Free bash scripting creatorproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  79,741 free bash scripting creator proiecte găsite, la prețul de USD

  Angajam pentru proiect si posibil social media coordinator pe viitor: proiectul implica sa faceti reels si video-uri scurte de prezentare a proprietatii + pentru fiecare camera a pensiunii si poze pentru Instagram si TikTok. Locatie: Predeal.

  $509 (Avg Bid)
  Local
  $509 Oferta medie
  9 oferte

  Ma intereseaza o colaborare pentru crearea de reclame si continut (fotografii/video editate) pentru instagram, tik-tok si facebook. Domeniul este organizarea unor evenimente (petreceri) periodice.

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Angajez o persoana creativa, cu experienta in dezvoltarea paginilor de TiKTok si Instagram. Sunt un instructor de fitness, si am nevoie de ajutor in crearea de tiktokuri si reelsuri. Persoana potrivita pentru colaborare ar trebui sa aiba idei si sa imi propuna ce tiktokuri sa realizam, potrivite domeniului meu de lucru, sa fie disponibil sa vina si sa realizam impreuna sedinta video pentru acestea, sa editeze si sa monteze ulterior video-ul si sa il posteze. De asemenea , ma intereseaza sa urmaresca statisticile si sa vina cu idei noi corespunzatoare cerintelor urmaritorilor, dinamic. Experienta in fitness ar fi un bonus, dar cel mai important este sa fie o persoana responsabila, prezenta si cu disponibilitate de timp alocat acestui proiect. Gandirea in viitor si dezvoltarea paginilor pro...

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Ne-ar face mare placere sa lucram impreuna. In prezent, impreuna cu partenerul meu, lucram la un proiect. Avem trei website-uri pentru care avem nevoie de content (blog) si texte pentru serviciile noastre. Asteptam mesajele dumneavoastra.

  $138 (Avg Bid)
  $138 Oferta medie
  25 oferte
  Server fivem + scripting S-a încheiat left

  Salut, am nevoie de un scripter stabil cu experiență, ce se poate descurca în aproape orice situație [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

  $51 (Avg Bid)
  $51 Oferta medie
  1 oferte
  desene animate S-a încheiat left

  Sunt in cautarea unui creator care poate sa construiasca o serie de 10 episoade 3D, de desene aminate, fiecare avand 2-3 minute.

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  9 oferte

  Salut caut scripter bun de fivem , cu o experienta mai mare de 2 ani , -min 16 ani si sa stii foarte bine scripting pentru intrebari adresativa Streq#7236 discord

  $144 (Avg Bid)
  $144 Oferta medie
  2 oferte

  Eu sunt un instructor de Fitness și Caut o persoana cu experiența in administrarea paginilor de Instagram, editare fotografii, creare și editare reels-uri, cu atentie pe detalii artistice, cromatice a postărilor, adaugare de melodii pe video-uri in postări . Ar fi binevenita experiența in fitness.

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Oferta medie
  7 oferte

  Doresc sa angajez o persoana in vederea crearii unui powerpoint interactiv , dinamic sau o prezentare tip prezi. Continutul il furnizez eu. Mai multe detalii in privat .

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  17 oferte

  Doar pentru vorbitori de limba ROMANA! Salut! Avem planul de content pentru Social media facut. Il putem imbunatati, modifica, etc in functie de necesitati. Vei avea de realizat postari dupa urmatorul program: 3-4 postari saptamanale/ Facebook 3-4 Postari saptamanale/ Instagram 5 Postari saptamanale/ pinterest 2 Postari saptamanale/ LinkedIn Acestea sunt ca punct de plecare in colaborarea noastra. Inainte sa aplici cercetează profilele SM si propune imbunatatiri.

  $138 (Avg Bid)
  $138 Oferta medie
  16 oferte

  Caut o persoana cu experiența care sa îmi administreze pagina de Instagram. Eu sunt antrenoare de fitness și am nevoie de cineva care sa ma ajute cu gestionarea postărilor, editarea in linii mici a filmulețelor cu antrenamente, crearea descrierilor pentru postări.

