Free aircraft livery creatorproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  46,994 free aircraft livery creator proiecte găsite, la prețul de USD

  Ne-ar face mare placere sa lucram impreuna. In prezent, impreuna cu partenerul meu, lucram la un proiect. Avem trei website-uri pentru care avem nevoie de content (blog) si texte pentru serviciile noastre. Asteptam mesajele dumneavoastra.

  $152 (Avg Bid)
  $152 Oferta medie
  26 oferte
  desene animate S-a încheiat left

  Sunt in cautarea unui creator care poate sa construiasca o serie de 10 episoade 3D, de desene aminate, fiecare avand 2-3 minute.

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  9 oferte

  Eu sunt un instructor de Fitness și Caut o persoana cu experiența in administrarea paginilor de Instagram, editare fotografii, creare și editare reels-uri, cu atentie pe detalii artistice, cromatice a postărilor, adaugare de melodii pe video-uri in postări . Ar fi binevenita experiența in fitness.

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Oferta medie
  8 oferte

  Doresc sa angajez o persoana in vederea crearii unui powerpoint interactiv , dinamic sau o prezentare tip prezi. Continutul il furnizez eu. Mai multe detalii in privat .

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  17 oferte

  Doar pentru vorbitori de limba ROMANA! Salut! Avem planul de content pentru Social media facut. Il putem imbunatati, modifica, etc in functie de necesitati. Vei avea de realizat postari dupa urmatorul program: 3-4 postari saptamanale/ Facebook 3-4 Postari saptamanale/ Instagram 5 Postari saptamanale/ pinterest 2 Postari saptamanale/ LinkedIn Acestea sunt ca punct de plecare in colaborarea noastra. Inainte sa aplici cercetează profilele SM si propune imbunatatiri.

  $164 (Avg Bid)
  $164 Oferta medie
  16 oferte

  Caut o persoana cu experiența care sa îmi administreze pagina de Instagram. Eu sunt antrenoare de fitness și am nevoie de cineva care sa ma ajute cu gestionarea postărilor, editarea in linii mici a filmulețelor cu antrenamente, crearea descrierilor pentru postări.

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Oferta medie
  13 oferte
  Logo Creator Romania S-a încheiat left

  Salut, doresc să îmi facă cineva un LOGO cu numele Vesela-Shop. Cât mai repede este am nevoie pentru propriul meu site care l-am creat.

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  7 oferte
  Creator content S-a încheiat left

  Proiectul necesita crearea a 2 articole de promovare (marketing) despre un produs

  $95 (Avg Bid)
  $95 Oferta medie
  15 oferte

  Salut, am template wordpress premium luat, am nevoie de cineva care sa mi l aranjeze putin. Chiar si putem merge pe un alt script la recomandare. Multumesc

  $191 (Avg Bid)
  $191 Oferta medie
  7 oferte

  Suntem o agentie de web design si cautam o persoana care sa ne ajute cu partea de articole pentru proiectele de SEO ce le avem. Articolele trebuie sa fie intre 700-1000 cuvinte fiecare si sa contina anumite cuvinte cheie. Numarul lor depinde in functie de proiecte. In momentul de fata avem nevoie de 4 articole, dar acestea se pot repeta lunar.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Companie activanta in domeniul productiei de lactate si mezeluri, cauta un Content Creator cu aptitudini de Graphic Design pentru gestionarea paginii de Facebook.

  $108 (Avg Bid)
  $108 Oferta medie
  16 oferte

  sunt content creator roman. Am ceva experienta in domeniul online pe diferite platforme. Am detinut diferite site-uri si cam stiu cum sa gestionez simple articole.

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  2 oferte
  App and mobile creator S-a încheiat left

  Aplicatii pentru Android Deviceuri,creeam aplicatii pentru Android!

  $313 (Avg Bid)
  $313 Oferta medie
  1 oferte
  Script pentru Wordpress S-a încheiat left

  Buna ziua, doresc sa stiu la ce pret ma ajunge realizarea unui script precum acesta: -> Site-ul meu este pe wordpress. Eu voi pune 9 modele de stampile, le am in format vectorial intr-o pagina de produse, iar cand se da click pe unul din modele, sa se deschida o pagina precum: in care sa isi personalizeze stampila. Dupa ce a terminat, sa existe posibilitatea de a o trimite pe mail-ul meu. Va multumesc, si astept un pret din partea dvs. O zi frumoasa va doresc.

  PHP
  $50 (Avg Bid)
  $50 Oferta medie
  1 oferte
  CCleaner Free S-a încheiat left

  Recomand merge mai repede pc si nu nu face nimic dai doar 2 clikuri si gata. merge stat si daca ai calculatorul low ..

