Freelance econometricsproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  91,153 freelance econometrics proiecte găsite, la prețul de USD
  Project for Dana Roxana N. S-a încheiat left

  Buna Dana, Ma bucur ca te-am gasit pe pagina de freelance. Am nevoie de ajutor in realizarea unei lucrari, in limba romana, de 15-18 pagini, tema Rezilienta informationala in Romania, pana sambata, 23 aprilie. Am deja structura lucrarii si bibliografia de baza. Daca esti disponibila astept raspunsul tau. Mulțumesc!

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte
  Proiecte design S-a încheiat left

  La moment căutăm design-eri freelance pentru content creation: – Facebook Ads (imagini și gifu-uri) – Google Ads (imagini adapatate după mărimi, gif-uri, HMTL5 bannere) – Branding, logo Vă rugăm să ne lăsați oferta voastră, este posibil de lucrat dar pe o anumită nișă. Trimiteți vă rugăm și portofoliul.

  $760 (Avg Bid)
  $760 Oferta medie
  5 oferte
  Design project S-a încheiat left

  Realizează modelare 3D Buna ziua. Caut designer freelance pentru elaborarea designului standurilor expozitionale.

  $207 (Avg Bid)
  $207 Oferta medie
  13 oferte
  Redactare conţinut S-a încheiat left

  Redactare 1-2 articole/pe saptamana scurte de impact pentru social media care sa fie distribuite masiv. Articolele trebuie sa fie pe domeniul online freelance pe piata din Romania.

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  13 oferte
  Consultant SEO freelance S-a încheiat left

  -> Realizeaza audituri SEO tehnice si de continut pentru site-urilor -> Dezvolta strategii SEO in vederea cresterii vizibilitatii organice si cresterea traficului. -> Identifica noi oprtunitati de dezvoltare a site-urilor prin activitati de keyword research amanuntit. ->Acordarea de sprijin si recomandari SEO; ->Dezvoltarea campaniilor de link building; ->Optimizarea interna a arhitecturii de link-uri / cuvinte cheie – SEO on-page; ->Optimizarea permanenta a contentului pentru vizibilitate maxima in motoarele de cautare SEO off-page;

  $337 (Avg Bid)
  $337 Oferta medie
  7 oferte
  Schite, modele 3D S-a încheiat left

  Dezvoltam evenimente tematice pentru copii de toate varstele. Proiectele noastre presupun in general un setup (incl. props), decoruri, activitati tematice pentru copii, costume. Cautam un freelance designer care sa ne ajute sa punem in plan ideile pentru aceste proiecte. Buget negociabil.

  $411 (Avg Bid)
  $411 Oferta medie
  25 oferte

  Sunt un freelance cu sediul în Italia. Am o mulțime de proiecte in momentul asta si nu reusesc sa fac față de unul singur, caut un dev să-mi dea o mână de ajutor cu câteva site-uri. Abilități necesare: HTML & CSS JavaScript / jQuery / ajax Să fie capabil de a crea o temă WordPress de la zero Abilități preferabile: git grunt Sass Caut un dezvoltator WordPress, care sa fie capabil de a dezvolta site-uri web pixel perfect. După cum poti vedea nu caut skills-uri dificile, dar mi-ar plăcea să faci o treabă bună respectand termenele. Primul proiect pentru care am nevoie de ajutorul tau este destul de simplu. Este un site de o pagină. Putem discuta detalii pe Skype.

  $424 (Avg Bid)
  $424 Oferta medie
  51 oferte

  Caut developer PHP / Magento atat pentru mentenanta proiectelor existente cat si pentru dezvoltarea proiectelor noi. Proiectele existente sunt sunt pe Magento 1.9 /2.0 Proiectele noi de obicei sunt pe 2.0. Nivelul de cunoestine: Project base / freelance -> Mediu spre avansat Full time -> incepator spre mediu In principiu proiectele au o complexitate medie, nu foarte complicat.