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Oferta medie
  13 oferte
  Logo Creator Romania S-a încheiat left

  Salut, doresc să îmi facă cineva un LOGO cu numele Vesela-Shop. Cât mai repede este am nevoie pentru propriul meu site care l-am creat.

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  7 oferte

  Salu! Ofer servicii scripting SA:MP la numai 10€, de asemenea pot instala și anumite platforme de web!

  $8 - $31
  $8 - $31
  0 oferte

  Salu! Ofer servicii scripting SA:MP la numai 10€, de asemenea pot instala și anumite platforme de web!

  $10 - $31
  $10 - $31
  0 oferte
  $1 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Creator content S-a încheiat left

  Proiectul necesita crearea a 2 articole de promovare (marketing) despre un produs

  $95 (Avg Bid)
  $95 Oferta medie
  15 oferte

  Salut, am template wordpress premium luat, am nevoie de cineva care sa mi l aranjeze putin. Chiar si putem merge pe un alt script la recomandare. Multumesc

  $160 (Avg Bid)
  $160 Oferta medie
  7 oferte

  Suntem o agentie de web design si cautam o persoana care sa ne ajute cu partea de articole pentru proiectele de SEO ce le avem. Articolele trebuie sa fie intre 700-1000 cuvinte fiecare si sa contina anumite cuvinte cheie. Numarul lor depinde in functie de proiecte. In momentul de fata avem nevoie de 4 articole, dar acestea se pot repeta lunar.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Companie activanta in domeniul productiei de lactate si mezeluri, cauta un Content Creator cu aptitudini de Graphic Design pentru gestionarea paginii de Facebook.

  $86 (Avg Bid)
  $86 Oferta medie
  16 oferte

  sunt content creator roman. Am ceva experienta in domeniul online pe diferite platforme. Am detinut diferite site-uri si cam stiu cum sa gestionez simple articole.

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  2 oferte
  bash script fix erors S-a încheiat left

  bash script fix erorsbash script fix erors

  $17 (Avg Bid)
  $17 Oferta medie
  2 oferte
  Cross-site scripting (XSS) S-a încheiat left

  Am nevoie de cineva care sa mi scrie un astfel de program

  $15480 (Avg Bid)
  $15480 Oferta medie
  21 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Am nevoie de un programator pentru Cross-site scripting (XSS)

  $8094 (Avg Bid)
  $8094 Oferta medie
  17 oferte
  App and mobile creator S-a încheiat left

  Aplicatii pentru Android Deviceuri,creeam aplicatii pentru Android!

  $249 (Avg Bid)
  $249 Oferta medie
  1 oferte
  Scripting in SA:MP S-a încheiat left

  Site web care v-a sustine scriptingul in servere de SA:MP

  $167 (Avg Bid)
  $167 Oferta medie
  4 oferte
  Script pentru Wordpress S-a încheiat left

  Buna ziua, doresc sa stiu la ce pret ma ajunge realizarea unui script precum acesta: -> Site-ul meu este pe wordpress. Eu voi pune 9 modele de stampile, le am in format vectorial intr-o pagina de produse, iar cand se da click pe unul din modele, sa se deschida o pagina precum: in care sa isi personalizeze stampila. Dupa ce a terminat, sa existe posibilitatea de a o trimite pe mail-ul meu. Va multumesc, si astept un pret din partea dvs. O zi frumoasa va doresc.

  PHP
  $50 (Avg Bid)
  $50 Oferta medie
  1 oferte
  CCleaner Free S-a încheiat left

  Recomand merge mai repede pc si nu nu face nimic dai doar 2 clikuri si gata. merge stat si daca ai calculatorul low ..

