frecventa filmelor este de minim unul, maxim trei pe saptamana si neavand timp as avea nevoie de un profesionist. Crezi ca poti sa ma ajuti? Nr. meu de telefon este 0744595043, poti te rog sa-mi dai un semn cand poti?

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  1 oferte

  ...newsletter si/sau cerere oferta, fara a fi necesar custom code, cu finisari limitate la capacitatile temei, pluginurilor si elementor; - mentionati daca aveti abilitati exceptionale in alte domenii, servicii sau instrumente necesare unei agentii creative (alte visual buildere, ACF, alte platforme gen magento sau prestashop, marketing online, photoshop, illustrator, copywriting, branding, video production, desen, SEO etc. etc.) Chiar si daca nu aveti o experienta extinsa sau portofoliu de lucrari in elementor, este foarte usor de invatat rapid pentru cineva cu minima experienta de wordpress! Deci daca aveti talent grafic si o minima experienta de dezvoltat situri cu alte instrumente, oferim noi trainingul si timpul necesar de familiarizare cu Elementor. Asteptam propunerile voas...

  $192 (Avg Bid)
  $192 Oferta medie
  37 oferte
  Filmulet de prezentare S-a încheiat left

  Avem nevoie de realizarea unui film de prezentare de maxim 1 minut pt o companie de transport international .

  $153 (Avg Bid)
  $153 Oferta medie
  7 oferte
  Film infografic/animație S-a încheiat left

  Salut! Am nevoie de o persoană cu aptitudini în video editare, care să creeze un film de animație de genul acesta: Suntem orientați spre o colaborare de lungă durată. Dacă dorești mai multe detalii, contactează-ne

  $160 (Avg Bid)
  $160 Oferta medie
  1 oferte
  dublare voce video 30 min S-a încheiat left

  Am un film despre univers care momentan este in engleza. As dori dublarea completa din engleza in romana, pastrand cat se poate din efectele de fundal. la acest link se gaseste filmul : TwoSmallPiecesOfGlass_1k_q5_EN

  $329 (Avg Bid)
  $329 Oferta medie
  15 oferte

  Aplicație pentru Android Vreau să-l proiectezi și să-l construiești Am nevoie de un ghid al orașului, interactiv, in sensul că, as vrea, ca, pe lângă celelalte lucruri pe care le poți face/găsi într-un ghid, oamenii să poată găsi o spalatorie liberă, sau să primească oferte la restaurante, sau baruri, sau la film...etc. De asemenea aplicația să poată fi instalata prin cod qr. Proprietari de restaurante, baruri, spălătorii să poată fi admini, cu drept doar de a răspunde solicitărilor... etc.

  $148 (Avg Bid)
  $148 Oferta medie
  10 oferte

  Aplicatie customizata online pentru controlul vanzarilor,productiei si aprovizionarii conform cerintelor atasate. Asteptam propunerile dupa ce studiati documentele. ___________________________________________________________________________ Customized online application for sales, production and supply control according to the attached requirements. We look forward to the proposals after studying the documents.

  $4038 (Avg Bid)
  $4038 Oferta medie
  7 oferte
  Logo studio film&foto S-a încheiat left

  Caut un logo pentru un studio de film si foto independent cu echipa mica. Numele studioului este theLstudio si mi-as dori un logo discret, desenat in creion sau tus, ca o schita (sau sa para facut de mana). Logo-ul as vree sa reprezinte o diafragma de aparat foto deschisa partial (sau o bucata din ea cat sa intelegem ca este o diafragma), neagra, in care sa apara un L(cu fond califgrafic sau handmade) purple, visiniu, burgund. Iar dedesubt sa scrie studio.

  $56 (Avg Bid)
  $56 Oferta medie
  23 oferte
  Ajută-mă cu marketingul S-a încheiat left

  film de prezentare al firmei de max 2 min

  $86 (Avg Bid)
  $86 Oferta medie
  4 oferte

  1. Se ia filmu acesta ,searchweb201602_2_10034_507_10032_10020_10001_10002_10017_10010_10005_10011_10006_10021_10003_10004_10022_10009_401_10008_10018_10019,searchweb201603_6&btsid=9c6d69dc-fc92-4a77-a3c2-6f0ef14ff661 2. Se decupeaza primele 19 secunde 3. Se scoate tot scrisul in chineza 4. Se schimba logo de sus cu logo atasat 5. Se traduc toate textele

  $109 (Avg Bid)
  $109 Oferta medie
  2 oferte
  Redactare academică S-a încheiat left

  Proiect pentru roman. Am nevoie de un referat pt o disciplina de facultate, Comunicare si relatii publice. Subiectul este analizarea unei situatii de comunicare dintr-un film. Sa fie intre 2-3 pagini. Am nevoie de el in cursul zilei de azi, cel mult pana maine dimineata. Ofer 10 euro pe el.

