Freelance haskellproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  95,760 freelance haskell proiecte găsite, la prețul de USD
  Project for Dana Roxana N. S-a încheiat left

  Buna Dana, Ma bucur ca te-am gasit pe pagina de freelance. Am nevoie de ajutor in realizarea unei lucrari, in limba romana, de 15-18 pagini, tema Rezilienta informationala in Romania, pana sambata, 23 aprilie. Am deja structura lucrarii si bibliografia de baza. Daca esti disponibila astept raspunsul tau. Mulțumesc!

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte

  Cautam un Blockchain developer experimentat pentru o perioada medie-lunga de timp si un contract full time, ce presupune munca la un proiect mare. RESPONSABILITATI Dezvolta Smart Con...ce presupune munca la un proiect mare. RESPONSABILITATI Dezvolta Smart Contracts pentru produse enterprise sau community Dezvolta protocoale dApp/DeFi special pentru un registru UTXO, mai specific Cardano's Plutus Cerceteaza si dezvolta modele eUTXO scalabile si eficiente Scrie cod performant, organizat si reutilizabil PROFILUL DORIT Experienta intr-un mediu Crypto/tech Bune cunostinte de Haskell Familiar cu modelul Cardano's eUTXO Familiar cu Plutus Core si Cardano's PAB Excelenta abilitate de rezolvare probleme Cunostinte de limba Engleza, cel putin nivel B2 Experienta anterioar...

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  5 oferte

  Am de implementat jocul RollTheBall in Haskell folosind un schelet dat.

  $45 - $100
  $45 - $100
  0 oferte
  Proiecte design S-a încheiat left

  La moment căutăm design-eri freelance pentru content creation: – Facebook Ads (imagini și gifu-uri) – Google Ads (imagini adapatate după mărimi, gif-uri, HMTL5 bannere) – Branding, logo Vă rugăm să ne lăsați oferta voastră, este posibil de lucrat dar pe o anumită nișă. Trimiteți vă rugăm și portofoliul.

  $760 (Avg Bid)
  $760 Oferta medie
  5 oferte
  Design project S-a încheiat left

  Realizează modelare 3D Buna ziua. Caut designer freelance pentru elaborarea designului standurilor expozitionale.

  $207 (Avg Bid)
  $207 Oferta medie
  13 oferte
  Redactare conţinut S-a încheiat left

  Redactare 1-2 articole/pe saptamana scurte de impact pentru social media care sa fie distribuite masiv. Articolele trebuie sa fie pe domeniul online freelance pe piata din Romania.

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  13 oferte
  Consultant SEO freelance S-a încheiat left

  -> Realizeaza audituri SEO tehnice si de continut pentru site-urilor -> Dezvolta strategii SEO in vederea cresterii vizibilitatii organice si cresterea traficului. -> Identifica noi oprtunitati de dezvoltare a site-urilor prin activitati de keyword research amanuntit. ->Acordarea de sprijin si recomandari SEO; ->Dezvoltarea campaniilor de link building; ->Optimizarea interna a arhitecturii de link-uri / cuvinte cheie – SEO on-page; ->Optimizarea permanenta a contentului pentru vizibilitate maxima in motoarele de cautare SEO off-page;

  $337 (Avg Bid)
  $337 Oferta medie
  7 oferte
  Haskell programming S-a încheiat left

  Urgent

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  2 oferte
  Schite, modele 3D S-a încheiat left

  Dezvoltam evenimente tematice pentru copii de toate varstele. Proiectele noastre presupun in general un setup (incl. props), decoruri, activitati tematice pentru copii, costume. Cautam un freelance designer care sa ne ajute sa punem in plan ideile pentru aceste proiecte. Buget negociabil.