  $1466 - $2932
  $1466 - $2932
  0 oferte

  ...momentan nu pot face nici o modificare de hard ca imi cere contactul cu furnizorul pentru generarea unui nou cod (ceva protectie hwid?). Cel putin e blocat pentru hardu' initial. Un coder sa stie sa-l decompileze si sa-mi scoata nenorocitele de protectii ca sa mai pot lucra pe el pana trec la o versiune mai moderna. ***** Hello there, need small help with an veryyyy oooold application, the creator doesn't offer support anymore,written before year 2000, easy to modify for somebody who knows compiling things (I do not know, hahahaha...), need to eliminate shittie protection (allowed maximum data 2.010 !!! from some clipper who calls now a blinker exceeded data ??? - god knows what does it means) and remove also some hwid prot. (hdd based???, also other devices I guess...

  $391 (Avg Bid)
  $391 Oferta medie
  1 oferte

  Salut, daca esti tu designer si vrei un joc 2d eu te sfatuiesc sa incerci GameSalad Creator, nu trebuie sa cunosti deloc programare si mai sunt cateva utilitare de genul asta.

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte

  Salutare, Cautam creator de continut pentru siteul oficial al unui hotel de talie internationala. Dorim schimbarea tuturor textelor de prezentare din site atat in Limba Romana cat si in Limba Engleza. Domeniul grupului hotelier contine 3 subdomenii: Avem nevoie de editare si modificare pentru cele 3 subdomenii. Mai multe detalii le veti primi in momentul in care aplicati pentru Job.

  $1253 (Avg Bid)
  $1253 Oferta medie
  4 oferte
  Copywriter - Creator Text S-a încheiat left

  Te cautam ! CANDIDATUL IDEAL: - esti creativ si talentat - are bune cunostinte de limba romana (gramatical, vocabular etc.. ) - experienta si abilitatea de a redacta articole, materiale promotionale, comunicate de presa - abilitatea de a scrie materiale interesante care sa captiveze cititorul - este capabil sa respecte termenii limita de predare a materialelor cerute RESPONSABILITATI / BENEFICII: Jobul consta in scrierea de articole pentru reteaua noastra de siteuri sau pentru diferiti clienti. Cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj. Experienta in publicitate reprezinta un avantaj. Postari frecvente in cadrul blogurilor noastre personale. Posibilitate contract de munca !

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  26 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $173 (Avg Bid)
  $173 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru scriere articole in lb romana si studenta in anul 3 la drept,am cunostiinte gramaticale bune si talent poezii si romane in timpul liber

  $499 (Avg Bid)
  $499 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $340 (Avg Bid)
  $340 Oferta medie
  3 oferte

  Am o aplicatie generata cu metaio creator si imi trebuie testata si uploadata in app store. Astept oferte.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  1 oferte
  IOS App testat si uploadat S-a încheiat left

  Am o aplicatie generata cu metaio creator si imi trebuie testata si uploadata in app store. Astept oferte.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  3 oferte
  Platforma gaming - repost S-a încheiat left

  EN : A program that makes a tunnel between multiple computers. The program will be developed for a game called Warcraft 3 - It helps users to find the localhost range of play. The platform will have a database, but the target must be placed on the connection between users with jocu. kind of game is client server and connect to it. If the project out well. Creator will receive money every time you make an adjustment. RO: Un program care face un tunel intre mai multe calculatoare . Programul va fi dezvoltat pentru un joc numit warcraft 3 - Acesta ajuta useri sa se gasesca in localhost game al jocului. Platforma va avea o baza de date, dar tinta trebuie pusa pe conexiunea dintre useri cu jocu . un fel de server si jocul e clientul care se conecteaza la el. Daca proiectul i...

  $22 (Avg Bid)
  $22 Oferta medie
  1 oferte

  On page SEO-Keyword research & Backlink creator - I am looking for a skilled professional who can help me improve the search engine ranking of my technology website. - The main goal of my website is to improve search engine ranking and increase organic traffic. - My website belongs to the technology industry. - I have specific keywords that I want to target and I am looking for someone who can perform keyword research and suggest additional keywords if needed. - Additionally, I need assistance with creating backlinks to improve the visibility of my website. Ideal Skills and Experience: - Strong knowledge and experience in on-page SEO techniques - Proficiency in keyword research and analysis - Experience in the technology industry - Ability to create high-quality back...

