Floor plans autocad formatproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrare după:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  99,087 floor plans autocad format proiecte găsite, la prețul de USD
  Proiectant mobilier S-a încheiat left

  Cautam pentru angajare : Suntem in cautare de o persoana cu experienta de minim un an in proiectare de mobilier, care a mai lucrat in AUTOCAD (2D/ 3D) sau Solidworks ,IMOS si ERP (reprezinta un avantaj). Activitatea se desfasoara la o locatie fixa, transportul fiind asigurat/decontat. Locatie Cluj-Napoca, Romania

  $1180 (Avg Bid)
  $1180 Oferta medie
  6 oferte
  render mobilier S-a încheiat left

  Vreau render fotorealist pentru piese de mobilier care urmeaza sa fie promovate pe un site. Imagini si 360 grade. Vi se ofera model 3D in Autocad 2016 (DWG)

  $165 (Avg Bid)
  $165 Oferta medie
  13 oferte

  Atasat gasiti un manual de baza despre curatenia profesionala. Doresc sa il traduc in romana.

  $132 (Avg Bid)
  $132 Oferta medie
  10 oferte

  Caut desenator in autocad pentru realizare unui portofoliu de desene tehnice de porti si garduri metalice, balustrade, copertine, gratare, rafturi metalice si cam tot ce se poate face din fier sudat. Pot furniza cataloage cu imagini si detalii, detin si unele schite in format dwg. Daca rezultatul proiectului e pozitiv, colaborarea poate continua si dupa, in functie de necesitatile momentului.

  $167 (Avg Bid)
  $167 Oferta medie
  13 oferte

  Liste de preturi extrase din tecdoc, insotite de descriere si imagini. Transformarea lor in format HTML pentru a putea fi urcate pe site partener. As prefera sa colaborez cu cineva care a mai realizat astfel de proiecte. Multumesc.

  $165 (Avg Bid)
  $165 Oferta medie
  16 oferte

  Doresc sa realizez cateva imagini independente una de cealalta in 3D (autocad) avand ca si continut: zona de birouri, zona industriala, zona de depozitare, zona comerciala si una generala de ansamblu. Imaginile nu contin elemente foarte complicate dar este necesar sa fie realizate in format 3D Mai multe detalii le voi trimite ulterior.

  $114 (Avg Bid)
  $114 Oferta medie
  4 oferte
  Oleson village project S-a încheiat left

  Penn foster..autocad 2017..project

  $377 (Avg Bid)
  $377 Oferta medie
  27 oferte
  Design project S-a încheiat left

  Autocad, catia

  $359 (Avg Bid)
  $359 Oferta medie
  13 oferte

  O locuinta existenta, formata din cadire P+1 (4 camere), cladire anexa 1 cameră și curte necesita modificari exterioare si interioare. Avem nevoie de: -planuri si sectiuni in Autocad dupa releveul si schitele conceptuale de ale arhitectului (pentru DTAC) -randari exterioare și interioare 3D.

  $456 (Avg Bid)
  $456 Oferta medie
  24 oferte
  Proiect de design S-a încheiat left

  Am nevoie de servicii de design grafic Am nevoie de realizarea unei piese 2D și 3D in AutoCAD

  $39 (Avg Bid)
  $39 Oferta medie
  9 oferte

  Salut. Ma numesc Solomon , am absolvit recent si am specializarea AutoCAD. Mi-ar face placere sa colaboram. Totusi sunt la inceput si as vrea sa invat si sa incerc lucrurii noi.

  $48 (Avg Bid)
  $48 Oferta medie
  10 oferte

  Proiectul reprezinta o documentatie tehnica si sunt in total cca 350 de materiale. 90% din documente au aproximativ o pagina. Acestea vor fi traduse din spaniola si engleza inspre romana. Traducerea trebuie implementata in AUTOCAD, astfel incat documentele finale sa fie in acelasi format cu cele originale. Pentru mai multe informatii, va rog sa ma contactati pe adresa de [Removed by Freelancer.com...

