Freelance coding siteexperts exchangecomproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  240,001 freelance coding siteexperts exchangecom proiecte găsite, la prețul de USD
  Project for Dana Roxana N. S-a încheiat left

  Buna Dana, Ma bucur ca te-am gasit pe pagina de freelance. Am nevoie de ajutor in realizarea unei lucrari, in limba romana, de 15-18 pagini, tema Rezilienta informationala in Romania, pana sambata, 23 aprilie. Am deja structura lucrarii si bibliografia de baza. Daca esti disponibila astept raspunsul tau. Mulțumesc!

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte
  Proiecte design S-a încheiat left

  La moment căutăm design-eri freelance pentru content creation: – Facebook Ads (imagini și gifu-uri) – Google Ads (imagini adapatate după mărimi, gif-uri, HMTL5 bannere) – Branding, logo Vă rugăm să ne lăsați oferta voastră, este posibil de lucrat dar pe o anumită nișă. Trimiteți vă rugăm și portofoliul.

  $760 (Avg Bid)
  $760 Oferta medie
  5 oferte
  Design project S-a încheiat left

  Realizează modelare 3D Buna ziua. Caut designer freelance pentru elaborarea designului standurilor expozitionale.

  $207 (Avg Bid)
  $207 Oferta medie
  13 oferte
  Redactare conţinut S-a încheiat left

  Redactare 1-2 articole/pe saptamana scurte de impact pentru social media care sa fie distribuite masiv. Articolele trebuie sa fie pe domeniul online freelance pe piata din Romania.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  13 oferte
  Consultant SEO freelance S-a încheiat left

  -> Realizeaza audituri SEO tehnice si de continut pentru site-urilor -> Dezvolta strategii SEO in vederea cresterii vizibilitatii organice si cresterea traficului. -> Identifica noi oprtunitati de dezvoltare a site-urilor prin activitati de keyword research amanuntit. ->Acordarea de sprijin si recomandari SEO; ->Dezvoltarea campaniilor de link building; ->Optimizarea interna a arhitecturii de link-uri / cuvinte cheie – SEO on-page; ->Optimizarea permanenta a contentului pentru vizibilitate maxima in motoarele de cautare SEO off-page;

  $337 (Avg Bid)
  $337 Oferta medie
  7 oferte
  Schite, modele 3D S-a încheiat left

  Dezvoltam evenimente tematice pentru copii de toate varstele. Proiectele noastre presupun in general un setup (incl. props), decoruri, activitati tematice pentru copii, costume. Cautam un freelance designer care sa ne ajute sa punem in plan ideile pentru aceste proiecte. Buget negociabil.

  $517 (Avg Bid)
  $517 Oferta medie
  25 oferte

  Sunt un freelance cu sediul în Italia. Am o mulțime de proiecte in momentul asta si nu reusesc sa fac față de unul singur, caut un dev să-mi dea o mână de ajutor cu câteva site-uri. Abilități necesare: HTML & CSS JavaScript / jQuery / ajax Să fie capabil de a crea o temă WordPress de la zero Abilități preferabile: git grunt Sass Caut un dezvoltator WordPress, care sa fie capabil de a dezvolta site-uri web pixel perfect. După cum poti vedea nu caut skills-uri dificile, dar mi-ar plăcea să faci o treabă bună respectand termenele. Primul proiect pentru care am nevoie de ajutorul tau este destul de simplu. Este un site de o pagină. Putem discuta detalii pe Skype.

  $424 (Avg Bid)
  $424 Oferta medie
  51 oferte
  Wordpress developer S-a încheiat left

  Salut, Am nevoie de ajutorul unui wordpress developer pentru a curata si a modifica plugin-urile si codul in wordpress. Ma intereseaza cineva cu experienta in wordpress care stie sa lucreze bine in php. In principiu cererile sunt punctuale pe coding (sugestiile sunt bine-venite) fara texte de genul: vreau X useri :) Nu ma intereseaza daca este PF sau firma. Este vorba despre un website personal () care are cod lipsa si este penalizat din aceasta cauza. Daca te intereeaza proiectul da-mi un mesaj si iti dau alte detalii. Mihai (Removed by Freelancer.com admin for breaching Terms and Conditions)

  $327 / hr (Avg Bid)
  $327 / hr Oferta medie
  19 oferte

  Caut developer PHP / Magento atat pentru mentenanta proiectelor existente cat si pentru dezvoltarea proiectelor noi. Proiectele existente sunt sunt pe Magento 1.9 /2.0 Proiectele noi de obicei sunt pe 2.0. Nivelul de cunoestine: Project base / freelance -> Mediu spre avansat Full time -> incepator spre mediu In principiu proiectele au o complexitate medie, nu foarte complicat.

