How long to complete codecademy pythonproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrare după:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  152,374 how long to complete codecademy python proiecte găsite, la prețul de USD

  Aplicatie independenta care sa integreze un sistem de fisiere gluster cu un sistem de backup pe tape. Aplicatia trebuie sa ofere interfata web si servicii REST pentru integrare. Preferabil sa fie implementata python sau java. Va rula pe linux. Preferabil dezvoltator din Bucuresti.

  $1198 (Avg Bid)
  $1198 Oferta medie
  6 oferte
  Realizare proiect python S-a încheiat left

  Proiect ce presupune realizarea a 5 exercitii utilizand limbajul Python conform cerintelor.

  $68 (Avg Bid)
  $68 Oferta medie
  2 oferte
  Project for Botond L. S-a încheiat left

  Buna. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Buna. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer/ agentii care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ati fi interesati de o colaborare in acest sens? Daca e nevoie pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa ofere suport punctual.

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for Luca V. S-a încheiat left

  Buna Luca! Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Project for Alex L. S-a încheiat left

  Buna Alex. Tocmai sunt in cautarea unui freelancer care sa ma ajute cu mentenanta si dezvoltarea a noi functionalitati pentru o aplicatie web dezvoltata in Python. Oare ai fi interesat de o colaborare in acest sens? Daca vrei iti pot oferi mai multe detalii, iar developerul care a creat-o (dar nu se mai poate ocupa de proiect) este dispus sa iti ofere suport daca e nevoie.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Teach me how to create hosting packages, prices, customers, etc. I want to find out more about reseller hosting. If I'm a reseller and I have a 150 GB server disk space, what can I do? I need a solution for creating packages, three packages.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  1 oferte

  Caut pe cineva care ma poata ajuta sa îmi facă niște boți în Python sau Selenium. Astept oferte. Multumesc.

  $135 (Avg Bid)
  $135 Oferta medie
  7 oferte
  Pigeon Management Solution S-a încheiat left

  Sunt Ionut, un pasionat de porumbei și de ceva vreme si de programare. Am ales python si django fiindcă am avut impresia ca le pot asimila mai ușor noțiunile. Planul meu este să dezvolt o aplicatie pentru pastrarea evidentei porumbeilor. Sunt deja solutii pe piata insa vreau ceva mai bun, mai amplu. Am inceput de unul singur sa implementez fiind ajutat de solutia gratuită de gazduire oferită de he...

  $697 (Avg Bid)
  $697 Oferta medie
  10 oferte

  Proiectul reprezinta implementarea cat si antrenarea unei retele neurala recurente pentru clasificarea actiunilor dintre un om si o masina parcata. Implementarea se va face in Python 3.6

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  4 oferte

  Scriptul cauta intr-un site un anumit rezultat si foloseste putin python , dar din pacate in clipa de fata nu mai afiseaza nimic,e posibil ca versiunea de mozila cu care lucreaza sa fie prea veche. Caut pe cineva sa il faca functional din nou.

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  3 oferte
  Project for Alexandru D. S-a încheiat left

  Salut, as avea nevoie de ajutor cu ceva cod in python. Poti sa ma ajuti?

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  1 oferte

  Dezvoltarea unui program de urmarire a productiei pentru o fábrica de usi, dulapuri si ferestre. In aces momento avem ceva dezvoltat in Delphi si as vrea sa il imbunatatim. Ceea ce nu stiu este daca sa continuam cu el in Delphi sau sa il rescriem in Python. Persoana care va castiga proyectul va trebuie sa imi explice care sunt avantajele si dezavantajele in ambele cazuri.

  $2394 (Avg Bid)
  $2394 Oferta medie
  8 oferte
  Project for Claudiu I. S-a încheiat left

  Salut. Am un script de facut in python. Zi-mi cand esti online sa discutam. Multumesc

  $29 / hr (Avg Bid)
  $29 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Rebuild PBR Python Script S-a încheiat left

  Rebuild PBR Python script..................

  $455 (Avg Bid)
  $455 Oferta medie
  10 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Altele sau nu sunt sigur Python I need a chatbot for Facebook

  $152 (Avg Bid)
  $152 Oferta medie
  4 oferte

  Buna, Sunt interesata de o colaborare pe termen lung cu persoane care pot redacta continut original in limba romana sau (si) limba engleza. Caut persoane care pot livra continut zilnic pe baza comenzilor primite. Mai multe detalii vor fi oferite celor interesati. Multumesc!