  $41 / hr (Avg Bid)
  $41 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Proiectul reprezinta o documentatie tehnica si sunt in total cca 350 de materiale. 90% din documente au aproximativ o pagina. Acestea vor fi traduse din spaniola si engleza inspre romana. Traducerea trebuie implementata in AUTOCAD, astfel incat documentele finale sa fie in acelasi format cu cele originale. Pentru mai multe informatii, va rog sa ma contactati pe adresa de e-mail hr1@[conectează-...

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  11 oferte
  Project for vamapaull -- 2 S-a încheiat left

  Buna Paul, Ma numesc bacris Steluta si sunt Recruiter Specialist in cadrul comapniei Ness. Mi- a atras teantia ca ai mentionat ca lucrezi cu iOS/Android, tehnologii de viitor. Momentan dorim sa ne extindem echipa si cautam un coleg care sa ocupe rolul de Mobile Developer (for iOS or Android). In cazul in care esti interesat, te rog sa-mi trimiti un Cv actualizat si datele tale de contact pentr...

  $10 (Avg Bid)
  $10 Oferta medie
  1 oferte
  Project for anamariarusu S-a încheiat left

  Buna Ana Maria, Ma numesc Bacris Steluta, sunt Recruiter Specialist in compania Ness. Am remarcat cu interes ca tu ai dezvoltat deja 2 aplicatii iOS pe care le-ai uploadat pe store. Momentan suntem in cautarea unui coleg in Timisoara care sa ocupe pozitia de iOS Developer. In cazul in care esti interesata, te rog sa-mi trimiti datele tale de contact si un Cv actualizat. Tin sa mentionez ca aces...

  $10 (Avg Bid)
  $10 Oferta medie
  1 oferte

  realizare desene de executie pt vase sub presiune, conducte, instalatii

  $2033 (Avg Bid)
  $2033 Oferta medie
  16 oferte

  I need somebody to develop excel templates for business plans according to giudelines we are willing to provide. We need somebody close to our location - Bucharest, Romania. Avem nevoie de un expert in excel care sa creeze template-uri pentru planuri de afaceri pe baza unor guidelines pe care noi le vom furniza. Sunt necesare intalniri periodice la sediul nostru din Bucuresti, Romania.

  $9 / hr (Avg Bid)
  $9 / hr Oferta medie
  9 oferte

  Proiectare/programare/elaborare documentatie tehnica si de executie in autocad ,xylog/alphacam personalizat pentru cnc in 5 axe prelucrare lemn.

  $2524 (Avg Bid)
  $2524 Oferta medie
  2 oferte

  [conectează-te pentru a consulta linkul URL] Android Studio pentru java ,SDK, lib32 in vederea vederea vizualizarii in virtual mode a unor aplicatii. Aplicatiile Android studio si aplicatiile sunt deja instalate, au nevoie de ajustari. 2,Realizare a unui model in 3d pe Autocad Inventor si pe Autocad Artcam , salvat in cod masina nc.

  $170 (Avg Bid)
  $170 Oferta medie
  9 oferte

  AUTOCAD, SOLIDWORKS, CATIA ,

  $257 (Avg Bid)
  $257 Oferta medie
  3 oferte

  [conectează-te pentru a consulta linkul URL] Android Studio pentru java ,SDK, lib32 in vederea vederea vizualizarii in virtual mode a unor aplicatii. Aplicatiile Android studio si aplicatiile sunt deja instalate, au nevoie de ajustari. 2,Realizare a unui model in 3d pe Autocad Inventor si pe Autocad Artcam , salvat in cod masina nc.

