Furniture free sample autocad drawingproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrare după:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  117,281 furniture free sample autocad drawing proiecte găsite, la prețul de USD

  Cautam pentru angajare : Suntem in cautare de o persoana cu experienta de minim un an in proiectare de mobilier, care a mai lucrat in AUTOCAD (2D/ 3D) sau Solidworks ,IMOS si ERP (reprezinta un avantaj). Activitatea se desfasoara la o locatie fixa, transportul fiind asigurat/decontat. Locatie Cluj-Napoca, Romania

  $1180 (Avg Bid)
  $1180 Oferta medie
  6 oferte
  render mobilier S-a încheiat left

  Vreau render fotorealist pentru piese de mobilier care urmeaza sa fie promovate pe un site. Imagini si 360 grade. Vi se ofera model 3D in Autocad 2016 (DWG)

  $165 (Avg Bid)
  $165 Oferta medie
  13 oferte

  Caut desenator in autocad pentru realizare unui portofoliu de desene tehnice de porti si garduri metalice, balustrade, copertine, gratare, rafturi metalice si cam tot ce se poate face din fier sudat. Pot furniza cataloage cu imagini si detalii, detin si unele schite in format dwg. Daca rezultatul proiectului e pozitiv, colaborarea poate continua si dupa, in functie de necesitatile momentului.

  $167 (Avg Bid)
  $167 Oferta medie
  13 oferte

  Salut, am template wordpress premium luat, am nevoie de cineva care sa mi l aranjeze putin. Chiar si putem merge pe un alt script la recomandare. Multumesc

  $172 (Avg Bid)
  $172 Oferta medie
  7 oferte

  Doresc sa realizez cateva imagini independente una de cealalta in 3D (autocad) avand ca si continut: zona de birouri, zona industriala, zona de depozitare, zona comerciala si una generala de ansamblu. Imaginile nu contin elemente foarte complicate dar este necesar sa fie realizate in format 3D Mai multe detalii le voi trimite ulterior.

  $114 (Avg Bid)
  $114 Oferta medie
  4 oferte
  Oleson village project S-a încheiat left

  Penn foster..autocad 2017..project

  $377 (Avg Bid)
  $377 Oferta medie
  27 oferte
  Design project S-a încheiat left

  Autocad, catia

  $359 (Avg Bid)
  $359 Oferta medie
  13 oferte

  O locuinta existenta, formata din cadire P+1 (4 camere), cladire anexa 1 cameră și curte necesita modificari exterioare si interioare. Avem nevoie de: -planuri si sectiuni in Autocad dupa releveul si schitele conceptuale de ale arhitectului (pentru DTAC) -randari exterioare și interioare 3D.

  $456 (Avg Bid)
  $456 Oferta medie
  24 oferte
  Proiect de design S-a încheiat left

  Am nevoie de servicii de design grafic Am nevoie de realizarea unei piese 2D și 3D in AutoCAD

  $39 (Avg Bid)
  $39 Oferta medie
  9 oferte

  Salut. Ma numesc Solomon , am absolvit recent si am specializarea AutoCAD. Mi-ar face placere sa colaboram. Totusi sunt la inceput si as vrea sa invat si sa incerc lucrurii noi.

  $48 (Avg Bid)
  $48 Oferta medie
  10 oferte

  Proiectul reprezinta o documentatie tehnica si sunt in total cca 350 de materiale. 90% din documente au aproximativ o pagina. Acestea vor fi traduse din spaniola si engleza inspre romana. Traducerea trebuie implementata in AUTOCAD, astfel incat documentele finale sa fie in acelasi format cu cele originale. Pentru mai multe informatii, va rog sa ma contactati pe adresa de [Removed by Freelancer.com...

  $41 / hr (Avg Bid)
  $41 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Proiectul reprezinta o documentatie tehnica si sunt in total cca 350 de materiale. 90% din documente au aproximativ o pagina. Acestea vor fi traduse din spaniola si engleza inspre romana. Traducerea trebuie implementata in AUTOCAD, astfel incat documentele finale sa fie in acelasi format cu cele originale. Pentru mai multe informatii, va rog sa ma contactati pe adresa de e-mail hr1@[conectează-...

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  11 oferte

  realizare desene de executie pt vase sub presiune, conducte, instalatii

  $2033 (Avg Bid)
  $2033 Oferta medie
  16 oferte

  Proiectare/programare/elaborare documentatie tehnica si de executie in autocad ,xylog/alphacam personalizat pentru cnc in 5 axe prelucrare lemn.

  $2524 (Avg Bid)
  $2524 Oferta medie
  2 oferte

  [conectează-te pentru a consulta linkul URL] Android Studio pentru java ,SDK, lib32 in vederea vederea vizualizarii in virtual mode a unor aplicatii. Aplicatiile Android studio si aplicatiile sunt deja instalate, au nevoie de ajustari. 2,Realizare a unui model in 3d pe Autocad Inventor si pe Autocad Artcam , salvat in cod masina nc.

