Free bash scripting creatorproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  72,061 free bash scripting creator proiecte găsite, la prețul de USD

  Angajez o persoana creativa, cu experienta in dezvoltarea paginilor de TiKTok si Instagram. Sunt un instructor de fitness, si am nevoie de ajutor in crearea de tiktokuri si reelsuri. Persoana potrivita pentru colaborare ar trebui sa aiba idei si sa imi propuna ce tiktokuri sa realizam, potrivite domeniului meu de lucru, sa fie disponibil sa vina si sa realizam impreuna sedinta video pentru acestea, sa editeze si sa monteze ulterior video-ul si sa il posteze. De asemenea , ma intereseaza sa urmaresca statisticile si sa vina cu idei noi corespunzatoare cerintelor urmaritorilor, dinamic. Experienta in fitness ar fi un bonus, dar cel mai important este sa fie o persoana responsabila, prezenta si cu disponibilitate de timp alocat acestui proiect. Gandirea in viitor si dezvoltarea paginilor pro...

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Ne-ar face mare placere sa lucram impreuna. In prezent, impreuna cu partenerul meu, lucram la un proiect. Avem trei website-uri pentru care avem nevoie de content (blog) si texte pentru serviciile noastre. Asteptam mesajele dumneavoastra.

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  25 oferte
  Server fivem + scripting S-a încheiat left

  Salut, am nevoie de un scripter stabil cu experiență, ce se poate descurca în aproape orice situație [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

  $60 (Avg Bid)
  $60 Oferta medie
  1 oferte
  desene animate S-a încheiat left

  Sunt in cautarea unui creator care poate sa construiasca o serie de 10 episoade 3D, de desene aminate, fiecare avand 2-3 minute.

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  9 oferte

  Salut caut scripter bun de fivem , cu o experienta mai mare de 2 ani , -min 16 ani si sa stii foarte bine scripting pentru intrebari adresativa Streq#7236 discord

  $168 (Avg Bid)
  $168 Oferta medie
  2 oferte

  Eu sunt un instructor de Fitness și Caut o persoana cu experiența in administrarea paginilor de Instagram, editare fotografii, creare și editare reels-uri, cu atentie pe detalii artistice, cromatice a postărilor, adaugare de melodii pe video-uri in postări . Ar fi binevenita experiența in fitness.

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Oferta medie
  8 oferte

  Doresc sa angajez o persoana in vederea crearii unui powerpoint interactiv , dinamic sau o prezentare tip prezi. Continutul il furnizez eu. Mai multe detalii in privat .

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  17 oferte

  Doar pentru vorbitori de limba ROMANA! Salut! Avem planul de content pentru Social media facut. Il putem imbunatati, modifica, etc in functie de necesitati. Vei avea de realizat postari dupa urmatorul program: 3-4 postari saptamanale/ Facebook 3-4 Postari saptamanale/ Instagram 5 Postari saptamanale/ pinterest 2 Postari saptamanale/ LinkedIn Acestea sunt ca punct de plecare in colaborarea noastra. Inainte sa aplici cercetează profilele SM si propune imbunatatiri.

  $164 (Avg Bid)
  $164 Oferta medie
  16 oferte

  Caut o persoana cu experiența care sa îmi administreze pagina de Instagram. Eu sunt antrenoare de fitness și am nevoie de cineva care sa ma ajute cu gestionarea postărilor, editarea in linii mici a filmulețelor cu antrenamente, crearea descrierilor pentru postări.

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Oferta medie
  13 oferte
  Logo Creator Romania S-a încheiat left

  Salut, doresc să îmi facă cineva un LOGO cu numele Vesela-Shop. Cât mai repede este am nevoie pentru propriul meu site care l-am creat.

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  7 oferte

  Salu! Ofer servicii scripting SA:MP la numai 10€, de asemenea pot instala și anumite platforme de web!

  $10 - $37
  $10 - $37
  0 oferte

  Salu! Ofer servicii scripting SA:MP la numai 10€, de asemenea pot instala și anumite platforme de web!

