Health planningproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  5,000 health planning proiecte găsite, la prețul de USD
  3 health articles S-a încheiat left

  I want 3 articles with this subjects: 1. Importance of vitamin C 2. Vitamin D in cold sezon 3. Best tea for winter Doresc 3 articole cu următoarele subiecte: vitaminei C D in sezonul rece pentru sezonul rece

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  43 oferte
  Editat poze magazin online S-a încheiat left

  Numele meu este Gabriela si reprezint brand-ul Zenifique, ce se ocupa cu comercializarea produselor de beauty/health&care/manichiura si pedichiura/ingrijire personala etc. Cautam coloborator pentru partea de poze de produs. Suntem interesati de o colaborare pe termen lung si de o oferta de pret avantajoasa. In principiu ne intereseaza editarea pozelor oferite.

  $312 (Avg Bid)
  $312 Oferta medie
  17 oferte

  Salut ,doresc sa lansez o aplicatie si caut pe cineva sa faca o prezentare de genul : . Ideile ce trebuiesc incluse in prezentare voi venii eu cu ele , prezentarea trebuie sa cuprinda un video de 1 minut jumate , mai multe poze si grafice .

  $146 (Avg Bid)
  $146 Oferta medie
  5 oferte
  Site personal S-a încheiat left

  I want to create a personal website for my personal branding where I can post articles about the two major areas of interest and expertise for me, CSR and mental health. I want it to be a user friendly site on both laptop and mobile, to be safe in terms of security, cookies, etc., and from the design point of view of the site is has to be simple and airy, fresh, to give readers a state of well-being, of inspiration that they are in contact with nature, with themselves and that motivates them to read and discover how they can be better and gentler with themselves and the environment. Total budget - 60 E.

  $178 (Avg Bid)
  $178 Oferta medie
  10 oferte
  business card please chek S-a încheiat left

  Otocare Ear health clinics Christopher Adelaide Director/Clinician 0432 341 451 cadelaide@

  $18 (Avg Bid)
  $18 Oferta medie
  24 oferte
  business card S-a încheiat left

  Otocare Ear health clinics Christopher Adelaide Director/Clinician 0432 341 451 cadelaide@

  $64 (Avg Bid)
  $64 Oferta medie
  30 oferte

  Cautam freelanceri pentru zona de produse health&wellness online.

  $1034 (Avg Bid)
  $1034 Oferta medie
  2 oferte

  Caut colaborator in zona health&wellness atat pe parte de promovare online cat si pe parte de vanzare directa.

  $3148 (Avg Bid)
  $3148 Oferta medie
  3 oferte

  Protectia muncii are drept scop asigurarea celor mai bune conditii pentru prevenirea accidentelor de munca si a bolilor profesionale.

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  3 oferte
  Event Planning app S-a încheiat left

  Am nevoie de o aplicatie simpla, pentru event planning, similar cu ce ofera facebook, doar ca e pentru un cerc inchis. Vreau sa pot adauga prieteni (fie adaugand numarul lor de telefon, adresa de email, etc.) iar apoi sa pot crea un event si sa l trimit unor prieteni din lista. Ei vor primi o notificare si vor specifica daca vor participa sau nu. Ca si profil pentru useri, nu vreau nimic complicat, poate doar posibilitatea sa adaug o poza de profil.

  $248 (Avg Bid)
  $248 Oferta medie
  12 oferte

  Buna tuturor Caut o persoana care sa traduca articole de aprox 500 - 2000 de cuvinte din Engleza in Romana. Nu sunt articole tehnice sunt legate de health ( weight loss ) Traducerea nu se va face mot-a-mot, ci putin adaptat, astfel incat sa sune bine in limba romana. Google Translate nici nu intra in discutie (aviz amatorilor). Candidatul ideal: Stie sa respecte un deadline Stapaneste limba romana excelent (punctuatie, gramatica) Are un nivel mediu spre avansat de limba Engleza. Poate comunica zilnic sau la doua zile pe Skype, Messenger, email, etc Atasat acestui proiect este un fisier Word cu un paragraf in limba Engleza, pentru o pre-evaluare. Doar acei freelanceri care ataseaza bidului si varianta tradusa a paragrafului respectiv vor fi luati in considerare....

