Freelance keyshot animatorproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  2,000 freelance keyshot animator proiecte găsite, la prețul de USD

  Anunț de Angajare: Specialist IT pentru Studio de Webcam Descrierea Postului: Suntem un studio de camming online și căutăm un Specialist IT pasionat și experimentat pentru a ne sprijini în gestionarea și optimizarea tehnică ...despre proxy-uri, VPN-uri și gestionarea traficului online. - Experiență în administrarea și optimizarea rețelelor de internet. - Familiaritate cu platformele de streaming pentru adulți. - Abilități excelente de problem-solving și capacitatea de a lucra sub presiune. - Pasiune pentru tehnologie și inovație în domeniul streamingului online. Beneficii: - Posibilitatea de a lucra part-time sau freelance, cu un program flexibil. - Colaborare într-un mediu dinamic și inovator. - Oportunități de dezvoltare profesională și perfecțion...

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  7 oferte
  Project for Dana Roxana N. S-a încheiat left

  Buna Dana, Ma bucur ca te-am gasit pe pagina de freelance. Am nevoie de ajutor in realizarea unei lucrari, in limba romana, de 15-18 pagini, tema Rezilienta informationala in Romania, pana sambata, 23 aprilie. Am deja structura lucrarii si bibliografia de baza. Daca esti disponibila astept raspunsul tau. Mulțumesc!

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte
  Proiecte design S-a încheiat left

  La moment căutăm design-eri freelance pentru content creation: – Facebook Ads (imagini și gifu-uri) – Google Ads (imagini adapatate după mărimi, gif-uri, HMTL5 bannere) – Branding, logo Vă rugăm să ne lăsați oferta voastră, este posibil de lucrat dar pe o anumită nișă. Trimiteți vă rugăm și portofoliul.

  $760 (Avg Bid)
  $760 Oferta medie
  5 oferte
  Design project S-a încheiat left

  Realizează modelare 3D Buna ziua. Caut designer freelance pentru elaborarea designului standurilor expozitionale.

  $211 (Avg Bid)
  $211 Oferta medie
  12 oferte
  Redactare conţinut S-a încheiat left

  Redactare 1-2 articole/pe saptamana scurte de impact pentru social media care sa fie distribuite masiv. Articolele trebuie sa fie pe domeniul online freelance pe piata din Romania.

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  13 oferte
  Consultant SEO freelance S-a încheiat left

  -> Realizeaza audituri SEO tehnice si de continut pentru site-urilor -> Dezvolta strategii SEO in vederea cresterii vizibilitatii organice si cresterea traficului. -> Identifica noi oprtunitati de dezvoltare a site-urilor prin activitati de keyword research amanuntit. ->Acordarea de sprijin si recomandari SEO; ->Dezvoltarea campaniilor de link building; ->Optimizarea interna a arhitecturii de link-uri / cuvinte cheie – SEO on-page; ->Optimizarea permanenta a contentului pentru vizibilitate maxima in motoarele de cautare SEO off-page;

  $337 (Avg Bid)
  $337 Oferta medie
  7 oferte

  Cautam o colaborare pe partea de creare clipuri/animatii video pentru diferite companii/websiteuri. Dorim sa ne trimiteti portofoliul vostru cu proiecte recente. Multumim

  $32 (Avg Bid)
  $32 Oferta medie
  2 oferte

  Cautam o colaborare pe partea de creare clipuri/animatii video pentru diferite companii/websiteuri. Dorim sa ne trimiteti portofoliul vostru cu proiecte recente. Multumim

  $242 (Avg Bid)
  Local
  $242 Oferta medie
  3 oferte
  Schite, modele 3D S-a încheiat left

  Dezvoltam evenimente tematice pentru copii de toate varstele. Proiectele noastre presupun in general un setup (incl. props), decoruri, activitati tematice pentru copii, costume. Cautam un freelance designer care sa ne ajute sa punem in plan ideile pentru aceste proiecte. Buget negociabil.

