Industria textil procesosproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  5,907 industria textil procesos proiecte găsite, la prețul de USD

  Suntem o companie multinationala care presteaza servicii in industria automotive si cautam ingineri pe teritoriul Romaniei pentru testarea soft-ului auto. Se va lucra remote dupa perioada de training. Cunoasterea limbii germane este obligatorie, iar engleza reprezinta un plus. De preferat sa aiba cunostinte de Matlab / Simulink, VBA or Python.

  $2569 (Avg Bid)
  $2569 Oferta medie
  10 oferte

  Companie ce activeaza in Consultanta HR, liciteaza pentru un proiect de volum recrutare pentru o companie din industria de automotive. Fiind un proiect de volum, studiem piata pentru a gasi suport pe partea de recrutare.

  $3156 (Avg Bid)
  $3156 Oferta medie
  1 oferte
  Videochat forum S-a încheiat left

  Vreau sa fac un Forum special pentru discutii despre videochat Ex.: discutii despre studiouri de videochat, discutii despre ce inseamna sa fii model de videochat, discutii pe dierite teme din industria videochatului din romania, Etc Forumul asi vrea sa fie cu inregistrare si ma intereseaza sa te ocupi de toata parte de ce inseamna SEO, promovare etc Putem discuta detaliile într-o conversație privată. Pentru o comunicare usoara caut o persoana din Romania cu care sa pot colabora si in proiecte viitoare. Multumesc

  $450 (Avg Bid)
  $450 Oferta medie
  10 oferte
  Project for Radu G. S-a încheiat left

  Bună, Webemy Digital Agency. Ți-am remarcat profilul și vreau să-ți ofer proiectul meu. Vreau sa fac un Forum special pentru discutii despre videochat Ex.: discutii despre studiouri de videochat, discutii despre ce inseamna sa fii model de videochat, discutii pe dierite teme din industria videochatului din romania, Etc Forumul asi vrea sa fie cu inregistrare si ma intereseaza sa te ocupi de toata parte de ce inseamna SEO, promovare etc Putem discuta detaliile într-o conversație privată.

  $250 (Avg Bid)
  $250 Oferta medie
  1 oferte

  Bună, Webemy Digital Agency. Ți-am remarcat profilul și vreau să-ți ofer proiectul meu. Vreau sa fac un Forum special pentru discutii despre videochat Ex.: discutii despre studiouri de videochat, discutii despre ce inseamna sa fii model de videochat, discutii pe dierite teme din industria videochatului din romania, Etc Forumul asi vrea sa fie cu inregistrare si ma intereseaza sa te ocupi de toata parte de ce inseamna SEO, promovare etc Putem discuta detaliile într-o conversație privată.

  $250 (Avg Bid)
  $250 Oferta medie
  1 oferte
  Videochat forum website S-a încheiat left

  Caut pe cineva sa realizeze un forum pentru discutii despre videochat, ex: discutii despre studiouri de videochat, discutii despre ce inseamna sa lucrezi in industria videochat, ce inseamna videochat adult si non-adult, angajari videochat etc. Doresc o colaborare pe termen lung prin care creeatorul sa se ocupe si de SEO, promovare, administrare, mentenanta.

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Oferta medie
  12 oferte
  Google Ads expert S-a încheiat left

  Suntem o clinica de chirurgie plastica din Bucuresti și căutăm un Google Ads expert care să ne ajute să setăm campanii publicitare complete Google pentru clinica noastra (anunțuri de căutare, anunțuri grafice, anunțuri video, remarketing și integrare a site-ului web) cu extensii de anunțuri adecvate (locație, apelare și sitelinkuri), copie a anunțului convingătoare bazată pe industria noastră, direcționarea în funcție de locație, programarea anunțurilor, tipurile de potrivire corecte (potrivire amplă modificată, potrivire exactă și de expresie), implementarea cuvintelor cheie negative pentru a exclude traficul irelevant și testarea împărțită cu cel puțin 2 anunțuri pentru fiecare grup de anunțuri. Experienta minim 6 luni Programul de lucru este de 8 ore. Oferta este va...