  $411 (Avg Bid)
  $411 Oferta medie
  25 oferte

  Sunt un freelance cu sediul în Italia. Am o mulțime de proiecte in momentul asta si nu reusesc sa fac față de unul singur, caut un dev să-mi dea o mână de ajutor cu câteva site-uri. Abilități necesare: HTML & CSS JavaScript / jQuery / ajax Să fie capabil de a crea o temă WordPress de la zero Abilități preferabile: git grunt Sass Caut un dezvoltator WordPress, care sa fie capabil de a dezvolta site-uri web pixel perfect. După cum poti vedea nu caut skills-uri dificile, dar mi-ar plăcea să faci o treabă bună respectand termenele. Primul proiect pentru care am nevoie de ajutorul tau este destul de simplu. Este un site de o pagină. Putem discuta detalii pe Skype.

  $424 (Avg Bid)
  $424 Oferta medie
  51 oferte

  Caut developer PHP / Magento atat pentru mentenanta proiectelor existente cat si pentru dezvoltarea proiectelor noi. Proiectele existente sunt sunt pe Magento 1.9 /2.0 Proiectele noi de obicei sunt pe 2.0. Nivelul de cunoestine: Project base / freelance -> Mediu spre avansat Full time -> incepator spre mediu In principiu proiectele au o complexitate medie, nu foarte complicat.

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  18 oferte
  Compare Hotels Prices S-a încheiat left

  caut un freelance din Romania care are experienta in "Compare Hotels Prices". ca model puteti testa va rog sa ma contactati numai daca esti capabil la asa un proiectul. de asemenea propuneri pentru cooperare si parteneriat cu parteneri in domeniul wab si web design. multumesc

  $16 (Avg Bid)
  $16 Oferta medie
  3 oferte

  Vreau trafic si plasarea pe prima pagina Google la search pentru "locuri de munca online /online freelance jobs / joburi online pentru freelanceri" pentru un site cu o luna vechime Momentan nu pot oferi mai mult de 12 USD

  $79 (Avg Bid)
  $79 Oferta medie
  8 oferte

  Vreau trafic si plasarea pe prima pagina Google la search pentru "locuri de munca online /online freelance jobs / joburi online pentru freelanceri" pentru un site cu o luna vechime Momentan nu pot oferi mai mult de 12 USD

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  9 oferte
  Consultant SAP SD Senior S-a încheiat left

  Cautam un consultant SAP SD pentru un proiect local de ERP. Responsabilitati: -Configurare, -Testare, -Suport pentru echipa interna de consultanti, -Training pentru key-users. Cerințe job: -Aceasta pozitie necesita un consultant senior SAP SD cu experienta in implementarea acestui modul. Experinta in Retail este un bonus. Alte informații: Tip contract: Freelance, 6+ luni Salariul: In functie de experienta

  $15 - $25 / hr
  $15 - $25 / hr
  0 oferte
  Redactez texte la comanda S-a încheiat left

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Student la Facultatea de Comunicare si Relatii publice, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau text simpu in functie de nevoile si cerintele clientului Nota originala, cursivitate, rapiditate si corectitudine in exprimare Garantez siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie.

  $23 (Avg Bid)
  $23 Oferta medie
  2 oferte

  Avem nevoie de colaboratori freelance, fie ei individual sau echipe (mici companii), pentru proiecte Web based, atat in Web Development, cat si in programare pe platforme ASP.NET. Dorim sa cunoastem datele tale de contact, competentele si nivelul acestora, precum si niste tarife orare orientative.

  $19 / hr (Avg Bid)
  $19 / hr Oferta medie
  16 oferte

  Freelance writer convert from pdf to word

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  18 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru introducere date,rescriere articol,postare anunturi,procesare date,transcriere,asistenta telefonica,asistenta tehnica,am terminat Academia de Studii Economice Bucuresti,detin o buna stapanire a instrumentelor Microsoft Office ( Word,Excel,Power Point).

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Oferta medie
  11 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $173 (Avg Bid)
  $173 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru scriere articole in lb romana si studenta in anul 3 la drept,am cunostiinte gramaticale bune si talent poezii si romane in timpul liber

  $499 (Avg Bid)
  $499 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $340 (Avg Bid)
  $340 Oferta medie
  3 oferte
  Freelance trainer - repost S-a încheiat left

  EuroTriade Romania cauta freelanceri specializati pe servicii de evaluare, formare si teambuilding pentru a colabora cu firme importante din mediul industrial.