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  18 oferte
  Compare Hotels Prices S-a încheiat left

  caut un freelance din Romania care are experienta in "Compare Hotels Prices". ca model puteti testa va rog sa ma contactati numai daca esti capabil la asa un proiectul. de asemenea propuneri pentru cooperare si parteneriat cu parteneri in domeniul wab si web design. multumesc

  $16 (Avg Bid)
  $16 Oferta medie
  3 oferte

  Vreau trafic si plasarea pe prima pagina Google la search pentru "locuri de munca online /online freelance jobs / joburi online pentru freelanceri" pentru un site cu o luna vechime Momentan nu pot oferi mai mult de 12 USD

  $79 (Avg Bid)
  $79 Oferta medie
  8 oferte

  Vreau trafic si plasarea pe prima pagina Google la search pentru "locuri de munca online /online freelance jobs / joburi online pentru freelanceri" pentru un site cu o luna vechime Momentan nu pot oferi mai mult de 12 USD

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  9 oferte
  Create a Blend GUI S-a încheiat left

  C# Coding Blend Coding Gui Coding

  $697 (Avg Bid)
  $697 Oferta medie
  5 oferte
  Consultant SAP SD Senior S-a încheiat left

  Cautam un consultant SAP SD pentru un proiect local de ERP. Responsabilitati: -Configurare, -Testare, -Suport pentru echipa interna de consultanti, -Training pentru key-users. Cerințe job: -Aceasta pozitie necesita un consultant senior SAP SD cu experienta in implementarea acestui modul. Experinta in Retail este un bonus. Alte informații: Tip contract: Freelance, 6+ luni Salariul: In functie de experienta

  $15 - $25 / hr
  $15 - $25 / hr
  0 oferte
  Build a Website S-a încheiat left

  Proiectul consta in web design+coding pt un site pe nisa "wedding venue", de preferat pe platforma Wordpress.

  $492 (Avg Bid)
  $492 Oferta medie
  29 oferte
  Redactez texte la comanda S-a încheiat left

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Student la Facultatea de Comunicare si Relatii publice, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau text simpu in functie de nevoile si cerintele clientului Nota originala, cursivitate, rapiditate si corectitudine in exprimare Garantez siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie.

  $29 (Avg Bid)
  $29 Oferta medie
  2 oferte

  Avem nevoie de colaboratori freelance, fie ei individual sau echipe (mici companii), pentru proiecte Web based, atat in Web Development, cat si in programare pe platforme ASP.NET. Dorim sa cunoastem datele tale de contact, competentele si nivelul acestora, precum si niste tarife orare orientative.

  $19 / hr (Avg Bid)
  $19 / hr Oferta medie
  16 oferte

  Freelance writer convert from pdf to word

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  18 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru introducere date,rescriere articol,postare anunturi,procesare date,transcriere,asistenta telefonica,asistenta tehnica,am terminat Academia de Studii Economice Bucuresti,detin o buna stapanire a instrumentelor Microsoft Office ( Word,Excel,Power Point).

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Oferta medie
  11 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $218 (Avg Bid)
  $218 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru scriere articole in lb romana si studenta in anul 3 la drept,am cunostiinte gramaticale bune si talent poezii si romane in timpul liber

  $629 (Avg Bid)
  $629 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $428 (Avg Bid)
  $428 Oferta medie
  3 oferte
  Freelance trainer - repost S-a încheiat left

  EuroTriade Romania cauta freelanceri specializati pe servicii de evaluare, formare si teambuilding pentru a colabora cu firme importante din mediul industrial.

  $1424 (Avg Bid)
  $1424 Oferta medie
  3 oferte
  Freelance trainer S-a încheiat left

  EuroTriade Romania cauta freelanceri specializati pe servicii de evaluare, formare si teambuilding pentru a colabora cu firme importante din mediul industrial.