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  18 oferte
  Compare Hotels Prices S-a încheiat left

  caut un freelance din Romania care are experienta in "Compare Hotels Prices". ca model puteti testa va rog sa ma contactati numai daca esti capabil la asa un proiectul. de asemenea propuneri pentru cooperare si parteneriat cu parteneri in domeniul wab si web design. multumesc

  $16 (Avg Bid)
  $16 Oferta medie
  3 oferte

  Vreau trafic si plasarea pe prima pagina Google la search pentru "locuri de munca online /online freelance jobs / joburi online pentru freelanceri" pentru un site cu o luna vechime Momentan nu pot oferi mai mult de 12 USD

  $79 (Avg Bid)
  $79 Oferta medie
  8 oferte

  Vreau trafic si plasarea pe prima pagina Google la search pentru "locuri de munca online /online freelance jobs / joburi online pentru freelanceri" pentru un site cu o luna vechime Momentan nu pot oferi mai mult de 12 USD

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  9 oferte
  Consultant SAP SD Senior S-a încheiat left

  Cautam un consultant SAP SD pentru un proiect local de ERP. Responsabilitati: -Configurare, -Testare, -Suport pentru echipa interna de consultanti, -Training pentru key-users. Cerințe job: -Aceasta pozitie necesita un consultant senior SAP SD cu experienta in implementarea acestui modul. Experinta in Retail este un bonus. Alte informații: Tip contract: Freelance, 6+ luni Salariul: In functie de experienta

  $15 - $25 / hr
  $15 - $25 / hr
  0 oferte
  Redactez texte la comanda S-a încheiat left

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Student la Facultatea de Comunicare si Relatii publice, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau text simpu in functie de nevoile si cerintele clientului Nota originala, cursivitate, rapiditate si corectitudine in exprimare Garantez siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie.

  $23 (Avg Bid)
  $23 Oferta medie
  2 oferte

  Avem nevoie de colaboratori freelance, fie ei individual sau echipe (mici companii), pentru proiecte Web based, atat in Web Development, cat si in programare pe platforme ASP.NET. Dorim sa cunoastem datele tale de contact, competentele si nivelul acestora, precum si niste tarife orare orientative.

  $19 / hr (Avg Bid)
  $19 / hr Oferta medie
  16 oferte

  Freelance writer convert from pdf to word

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  18 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru introducere date,rescriere articol,postare anunturi,procesare date,transcriere,asistenta telefonica,asistenta tehnica,am terminat Academia de Studii Economice Bucuresti,detin o buna stapanire a instrumentelor Microsoft Office ( Word,Excel,Power Point).

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Oferta medie
  11 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $173 (Avg Bid)
  $173 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru scriere articole in lb romana si studenta in anul 3 la drept,am cunostiinte gramaticale bune si talent poezii si romane in timpul liber

  $499 (Avg Bid)
  $499 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $340 (Avg Bid)
  $340 Oferta medie
  3 oferte
  Freelance trainer - repost S-a încheiat left

  EuroTriade Romania cauta freelanceri specializati pe servicii de evaluare, formare si teambuilding pentru a colabora cu firme importante din mediul industrial.

  $1424 (Avg Bid)
  $1424 Oferta medie
  3 oferte
  Freelance trainer S-a încheiat left

  EuroTriade Romania cauta freelanceri specializati pe servicii de evaluare, formare si teambuilding pentru a colabora cu firme importante din mediul industrial.

  $750 - $1500
  $750 - $1500
  0 oferte

  Hello, I'm looking for a freelance programmer that can help me get the halt and noop instructions working in a simulation. Specifically, I need someone with expertise in C programming, as well as experience testing existing code.

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  1 oferte

  We are looking for freelance salesperson for our marketing agency. We specialize in creating and selling marketing and advertising plans to both corporate and SME businesses. Our focus is on helping B2B companies gain more exposure for their products and services to their targeted audiences, with the ultimate goal of driving sales growth. The primary job responsibility of this role will be to close sales and the geographical region should be in Malaysia. While sales experience is not essential, it is something we would prefer. Welcome to apply and schedule an interview with us. Below are the job details in point form: - Job scope: offer marketing plans to corporates and SME companies through email marketing, LinkedIn outreach, cold calling, etc. - Commission basis, monthly payout...

  $98 (Avg Bid)
  $98 Oferta medie
  9 oferte

  ...lograr resultados extraordinarios en cada una, queremos lograr un X3 en ventas en los próximos 3 meses y al mismo tiempo ejecutar una estrategia que nos permita aumentar el alcance orgánico que tenemos actualmente por medio de las redes sociales e impulsar más nuestro e-commerce. La propuesta debe incluir la generación del contenido gráfico necesario, si no cuenta con esto podemos buscar otro freelance que le apoye en ese aspecto....