  $12 - $37
  $12 - $37
  0 oferte
  $1 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Creator content S-a încheiat left

  Proiectul necesita crearea a 2 articole de promovare (marketing) despre un produs

  $95 (Avg Bid)
  $95 Oferta medie
  15 oferte

  Salut, am template wordpress premium luat, am nevoie de cineva care sa mi l aranjeze putin. Chiar si putem merge pe un alt script la recomandare. Multumesc

  $191 (Avg Bid)
  $191 Oferta medie
  7 oferte

  Suntem o agentie de web design si cautam o persoana care sa ne ajute cu partea de articole pentru proiectele de SEO ce le avem. Articolele trebuie sa fie intre 700-1000 cuvinte fiecare si sa contina anumite cuvinte cheie. Numarul lor depinde in functie de proiecte. In momentul de fata avem nevoie de 4 articole, dar acestea se pot repeta lunar.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Companie activanta in domeniul productiei de lactate si mezeluri, cauta un Content Creator cu aptitudini de Graphic Design pentru gestionarea paginii de Facebook.

  $108 (Avg Bid)
  $108 Oferta medie
  16 oferte

  sunt content creator roman. Am ceva experienta in domeniul online pe diferite platforme. Am detinut diferite site-uri si cam stiu cum sa gestionez simple articole.

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  2 oferte
  bash script fix erors S-a încheiat left

  bash script fix erorsbash script fix erors

  $17 (Avg Bid)
  $17 Oferta medie
  2 oferte
  Cross-site scripting (XSS) S-a încheiat left

  Am nevoie de cineva care sa mi scrie un astfel de program

  $18568 (Avg Bid)
  $18568 Oferta medie
  21 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Am nevoie de un programator pentru Cross-site scripting (XSS)

  $9708 (Avg Bid)
  $9708 Oferta medie
  17 oferte
  App and mobile creator S-a încheiat left

  Aplicatii pentru Android Deviceuri,creeam aplicatii pentru Android!

  $313 (Avg Bid)
  $313 Oferta medie
  1 oferte
  Scripting in SA:MP S-a încheiat left

  Site web care v-a sustine scriptingul in servere de SA:MP

  $211 (Avg Bid)
  $211 Oferta medie
  4 oferte
  Script pentru Wordpress S-a încheiat left

  Buna ziua, doresc sa stiu la ce pret ma ajunge realizarea unui script precum acesta: -> Site-ul meu este pe wordpress. Eu voi pune 9 modele de stampile, le am in format vectorial intr-o pagina de produse, iar cand se da click pe unul din modele, sa se deschida o pagina precum: in care sa isi personalizeze stampila. Dupa ce a terminat, sa existe posibilitatea de a o trimite pe mail-ul meu. Va multumesc, si astept un pret din partea dvs. O zi frumoasa va doresc.

  PHP
  $50 (Avg Bid)
  $50 Oferta medie
  1 oferte
  CCleaner Free S-a încheiat left

  Recomand merge mai repede pc si nu nu face nimic dai doar 2 clikuri si gata. merge stat si daca ai calculatorul low ..

  $1849 - $3698
  $1849 - $3698
  0 oferte

  ...momentan nu pot face nici o modificare de hard ca imi cere contactul cu furnizorul pentru generarea unui nou cod (ceva protectie hwid?). Cel putin e blocat pentru hardu' initial. Un coder sa stie sa-l decompileze si sa-mi scoata nenorocitele de protectii ca sa mai pot lucra pe el pana trec la o versiune mai moderna. ***** Hello there, need small help with an veryyyy oooold application, the creator doesn't offer support anymore,written before year 2000, easy to modify for somebody who knows compiling things (I do not know, hahahaha...), need to eliminate shittie protection (allowed maximum data 2.010 !!! from some clipper who calls now a blinker exceeded data ??? - god knows what does it means) and remove also some hwid prot. (hdd based???, also other devices I guess...

  $493 (Avg Bid)
  $493 Oferta medie
  1 oferte

  Salut, daca esti tu designer si vrei un joc 2d eu te sfatuiesc sa incerci GameSalad Creator, nu trebuie sa cunosti deloc programare si mai sunt cateva utilitare de genul asta.