  $411 (Avg Bid)
  $411 Oferta medie
  25 oferte

  Sunt un freelance cu sediul în Italia. Am o mulțime de proiecte in momentul asta si nu reusesc sa fac față de unul singur, caut un dev să-mi dea o mână de ajutor cu câteva site-uri. Abilități necesare: HTML & CSS JavaScript / jQuery / ajax Să fie capabil de a crea o temă WordPress de la zero Abilități preferabile: git grunt Sass Caut un dezvoltator WordPress, care sa fie capabil de a dezvolta site-uri web pixel perfect. După cum poti vedea nu caut skills-uri dificile, dar mi-ar plăcea să faci o treabă bună respectand termenele. Primul proiect pentru care am nevoie de ajutorul tau este destul de simplu. Este un site de o pagină. Putem discuta detalii pe Skype.

  $424 (Avg Bid)
  $424 Oferta medie
  51 oferte
  Create an Animation S-a încheiat left

  Caut rigger si animator, preferabil in romania, sau care sa vorbeasca bine limba romana, pentru colaborare pe termen lung. Proiectele la care vom colabora sunt jocuri 3d in engine-ul Unity.

  $26 / hr (Avg Bid)
  $26 / hr Oferta medie
  25 oferte
  Create an Animation S-a încheiat left

  Caut rigger si animator, preferabil in romania, sau care sa vorbeasca bine limba romana, pentru colaborare pe termen lung. Proiectele la care vom colabora sunt jocuri 3d in engine-ul Unity.

  $22 / hr (Avg Bid)
  $22 / hr Oferta medie
  7 oferte

  Caut pe cineva cu minima experienta in animatie si design. Avem 1-2 proiecte in fiecare zi pe care nu le putem livra din lipsa de timp. Daca ai experienta cu After Efects sau alte softuri cu care sa animezi rapid fie logouri , video explainere, whiteboard samd ... cauta-ma direct cu exemple. Volumul este constant deci te rog nu ma cauta daca esti disponibil(a) in Decembrie ... am nevoie de cineva imediat! Momentan angajez mereu in fivver ... dar poate schimb asta!

  $47 (Avg Bid)
  $47 Oferta medie
  6 oferte

  Caut developer PHP / Magento atat pentru mentenanta proiectelor existente cat si pentru dezvoltarea proiectelor noi. Proiectele existente sunt sunt pe Magento 1.9 /2.0 Proiectele noi de obicei sunt pe 2.0. Nivelul de cunoestine: Project base / freelance -> Mediu spre avansat Full time -> incepator spre mediu In principiu proiectele au o complexitate medie, nu foarte complicat.

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  18 oferte

  Suntem interesati de partea de montaj si editare grafica a imaginilor in Adobe After Effects pentru un filmulet de prezentare pentru clientul nostru. exemplul si structura filmului sunt prezentate in link-ul de mai jos: Link :

  $457 (Avg Bid)
  $457 Oferta medie
  11 oferte
  Modifica niste fisiere S-a încheiat left

  Modifica fisierul in obj din max. Vreau sa export fisierul in keyshot. Am nevoie urgent de acest lucru.

  $19 (Avg Bid)
  $19 Oferta medie
  1 oferte
  Compare Hotels Prices S-a încheiat left

  caut un freelance din Romania care are experienta in "Compare Hotels Prices". ca model puteti testa va rog sa ma contactati numai daca esti capabil la asa un proiectul. de asemenea propuneri pentru cooperare si parteneriat cu parteneri in domeniul wab si web design. multumesc

  $16 (Avg Bid)
  $16 Oferta medie
  3 oferte

  Vreau trafic si plasarea pe prima pagina Google la search pentru "locuri de munca online /online freelance jobs / joburi online pentru freelanceri" pentru un site cu o luna vechime Momentan nu pot oferi mai mult de 12 USD