  $3585 (Avg Bid)
  $3585 Oferta medie
  23 oferte

  Introducere produse - masini, echipamente, utilaje, consumabile pentru industria procesarii carnii. Textele se vor traduce din site-urile partenerilor, pozele se vor lua din aceleasi site-uri . Clip-uri video se vor insera doar acolo unde exista pe youtube.

  $560 (Avg Bid)
  Local
  $560 Oferta medie
  7 oferte

  Industria din secolul 21 se dezvoltă foarte repede și puternic, totul este într-o clipită, natura este devastată de praf și poluare cauzate de fabricile care funcționează prea mult, depășind capacitatea. Fotograf: Ngo Ba Thai Contact de afaceri: @ Fax / Tel: +1 6135893350 Fotografia are drepturi de autor și este interzisă publicarea sub orice formă.

  $12 (Avg Bid)
  $12 Oferta medie
  9 oferte
  Project for Robert P. S-a încheiat left

  Buna, Te contactez pentru a-ti oferi oportunitatea de lucra fully-remote intr-un proiect cu aplicatie in industria de turism, pentru un client de-al nostru extern, in care este nevoie de un developer cu experienta in Node.Js & React.Js.

  $250 (Avg Bid)
  $250 Oferta medie
  1 oferte

  calzado textil accesorios

  $10 (Avg Bid)
  $10 Oferta medie
  1 oferte
  Trophy icon Creeare Logo S-a încheiat left

  Avem nevoie de un logo profesional, dupa structura prezentata ce sa ofere clientilor o experienta completa de (profesionalism, atitudine, inovatie si hightech). Ne este necesara in 7 zile. Trebuie sa fie complet si efectuat corect din punct de vedere structural. Compania se ocupa de vanzarea produselor din industria de autovehicule electrice si servicii conexe.

  $15 (Avg Bid)
  PROIECT MANAGEMENT S-a încheiat left

  Subiectul Dumneavoastră pentru examenul de Management general este să răspundeți la cele 12 cerințe prezentate mai jos (plus o concluzie) din perspectiva managerului general al unei organizații care activează într-unul dintre domeniile de activitate următoare: agricultură, piscicultură, silvicultura și industriile de prelucrare a acestor produse; industria ușoară (încălțăminte, confecții textile, etc.); industria auto-motive; IT; HORECA; sau alt domeniul din sfera producției. (1) Prezentați pe scurt structura organizațională (organigrama) și alte elemente pe care le considerați edificatoare în legătură cu organizația pe care o conduceți. (2) În cadrul organizației dumneavoastră apare o problemă. Definiți problema și găsiți căile de rezolvare util...

  $24 / hr (Avg Bid)
  $24 / hr Oferta medie
  2 oferte

  Suntem un marketplace B2B pentru industria de echipamente comerciale. Trebuie sa lansam si administram o campanie de minimum 3 luni de Lead Generation pe canale digitale incepand cu data de 15-18 ianuarie. In momentul de fata avem deja lansate campanii de Google Search Ads ce trebuie optimizate astfel incat sa avem mai multe cereri. Vorbim momentan de urmatoarele 3 luni, cu mentiunea ca se poate prelungi.

  $929 (Avg Bid)
  $929 Oferta medie
  3 oferte

  ...de activitate importul si distributia de obiecte promotionale. Strategia de extindere a companiei pe piata din Europa a fost sustinuta de infiintarea birourilor in Olanda, Franta, Romania, precum si a unui birou de achizitie in Hong Kong. Samdamgifts SRL este parte integranta a Grupului Samdam care si-a dezvoltat considerabil portofoliul de servicii si produse, devenind in prezent un reper in industria de profil din Romania, oferind: - Obiecte promotionale si articole premium - Textile promotionale, echipamente de protectie si articole sportive - Cadouri business si programe de loialitate Samdam Solutions ofera de mai bine de 25 de ani solutii intreprinderilor mici si mari, asociatiilor in domeniul obiectelor promotionale, cadourilor corporative, textilelor promotionale si a ec...

  $62 (Avg Bid)
  $62 Oferta medie
  16 oferte

  vrem sa facem un poster pentru o campanie care va avea ca tinta industria ,o sa avem un scurt text si avem nevoie de un poster care sa reflecte subiectul principal din acest mesaj.