  $139 (Avg Bid)
  $139 Oferta medie
  14 oferte
  Trophy icon Company Van Wrap 3 zile left

  I am in need of a freelance designer to create a wrapping design for my company van. The vehicle I need wrapped is a van, so please keep this in mind when crafting the design (Ford E-350 1999). I am open to suggestions from the freelance designer. I will provide those details to the chosen designer. The design should creatively showcase my brand and be eye-catching. It needs to attract wedding, live production, corporate, university and private clients. The services we offer but are not limited to: DJ, Audio, Photography, Videography, Live Production, Staging, Lighting, Event Services. I've attached my sample. Feel free to alter it and be more creative. My design is simplistic but I am looking for something more creative. Please be mindful of the license plate space an...

  $50 (Avg Bid)
  Garantat

  Diseñador con conocimiento en trabajos de: - Piezas gráficas para redes sociales - Reels - Identidad Visual - Si tienes conocimientos de UI/UX (adobe XD, Figma) es un plus El trabajo es full time, no por proyectos asignados ya que tendrá varios proyectos mensuales por realizar. Por dicho motivo, se debe indicar el honorario mensual pretendido a cobrar

  $128 (Avg Bid)
  $128 Oferta medie
  21 oferte
  writer needed 6 zile left
  VERIFICAT

  I am looking for an experienced freelance proofreader and editor to help me with an upcoming project. I am in need of a skilled professional to go over some written material and make sure that it is up to par with my expectations. The type of writing in need of proofreading and editing requires a level of precision that I trust only an experienced professional can provide. I do not need the work completed on any specific timeline, rather I would like to receive it when it is finished and ready. Additionally, the desired length of the writing should be between 500-1000 words. If this sounds like something you can handle, I'd love to find out more.

  $372 (Avg Bid)
  $372 Oferta medie
  61 oferte

  ¡Atención Desarrolladores/as Freelance de Shopify! Estamos en búsqueda de un/a talentoso/a desarrollador/a Front End especializado/a en Shopify 2.0 para unirse a nuestro equipo de proyectos en el ámbito de la moda. Si cuentas con experiencia previa en este sector y tienes habilidades en usabilidad, ¡esta oferta de trabajo es para ti! Responsabilidades: Desarrollar y personalizar themes y aplicaciones para tiendas online en la plataforma Shopify 2.0. Asegurar una excelente experiencia de usuario, aplicando los principios de usabilidad. Trabajar en estrecha colaboración con nuestro equipo de diseño y desarrollo para implementar las soluciones ideales para nuestros clientes del sector moda. Mantener y actualizar el código de las t...

  $28 / hr (Avg Bid)
  $28 / hr Oferta medie
  26 oferte

  Es un webinar donde se explica porque las dietas no funciona, como es la alimentación real de la población actualmente y la solución adecuada, ofertamos nuestro programa META 23 y nuestra oferta económica. Para hacer el webinar nos apoyamos en una presentación en power point. Buscamos un freelance que nos transforme nuestra actual presentación en una presentación impactante por las fotos, la calidad de copy, las letras, colores etc

  $98 (Avg Bid)
  $98 Oferta medie
  24 oferte

  We are an international Executive bespoke Chauffeur company, we provide private security services for high profile clients. We transport our clients in the Highest level of Luxury vehicles and aircrafts . Our staff are highly trained EX British military Special Forces private protection officers. We seek international legal advice for oper...advice for operating overseas. We seek advice for international company formations. If any freelancers are interested and have the extensive knowledge in these industries listed above and are enthusiastic to join our team on our exciting projects we looking forward to working with you part time/ short term or if the work is Excellent we will hire long term . We are preferably looking for uk based freelance professionals. Thank you for reading ou...

  $175 (Avg Bid)
  $175 Oferta medie
  2 oferte
  Freelance NLP Expert 6 zile left
  VERIFICAT

  I am looking for an experienced NLP expert to provide one-on-one NLP training over Skype. Although I am a beginner in ML/AI, I have prior experience in Python. Please describe your teaching approach in your proposal. Also list the AI frameworks and tools you are proficient in. Thank you.

  $25 / hr (Avg Bid)
  $25 / hr Oferta medie
  8 oferte
  Website redesign 6 zile left

  I'm looking for a talented freelance web designer to help me with a website redesign project. Specifically, I need a portfolio website redesigned, incorporating existing content. My aim is to improve the overall user experience, and I'm confident an experienced web designer can take my current website and turn it into something remarkable. If you believe you are the right person for the job, I invite you to contact me and let me know how you can help make my website more user-friendly and visually appealing.