  $58 (Avg Bid)
  $58 Oferta medie
  2 oferte

  Aplicatie care sa notifice userul cand pe un canal TV se termina reclamele (spatiul publicitar). Exemplu practic: Te uiti la un film la TV si vin reclamele, te ridici si mergi sa mai faci diferite chestii sau sa schimbi canalul, pana cand telefonul sau tableta te anunta cand se termina reclamele.

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Oferta medie
  5 oferte

  Un film de 1 min, pentru care voi pune la dispozitie un script orientativ. Trebuie facute captari de ecran si voice over in Romana. Desigur trebuie si minime aptitudini de regie, sa fie cizelat scriptul nostru si sa faca filmul sa fie foarte placut. Filmuletul are menirea de a explica potentialilor utilizatori serviciile pe care le oferim. Rezervari terenuri de tenis on-line si competitie.

  $168 (Avg Bid)
  $168 Oferta medie
  5 oferte

  Ma intereseaza un developer pentru un joc educativ privind gestionarea deseurilor, protejarea mediului

  $488 (Avg Bid)
  $488 Oferta medie
  1 oferte
  Vinde ceva pentru mine S-a încheiat left

  Vanzarea unui film documentar pe Internet - Amazon.

  $155 (Avg Bid)
  $155 Oferta medie
  3 oferte
  Monetizare blog S-a încheiat left

  Am un blog cu film in care am introdus niste anunturi AdSense. As dori ca filmul sa fie ascuns si numai dupa ce se apasa pe unul din anunturi sa apara filmul. Blogul este aici:

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  4 oferte
  Construiește un Site Web S-a încheiat left

  In proiectul meu este prezentat un site de este deja terminat si gata de am folosit doar trailerele gratuite pentru exemplele de prima pagina sunt prezentate categoriile ,cat si filmele de de top poti fi schimbate oricand intr-u...Pe prima pagina sunt prezentate categoriile ,cat si filmele de de top poti fi schimbate oricand intr-un mod facil si ele te pot directiona instant la player-ul sunt derulate pe un slide-er facut in am atasat o baza de date pentru comentarii ,motiv pentru care am creat un forum gratuit separat de acest site pentru a lasa fiecare comentariu pentru filmul film contine in pagina player-ului un link catre sectiunea de multe detalii se afla in mapa de prezentare.

  $43 (Avg Bid)
  $43 Oferta medie
  4 oferte

  Cautam un scenarist cu experienta chiar si minima , pt realizarea unui scenariu de film documentar Horror (mockumentary ).Scenariul trebuie dezvoltat si adaptat dupa o ideea existenta. Textul va fi scris in Engleza (USA) si in limba Romana.

  $1077 (Avg Bid)
  $1077 Oferta medie
  3 oferte
  Scrie o carte S-a încheiat left

  Cautam un scenarist cu experienta , pt realizarea unui scenariu de film documentar Horror (mockumentary ).Scenariul trebuie dezvoltat si adaptat dupa o ideea existenta. Trebuie scris in Engleza (USA) sI in limba Romana.

  $1251 (Avg Bid)
  $1251 Oferta medie
  5 oferte

  Buna ziua ! Doresc un script care sa imi apara actorii la post cu poza ca ex aici : numaic a eu sunt pe o platforma wordpress ,dupa ce apasa un click pe unul din actori sub doicumentatia lui sa apara fiecare film in care a jucat respectivul actor .Va multumesc si astept un raspuns ptr acest proiect.

  $141 (Avg Bid)
  $141 Oferta medie
  9 oferte

  Buna ziua ! Doresc un script care sa imi apara actorii la post cu poza ca ex aici : numaic a eu sunt pe o platforma wordpress ,dupa ce apasa un click pe unul din actori sub doicumentatia lui sa apara fiecare film in care a jucat respectivul actor .Va multumesc si astept un raspuns ptr acest proiect.