  $23 (Avg Bid)
  $23 Oferta medie
  13 oferte
  Crearea unui website S-a încheiat left

  ...structura - pagina proprietatilor sub forma de lista - pagina proprietatii - adauga proprietate - servicii - pagina de review-uri - blog - intrebari frecvente Functionalitatile pe care mi le doresc si cu care clientii deja sunt obisnuiti de la magazinele online si site-urile de rezervari de camere de hotel/bilete etc. sunt: Mentionez ca vom folosi un CRM de la un furnizor specializat pe industria aceasta pentru a stoca: vizionarile, evaluarile, ofertele, cererile etc. Cont client cumparator si beneficiile/optiunile lui ar fi urmatoarele: - Poate face booking pentru a merge si viziona o proprietate - Poate sa-si vada proprietatile favorite - Poate sa-si salveze un tip de cautare - Va putea primi raspuns sub forma de mesaj la anumite intrebari pe care le-a trimis cu privire l...

  $1711 (Avg Bid)
  $1711 Oferta medie
  19 oferte

  Producator fronturi frezate din mdf pentru induatia mobilei

  $372 (Avg Bid)
  $372 Oferta medie
  5 oferte

  Vreau sa colaborez cu cineva de incredere pentru a crea un proiect in industria modei. Eu voi oferi business plan-ul (site, domeniu, articole vestimentare, blog de lifestyle, etc). Cred ca este o oportunitate buna pentru cineva care este la inceput si doreste sa capete experienta in mediul online. Multumesc, Cristina Dumitrascu.

  $248 (Avg Bid)
  $248 Oferta medie
  8 oferte
  Project for Ana M. S-a încheiat left

  Buna, Ana, numele meu este Cristina Dumitrascu. Am inceput un proiect legat de industria modei, asadar caut pe cineva cu care sa colaborez oferindu-i tot business plan-ul. Mi-ar placea sa iti ofer mai multe informatii. Astept numarul tau de telefon. Multumesc, o zi frumoasa.

  $259 - $259
  $259 - $259
  0 oferte
  designer de mucegai S-a încheiat left

  Designer matrițe pentru formarea la rece foi de metal industria de automobile. excelent lectură desen tehnic. înțelegere de bază a funcționării unei matrițe pentru foi de metal utilizat. cunoașterea unui sistem 3D CAD. birou cunoștințe de bază. timp de elasticitate. lucru foarte independent. pentru munca obiectiv.

  $969 (Avg Bid)
  $969 Oferta medie
  5 oferte

  Realizarea unui catalog pentru utilaje din industria reciclarii. Aproximativ 30 de magini.

  $241 (Avg Bid)
  $241 Oferta medie
  17 oferte

  ...Personalizarea sa fie facuta cu ajutorul unui tool de design ( Product Designer) in HTML5 – ca sa functioneze si pe IOS. Acesta de obicei are functiile de genul Add Text, Import imagiem, clipart-uri, si diverse functionalitati de genul: Copy, paste, undo, group, aliniere, samd. Ce ma interseaza este sa se adauge niste functii de genul : creare stripe, pattern( designul repetitiv cel utilizat in industria textila) group/ungroup si duplicate de group si nu numai de obiecte individuale, mirroring, realizarea designului pe niste griduri ajutatoare si miscarea elementelor de design si pe niste linii ajutatoare predefinite samd. Rezultatul sa fie un output printabil la rezolutie inalta (web-to print) Platforrma nu trebuie sa fie neaparat una puternica dedicata ecommerce de...

  $3023 (Avg Bid)
  $3023 Oferta medie
  4 oferte

  Am nevoie de cineva cu experiența in scris articole si research. Articolele sunt legate de industria transporturilor si corelate cu platforma pe care o promovez. Nu pot preciza dimensiunea pentru ca nu știu cat de multe date se găsesc.

  $31 (Avg Bid)
  $31 Oferta medie
  20 oferte
  Editor site auto S-a încheiat left

  Proiectul include un site auto iar editorul pe care noi il cautam sa se alature echipei noastre trebuie sa aibe notiuni elementare despre industria auto si sa cunoasca foarte bine limba engleza, deoarece majoritatea articolelor vor fi in limba engleza, ceea ce inseamna ca vor trebuie traduse in limba romana.

