Free storyboard creatorproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  59,733 free storyboard creator proiecte găsite, la prețul de USD

  Ma intereseaza o colaborare pentru crearea de reclame si continut (fotografii/video editate) pentru instagram, tik-tok si facebook. Domeniul este organizarea unor evenimente (petreceri) periodice.

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Oferta medie
  3 oferte

  ...noastră care se perfecționează constant și se adaptează la noile tendințe și tehnologii din domeniu pentru a oferi servicii de calitate clienților noștri. Nosco Learning este un brand al companiei Pro Fiduciaria care activează pe piața din România începând cu anul 2011. În rolul de Designer Grafic vei dezvolta grafic, cu precădere, materiale e-learning (cursuri, video, microlearning, etc.) pe baza storyboard-ului creat de instructional designer. Vei lucra într-o echipă de proiect creativă, cu experiență și bine organizată. Responsabilități • Analiza cerințelor pentru estimarea efortului în realizarea designului; • Dezvoltarea vizualului conform cerințelor agreate; • Pregătirea prototipului grafic sau draft-urilor/template-urilor ...

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Oferta medie
  2 oferte

  Angajez o persoana creativa, cu experienta in dezvoltarea paginilor de TiKTok si Instagram. Sunt un instructor de fitness, si am nevoie de ajutor in crearea de tiktokuri si reelsuri. Persoana potrivita pentru colaborare ar trebui sa aiba idei si sa imi propuna ce tiktokuri sa realizam, potrivite domeniului meu de lucru, sa fie disponibil sa vina si sa realizam impreuna sedinta video pentru acestea, sa editeze si sa monteze ulterior video-ul si sa il posteze. De asemenea , ma intereseaza sa urmaresca statisticile si sa vina cu idei noi corespunzatoare cerintelor urmaritorilor, dinamic. Experienta in fitness ar fi un bonus, dar cel mai important este sa fie o persoana responsabila, prezenta si cu disponibilitate de timp alocat acestui proiect. Gandirea in viitor si dezvoltarea paginilor pro...

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Ne-ar face mare placere sa lucram impreuna. In prezent, impreuna cu partenerul meu, lucram la un proiect. Avem trei website-uri pentru care avem nevoie de content (blog) si texte pentru serviciile noastre. Asteptam mesajele dumneavoastra.

  $138 (Avg Bid)
  $138 Oferta medie
  25 oferte
  desene animate S-a încheiat left

  Sunt in cautarea unui creator care poate sa construiasca o serie de 10 episoade 3D, de desene aminate, fiecare avand 2-3 minute.

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  9 oferte

  Eu sunt un instructor de Fitness și Caut o persoana cu experiența in administrarea paginilor de Instagram, editare fotografii, creare și editare reels-uri, cu atentie pe detalii artistice, cromatice a postărilor, adaugare de melodii pe video-uri in postări . Ar fi binevenita experiența in fitness.

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Oferta medie
  7 oferte

  Doresc sa angajez o persoana in vederea crearii unui powerpoint interactiv , dinamic sau o prezentare tip prezi. Continutul il furnizez eu. Mai multe detalii in privat .

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  17 oferte

  Doar pentru vorbitori de limba ROMANA! Salut! Avem planul de content pentru Social media facut. Il putem imbunatati, modifica, etc in functie de necesitati. Vei avea de realizat postari dupa urmatorul program: 3-4 postari saptamanale/ Facebook 3-4 Postari saptamanale/ Instagram 5 Postari saptamanale/ pinterest 2 Postari saptamanale/ LinkedIn Acestea sunt ca punct de plecare in colaborarea noastra. Inainte sa aplici cercetează profilele SM si propune imbunatatiri.

  $138 (Avg Bid)
  $138 Oferta medie
  16 oferte

  Caut o persoana cu experiența care sa îmi administreze pagina de Instagram. Eu sunt antrenoare de fitness și am nevoie de cineva care sa ma ajute cu gestionarea postărilor, editarea in linii mici a filmulețelor cu antrenamente, crearea descrierilor pentru postări.

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Oferta medie
  13 oferte
  Logo Creator Romania S-a încheiat left

  Salut, doresc să îmi facă cineva un LOGO cu numele Vesela-Shop. Cât mai repede este am nevoie pentru propriul meu site care l-am creat.