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte

  Colaborati cu Voip&Prepay in calitate de partener comercial si beneficiati de urmatoarele avantaje: - Inscriera pe portalul ► Banner o poză cu logo ► Descriere firma, date contact, telefon, e-mail, ► Galerie foto ( 21 poze) ► Film video ( sursa youtube) ► Link site ► Catalog prezentare ► Listă preţuri ► Oferte speciale ► 5 puncte de departajare ► Cont administrare (puteti modifica periodic produsele si ofertele dumneavoastra) ► Fiecare comerciant intergat pe portalul va fi promovat in reteaua VoIP&PrePay dar si in piata online pe motoarele de cautare, facebook, grupuri, G+ si alte site-uri de socializare. - Cost initial pentru intrare retea 500 ron din care: • Costul pentru publicitate este doar de 300 ron pe toata durata contractului •

  $31 (Avg Bid)
  $31 Oferta medie
  3 oferte
  Creează o animație S-a încheiat left

  Este vorba de un film de animatie lung metraj , pe nume " Mercy Street". Cautam animator in programul Anime Studio . Volum de lucru - 10 min de animatie in 2 luni.

  $1359 (Avg Bid)
  $1359 Oferta medie
  3 oferte

  Salut, Ma cheama Radu Anghel si lucrez la o companie de distributie de tehnologie si productie din industria de 3D Printing. De la inceputul anului ne-am instalat Open ERP si am inceput sa il configuram pentru nevoile noastre. Am dori sa automatizam o parte din functii pentru nevoile companiei noastre. Am fi interesati de experienta ta anterioara in programarea si configurarea platformelor ERP si daca poti oferi cateva exemple. De asemenea este important daca ai disponibilitatea de timp in perioada urmatoare pentru a lucra impreuna cu noi. Iti multumesc pentru timpul acordat si astept un mesaj din partea ta. O seara buna. Cu respect, Radu Anghel

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Oferta medie
  1 oferte
  My Personal Website S-a încheiat left

  Doresc ca sa i...Dreamweaver. Caci vreau ca sa pot ca sa fac updates pe pagina de resume si echipament periodic. Doresc ca website-ul sa fie creat intrun fel ca sa pota sa se faca inbunatatiri pe parcurs de exemplu mai multe animatii pe Home page. Si as dori pe cineva care este dispus pentru a lucra in incontinuare la imbunatatirea sitului. Home Page About me Bio Resume Reel (Videos) Film Documentary Commercial Photo Gallery Equipment Equipment available (lista cu echipament) Rental Request Contact Page Aici sunt niste situri care imi plac !/home/ Pentru Gallery

  $198 (Avg Bid)
  $198 Oferta medie
  13 oferte

  imagini clare , apreciere in materie ,e un desen in forma de floare care sunt puse nasturi culori deferite

  $555 (Avg Bid)
  $555 Oferta medie
  1 oferte

  Redactez creez orice eseu ori articol , eseuri pentru scoala ori liceu , articole sport , istorie, film, literatură

  $10 - $30
  $10 - $30
  0 oferte
  Amazon Account Manager 6 zile left
  VERIFICAT

  ... The candidate must be able to inbound stock and maintain a return record as well as file safety claims as deemed necessary. 3. The candidate must maintain and report daily sales data at sub category level accross channels. The candidate must update stock, inventory and prices to keep products active on sales channels. 4. The candidate must be able to work with various teams like packing, production, photo editing, social media etc. with a goal to better the brand presence and get more sales. 5. The candidate must be capable of connecting with and communicating with channel partners and execuitives like Amazon executives, jio Mart team etc., ad executives. 6. The candidate must be able to create and manage advertising campaigns for the growth of brand sales. Amazon ads, Face...