  $147 (Avg Bid)
  $147 Oferta medie
  3 oferte
  Programator PHP S-a încheiat left

  ...masa de billiard, tenis de masa, televizor, bar, fotoliu masaj, cinema; • abonament de servicii medicale • activitati periodice de team-building • suport financiar pentru cursuri si certificari profesionale; • un pachet salarial competitiv si alte beneficii atractive; Scurta descriere a companiei: Cu o experienta de peste 12 ani, dcs plus ofera solutii software business-critical pentru industria de turism din intreaga lume. Compania are sediul central in Bucuresti si 2 birouri locale in Paris, Franta si in Johannesburg, Africa de Sud. Printre clientii nostri se numara agentii de turism mari din peste 40 de piete, printre care: Romania, Rusia, USA, Turcia, Marea Britanie, Ucraina, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, India, Australia, Egipt, etc. APLICAT...

  $2449 (Avg Bid)
  $2449 Oferta medie
  8 oferte

  Proiecte embedded - PIC Microchip, pentru industria de vending (automate de vinzare - cafea, snack, prepay, etc.) Dezvoltare de proiecte embedded cu microcontrollere din familia PIC 18F pentru industria de vending. Lucuru cu sisteme de plata (validatoare de bancnote, acceptoare de monede, changer-e, hopper-e, etc.) cu protocoale MDB, Executive, Parallel, ccTalk, ccNet, ID003. Este necesara o buna cunoastere a limbajului de programare JAL sau o deschidere pentru asimilarea rapida a acestui limbaj, Punem la dispozitie know-how si documentatie pentru sistemele de plata mentionate. Consituie un avantaj cunostinte de baza de utilizare DesignSpark PCB. In mod direct, proiectul vizat presupune realizarea unei aplicatii software pentru un microcontroller din familia PIC 18F, u...

  $1110 (Avg Bid)
  $1110 Oferta medie
  15 oferte

  Salut, Ma cheama Radu Anghel si lucrez la o companie de distributie de tehnologie si productie din industria de 3D Printing. De la inceputul anului ne-am instalat Open ERP si am inceput sa il configuram pentru nevoile noastre. Am dori sa automatizam o parte din functii pentru nevoile companiei noastre. Am fi interesati de experienta ta anterioara in programarea si configurarea platformelor ERP si daca poti oferi cateva exemple. De asemenea este important daca ai disponibilitatea de timp in perioada urmatoare pentru a lucra impreuna cu noi. Iti multumesc pentru timpul acordat si astept un mesaj din partea ta. O seara buna. Cu respect, Radu Anghel

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Buna ziua, ma numesc Anca Simona Pintilie si sunt fondatorul conceptului si firmei 9PM-Running Coach. Mi-am deschis proaspat afacerea si am nevoie de vanzare pentru produsele si serviciile oferite. Ofer deci: produse ...aplicatie consacrata; persoana are drept la intimitate, doar fata trainerului este vizibila. Interactiunea cu ceilalti participanti se face prin chat Serviciile: - training in clasa si online la cerere. Avantajele competitive: - background tehnic - se vor explica ca la carte conceptele utilizate - experienta de management echipe mari de peste 50 angajati de peste 6 ani - experienta in industria de educatie 10 ani gasiti mai multe detalii pe site-ul online in engleza Se ofera comision la vanzare 10 euro. multumesc, Anca Pintilie

  $1898 (Avg Bid)
  $1898 Oferta medie
  2 oferte

  Buna ziua, ma numesc Anca Simona Pintilie si sunt fondatorul conceptului si firmei 9PM-Running Coach. Mi-am deschis proaspat afacerea si am nevoie de vanzare pentru produsele si serviciile oferite. Ofer deci: produse ...aplicatie consacrata; persoana are drept la intimitate, doar fata trainerului este vizibila. Interactiunea cu ceilalti participanti se face prin chat Serviciile: - training in clasa si online la cerere. Avantajele competitive: - background tehnic - se vor explica ca la carte conceptele utilizate - experienta de management echipe mari de peste 50 angajati de peste 6 ani - experienta in industria de educatie 10 ani gasiti mai multe detalii pe site-ul online in engleza Se ofera comision la vanzare 10 euro. multumesc, Anca Pintilie

  $1851 - $3702
  $1851 - $3702
  0 oferte
  modelare 3d S-a încheiat left

  Buna numesc Cosmin Cornescu,am terminat artele plastice si ma ocup si cu grafica si animatie pe calculator,in mod deosebit modelare 3d,texturi,redare,animatie,scheletica,rigging,si animatie. Proiectele pot fi destinate pentru industria jocurilor,scurt metraje,reclame,animatie simpla,comert. Modul de lucru este doar de 3d,program Autodesk maya.