  $201 (Avg Bid)
  $201 Oferta medie
  45 oferte

  Am nevoie de o persoana care poate sa scrie articole in limba romana de 1000 de cuvinte per articol pe nisa Health & Beauty pentru inceput . Aceste articole vor fi de tipul Recenzii sau Continut Prezentare Site. Voi oferi exemple si surse de unde sa va luati informatiile necesare pentru research / scriere. Important: Continutul trebuie sa fie 100% unic. Pentru inceput am nevoie de 2 articole de proba, daca totul este pe placul meu putem colabora long term. Pot oferi $5 - $10 per articol de 1000 de cuvinte in functie de experienta / reputatie.

  $19 (Avg Bid)
  $19 Oferta medie
  14 oferte

  Am nevoie de 5 articole scrise in limba romana - fiecare articol sa contina aproximativ 1000 de cuvinte. Articolele vor fi pentru produse in nisa Health & Beauty. Pentru fiecare produs/articol o sa ofer un articol deja scris ca sa intelegi mai bine cam cum as vrea sa fie scris (stilul, tonul, structura, etc) Ofer $5 pe articol de 1000 de cuvinte. Daca sunt multumit de aceste 5 articole o sa am nevoie de mai multe.

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  3 oferte

  Am nevoie de articole pe nisa health si in mare este vorba de reviewuri la produse. Ofer 60$ pe 40 de articole de 500 de cuvinte. Am nevoie undeva la 400 de articole pe luna.

  $131 (Avg Bid)
  $131 Oferta medie
  7 oferte
  Articole Engleza / Health S-a încheiat left

  Am nevoie de articole pe nisa health si in mare este vorba de reviewuri la produse. Ofer 60$ pe 40 de articole de 500 de cuvinte. Am nevoie undeva la 400 de articole pe luna.

  $60 (Avg Bid)
  $60 Oferta medie
  1 oferte
  article writer S-a încheiat left

  Cautam colaborare pe termen lung cu scriitori de articole in limba engleza pe nisa Health. Articolele trebuie sa fie 100% originale, unice, correct din punct de vedere gramatical, si sa treaca toate cerintele copyscape. Ofer 60$ - 50 de articole (400-500 de cuvinte / articol)

  $250 (Avg Bid)
  $250 Oferta medie
  2 oferte

  Am nevoie de articole multe, rescris in limba engleza/ tradus romana-engleza ( beauty / health ). Pretul maxim pe 500 de cuvinte 2.5 $

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Oferta medie
  28 oferte

  Caut pe cineva sa scrie articole pentru siteul meu , este long term job ! articolele sunt in engleza ! acesta este siteul Imi trebuie articole la categoria news si health /fitness etc !

  $133 (Avg Bid)
  $133 Oferta medie
  7 oferte
  Health/Articles -- 2 S-a încheiat left

  Salut am colaborat acum o luna cu un proiect si am decis sa incep o colaborare pe termen lung cu tine. Am nevoie de articole in engleza pe categoria health( promovez anumite produse de health pe site uri din state) Am nevoie in prima faza de 30 de articole de 1000 cuvinte (cu cate 1 keyward density de 3%) ofer 250$. As aprecia daca imi poti lasa un numar de telefon sa vorbim direct :).

  $125 - $125
  $125 - $125
  0 oferte
  Health/Articles S-a încheiat left

  Salut am colaborat acum o luna cu un proiect si am decis sa incep o colaborare pe termen lung cu tine. Am nevoie de articole in engleza pe categoria health( promovez anumite produse de health pe site uri din state) Am nevoie in prima faza de 30 de articole de 1000 cuvinte (cu cate 1 keyward density de 3%) ofer 250$. As aprecia daca imi poti lasa un numar de telefon sa vorbim direct :).

  $250 (Avg Bid)
  $250 Oferta medie
  1 oferte
  info colaborare S-a încheiat left

  Buna, suntem o firma de traduceri si cautam noi colaboratori pentru proiectele de grafica daca esti interesat sa lucrezi cu noi te rog sa trimiti CV-ul tau la adresa de mail: planning@ Carmen

  $150 - $150
  $150 - $150
  0 oferte

  Buna, Suntem o firma de traduceri din Romania si cautam colaboratori pentru proiectele de grafica. Daca esti interesat sa lucrezi cu noi te rog sa trimiti CV-ul tau la adresa de mail: planning@ Carmen

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte
  SEO service needed S-a încheiat left

  Hello, I am in need of a professional SEO service provider. I have had many bad experiences in the past with this type of work and will be very particular in my mi... Speed is a good, we are hoping to get this project completed in 3 months time. Included in your price i would like to have maintenance built in for the first 3 months after rank is reached. This means, the SEO provider should maintain and keep rank for the first 3 months, after this we can discuss future partnership for maintaining the site! Looking for a long term relationship, we are planning to have many sites needing this work. We need someone trustworthy and professional! IN PRIVATE MESSAGE, LEAVE YOUR "FREELANCER.COM" name and so we may discuss further. If not name is left, you wont be cho...