  $79 (Avg Bid)
  $79 Oferta medie
  8 oferte

  Vreau trafic si plasarea pe prima pagina Google la search pentru "locuri de munca online /online freelance jobs / joburi online pentru freelanceri" pentru un site cu o luna vechime Momentan nu pot oferi mai mult de 12 USD

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  9 oferte
  Consultant SAP SD Senior S-a încheiat left

  Cautam un consultant SAP SD pentru un proiect local de ERP. Responsabilitati: -Configurare, -Testare, -Suport pentru echipa interna de consultanti, -Training pentru key-users. Cerințe job: -Aceasta pozitie necesita un consultant senior SAP SD cu experienta in implementarea acestui modul. Experinta in Retail este un bonus. Alte informații: Tip contract: Freelance, 6+ luni Salariul: In functie de experienta

  $15 - $25 / hr
  $15 - $25 / hr
  0 oferte
  Redactez texte la comanda S-a încheiat left

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Student la Facultatea de Comunicare si Relatii publice, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau text simpu in functie de nevoile si cerintele clientului Nota originala, cursivitate, rapiditate si corectitudine in exprimare Garantez siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie.

  $23 (Avg Bid)
  $23 Oferta medie
  2 oferte
  Creează o animație S-a încheiat left

  Este vorba de un film de animatie lung metraj , pe nume " Mercy Street". Cautam animator in programul Anime Studio . Volum de lucru - 10 min de animatie in 2 luni.

  $1359 (Avg Bid)
  $1359 Oferta medie
  3 oferte

  Avem nevoie de colaboratori freelance, fie ei individual sau echipe (mici companii), pentru proiecte Web based, atat in Web Development, cat si in programare pe platforme ASP.NET. Dorim sa cunoastem datele tale de contact, competentele si nivelul acestora, precum si niste tarife orare orientative.

  $19 / hr (Avg Bid)
  $19 / hr Oferta medie
  16 oferte

  Freelance writer convert from pdf to word

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  18 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru introducere date,rescriere articol,postare anunturi,procesare date,transcriere,asistenta telefonica,asistenta tehnica,am terminat Academia de Studii Economice Bucuresti,detin o buna stapanire a instrumentelor Microsoft Office ( Word,Excel,Power Point).

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Oferta medie
  11 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $173 (Avg Bid)
  $173 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru scriere articole in lb romana si studenta in anul 3 la drept,am cunostiinte gramaticale bune si talent poezii si romane in timpul liber

  $499 (Avg Bid)
  $499 Oferta medie
  2 oferte

  Freelance writer caut proiecte pentru a-mi oferi serviciile in redactare, corectura text, rewriting. Absolvent Facultate de Jurnalism, realizez texte/comunicate de presa/articole/recenzii in stil academic, literar sau pur si simpu, asa cum il vrea clientul. Nota originala, cursivitate, am siguranta cuvantului pus acolo unde trebuie. Experienta in urmatoarele domenii: economic, turism, editura, alimentatie.

  $340 (Avg Bid)
  $340 Oferta medie
  3 oferte
  Freelance trainer - repost S-a încheiat left

  EuroTriade Romania cauta freelanceri specializati pe servicii de evaluare, formare si teambuilding pentru a colabora cu firme importante din mediul industrial.

  $1424 (Avg Bid)
  $1424 Oferta medie
  3 oferte
  Freelance trainer S-a încheiat left

  EuroTriade Romania cauta freelanceri specializati pe servicii de evaluare, formare si teambuilding pentru a colabora cu firme importante din mediul industrial.

  $750 - $1500
  $750 - $1500
  0 oferte

  I'm looking for a talented animator capable of creating lively 2D animations. These animations will serve as informational videos for our weight-loss surgery patients, predominantly UK-based. The project involves: - Creating detailed and engaging 2D animations - Covering a total content length of approximately one hour, broken down into several videos - Crafting content that clearly explains weight loss surgery procedures - Animating tips for optimal post-surgery care, and - Bringing to life the success stories of our previous patients. Ideal Skills: - Proficiency in 2D animation - Clear understanding of medical terminology, specifically related to weight loss surgeries - Ability to substantiate complex medical information into more manageable, understandable content - Excel...