  $1 / hr (Avg Bid)
  $1 / hr Oferta medie
  17 oferte

  This is NOT a writing project _____________________________________________ I am looking for someone to help me find an old press rele...under CC BY-SA 4.0 (Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International License). This Public Domain license allows this work to be shared, copied, and redistributed in any medium or format for any purpose, even commercially, and to adapt the materials to remix, transform, and build upon the material for any purpose, even commercially, so long as appropriate credit is given to the original creator ”XXXXXXXXX writing as YYYYYYYY,“ and all derivative works must include this same Public Domain license as the original works. This work is licensed under CC BY-SA 4.0. To view a copy of this license, visit

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  2 oferte

  I am looking for a freelancer who can help me automate the search in a large number of PDFs and categorize the output keyword information for data analysis purposes. Requirements: - Experience in scripting and automation - Strong knowledge of PDF processing - Proficiency in extracting and categorizing keywords - Ability to work with large datasets The project involves processing approximately 120 million PDFs and extracting keywords from them. The extracted information should be organized and categorized into a CSV file for further analysis. If you have the necessary skills and experience, please bid on this project.

  $487 (Avg Bid)
  $487 Oferta medie
  28 oferte

  I am looking for a web developer to create a website for my content creator agency. The main features that I need for the website are: A new home page Invite only access to the website for creators Login area with stats on their sales from Affiliate Program Brands Offers Page Community Hub Area with announcement area from website owner, Giveaway Page Leadaboad Area FAQ's, Blog & Info area Pages Home Page Brands Offers Page (only accessible when logged in) Where different offers are displayed from different brands FAQ's Page (only accessible when logged in) Blog Page (only accessible when logged in) Announcement Community Page (only accessible when logged in) User Account Page (only accessible when logged in) Message area, Sales states area for thei...

  $2580 (Avg Bid)
  $2580 Oferta medie
  124 oferte

  I am looking for someone who can extract the voice-over from a video and merge a few sample videos, use stock videos, and make it an amazing Instagram ad video for TapMo India. Download Voiceover videos, extract voice, Check TapMo India videos on the above link and use them accordingly and create 3 videos with a length of 30sec each. here are some examples of what types of editing and subtitles we need, please use your skills and make it the best, we will need regular videos and just want to get these samples done for the first job. Here is the video example of other company, I want same level of editing and effects without tapmo videos: Regards

  $40 (Avg Bid)
  $40 Oferta medie
  26 oferte

  I am looking for a skilled developer who can create a script that runs on GNU/Linux and renders an HTTP URL, streaming the output to YouTube. The ideal candidate should have experience in Bash scripting. Features to be included in the script: - Error handling to ensure smooth execution and prevent crashes - Logging functionality to track and record any issues or events that occur during the script's execution - Input validation to ensure that the script can handle different types of input and prevent any potential vulnerabilities - Documentation - Maybe further paid support if needed. I have one idea for GNU/Linux development. Please tell me if you could do it and how much would you ask for this job. The job I need to be done: Stream a frontend app to YouTube and simi...

  $44 (Avg Bid)
  $44 Oferta medie
  6 oferte

  ...Modern and Timeless: The design should be modern yet timeless, making it suitable for long-term use. Color Palette: Feel free to use a dental-inspired color palette, including shades of blue, white, and gray, but don't limit your creativity. Requirements: The logo should be delivered in a vector format (AI, EPS) and high-resolution PNG and JPG formats. Include both a full-color version and a black-and-white version. Ensure the design is unique and not a copy of any existing logos. Prize: We are offering a prize of $80 to the winning designer. In addition to the prize money, the winning designer will receive recognition and exposure in the dental community as the creator of The MAG Dental Academy's official logo. Feedback and Ratings: We will actively provide f...