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Oferta medie
  1 oferte
  industria alimentara S-a încheiat left

  as vrea sa ambalez diferite produse imi place sa lucrez la domiciliu ,imi place sa fiu corecta,punctuala,grijulie,perseverenta,atenta,multumita ,tenace,onesta,serioasa,ambitioasa,populara,cu initiativa,

  $10 - $185
  $10 - $185
  0 oferte

  Realizez site-uri in wordpress cu gazduire inclusa timp de 1 an de zile, cu domeniul dorit! Ce site-uri se pot realiza cu ajutorul aplicatiei Wordpress? Putem spune ca posibilitatile sunt nelimitate daca ne referim la constructia unui site cu ajutorul lui wordpress. Mai jos sunt doar cateva din tipurile de site-uri ce pot fi realizate in ac...realizate in aceasta aplicatie: Website de prezentare Portaluri web Magazin online (Magazin virtual) Website-uri destinate IMM-urilor Website-uri adresate organizatiilor non-profit Website-uri guvernamentale Website-uri pentru scoli si institutii de invatamant Pagini web personale Website tip retea sociala Website-uri adresate revistelor si ziarelor (in general toata industria media). Bloguri Foru...

  $254 (Avg Bid)
  $254 Oferta medie
  3 oferte

  Realizez site-uri in Joomla cu gazduire inclusa timp de 1 an de zile. Ce site-uri se pot realiza cu ajutorul aplicatiei Joomla? Putem spune ca posibilitatile sunt nelimitate daca ne referim la constructia unui site cu ajutorul Joomla. Mai jos sunt doar cateva din tipurile de site-uri ce pot fi realizate in aceasta aplicatie: Website de prezentare Portaluri web ...realizate in aceasta aplicatie: Website de prezentare Portaluri web Magazin online (Magazin virtual) Website-uri destinate IMM-urilor Website-uri adresate organizatiilor non-profit Website-uri guvernamentale Website-uri pentru scoli si institutii de invatamant Pagini web personale Website tip retea sociala Website-uri adresate revistelor si ziarelor (in general toata industria...

  $219 (Avg Bid)
  $219 Oferta medie
  5 oferte
  Creacion de Memes 6 zile left
  VERIFICAT

  Estamos en la industria de los deshechos humanos y cuidado del agua. Baños Secos, Fosas Sépticas, Plantas de tratamiento de aguas servidas y monitoreo de calidad del agua. Parte de nuestra estrategia comunicacional es a traves de las redes sociales: Instagram y nos gusta utilizar el humor dentro del comunicado. Buscamos realizar los primeros 5 memes para evaluar la respuesta de nuestros seguidores así como aumentar los actuales.

  $72 (Avg Bid)
  $72 Oferta medie
  41 oferte

  Firma de consultoria empresarial, Genesis abre postulaciones a vendedores (B2B de alto valor), cerradores por comisión. (De $2,000 a $10,000 (MXN) por análisis según sea industria y empresa) Conocimientos en psicología, negociación, análisis comercial, Investigación, desarrollo, innovación y administración de empresas, requerimos estos conocimientos a fin de tener la máxima cercanía y comprensión con nuestros clientes. Experiencia mínima 2 años, dominio perfecto del ingles y español (T2 Avanzado: Frances y Alemán) Contar con línea telefónica disponible Contar con cámara web (Mínima, calidad HD, buen audio) en caso de efectuarse una video lla...