  $1424 (Avg Bid)
  $1424 Oferta medie
  3 oferte
  Freelance trainer S-a încheiat left

  EuroTriade Romania cauta freelanceri specializati pe servicii de evaluare, formare si teambuilding pentru a colabora cu firme importante din mediul industrial.

  $750 - $1500
  $750 - $1500
  0 oferte

  Proyek mendesain logo, banner, poster, atau brosur untuk usaha atau event tertentu adalah salah satu contoh pekerjaan freelance yang berhubungan dengan bidang desain grafis. Pekerjaan ini membutuhkan kreativitas, kemampuan teknis, dan pengetahuan tentang prinsip-prinsip desain yang baik. Berikut adalah beberapa hal yang perlu diperhatikan dalam proyek ini: - Logo adalah simbol visual yang merepresentasikan identitas dan nilai dari sebuah usaha atau event. Logo harus sederhana, mudah diingat, dan sesuai dengan karakteristik dan target audiens dari usaha atau event tersebut. Logo juga harus bisa diterapkan di berbagai media, seperti kartu nama, website, sosial media, dan lain-lain. Beberapa tips dalam mendesain logo adalah: menggunakan visual double entendre, yaitu gambar yang memili...

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Oferta medie
  6 oferte

  I am in need of a freelance writer with knowledge and experience in the nursing and medical field. Skills and Experience: - Strong background in nursing or the medical field, - Familiarity with medical terminology and the ability to communicate complex medical concepts in a clear and concise manner - Attention to detail and the ability to adhere to deadlines If you have the necessary skills and experience, please submit your proposal with examples of your previous work in the nursing or medical field.

  $52 (Avg Bid)
  $52 Oferta medie
  32 oferte

  We seek a skilled Python Freelance Developer to join our team in developing a Python-based Basic Application with Request Tracking, Email Notifications, and other essential features. Our application will cater to users who can sign up or use a guest mode to submit requests. It will include features like estimates, invoicing, and payments based on these requests, ensuring secure releases with limitable links and pinpointed workflows managed by department heads. Responsibilities: Collaborate with our team to design and develop a Python-based application with a user-friendly interface. Implement user registration and guest mode functionality for request submission. Develop a request tracking system to monitor the progress of submitted requests. Create an email notification system to ...

  $16 / hr (Avg Bid)
  $16 / hr Oferta medie
  23 oferte

  Project Description: Freelance Soft Skills Trainer For Bangalore North & South- Women's Only- Languages: Kannada/Hindi We are looking for a freelance trainer who specializes in delivering soft skills training in an in-person format. The ideal candidate should have experience and expertise in conducting training sessions on various soft skills topics. This is a training for women to become professional nannies. Therefore, we are looking for mothers as they would be more comfortable with the subject. The training module is designed by us and we are looking for a trainer to present the same. Skills and Experience: - Proven experience as a soft skills trainer, with a strong understanding of the principles and methodologies of soft skills training. - Excellent communica...

  $83 (Avg Bid)
  $83 Oferta medie
  1 oferte

  Job Description: We are in search of a talented Freelance Flutter Web Developer to assist in the transformation of our existing Flutter mobile app into a responsive and fast web application. As our company expands, the need for a web counterpart to our app has become paramount. The chosen developer will play a crucial role in ensuring the app's seamless performance across various web browsers. Responsibilities: Convert the existing Flutter app into a responsive and fast web application. Ensure optimal performance on different web browsers. Collaborate with the mobile app development team to maintain consistency across platforms. Implement and maintain web app features according to company requirements. Troubleshoot and debug issues for enhanced app performance. Requirements: ...

  $378 (Avg Bid)
  $378 Oferta medie
  45 oferte

  I want to resolve issues in my website. Need CREATIVE elementor plug in expert with CSS and PHP knowledge. Expert in customization as per client requests and can customize and add any animation No need of company or any group Long Term association Individual Freelancer must be cost effective. Expert in adding animation and other things in website. He can create any custom code. Can develop exact design from PDF or whatever our clients’ requirements. He must be dedicated and hardworking and deliver fast in few hours.