  $170 (Avg Bid)
  $170 Oferta medie
  9 oferte

  AUTOCAD, SOLIDWORKS, CATIA ,

  $257 (Avg Bid)
  $257 Oferta medie
  3 oferte

  [conectează-te pentru a consulta linkul URL] Android Studio pentru java ,SDK, lib32 in vederea vederea vizualizarii in virtual mode a unor aplicatii. Aplicatiile Android studio si aplicatiile sunt deja instalate, au nevoie de ajustari. 2,Realizare a unui model in 3d pe Autocad Inventor si pe Autocad Artcam , salvat in cod masina nc.

  $136 (Avg Bid)
  $136 Oferta medie
  3 oferte
  catia autocad S-a încheiat left

  CATIA

  $65 (Avg Bid)
  $65 Oferta medie
  9 oferte

  orice proiect care tine de : introducere date ,desen tehnic,grafica,programe de lucru autocad,wod, excel

  $124 (Avg Bid)
  $124 Oferta medie
  5 oferte

  orice proiect care tine de : introducere date ,desen tehnic,grafica,programe de lucru autocad,wod, excel

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte

  Buna ziua, Am 6 modele de casute de vacanta facute pe Autocad in 3D, si am nevoie de modelare pt prezentare web si catalog. Putem discuta detaliile daca sunteti interesat, si imi puteti face o oferta de pret pe urma. Va multumesc, Alain

  $112 (Avg Bid)
  $112 Oferta medie
  1 oferte

  Job Description: The job is project based, however if the application will be successful, the collaboration can evolve in to a long term collaboration, with benefits on both sides. Our firm wishes to develop an iPad app which simulates a coloring book. The freelancer has to develop the app by our specifications. Before making an offer please have in mind that the graphic design is done in a...

  $481 (Avg Bid)
  $481 Oferta medie
  3 oferte
  I need some Graphic Design S-a încheiat left

  I have experience in designing kitchens or other furniture with dedicated software like KitchenDraw or Pro100. Am experienta in proiectarea de bucatarii (sau alt mobilier ) cu ajutorul programelor dedicate (Kitchendraw, Pro100)

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  5 oferte

  Am nevoie de proiectare piese/amenajari mobilier lemn masiv dupa schite/imagini mana. I need massive wood furniture design over hand sketches.

  $210 (Avg Bid)
  $210 Oferta medie
  1 oferte

  Am nevoie de proiectare piese/amenajari mobilier lemn masiv dupa schite/imagini mana. I need massive wood furniture design over hand sketches.

  $22 (Avg Bid)
  $22 Oferta medie
  1 oferte

  Am nevoie de un desen in autocad la cotele din proiectul meu de [conectează-te pentru a consulta linkul URL] un desen dar trebuie modificat ( completat ),nu este la cote,nu are toate accesoriile pe el(joja de ulei,canale pentru ulei,etc.)

  $38 (Avg Bid)
  $38 Oferta medie
  5 oferte
  Contour line drawing S-a încheiat left

  Am nevoie de 'o imagine' care presupune desenarea prin contururi a unui personaj pe o plaja. Aplicati doar daca sunteti dispusi la o monstra

  $86 (Avg Bid)
  $86 Oferta medie
  6 oferte
  CCleaner Free S-a încheiat left

  Recomand merge mai repede pc si nu nu face nimic dai doar 2 clikuri si gata. merge stat si daca ai calculatorul low ..

  $1687 - $3374
  $1687 - $3374
  0 oferte
  sample, original 100% S-a încheiat left

  Acesta este unul dintre multele articole, scrise ce imi apartin in totalitate

  $130 (Avg Bid)
  $130 Oferta medie
  4 oferte

  Proiectul se desfasoara Vineri 12 |Septembrie 2014 ora 14:30- dureaza 30-45 min Maxim. Se cere acuratete in lucru. Si obligatoriu se lucreaza in Autocad 2011.

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  8 oferte

  Am nevoie de proiectare piese/amenajari mobilier lemn masiv dupa schite/imagini mana. I need massive wood furniture design over hand sketches.

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Oferta medie
  18 oferte

  Firma se numeste SC EURO EVI SRL. Doresc un logo la aceasta firma care se ocupa cu producere de mobila pe comanda. Ca idee ar fi ceva de genu : EURO EVI, dedesupt "- furniture -", dedesupt ëxpertul tau in mobila pe comanda".

  $376 (Avg Bid)
  $376 Oferta medie
  20 oferte

  need plagiarism free document and format

  $33 (Avg Bid)
  $33 Oferta medie
  6 oferte

  NEW house in Gomti nagar ext. near Sahar hospital lko Plot Area 1219 sqft, Const area 1700 Sqft 4 BHK,, Ready to move ConditioN Gated colony, modular kitchen , Wardrobe In just 70/- Lacs, Loan also available Modular Kitchen, Wardrobe Contact person,,,, Afsha ...... 9140265600 Amenities • Vitrified tiles in drawing and bedroom, • Anti skid tiles in bathrooms and balconies. • Finishe...