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Oferta medie
  61 oferte

  We are a multifaceted organization with businesses based in Saudi Arabia and Kuala Lumpur, Malaysia, in search of a talented and versatile Full-Time Professional Content Creator and Video Editor. This role is ideal for someone with a strong background in videography, video editing, social media content creation, and written content production. The candidate will manage diverse projects, including creating promotional videos for our IT, pest control, and consultation companies, and documenting daily sports training in Kuala Lumpur for our children's YouTube and Instagram profiles. Key Responsibilities: Develop high-quality video content for various platforms, focusing on sports documentaries, business promotions, and social media updates. Provide daily coverage (2-3 hours) of ...

  $10 - $500
  Local
  $10 - $500
  0 oferte

  ...related to 're seeking a talented and creative freelance content creator. As a content creator, you will play a crucial role in developing engaging and shareable content that aligns with our brand and resonates with our target audience. Responsibilities: Generate creative content ideas that enhance our brand presence. Produce high-quality written and/or visual content for various platforms (blog, social media, video, etc.). Collaborate with our team to understand project goals and create content that meets those objectives. Ensure all content is well-researched, accurate, and adheres to our brand guidelines. Optimize content for SEO to improve visibility and reach. Requirements: Proven experience as a content creator or similar role. Strong portfolio showcasing...

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Oferta medie
  32 oferte

  I am looking for a freelancer who can help me with scripting, voice over, and video editing for my project. Video Content: - The project requires creating explainer videos that effectively communicate the message to the target audience. Script: - I have an outline for the script but need a freelancer who can create a full script based on the outline provided. Desired Tone: - The desired tone for the video is friendly and informative, as it should engage and educate the viewers. Skills and Experience: - The ideal freelancer should have experience in scriptwriting, voice over recording, and video editing. - They should have a strong understanding of how to create engaging and informative explainer videos. - A creative mindset and the ability to effectively convey the message thro...

  $7 (Avg Bid)
  $7 Oferta medie
  5 oferte

  I am looking for a freelancer who can help me reconfigure my VPS Ubuntu 20.04 that already has WHM installed. The specific configurations I need for my VPS include: - Firewall settings - Network settings - Server optimization I have root access to the VPS, so the f...freelancer will be able to perform the necessary tasks. The purpose of the PHP scripts that I need running on the VPS is for an other application. Ideal skills and experience for this job include: - Strong knowledge of VPS configuration and administration - Proficiency in Ubuntu 20.04 and WHM - Experience with firewall settings, network settings, and server optimization - Expertise in PHP scripting and running applications If you possess these skills and are confident in completing this project, please submit your...

  $128 (Avg Bid)
  $128 Oferta medie
  21 oferte

  Online Certification Course in Technology (30-40 hours) We are looking for experienced and knowledgeable online video content creators or instructors to develop an engaging and comprehensive onlin...engaging and informative video lessons, presentations, and quizzes - Providing clear and concise explanations of complex technology concepts - Designing interactive activities and assignments to enhance learning experience - Ensuring course content is up-to-date and relevant to industry standards - Collaborating with our team to ensure smooth course delivery If you are a tech-savvy video content creator or instructor with a passion for teaching and empowering learners, we would love to hear from you. Please provide examples of your previous work and a brief description of your teaching...

  $648 (Avg Bid)
  $648 Oferta medie
  8 oferte

  Online Certification Course in Technology (30-40 hours) We are looking for experienced and knowledgeable online video content creators or instructors to develop an engaging and comprehensive onlin...engaging and informative video lessons, presentations, and quizzes - Providing clear and concise explanations of complex technology concepts - Designing interactive activities and assignments to enhance learning experience - Ensuring course content is up-to-date and relevant to industry standards - Collaborating with our team to ensure smooth course delivery If you are a tech-savvy video content creator or instructor with a passion for teaching and empowering learners, we would love to hear from you. Please provide examples of your previous work and a brief description of your teaching...

  $671 (Avg Bid)
  $671 Oferta medie
  5 oferte