  $33 (Avg Bid)
  $33 Oferta medie
  16 oferte

  I want to add animations and motion graphics thing in my website. I want to resolve issues in my website. Need Eelementor plug in expert with CSS and PHP knowledge. Expert in customization as per client requests and can customize and add any animation No need of company or any group Long Term association Individual Freelancer must be cost effective. Expert in adding animation and other things in website. He can create any custom code. Can develop exact design from PDF or whatever our clients’ requirements. He must be dedicated and hardworking and deliver fast in few hours.

  $75 (Avg Bid)
  $75 Oferta medie
  12 oferte

  I want to add animations and motion graphics thing in my website. I want to resolve issues in my website. Need Eelementor plug in expert with CSS and PHP knowledge. Expert in customization as per client requests and can customize and add any animation No need of company or any group Long Term association Individual Freelancer must be cost effective. Expert in adding animation and other things in website. He can create any custom code. Can develop exact design from PDF or whatever our clients’ requirements. He must be dedicated and hardworking and deliver fast in few hours.

  $10 (Avg Bid)
  $10 Oferta medie
  4 oferte

  I am looking for a creative graphic designer who can design nurse-themed t-shirts with a cute and whimsical style. I need two to three design concepts that are fun and playful. I am open to suggestions and would like the designer to bring their own ideas and creativity to the table. We are looking for a talented freelance graphic designer to create an engaging and unique t-shirt design for nursing professionals. The shirt will feature the phrase "On Call and On Point" and should embody the spirit and dedication of the nursing profession. Key Requirements: Design Theme: The design should be simple yet creative, capturing the essence of nursing. It should resonate with the hard work, dedication, and care nurses provide. Text: The featured phrase "On Call and On Poi...

  $40 (Avg Bid)
  Recomandat Garantat
  $40
  126 intrări

  Job Title: WordPress Web Designer and Developer Needed Project Description: We are seeking a highly skilled and experienced WordPress web designer and developer to join our team on a freelance basis. The ideal candidate should have a strong portfolio demonstrating proficiency in WordPress, creative design, and an understanding of web development best practices. Responsibilities: 1. WordPress Development: o Customize and develop WordPress themes to meet project requirements. o Implement responsive design principles for optimal performance across devices. 2. Front-end Development: o Write clean, efficient, and well-documented HTML, CSS, and JavaScript code. o Ensure cross-browser compatibility and responsiveness. 3. Theme Customization: o Extensively customize WordPress themes based ...

  $460 (Avg Bid)
  $460 Oferta medie
  163 oferte

  We are looking for a freelance Business Development Specialist to join our team. The ideal candidate will be responsible for acquiring new projects online and thereby expanding our client base. Note: This is a remote and freelance position with commission-based compensation. Will share more details over chat.

  $107 (Avg Bid)
  $107 Oferta medie
  9 oferte

  Hello, I am here to propose the development of an online platform where designers can register and upload their portfolios as the first phase of your project. I commit to coding it, preferably using the Php Laravel framework. Project Details: Landing Page Design: A simple, clear, and user-friendly design. Example visuals will be provided for the design. Member Login/Registration System: During the registration phase, username, email, password, and password confirmation will be required. Login can be done with either username or email. Designer Profile Page: Banner, profile picture, approved portfolio images, the number of contests won, participation count, date of joining the site will be displayed. Example visuals will be provided for the design. The designer can edit their profile ...

  $173 (Avg Bid)
  $173 Oferta medie
  33 oferte

  Looking for a freelance Microsoft Word add-in developer. There's no need to create the add-in from scratch; instead, we will utilize an open-source add-in from GitHub and modify it. The job includes creating a login page and connecting it with our web app to retrieve user data and authentication, along with establishing an OpenAI API connection. For more details see the attachment. If you find the document explanation confusing or have difficulty understanding some parts, we can arrange a meeting to provide further clarification. If you choose to and can complete the project, you will be given priority for other upcoming projects, including our PowerPoint and Excel add-in projects as well.