  $136 (Avg Bid)
  $136 Oferta medie
  3 oferte
  catia autocad S-a încheiat left

  CATIA

  $65 (Avg Bid)
  $65 Oferta medie
  9 oferte

  orice proiect care tine de : introducere date ,desen tehnic,grafica,programe de lucru autocad,wod, excel

  $124 (Avg Bid)
  $124 Oferta medie
  5 oferte

  orice proiect care tine de : introducere date ,desen tehnic,grafica,programe de lucru autocad,wod, excel

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte

  Buna ziua, Am 6 modele de casute de vacanta facute pe Autocad in 3D, si am nevoie de modelare pt prezentare web si catalog. Putem discuta detaliile daca sunteti interesat, si imi puteti face o oferta de pret pe urma. Va multumesc, Alain

  $112 (Avg Bid)
  $112 Oferta medie
  1 oferte

  Salut, de curând am găsit un articol care mi s-a parut foarte interesant. Doresc sa scriu despre acest lucru si sa postez ca atasament in cadrul articolului un fișier Ai (vector) cu imaginea respectivă (pe care o atașez acestui mesaj). Aștept oferte. Mulțumesc!

  $23 (Avg Bid)
  $23 Oferta medie
  5 oferte

  Am nevoie de un desen in autocad la cotele din proiectul meu de [conectează-te pentru a consulta linkul URL] un desen dar trebuie modificat ( completat ),nu este la cote,nu are toate accesoriile pe el(joja de ulei,canale pentru ulei,etc.)

  $38 (Avg Bid)
  $38 Oferta medie
  5 oferte

  Am niste surse care nu reusesc sa le combin. Sunt programator, dar incepator in java. Mai multe detalii in privat.

  $155 (Avg Bid)
  $155 Oferta medie
  1 oferte

  Proiectul se desfasoara Vineri 12 |Septembrie 2014 ora 14:30- dureaza 30-45 min Maxim. Se cere acuratete in lucru. Si obligatoriu se lucreaza in Autocad 2011.

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  8 oferte
  window detail autocad 6 zile left
  VERIFICAT

  window detail 1:20 scale autocad

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Oferta medie
  8 oferte

  This is a book of tips for commercial floor cleaners. I want the book checked over for wording & grammar. Need cost?

  $13 / hr (Avg Bid)
  $13 / hr Oferta medie
  21 oferte

  Need a 3D model made in AutoCAD to illustrate the exterior/interior as well as have it split into levels for sending to a 3D printer to assemble all pieces.

  $447 (Avg Bid)
  $447 Oferta medie
  19 oferte

  Need change the link to access details view, right now it is [conectează-te pentru a consulta linkul URL] 23=ID I want it to be [conectează-te pentru a consulta linkul URL](tittle) Also i need to add a EDIT function in 1 controller function.

  $22 (Avg Bid)
  $22 Oferta medie
  8 oferte

  We already have several Stripe payment mechanism integrated but would like to add Paypal for subscriptions. We have 6 different subscription plans. We have some existing code but it never really worked. Might be helpful. You will need your own sandbox account to test. Thank you!

  $36 (Avg Bid)
  $36 Oferta medie
  10 oferte

  I need a full website designed and built for my estate agency in the United Kingdom. Want to be able to add and delete properties, descriptions, features, pictures, floor plans, epcs, contact us, search facility, map, print, shortlist, send to friend, login, save properties so visitors can view next time, api feeds to various sites like [conectează-te pentru a consulta linkul URL], [conectează-te...

  $671 (Avg Bid)
  $671 Oferta medie
  107 oferte

  Study to buy a software system for credit organization in Egypt. We need a comparison CBS software which are in use in Microfinance Institutions in Egypt, for example the following MFIs: Reefy Tanmeyah Tassahil Vitas Aman Sanda Fawry Tamweely First Microfinance Foundation Would like to know the name of the software they use, the company who provides or if it’s in-house and the technical cap...

  $28 (Avg Bid)
  $28 Oferta medie
  10 oferte

  This is a basic project for my university. Since I am short on time I am not able to do it. You need to fill out the group task questionaires adequately and for group task 10 and 11 you need to design a layout for a basic themepark on autocad. I need to submit this porject on Friday. Please let me know pronto if you could do it.