  $1849 - $3698
  $1849 - $3698
  0 oferte

  ...momentan nu pot face nici o modificare de hard ca imi cere contactul cu furnizorul pentru generarea unui nou cod (ceva protectie hwid?). Cel putin e blocat pentru hardu' initial. Un coder sa stie sa-l decompileze si sa-mi scoata nenorocitele de protectii ca sa mai pot lucra pe el pana trec la o versiune mai moderna. ***** Hello there, need small help with an veryyyy oooold application, the creator doesn't offer support anymore,written before year 2000, easy to modify for somebody who knows compiling things (I do not know, hahahaha...), need to eliminate shittie protection (allowed maximum data 2.010 !!! from some clipper who calls now a blinker exceeded data ??? - god knows what does it means) and remove also some hwid prot. (hdd based???, also other devices I guess...

  $493 (Avg Bid)
  $493 Oferta medie
  1 oferte

  Salut, daca esti tu designer si vrei un joc 2d eu te sfatuiesc sa incerci GameSalad Creator, nu trebuie sa cunosti deloc programare si mai sunt cateva utilitare de genul asta.

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte

  Salutare, Cautam creator de continut pentru siteul oficial al unui hotel de talie internationala. Dorim schimbarea tuturor textelor de prezentare din site atat in Limba Romana cat si in Limba Engleza. Domeniul grupului hotelier contine 3 subdomenii: Avem nevoie de editare si modificare pentru cele 3 subdomenii. Mai multe detalii le veti primi in momentul in care aplicati pentru Job.

  $1253 (Avg Bid)
  $1253 Oferta medie
  4 oferte
  Copywriter - Creator Text S-a încheiat left

  Te cautam ! CANDIDATUL IDEAL: - esti creativ si talentat - are bune cunostinte de limba romana (gramatical, vocabular etc.. ) - experienta si abilitatea de a redacta articole, materiale promotionale, comunicate de presa - abilitatea de a scrie materiale interesante care sa captiveze cititorul - este capabil sa respecte termenii limita de predare a materialelor cerute RESPONSABILITATI / BENEFICII: Jobul consta in scrierea de articole pentru reteaua noastra de siteuri sau pentru diferiti clienti. Cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj. Experienta in publicitate reprezinta un avantaj. Postari frecvente in cadrul blogurilor noastre personale. Posibilitate contract de munca !

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  26 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $218 (Avg Bid)
  $218 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru scriere articole in lb romana si studenta in anul 3 la drept,am cunostiinte gramaticale bune si talent poezii si romane in timpul liber

  $629 (Avg Bid)
  $629 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $428 (Avg Bid)
  $428 Oferta medie
  3 oferte

  Am o aplicatie generata cu metaio creator si imi trebuie testata si uploadata in app store. Astept oferte.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  1 oferte
  IOS App testat si uploadat S-a încheiat left

  Am o aplicatie generata cu metaio creator si imi trebuie testata si uploadata in app store. Astept oferte.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  3 oferte
  Platforma gaming - repost S-a încheiat left

  EN : A program that makes a tunnel between multiple computers. The program will be developed for a game called Warcraft 3 - It helps users to find the localhost range of play. The platform will have a database, but the target must be placed on the connection between users with jocu. kind of game is client server and connect to it. If the project out well. Creator will receive money every time you make an adjustment. RO: Un program care face un tunel intre mai multe calculatoare . Programul va fi dezvoltat pentru un joc numit warcraft 3 - Acesta ajuta useri sa se gasesca in localhost game al jocului. Platforma va avea o baza de date, dar tinta trebuie pusa pe conexiunea dintre useri cu jocu . un fel de server si jocul e clientul care se conecteaza la el. Daca proiectul i...

  $28 (Avg Bid)
  $28 Oferta medie
  1 oferte
  Need Photobook Design creator 6 zile left
  VERIFICAT

  We are looking for PS/LR Expert - Need Photobook Design creator. Order contain 68 images (RAW and Jpegs). Dropbox link you will receive after interview. We are looking for Hi-Experienced editors/retouchers for regular projects (3-4 projects per week)

  $712 (Avg Bid)
  $712 Oferta medie
  14 oferte

  We are looking for a 3D video creator to make videos for our company. Video format is flexible, and it could be similar to this one: We are a software company based on Düsseldorf that reduces energy consumption and CO2 emissions in commercial buildings by up to 40%. Thanks.

  $1266 (Avg Bid)
  $1266 Oferta medie
  26 oferte

  Hello, My self Daksh. I am looking for a good content creator for my taxi cab startup. You can apply even if you do not know much about the content creator. We will provide you with enough time to learn things.

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Oferta medie
  23 oferte
  Video creator 6 zile left

  Need 5 short videos under 30 Seconds for website. [Removed by Freelancer.com]

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  17 oferte

  Need somone professional who can write & make it LIVE wikipedia page for one of the renowned scheme og Gov. There are plenty of coverage available in news.