  $1127 (Avg Bid)
  $1127 Oferta medie
  36 oferte

  Project Title: Animated Video Creation for R1SE Urban Spa Description: We are seeking a skilled animator to create a 20-30 second animated video for R1SE Urban Spa. The video should visually represent the journey from chaos to calmness through the power of breath, featuring our R1SE logo. The animation will include dynamic effects like fire, electrical energy, water ripples, ice elements, breath effect, and transition to a glowing controlled logo. Key Responsibilities: • Develop a storyboard and initial design concepts. • Create and animate visual effects: fire, electrical energy, water ripples, and ice elements. • Animate the breath effect to transition from chaos to calmness. • Integrate and animate the transition to a glowing controlled logo. • D...

  $161 (Avg Bid)
  $161 Oferta medie
  55 oferte

  I'm looking for an experienced animator to bring life to a project exceeding 3 minutes duration. The animation will feature specific characters, details of which will be provided. Key requirements: - Proven experience in creating engaging, high-quality animations. - Ability to animate specific characters based on provided descriptions. - Capable of delivering animation that runs well over 3 minutes in length. Ideal skills: - Great with conceptualizing and executing character animation. - Creative thinker, excellent problem solver. - Attention to detail and quality. - Can interpret briefs effectively and work to deadlines.

  $402 (Avg Bid)
  $402 Oferta medie
  33 oferte

  As the manager of a product processing factory, I'm looking for a skilled developer to create a software solution to optimize the management of supplies and quotas. Here...management of quotas. - **Current Challenge**: Our main challenge is the lack of real-time visibility into our supply chain, which hinders efficient supply management and quota allocation. - **Preferred Technology**: I'm looking for a desktop application which can later be extended to mobile. This would allow for easy access and usage by our team as well as the cooperatives and producers. The ideal freelance candidate for this project should have experience in supply chain management, quota system implementation, and software development. The ability to create a user-friendly, efficient, and scalable ap...

  $1150 (Avg Bid)
  $1150 Oferta medie
  29 oferte

  ...anticipated duration for this project is 2 months, starting in July 2024. Key Requirements: - Development using UNITY for Web - Experience in creating web applications - Ability to design modern and sleek interfaces Ideal Skills: - Proficient in UNITY - Strong background in web development - Excellent understanding of UI/UX principles, particularly for modern, sleek designs We are looking for ONE freelance software developers to develop an educational web application for smartphones, based on the UNITY framework. The project involves creating an interactive platform where users can test and improve their skills through a serious game in 3D with an isometric view, integrating multiple-choice questions (MCQs) and puzzles. The plateforme is web browser on smartphone ( with the po...

  $1361 (Avg Bid)
  $1361 Oferta medie
  30 oferte

  I have a 1min 35 secs English typography video. I need a freelance translator proficient in both English and French to translate the video content and share the final video in french. There is no Voiceover and is only typography video.

  $79 (Avg Bid)
  $79 Oferta medie
  32 oferte

  I'm in need of a seasoned professional with a proven track record in relational database design using platforms like MySQL or PostgreSQL. Key Requirements: - Proficiency in designing efficient and effective database structures that ...MySQL or PostgreSQL. Key Requirements: - Proficiency in designing efficient and effective database structures that are scalable. - Ability to understand the overall project requirements and translate them into a well-structured database. - Previous experience in developing relational databases for a range of applications. - Strong communication skills and experience working with clients in a freelance capacity. The successful freelancer will be able to demonstrate their experience in database design and their ability to understand the scope ...