  $122 (Avg Bid)
  $122 Oferta medie
  7 oferte

  Buscamos Asistente Ejecutivo Freelance con Habilidades Informáticas y Dominio del Inglés Descripción del proyecto: Somos una empresa en crecimiento que busca contratar a un Asistente Ejecutivo Freelance para brindar soporte administrativo y asistencia en tareas informáticas. Si eres organizado(a), eficiente y tienes habilidades informáticas sólidas, ¡nos encantaría colaborar contigo! Responsabilidades: Brindar soporte administrativo a la alta dirección, incluyendo la gestión de agenda, programación de reuniones y preparación de documentos. Realizar investigaciones y preparar informes y presentaciones. Manejar la correspondencia electrónica y coordinar la comunicación interna ...

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Oferta medie
  21 oferte

  Proyek mendesain logo, banner, poster, atau brosur untuk usaha atau event tertentu adalah salah satu contoh pekerjaan freelance yang berhubungan dengan bidang desain grafis. Pekerjaan ini membutuhkan kreativitas, kemampuan teknis, dan pengetahuan tentang prinsip-prinsip desain yang baik. Berikut adalah beberapa hal yang perlu diperhatikan dalam proyek ini: - Logo adalah simbol visual yang merepresentasikan identitas dan nilai dari sebuah usaha atau event. Logo harus sederhana, mudah diingat, dan sesuai dengan karakteristik dan target audiens dari usaha atau event tersebut. Logo juga harus bisa diterapkan di berbagai media, seperti kartu nama, website, sosial media, dan lain-lain. Beberapa tips dalam mendesain logo adalah: menggunakan visual double entendre, yaitu gambar yang memili...

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  15 oferte

  I want to add animations and motion graphics thing in my website. I want to resolve issues in my website. Need Eelementor plug in expert with CSS and PHP knowledge. Expert in customization as per client requests and can customize and add any animation No need of company or any group Long Term association Individual Freelancer must be cost effective. Expert in adding animation and other things in website. He can create any custom code. Can develop exact design from PDF or whatever our clients’ requirements. He must be dedicated and hardworking and deliver fast in few hours.

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  9 oferte
  Freelance 5 zile left

  Logos design and montage vidéo

  $18 / hr (Avg Bid)
  $18 / hr Oferta medie
  21 oferte

  I am in need of a freelance web designer to create a classic and elegant hotel website design. The ideal candidate should have experience in creating visually appealing and sophisticated designs. Requirements: - The website should have a classic and elegant style, with a focus on simplicity and timeless design elements. - The design should be responsive, ensuring that it is accessible and user-friendly on all devices and screen sizes. - A key feature of the website should be a photo gallery, showcasing high-quality images of the hotel and its amenities. - The website should also include basic information about the hotel, such as its location, facilities, and room options. - Additionally, the website should have a contact form, allowing visitors to easily get in touch with the hotel...

  $105 (Avg Bid)
  $105 Oferta medie
  53 oferte

  I am in need of a freelance web designer to create a classic and elegant hotel website design. The ideal candidate should have experience in creating visually appealing and sophisticated designs. Requirements: - The website should have a classic and elegant style, with a focus on simplicity and timeless design elements. - The design should be responsive, ensuring that it is accessible and user-friendly on all devices and screen sizes. - A key feature of the website should be a photo gallery, showcasing high-quality images of the hotel and its amenities. - The website should also include basic information about the hotel, such as its location, facilities, and room options. - Additionally, the website should have a contact form, allowing visitors to easily get in touch with the hotel...

  $132 (Avg Bid)
  $132 Oferta medie
  32 oferte

  Too Easy Job for $20-$30 cash! Just go to the location and take picture!! Job: On-Site Check and Report (Freelance/Part-Time) / ~$27 of each Sites Check Location: 6652 Southwest Fwy, Houston, TX 77074, USA ● About Haulla Haulla is a waste management service company for businesses. We help businesses save money on waste collection with the lowest costs.