  $145 (Avg Bid)
  $145 Oferta medie
  12 oferte

  Salut, Am nevoie de traduceri din romana in franceza pentru site-uri personale care sunt in domeniul software de business. Subiecte abordate: - Customer Relationship Management (CRM) - Enterprise Resource Planning (ERP) - software de business - software de facturare - software de management al unei companii etc Am nevoie de un colaborator (aproape) permanent pe limba franceza care sa poata sa ma ajute constant pe partea aceasta. In aplicatie te rog sa incluzi pretul per pagina, disponibilitatea de lucru (ore/saptamana) si daca detii vreo certificare pe limba franceza. Astept cu interes propunerile voastre.

  $2 - $10 / hr
  Sigilat
  $2 - $10 / hr
  17 oferte
  HEALTH AGGING - repost S-a încheiat left

  Cartea trebuie sa se bazeze pe tratamentele si intarzierea imbatranirii pri terapii alternative cum sunt in principal bioenergoterapia, cromoterapia, aromaterapia. cristaloterapia, silvoterapia etc..

  $182 (Avg Bid)
  $182 Oferta medie
  7 oferte
  HEALTH AGGING S-a încheiat left

  Cartea trebuie sa se bazeze pe tratamentele si intarzierea imbatranirii pri terapii alternative cum sunt in principal bioenergoterapia, cromoterapia, aromaterapia. cristaloterapia, silvoterapia etc..

  $309 (Avg Bid)
  $309 Oferta medie
  4 oferte
  React Website UI/UX Enhancement 6 zile left
  VERIFICAT

  ...Seeking a Development Team for Long-Term Collaboration This job is designed to find a developer for long-term cooperation; therefore, this task is not difficult. We simply want to test if you are suitable for long-term collaboration. Our company currently employs several engineers from various countries with whom we have been cooperating for several years. However, as our business grows, we are planning to expand our development team. ## Our Team We are in search of a dependable team for long-term outsourcing projects, emphasizing stability in quality, scheduling, and pricing. Our organization is ISO27001 certified, with stringent project specifications. Interested teams must comply with our standards for collaboration. [View our certification](

  $107 (Avg Bid)
  $107 Oferta medie
  4 oferte

  I am seeking a proficient architect to create a design/plan for a highway restaurant. This project demands creativity and technical understanding to incorporate the following areas in the layout: -Dining Area (large) -Kitchen (large) -Re...restaurant. This project demands creativity and technical understanding to incorporate the following areas in the layout: -Dining Area (large) -Kitchen (large) -Restroom facilities (large) -Garden area Expertise in designing large, open spaces is essential, in addition to specific experience in creating restaurant layouts and a profound understanding of classic architectural style. Knowledge in planning practical and efficient workflow within these spaces (particularly the kitchen) is crucial. Please provide examples of your related projects in...

  $118 (Avg Bid)
  $118 Oferta medie
  15 oferte

  I'm seeking a well-researched presentation on the healthcare system structure in Norway and Saudi Arabia, specifically focusing on the accessibility of healthcare services. To...system structures in both countries. - Analyse how each country's policies contribute to the accessibility of their respective healthcare infrastructure. Key skills and experience required for this job: - Understanding of global healthcare systems. - Ability to research and collate data effectively. - Proficient in Presentation design. - Strong analytical and report-writing skills. - Background in health economics/healthcare management would be beneficial. This project calls for rigorous research, and a skilled eye to interpret and represent data coherently. Kindly provide examples of similar wo...

  $100 (Avg Bid)
  Recomandat Urgent Garantat

  ...interactive content. Particularly, creating an engaging drag-and-drop feature for my website as an educative tool about kidney stones. Key functional requirements include: - Ability to drag and drop stones to different positions. - Ability to drag-and-drop stones of different sizes.(Optional) When a stone is dropped into a position, the stone's size should be displayed. Knowledge in the medical or health domain would be beneficial though not essential. The goal of this project is to educate users on kidney stone placement in an interactive manner. From My Side: "We've developed a static educational platform featuring kidney images to facilitate patient understanding. Now, we're looking to enhance this tool by integrating a drag-and-drop feature for posit...