  $750 - $1500
  $750 - $1500
  0 oferte

  Hello, We have a free email system with API support. We want outside users to come to this system and register. When registering, we actually open an e-mail account for users. Afterwards, users will be able to log in to this e-mail address with webmail and mobile applications. However, the only thing required from you is the coding of the area where the account is registered and the API is managed. Examples: The scenario is as follows: The user fills the following form on the website: Name and Surname (Separate boxes) There will be a box with @ written at the end of the box. Username is entered in this box and if the user leaves the box, the availability of the username is checked

  $249 (Avg Bid)
  $249 Oferta medie
  27 oferte

  This job requires little to no coding, and is mainly easy and straightforward. I have tasks that need to be done tonight. I will give all the resources and instructions needed to execute each task swiftly and easily. Only apply if you can start tonight. It should only take a few hours, but I will pay for 4 hours. The overview of this project is displayed down below, but once I pick your proposal, we will call to go over the project in detail before we start. This job includes two parts: the first part being that you take my supplier FTP product catalog files(which come in CVS or Text) and upload them to a free image content software provider called Icecat catalog, which will sync all the images connected to the file. Once you're done, we will upload it to my Dropship softwar...

  $35 (Avg Bid)
  $35 Oferta medie
  10 oferte
  Backend Development- Shopify 6 zile left
  VERIFICAT

  This job requires little to no coding, and is mainly easy and straightforward. I have tasks that need to be done tonight. I will give all the resources and instructions needed to execute each task swiftly and easily. Only apply if you can start tonight. It should only take a few hours, but I will pay for 4 hours. The overview of this project is displayed down below, but once I pick your proposal, we will call to go over the project in detail before we start. This job includes two parts: the first part being that you take my supplier FTP product catalog files(which come in CVS or Text) and upload them to a free image content software provider called Icecat catalog, which will sync all the images connected to the file. Once you're done, we will upload it to my Dropship softwar...

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  11 oferte

  ...non-conventional method, these are the patients whom repeatedly fail to be treated by today's healthcare system. We are looking for a pro-active salesperson who loves meeting and talking to people, to promote our business actively and convert to sales. Healthcare industry is a lucrative business, and its very easy to sell to customers, especially with the value that we can bring to people. As a freelance sales person you will be working on commission basis only which details is subject to further discussion. You are allowed to work remotely and should have at least a good and stable internet connection. We will provide all the information about our products and process of ordering. All you need to do is find your leads and convert them to sales. If you think you are the r...

  $85 (Avg Bid)
  $85 Oferta medie
  2 oferte

  In tradingview we want to code our strategy for trading . We want a coder who have stock market technical knowledge also.

  $112 (Avg Bid)
  $112 Oferta medie
  3 oferte

  Hi, I'm looking for someone who can create a cpanel/whm plugin and integrate with redis like as discussed on this forum 1. cPanel Some of the features that need to be made include: - Integration with redis as secure as possible - Connect redis per user and per socket or per tcp ip with user and password. - Menu in cPane...include: - Integration with redis as secure as possible - Connect redis per user and per socket or per tcp ip with user and password. - Menu in cPanel user can be disabled/enable redis, change password. - Redis can be used like for wordpress 2. WHM - Can disable plugin redis from whm root - Ability to Set Max memory redis - Ability flush all redis cache If you have experience and skill with coding cpanel function and redis please lets me know.

  $35 (Avg Bid)
  $35 Oferta medie
  7 oferte

  Hi We are looking for an excellent freelance graphic designer for our startup. Please share your portfolio links in the bid Please NO COMPANIES stay away. Thanks

  $78 (Avg Bid)
  $78 Oferta medie
  18 oferte

  ...non-conventional method, these are the patients whom repeatedly fail to be treated by today's healthcare system. We are looking for a pro-active salesperson who loves meeting and talking to people, to promote our business actively and convert to sales. Healthcare industry is a lucrative business, and its very easy to sell to customers, especially with the value that we can bring to people. As a freelance sales person you will be working on commission basis only which details is subject to further discussion. You are allowed to work remotely and should have at least a good and stable internet connection. We will provide all the information about our products and process of ordering. All you need to do is find your leads and convert them to sales. If you think you are the r...