  $146 (Avg Bid)
  $146 Oferta medie
  9 oferte

  Looking for someone who has a very keen eye for detail and is experienced in Microsoft Word Template creation to take a basic Word document with minimal formatting and format it to look nice, be consistent with our branding and communicate the information within it clearly. There is no copy writing or image editing required for this job, all the required copy and images will be included in the template that we will provide. The template uses the Word feature ‘content control’ so that our software can populate the word template automatically for each new client. Applicants should be familiar with this feature and be able to make use of it while formatting the document. For more information on what we are trying to do check out the link below: The final design should look nice, ...

  $145 (Avg Bid)
  $145 Oferta medie
  14 oferte

  I want to update the own-developed management software that I use in my architecture studio, to be usable also offside of the office. The software was developed in Visual Basic NET. It's working in Visual Studio 2019. The database has 30 tables and 2 inquiries. Because privacy reasons, I can't share the database or the software until we start the project, but we could appoint a short interview where I could share some other details.

  $146 (Avg Bid)
  $146 Oferta medie
  12 oferte

  I am in the middle of a project, of building an analysis website, where we have a virtual aircraft layout and a moving icon, like a pac man navigating the aircraft

  $363 (Avg Bid)
  Acord de confidenţialitate
  $363 Oferta medie
  19 oferte

  the commercial aircraft engine cowling design and simulation needs to be done. the dimensions of the engine is also to be verified. we request to use catia v5 (if any other software is used please mention)

  $634 (Avg Bid)
  $634 Oferta medie
  5 oferte

  hi im looking for app creator who can create a personal loan app for andriod and ios

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  9 oferte

  the commercial aircraft engine cowling design and simulation needs to be done. the dimensions of the engine is also to be verified. we request to use catia v5 (if any other software is used please mention)

  $12 (Avg Bid)
  $12 Oferta medie
  5 oferte

  A transformation from the phrase into links (12) written in Python for maltego for Google search engine.

  $23 (Avg Bid)
  $23 Oferta medie
  5 oferte

  after researching different logos - we are looking back to this logo and searching for it's creator to proceed. I did post a comment under your logo shortly before the contest was closed. can you tell me what it was so I know you are the original creator (out of fairness)

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  30 oferte

  I want someone who can do it with vyond or animation after effects. The maximum price is not more than $ 10. Please contact me only if you agree to the price. I need the right to resell. I have been looking for someone for a long time.

  $18 (Avg Bid)
  $18 Oferta medie
  5 oferte
  Game app creat 5 zile left

  I want best game and earn app create an i want best app creator to this project

  $1410 (Avg Bid)
  $1410 Oferta medie
  9 oferte
  Graphic designer -- 2 5 zile left
  VERIFICAT

  Looking for Graphic designer and content creator for our company social media portals. Person should be able to create unique graphical artworks, animations and videos for social media portals.

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Oferta medie
  17 oferte
  App creator 5 zile left

  Create a trading app Please contact app creator expart

  $8 (Avg Bid)
  $8 Oferta medie
  2 oferte
  Revit family creator 5 zile left
  VERIFICAT

  Need a genric wall family that shows studs when you draw the wall. It should have all the typical wall family properties and in addition to that it should have the following properties: 1. the studs to be 2D or 3D object, it does not matter to me 2. have the ability to turn it on or off 3. have the ability to select the stud material wood or metal (not a must) 4. have the abitility to select width, depth and spacing of studs 5. a stud must always starts at the start of a wall 6. a stud at the start & end at an opening, window or door 7. shows up on the material quantity schedule

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  4 oferte
  QT creator 5 zile left

  Need help in explaining 3 functions in QT creator

  $23 / hr (Avg Bid)
  $23 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Looking for a US-based Instagram content strategy and creator 1) Research and curate top trending content and content angles to develop brand specific content, increase ER 2) Develop content calendar lo that aligns with the schedule of brand marketing 3) Produce the content - copy writing, photo shooting and video shooting as necessary. 4) Monitor the performance of the Instagram account and consumers feedback, summarize the learnings for optimization.

  $42 / hr (Avg Bid)
  $42 / hr Oferta medie
  9 oferte
  Logo Creator 4 zile left

  Looking for logo designer? Message me!!

  $21 (Avg Bid)
  $21 Oferta medie
  33 oferte

  Content creator videos, images, gif

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  33 oferte

  We are planning to start a blockchain startup and the part of the project first we are going to launch our crypto token("Token"). So we are looking someone with deep knowledge on crypto tokens to write the following topics for our new token(Here after the token name is "TOKEN' for dummy name) - About the token - Use case of the token - White paper - Tokonomics - Road map and other details will discuss

  $13 (Avg Bid)
  $13 Oferta medie
  4 oferte
  YouTube editor 4 zile left

  Hello, my name is Josh. I am. YouTube creator that is looking to put out massive amounts of content in the next couple of years. I am looking for an editor that can help me on this journey, editing at least 8 videos a month. I want the videos to be on this level of editing. If you can do this, let me know and hopefully we can make something happen and take over YouTube together this year!

  $13767 (Avg Bid)
  $13767 Oferta medie
  23 oferte