  $18 (Avg Bid)
  $18 Oferta medie
  8 oferte
  Employment Verification in Oman 6 zile left
  VERIFICAT

  The freelancer needs to visit the location (Family Health Medical Complex - Oman) and get the form filled, stamped and signed from the HR department. The following requirements are mandatory: 1- Verify Certificate and get a form filled, sign and stamped by them. 2- 4 to 5 geotagged photos are required with name board visible of place with surroundings. 3- In case of refusal take the written refusal with stamp with details of the person who refused to fill the form name, designation, phone number and email. If above mentioned requirements are fulfilled than task will be completed.

  $10 - $40
  Local
  $10 - $40
  0 oferte

  ...delve into player skill development, team building, communication, and more. - Practice Planning: This section needs to provide a comprehensive guide on structuring effective practices, creating drills, and monitoring player progress. - Presentation: - Written Text: Clear, concise descriptions of each topic. - Visual Diagrams: Detailed and easy-to-understand diagrams to visually represent concepts. - Video Tutorials: Engaging and informative videos to demonstrate practical applications of the strategies and drills. The ideal freelancer for this job should have a strong background in basketball coaching, with a good understanding of the game strategies, player development, and practice planning. Excellent written and verbal communication skills are essential t...

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  21 oferte

  ...membership program for my business. Key Requirements: - Benefits and Perks: I'd like to offer my members exclusive discounts, access to premium content, and priority booking. Additionally, I'm considering adding a subscription feature. You'll need to help me set this up and ensure it runs smoothly. - Delivery of Premium Content: The premium content will be delivered through a membership page. I'm planning to use a plugin for this but open to suggestions if you have a better idea. - Website Customization: I'm looking for a developer who can work with basic templates but can make minor tweaks. The website needs to be user-friendly and visually appealing. Ideal Skills: - Experience in developing membership programs - Proficiency with web development a...

  $9 / hr (Avg Bid)
  $9 / hr Oferta medie
  54 oferte

  I am in need of a KOL/KOC with significant YouTube influence catered primarily towards middle-aged adults...entertaining content that captivates and engages this specific demographic. Key Project Requirements: - Proven experience as a YouTube KOL/KOC. - Existing substantial, engaged middle-aged audience. - Expertise in creating entertaining content. Ideal Skills and Experience: - YouTube content creating and analytics. - Understanding the interests and concerns of middle-aged adults. - Superb content planning and execution skills. - Empathy to understand and effectively communicate with the required demographic on YouTube. Get in touch if you understand the subtle art of influencing and entertaining middle-aged adults via engaging YouTube content. Also you need to follow us ...

  $21 (Avg Bid)
  $21 Oferta medie
  6 oferte

  I'm looking to develop a website for my hearing clinic that will eff...interfaces. - Service presentation: High-level knowledge of content strategy is needed for presentation of our services and treatments in a clear, accessible way. - Client testimonials: Experience in creating appealing testimonial sections is also required to help inform potential patients of the positive impact my clinic has had on others. To succeed on this project, your portfolio showcasing previous health care website development will come in handy. Expertise in user interface design and content strategy is essential, as is a proven knack for developing intuitive online booking systems. My aim is to provide an online platform that is not only inclusive, but also easy to navigate and provides comprehensi...

  $427 (Avg Bid)
  $427 Oferta medie
  130 oferte

  I'm seeking a proficient Power BI expert who can help me create and configure a comprehensive daily dashboard and insightful reports. Key Requirements: - Data Sources: Excel spreadsheets, CRM systems, BigCommerce, Google Adwords, and Google Sheets - Metrics to Track: Sales revenue, Website traffic, Customer acquisition cost, Inventory levels, and Gross Margin -...Experience in creating dashboards and reports for Sales, Marketing, and Inventory data - Strong knowledge of ETL processes and data visualization techniques - Ability to automate data refresh on a daily basis Your deliverable will be a fully functional and automated Power BI dashboard that visualizes the mentioned metrics accurately and succinctly, providing me with real-time insights into the health and performance ...

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  29 oferte

  As a client, I am on the lookout for an experienced micro...function through modulation of bile acids" - Specific focus on the altering effects of Berberine on gut microbiota. The perfect candidate will possess a strong knowledge base in these relevant topics and will be able to apply their experiences and skills to achieve the project objectives. Skills Needed: - Expertise in bacteriology - Familiarity with gut microbiome studies - Experience investigating health effects of gut bacteria - Knowledge about the impacts of Berberine on gut microbiota. Please, only microbiologists with pertinent experience should apply. This project requires a high level of expertise and detail-accuracy. Your understanding of this complex subject matter will directly contribute to the success ...