  $62 (Avg Bid)
  $62 Oferta medie
  4 oferte
  reels production 6 zile left

  I am looking for a freelancer to help me with my reels production project. I need a demo reel that is less than 1 minute in length. I will provide the footage for the reel. Skills and Experience: - Experience in video editing and production - Ability to create engaging and dynamic demo reels - Strong attention to detail - Proficiency in video editing software such as Adobe Premiere or Final Cut Pro

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  39 oferte

  I am looking for a graphic designer to create designs for hoodies and t-shirts. I am open to any concept or theme for the designs and prefer a bright and bold color scheme. Skills and experience required: - Graphic design expertise - Creativity and ability to conceptualize unique designs - Proficiency in using design software - Understanding of printing and production processes for clothing items

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Oferta medie
  18 oferte
  Designs for hoodie and tshirt 6 zile left
  VERIFICAT

  I am looking for a graphic designer to create designs for hoodies and t-shirts. I am open to any concept or theme for the designs and prefer a bright and bold color scheme. Skills and experience required: - Graphic design expertise - Creativity and ability to conceptualize unique designs - Proficiency in using design software - Understanding of printing and production processes for clothing items

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  18 oferte

  I'm seeking an Excel-savvy freelancer for a two-day project to consolidate disparate event production documents and what's in my head into a singular, efficient Excel file. The goal is to create a comprehensive project management excel file that captures milestones, steps, and workflows, improving tracking efficiency and facilitating clear progress communication. Need to be available ASAP

  $120 (Avg Bid)
  $120 Oferta medie
  41 oferte
  food packet 6 zile left

  I am looking for a freelancer to create a snack food packet that appeals to all ages. The project requires a small batch production of less than 1000 packets. Skills and experience needed: - Experience in designing and creating snack food packaging - Knowledge of the preferences and tastes of different age groups - Ability to create visually appealing and attractive packaging designs - Understanding of food safety regulations and requirements

  $71 (Avg Bid)
  $71 Oferta medie
  16 oferte

  I am looking for a freelancer to create a 1-3 minute YouTube video for my website. The main purpose of the video is to provide informative content to viewers. I will be providing specific content and visuals that I want included in the video. Ideal Skills and Experience: - Video editing and production - Graphic design - Ability to bring provided content and visuals to life in an engaging and visually appealing way - Understanding of YouTube video optimization and best practices

  $266 (Avg Bid)
  $266 Oferta medie
  50 oferte

  Looking for an MLOps/ Devops developer/engineer who can - build and maintain MLOps pipelines. -Deploy and manage machine learning models in production - Automate machine learning workflows - Has worked on AWS Cloud - Monitor and troubleshoot MLOps/DevOps systems - Should know network setup for AWS - Having knowledge of deploying web apps & backend on cloud Knowledge of GCP + AWS + Azure is a plus.

  $101 (Avg Bid)
  $101 Oferta medie
  5 oferte
  mobile accessories engineer 6 zile left
  VERIFICAT

  I am looking for a mobile accessories engineer who can assist me with designing and producing chargers and cables. I need someone who has experience in both design and production. The ideal candidate should be able to work within a timeline of 1-3 months. Skills and Experience: - Proficiency in designing and producing mobile chargers and cables - Knowledge of the latest trends and technologies in mobile accessories - Experience in meeting project deadlines - Strong problem-solving and communication skills - Attention to detail and ability to ensure the quality of the products - Ability to work collaboratively with a team and take client feedback into account

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Oferta medie
  3 oferte

  ...for a skilled cinematographer to collaborate with me on the production of a short film. The film will be approximately 15-20 minutes long and will be shot in a narrative style. Skills and Experience: - Experience in shooting films in a narrative style - Proficiency in utilizing specialized lighting equipment to enhance the visual storytelling - Ability to work closely with me to showcase my vision through cinematography Equipment: - It is expected that the cinematographer has access to specialized lighting equipment to create the desired visual atmosphere for the film Locations: - I have specific locations in mind for filming, and it is important that the cinematographer is able to capture the essence of these locations in the film If you are a ta...

  $30 - $250
  Local
  $30 - $250
  0 oferte
  Actor in miami 6 zile left

  Looking for an actor in Miami for a comedy film/TV project. Requirements: - Experience in comedic acting - Ability to portray a supporting role - Must be located in Miami or willing to travel to Miami for filming

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Oferta medie
  7 oferte
  Trophy icon A Poster for a Theatre production 6 zile left

  We need a poster for our Theatre play. We would like it to feel like a poster for a big production cinema movie. The theme is knights, the holy grail and religion for the most part. There is some text that needs to be included (all in swedish so just use the exact text withing the " ") The Title : "Da Vincis Kod" The Descripton: FYRA AKTERS SPÄNNANDE TEATER, TRERÄTTERS GOD MIDDAG OCH EN RIKTIGT BRA AKTIVITET Kan du lista ut koden? When it plays: "SPELAS MELLAN FEBRUARI OCH JUNI" The Price: "Pris: 795 kr" Where you can book: "Läs mer och boka på " At the bottom we would also like some actors names to appear: "Kajsa Brännberg Håkan Manning Naima Sjöholm Emilia Frid&eacu...