  $155 (Avg Bid)
  $155 Oferta medie
  4 oferte

  Help with react native project type"Coding chamber" to bid

  $183 (Avg Bid)
  $183 Oferta medie
  69 oferte

  Seleccionamos freelance con experiencia demostrable en PHP y experto(a) en Wordpress. Los conocimientos y experiencia que son requeridos: o Experiencia mínima de 3 años como desarrollador: PHP, HTML, CSS, JAVASCRIPT y MySQL. o Experiencia en conexiones con API´s. o Experiencia en conexiones con API de Google Maps. o WordPress:  Experto en desarrollo de Themes y Plugins.  Experiencia en desarrollos con API REST.  Experiencia en desarrollos con Custom Post Type. Labores a realizar: • Creación de un plugin para Wordpress. • Funciones del plugin – Backend: o Permitirá incorporar en el backend Wordpress un plugin que trabajará con la API de Google Maps. o Permitirá establecer los datos de la API de Google Maps. o Perm...

  $576 (Avg Bid)
  $576 Oferta medie
  24 oferte

  Python code to show cointegration between one financial instrument and 20 other factors. I would like to receive code in python that plots 16 charts showing cointegration of Bitcoin with 20 different factors (listed below). Each chart should represent a different time period: (1) 1-minute intervals (with beginning date and end date); (2)..."SEC" on each day of each time period (20) number of google searches with the word "sex" on each day of each time period csv data files should be included, each citing the sources of the data (with links to the sources) On each chart, the 20 factors should be plotted in order of their cointegration with BTC, highest to lowest The winner of the competition will hopefully be awarded frequent coding jobs for our client ...

  $24 (Avg Bid)
  Garantat

  PHP, Laravel, CodIgniter, MySQL. We are a SaaS start up searching for a freelance full stack developer to join the team. As the right person for us, you have solid understanding of GAAP double entry accounting principles, you write clean code and you are a creative thinker who will participate in our problem solving. You must also have considerable experience working in GiHub / team environment. This is ongoing. There's lots of work to be done.

  $51 / hr (Avg Bid)
  $51 / hr Oferta medie
  42 oferte

  6 articles over 12 months 200-300 words at 25-50 per hour need six articles written annually to be included in a digital (industry based) newspaper - 200 - 300 words each - needs to conduct some background industry research but should primarily be able to interview our internal team, one or two of our underwriters and potentially an industry body we are associated with. We are an Insurance& Financial Services industry so someone who has had exposure to these topics would be helpful

  $23 / hr (Avg Bid)
  Urgent
  $23 / hr Oferta medie
  18 oferte

  What you will do: Complete tasks through a web-evaluation tool to improve the overall quality and relevance of online content and research. What are the main requirements for the job? * Fluency in English & Chinese Traditional is essential * You must be living in Hong Kong, Taiwan, or China for a minimum of 1 year * Must be familiar with iOS devices with t...latest iOS version * All candidates will need to pass online evaluations to demonstrate capability of reading and applying the guidelines. * Completed online form that will be sent by the recruiter. Benefits & Perks: * Flexible hours to work around home life * Better Work-Life balance * Remote work & location independence * Positive environmental impact * Independent contractor role This is a freelance, independen...

  $1315 (Avg Bid)
  $1315 Oferta medie
  7 oferte

  I need an architect to design detached garage plans in order to submit to the city. These needs to be a FULL set of plans. The garage will have one bathroom and full electrical, including Air conditioning. The project will be in Scottsdale, Arizona, 85250.

  $386 (Avg Bid)
  $386 Oferta medie
  37 oferte
  New social media app 6 zile left
  VERIFICAT

  Hi "Freelancers". We are looking for a highly skilled and motivated freelance app developer to partner with for the development and launch of an exciting data rich social networking mobile app. Suited to an individual or small 'in-house' team. Must have the will and availability to commit to see the project to it's conclusion. Please, we DO NOT want to hear from 'middle-man' project managers that simply outsource the work. We need to be working with someone who is very 'hands-on' to the project. Tasks: To build a mobile app from provided specs. Test and deploy. Key Skill Requirements: Exceptional experience in all aspects of mobile app development is critical. We are currently familiar with MongoDB and AWS, so experience here would a...

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Oferta medie
  82 oferte
  FANTASY GAMING 6 zile left

  We are having flutter designed for a fantast game project. We would like to hire a team of developers who can help in its back end coding.