  $675 (Avg Bid)
  $675 Oferta medie
  1 oferte

  Para unirse a nuestro equipo de marketing global, estamos buscando contratar a un nuevo miembro del equipo con experiencia en escritura creativa p...contratar a un nuevo miembro del equipo con experiencia en escritura creativa para comenzar lo antes posible. Como escritor de contenido sénior, creará contenido en alemán para varios departamentos. Crean contenido alemán personalizado en varios formatos. Escribirás artículos específicos que forman parte de nuestras campañas de comunicación global. Usted crea contenido específico de la industria sobre nuestros temas centrales (estrategia, marketing, precios, ventas y digitalización) que se distribuye externamente (sitio web, boletín informativo, ...

  $18 (Avg Bid)
  $18 Oferta medie
  5 oferte

  Somos una pequeña empresa de software que tiene como producto principal un software financiero que hace toda clase de procesos administrativos para nuestros clientes, es multiplataforma para varios sectores industriales. Necesitamos contratar un redactor de contenidos que nos ayude a: 1) Material para nuestras publicaciones publicitarias: Facebook, Twitter, Flyer, Catalogos y otros. Trabajará en conjunto con nuestra diseñadora para determinar copy, frases, etc. Necesario un poco de conocimiento en marketing y publicidad. 2) Redacción de contenidos para nuestras páginas web. Nosotros tenemos lo que hace cada parte del programa, y unas redacciones simples; lo que necesitamos es redactar los contenidos en la página para que sea congruente, di...

  $110 (Avg Bid)
  $110 Oferta medie
  22 oferte
  Pagina web 5 zile left

  Desarrollad una pagina web que automatice procesos de busqueda de informacion en paginas especificas por medio de formularios integrados en dichas paginas. Crear bucle para que la busqueda sea constante a lo largo del dia, 24/7. Organizar la informacion y los archivos en bases de datos de usuarios registrados.

  $2184 (Avg Bid)
  $2184 Oferta medie
  50 oferte
  Pagina web -- 2 5 zile left

  Desarrollad una pagina web que automatice procesos de busqueda de informacion en paginas especificas por medio de formularios integrados en dichas paginas. Crear bucle para que la busqueda sea constante a lo largo del dia, 24/7. Organizar la informacion y los archivos en bases de datos de usuarios registrados.

  $2170 (Avg Bid)
  $2170 Oferta medie
  47 oferte

  ...WordPress Buscamos un socio a largo plazo para UX/UI + DISEÑO + IMPLEMENTACIÓN FRONT-END en WordPress. Puede ser freelance o agencia. La web es El sitio web utiliza Astra y Elementor. Responsabilidades: • Recopilación y evaluación de los requisitos de los usuarios, en colaboración con Marketing y desarrolladores • Ilustrar ideas de diseño utilizando guiones gráficos, flujos de procesos y mapas del sitio • Diseño de la interfaz gráfica de usuario • Implementación de los diseños aprobados en el front-end (Elementor, html, CSS y Javascript) • Garantizar la mejor experiencia de usuario • Desarrollo de funciones para mejorar la experiencia del usuario. • Lograr un equi...

  $15 / hr (Avg Bid)
  Recomandat
  $15 / hr Oferta medie
  62 oferte

  Quiero automatizar procesos dentro del celular o con algún script de escritorio. 1. Tomar datos desde el WhatsApp 2. Llevar a una base de datos o g sheet 3. Usar los datos para consultar en una web 4. Devolver resultado de la web en la hoja de cálculo 5. Enviar a Whatsapp

  $180 (Avg Bid)
  $180 Oferta medie
  3 oferte

  Hola, somos un supermercado pequeño ubicado en Colombia. Queremos apoyarnos en la tecnología para mejorar algunos de nuestros procesos. Para esto requerimos un app con las siguientes funcionalidades: para consultar detalles de los productos ( precio y stock) 2.Módulo de entradas de mercancía, con el cual se pueda modificar el stock de los productos de lowstock, sugerido: push notifications de cambios en precios, sugerido: push notifications (en la app) para registro de nuevos usuarios y asignación de módulos. Es importante aclarar que nuestra DB se encuentra en MS SQL server, en el presupuesto que nos envíe debe incluir el front y back end del proyecto. Contamos con un software empresarial ERP con el cual se administran los dato...