  $10 (Avg Bid)
  $10 Oferta medie
  1 oferte

  Need to format the thesis word documents and correct the alignment [conectează-te pentru a consulta linkul URL] images need to clear.

  $18 (Avg Bid)
  $18 Oferta medie
  25 oferte
  $14 / hr Oferta medie
  13 oferte

  Need a bathroom designer who can go out when required and complete some bathroom designs including plumbing heights, tile heights, set backs etc on plans

  $34 / hr (Avg Bid)
  $34 / hr Oferta medie
  28 oferte

  I have small home plan “ground and first floor” as “floor plan with rooms labels” that I want to convert to 3D furniture rendering. The result I’m looking for is similar to the attach 3D home sample. Deadline is one day only.

  $130 (Avg Bid)
  $130 Oferta medie
  14 oferte

  I have 2 3ds max buildings that i need converted to skp format as ill be rendering them in enscape - i would like every floor as a group as well. I need this done for monday and have a budget of $80 - The other file is to large to up load

  $81 (Avg Bid)
  $81 Oferta medie
  10 oferte
  Trophy icon recreate same logo in eps format 2 zile left

  Hi we have a low res icon we need recreated as AI / EPS format please recreate the same logo no text just the logo alone

  $10 (Avg Bid)
  Garantat
  $10
  46 intrări

  Please draft into autocad the attached PDF details. Please also setup your cad model and draft with detail using linetypes, colours for different members (you will create this), hatching, and setup paperspace plotting so that it properly plots the linetypes and colours of your details to PDF (A3). Task needs to be completed in 2 days from now.

  $54 (Avg Bid)
  $54 Oferta medie
  16 oferte

  We work on designing a new restaurant. Architectural layout and plans are ready and we now need a 3d designer to prepare 3d visuals and rendering. Find here [conectează-te pentru a consulta linkul URL] the architectural A lot of work is upcoming, as customer is also going to refurbish 5-10 restaurants.

  $225 (Avg Bid)
  $225 Oferta medie
  77 oferte

  We are seeking a Full-Time Human Resources Manager to become part of our team. The ideal candidate will be responsible for developing and administering human resources plans and procedures that focus to company personnel. They will maintain and enhance the organization's human resources by planning, implementing, and evaluating human resources policies, programs, and practices. Responsibili...

  $21 (Avg Bid)
  $21 Oferta medie
  6 oferte

  Hi, I'm Lucas, the founder of PianoDreamers. For several years we’ve been establishing this resource in the music industry. Our goal is to become the hub of the most useful and in-depth information about digital pianos, keyboards, pianos, and piano playing in general. Most of our articles are 3500-5000-word high-quality pieces of content that go into a lot of detail about the topic. ...

  $108 (Avg Bid)
  $108 Oferta medie
  12 oferte

  I need to model my design with one of these, Tinkercad, Solidworks, AutoCAD, FreeCAD, TurboCAD 2016 Deluxe, Creo Parametric 3D Modeling Software, IronCAD, Moment of Inspiration, Shapr3D, Fusion 360, BricsCAD, OpenSCAD, VariCAD, SolveSpace, Blender, BRL-CAD, Meshmixer, DesignSpark Mechanical, Inventor, Rhino, Patchwork 3D, Onshape for Professional Design Teams, KeyCreator Direct CAD, Solid Edg...

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Oferta medie
  37 oferte

  Hello there, everyone. I need another really fun and creative background for our kids/family band promo picture. I had a blast doing some of these on Freelancer a few years back, and can't wait to see what amazing things you all come up with this time! Please see the three before/after pictures for examples of what has been done here in past contests. (NOTE: THESE ARE NOT THE PICTURES TO US...

  $100 (Avg Bid)
  Garantat
  $100
  13 intrări

  I am looking for someone who has strong writing and editing skills to review several plans we wrote for a cannabis dispensary. These plans include a financial plan, a training plan, a security plan, an employment plan, a floor plan, etc.

  $119 (Avg Bid)
  $119 Oferta medie
  52 oferte