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  7 oferte
  Creator content S-a încheiat left

  Proiectul necesita crearea a 2 articole de promovare (marketing) despre un produs

  $95 (Avg Bid)
  $95 Oferta medie
  15 oferte

  Salut, am template wordpress premium luat, am nevoie de cineva care sa mi l aranjeze putin. Chiar si putem merge pe un alt script la recomandare. Multumesc

  $160 (Avg Bid)
  $160 Oferta medie
  7 oferte

  Suntem o agentie de web design si cautam o persoana care sa ne ajute cu partea de articole pentru proiectele de SEO ce le avem. Articolele trebuie sa fie intre 700-1000 cuvinte fiecare si sa contina anumite cuvinte cheie. Numarul lor depinde in functie de proiecte. In momentul de fata avem nevoie de 4 articole, dar acestea se pot repeta lunar.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Buna Ciprian. Sunt in cautarea unui copywriter in engleza pentru a colabora pe mai multe proiecte in viitor. Compania pe care o reprezint este Pentru inceput avem nevoie de ajutor pentru a crea un Voiceover la un scurt video al unui eveniment care va avea loc in Amsterdam. Eu am deja un brief, un storyboard si branding guidlines de la client. Te rog sa imi spui daca te intereseaza ca sa putem planui un call. Mersi! Gabi

  $103 (Avg Bid)
  $103 Oferta medie
  1 oferte

  Companie activanta in domeniul productiei de lactate si mezeluri, cauta un Content Creator cu aptitudini de Graphic Design pentru gestionarea paginii de Facebook.

  $86 (Avg Bid)
  $86 Oferta medie
  16 oferte

  sunt content creator roman. Am ceva experienta in domeniul online pe diferite platforme. Am detinut diferite site-uri si cam stiu cum sa gestionez simple articole.

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  2 oferte
  App and mobile creator S-a încheiat left

  Aplicatii pentru Android Deviceuri,creeam aplicatii pentru Android!

  $249 (Avg Bid)
  $249 Oferta medie
  1 oferte
  Script pentru Wordpress S-a încheiat left

  Buna ziua, doresc sa stiu la ce pret ma ajunge realizarea unui script precum acesta: -> Site-ul meu este pe wordpress. Eu voi pune 9 modele de stampile, le am in format vectorial intr-o pagina de produse, iar cand se da click pe unul din modele, sa se deschida o pagina precum: in care sa isi personalizeze stampila. Dupa ce a terminat, sa existe posibilitatea de a o trimite pe mail-ul meu. Va multumesc, si astept un pret din partea dvs. O zi frumoasa va doresc.

  PHP
  $50 (Avg Bid)
  $50 Oferta medie
  1 oferte
  CCleaner Free S-a încheiat left

  Recomand merge mai repede pc si nu nu face nimic dai doar 2 clikuri si gata. merge stat si daca ai calculatorul low ..

  $1466 - $2932
  $1466 - $2932
  0 oferte

  ...momentan nu pot face nici o modificare de hard ca imi cere contactul cu furnizorul pentru generarea unui nou cod (ceva protectie hwid?). Cel putin e blocat pentru hardu' initial. Un coder sa stie sa-l decompileze si sa-mi scoata nenorocitele de protectii ca sa mai pot lucra pe el pana trec la o versiune mai moderna. ***** Hello there, need small help with an veryyyy oooold application, the creator doesn't offer support anymore,written before year 2000, easy to modify for somebody who knows compiling things (I do not know, hahahaha...), need to eliminate shittie protection (allowed maximum data 2.010 !!! from some clipper who calls now a blinker exceeded data ??? - god knows what does it means) and remove also some hwid prot. (hdd based???, also other devices I guess...

  $391 (Avg Bid)
  $391 Oferta medie
  1 oferte

  Salut, daca esti tu designer si vrei un joc 2d eu te sfatuiesc sa incerci GameSalad Creator, nu trebuie sa cunosti deloc programare si mai sunt cateva utilitare de genul asta.