  $29 (Avg Bid)
  $29 Oferta medie
  31 oferte

  We are seeking a freelance Administrative Assistant to assist us in monitoring various sites for potential clients who require work done. The successful candidate will be responsible for keeping a watchful eye on these sites and alerting us promptly when a client posts a project or expresses a need for services. In addition to site monitoring, the Administrative Assistant will also be responsible for other general admin tasks such as email management, scheduling, and data entry. The ideal candidate will have excellent communication skills, be highly organized, and have the ability to multitask efficiently. This is a remote position that requires a reliable internet connection, a computer, and the ability to work independently. If you are a proactive and detail-oriented individual wi...

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  37 oferte

  I am looking for a skilled freelance writer to provide educational writing services. The project focus should be on creating content that educates readers relevant to the topics I want covered. The expected turnaround time is one week or less. The ideal candidate is well-versed in quality copywriting and SEO. Additionally, they should be highly knowledgeable about research writings, as well as conversant in company messaging and customer engagement. An added plus would be an understanding of the industry and the ability to set a proper tone. If you have the skill set I am looking for, please apply to this job opportunity. You must be able to provide creative and high-quality content within the correct timeframe and adhere to the deadline provided.

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Oferta medie
  46 oferte

  Looking for a US based freelance creative person to help me design a series of websites that are on brand and high-tech. is our reference. Not looking for fixed scope. Looking for someone hourly where I can have a starter call - discuss the goals for the project - and then check in every other day or so on how the design concepts are coming. I have an internal team that can take assets and deploy a site. Looking for the UI/UX vision right now.

  $33 / hr (Avg Bid)
  $33 / hr Oferta medie
  74 oferte

  // ABOUT THE PROJECT // Our client is a software company based in Germany. They are specialists in Augmented Reality software and deliver high-end solutions for their clients. They are looking for a freelancer with experience in Augmented Reality. // YOUR TASKS // - You develop the new standard for Augmented Reality. - You use state-of-the-art technology to bring forth mobile apps on Android and iOS using the Unity engine. - You work in a team on projects in the areas of augmented reality as well as virtual reality. - You use and work with the latest systems such as iPad Pro with LiDAR sensor, Hololens 2, Oculus Quest and/or HTC Vive. - You develop innovative and intuitive features to interact with a wide range of 3D content. - You will participate in our automation processes to generate ...

  $40 / hr (Avg Bid)
  $40 / hr Oferta medie
  16 oferte

  We are a growing business looking for a freelance trademark attorney/agent to help us with the registration of our logo. The ideal candidate will have experience in trademark law, particularly in the area of logo registration, and be familiar with the process of filing a trademark application. Responsibilities: Conduct a trademark search to ensure that the logo doesn't infringe on any existing trademarks. Determine the appropriate trademark classification for the logo. Prepare and file a trademark application for the logo with the relevant trademark office. Respond to any office actions or examination reports that may arise during the trademark registration process. Monitor the progress of the trademark application and keep the client informed of any updates.

  $56 (Avg Bid)
  $56 Oferta medie
  17 oferte

  I am looking for a freelance programmer to develop a checker that is written in Python or any languge. I have a large number of emails and passwords. site limited budget

  $27 (Avg Bid)
  $27 Oferta medie
  16 oferte

  Location - Nashik/Pune Price- 50k - 80k per month Experience - 4-5 years I'm looking for a freelance iOS Developer to work on a mobile app project. Specifically, I need an experienced individual who has experience with iOS app development and is well versed in the latest version of Swift 5. I'm not looking for a team of developers, as this project is relatively small and I need a single developer to create this project for me. I have some specific requirements for the project, so it is important to me that whoever takes the job has a good understanding of what I need. - Must have hands on experience with Swift, Cocoa Touch, Pods, Core Data, Core Animation, etc. - Experience with offline storage, RESTFUL API integration, Multi-Threading and performance tuning - Knowledge ...

  $1258 (Avg Bid)
  $1258 Oferta medie
  22 oferte

  (NOTE: Bid only if you are an agency from India that can do development, design and content writing all three domain's work!! ) *Indian Freelancing Agency Only* We are looking to hire a freelance agency for designing and developing a WordPress website for a lifestyle and fashion company. The agency should have prior experience in designing such websites with integration expertise with various third-party applications. Responsibilities: Design and develop a custom WordPress website that meets our specific requirements and needs. Work with us to understand our branding and design requirements, and develop a website that reflects our brand image and messaging. Develop and write website content that is engaging, informative, and well-optimized for search engines. Design web...