  $20 (Avg Bid)
  Garantat

  I am looking for a skilled and experienced freelancer who can help me write a complete concrete poles production proposal. The purpose of this proposal is to secure funding for a new production facility. The proposed production facility will be of medium scale, with a focus on increasing efficiency in the production process. I am looking for someone who has knowledge and experience in the concrete poles industry, as well as expertise in writing business proposals. The expected timeline for setting up the production facility is 6-12 months. If you have the skills and experience necessary for this project, please reach out to discuss further details.

  $103 (Avg Bid)
  $103 Oferta medie
  32 oferte
  General Words Recording Project 6 zile left
  VERIFICAT

  Project Description: General Words Recording Project I am looking for a skilled individua...skilled individual to record a collection of common English words in American English pronunciation. This project requires the recording of 100-500 words and phrases. Skills and Experience: - Fluent in American English pronunciation - Clear and articulate speaking voice - Experience in voice recording or audio production - Attention to detail to ensure accurate pronunciation This project is ideal for individuals who have experience in voice acting, language instruction, or audio production. The recordings will be used for educational purposes, so it is important to have a professional and clear delivery. If you have the necessary skills and experience, please submit your proposal f...

  $98 (Avg Bid)
  $98 Oferta medie
  18 oferte

  I am looking for an experienced audio engineer to handle the mixing and mastering of my full album, which consists of more than 5 tracks. The ideal candidate should have a strong background in hip hop music production and be able to deliver a high-quality sound. Skills and Experience: - Proven experience in mixing and mastering hip hop music - Familiarity with the latest audio editing software and plugins - Ability to enhance the overall sound quality and balance of each track - Attention to detail and ability to meet deadlines - Strong communication skills to understand and apply client preferences, as no specific references or examples will be provided.

  $15 (Avg Bid)
  $15 Oferta medie
  11 oferte

  I am looking for a skilled content writer who can create both written and video content for my project. Content Needed: - Both written and video content Ideal Skill...Main Purpose of the Product Tour Video: - To demonstrate how the product works Script for the Video: - I have a rough script that needs refining I am seeking a freelancer who can effectively communicate the functionality and benefits of my product through well-written content and a visually appealing product tour video. The ideal candidate will have experience in both content writing and video production, and be able to refine and improve upon an existing script. Sample product tour videos:

  $385 (Avg Bid)
  $385 Oferta medie
  35 oferte
  video making 6 zile left

  I am looking for a skilled video maker who can create an animated video for my project. Here a...to convey. I will need help creating a compelling script and storyboard for the video. Duration: 1-3 minutes - The intended duration of the video should be between 1 to 3 minutes, capturing the essence of my project concisely. Ideal Skills and Experience: - Strong expertise in animation and video production. - Ability to create engaging and visually appealing visuals and characters. - Experience in creating compelling scripts and storyboards. - Proficiency in video editing and post-production. - Good communication skills to understand and incorporate my vision for the video. If you have the necessary skills and experience, please submit your proposal with relevant samples of yo...

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Oferta medie
  14 oferte

  ...equipment using TIA portal. This is a long-term project(5- 6 weeks) that requires expertise in TIA portal and PLC programming. Specific Requirements: - System setup for PLC equipment using TIA portal - Knowledge of PLC programming and TIA portal software - Ability to troubleshoot any issues that may arise during the setup process The equipment is a replication from a line, already in production. Ideal Skills and Experience: - Proven experience in system setup for PLC equipment using TIA portal - Strong knowledge of PLC programming and TIA portal software - Ability to effectively troubleshoot and resolve any issues that may arise - Excellent communication skills to ensure smooth collaboration throughout the project If you are a skilled freelancer with experienc...

  $26 / hr (Avg Bid)
  Local
  $26 / hr Oferta medie
  5 oferte

  Top Articole ale Comunității film production