  $710 (Avg Bid)
  $710 Oferta medie
  2 oferte

  We're launching 3rd Phase to recruit 3 more Internee Writers Are you blessed with a creative mind and are able to inspire your readers? Are you able to produce content from scratch if you are provided with the topic / title / keywords? Are you able to rewrite if you are provided with the content? Are you looking for your for your first project on this platform to start working as a freelance writer? If yes, then Lets join hands together! We offer paid internship for copywriters and if you prove yourself to be great at words then you can work full time with our professional creative writers. Before you can join our team of experts, we offer you paid training to work on variety of tasks such as: - Book writing - Blog post writing - Web content writing - Product Description...

  $30 - $90
  Sigilat
  $30 - $90
  16 oferte

  ...replicaset of 3 nodes, all within the same server. 2.- Recreate the scenario of failure (load big databanks). See the problema effects and the logs. 3.- Solve the problem of "Out of memory" setting some configuration changes to activelly prevent the problem. Ideal freelance background: - MongoDB Server maintenance. - Linux expert for Ubuntu Server 20 LTS. Estimated time: The time assigned would be 7 days with a maximum of up to 14 natural days. It this time is reached, the project could be cancelled. Material to be provided to the freelance: 1 - The script to create the mongodb server. 2 - The credentials: - A superuser name. - Password. - IP address. - SSH port. - Big databanks in TSV format. ...

  $168 (Avg Bid)
  $168 Oferta medie
  9 oferte

  Hi Charu G., Do you remember me ? You did another logo job for me a couple years ago. My business is called Daufuskie Carts and you made a tee-shirt logo for me. Anyway are you still working with freelance ?? I have another business and in need of a logo Can you help ?? Ron Angle

  $250 (Avg Bid)
  $250 Oferta medie
  1 oferte

  We developed a game-engine based talking avatars for a cinematic multi characters project. I was checking the potentials of doing a light version online and saw potentials in an old JS based platform (will share links below and more useful content once we ...Your script convert the responded text to wav and play it with lipsync (as in the first link) I believe most, if not all the code - beyond the api- for that is available in the demos on that platform. You can play around it here: Note that this was all built 6 years ago. If you have something better, we don't mind it. We want a development long-term partner, not a coding freelancer. As long as we do not turn this sample trial to a mega project. That will happen if the sample provided satisfactory results.

  $43 (Avg Bid)
  $43 Oferta medie
  14 oferte

  The project is a flipping book app that will allow the users to see differnet movies on different pages. The movies, their location & size and in which pages will be held by JSON/ XML file. Attaching video of the current book desgin. We will split the pdoject into 2 parts : 1. Will be coding of the page flipping on place holder design to see how everything will look and work like. Reference of flipping - 2. Will be implementing the design of the final book that will be sent by us to make it also look good.

  $500 (Avg Bid)
  $500 Oferta medie
  1 oferte

  * Collaborate with multiple departments and system owners in the coding and implementation of functions in various Zoho applications (Specifically CRM, Creator, Flow, Projects, and Marketing Hub) * Design, develop and maintain custom Zoho functions and workflows for multiple Zoho applications * Automate workflows within multiple Zoho applications based on multiple requirements * Make your own Zoho applications to automate operations * Integrate/sync Zoho applications with one another and with 3rd party applications using APIs * Administer Zoho ONE, maintain user security, and optimize the configuration * Develop workarounds and alternate ways within the system in case of system limitations * Ensure that Zoho One applications are functioning efficiently to meet corporate objectives a...

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Oferta medie
  3 oferte

  ...showcase our products and services. We will also need a blog page where we can do some postings. We have attached photos and links for reference. Please let us know what you will need from us to properly form the website, and we are happy to provide what we can. REQUIREMENT: DESIGN – Modern. attractive, and user . Photos and videos to be purchased or provided. DEVELOPMENT – Clean and error-free coding TRAINING - To be provided by you HOSTING - Upload to our hosting and make sure everything is functioning well. ADDITIONAL - . Create a Sitemap, Submit Sitemap to Google Webmaster Tools, Install Google Analytics , Submit Website URL to Search Engines *** FULL detailed requirements will be provided. *** Features: -Woocommerce – No payment gate required. Ju...

  $469 (Avg Bid)
  $469 Oferta medie
  213 oferte