  $82 (Avg Bid)
  $82 Oferta medie
  42 oferte

  Windows Altele sau nu sunt sigur Am nevoie de un program in matlab/python pt scanerul meu [conectează-te pentru a consulta linkul URL] trebuie sa se ocupe de reconstructia 3D a obiectului din norul de puncte, achizitia si procesarea [conectează-te pentru a consulta linkul URL] cate am cautat pe net exista astfel de softuri ce pot folosi ca sursa de inspiratie( in python exista horus iar in matlab ...

  $103 (Avg Bid)
  $103 Oferta medie
  2 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Buna ziua, Ma intereseaza modificarea sau scrierea de la 0 unui bot in PHP sau Perl sau Python sau Java sau LUA pentru [conectează-te pentru a consulta linkul URL], cat mai simplu sa nu fie atat de complex ca cel din exemplu. Si sa implementez o anume strategie in el. Exemplu: [conectează-te pentru a consulta linkul URL] Astept oferte. Multumesc Mai multe detalii in privat

  $329 (Avg Bid)
  $329 Oferta medie
  3 oferte
  Programator Python S-a încheiat left

  Am nevoie de colaborator care stie foarte bine Python folosind Django pentru backend si Angular JS pentru frontend pentru a realiza diverse aplicatii web based si/sau site-uri.

  $686 (Avg Bid)
  $686 Oferta medie
  9 oferte

  Caut programator cu experienta, pentru dezvoltare aplicatie pe blockchain. Sunt necesare cunostinte de C#, java sau python.

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Caut programatori pentru dezvoltare soft/web. Daca ai cunostinte de programare in limbaje precum: php, javascript, sql, html etc.. si platforme de comert electronic: magento, prestashop, opencart etc.. atunci ai sansa de a face parte dintr-o echipa tanara si dinamica de programatori. Nu aplicati daca nu indeplini conditiile mentionate anterior. Pret per proiect / ora.

  $277 (Avg Bid)
  $277 Oferta medie
  2 oferte

  Long term collaboration to create a product from SuiteCRM by building custom extensions and by adding custom features to standard modules.

  $2 - $8 / hr
  $2 - $8 / hr
  0 oferte

  Salut, As dori sa discutam despre un proiect pe termen lung, daca esti interesat, pentru javascript , poate C . Multumesc

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Buna, Sa ma prezint pe scurt, sunt Managing Partner la BitStone SRL, ([conectează-te pentru a consulta linkul URL]), localizati si noi in Cluj, din cate inteleg si tu esti tot in Cluj. Noi din cand in cand avem diverse requesturi pentru developeri pe Joomla. Uneori proiecte mai micute, uneori mai mari. Concret, acuma am un request de facut diverse enhancement-uri la proiectul [conectează-te pe...

  $35 / hr (Avg Bid)
  $35 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Buna ziua! Numele meu este Alexandru Gabriel CRETU TORICA. Locuiesc in Spania la Madrid unde am deschis o firma, Gabriel's Market si ca activitate principala avem Productia de mase plastice prin injectie ( producem carcase pentru aparatele electronice si electrotehnice ) si ca activitate secundara avem productie de Smart card-uri . Deoarece vrem sa implementam o tehnologie noua de comunicare ...

  $561 (Avg Bid)
  $561 Oferta medie
  1 oferte
  Python project S-a încheiat left

  Buna, Intelligent Bee Web este o companie de web development fondata in Iasi si cautam in prezent colaboratori project based pentru proiecte in Python. Am dori sa stim daca esti interesat si disponibil. Astept raspunsul tau pe email la adresa alina@intelligentbee.com. Multumesc!

  $30 / hr (Avg Bid)
  $30 / hr Oferta medie
  1 oferte

  It should use the following features: 1. S3 + CloudFront for the HTML contact form 2. The form should use a captcha 3. API Gateway for the form action 4. API Gateway will call a lambda function which sends an email, the function should be in Python 3 5. The HTML form should redirect to a thank you page (or display a thank you message) after the form is submitted 6. This should be created in your O...

  $42 (Avg Bid)
  $42 Oferta medie
  2 oferte

  Hello, I had a previous freelancer who just unfortunally passed away and now I need someone to continue making few edits to a blog that gets around 200 views per month... We are a bit tight on money but we can work out a long term arrangement.

  $21 (Avg Bid)
  $21 Oferta medie
  34 oferte

  Hi Muhammad Naseer S., The task is to create a python script that can convert the output of Google Cloud Vision (in JSON format) into a searchable PDF document. The conversion must be direct from JSON to PDF (possibly using the original non searchable PDF if required) and must not require conversion into separate images through the process. Other thanthat, you are free to use or modify whichever t...