  $17 (Avg Bid)
  $17 Oferta medie
  2 oferte
  WORDPRESS WEBSITE FREE THEME 6 zile left
  VERIFICAT

  DESIGN AND BUILT CONTENT & IMAGES IS READY. WEBSITE MAPPING IS READY. USE FREE THEME ONLY.

  $23 (Avg Bid)
  $23 Oferta medie
  24 oferte

  We are start-up from Bangalore. We convert the mechanical drive system to electric drive. We are in need of an industrial designer who have proficiency in AutoCAD 3D/ SolidWORKS for designing and 'ANSYS structural analysis' for analysis. Would like to take the designer for a sample project and if he is apt enough he/ would be a part of the whole project. Firstly need to design a whee...

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  9 oferte

  Hi, i am after someone who can program solidworks to create automated drawings of toilet cubicle. attached are the examples of toilet partition. i need addon so that i can just type the basic dimension which will create whole assembly and drawing. also nesting the panels to certain size sheet will be an added bonus.

  $98 (Avg Bid)
  $98 Oferta medie
  21 oferte

  One developer required provide free domain and hosting and secure the website install free sSL certification in the websites (Removed by Freelancer.com Admin) is compulsory for work

  $137 (Avg Bid)
  $137 Oferta medie
  8 oferte

  Looking for someone to make a logo for a small business that makes small Australian cardboard houses, doll house furniture and decorations for your home. It is all Australian themed and I have a concept picture already - the leaves are meant to be gum leaves

  $16 (Avg Bid)
  $16 Oferta medie
  58 oferte

  Hi freelancer I need a 3D Modelling, AutoCAD expert for my current projects. If you have knowledge please bid. Details will be shared in message with the freelancers. Thanks.

  $162 (Avg Bid)
  $162 Oferta medie
  63 oferte

  Combine 2 technical drawings for 2 separate products to create 1 drawing: ML986_LAMINATETOP Line Drawing & ML_BSB380 Line Drawing = ML986_CL I have sketched what the drawing needs to show. Pictures of the final product are attached.

  $61 (Avg Bid)
  $61 Oferta medie
  9 oferte

  Hi BeStudio Designer, I found a notes that your profile was doing before an AutoCAD drawing representing a plat map of a new subdivision called Oleson Village. I have project A plat map, a drawing that shows such actual and planned features as streets and building lots. Plat map will also show the location of trees, both those that will be saved as well as those to be removed. Data for the drawin...

  $90 (Avg Bid)
  $90 Oferta medie
  1 oferte

  I am looking for someone to draw in Illustrator the attached pictures. I'm looking for a clean look. No shading, gradient, only in black and white. I would need to see a sample of your work to make sure you are understanding of the type of drawing I'm after. I would need the source file back and I need the layers to be organised into bite size groups. I also need all lines and shapes to ...

  $49 (Avg Bid)
  $49 Oferta medie
  13 oferte

  Hi, Please see attached picture. We want Someone to cut out our image and put on realistic outdoor setting background. Please see the attached file for an explaination. The winning bidder must provie some backgrounds they have access to so we can review before choosing the winner. This job is for 1 image If we are satisfied we have 20 more settings like this ready to proceed with.

  $39 (Avg Bid)
  $39 Oferta medie
  56 oferte

  Our company is renovating an old zoo in China at the moment. It's quite coincidental that the zoo building game "Planet Zoo" is released. I was wondering if someone could build a rough replica of the real zoo we have in the game please? I'm looking for gamers that's good at planet zoo and knows autoCAD.

  $20 / hr (Avg Bid)
  Acord de confidenţialitate
  $20 / hr Oferta medie
  2 oferte

  ** Post the word "spaceship" in your bid so I know you've actually read the brief ** Hi folks, I have started creating a logomark for a business of mine and I need some help finishing it! I am a drum builder and I am creating a logomark for the badges to go on the drums. The logomark is inspired by a statue called Meckin Kamen (see attached), and I have created a vector silhouett...

  $48 (Avg Bid)
  $48 Oferta medie
  39 oferte

  Hi I am Tack here from Creatimber Global Sdn Bhd. please visit our website www.creatimber.com. to view our timber materials. want to design one set of solid walnut wood living furniture as the picture shown material is solid American Walnut wood colour or varnishing is natural transparent varnishing size is followed the picture furniture message me and we can talk more.

  $30 (Avg Bid)
  $30
  0 intrări

  Hi I am Tack here from Creatimber Global Sdn Bhd. www.creatimber.com. want to design one set of bedroom furniture. Want to have furniture design for our company. like this kind of design [conectează-te pentru a consulta linkul URL] message me and we can talk more.

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  1 oferte

  Looking for a poster for my Light Novel, READ!!! the description Light Novel [conectează-te pentru a consulta linkul URL] The main character is 10-year-old who is now around 20 years (in the light novel), he is standing in a pile of corpses holding a beheaded, he would be like a "Sci-fi" Tarzan, he lives in a new planet with dragons which is the "animal" in the "mountai...

  $43 (Avg Bid)
  $43 Oferta medie
  23 oferte