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte

  Salutare, Cautam creator de continut pentru siteul oficial al unui hotel de talie internationala. Dorim schimbarea tuturor textelor de prezentare din site atat in Limba Romana cat si in Limba Engleza. Domeniul grupului hotelier contine 3 subdomenii: Avem nevoie de editare si modificare pentru cele 3 subdomenii. Mai multe detalii le veti primi in momentul in care aplicati pentru Job.

  $1253 (Avg Bid)
  $1253 Oferta medie
  4 oferte
  Copywriter - Creator Text S-a încheiat left

  Te cautam ! CANDIDATUL IDEAL: - esti creativ si talentat - are bune cunostinte de limba romana (gramatical, vocabular etc.. ) - experienta si abilitatea de a redacta articole, materiale promotionale, comunicate de presa - abilitatea de a scrie materiale interesante care sa captiveze cititorul - este capabil sa respecte termenii limita de predare a materialelor cerute RESPONSABILITATI / BENEFICII: Jobul consta in scrierea de articole pentru reteaua noastra de siteuri sau pentru diferiti clienti. Cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj. Experienta in publicitate reprezinta un avantaj. Postari frecvente in cadrul blogurilor noastre personale. Posibilitate contract de munca !

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  26 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $218 (Avg Bid)
  $218 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru scriere articole in lb romana si studenta in anul 3 la drept,am cunostiinte gramaticale bune si talent poezii si romane in timpul liber

  $629 (Avg Bid)
  $629 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $428 (Avg Bid)
  $428 Oferta medie
  3 oferte

  Am o aplicatie generata cu metaio creator si imi trebuie testata si uploadata in app store. Astept oferte.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  1 oferte
  IOS App testat si uploadat S-a încheiat left

  Am o aplicatie generata cu metaio creator si imi trebuie testata si uploadata in app store. Astept oferte.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  3 oferte
  Platforma gaming - repost S-a încheiat left

  EN : A program that makes a tunnel between multiple computers. The program will be developed for a game called Warcraft 3 - It helps users to find the localhost range of play. The platform will have a database, but the target must be placed on the connection between users with jocu. kind of game is client server and connect to it. If the project out well. Creator will receive money every time you make an adjustment. RO: Un program care face un tunel intre mai multe calculatoare . Programul va fi dezvoltat pentru un joc numit warcraft 3 - Acesta ajuta useri sa se gasesca in localhost game al jocului. Platforma va avea o baza de date, dar tinta trebuie pusa pe conexiunea dintre useri cu jocu . un fel de server si jocul e clientul care se conecteaza la el. Daca proiectul i...

  $28 (Avg Bid)
  $28 Oferta medie
  1 oferte
  Amazon Flex Block Grabber 6 zile left
  VERIFICAT

  ...server, which is in an instance of AWS in Ashburn VA. The script logs into your Amazon Flex account, sends a command to check for blocks (the same as your refresh button on your app), decodes the block information, decides which ones to accept, then accept the specific block. All of this can occur within a few tenths of a second. In some warehouses, this process can be too long so additional scripting needs to be done in order to minimize computations and delays to beat out other scripts. Getting blocks in these warehouses can be impossible unless there are more blocks than scripts or that blocks come out last minute, preventing drivers that are not close by to accept them. The Amazon Flex login information is not just a simple username and password. It is a digital key that is ...

  $553 (Avg Bid)
  $553 Oferta medie
  9 oferte

  We are looking for a php website creator and app developper for public announcements. We do never pay in advance so make sure you are willing to be paid for the job done. Thanks

  $368 (Avg Bid)
  $368 Oferta medie
  56 oferte

  Work in the bash script to upload/download the config files to an Oracle DB(already existing) and pick the config file and provision the AWS resources.