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte

  Salutare, Cautam creator de continut pentru siteul oficial al unui hotel de talie internationala. Dorim schimbarea tuturor textelor de prezentare din site atat in Limba Romana cat si in Limba Engleza. Domeniul grupului hotelier contine 3 subdomenii: Avem nevoie de editare si modificare pentru cele 3 subdomenii. Mai multe detalii le veti primi in momentul in care aplicati pentru Job.

  $1253 (Avg Bid)
  $1253 Oferta medie
  4 oferte
  Copywriter - Creator Text S-a încheiat left

  Te cautam ! CANDIDATUL IDEAL: - esti creativ si talentat - are bune cunostinte de limba romana (gramatical, vocabular etc.. ) - experienta si abilitatea de a redacta articole, materiale promotionale, comunicate de presa - abilitatea de a scrie materiale interesante care sa captiveze cititorul - este capabil sa respecte termenii limita de predare a materialelor cerute RESPONSABILITATI / BENEFICII: Jobul consta in scrierea de articole pentru reteaua noastra de siteuri sau pentru diferiti clienti. Cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj. Experienta in publicitate reprezinta un avantaj. Postari frecvente in cadrul blogurilor noastre personale. Posibilitate contract de munca !

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  26 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $173 (Avg Bid)
  $173 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru scriere articole in lb romana si studenta in anul 3 la drept,am cunostiinte gramaticale bune si talent poezii si romane in timpul liber

  $499 (Avg Bid)
  $499 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $340 (Avg Bid)
  $340 Oferta medie
  3 oferte

  Am o aplicatie generata cu metaio creator si imi trebuie testata si uploadata in app store. Astept oferte.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  1 oferte
  IOS App testat si uploadat S-a încheiat left

  Am o aplicatie generata cu metaio creator si imi trebuie testata si uploadata in app store. Astept oferte.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  3 oferte
  Platforma gaming - repost S-a încheiat left

  EN : A program that makes a tunnel between multiple computers. The program will be developed for a game called Warcraft 3 - It helps users to find the localhost range of play. The platform will have a database, but the target must be placed on the connection between users with jocu. kind of game is client server and connect to it. If the project out well. Creator will receive money every time you make an adjustment. RO: Un program care face un tunel intre mai multe calculatoare . Programul va fi dezvoltat pentru un joc numit warcraft 3 - Acesta ajuta useri sa se gasesca in localhost game al jocului. Platforma va avea o baza de date, dar tinta trebuie pusa pe conexiunea dintre useri cu jocu . un fel de server si jocul e clientul care se conecteaza la el. Daca proiectul i...

  $22 (Avg Bid)
  $22 Oferta medie
  1 oferte

  I am looking for an experienced video editor to put together footage for publishing on YouTube. The editor needs to be proficient in using royalty free videos and images for the project. I will provide voice over and face video. Editor have to use royality free videos according to script by searching on internert. He must also provide link of video clips used if asked. The video is for youtube shorts.

  $14 (Avg Bid)
  $14 Oferta medie
  8 oferte
  Add a form Builder to my script 6 zile left
  VERIFICAT

  ...Collective's package simplifies form creation and manipulation in Laravel applications. It provides a convenient syntax for generating form elements and handling form submissions. You can find the package and its documentation here: Laravel Form Builder by Kristijan Husak: This form builder package is an elegant, customizable, and feature-rich form creator. It provides an object-oriented approach to form creation and supports form model binding, collections, field types, and validation. You can find the package and its documentation here: Laravel Nova: Laravel Nova is an administration panel for Laravel applications, which comes with a built-in form builder. It allows you to create, edit, and

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  11 oferte
  Trophy icon Looking for a cinematic creator 6 zile left

  Hi, I am Aditi Saksena, I work in marketing and communications for my company. We are a hand hygiene-focused company that works in low-income settings all around the world. I am looking for a really good cinematographer who can help me create a video f...world. I am looking for a really good cinematographer who can help me create a video from pre-existing videos and images. I am launching this contest only as a way to see how creative you can get. While I can't reveal our assets or our name yet. I do have a brief flow of the story that I want the storyboard to follow. Whoever gives me a storyboard that really impresses me based on the limited information provided would be selected to complete the project. PLEASE FOLLOW THE TEMPLATE PROVIDED FOR STORYBOARD. Thank...