  $20 (Avg Bid)
  Local
  $20 Oferta medie
  1 oferte
  thumbnail art 5 zile left

  I am looking for a freelance artist to create cartoonish thumbnail art for my YouTube channel. Style: - The thumbnail art should have a cartoonish style. Color Scheme: - I have a specific color scheme in mind. Platform: - The intended platform for the thumbnail art is YouTube. Ideal Skills and Experience: - Strong illustration skills with a focus on cartoonish art. - Ability to create eye-catching and vibrant thumbnail art. - Familiarity with YouTube channel branding and design. - Experience in creating artwork for online platforms. - Attention to detail and ability to meet deadlines. -Knowing and understanding of Undertale -ability to match the style of art i have attached

  $81 (Avg Bid)
  $81 Oferta medie
  46 oferte

  We're on the lookout for a skilled English to Urdu translator for a video script (136-190 words). The task involves efficiently translating within a week while preserving quality and the original tone. This opportunity is perfect for someone with a strong linguistic sense and a commitment to meeting deadlines. Requirements: - Proven experience in English to Urdu translations. - Fluent in both English and Urdu, with an understanding of cultural nuances. - Excellent communication skills for effective team collaboration. - Ability to deliver high-quality work within tight deadlines. How to Apply: Share your rates along with examples of previous work. If you're a dedicated translator ready to meet deadlines without compromising quality, we want to hear from you! Apply now to contri...

  $19 (Avg Bid)
  $19 Oferta medie
  44 oferte

  ...creation. Strong English writing and grammar skills. Knowledge of at least one major video editing software and one graphic design editor. Ability to work independently and collaboratively within a team. Excellent time management and organizational skills. Availability for full-time work (40 hours per week). Strong attention to detail and creativity. Additional Information: This is a full-time freelance position for a duration of 6 months. Compensation will be commensurate with skills and experience. If you fit this criteria please send us a message on freelancer with the words I'm ready for fulltime VA work! In addition to your regular pay, we offer bonuses based on achieving internal milestones. If you are a highly motivated, creative, and organized individual who meets ...

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  45 oferte

  I am looking for a freelance developer to help me develop a simulation model in MS Excel for catalyst performance and design. Skills and Experience Required: - Strong background in chemical engineering and simulation modeling - Proficiency in developing chemical reaction models - Knowledge of fluid dynamics and multi-phase flow modeling is a plus, but not required - Familiarity with various simulation software is preferred, but I am open to using any software that is suitable for the project Project Details: - The primary goal of the simulation model is to predict catalyst performance - The model will be used to analyze and evaluate the behavior of different catalyst designs - The developer will need to work closely with me to understand the specific requirements and parameters o...

  $2151 (Avg Bid)
  $2151 Oferta medie
  29 oferte

  We are seeking a highly skilled freelance developer with a passion for sports to lead the development of innovative app and website inspired by the remarkable This project offers an exciting opportunity to contribute to the creation of a dynamic platform that caters to the needs of sports fans worldwide. App and Website Development: Translate project requirements into efficient technical solutions. Implement an intuitive and responsive design to provide an exceptional user experience. Sports Data Integration: Integrate and dynamically update real-time sports data to ensure accurate and timely information. Advanced Features: Implement advanced features such as chat, detailed statistics, personalized notifications, and social interaction. Performance Optimization:

  $611 (Avg Bid)
  $611 Oferta medie
  56 oferte
  Logo Design ASAP 5 zile left

  ? Attention Freelance Design Mavericks! ? Are you ready to unleash your creative genius? We've got an epic opportunity for YOU! ?✨ ? We're on the hunt for a Web 3.0 logo that's out of this world! ?? ? TOP BUDGET ALERT: $45 ? ? What we need: Web 3.0-themed logo ?? Must be mind-blowingly amazing! ?✨ Formats: SVG, PSD, AI, JPG, PNG ?️ Original source files (Adobe Creative Suite) ?? ? Why this gig is a game-changer: Showcase your talent to a global audience ?? Rapid turnaround - we need this masterpiece ASAP! ⏰? Your creation will be a vital part of an exciting Web 3.0 project! ?? ? Ready to make history? Here's how to claim this opportunity: Drop a comment below expressing your interest! ?✨ DM us with your portfolio and a brief on why you're the design ...

  $49 (Avg Bid)
  $49 Oferta medie
  59 oferte