  $2125 (Avg Bid)
  $2125 Oferta medie
  26 oferte

  Nuestra firma de consultoría está conformada por un grupo de profesionales venezolanos con experiencia a nivel Internacional en los diferentes segmentos de la industria. La Mision es generar beneficios tangibles a sus clientes, brindando consultoría y capacitación empresarial de primer nivel, que permita el crecimiento sustentable y sostenido de las empresas y su micro entorno, a través de la implementación de soluciones prácticas y de impacto financiero positivo en el mediano y largo plazo. Nuestro enfoque holístico empresarial busca la integración de cada una de las personas que conforman la empresa y logra brindar la confianza y seguridad de dar opiniones, mejorar, poder tener superación personal y trascen...

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  36 oferte

  ¿Quién es AlvaroSG? - Creador de conteni...y que ame su trabajo. - Compromiso y profesionalidad. - Creatividad y ambición por superarse día a día. ¿Habilidades? - Adobe premiere (obligatorio) - Adobe photoshop (obligatorio) - Adobe after effects (opcional) - Adobe illustrator (opcional) - OBS (opcional) ¿Qué se ofrece? - Un ambiente adecuado para el crecimiento y evolución tanto profesional como personal. - Amplia experiencia en la industria. - Condiciones económicas con un fuerte componente de crecimiento progresivo para fomentar la involucración al 100% de los integrantes del equipo. Rellene el formulario con los datos y pruebas requeridas para acceder al proceso de selección del puesto de edito...

  $16 / hr (Avg Bid)
  $16 / hr Oferta medie
  13 oferte

  Busco alguien para terminar el modelado de un restaurante y realizar 4 renders en promedio. El proyecto va de la reforma de un restaurante a la que se le agrega mucha vegetación, esta al borde de la playa y su cubierta es textil. El modelado esta en 3Dstudio max. Lo que falta por terminar: -Cubierta textil -Añadir mucha vegetación -Organizar la iluminacion para poder renderizar de noche. También me viene bien si se me entrega el modelado con materiales para yo ponerlo a renderizar. NECESITO: Que me sea entregada la escena final con materiales. Preguntar cualquier duda.

  $175 (Avg Bid)
  $175 Oferta medie
  30 oferte

  ...desarrollo de los tema pendiente de nuestra pagina administrativa en lenguaje Nodel Js. También debe tener conocimiento de Base de Datos MongoDB. Esta pagina se conecta con nuestra pagina web para acceso clientes y una TMs de trazabilidad de Carga. toda esta coneccion base funcionan pero hay mejorar que terminar Necesitas alguien con experiencia en manejo de proyectos de construccion de procesos administrativos y operativos. saludos, ...

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Oferta medie
  19 oferte

  Disponibilidad para hoy , un copy de preferencia femenino que haya trabajado en la industria de belleza, skincare, y maquillajes , para hacer un copy de Descripción del producto 5 , beneficios del producto para un sitio web. Habilidades de copy comercial , mucha imaginación y redacción excelente SOLO QUE SU IDIOMA PRINCIPAL SEA ESPAÑOL

  $55 (Avg Bid)
  $55 Oferta medie
  22 oferte

  En HotApp estamos apostando fuertemente por la transformación digital de las Pymes , modernizando los procesos de los departamentos de marketing, democratizando el acceso a herramientas avanzadas asociadas a Ecommerce y la automatización de clientes mediante BOTS de redes sociales. Nuestra misión es ofrecer aplicaciones innovadoras y colaborativas, conectado a las personas y empresas a través de nuestra tecnología reduciendo tiempos, costos y mejorando la competitividad de nuestros clientes. Nuestra visión es la de brindar la mejor experiencia a nuestros usuarios para que agilicen y potencien la atención de sus clientes desde nuestras plataformas y así mejorar día a día la calidad de vida de nuestros usuarios y ...

  $525 (Avg Bid)
  $525 Oferta medie
  7 oferte

  Hola espero que estés muy bien! Por favor es posible conversar sobre la construcción de las pantallas de mi proyecto de App, tengo todo el flujo de pantallas y procesos hecho en Power Point requiero convertirlas en pantallas para un desarrollo de App con Flutter. Porfa podemos hablar? Solo personas en español por favor!

  $180 (Avg Bid)
  $180 Oferta medie
  17 oferte