  $67 (Avg Bid)
  $67 Oferta medie
  29 oferte

  As a personal assistant, I need someone to manage my emails, Google Calendar, conduct online research, and assist with any other tasks as needed. I am not looking for an experienced person. Sometimes habits are hard to work with. I'm looking for someone who can help me manage my day to day and help me stay focused on what I need to focus on and can help me maintain mental health. I'm looking for a long term person. I have 4 companies and do business all over the world and am looking for someone that's willing to take on the task of keeping me focused. Key Responsibilities: - Manage my Google Calendar effectively, ensuring all appointments and commitments are scheduled correctly and reminders are set. - Conduct online research and compile information as required....

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  66 oferte

  I'm planning to add a garage to my property with parking space for two vehicles. The key feature I'm looking for in the design is to incorporate windows that will allow for plenty of natural light. Key Requirements: - Design of a 2-vehicle garage - Inclusion of windows for natural light Ideal Freelancer: - Previous experience in designing garages - Familiarity with incorporating natural light into building design - Strong portfolio of past work in similar projects If you are able to deliver a sleek, practical and well-lit garage design, I would like to hear from you.

  $342 (Avg Bid)
  $342 Oferta medie
  71 oferte

  ...consultant who can provide me with comprehensive advice across various domains within my business. The ideal candidate will be able to seamlessly navigate and offer insights on Marketing, Sales, and Operational strategies. Key Requirements: - A solid track record of success in business consulting, particularly in the areas of marketing, sales, and operations. - Strong understanding of strategic planning and tactical execution. - Ability to synthesize and present information effectively, with both a macro (general overview) and micro (detailed, step-by-step) view. - Proven experience in delivering high-quality, actionable insights that drive business growth. You should be comfortable offering a blend of strategic and tactical advice, as my needs will encompass both. Your role ...

  $26 / hr (Avg Bid)
  $26 / hr Oferta medie
  21 oferte

  ...not be tied to any specific language, but should generate clean and accurate sequence diagrams. Key Project Requirements: he mobile application is for patient where he can login and then display the main page which contain. - Add and display health status. - Adding and displaying and edit the medication. - Add and display the side effect. - Displaying the medication reminders - Sending the notification remainder for the medication - Sending the doctor modification notification The second diagram for doctor where he can - Adding the patient - Display health status. - Display the medication and adding or editing. - Display side effect. - Getting notification when patient enter side effect Ideal Skills and Experience: - Strong knowledge and experience in software developmen...

  $19 (Avg Bid)
  $19 Oferta medie
  8 oferte
  Social Media Assistant Needed 6 zile left
  VERIFICAT

  I'm seeking assistance with managing my 8 social media accounts. This role will require a mix of strategic planning and day-to-day execution. Ideal candidates will have experience in: - Social Media Management: Managing multiple accounts, preferably 7-8, or be willing to be trained. - Content Creation: Organizing posts and stories that resonate with target audiences. - Scheduling and Analytics: Using scheduling tools and analyzing performance to optimize content strategy. - Communication: Keeping me updated on account performance and engaging with followers where necessary. This role doesn't require creating content, but you should have the ability to edit and ensure it is published correctly. This is a long-term project and I'm looking for someone who can commit t...

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  80 oferte

  I'm looking for a skilled local web developer in the Atlanta, GA, preferably Gainesville area, to help upgrade my website. It's currently based on older HTML and I need it to be transitioned into a more recent version of HTML. I am planning for larger projects in the future, so I would like someone that is available for multiple projects. Key Requirements: - Upgrade my website from outdated HTML to more modern HTML - Must be based in Atlanta, GA or preferably Gainesville, GA - Share your past work to showcase your experience The ideal candidate should have a strong grasp of HTML and experience in upgrading websites. Being a local would be a plus, as I'm looking for someone available for future projects as well.