  $43 (Avg Bid)
  $43 Oferta medie
  22 oferte

  I'm looking for a talented animator who can create a 1-3 minute 3D animation video with a Desi comedy theme specifically catered towards teenagers. Key Requirements: - 1-3 minute video length - 3D animation style - Desi comedy theme - Target audience: teenagers Ideal Freelancer: - Experienced in creating 3D animation videos - Proficient in creating engaging, humorous content - Able to cater to a teenage audience - Familiar with Desi (South Asian) culture and comedy Please provide a portfolio of your previous works and a brief outline of how you plan to approach this project in your bid.

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  6 oferte

  ...editor to help me bring my personal motorcycle delivery footage to life. The project involves combining short videos, adding animation, and including music. Key Requirements: - Combining multiple short videos: The total duration of the footage is less than 1 hour. You'll need to stitch these together cohesively. - Animation: While I didn't specify a preferred style, I'm looking for an experienced animator who can add a creative touch to the videos. Whether it's cartoon animation, motion graphics, or 3D animation, I'm open to your suggestions. - Music: I haven't specified a genre, so someone with a diverse music library and a good ear for selecting appropriate music for different scenes is preferred. Ideal Skills and Experience: - Proficient in vid...

  $13 (Avg Bid)
  $13 Oferta medie
  18 oferte

  ¡Se busca responsable de atención a...tomar decisiones de forma independiente Dominio de las herramientas informáticas estándar (Microsoft Office, CRM, etc.) Actitud proactiva, positiva y orientada al cliente Capacidad para trabajar de forma autónoma y como parte de un equipo Disponibilidad para trabajar a tiempo completo, de lunes a viernes ¿Qué ofrecemos? Un puesto de trabajo estable y a largo plazo con posibilidad de colaboración freelance en remoto Un entorno de trabajo dinámico y colaborativo La oportunidad de trabajar con un equipo apasionado y comprometido con la excelencia del servicio al cliente Un paquete de compensación y beneficios competitivo ¿Cómo postularse? Si estás interesado...

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Oferta medie
  17 oferte

  We are seeking a CrewAI expert to join our team on a freelance basis. As a CrewAI expert, you will be responsible for designing, developing, and deploying CrewAI systems for our clients. Responsibilities: Design and develop CrewAI systems for a variety of use cases Train and fine-tune CrewAI agents Integrate CrewAI systems with existing workflows Provide ongoing support to clients Qualifications: Experience with CrewAI Proven ability to design and develop AI systems Strong understanding of machine learning principles Excellent communication and collaboration skills Benefits: Competitive hourly rate Flexible work schedule Opportunity to work on cutting-edge AI projects Be part of a growing and innovative team To Apply: Please submit your proposal

  $148 (Avg Bid)
  $148 Oferta medie
  14 oferte

  I'm in need of a talented developer who's proficient in both 3D animation and web development, specifically in CSS and HTML. - The primary purpose of this project is to create an engaging 3D animation that will be featured on my website's homepage. - The animat...is meant for a webpage, it's important that it's optimized for web use, ensuring it's lightweight and doesn't compromise loading speed. Ideal Skills and Experience: - Proficiency in 3D animation, with a strong portfolio of similar projects. - Solid knowledge of CSS and HTML, especially in the context of web development. - Experience in optimizing animations for web use. If you're a skilled 3D animator and developer with a knack for creating engaging visuals and a strong understandi...

  $11 (Avg Bid)
  $11 Oferta medie
  10 oferte

  I'm looking for a talented animator to create a series of short, 1 to 1.5 minute animated videos. These videos will serve as educational content and explainer videos for a target audience of indian rural background (adults). Key Requirements: - Expertise in creating engaging, informative animated videos - Understanding of the target audience and the ability to create content that resonates with them - Previous experience in creating educational and explainer videos is a plus - Ability to keep the videos concise, less than 1 / 1.5-minute in duration If you have a knack for storytelling and can create visually appealing, easy-to-understand content, I'd love to collaborate with you on this project. There will be a video to teach a key concept each, primarily financial liter...