  $724 (Avg Bid)
  $724 Oferta medie
  53 oferte

  Urgent job opportunity for Web Developer (Bangladeshi) Skill: Tailwindcss, Bootstrap, WordPress, Reactjs, Nextjs, PHP, Laravel. additional: English chatting is required. salary range 30k-40k depending on your skills company type: Freelancing location: Remote job type: Work as an assistant developer for freelance projects. working time: 7 am - 6 pm (You will get time to pray)

  $444 (Avg Bid)
  $444 Oferta medie
  17 oferte
  Gggghhgvffg 5 zile left

  I am currently working on a building project I am seeking a freelance designer who can help me improve upon the current layout that I have for my building. While I have created a preliminary layout, I believe that a professional designer like yourself could provide me with a more refined and polished design that would enhance the overall aesthetic and functionality of the building. I am looking for a modern and functional design that optimizes space and maximizes natural light. I would like to provide you with more details about the project and the current layout I have in place. I believe that your expertise and creative ideas would help me create a better design for the building. Thank you for considering my request,

  $53 (Avg Bid)
  $53 Oferta medie
  16 oferte

  i have two websites and sell on amazon and walmart market places. I have a large B2B business and dont have time to grow my B2C business. My products are mens/boys and womens apparel, fashion at a low price. I am looking for a freelance parter who would be willing to work on commission from sales. I am open to spending money on marketing to grow the business. in 2021 i was averaging apx $80K per month in sales but in 2022 my team changed and sales are down to apx 20K per month.

  $19 / hr (Avg Bid)
  $19 / hr Oferta medie
  40 oferte

  Job Description: We are a digital marketing agency looking for a highly motivated and experienced virtual assistant to join our team. The main task would be to help us post our services on different job platforms where we can work on different freelance projects. As a Digital Marketing virtual assistant, your primary responsibility will be to create cold messages for potential clients to offer our digital marketing services. Responsibilities: Conduct outbound messages to potential project postings to offer our digital marketing services Identify and qualify leads by assessing their needs and requirements Build and maintain strong relationships with clients Present our services in a clear and concise manner Meet and exceed monthly sales targets Provide excellent customer servi...

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Oferta medie
  15 oferte

  Offering opportunity for a on-site FREELANCE position for multiples locations in the United States with the following technical requirements: - User support experience; - Windows support experience; - Familiarity with data center environments;

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Oferta medie
  16 oferte
  NBD Dispatch 5 zile left

  I am looking for an IT user support service that can provide me with the necessary services. Offering opportunity for a FREELANCE position on a project with the following technical requirements: - User support experience; - Windows support experience; - Familiarity with data center environments;

  $19 / hr (Avg Bid)
  $19 / hr Oferta medie
  6 oferte

  I am looking for a freelance programmer to develop a mail checker that is written in Python. I have a large number of emails and passwords.

  $33 (Avg Bid)
  $33 Oferta medie
  18 oferte

  hello freelancers , i have SAAS app in e-commerce, every client can build his own online store without any previous experience , i want to build high availability system for it . our app uses Laravel every client have his own store have his own custom domain and subdomain our app is deployed now in VPS with Cpanel a...same time . 2- keep our app performing better . 3- can scale simply . 4- handle clients custom domains and subdomains with ssl 5- make our app secure against DDOS. 6- achieving high availability 7- keeping our server costs low as possible for this system 1- we will discuss all other details over chat before start 2-the freelancer who can do this project will be our server admin (long term freelance work) 3- please don't bid if you can't achieve th...

  $1214 (Avg Bid)
  $1214 Oferta medie
  50 oferte

  Looking for a freelance graphic designer to work for Kayastha Kreative, a Google-certified digital marketing company on a monthly payroll per account basis. Kindly contact us at +91 8178942068, email your portfolio to kayasthakreative@, and mark CC to info@kayasthakreative.com. Thanks!

  $250 (Avg Bid)
  $250 Oferta medie
  1 oferte

  ...looking for a talented 3d cartoonist, artist, illustrator, animator who is skilled at copying a sketch drawing and rendering it digitally as a realistic 3D-style animated character that has very good detailing, not one-dimensional but it seems quite realistic. My logo design has been Copyrighted, and the freelance animator, by accepting this job, must agree that the design is my own Copyrighted, original work and I own all rights to my logo that I want mastering and digitising by a freelance artist designer. The artist must be good at bringing humour, character and personality to the fictional creature I’ve designed. The logo I’ve designed has one monkey and the funny but weird animated monster character so the artist would need to draw/illustrate both of t...

  $148 (Avg Bid)
  $148 Oferta medie
  30 oferte