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  7 oferte

  We are in Kids Retail business. We need a freelancer to create content and manage our social media accounts. Objective is to create awareness, brand building and thereby generating marketing leads. We would to do marketing/promotional activities through Watsapp, Telegram, Instagram, facebook, google, etc

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  23 oferte
  Help with vanity urls 6 zile left
  VERIFICAT

  Hi. I would like to give users of my platform a vanity url which can be used instead of the direct url used currently. Example below. *Actual path *Vanity url My server is windows, running IIS. And the site is built using PHP. Can anyone help me get this setup on my server so users of the platform can use their own vanity urls. Thanks

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Oferta medie
  15 oferte
  template website creator 6 zile left
  VERIFICAT

  NOTE : I DONT WANT TO READY USE TEMPLATE !!! I NEED A DESGINER... i want to like that award-winner website templates, i dont want to ready use template...if you have any skills for design like that template, please contact me note: ecommerce product wordpress

  $645 (Avg Bid)
  $645 Oferta medie
  51 oferte
  Trophy icon Logo Design for horse racing brand 28 zile left

  We require a logo design for our software brand “Expert Form”. We need a logo that looks sharp, professional and has a premium feel to it. Must...• Use key colors provided in attachment, white background is welcomed. • Design must be original, No rip-offs. • Designed must have the rights to transfer ownership to us if awarded the prize. • The winner will also need to provide the design in high quality formats (PNG, JPG, PSD, AI, EPS, SVG) Must NOT have. • No rip-offs, copies • Not created with an online auto generated logo creator. Optional • Feel free to explore using an image of a small racehorse, or not. If you do, black or brown colors for the horse. • Experiment with your own colors if you have already created one w...

  $102 (Avg Bid)
  Garantat
  $102
  605 intrări

  he desarrollado una ivr en issabel. tengo todo el sistema de marcado gestionado con php, el problema es que cuando se ejecuta el bash para para marcar las llamadas salen pero no conectan a la ivr, nesecito soporte en este aspecto, estoy buscando especialistas en asterisk y issabel que hablen español, adjunte la consola de click y el bash que desarrolle

  $668 (Avg Bid)
  $668 Oferta medie
  4 oferte

  In snowflake 8TB Data is available to move that data to aws need to write shell scripting to auto mate the work. procedure to write shell scripting should accept 1 input: Data Base_Name read the input csv file all the tables under DB_Name a for loop to copy the data on AWS .

  $58 (Avg Bid)
  $58 Oferta medie
  5 oferte
  Google Map Work 5 zile left
  VERIFICAT

  1. I need someone who will create me a Custom Google Map Zone Creator (See Attached Image) Panel. - After Creating a Zone I need to save it in DB so that I can see it in another Tab called "My Zones" as List - I can Edit the zone anytime if I want to *** No unique CSS framework is required, You can use simple raw HTML/CSS/JS 2. I also need to create an API url like "" and get back a true false feedback and Zone Name. Example: Suppose I am in Zone A (See Attachment) then It will feedback "true" and "ZoneA", If I am out of the Zone, it will "false" and "OutOfTheZone". Json Data will be like: { 'inZone': true/false, 'zoneName':'zoneName/outOfTheZone' }

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  4 oferte

  I need someone to help me get started with everything in my tile no I don’t have a store or etc, I am starting everything from scratch

  $431 (Avg Bid)
  $431 Oferta medie
  17 oferte
  Website Creation 8 zile left

  I would like it to be developed in WordPress so that I can later have my hands on it. The site consists of connecting influencers with professionals who wish to promote their companies, brands, products, services and others. There will be 3 interfaces on this site: 1 professional interface 1 influencer/creator interface 1 Interface which my back office Same concept as: - -

  $1600 (Avg Bid)
  $1600 Oferta medie
  1 oferte

  I would like it to be developed in WordPress so that I can later have my hands on it. The site consists of connecting influencers with professionals who wish to promote their companies, brands, products, services and others. There will be 3 interfaces on this site: 1 professional interface 1 influencer/creator interface 1 Interface which my back office Same concept as: - -

  $1600 (Avg Bid)
  $1600 Oferta medie
  2 oferte

  Buscamos a una persona que sea capaz de desarrollar nuestra aplicación de Zoho ONE,CREATOR, SUSCRIPTION Tenemos ya a disposición diferentes funcionalidades y necesitamos empujar esas funcionalidades para que podamos trabajar de una forma automatizada

  $31 / hr (Avg Bid)
  $31 / hr Oferta medie
  7 oferte