  $12 (Avg Bid)
  Garantat

  I am looking for a creative and experienced content creator to manage and create engaging content for my real estate agent's social media accounts on Facebook and is to increase brand awareness, generate leads, and promote our property listings to potential buyers and sellers in NZ.

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Oferta medie
  28 oferte

  need someone who can create and design a website for my firm. It will a simple and very small website just to see the abouts contact details and catalog.

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  61 oferte
  YouTube contents creator -- 2 6 zile left
  VERIFICAT

  My project is looking for a YouTube contents creator to make videos with accompanying thumbnails, channel art, and more. The videos need to be well edited, so I'm looking for someone with experience in this area. I will be providing all the scripts, so the right freelancer only needs to focus on creating the video content and making the appropriate editions. If you feel like you have the required experience and knowledge to fulfill this role, I look forward to receiving your proposals. Good luck!

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  28 oferte
  Washing vídeos 6 zile left

  ...The videos will require detailed research into the products under washing, along with precision in terms of aesthetics, color and resolution standards. The successful candidate will possess a creative eye and the ability to bring the project to life. This job requires excellent attention to detail and patience in order to achieve the highest quality results. If you are an experienced video creator and strive for excellence, then I want to hear from you. Please provide samples of related work in your application to be considered. I look forward to hearing from you....

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  17 oferte

  I am just launching my Instagram for my fashion rental business and require support to start. My budget is under $30/hour.

  $13 / hr (Avg Bid)
  $13 / hr Oferta medie
  38 oferte
  Videos for Instagram and reels 6 zile left
  VERIFICAT

  As a creative professional, I'm looking for someone to help me create video content for Instagram and Reels. Specifically, I need entertaining videos that are related to a specific topic, and should be between 30 seconds to 1 minute long. I have a clear idea of what I'm looking for, and am open to creative ideas to capture the viewer's attention. If you're an experienced video creator who loves making unique and captivating content, this is the project for you!

  $17 (Avg Bid)
  $17 Oferta medie
  38 oferte

  I'm looking to take my business to the next level by setting up an online store and launching a marketing and promotion campaign. I currently don't have a website, but I'm looking to create one, and I have ideas for my logo design. I need help setting up an ecommerce platform, and launching a tailored market and promotional campaign to reach a wide audience. If you have previous experience working on similar projects and think you can provide the help I'm after, please get in touch and let me know how you can assist. I'm looking forward to hearing your ideas so I can make the most out of my business venture and achieve success. Thank you!

  $155 (Avg Bid)
  $155 Oferta medie
  34 oferte
  Find slot game developer 6 zile left
  VERIFICAT

  I want to hire an expert who has experience on cocos creator and laravel framework(for backend). I have some slot games to be built on my platform. Will check the skill and hire him for long time. Please do not bid if you don't know about Cocos Creator and Goldsvet platform(laravel). please install this apk and check "The Hottest chilli" game on Level 20. I want to make this game as the first one and integrate on my Goldsvet 8.x system. After this game is done well, i will give him more and more games inside the above app.

  $1219 (Avg Bid)
  $1219 Oferta medie
  49 oferte

  Hello, we want Russian speaking professional Video creator to create video using stock footage and audio Deliver: High quality MP4 Looking for longtime partner.

  $30 - $250
  Sigilat Acord de confidenţialitate
  $30 - $250
  10 oferte
  Contest Creator 6 zile left

  Job Title: Contest Creator Location: Remote Job Type: Freelance Job Description: Are you seeking an opportunity to become part of a dynamic team that's transforming the world of competitions and offering a great earning potential? Look no further than Tournaman, where we're currently seeking talented and creative individuals to join us as Contest Creators. As a Contest Creator with Tournaman, you'll have the chance to leverage your social media presence and passion for competition to earn money on the side. Our platform offers something unique - the opportunity to create unique and fun contests like Mr. Beast, with the potential to earn big bucks. If your contests become popular, we'll even help you attract sponsors to offer cash prizes. You'll also ...