  $439 (Avg Bid)
  $439 Oferta medie
  153 oferte
  Urban Walkability Assesment 6 zile left
  VERIFICAT

  I need a freelancer who can help me calculate ...determine the pedestrian-friendly nature of the area and identify any areas that need improvement in urban design. Under the current project, I have data available for urban infrastructure, which will be the backbone of the calculations. More details about urban infrastructure data will be shared with the selected freelancer. Ideal skills: – Proficiency in GIS and related tools -Experience in urban planning or infrastructure assessment - Ability to interpret and analyze spatial data - Strong eye for detail and problem-solving skills - Good communication to discuss results and progress of the project. The successful freelancer will be able to provide us with a comprehensive walkability assessment, and suggest ideal improvement...

  $73 (Avg Bid)
  $73 Oferta medie
  18 oferte

  I'm in need of a powerful influencer to help boost brand awareness for my dietary supplement. - Purpose: The main objective of this project is to i...in Amazon need to bring to those who have problem with sleep or need more focus/ calm - Platforms: Instagram and TikTok are the primary platforms where we want to invest our marketing efforts. Looking for a freelance influencer who: - has followers 5000-10,000 - has a proven track record in promoting health-related products - has a strong following on Instagram and TikTok - can create engaging content appealing to health enthusiasts - has a passionate and genuine interest in promoting health and wellness. We invite those influencers who fit the above criteria to bid and help us spread the message about our hig...

  $126 (Avg Bid)
  $126 Oferta medie
  15 oferte
  Medical Foundation Fundraiser 6 zile left
  VERIFICAT

  I'm looking to find a fundraiser for a medical foundation. The main goal for this initiative is to raise $60,000. The project aims to attract donors and medical professionals to contribute to thi...underserved. They will be responsible for developing and implementing fundraising strategies, including grant writing, cultivating relationships with potential donors for donations and/or sponsorship, and organizing and assisting with fundraising events. Strong communication and networking skills are essential for this role. Relevant skills: - Fundraising - Donor cultivation - Event planning - Networking - Communication - Relationship building This position is part-time, less than 30 hours/week, long-term project from 4 months to a year depending on implementati...

  $36 / hr (Avg Bid)
  $36 / hr Oferta medie
  13 oferte

  I'm seeking a highly skilled structural engineer to assist with the structural calculations needed for my home remodeling project. The purpose of this endeavor is to expand the living space in my house. The task involves planning for a new wooden beam that is to be added to support a significant span of 13 feet. Your proven knowledge and experience in structural engineering, structural calculations, and home renovations will enable you to accurately determine the beam's specifications including size, load capacities it has to support, and how it interacts with other elements of the structure. Main values I'm looking for in a freelancer includes: - Proficiency in Load and Resistance Factor Design (LRFD) - Solid understanding of wood engineering - Experience wit...

  $399 (Avg Bid)
  $399 Oferta medie
  40 oferte

  I am seeking a freelancer to create a comprehensive travel schedule for my travels all over the United States I'm a traveling massage therapists. The focus of this project is to nicely display all my travel locations seamlessly across the United States. Key requirements include: - Detailed Planning: You would be responsible for outlining all my travel locations for the rest of the year. - Efficient Transport Mix: A blend of air and ground transportation is preferred to ensure cost-effectiveness and on-time arrival to different locations. - Strong Organizational Skills: The ability to keep track of what days I travel and what cities are in each month, my bookings, and adjusting the schedule as needed. - Flexibility: The schedule should be able to accommodate last-minute ch...

  $12 (Avg Bid)
  Garantat

  I'm in need of an artist skilled in realistic illustration to create a design idea for a home renovation project. The illustration will serve as a strategic planning and visualization tool for the renovation project. Key Requirements: - Mastery in realistic illustration - Previous experience in architectural illustrating, specifically home designs - Conceptual understanding of interior design, construction, and renovation The hired professional should be capable of translating intricate renovation ideas into clear, innovative, and realistic illustrations. This illustration will form part of the project pitch and thus needs to catch the attention and convey the vision. Showcasing previous work in this field will be highly beneficial.

  $345 (Avg Bid)
  $345 Oferta medie
  93 oferte

  I need a skilled designer to create various designs for my health and wellness products on Amazon. This will involve: - Crafting beautiful and engaging property images showcasing my products - Creating a standout brand logo - Designing an eye-catching product label - Building compelling landing pages Though all these designs are required, the highest priority lies with the product images, ensuring they best showcase my health and wellness products and draw customers in. Designers with experience in e-commerce and a keen understanding of health and wellness products, as well as familiarity with Amazon listing requirements, would be perfect for this job. A knack for infographics would also be beneficial, as these images need to visually convey product benefits and ...

  $99 (Avg Bid)
  $99 Oferta medie
  70 oferte