  $197 (Avg Bid)
  Acord de confidenţialitate
  $197 Oferta medie
  1 oferte

  Position – UI Developer (ReactJS) Experience – 5 to 9 years Link: [conectează-te pentru a consulta linkul URL] Intermediate/Senior UI Developer, responsible for developing low latency web interfaces and controls using ReactJS and Redux with TypeScript User Interface (UI) developer is to provide the user interface solution to the end user, including the final look, feel and behaviour ...

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  15 oferte

  Hello we are looking to hire a graphic designer for a long term project in our company we are a pune based website designing and developing company Thank you

  $372 (Avg Bid)
  $372 Oferta medie
  33 oferte

  The task is to create a python script that can convert the output of Google Cloud Vision (in JSON format) into a searchable PDF document. The conversion must be direct from JSON to PDF (possibly using the original non searchable PDF if required) and must not require conversion into separate images through the process. Other thanthat, you are free to use or modify whichever tool or library you [con...

  $191 (Avg Bid)
  $191 Oferta medie
  6 oferte

  I need to know the commodities which are not availble to sell at the moment, and track the availabities every day. also have other conditions to consider. python.

  $183 (Avg Bid)
  $183 Oferta medie
  3 oferte

  I. Eed a videographer for a temporary project will take place in Florida It will be around 12 days shooting n Florida

  $750 - $1500
  $750 - $1500
  0 oferte
  Paraphrasing tool 6 zile left
  VERIFICAT

  I need paraphrasing tool which can perform tasks like, to rewrite sentences by finding synonyms and can reframe the sentence. It can check grammar and spelling mistakes, using Python.

  $138 (Avg Bid)
  $138 Oferta medie
  11 oferte

  I need you to write a research essay

  $96 (Avg Bid)
  $96 Oferta medie
  26 oferte

  I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Linux using Python.

  $21 - $175
  $21 - $175
  0 oferte

  predict battery life with nasa dataset : i need someone with experience in pandas TO help me with python scripte MODIFI the form of a data set only pandas modifier [conectează-te pentru a consulta linkul URL] to [conectează-te pentru a consulta linkul URL] withe the help of this code : [conectează-te pentru a consulta linkul URL]

  $59 (Avg Bid)
  $59 Oferta medie
  5 oferte

  I need an iPhone/iPad app. I would like it designed and built.

  $34927 (Avg Bid)
  $34927 Oferta medie
  3 oferte

  We are a danish software company. We are developing a web based point of sale system in Django at the moment and we are looking for a web hosting service that can handle Windows Servers (for example AWS). We are looking for an expert who knows how to deploy Python (Django) on for example AWS (or other) web hosting services. The job is paid per hour.

  $124 (Avg Bid)
  $124 Oferta medie
  6 oferte

  I have a CSV file of phone numbers and Twilio's account (webapp for automated phone), Looking for someone to build a script in python utilizing Twilio's rest api to call. I want to be able to drop ringless voicemail to the phone numbers. I script should be able to dial out each number twice, the first call will timeout withing 10 milliseconds (approx), allowing the second call to reach ...

  $97 (Avg Bid)
  $97 Oferta medie
  1 oferte

  We are looking to hire a graphic designer for our company. we are a website designing and developing company based in pune , India We are looking for someone who can work for us on monthly basis thank you

  $464 (Avg Bid)
  $464 Oferta medie
  24 oferte

  I need a long term partnership with a reliable person to improve a lot my website. My website is build under Django and the back-end is complicated so I need people with very strong background in python/Django and for sure HTML5. It is a financial website made of a lot of components. There are drag/drop functionalities, export/load functions. Launch a process using Celery and recover results and d...

  $10 / hr (Avg Bid)
  Acord de confidenţialitate
  $10 / hr Oferta medie
  18 oferte

  Bid only with your plan and skills about how you will achieve this.

  $2453 (Avg Bid)
  $2453 Oferta medie
  7 oferte

  I need someone to get a python flask app that has been already written to run on Apache 2.4. This will be running on windows 10 Pro.

  $136 (Avg Bid)
  $136 Oferta medie
  19 oferte

  Python programme about movie hall, also need flowchart. More info and task in messages.

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  6 oferte

  python neural network

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  1 oferte

  We own Youtube Channels and Facebook page with upto 5 million subscribers. We Need a Female Model to Join our team and create short videos for upto 5 mins each for Youtube & facebook. We Will guide you and provide you with script or a sample video. All you need is a good camera and basic lights for videography. If you are interested please send your pictures along with a short video . This...

  $28 (Avg Bid)
  $28 Oferta medie
  5 oferte
  neural networks 6 zile left

  face detection use python and neural network

  $98 (Avg Bid)
  $98 Oferta medie
  9 oferte