  $9366 (Avg Bid)
  $9366 Oferta medie
  3 oferte
  YouTube contents creator 6 zile left
  VERIFICAT

  I am looking to hire a talented animator to create engaging animated content for my YouTube channel. I have a specific idea in mind, which I will provide in detail when I am ready to hire. As this is a long-term project, the animator has to be capable of producing high quality, unique content that viewers will enjoy. The length of each animation I require will vary, ranging from 1-2 minutes to longer than 5 minutes. Therefore, it is important that the animator I hire is comfortable creating animations with varying time lengths. Reliability is also key, as I need the successfully completed videos to be provided in a timely manner. Finally, the animator must also have a good understanding of audio and video production principles. If you believe you meet the requirements I'm looking for,...

  $10 (Avg Bid)
  $10 Oferta medie
  7 oferte

  I am looking for a 3D product renderer who specializes in Metal Finishes- or has worked on jewelry renderings or similar style in the past. I need e-commerce assets and high rez 3D images with environments. We can provide all STL or 3D files. L...e-commerce assets and high rez 3D images with environments. We can provide all STL or 3D files. Looking to start out with one project to get test out the process but we currently have about 10-15 models needing rendering. Please let me know what you would quote for 6 still shots + 2 environment images + 15-20 second 360' rotation video This animation should accurately reflect my idea, vision, and storyboard. I am willing to discuss more details about the project with those interested. Thank you for your time and I look forward to wo...

  $351 (Avg Bid)
  $351 Oferta medie
  28 oferte
  Video Editing/Making -- 3 6 zile left
  VERIFICAT

  Hello, we want professional Video creator to create video using stock footage and audio Deliver: High quality MP4 Looking for longtime partner.

  $30 - $250
  Sigilat Acord de confidenţialitate
  $30 - $250
  39 oferte

  Responsibilities: Develop engaging animation videos, short reels, and visuals for training and educational programs. Collaborate with instructional designers, subject matter experts, and marketing teams to align content with learning objectives and branding. Craft storyboards and scripts to convey complex concepts in an easily digestible manner. Establish a unique visual style that appeals to our target audience and supports our brand identity. Utilize various animation techniques and tools to produce captivating content. Edit and optimize videos for diverse platforms, including social media, websites, and e-learning platforms. Analyze content performance to inform future strategies and improvements. Stay current with trends in animation, video production, and content creation. Continuous...

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  3 oferte

  For this project, I'm looking for an experienced trophy creator and 3D printing expert to create a 3D printed trophy from the logo I attach. I am flexible on the material and size of the trophy, but I am looking for someone with experience in 3D printing who is capable of choosing the best material and size for the project and its base. I would like to have a nice solid base that will have an inscription on it about my friend Piotr for which this trophy will be made for and "quasar" the logo of his product.

  $90 (Avg Bid)
  $90 Oferta medie
  66 oferte

  Hello Freelancer, I would like to hire someone to help with the setup of a Google Ads account and to assist with finding policy solutions for free desktop software installation. I understand the setup of Google Ads accounts, but do not want to be bogged down with day-to-day management; I am confident in creating the ad campaigns myself. What I need help with is the account setup and policy solutions for the software. I am looking for someone knowledgeable on Ads setup and policy solutions to come up with a successful setup and solution. Your expertise and experience in the technicalities of setting up the account and finding policy solutions will be invaluable. Thank you.

  $51 (Avg Bid)
  $51 Oferta medie
  4 oferte

  A logo is needed for a new brand, in diferente sizes to use on website logo, and social networks. The work also needs to include banner templates on same colors and design similar to the logo to use on diferent banners on the website. The brand is a online store for electronics, tech, office supplies, school supplies, toner and ink cartridges, etc.

  $95 (Avg Bid)
  $95 Oferta medie
  82 oferte

  ...diverse range of content that reflects the values and goals of my personal brand, primarily for LinkedIn but also for other social platforms. Source content related to business ideas and my unique philosophy, "Sense, Do, Think." Discover and share powerful stories that embody my brand and purpose, captivating the audience. Ensure that all content is properly sourced and credited to the original creator. Collaborate with me to schedule and publish content on various platforms. Keep up-to-date with industry trends and emerging topics to ensure content is relevant and engaging. Requirements: Proven experience in content research, curation, or a similar role. Strong understanding of personal branding and the importance of creating meaningful connections with the target aud...

  $2101 (Avg Bid)
  $2101 Oferta medie
  34 oferte