  $1209 (Avg Bid)
  $1209 Oferta medie
  21 oferte

  We are seeking a skilled and experienced Consecutive Interpreter in Ho Chi Minh City who is fluent in both English and Vietnamese...Minh City who is fluent in both English and Vietnamese , Chinese and Hong Kong language for various in-person appointments and meetings. The ideal candidate will have strong communication and listening skills, as well as the ability to accurately convey information between English and Vietnamese. This is a great opportunity for someone with expertise in interpretation who is looking for flexible freelance work. Requirements: - Proven experience as a Consecutive Interpreter - Fluent in Vietnamese, Chinese and Hong Kong languages - Excellent communication and interpersonal skills - Strong listening and note-taking abilities - Highly organized and detai...

  $348 (Avg Bid)
  $348 Oferta medie
  31 oferte

  I am in need of an experienced 2D animator to create a marketing walkthrough motion graphic for a general public audience.

  $36 (Avg Bid)
  $36 Oferta medie
  23 oferte

  I'm looking for a talented motion graphics animator to create a 1-3 minute promotional video. The storyboard is already in place, so I need someone who can bring it to life with engaging visuals and smooth motion. I will share voice over as well. Key Responsibilities: - Translate the existing storyboard into a visually appealing animation - Ensure the animation remains engaging throughout the 1-3 minute duration - Match the animation style to the promotional tone of the content Ideal Skills: - Proficient in 2D motion graphics animation - Demonstrated experience in creating engaging promotional content - Ability to stick to the existing storyboard while adding your creative flair

  $20 - $166
  Sigilat
  $20 - $166
  32 oferte

  I'm looking for a skilled animator to create an engaging and professional company introduction video. This video will primarily serve as a tool to attract new customers to my business, and as such, it needs to be created with this specific goal in mind. The video should be: - Animated: The chosen style for this video should be animation, as I believe this format will be most effective in attracting my target audience. - Professional and formal: The tone of the video should be professional and formal. It needs to convey a sense of trustworthiness and credibility to potential customers, so they feel confident in trying out our services. Ideal skills for this project include: - Proficient in animation: You should have a strong background in animation, particularly in creati...

  $112 (Avg Bid)
  $112 Oferta medie
  15 oferte

  I'm seeking a skilled animator to create an engaging, less than 3-minute music video. This video needs to be brimming with energy and should be set primarily in a dark tunnel. Key Responsibilities: - Develop a storyboard based on song's theme - Create high-quality animation that captures a dynamic and energetic tone - Implement innovative visual effects to enhance the viewers experience Preferred Skills: - Proven experience in animation - Able to develop high-energy animation style - Proficiency with mainstream animation software - A strong portfolio demonstrating animation skills The ideal candidate can generate ideas that align with song's theme and can effectively translate these ideas into captivating visuals. If you have a knack for creating immersive animat...

  $144 (Avg Bid)
  $144 Oferta medie
  29 oferte

  I'm seeking a talented 3D animator to design an N64-styled character for my game, which is inspired by Super Mario 64. This project will be developed for PC. Key elements include: - Character with basic movement capabilities, such as running and jumping and simple punching. - Cartoon-like aesthetics reminiscent of the N64 era. A well-suited freelancer should have expertise in character design and animation, with a good grasp of classic video game aesthetics. A love for N64 games, particularly Super Mario 64, is a plus. To ensure a smooth collaboration, strong communication skills are necessary.

  $34 (Avg Bid)
  $34 Oferta medie
  12 oferte

  I'm looking for an expert animator to create a dynamic, engaging splash screen animation for our app. The main objective of this animation is to showcase our unique brand identity with a central focus on our logo and brand mascot. Key Requirements: - Expertise in developing dynamic and engaging animations - Prior experience creating splash screens for apps - Strong design skills, particularly in conveying brand identity through visual elements Please ensure to include your relevant portfolio work in your proposal. I'm excited about the possibility of working together to bring our brand to life in a fresh, dynamic way through this project.

  $39 / hr (Avg Bid)
  $39 / hr Oferta medie
  27 oferte